Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel"

Transcriptie

1 Te huur 86 appartementen in woonpark Zonnetij te Aarle-Rixtel

2 Inhoudsopgave Zonnetij 3 Waar gelegen in Aarle-Rixtel? 4 De appartementen 5 Kwaliteit en voorzieningenniveau 6 Situatietekening 7 Blok A Overzichtsplattegrond en types 8 Blok B Overzichtsplattegrond en type 12 Blok D Overzichtsplattegrond en types 16 Blok E Overzichtsplattegrond en types 23 Blok F Overzichtsplattegrond en types 27 Blok G Overzichtsplattegrond en types 30 Inlichtingen 39 Woningstichting Laarbeek, december 2010 Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

3 Zonnetij Op de plek van het voormalig verzorgingshuis De Witte Poort in Aarle- Rixtel wordt een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd. Er komen 86 huurappartementen. Er zijn verschillende types. Voor ieder wat wils. Gezien de grote vraag naar seniorenwoningen zijn de woningen voor een groot deel bestemd voor senioren. Maar er zijn ook appartementen die verhuurd worden aan een jongere doelgroep. De appartementen zijn levensloopbestendig. Heeft u in de toekomst zorg nodig dan is dat geen enkel probleem. Ook zijn de appartementen zo ontworpen dat alle ruimten met een rolstoel bereikbaar zijn. Ontmoetingsruimte In een van de gebouwen (gebouw D) komt een ontmoetingsruimte. Deze ruimte is zowel voor de bewoners van Zonnetij als voor mensen in Aarle-Rixtel. Op dit moment zijn wij bezig om een goed welzijnspakket te organiseren in de ontmoetingsruimte. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een eetpunt. Architectuur De woningen zijn ontworpen door architectenbureau LSWA uit Oirschot. De architectuur is een combinatie van modern, chique, ingetogen maar wel met een geheel eigen karakter. Achter de fris wit geschilderde bakstenen gevels met de donkere accenten liggen praktische en fraaie woningplattegronden. De witte bebouwing met een groen parklandschap geeft een rustige samenhang. Bij het ontwerpen van de appartementen is heel kritisch gekeken hoe de architectuur en natuur harmonieus samen kunnen komen. Alle gebouwen zijn zo gesitueerd dat het zicht op het park gegarandeerd is en volop van het groen in en rond het park genoten kan worden. Er komen parkeerkelders. Hierdoor blijven de auto s uit het zicht.

4 Waar gelegen in Aarle-Rixtel De appartementen zijn gelegen aan de Heindertweg en Molenstraat. De appartementen zijn zeer centraal gelegen, dicht bij het centrum van Aarle-Rixtel. Aan de Dorpsstraat vindt u allerlei winkels.

5 De appartementen Er komen zeven gebouwen. In één ervan komen koopappartementen. De overige zes bestaan uit huurappartementen. Er zijn in totaal 18 verschillende types, verdeeld over zes gebouwen. De appartementen verschillen in grootte en prijsklasse. Appartementtypes en huurprijzen De ligging van de verschillende types vindt u terug op de situatietekeningen in deze brochure. Het kan zijn dat er wat kleine verschillen zijn in de plattegrond of de grootte van het balkon. Dit is niet in de standaardtekening meegenomen. In de tekening wordt altijd uitgegaan van de minimumvariant (bijvoorbeeld het kleinste balkon). Op de overzichtstekening van de gebouwen vindt u de verschillen terug. Type Gebouw Aantal Aantal woningen kamers Huurprijzen A.A en B.A A en B ,- A.B en B.B A en B ,- A.C en B.C A en B ,- D.A D ,- D.B D ,- D.C D ,- D.D D ,- E.A E ,- E.B E ,- E.C E ,- F.A F ,- F.B F ,- G.A G ,- G.B G ,- G.C G ,- G.D G ,- G.E G ,- G.F G ,- Servicekosten Naast de huur krijgt u ook te maken met servicekosten. Servicekosten zijn kosten die de huurder op grond van de huurovereenkomst bovenop de (kale) huurprijs betaalt. U betaalt bijvoorbeeld voor elektriciteit of voor het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimten zoals hal, lift en trappenhuis. De servicekosten bedragen per maand ± 55,-. Dit is een indicatie; de werkelijke kosten worden voor het afsluiten van het huurcontract vastgesteld.

6 Kwaliteit en voorzieningenniveau De nieuwbouw wordt gebouwd door Van de Ven bouwbedrijf uit Veghel. Tijdens het bouwproces wordt de kwaliteit goed bewaakt door onze projectleider. Energie Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Met het bouwen van onze huizen houden wij hier rekening mee. De appartementen hebben het energielabel A. Keuken Voor de keuken kan er een keuze gemaakt worden in de kleur van de frontjes, aanrechtblad, deurgrepen en wandtegels. Verder kunt u kiezen uit een ronde of een vierkante spoelbak. De standaardkeuken kan eventueel op eigen kosten uitgebreid worden. Badkamer/toilet Ook voor de badkamer geldt een keuze in de kleur van de wand- en vloertegels. Berging Er zijn twee centrale fietsenbergingen. Deze zijn gelegen in gebouw D en G. Er zijn geen individuele bergingen. Zonwering De ramen van de appartementen aan de zonzijde worden voorzien van screens. De kosten van deze screens zijn doorberekend in de servicekosten.

7 Situatietekening

8 Blok A Overzichtsplattegrond

9 Type A.A Deze acht appartementen vindt u zowel in gebouw A als B op de begane grond, 1 e, 2 e en 3 e etage. De appartementen kijken uit over de Molenstraat. Het appartement heeft drie kamers (woonkamer 32,6 m 2, slaapkamer 14,0 m 2 en een slaapkamer van 8,8 m 2 ). Het balkon (6,7 m 2 ) ligt aan de Molenstraat en heeft een vrije uitkijk. Per verdieping kan er een afwijking zijn qua grootte van het balkon. Op de overzichtsplattegrond ziet u per etage de verschillen in de balkons.

10 Type A.B Deze twee appartementen liggen op de begane grond en 1 e etage in gebouw A en B. Deze appartementen zijn gericht op de mooie parkachtige omgeving van het plan. Het appartement heeft een woonkamer van 31,5 m 2 en twee slaapkamers van 12,7 m 2 en 6,5 m 2. Het balkon is 5 m 2.

11 Type A.C Deze twee appartementen liggen op de 2 e en 3 e etage in gebouw A en B. Deze woningen zijn vergelijkbaar met type A.B maar één van de slaapkamers is groter namelijk 17,7 m 2. Ook is het balkon iets groter namelijk 6,2 m 2.

12 Blok B Overzichtsplattegrond

13 Type B.A Deze acht appartementen vindt u zowel in gebouw B als A op de begane grond, 1 e, 2 e en 3 e etage. De appartementen kijken uit over de Molenstraat. Het appartement heeft drie kamers (woonkamer 32,6 m 2, slaapkamer 14,0 m 2 en een slaapkamer van 8,8 m 2 ). Het balkon (6,7 m 2 ) ligt aan de Molenstraat en heeft een vrije uitkijk. Per verdieping kan er een afwijking zijn qua grootte van het balkon. Op de overzichtsplattegrond ziet u per etage de verschillen in de balkons.

14 Type B.B Deze twee appartementen liggen op de begane grond en 1 e etage in gebouw B en A. Deze appartementen zijn gericht op de mooie parkachtige omgeving van het plan. Het appartement heeft een woonkamer van 31,5 m 2 en twee slaapkamers van 12,7 m 2 en 6,5 m 2. Het balkon is 5 m 2.

15 Type B.C Deze twee appartementen liggen op de 2 e en 3 e etage in gebouw B en A. Deze woningen zijn vergelijkbaar met type A.B maar één van de slaapkamers is groter namelijk 17,7 m 2. Ook is het balkon iets groter namelijk 6,2 m 2.

16 Blok D Overzichtsplattegrond begane grond

17 Blok D Overzichtsplattegrond eerste verdieping

18 Blok D Overzichtsplattegrond tweede verdieping

19 Type D.A Deze elf appartementen zijn gelegen in gebouw D op de begane grond, 1 e en 2 e etage. Deze mooie royale appartementen hebben naast een woonkamer (29,3 m 2 ) en twee slaapkamers (14,1 m 2 en 10,3 m 2 ) veel bergruimte.

20 Type D.B Deze drie appartementen liggen op iedere etage op de hoek aan de kant van de Heindertweg in gebouw D. Deze woningen hebben een grote woonkamer van 42,1 m 2. Ook zijn er twee slaapkamers van 14,1 m 2 en 10,3 m 2. De woning heeft een balkon van 5,7 m 2 en kijkt uit op de Heindertweg.

21 Type D.C Deze appartementen liggen ook op de hoek van gebouw D aan de Heindertweg tegenover het woningtype D.B. Deze woningen hebben een woonkamer van 38,6 m 2 en twee slaapkamers van 14,1 m 2 en 10,3 m 2. De woningen hebben een royale badkamer van 8 m 2. Het balkon kijkt weg over de Heindertweg en is 5,8 m 2 groot.

22 Type D.D Deze vier appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping van gebouw D. Dit appartement heeft een royale woonkamer van 43,3 m 2 met een half open keuken van 6,8 m 2. De twee slaapkamers zijn 14,1 m 2 en 10,3 m 2 groot. Het balkon is op de hoek van het appartement gelegen en u kijkt vrij weg over de parkachtige omgeving.

23 Blok E Overzichtsplattegrond

24 Type E.A Gebouw E ligt aan de Heindertweg. In dit gebouw zijn negen appartementen. De drie appartementen type E.A zijn gelegen op zowel de begane grond als de eerste en tweede verdieping. Deze woning heeft een woonkamer van 37,5 m 2. Vanaf het balkon kijkt u uit op de Heindertweg. Er zijn twee slaapkamers van 12,4 m 2 en 9,6 m 2.

25 Type E.B Deze drie appartementen zijn gelegen op de begane grond, eerste en tweede verdieping van blok E. De appartementen zijn gesitueerd aan het binnenterrein. De royale woonkamer is 40,5 m 2 groot en er zijn twee slaapkamers van 12,4 m 2 en 9,6 m 2. Het appartement heeft een grote badkamer van 8,1 m 2. Het balkon ligt op het westen en is 6,4 m 2. Op de tekening staat de deur van de woonkamer naar de hal niet correct aangegeven. Daarom staat daar een rood kruis door. In werkelijkheid zit de deur ter plaatse van de rode streep.

26 Type E.C Aan de Heindertweg liggen de drie appartementen van dit type. Ook voor dit type geldt dat zij gelegen zijn op alle verdiepingen. De woonkamer is 40,6 m 2 en de twee slaapkamers zijn 12,4 m 2 en 9,6 m 2. Er is een grote badkamer van 8,1 m 2. Het balkon kijkt uit over de Heindertweg en is 6,4 m 2. Op de tekening staat de deur van de woonkamer naar de hal niet correct aangegeven. Daarom staat daar een rood kruis door. In werkelijkheid zit de deur ter plaatse van de rode streep.

27 Blok F Overzichtsplattegrond

28 Type F.A De vier appartementen van dit type liggen op de begane grond van gebouw F en hebben als enige een tuin. Bij de appartementen is de woonkamer (37,5 m 2 ) op de eigen tuin gericht. Het appartement heeft twee slaapkamers van 15,2 m 2 en 9,1 m 2. Ook heeft het appartement veel bergruimte.

29 Type F.B Deze vier appartementen liggen op de 1 e etage van gebouw F. In dit gebouw is geen lift beschikbaar. De appartementen zijn uitermate geschikt voor de jongere doelgroep. Het appartement is ruim van opzet en heeft een woonkamer van 33,2 m 2 en twee slaapkamers van 12,6 m 2 en 8,6 m 2. Vanaf het balkon (5,8 m 2 ) kijkt u uit op het centrale binnenterrein.

30 Blok G Overzichtsplattegrond begane grond

31 Blok G Overzichtsplattegrond eerste verdieping

32 Blok G Overzichtsplattegrond tweede verdieping

33 Type G.A Deze drie appartementen zijn gelegen in elke woonlaag op de hoek in gebouw G. De appartementen hebben een woonkamer van 38,8 m 2 en twee slaapkamers van 13,3 m 2 en 7,7 m 2. Vanaf het balkon kijk u mooi uit over het binnenterrein.

34 Type G.B Van dit type zijn twee appartementen. Zij zijn gelegen op de begane grond in gebouw G. Deze appartementen hebben een royaal balkon van 13 m 2. De woonkamer is 38,1 m 2 en de twee slaapkamers zijn 13,3 m 2 en 7,7 m 2 groot.

35 Type G.C Dit appartement is ruim van opzet en heeft een zeer royale woonkamer van 46,6 m 2. Er zijn twee slaapkamers van 13,3 m 2 en 7,7 m 2. Het balkon is 6,5 m 2 en is gesitueerd aan het binnenterrein. In gebouw G zijn drie appartementen van dit type, op elke woonlaag één.

36 Type G.D Deze zes appartementen zijn gelegen op de begane grond, 1 e en 2 e verdieping. Deze appartementen hebben de beschikking over extra bergruimte. De woonkamer is 29,3 m 2 en het appartement heeft twee ruime slaapkamers van 14,1 m 2 en 10,3 m 2. Ook deze appartementen hebben een balkon (5,8 m 2 ).

37 Type G.E Het appartement van dit type heeft een mooie grote woonkamer (40,6 m 2 ). Er zijn zes van deze appartementen gelegen in gebouw G. Het appartement heeft ook twee slaapkamers van 12,4 m 2 en 9,6 m 2. De badkamer in dit appartement is royaal en is 8,1 m 2. Ook dit appartement heeft een mooi gelegen balkon van 6,4 m 2.

38 Type G.F Deze vier appartementen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van gebouw G. Ook dit appartement heeft een ruime woonkamer (39,1 m 2 ) en twee slaapkamers van 13,3 m 2 en 7,7 m 2. Vanaf het balkon (8,5 m 2 ) hebt u een mooi uitzicht over het fraai aangelegde binnenterrein.

39 Inlichtingen Bezoekadres: Heuvel BX Lieshout Telefoon: Fax: info@wonenlaarbeek.nl Postadres: Postbus ZH Lieshout Openingstijden kantoor : Maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot uur. Vrijdag van 8.30 tot uur.

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat

Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Plattegronden woningen nieuwbouwproject Spekhouwerstraat Situatieschets A1 A2 B C D E vijf levensloopbestendige woningen binnen huurtoeslaggrens drie levensloopbestendige woningen, duurdere huur zeven

Nadere informatie

Huurwoningen De Fontein Lieshout

Huurwoningen De Fontein Lieshout Huurwoningen De Fontein Lieshout Inhoudsopgave De Fontein 3 Waar in Lieshout? 5 De woningen 6 Plattegrond patiobungalows aan Den Dissel en Den Effer 8 Plattegrond begane grond levensloopwoningen aan de

Nadere informatie

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort

Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Wonen in Stadskeerkring Amersfoort Praktische informatie over 80 sociale huurappartementen 1. Modern wonen vlak bij de binnenstad van Amersfoort Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van

Nadere informatie

22 mooie 3-kamerappartementen

22 mooie 3-kamerappartementen 22 mooie 3-kamerappartementen nieuw gebouwd aan de Geert Grootestraat, Dieze-Oost Wonen in een historische jaren '50 wijk, met hedendaags comfort? Dat kan in Dieze-Oost, waar SWZ verdeeld over vijf woonlagen

Nadere informatie

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM

COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN DE BRINKSTRAAT 26 sociale huurwoningen Woningzoekenden tot 55 jaar krijgen voorrang 1 Een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject Midden in het centrum van

Nadere informatie

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR

Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Nieuwbouwproject Bakkerspunt In het centrum van Zoeterwoude-Dorp TE HUUR Dr. Bouwdijkstraat 21b, 21c, 21d, 21e, 21f en 25a In het centrum van Zoeterwoude Dorp Huurprijs 499,20 1 woning op de begane grond

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren

Algemene verhuurinformatie en plattegronden. 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Algemene verhuurinformatie en plattegronden 19 huurappartementen Zilverakkerweg in Dieren Inhoud Inleiding 4 1. Algemene planinformatie 5 2. Informatie over de woning 6 3. Overzicht woningtypen en huurprijzen

Nadere informatie

Seniorenappartementen. in Oostkapelle

Seniorenappartementen. in Oostkapelle 1 Seniorenappartementen in Oostkapelle 2 3 Seniorenappartementen in Oostkapelle met zorg naar wens Aan de Duinweg in Oostkapelle ontwikkelen Woonburg en Marsaki 31 seniorenappartementen, bedoeld voor bewoners

Nadere informatie

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit.

Totale project: 74 ruime en comfortabele seniorenappartementen. Goed geïsoleerd, met energielabel A ++ en van zeer goede kwaliteit. VERHUURBROCHURE Kruidentuin Putten Ligging De 13 luxe en comfortabele appartementen maken deel uit van een gezichtsbepalend dorpsvernieuwingsproject, midden in het centrum van Putten. Gesitueerd rondom

Nadere informatie

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen

De Hoek. Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith. Prachtig gelegen driekamer huurappartementen De Hoek Transeedijk 2-1 t/m 2-22 in Lobith Prachtig gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Lobith Lobith is onderdeel van de groene en waterrijke gemeente Rijnwaarden in de provincie Gelderland

Nadere informatie

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers

Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Te huur: 45 appartementen met 1 of 2 slaapkamers Het Hoefijzer Het Hoefijzer bestaat uit 45 levensloopbestendige appartementen verdeeld over twee gebouwen in drie bouwlagen. Het hoofdgebouw, voorzien van

Nadere informatie

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN

DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN DORPSVERNIEUWING IN PUTTEN FASE 1 21 HUURAPPARTEMENTEN BRINKSTRAAT De Brinkstraat wonen in het centrum van Putten! Een gezichtsbepalend nieuwbouwproject, dat een prominente plek in het centrum van Putten

Nadere informatie

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers

Park Veldwijk. Te huur. Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord. Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de nieuwe woonbuurt in Veldwijk Noord Te huur Ruime appartementen met twee slaapkamers Park Veldwijk Wonen in de sportiefste wijk van Hengelo ls je woont in Park Veldwijk, dan woon

Nadere informatie

Appartementen Van den Boschstraat

Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat Appartementen Van den Boschstraat In deze verhuurbrochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van 24 appartementen in de Van den Boschstraat in

Nadere informatie

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011

Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat. 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Wonen aan de Jan Nijenhuisstraat huisnummers 9 t/m 73 - postcode 3882 HS Bijsteren - fase 2.4 33 appartementen met lift Verwachte oplevering oktober 2011 Woonomgeving Ligging De appartementen liggen in

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Februari 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN ,- k.k.

BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN ,- k.k. BIDDINGHUIZEN VERLENGDE BAAN 28 Waar eens de zee was, zweven nu de appartementen op een plint van glas. Aan de aantrekkelijke parkzijde van het moderne winkelcentrum van Biddinghuizen bieden wij u te koop

Nadere informatie

Appartementen Herdershof Serooskerke

Appartementen Herdershof Serooskerke Appartementen Herdershof Serooskerke 3 Appartementen Herdershof Ruime appartementen met balkon De centrale ligging van het gebouw zorgt ervoor dat de voorzieningen van het dorp op loopafstand bereikbaar

Nadere informatie

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen

20 huurappartementen aan de Anemonenstraat en 21 huurappartementen aan de Burgemeester Lemmensstraat Geleen Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM

MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM MOOI EN COMFORTABEL WONEN IN HET CENTRUM VAN PUTTEN BRINKSTRAAT 26 SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN MET ATRIUM Woning achter de kruidentuin Ontwerp Schippers Architecten BNA uit Den Haag is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid Luxe appartementen in Tuindorp Zuid Inhoudsopgave Zernikeborgh 4 Het complex 4 Bedrijfsruimte 4 De appartementen 5 Keuzevrijheid 5 Servicekosten 5 Huurderonderhoud 5 Hengelo Zuid in ontwikkeling 5 Plattegronden

Nadere informatie

Plattegronden appartementen nieuwbouwproject Drossaert de Limpensplein

Plattegronden appartementen nieuwbouwproject Drossaert de Limpensplein Plattegronden appartementen nieuwbouwproject Drossaert de Limpensplein Situatieschets Het nieuwbouwproject Drossaert de Limpensplein voorziet in 18 appartementen. Negen appartementen bevinden zich op de

Nadere informatie

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet

DeBavink. 20appartementen. InAlmeloishet DeBavink 20appartementen InAlmeloishet Appartementen De Bavink Geachte lezer, In uw handen heeft u de informatiebrochure over de nieuwbouwappartementen De Bavink. Deze vindt u in het centrum van Almelo,

Nadere informatie

De Koppel en De Hoek. Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn. 58 huurappartementen met zorg

De Koppel en De Hoek. Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn. 58 huurappartementen met zorg De Koppel en De Hoek Kijk eens hoe mooi wonen kan zijn 58 huurappartementen met zorg Wonen op een van de mooiste plekjes in Dinxperlo In het prachtige centrum, op één van de mooiste locaties in Dinxperlo,

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

Wonen in het groene hart van Woldwijck

Wonen in het groene hart van Woldwijck Wonen in het groene hart van Woldwijck Wooncomplex met 9 koop- en 10 huurwoningen D i t c o m p l e x w o r d t g e b o u w d i n o p d r a c h t v a n : Mooi en ruim gelegen wooncomplex Nieuw hart voor

Nadere informatie

Huren bij. 13 Appartementen aan de Sleutelbloem Sittard

Huren bij. 13 Appartementen aan de Sleutelbloem Sittard Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren. Wij streven ernaar om voor u een zo goed mogelijke woon- en leefsituatie

Nadere informatie

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat

Wonen in het hart van Beugen. 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen 16 appartementen aan de Molenstraat Wonen in het hart van Beugen Mooiland realiseert nieuwbouwhuurwoningen in Beugen op de locatie van de (voormalige) huurwoningen aan de Brouwers-,

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin!

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31. Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Willem de Zwijgerlaan 31 Koopsom 121.000,= k.k. Gezellig 3-kamerappartement met tuin! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.: 0172-473351 Fax: 0172-490004 E-mail: alphen@drieman.nl

Nadere informatie

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE

Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE Thús Wonen BROCHURE HALBERTSMASTRJITTE INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 1 1. Wat gaan we bouwen? 2 2. Plattegronden 3 3. Huurprijzen 9 4. Hoe komt u in aanmerking? 10 5. Extra informatie: 11 Parkeren

Nadere informatie

Edeseweg 108* BENNEKOM

Edeseweg 108* BENNEKOM Edeseweg 108* BENNEKOM Omschrijving: TIJDELIJK TE HUUR: Modern, Ruimtelijk en Licht voormalig 4 KAMER HOEKAPPARTEMENT met een vrij en groen uitzicht. Gelegen in een mooi groene woonomgeving op loopafstand

Nadere informatie

BIDDINGHUIZEN DRONTEN ,- k.k. De vrijstaande woningen van het type AEX 730 zijn 3-KAMER APPARTEMENT OP DE 2E WOONLAAG

BIDDINGHUIZEN DRONTEN ,- k.k. De vrijstaande woningen van het type AEX 730 zijn 3-KAMER APPARTEMENT OP DE 2E WOONLAAG BIDDINGHUIZEN DRONTEN HAVENKANT DE KIEL 61 6 De vrijstaande woningen van het type AEX 730 zijn nu In hartje sterk in centrum, prijs verlaagd! met vrij Profiteer uitzicht over nu van de deze verlaagde winkelstraat,

Nadere informatie

Nieuwbouw Noordwolde. Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat. Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde

Nieuwbouw Noordwolde. Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat. Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde Nieuwbouw Noordwolde Ds. Reitsmastraat Ds. van der Tuukstraat Energieneutraal wonen in hartje Noordwolde Bezoekadres: Keiweg 14 8471 CZ WOLVEGA Postadres: Postbus 116 8470 AC WOLVEGA E-mail: Internet:

Nadere informatie

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp

Weidelanden. Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp Habeko wonen gewoon goed Weidelanden Wij starten op 9 januari 2014 met het verhuren van 6 sociale huurappartementen en 6 maisonnettes in Hazerswoude-Dorp 6 appartementen en 6 maisonnettes op een mooie

Nadere informatie

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift

TE HUUR. Huizen. Gooierserf 168. Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift TE HUUR Huizen HUIZEN NABIJ HISTORISCH CENTRUM EN JACHTHAVEN Verrassend ruim (110 m²) instapklaar appartement met groot balkon en lift - Grote zonnige woonkamer met ruime eetkamer - Luxe ruime keuken in

Nadere informatie

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze

T E H U U R Stationsstraat 31E Maarheeze Stationsstraat 31 E - Maarheeze Landelijk wonen met allure! Dat kan in het moderne appartementencomplex De Baronie, gelegen in het hart van Maarheeze. Dit complex is gebouwd in 2005 en heeft een fraaie

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan

Verhuurbrochure. Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Verhuurbrochure Nieuwbouw in Oosterbeek 14 ruime appartementen aan de Munninghofflaan Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Algemene informatie Wonen in het groen 3 Het appartement 3 Veilig gevoel 3 Isolatie en

Nadere informatie

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen

Lommerhof. Schapenweide 2 t/m 74, Duiven. Royale driekamer huurappartementen Lommerhof Schapenweide 2 t/m 74, Duiven Royale driekamer huurappartementen Inhoudsopgave Pag. 2 Inhoudsopgave Pag. 3 Plaatsinformatie Duiven Pag. 4 Omschrijving woning en kenmerken Pag. 5 Het woongebouw

Nadere informatie

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE HUUR IN BEST, MOLENVESTE 41. Op

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C. Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 4 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: C C Bouwbouwblok C, 4 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok C Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM

POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM Huurprijs 2.750,- per maand POSTHOORNSTRAAT 494, 3011 WD ROTTERDAM TE HUUR! Zeer luxe 4-kamer appartement op de 27e verdieping (inclusief parkeerplaats in parkeergarage)

Nadere informatie

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A A Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok A Woningstichting Vaals bouwt 8 appartementen, gelegen: Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Appartementen t Doel van Benthuizen

Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen Appartementen t Doel van Benthuizen In deze brochure vindt u alle informatie over de procedure rondom de verhuur van de twaalf appartementen in ons project t Doel van

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur is gemakkelijk te bereiken, maar ook gelegen in een groene omgeving. Een deel van de appartementen vormt een eenheid

Nadere informatie

BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM

BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM Huurprijs 581,- per maand BERGSE DORPSSTRAAT 37 B, 3054 GA ROTTERDAM PER DIRECT BESCHIKBAAR! In Rotterdam Hillegersberg gelegen 3-kamer appartement op de 1e verdieping

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF

Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF Thús wonen BROCHURE FONTEINSHOF INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 1. Wat gaan we bouwen? 4 2. Plattegronden 5 3. Huurprijzen 11 4. Hoe komt u in aanmerking? 12 5. Extra informatie 13 Contactgegevens

Nadere informatie

De Roode Molen. 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ

De Roode Molen. 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ De Roode Molen 43 appartementen en 7 eengezinswoningen (Indische buurt) WONINGSTICHTING SWZ De Roode Molen Aan de rand van de Indische buurt, op de locatie van het voormalige Toyota-garage (terrein Aloë),

Nadere informatie

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN Ligging en omgeving Instap klaar 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping van het moderne en statige complex "Buytenhoff" gebouwd in 2005! Het appartement beschikt

Nadere informatie

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs 135.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN Oosterbosch Makelaardij Postbus 1445 5602 BK Eindhoven Grimselpas 1 5624 NH Eindhoven T +31 (0)40 842 52 65 F +31 (0)40 848 49 70 info@oosterboschmakelaardij.nl

Nadere informatie

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector

De Schauw in Putten. Kwaliteit in wonen en zorg. 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector De Schauw in Putten Kwaliteit in wonen en zorg 36 Seniorenappartementen in de sociale huursector Algemeen Woon- Zorgcentrum De Schauw voldeed niet meer aan de huidige eisen van wonen en zorg. De kamers

Nadere informatie

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL Vraagprijs: 164.500,00 K.K. Aanvaarding: in overleg Inhoudsopgave Omschrijving.1 Indeling..2 Kadaster.9 Plattegrond.. 10 Algemeen. 11 Omschrijving In stadsdeel Woensel

Nadere informatie

BIDDINGHUIZEN SWIFTERBANT

BIDDINGHUIZEN SWIFTERBANT BIDDINGHUIZEN SWIFTERBANT ZUIDSINGEL HAVENKANT 94 6 De vrijstaande woningen van het type AEX 730 zijn nu In het sterk centrum in prijs van verlaagd! Swifterbant Profiteer bieden nu van wij deze u te koop

Nadere informatie

Nieuwbouw Wolvega. Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat. Heerlijk wonen in hartje Wolvega

Nieuwbouw Wolvega. Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat. Heerlijk wonen in hartje Wolvega Nieuwbouw Wolvega Sickengastraat Willem Lodewijkstraat Johan Willem Frisostraat Heerlijk wonen in hartje Wolvega Bezoekadres: Keiweg 14 8471 CZ WOLVEGA Postadres: Postbus 116 8470 AC WOLVEGA E-mail: Internet:

Nadere informatie

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela

Wonen waar u zich thuis voelt. Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Wonen waar u zich thuis voelt Verhuurbrochure Acht huurwoningen Scholtenswijk Oude Pekela Feiko Algemene Informatie 4 421 5 traat 421 3025 s Clock Aan de Scholtenswijk in Oude Pekela realiseert Acantus

Nadere informatie

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren.

16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. 16 huurappartementen Reinoud van Gelderstraat 15 A t/m 15 S te Susteren. Huren bij ZOwonen verhuurt 14.000 woningen in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Schinnen, Onderbanken, Brunssum en Echt-Susteren.

Nadere informatie

681,00 per maand Bouwnummer 5. 681,00 per maand Bouwnummer 6. 681,00 per maand Bouwnummer 7

681,00 per maand Bouwnummer 5. 681,00 per maand Bouwnummer 6. 681,00 per maand Bouwnummer 7 Aan de Uddelsekampweg in Uddel wordt het nieuwbouwplan De Velúwte gerealiseerd. Het plan bestaat uit 45 woningen. In de eerste fase biedt Sprengenland Wonen 8 woningen te huur aan. Huurprijzen, prijspeil

Nadere informatie

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw

uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Sanderbout, Thienbunder, Achtbunder en Ophoven. Hier werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een uitgebreide

Nadere informatie

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen

goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen goedwonen aan de Noordsingel Middelburg 13 huurappartementen 1 Noordweg 2 Gerbrandylaan Legenda 1 6 eengezinswoningen koop 2 zorgwoningen Roggeveen 5 Wiardi Beckmanlaan 3 4 5 * 13 huurappartementen zorgwoningen

Nadere informatie

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen

t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen t Ganderije II Van Damstraat 2-I t/m 2-11 in Gaanderen Zeer centraal gelegen driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Gaanderen Het Gelderse dorp Gaanderen maakt deel uit van de gemeente Doetinchem

Nadere informatie

55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen. Elzenbos in Brummen. Wonen in het. groen!

55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen. Elzenbos in Brummen. Wonen in het. groen! 55+ woningen verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4 of 5 woningen Elzenbos in Brummen Wonen in het groen! Nieuwbouw Elzenbos Oude Brummense beek. Woningen De 22 woningen zijn verdeeld over 6 rijtjes van 3, 4

Nadere informatie

TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38

TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38 TE KOOP IN HELMOND (STATIONSKWARTIER/CENTRUM) DE CALLENBURGH 38 IN ZEER GEWILD APPARTEMENTENGEBOUW GELEGEN 3-KAMER WONING MET PARKEERPLAATS IN DE KELDER. HEERLIJK RUIM APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT EN

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1B

TE HUUR. Breda Liesbosstraat 1B TE HUUR Breda Liesbosstraat 1B Ruime bovenwoning, type maisonnette, met twee slaapkamers en bergruimte. De maisonnette is gesitueerd boven een winkel en ligt op een centrale locatie aan de Haagsemarkt

Nadere informatie

Raadsheer koopappartementen

Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Raadsheer koopappartementen Op zoek naar een comfortabel koopappartement in een sfeervolle omgeving? Het nieuwbouwproject t Ingse Hof beschikt over 6 driekamerappartementen

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 76. Koopsom 150.500,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 76. Koopsom 150.500,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Vliestroom 76 Koopsom 150.500,= k.k. 5-kamer appartement op de 9e etage met een zonnig balkon op het westen en fantastisch uitzicht! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN DEN RIJN Tel.:

Nadere informatie

LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM

LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM LAAN OP ZUID 1304 INCL PP, 3071 AC ROTTERDAM Huurprijs 999,- per maand (exclusief 65,- per maand servicekosten) AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam,

Nadere informatie

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 35 luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 Inhoudsopgave Over La Gare In de levendige stationsomgeving van Alphen aan de Rijn zijn alle denkbare voorzieningen op

Nadere informatie

JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT 105 / WIJK

JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT 105 / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 112.500,= k.k. Bouwjaar 1973 Woonoppervlakte 59 m² Inhoud 165 m³ Servicekosten 209,10 per maand Aanvaarding In overleg LET OP: Geheel gerenoveerd appartement o.a. voorzien

Nadere informatie

Tubbergen, januari 2019

Tubbergen, januari 2019 Informatiebrochure januari 2019 Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Aanleg bevindt zich in het centrum van Geesteren (Ov) tussen de Vriezenveenseweg en Dorpsstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312.

Voor actuele huurprijzen kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel. 0546-622312. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities

Omschrijving. Ligging. Condities Omschrijving Schitterend, ruim opgezet 3-kamer appartement gesitueerd op de 14 e etage van het moderne appartementencomplex De Parade. Het appartement heeft een luxe uitstraling met een fraai uitzicht

Nadere informatie

Vraagprijs 160.000,- k.k.

Vraagprijs 160.000,- k.k. BAARSCHOOTSEKREEK 4D ROTTERDAM Rustig gelegen 3-kamer appartement met royaal balkon op het zuiden in het luxe appartementencomplex De Olympus in Rotterdam IJsselmonde. Het appartement ligt op de 2e etage,

Nadere informatie

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

MERELSTRAAT 84 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // MERELSTRAAT 84 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES MERELSTRAAT 84 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 399.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 93M2 INHOUD CIRCA 279M3 BOUWJAAR 2007 AANVAARDING

Nadere informatie

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel

Voor actuele huurprijzen en het huidige aanbod of andere vragen, kunt u contact opnemen met Woningstichting Tubbergen tel Verhuurbrochure September 2018 Voorwoord Woonzorgcomplex Eschede bevindt zich voor Verzorgingshuis De Eeshof (De Eeshof is een monumentale havezate uit 1719 welke in 1963 is verbouwd tot verzorgingshuis).

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H H Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Omschrijving bouwblok H Woningstichting Vaals bouwt 4

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking

Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking Spatter- en Fortuinflat Wormer: een hernieuwde kennismaking Het eerste energie neutrale gebouw in Wormer! SPATTER- EN FORTUINFLAT WORMER: EEN HERNIEUWDE KENNISMAKING HET EERSTE ENERGIE NEUTRALE GEBOUW

Nadere informatie

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie. Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie.     Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick Initiatief en verhuur Architect Ontwikkeling en realisatie Bezoekadres Molenbossen 618 5923 AJ Venlo-Blerick Postadres Postbus 337 5900 AH Venlo t 077 389 3131 f 077 382 7951 www.woonwenz.nl www.quantarchitectuur.nl

Nadere informatie

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen

Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Hof van Helsdingen De plattegronden van de appartementen Ligging van de appartementen en de plattegronden Hiernaast kunt u terug vinden welk type appartement zich waar bevindt op de drie woonlagen en welk

Nadere informatie

Oeverdreef en Oostoever

Oeverdreef en Oostoever Nieuwbouw Oeverdreef en Oostoever 58 appartementen in Roelofarendsveen Gebouw en omgeving Het u-vormige gebouw is ontworpen door architecten-bureaus KK Architekten en Mulleners + Mulleners. Op de begane

Nadere informatie

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM

Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Professor J.H. Gunningstraat 25en PP te AMSTERDAM Omschrijving: OMSCHRIJVING: Heerlijk en licht 3 kamer appartement met een eigen garage gelegen in het complex "CallandparC", midden in het groen, is gebouwd

Nadere informatie

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN

90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN 90 APPARTEMENTEN IN LEIDEN PLATTEGRONDEN BOUWLAGENOVERZICHT BLOK A - E T/M E VERDIEPING - BOUWNUMMERS T/M 90 E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING E VERDIEPING 9 7 0 90 0 8 9 6 7 8 7 6 6 E VERDIEPING

Nadere informatie

Woonkamer/ keuken 39,43 m²

Woonkamer/ keuken 39,43 m² 8,94 m² 12,27 m² 7,54 m² 39,43 m² 2,38 m² 5,37 m² Appartementen 3 en 11 29-11-2012 8,90 m² Onbenoemde ruimte 7,05 m² 34,74 m² 8,85 m² 3,31 m² 13,78 m² Appartementen 4 en 12 29-11-2012 8,91 m² 5,45 m² 2,42

Nadere informatie

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM

SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM Huurprijs 645,- per maand SOCRATESSTRAAT 115, 3076 BT ROTTERDAM PER DIRECT TE HUUR! COMPLEET GERENOVEERD! 4-kamer appartement op de 4e verdieping nabij station Lombardijen,

Nadere informatie

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen

Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Woonzorgcomplex Borgstaete te Tubbergen Verhuurbrochure mei 2015 Voorwoord Woonzorgcomplex Borgstaete bevindt zich naast Het Meulenbelt (aan de Sportlaan). Borgstaete is een woon-zorgcomplex voor mensen

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE MIDDELHOEVE 39 3438 MG TE NIEUWEGEIN Geachte bezoeker van onze website, In reactie op de door u getoonde belangstelling danken wij u hartelijk voor het opvragen van onze

Nadere informatie

EINDHOVEN Limburglaan 59

EINDHOVEN Limburglaan 59 EINDHOVEN Limburglaan 59 Omschrijving Keurig onderhouden 2-kamer hoekappartement met veel lichtinval, balkon, separate berging, een in 2014 gemoderniseerde badkamer met duo wastafel en ruime douchecabine.

Nadere informatie

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen

Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk. 34 huurwoningen Prachtig wonen in de Cuijkse Cantheelen Cuijk 34 huurwoningen Huren op een unieke locatie aan de Maasdijk Op deze unieke locatie is Mooiland in samenwerking met Gemeente Cuijk en Pantein gestart met de

Nadere informatie

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22

[ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 [ afbeelding ] [ detail afbeelding ] EINDHOVEN PAULUS POTTERSTRAAT 22 EINDHOVEN, PAULUS POTTERSTRAAT 22 LUXE 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN EEN MODERN OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX OP DE DERDE VERDIEPING

Nadere informatie

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k.

TE KOOP. ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36. Koopsom 124.000,= k.k. TE KOOP ALPHEN AAN DEN RIJN Charlotte de Bourbonstr. 36 Koopsom 124.000,= k.k. Sfeervol 3-kamer startersappartement met een zonnig balkon op het westen en gezellige ligging! Aarplein 2 2406 BZ ALPHEN AAN

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave. Aan de informatie, artist impressions en plattegronden in deze projectbrochure kunnen geen rechten worden ontleend. 1.

1. Inhoudsopgave. Aan de informatie, artist impressions en plattegronden in deze projectbrochure kunnen geen rechten worden ontleend. 1. 0 1 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2. Wonen in de Bitswijk 3 3. Ontmoetingsplein MuzeRijk 4 4. Kenmerken 6 5. Situatietekening 7 6. Gevels 8 7. Plattegronden 10 7.1 Plattegrond parkeerkelder 10 7.2

Nadere informatie

Leidsekade 62-D. Tel Fax

Leidsekade 62-D. Tel Fax Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland

VERHUURBROCHURE. 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland VERHUURBROCHURE 4 appartementen Bouwhuisplein - Broekland - Inleiding Interne verbouwing SallandWonen verbouwt de eerste verdieping van het Kulturhus aan het Bouwhuisplein in Broekland tot 4 appartementen.

Nadere informatie

EINDHOVEN Lichtstraat 522

EINDHOVEN Lichtstraat 522 EINDHOVEN Lichtstraat 522 Omschrijving Ruim bemeten en geheel modern afgewerkt 3-kamerappartement op de 3 e verdieping van wooncomplex De Graaf met balkon, lift, berging op de begane grond en mogelijkheid

Nadere informatie