PROFESSIONEEL HEALER. Auratouch healing. De Auratouch technieken. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFESSIONEEL HEALER. Auratouch healing. De Auratouch technieken. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer"

Transcriptie

1 PROFESSIONEEL HEALER Auratouch healing De Auratouch technieken 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer

2 Nederlof Centrum, al 25 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van healing en innerlijke groei, verzorgt de unieke beroepsopleiding tot Professioneel healer. Wat is Aurahealing Aurahealing is -letterlijk- het helen van de mens middels het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Deze opleiding heeft daarnaast ook het helen van de onafhankelijke chakra s, het verwijderen van negatieve energieën en het terughalen van verloren zielendelen geïntegreerd in de opleiding tot auratouch healer. Daardoor biedt deze opleiding een compleet scala aan mogelijkheden aan de - aankomende- professionele healer. Unieke opleiding Deze opleiding is uniek in zijn soort en stelt de deelnemer in staat om in 2 jaar tijd een waarlijk professioneel healer te zijn. AuraTouch healing, middels het aura en de chakra's met een degelijke basis en alle geavanceerde technieken van Auratouch zijn gewoon te leren als je de keuze durft te maken... De keuze om deze kracht in jezelf vrij te laten komen. Er gaat middels deze opleiding een wereld voor je open. Aparte website: Er is een aparte afdeling / site voor deze opleiding waar je meer informatie kunt vinden en waar je je kunt inschrijven voor de opleiding. Wat doet een Auratouch healer Na voltooiing van de opleiding ben je in staat een cliënt op de volgende manieren te behandelen: in kaart brengen van verstoringen in elke laag van het menselijk energieveld in balans brengen van elke laag door deze te helen analyse van de afzonderlijke chakra s kleuren analyse, reading en healing effectief balanceren en energetisch repareren van de chakra s waarnemen van verstorende binnengedrongen energieën verwijderen van deze verstorende energieën waarnemen van zieledelen van de cliënt die hij of zij tijdens het leven verloren heeft terugbrengen en opnieuw integreren van verloren zielendelen channeling / contact maken met andere informatie bronnen corrigeren van de chakra-balans naar aanleiding van de karakterstructuren Hoe werkt Auratouch healing Het menselijk energieveld (aura) en elk chakra staat in directe wisselwerking met elk aspect van de mens. Elke blokkade en zelfs een blokkade die nog aan het ontstaan is in de vorm van gedachten, emoties en leefpatronen heeft een directe weerslag op het totale energieveld. Delen worden overactief, verharden of worden juist zwakker en bepaalde chakra s zijn in of uit balans. Door het auraveld af te tasten kun je als Auratouch aurahealer elke afwijking en elk verstoord chakra precies in kaart brengen en daarmee kijken of er verstoringen zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

3 Algemene basis informatie Een megasprong in korte tijd Wij hebben gezien hoe deelnemers binnen een aantal maanden veranderen, hoe er een prachtige energie ontstaat. Wat vooral opvalt is hoe elke student in staat blijkt om vanuit een zuivere sereniteit en vanuit een 'weten' te voelen en te healen. Zowel wat persoonlijke groei betreft als de capaciteiten om te healen, wordt er in korte tijd een mega-sprong gemaakt! Hiermee is de opleiding niet alleen helend voor de deelnemer zelf en hun cliënten, maar is duidelijk een vorm van bewustzijn ontstaan. Een bewustzijn welke in staat is een helende en liefdevolle bijdrage te zijn voor de omgeving en daarmee het groter geheel: de wereld als samenlevingsvorm. Na het in kaart brengen worden de energielagen en chakra s die niet in balans zijn, in een staat van heling gebracht. Vervolgens is een Auratouch healer in staat om negatieve energieën op te sporen die het menselijk energieveld zijn binnengedrongen. Dit kunnen negatieve patronen zijn die een eigen leven zijn gaan leiden maar vaak zijn het negatieve energieën van mensen en situaties om de persoon heen die op een bepaald moment zijn binnengedrongen, als een virus, en er elke dag weer voor zorgen dat het hele energiesysteem wordt besmet. Vervolgens is het van belang het energieveld te optimaliseren door ook de eventuele verloren zieledelen terug te halen en opnieuw te implementeren. Dat betekent dat een Auratouch healer de innerlijke wereld van spiritualiteit binnengaat en op zoek gaat naar stukjes ziel van de cliënt die tijdens extreme situaties en trauma s achtergebleven zijn. Aurahealing volgens de principes van Auratouch is een prachtige methode die alle energetische aspecten van de mens in kaart brengt en heelt. Het nut van Auratouch healing Het behandelen van het energieveld en chakra s op deze manier biedt heling en ondersteuning bij aandoeningen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. In de praktijk betekent dit dat sommigen een healing sessie ondergaan omdat ze weten en voelen dat het ze verder brengt op hun pad van persoonlijke spirituele transformatie, terwijl anderen behandeld wensen te worden omdat ze actief willen werken aan de healing van de eigen emotionele, mentale of fysieke staat van zijn. De Auratouch technieken zijn namelijk ook heel geschikt om mensen te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Niet alleen bij lichte aandoeningen maar ook bij de zwaardere aandoeningen is Auratouch de aangewezen manier om iemand te behandelen en bijvoorbeeld de negatieve effecten van vele reguliere therapieën aanzienlijk te verlichten. Verder brengt de Auratouch techniek veelal direct verlichting bij pijn.

4 KTNO accreditatie de opleiding is als onderdeel van een Paramedisch traject geheel geaccrediteerd door de KTNO. Structuur in opleiding De verschillende onderdelen worden hier als aparte delen opgesomd. De opleiding begeleidt je hierin echter en je groeit van onderdeel naar onderdeel. Bewezen manier van onderwijs De praktische manier van lesgeven heeft in de loop der jaren ruimschoots bewezen dat het leidt tot een snelle manier van opnemen en toepassen door de student; na les 3 ben je feitelijk al een magnetiseur. Na jaar 1 ben je al in staat een volwaardige behandeling te geven. En dat proces gaat door tijdens het tweede jaar met uiterst geavanceerde technieken Student en client - je bent eigenlijk beide De technieken leer je niet alleen, je ondergaat ze ook. Daarmee ervaar je wat het bewerkstelligd en weet je later ook beter wat je doet als je met cliënten gaat werken. Daarnaast is het een krachtige manier om tijdens de tweejarige opleiding zelf ook steeds meer vrij te zijn van je grootste belemmeringen en blokkades; je wordt daarmee krachtiger als healer, als mens. De opleiding Tijdens de opleiding komen de volgende aspecten aan bod: De mens als energetisch veld De illusie van het bestaan, en het feit dat we uit zoveel meer bestaan dan wat we zien. Het menselijk lichaam Een niet te technische benadering van het menselijk lichaam. Werken vanuit een staat van Centerspace. Centerspace is een helende staat van zijn die je kunt leren. Je leert werken vanuit een actief Hara en bewuste healingspace. Energieveld waarnemen Het leren waarnemen en in kaart brengen van het energieveld als geheel en van de verschillende energielagen. Auraveld helen Leren helen van het energieveld als geheel en van de verschillende energielagen. Chakra s helen en balanceren Naast kennis over de chakra s, leer je hoe je elk chakra kunt analyseren, efficiënt in balans kunt brengen, en op heel geavanceerde wijze energetisch kunt repareren. Kleuren Herkennen van kleuren en de betekenis daarvan en het in balans brengen bij de cliënt. Structuren Het leren herkennen van de karakterstructuren die veel invloed hebben op de chakra s en de energielagen. Negatieve energieën Het opsporen en verwijderen van negatieve energieën die het energieveld zijn binnengedrongen en zich daar zijn gaan nestelen Werken met innerlijke leiding en gids De wijsheid van je innerlijke leiding en / of gids stelt je als Auratouch aura- en chakrahealer in staat de wereld van spiritualiteit letterlijk te betreden en op zoek te gaan naar verloren zielendelen en deze -veilig- terug te brengen.

5 Opleiding - Praktisch Opleiding & tijd De beroepsopleiding duurt twee jaar. Elk jaar zijn er 9 volle lesdagen. Deze worden gevolgd in de vorm van een aantal meerdaagse blokken in een long-weekend. Het is een moderne manier van leren die een uiterst fijne en krachtige energie op gang brengt tijdens de lesdagen en leren makkelijk maakt. Contactonderwijs Thuisopdrachten Praktische opleiding (je leert steeds iets en leert het ook die dag in praktijk toepassen zodat je het zelf echt kunt doen) 2 jarige opleiding Kan in maandtermijnen Btw vrij en aftrekbaar van inkomstenbelasting Batc erkend Kan elk jaar starten met de opleiding Uitgebreide syllabus Geen extra boeken nodig Tussen de lesdagen zijn er opdrachten die je in staat stellen de stof te integreren, zodat je daarna op een makkelijke manier weer verder kunt. Jaar 1 theorie vanuit de wetenschap energievelden aanvoelen aura-energie leer, analyse, reading en herstellen toevoegen van energie lokaal en algemeen chakra s effectief balanceren chakra s analyseren en energetisch repareren chakra s en yin/yang, leefwijze, voeding, lifestyle advies karakterstructuren leren kennen en herkennen tussentoets Jaar 2 werken met de verschillende lagen van het auraveld kleurenleer, verschillen essentie van de frequenties werken met krachtdier essentie waarnemen en verwijderen van energieën van buitenaf waarnemen en terugbrengen van zieledelen channeling state aanleren en channeling beoefenen werken met bergkristal het corrigeren van de energetische balans van de cliënt gebruik van scala aan extra technieken eindtoets en certificering De wereld van healing Tijdens de Auratouch Energetisch Healer opleiding betreedt je een andere wereld. De wereld van energievelden, van zielendelen en innerlijke gidsen. Eén van de vereisten is dan ook de wil deze wereld van energieën te willen betreden, te verkennen en te integreren. De Auratouch technieken zijn niet moeilijk om te leren maar vragen wel bereidheid om spiritueel te groeien, want tijdens het twee jarig traject worden ook jouw energielagen gebalanceerd en de verloren zielendelen teruggebracht. Daarmee is de opleiding niet alleen een heel grondige opleiding tot healer, maar ook een prachtig persoonlijk groeitraject voor de deelnemer.

6 Shin-Do 'Shin-Do leert hoe mensen en hun 'energie' op elkaar reageren, je leert echte innerlijke kracht bij jezelf opwekken en toepassen. Elk mens heeft het in zich krachtig te zijn, succesvol en te weten wat je wilt! Hoe word je krachtig, wat doe je met die kracht. Hoe kun je deze kracht bij je houden en voorkom je dat het verdwijnt naar anderen en naar situaties om je heen. Shin-Do is dan ook een sensationele manier om met onze energie om te gaan. Om te leren lezen en voelen dat we niets anders zijn dan energievelden in beweging en dat alle mensen om ons heen daarop reageren. Reiki Het woord Reiki is een Japanse term voor energie. Tijdens een Reiki behandeling voeg je energie toe. Naast het feit dat dit heel helend is voor jezelf en anderen, is het toevoegen van energie iets dat gebruikt wordt tijdens de Auratouch opleiding. We adviseren Reiki omdat het jezelf zal ondersteunen gedurende de 2 jaar en omdat het toevoegen van energie middels Reiki verreweg het eenvoudigst is. AuraTouch register: - auratouch-healers.nl en - aurahealers.nl verwijzen alleen naar de bij Nederlof Centrum afgestudeerde healers. Praktische vereisten De basisvoorwaarde is openstaan voor groei. Onder de deelnemers zijn er velen die de opleiding volgen om aan zichzelf te werken, om nieuwe paden te betreden en andere latent aanwezige talenten te activeren of te ontwikkelen. Deze opleiding geeft je de kans een echte, geschoolde, krachtige healer te zijn. Zowel met het oog op cliënten en een praktijk, als voor jezelf en de eigen leefomgeving. Shin-Do gevolgd hebben of volgen, liefst voor aanvang van het 1e lesjaar. (kan eventueel tijdens de eerste maanden van de opleiding) Dit is een korte cursus; een weekend of een dag. Energie doorgeven - Reiki Het is prettig, zowel voor ons als voor de deelnemer, als je al een manier hebt om aan jezelf te werken op energetisch gebied, en om energie door te geven via de handen. In onze ervaring is reiki hiervoor een prachtige manier. Het mooie ervan is dat het snel (in een weekend) te leren is en direct toepasbaar. Wel raden we aan om Reiki te behalen binnen de Usui methode. Reiki is een advies, geen plicht. Beide kun je volgen bij Nederlof Centrum, nederlofcentrum.nl Certificering Na afloop van het 2e jaar volgt certificering en registratie bij de S.N.F.. Daarmee krijg je de mogelijkheid het Professional healers logo te gebruiken en je te profileren op het register van afgestudeerde auratouch healers, auratouchhealers.nl en op aurahealers.nl en aurahealers.be en het internationaal domein aurahealers.com. Kosten De kosten van de 2 jarige beroepsopleiding tot Auratouch Healer: 1645,- per jaar. Inclusief syllabus Totale opleiding 2 jaar: 3290,- (alles vrij van btw) Wijze van betalen Aanbetaling 450,- na de inschrijving (event. in delen) Rest te voldoen: a) 30 dagen voor aanvang of in 2 delen, steeds 30 dagen voor de 1e les van elk jaar b) of in maandelijkse termijnen: 10 maandtermijnen van 147,- per lesjaar. (termijnbetaling is incl. 5,- per maand administratiekosten)

7 Erkend: Aangesloten bij en erkend door CRKBO en de KTNO. Wij vallen onder het klachtenrecht van het KTNO. TV / Pers: Op de website bij Pers/TV staan artikelen en meerdere televisie uitzendingen die je kunt bekijken. Logo Het logo Professional Aurahealers mag alleen gebruikt worden door bij het Nederlof Centrum afgestudeerde healers. Aftrekbaarheid: de kosten van deze opleiding, incl. eventuele boeken, reiskosten e.d. zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Toetsing niveau Tijdens de opleiding wordt regelmatig gekeken (ook middels de thuisopdrachten) hoe het gaat met de integratie van de lesstof. Aan het eind van lesjaar 1 en lesjaar 2 wordt de toets ook daadwerkelijk getoetst. Lesstof hoeft nooit schools uit het hoofd te worden geleerd. Missen van lessen: Indien het toch voorkomt dat je een les moet missen, dan is daar een regeling voor; - inhalen bij een inhaler (niet kosteloos) - later alsnog bijwonen (kosteloos) Erkende beroepsgerichte opleiding Het Nederlof Centrum valt onder de Europese regeling voor beroepsopleidingen en is geregistreerd als erkend onderwijsinstituut bij het CRKBO. Deze opleiding is daardoor geheel vrijgesteld van btw en de student kan de studiekosten aftrekken van inkomsten- of loonbelasting. (zie de site bij 'vragen') Paramedisch Natuurgeneeskundige mogelijkheid Na de tweejarige opleiding is er de mogelijkheid (let op, een optie, geen plicht!) om een 'paramedisch afsluitjaar' te boeken. Daarna ben je Paramedisch Natuurgeneeskundige en kun je je aansluiten bij een overkoepelend orgaan van Paramedisch (HBO-niveau) geschoolde therapeuten, en komen je cliënten in aanmerking voor vergoeding van de sessies door heel veel polissen van een grote groep zorgverzekeraars! Voor meer informatie: Opleiding locatie De opleiding wordt gegeven op ons eigen Instituut-Amsterdam of een andere mooie lokatie. De routebeschrijving staat op de site. Data lesdagen De data van het 1e jaar staan altijd op de website bij 'data'. De lesdagen van het 2e jaar worden ruim tevoren bekend gemaakt. De opleiding start minimaal 1x per jaar. 2e lesjaar Standaard schrijf je je in voor de complete opleiding. Tot een maand voor aanvang van jaar 2 kan je besluiten je inschrijving om te zetten naar 1 jaar. Meer info: zie algemene voorwaarden. Bescherming De namen Auratouch en het logo 'professional aurahealers' zijn alle wettelijk beschermd. Vermelding websites Vermelding op de websites auratouch-healers.nl en aurahealers.nl en aurahealers.be en aurahealers.com is exclusief voor de aurahealers die deze opleiding hebben afgerond. Aanmelden Via de website of De inschrijvingen gaan op volgorde van datum van aanmelding, als de opleiding vol is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen.

8 Oprichters Sunny Nederlof Geboren in Nederland, opgegroeid in Nederland, Indonesië en Maleisië. Gewoond en gewerkt in Nederland, Spanje, Frankrijk, Mexico en Zweden. zij is al sinds de 70'er jaren bezig met spiritualiteit, sinds de 80'er jaren echt actief op het gebied van bodywork, energetica, natuurgeneeskunde en spiritualiteit. Zij is al ruim 20 jaar actief als Reiki Master in de traditie van het Usui systeem. Verder lid bestuur Stichting Reiki Ryoho, Nederlof Foundation. Bas Buis Geboren in Nederland, gewoond in Nederland, Spanje, Frankrijk, Mexico en weer Nederland. Hij is vanaf de 80'er jaren actief in de wereld van communicatie. Deze communicatieve eigenschappen bewogen zich steeds meer op het metafysische niveau, tot datgene wat hij nu doet en is. Hij is al ruim 17 jaar Reiki Master in de traditie van het Usui systeem. Deze rijke ervaring komt terug in zijn taak in het bestuur van stichting Reiki Ryoho, en het opleiden van aankomende Reiki Masters. Verder is hij grondlegger van de Shin- Do cursussen en opleidingen. Leraren Nederlof Centrum werkt alleen met ervaren, erkende en uiterst getalenteerde docenten. De leraren staan op Nederlof Centrum Ervaring en kwaliteit Het Reiki - Instituut / Nederlof Centrum is al bijna 25 jaar een brandpunt van reiki, healing, spiritualiteit en kwaliteit in al haar cursussen en opleidingen. Het instituut leidt op volgens de hoogste normen. Normen die het instituut veelal zelf heeft helpen creëren door haar jarenlange ervaring, haar rol in de oprichting van het overkoepelend orgaan Reiki Ryoho en als grondlegger van de Shin-Do technieken, Het Pad van Overvloed en de AuraTouch Aurahealing opleiding. Waar Deze opleidingen worden vaak gegeven in Instituut-Amsterdam (ons eigen instituut) of een andere centrale lokatie in Nederland. Ons Instituut ligt centraal en is zeer goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Velen komen van ver, zowel binnen Nederland als uit België en Duitsland, en op verzoek sturen wij een hotellijst toe. (deze staat ook op de website bij elke lokatie) Voorwaarden Het Nederlof centrum hanteert duidelijke algemene voorwaarden. Bij elke bevestiging ontvang je een verkort uittreksel daarvan. Op de website bij 'centrum' en algemene voorwaarden' staan de volledige voorwaarden ter inzage. Erkend Aangesloten bij en erkend door CRKBO en de KTNO. Wij vallen onder het klachtenrecht van het KTNO. Daarnaast is Nederlof Centrum lid Reiki Ryoho en Reiki Alliance. Boeken oprichters Het Complete Handboek Reiki Uitgeverij Hemelz, ISBN Ook als Ebook verschenen (ipad en andere readers) Het Boek van Overvloed Het Boek van Overvloed gaat over het geheim achter geld kracht en liefde. Uitgeverij Hemelz ISBN Ook als Ebook verschenen (ipad en andere readers) Ook in het Duits verschenen: Überfluss, geld kraft liebe. Money Power Love, de Secret of Spiritual Abundance. Dit boek is de Engelstalige versie van het Boek van Overvloed

9 Extra informatie Tarieven gelden op het moment van druk. Deze kunnen uiteraard veranderen. De website is altijd correct. Meer info zoals brochures, routes zijn op de site te downloaden. Pers /televisie Op de website bij Pers/TV staan diverse artikelen in kranten en magazines, en kan je televisie uitzendingen bekijken. Op het centrum worden cursussen en opleidingen gegeven op professioneel niveau. Je krijgt altijd les van een leraar die toonaangevend is in het vakgebied. Als je besluit verder te gaan, of dat nu reiki, auratouch healing of meditatie betreft, blijkt dat de cursussen perfect op elkaar aansluiten, en voldoen aan de normen om door te gaan voor het paramedisch therapeuten niveau en dat ze ook als bij- en nascholing erkend zijn. Wij werken met: CRKBO, KTNO, BATC, VBAG, LVNG, Reiki Ryoho en de Reiki Alliance. Nederlof Centrum Gegevens Aangesloten / lid: CRKBO - KTNO - Reiki Alliance - Reiki Ryoho Contact: Info@nederlofcentrum.nl Site: Telefoon ( ) K.v.K. nr Rabobank: NL96RABO BIC/SWIFT: RABONL2U Postadres: (correspondentie graag per ) Nederlof Centrum / Reiki-Instituut Postbus LB Amsterdam

BEROEPSOPLEIDINGEN V O E D I N G. HBO Module. Professioneel en toegankelijk. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance

BEROEPSOPLEIDINGEN V O E D I N G. HBO Module. Professioneel en toegankelijk. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance BEROEPSOPLEIDINGEN V O E D I N G HBO Module Professioneel en toegankelijk Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance V O E D I N G HBO Module Professioneel en toegankelijk HBO niveau

Nadere informatie

PROFESSIONAL HEALER. Auratouch Healer Opleiding. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer. De Auratouch technieken

PROFESSIONAL HEALER. Auratouch Healer Opleiding. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer. De Auratouch technieken PROFESSIONAL HEALER Auratouch Healer Opleiding De Auratouch technieken 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer aurahealing - chakrahealing - sjamansime - kleuren - reading - healing - advies Erkend

Nadere informatie

PROFESSIONAL HEALER. Auratouch Healer Opleiding. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer. De Auratouch technieken

PROFESSIONAL HEALER. Auratouch Healer Opleiding. 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer. De Auratouch technieken PROFESSIONAL HEALER Auratouch Healer Opleiding De Auratouch technieken 2 jarige beroepsopleiding energetisch healer aurahealing - chakrahealing - sjamansime - kleuren - reading - healing - advies Erkend

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN VOEDING. HBO Module. Professioneel en toegankelijk. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance

BEROEPSOPLEIDINGEN VOEDING. HBO Module. Professioneel en toegankelijk. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance BEROEPSOPLEIDINGEN VOEDING HBO Module Professioneel en toegankelijk Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance VOEDING HBO Module Professioneel en toegankelijk HBO niveau voedingsmodule

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Master. opleiding. beroepsopleiding tot reikimaster. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Master. opleiding. beroepsopleiding tot reikimaster. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI Master beroepsopleiding tot reikimaster Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance opleiding opleiding REIKI Master beroepsopleiding tot reikimaster Het pad

Nadere informatie

CURSUS & OPLEIDING. Informatie. Reiki cursussen. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. CRKBO - KTNO - Reiki Ryoho - Reiki Alliance CENTRUM

CURSUS & OPLEIDING. Informatie. Reiki cursussen. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. CRKBO - KTNO - Reiki Ryoho - Reiki Alliance CENTRUM CURSUS & OPLEIDING CENTRUM Informatie Reiki cursussen Kwaliteit in spiritualiteit CRKBO - KTNO - Reiki Ryoho - Reiki Alliance Studiegids Studiegids Dit is de studiegids van Nederlof Centrum / Reiki-Instituut.

Nadere informatie

REIKI. Master. opleiding. beroepsopleiding tot reikimaster

REIKI. Master. opleiding. beroepsopleiding tot reikimaster opleiding REIKI Master beroepsopleiding tot reikimaster Pad van de Reikimaster Binnen de traditionele Reiki methode bestaan er twee graden en de mastergraad. De eerste reiki-graad is de graad van de verbazing

Nadere informatie

CURSUS & OPLEIDING NEDERLOF CENTRUM. Informatie. Reiki cursussen CRKBO - KTNO - REIKI RYOHO - REIKI ALLIANCE - CPION

CURSUS & OPLEIDING NEDERLOF CENTRUM. Informatie. Reiki cursussen CRKBO - KTNO - REIKI RYOHO - REIKI ALLIANCE - CPION CURSUS & OPLEIDING NEDERLOF CENTRUM Informatie Reiki cursussen CRKBO - KTNO - REIKI RYOHO - REIKI ALLIANCE - CPION 2 - Algemeen Professioneel, voorwaarden, brochures, locaties Alle cursussen en opleidingen

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Practitioner. opleiding. Opleiding Professioneel Reiki Practitioner

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Practitioner. opleiding. Opleiding Professioneel Reiki Practitioner BEROEPSOPLEIDINGEN opleiding REIKI Practitioner Opleiding Professioneel Reiki Practitioner Erkend & geregistreerd onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance Ervaring en kwaliteit Nederlof

Nadere informatie

BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR

BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR Shin-Do Leraar opleiding Een Shin-Do master (ook wel Shin-Do leraar of trainer genoemd) is in staat om de Shin-Do technieken over te dragen

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Practitioner. opleiding. Opleiding Professioneel Reiki Practitioner

BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI. Practitioner. opleiding. Opleiding Professioneel Reiki Practitioner BEROEPSOPLEIDINGEN REIKI Practitioner Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance opleiding Opleiding Professioneel Reiki Practitioner opleiding REIKI Practitioner Opleiding Professioneel

Nadere informatie

BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR

BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR BEROEPS OPLEIDING SHIN-DO LERAAR Shin-Do Leraar opleiding Een Shin-Do leraar (ook wel Shin-Do Master genoemd) is in staat om de Shin-Do technieken over te dragen op cursisten

Nadere informatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie

CURSUS & OPLEIDING. Studiegids. Kwaliteit in spiritualiteit. Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie CURSUS & OPLEIDING CENTRUM Cursussen Reiki Shin-Do Overvloed Bachbloesems Aromatherapie Meditatie Opleidingen Professional Aurahealer Reiki Practitioner Reikimaster Meditatieleraar Shin-Do leraar Voeding

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS REIKIMASTERS MEDITATIELERAREN

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS REIKIMASTERS MEDITATIELERAREN BEROEPSOPLEIDINGEN Paramedisch Natuurgeneeskundige AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS REIKIMASTERS MEDITATIELERAREN hbo therapeut traject Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance Ontwikkel

Nadere informatie

Paramedisch Natuurgeneeskundige

Paramedisch Natuurgeneeskundige Paramedisch Natuurgeneeskundige AURATOUCH HEALERS REIKI PRACTITIONERS REIKI MASTERS MEDITATIE LERAREN hbo therapeut traject Paramedisch Natuurgeneeskundige AURATOUCH HEALERS REIKI PRACTITIONERS REIKI MASTERS

Nadere informatie

Beroepsopleiding 2015

Beroepsopleiding 2015 Beroepsopleiding 2015 School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie. De part-time beroepsopleiding van vier jaar, plus een stage

Nadere informatie

NEDERLOF CURSUS & OPLEIDING. Cursussen Reiki Shin-Do Aromatherapie Meditatie Overvloed

NEDERLOF CURSUS & OPLEIDING. Cursussen Reiki Shin-Do Aromatherapie Meditatie Overvloed CURSUS & OPLEIDING NEDERLOF CENTRUM Cursussen Reiki Shin-Do Aromatherapie Meditatie Overvloed Opleidingen AuraTouch Healer Reiki Practitioner Reikimaster Meditatieleraar Voeding Natuurgeneeskundige CRKBO

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding leraar & begeleider. Meditatie Professional. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding leraar & begeleider. Meditatie Professional. Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance BEROEPSOPLEIDINGEN Meditatie Opleiding leraar & begeleider Meditatie Professional Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance Meditatie Opleiding leraar & begeleider Meditatie Professional

Nadere informatie

NEDERLOF CURSUS & OPLEIDING. Cursussen Reiki Shin-Do Bachbloesems Aromatherapie Meditatie

NEDERLOF CURSUS & OPLEIDING. Cursussen Reiki Shin-Do Bachbloesems Aromatherapie Meditatie CURSUS & OPLEIDING NEDERLOF CENTRUM Cursussen Reiki Shin-Do Bachbloesems Aromatherapie Meditatie Opleidingen AuraTouch Healer Reiki Practitioner Reikimaster Meditatieleraar Voeding Natuurgeneeskundige

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige BEROEPSOPLEIDINGEN Paramedisch Natuurgeneeskundige HBO therapeut traject voor o.a. Auratouch professional healer Reiki Practitioner Reiki Master Meditatie Leraar Andere opleidingen Erkend onderwijsinstituut

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN NATUURGENEESKUNDIG REIKIMASTERS AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS MEDITATIELERAREN

BEROEPSOPLEIDINGEN NATUURGENEESKUNDIG REIKIMASTERS AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS MEDITATIELERAREN BEROEPSOPLEIDINGEN PARAMEDISCH NATUURGENEESKUNDIG HBO niveau REIKIMASTERS AURAHEALERS REIKI PRACTITIONERS MEDITATIELERAREN Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO Reiki Ryoho Reiki Alliance PARAMEDISCH NATUURGENEESKUNDIG

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige

BEROEPSOPLEIDINGEN. Paramedisch Natuurgeneeskundige BEROEPSOPLEIDINGEN Paramedisch Natuurgeneeskundige HBO therapeut traject voor Auratouch professional healer Reiki Practitioner Reiki Master Meditatie Leraar Andere opleidingen Erkend & geregistreerd onderwijsinstituut

Nadere informatie

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Module I: Kennis. Basisbegrippen en de mystieke kant van de Inka-traditie - Kennis van energie en energiewerk - Principes van healing - Achtergronden

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding. Meditatie Professional. leraar & begeleider

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding. Meditatie Professional. leraar & begeleider BEROEPSOPLEIDINGEN Meditatie Opleiding leraar & begeleider Meditatie Professional Erkend / aangesloten onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance Meditatie Opleiding leraar & begeleider

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie 1. Aanmelden U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website voor een opleiding

Nadere informatie

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING

3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING 3-JARIGE YOGA DOCENTENOPLEIDING Start januari 2016 Voldoet aan standaarden IYF en Yoga Alliance De docentenopleiding is een unieke reis waarin je op zoek gaat naar de essentie van je eigen wezen. Een zoektocht

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding. Meditatie Professional. leraar & begeleider

BEROEPSOPLEIDINGEN. Meditatie Opleiding. Meditatie Professional. leraar & begeleider BEROEPSOPLEIDINGEN Meditatie Opleiding leraar & begeleider Meditatie Professional Erkend onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance Meditatie Opleiding leraar & begeleider Meditatie

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Energetisch Therapeut Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Healing op afstand - "Dieren" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:...

Healing op afstand - Dieren Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Healing op afstand - "Dieren" Naam van het dier:... Familienaam:... Geboortedatum:... Soort dier:... Ras:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Tel. prive:... Tel. werk:... Mobiel nummer:... Emailadres

Nadere informatie

Marjolein Luijendijk-Gombert

Marjolein Luijendijk-Gombert Bezoek voor: Uzelf datum. Huisdier zie " form voor dieren" Situatie Vraag gesteld per E-mail telefoon anders Naam :... Voornaam :... Geboortedatum:... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Tel. prive

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie

Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Het Sandelhout Meditatietechnieken, Coaching en Training Meditatietechnieken Coaching en Energetische therapie Individuele consulten voor particulieren Locatie: Het Beekse Boshuis Goirlesedijk ongenummerd

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Studiegids 2015/2016 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2015/2016 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2015/2016 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding tot yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Studiegids 2016/2017 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2016/2017 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2016/2017 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding voor yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Sophia healing & Reading

Sophia healing & Reading 22-0602014 Activiteiten najaar 2014 Sophia healing & Reading Een reading op de Opleiding Healing & Reading Wil je inzicht in jezelf? Ben je nieuwsgierig naar je kwaliteiten en groei? Zou je wel eens willen

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Modules Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor 1. Psychologie en Psychopathologie 2. Sociale psychologie

Nadere informatie

HIC, specialisatie kinderen

HIC, specialisatie kinderen HIC, specialisatie kinderen Module Docent contact uren Zelfstudie Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Ontwikkelingspsychologie 11 22 uur Inleiding in de Chakrapsychologie 11 36 uur Jungiaanse psychologie,

Nadere informatie

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen,

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF 26 augustus 2012 1 Lieve mensen, Fijne zomer Nu de vakanties langzaamaan worden afgerond en iedereen zijn of haar gewone levensritme weer heeft opgepakt stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Baby Bonding Academy Miranda van Kester 1

Baby Bonding Academy Miranda van Kester 1 Baby Bonding Academy Miranda van Kester 1 Leuk dat je mijn e-book hebt gedownload! Ik stel me even voor, voor degene die mij nog niet kennen. Geïnspireerd en erg enthousiast door de cursus babymassage

Nadere informatie

Studiegids/studieplan. Energetische (systeem) Therapie

Studiegids/studieplan. Energetische (systeem) Therapie Studiegids/studieplan Energetische (systeem) Therapie Cursuscentrum De Smederij Studiegids/Studieplan Energetisch (systeem) Therapie Duur opleiding: 2 jaar. Aantal bijeenkomsten: 1 e jaar 26, 2 e jaar

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016

2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016 2-JARIGE MEDITATIE OPLEIDING Start januari 2016 De wereld heeft stralende lichten nodig die niet alleen de kennis en ervaring van yoga delen met de wereld maar ook de openende en verlichtende ervaring

Nadere informatie

Studiegids/studieplan. Energetische systeemtherapie

Studiegids/studieplan. Energetische systeemtherapie Studiegids/studieplan Energetische systeemtherapie Cursuscentrum De Smederij Studiegids/Studieplan Energetische systeemtherapie Duur opleiding: 2 jaar. Aantal bijeenkomsten: Eerste jaar 25, tweede jaar

Nadere informatie

CURSUSSEN 2013-2014. Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling

CURSUSSEN 2013-2014. Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling Espirit spiritueel centrum spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling CURSUSSEN 2013-2014 Hoek van het IJ 29 8223 BJ Lelystad www.espirit.nl e-mail: herman.kuik@espirit.nl

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Studiegids/studieplan. Werken met groepen

Studiegids/studieplan. Werken met groepen Studiegids/studieplan Werken met groepen Studiegids/Studieplan Cursus Werken met groepen Duur cursus: Aantal bijeenkomsten: Stagedagen: Niveau opleiding: Toelating: Vorm: Docentcontacturen: Zelfstudie-uren:

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

Studiegids 2017/2018 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2017/2018 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2017/2018 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding voor yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Studieplan Centrum Bergkristal

Studieplan Centrum Bergkristal Studieplan Centrum Bergkristal Volledige opleiding Holistisch Integratief Natuurgericht Therapeut, specialisatie kinderen en jongeren. Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding

Nadere informatie

Divine Human Studievoorwaarden. Kundalini Yoga Lerarenopleiding Level 1

Divine Human Studievoorwaarden. Kundalini Yoga Lerarenopleiding Level 1 Divine Human Studievoorwaarden Kundalini Yoga Lerarenopleiding Level 1 Studievoorwaarden Kundalini Yoga Lerarenopleiding Level 1 1. Aanmelding 1.1 Online aanmelding Studenten melden zich aan door invulling

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Integratief Natuurgericht Therapeut 2013 Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Studieplan Centrum Bergkristal

Studieplan Centrum Bergkristal Studieplan Centrum Bergkristal Volledige opleiding Holistisch Integratief Natuurgericht Therapeut Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten.

Nadere informatie

Modulaire opleiding IMH-generalist

Modulaire opleiding IMH-generalist Modulaire opleiding IMH-generalist Infant Mental Health (IMH) draait om aandacht voor de gezondheid, veiligheid, ontwikkeling en ervaringen van het jonge kind en zijn ouder. In deze opleiding leer je signaleren

Nadere informatie

ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN

ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN Feng Shui Vijf Elementen Voeding Nine Star Ki Vijf Elementen Ontspanning Korte beroepsopleidingen CRKBO geaccrediteerd ENERGIEVOLLE OPLEIDINGEN TAKE TIME TO FIND YOURSELF BARADA OPLEIDINGSCENTRUM Bij Barada

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen

Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen Zesdaagse, geaccrediteerde Masterclass voor psychologen, trainers, coaches en therapeuten. Start 30 maart 2012 Open Avond: 6 maart a.s. WAAROM EEN MASTERCLASS

Nadere informatie

Studiegids Energetisch (systeem) Therapie

Studiegids Energetisch (systeem) Therapie Studiegids Energetisch (systeem) Therapie Duur opleiding: 2 jaar Aantal bijeenkomsten: 26 per jaar 1e jaar en 20 2e jaar. De Smederij Dorpsstraat 26 6027 PG Soerendonk 06-46118917 pierre@desmederij.nl

Nadere informatie

HEEL JE LEVEN JAAR ROOSTER

HEEL JE LEVEN JAAR ROOSTER h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n V2262-06-17 HEEL JE LEVEN JAAR ROOSTER 2017-2018 KOSTEN: het Heel Je Leven Jaar, de healing opleiding, kost 95,- per maand gedurende 12 maanden, totaal

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN 2019 BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE SCHÜSSLER CELZOUTEN 4 - DAAGSE OPLEIDING AROMATHERAPIE 10 - DAAGSE THERAPEUTENOPLEIDING CELZOUTEN SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS

Nadere informatie

1,6. Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november keer beoordeeld

1,6. Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november keer beoordeeld Praktische-opdracht door een scholier 1765 woorden 25 november 2003 1,6 86 keer beoordeeld Vak ANW Magnetiseren / Alternatieve geneeswijze(n) Handoplegging/ magnetiseren is een genezingsmethode die al

Nadere informatie

Modulaire opleiding IMH-specialist

Modulaire opleiding IMH-specialist Modulaire opleiding IMH-specialist Infant Mental Health (IMH) draait om aandacht voor de gezondheid, veiligheid, ontwikkeling en ervaringen van het jonge kind en zijn ouder. Als IMH-specialist heb je een

Nadere informatie

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE

OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE OP PAD MET MARIA MAGDALENA naar ZELFLIEFDE ZIELSVERBINDING MANIFESTATIE Het Pad van Maria Magdalena bestaat uit twee 2-daagse Workshops in Nederland. In Spanje kun je onze verdiepende Retreats beleven.

Nadere informatie

Opleidingscentrum Bergkristal

Opleidingscentrum Bergkristal Opleidingscentrum Bergkristal Opleidingen en Leerroutes 2013 Versie augustus 2013 Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen www.opleidingscentrum-bergkristal.nl

Nadere informatie

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Studie plan Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Totale duur van de opleiding 3 dagen Totaal aantal dagen 3 Totaal aantal uren 24

Nadere informatie

Opleidingsbrochure. Spirituele Psychologie. Meditatie, Mindfulness, Energieleer, Bewustzijnsontwikkeling

Opleidingsbrochure. Spirituele Psychologie. Meditatie, Mindfulness, Energieleer, Bewustzijnsontwikkeling Opleidingsbrochure Spirituele Psychologie Meditatie, Mindfulness, Energieleer, Bewustzijnsontwikkeling Spirituele Psychologie Meditatie, Mindfulness, Energieleer, Bewustzijnsontwikkeling De Internationale

Nadere informatie

Algemene informatie Atma Instituut. Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen...

Algemene informatie Atma Instituut. Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen... Algemene informatie Atma Instituut Het Atma Instituut... 3 Introductiedagen... 4 Trainingen... 5 Accreditaties en certificeringen... 6 2 Brochure: Algemene informatie Atma Instituut Het Atma Instituut

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT. Cursusjaar 2016

Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT. Cursusjaar 2016 Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT Cursusjaar 2016 foto leertraject Het Foto Leertraject is een combinatie van de lesstof van de belangrijkste cursussen en workshops uit ons reguliere cursusprogramma.

Nadere informatie

De Leonardushoeve. Voor bezinning en spirituele groei. www.leonardushoeve.nl. Versie 20-10-2014 1

De Leonardushoeve. Voor bezinning en spirituele groei. www.leonardushoeve.nl. Versie 20-10-2014 1 De Leonardushoeve Voor bezinning en spirituele groei www.leonardushoeve.nl Versie 20-10-2014 1 Bijscholingsjaar (derde jaar) Opleiding VITT Therapeut (2015) Versie 20-10-2014 2 Inhoudsopgave Waarom een

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk

QUINTA ESSENTIA. 3-daagse workshop. rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk QUINTA ESSENTIA 3-daagse workshop rond persoonlijke vervulling, gezondheid en geluk DE KERN VAN DE ZAAK Alleen geluk en welzijn zijn echt. Al het andere verbleekt. De ware juwelen van vervulling, geluk

Nadere informatie

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam

Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Healing Opleiding 2018 in Amsterdam Sat Nam Rasayan Level 1: Practitioner Sat Nam Rasayan Healing is gebaseerd op de genezende werking van het bewustzijn. Het is een zachte meditatieve

Nadere informatie

DE KERNVISIE METHODE KRACHTIG ANDERS LEREN

DE KERNVISIE METHODE KRACHTIG ANDERS LEREN DE KERNVISIE METHODE KRACHTIG ANDERS LEREN Voor kinderen met leerproblemen (ook bij dyslexie en dyscalculie) Kinderen met leerproblemen werkelijk kunnen helpen Leerkrachten en kinderhulpverleners hebben

Nadere informatie

Studieplan Bewust afvallen

Studieplan Bewust afvallen Studieplan Bewust afvallen Opleidingsinstituut Academ Studiejaar 2016 Versie 0.1 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Inleiding... 3 Doel van de bijscholing... 3 Inhoud van de bijscholing... 3 Duur... 5 Toelatingseisen...

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie

Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek

Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek De opleiding GVS Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek De opleidingen van IMOZ onderscheiden zich door Benadering vanuit praktijksituaties naar uitwisseling aangevuld met theorie. Door deze drie stappen

Nadere informatie

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar

Programma Instrument voor hulp 1 e jaar Programma Instrument voor hulp 1 e jaar 2017-2018 Blok 1 Instrumentschap, de basis van het werk als coach do 2 nov - vr 3 nov De basisprincipes en basishouding als coach leren kennen; aanwezig zijn in

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

BEROEPSOPLEIDINGEN. Biologika Master Opleiding DE NIEUWE MEDICINA. Erkend / aangesloten onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance

BEROEPSOPLEIDINGEN. Biologika Master Opleiding DE NIEUWE MEDICINA. Erkend / aangesloten onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance BEROEPSOPLEIDINGEN Biologika Master Opleiding DE NIEUWE MEDICINA Erkend / aangesloten onderwijsinstituut CRKBO KTNO BATC Reiki Ryoho Reiki Alliance Biologika Master Opleiding DE NIEUWE MEDICINA Introductie

Nadere informatie

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Elk lichaam wil gezond zijn. Buiten antibiotica is er vrijwel geen medicijn op de markt dat geneest, hooguit

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2010

Nieuwsbrief April 2010 DE ROBIJN Nieuwsbrief April 2010 Lieve cursisten Ik wens jullie via deze weg allemaal fijne paasdagen toe! Reiki Ryoho Foundation De Robijn is vanaf maart aangesloten bij de beroepsvereniging Reiki Ryoho

Nadere informatie

2-JARIGE YOGADOCENTEN VERVOLGOPLEIDING - Studie van het Zelf -

2-JARIGE YOGADOCENTEN VERVOLGOPLEIDING - Studie van het Zelf - 2-JARIGE YOGADOCENTEN VERVOLGOPLEIDING - Studie van het Zelf - Start januari 2017 De tweejarige yogadocenten vervolgopleiding is een bijzondere mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op het pad van yoga.

Nadere informatie

Welkom bij. Kennismaking

Welkom bij. Kennismaking Welkom bij Kennismaking Maak kennis met Con Amore Welkom, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze opleiding of je misschien zelfs al hebt ingeschreven! In dit document willen we je kennis laten maken

Nadere informatie