BOORDEVOL UITLEG OVER PRODUCTEN EN TECHNIEKEN!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BOORDEVOL UITLEG OVER PRODUCTEN EN TECHNIEKEN!"

Transcriptie

1 m a g a z i n e 0 1 8! S I T GRA BOORDEVOL UITLEG OVER PRODUCTEN EN TECHNIEKEN!

2 INTRODUCTIE VAN IDEE TOT EINDPRODUCT Innovatie en eigen identiteit zijn aspecten die binnen de hengelsport een grote rol spelen. Door geheel nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande significant te verbeteren, streeft Cresta ernaar de gebruiker maximaal te voorzien van onderscheidende en functionele producten. Het team achter Cresta bestaat stuk voor stuk uit leden die zelf vissen, zowel op recreatief niveau als op internationaal wedstrijdniveau. De kennis die in de praktijk wordt opgedaan en de trends die aan de waterkant gespot worden, kunnen op deze manier worden omgezet in zeer bruikbare, nuttige en vernieuwende producten. Wanneer een idee ontstaat wordt indien nodig door het designteam een D ontwerp gemaakt, dat vervolgens ook in D geprint wordt. Op deze manier is het productteam van Cresta in staat het product te zien en te voelen en zelfs in de praktijk te testen alvorens de productie plaatsvindt. Verbeterpunten worden er zo uitgefilterd en aanpassingen worden doorgevoerd. Pas wanneer een product in de praktijk wordt goedgekeurd zal er tot productie en verkoop worden overgegaan. Alle Cresta producten waarop het 'A Cresta Design'-logo prijkt zijn in-house bedacht, getekend en ontwikkeld en bezitten een volledig eigen, uniek design. Door deze manier van werken onderscheiden Cresta producten zich zichtbaar van andere. INDEX 1. Method pag. 8. Luggage pag. 8. Feeder pag Blackthorne Comfort Chair. Hengels en Molens 10. Paraplu's pag. 6 pag. 1 pag.. Accessoires pag. 11. Netten en Stelen pag Modular Hook Length Storage Box pag Leefnetten pag Gamakatsu Hook Guide pag Kleding pag Vaste Stokken pag. 1 COLOFON Cover-plaat: Het moment waar elke visser op wacht: een mooie vis die na een spannende dril eindelijk het net in glijdt! Uitgever: SPRO N.V. Hagenweg 5-A, 11 LX Vianen Vormgeving: SPRO N.V. Niets uit deze uitgave mag geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, verveelvoudigd worden zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever. De inhoud is met zorg samengesteld. T.a.v. eventuele onjuistheden van bepaalde gegevens kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Vermelde richtprijzen zijn inclusief BTW en geldig vanaf 1 oktober 017. Copyright 017, SPRO N.V.

3 M E T H o D Bij de ontwerpen van de Cresta method feeders en bijbehorende producten heeft het team van Cresta een compleet vernieuwende range neergezet. Dat begint al met de unieke -delige voermould die het vullen aanzienlijk vereenvoudigt. De method feeders bezitten een uniek design, waarop het voer en de pellets gemakkelijk grip vinden, maar dat wel voldoende open is om snel het voer vrij te geven. Ook de Pellet feeders en Easy Fill feeders zijn ontworpen met het oog op effectiviteit en gebruiksgemak. Alle feeders zijn uitgerust met een Easy Change Tube. Dankzij deze tube en de uitsparing in elke feeder, kunnen alle feeders gemakkelijk en snel gemonteerd worden. Alle korven kunnen zowel schuivend als met elastiek gevist worden. Op de volgende pagina s wordt stap voor stap uitgelegd hoe simpel de montage voor dit vernuftige systeem is, hoe dat de mould functioneert en wanneer welke feeder het best tot zijn recht komt. KIES DE JUISTE FEEDER METHOD FEEDER De method kan zo wel met grondvoer als pellets gevist worden. De compacte voerplaats die ontstaat, met daarin ook het haakaas gepresenteerd, is onweerstaanbaar voor vissoorten als karper, brasem en zeelt. Op stilstaand water met een diepte tot à meter komt de method het best tot zijn recht. PELLET FEEDER De pellet feeder bezit een gesloten vormgeving die de voerplaats nog compacter houdt. Tijdens het afzinken komt er haast geen enkel voerdeeltje vrij. Dit maakt de pellet feeder ook geschikt voor dieper water. Dankzij de kleine openingen dringt er water binnen, worden de pellets uit de feeder gedrukt, ontstaat de ideale aaspresentatie. EASY FILL FEEDER Wanneer er op ondiep water, bijvoorbeeld vlak tegen de (over)kant gevist wordt, komt de Easy Fill Feeder perfect tot zijn recht. Deze is eenvoudig met een hand te vullen en biedt plaats aan een beperkte hoeveelheid grondvoer of pellets. Hierdoor kan de vis ook op moeizame dagen lang gretig gehouden worden.

4 1. METHOD INLINE MONTAGE ELASTICATED MONTAGE Schuivend vissen met de method is op sommige wateren verplicht en biedt ook een beter onderscheid tussen lijnbeten en echte aanbeten. De vis dient zich te haken op de hengel. Daarom is de keuze voor een zwaardere top beter. Deze 100% zelfhakingsmethode met ingebouwde shock breaker is voor gedresseerde vissen, zoals karper, zeer effectief. Voor de vis het weet is deze gehaakt en wordt de hengel volledig kromgetrokken. 1 1 Schuif de tube op de hoofdlijn en bevestig deze aan het kleinste ringetje van het elastiek. Schuif de tube over de hoofdlijn, gevolgd door het zachte deel van de Push Bead en leg een lus in de lijn. Steek de lus door het harde gedeelte van de Push Bead en plaats de lus over de kop. Bevochtig de knoop en het elastiek. Haak de onderlijn in de daarvoor bestemde opening. Schuif nu beide delen van de Push Bead in elkaar. Trek het elastiek voorzichtig naar binnen. De grote ring blijft buiten de tube. 5 Bevestig de onderlijn aan de grote ring. De compacte verbinding is klaar voor gebruik. 5 De elastiekmontage is klaar voor gebruik. ZO MONTEER EN WISSEL JE SNEL EN EENVOUDIG EEN FEEDER Inspelen op veranderende omstandigheden is erg belangrijk in het vissen. Alles dient op elkaar afgestemd te zijn voor het juiste resultaat. Dankzij het slimme systeem kan elke korf uit de serie in een handomdraai bevestigd of verwisseld worden. 1 Steek de tube (inclusief Begeleid de hoofdlijn door de Draai het geheel om en Duw de tube door tot deze onderlijn) vanaf de onderkant sleuf in het lood. plaats de tube in de daarvoor vastloopt in de opening. Nu is de feeder gemonteerd. door de feeder naar keuze. bestemde opening. Voor het demonteren of wisselen van de feeder, herhaal simpelweg deze stappen in omgekeerde richting.

5 EENVOUDIG EN EFFECTIEF EEN METHOD VULLEN DOE JE ZO Voer of pellets stevig op een methodfeeder drukken was nog nooit zo eenvoudig en effectief. Dankzij het unieke -delige design en het harde ABS materiaal wordt het aas over het gehele oppervlak zeer stevig vast gedrukt, terwijl het onmogelijk in de mould kan achterblijven. 1 Laat de onderlijn voorzien van aas door de ring zakken. Keer het geheel om en zet de ring over de feeder. Plaats het dekseltje in de ring en druk met vingers het geheel stevig aan. Vul de ring met voer of pellets en plaats het haakaas er boven op. 5 Druk nu het deskeltje door de ring heen. 6 Haal nu het deskeltje van de perfect aangedrukte method. EEN HAIR RIG KNOOP JE ZO Voor met maken van een onderlijn met hair is de knotless knot in combinatie met een haak met oog veruit de gemakkelijkste optie. De Powercarp hair rigger is hier speciaal voor gemaakt met zijn naar achter staande oog. Hierdoor loopt de lijn mooi recht weg van de haak steel. 1 Bevestig een baitband of easystopper in een lusje. M.b.v de naald kan de knoop tegen de stopper aangeschoven worden. Steek de afgeknipte lijn (5cm) langs de achterkant door het oogje en bepaal de lengte van de hair. Steek opnieuw de lijn vanachter door het oogje en trek de bevochtigde knoop aan. Gamakatsu Hair Rigger Barbed Maat # # # # #008 Wikkel nu de lijn vanaf het oogje zo vaak mogelijk over de haaksteel, dit houdt de hair dicht bij de haak. 5 Leg met behulp van een Hooklength Store Unit een lusje op 10cm en de onderlijn is klaar voor gebruik. Gamakatsu Hair Rigger Barbless Maat # # # # #008 6 De Hooklength Store Units zijn ideaal om gemaakte onderlijnen op te bergen. Gamakatsu Super G-Line Clear 150 meter Diameter Trek kr ,18mm,1kg ,0mm,8kg ,mm,5kg ,mm 5,kg Cresta Easy stops Zie pag: 7 5

6 1. METHOD CRESTA PC. COMPRESS METHOD MOULD Deze in house ontworpen method mould maakt het vullen van een method feeder zeer eenvoudig. CRESTA EASY CHANGE METHOD TUBE + ELASTIC RIGS Deze losse tube past in alle Cresta method feeders. Uitgevoerd in maat L CRESTA INLINE METHOD FEEDER CRESTA ELASTICATED METHOD FEEDER De Inline Method Feeders bezitten de perfecte pasvorm voor de -piece Compress Method Mould. Wordt geleverd inclusief Easy Change Tube en Inside Tube Connector. De Inline Method Feeders bezitten de perfecte pasvorm voor gebruik in combinatie met de -piece Compress Method Mould. Wordt geleverd inclusief Easy Change Tube en elastiek Gewicht gr 8gr 5gr gr 56gr Gewicht gr gr gr 7 11 gr CRESTA INLINE EASY FILL FEEDER CRESTA INLINE PELLET FEEDER Snelheid kan soms een grote rol spelen in het uiteindelijke resultaat van een wedstrijd. De Easy Fill Feeder kan zonder gebruik van een mould eenvoudig en snel met een enkele duimdruk gevuld worden met voer, pellets en haakaas. De Easy Change Tube maakt snel en eenvoudig wisselen mogelijk. De Inline Pellet Feeders zijn vooral ideaal op wat dieper water, of als de voerplaats zeer compact gehouden moet worden. In het ontwerp zijn speciale openingen aangebracht, waardoor water makkelijker binnendringt en de pellets naar buiten komen. Gewicht 7 11 gr 7 1 8gr 7 1 5gr 7 1 gr gr Gewicht 7 11 gr 7 1 8gr 7 1 5gr 7 1 gr gr CRESTA PUSH BEADS Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. De kop van deze bead valt tegen de rand van de tube aan, terwijl de achterkant erin valt. Hierdoor steekt de bead nauwelijks uit en blijft het mogelijk de method te vullen met de Cresta -piece Method Mould. Natuurlijk is deze bead ook te gebruiken voor de Cresta Pellet- en Easy Fill Feeder. Het unieke push-design zorgt ervoor dat de bead, zeer gemakkelijk te openen is, door simpelweg de achterkant van de insert terug omhoog te duwen. Hierdoor komt aan de bovenkant een opening vrij waarin de lus van de onderlijn gehaakt kan worden

7 CRESTA EASY STOP NEEDLE AND EASY STOPS De Easy Stop Needle is uitgevoerd met een grote, rode en comfortabele grip. De Easy Stops zijn voorzien van een opening, zodat deze vast op een hair gemonteerd kunnen worden. Door een gemonteerde stop op de needle te plaatsen, kan deze door het (voorgeboorde) haakaas gestoken worden. Het compacte formaat van de Easy Stops voorkomt beschadiging aan het aas CRESTA BAITSTOP NEEDLE AND BAITSTOPS De Baitstop Needle bezit dezelfde grip in groen en is voorzien van een klein geïntegreerd haakje, waarin het lus van een hair geplaatst kan worden. Plaats eerst het aas op de naald, om dit vervolgens op de hair te schuiven. Fixeer nu het aas met 1 van de stoppers. Dankzij de verschillen in grootte kan handig worden ingespeeld op het formaat van het aas en de lengte van de hair CRESTA BAIT DRILL CRESTA BAIT BAND TOOL METHOD CLEANING BRUSH Met deze 1,5mm boor is het zeer gemakkelijk om aas zoals boilies te voorzien van een gat. Het platte, oranje gekleurde handvat geeft veel grip, waardoor deze gemakkelijk stil te houden is, wanneer je het aas met gevoel over de boor draait. Met de baitband tool is het openen een baitband een stuk gemakkelijker. Door de pootjes in gesloten stand in de band te plaatsen, is deze met 1 druk op de knoop te open. Ideaal bij minder goed gevormd haakaas of koude vingers. Om een method-feeder goed en effectief te vullen is het belangrijk dat deze geheel schoon is. Soms blijven er wat voerresten van de vorige worp achter. Deze zijn nu gemakkelijk en snel te verwijderen met de naald en borstel van de Cresta Method Cleaning Brush. Geleverd met een extra borstel

8 F E E D E R Voor het vissen met een gewone korf in combinatie met een lange onderlijn biedt Cresta een brede range aan producten. Praktisch op elk openbaar water kan er met de feeder gevist worden op soorten zoals voorn, brasem, bliek en kolblei. De juiste lijnkeuze is erg belangrijk voor een comfortabele visdag. Vanwege de grote diversiteit aan watertypes is een breed gamma aan voerkorven samengesteld. Ook is er een compleet gamma aan wartels om de juiste montages te kunnen knopen. Op de volgende pagina s wordt stap voor stap uitgelegd hoe deze eenvoudig en goed gemaakt kunnen worden. 8

9 VISORATE SINKING FEEDER BRAID Deze gevlochten lijn is door Cresta speciaal ontwikkeld voor het feedervissen. VISORATE Braid is gevlochten met 8 strengen en is praktisch rond. De lijn is voorzien van een zogenaamde P.E. coating, waardoor de lijn een extreem glad oppervlak krijgt. De gebruikte vezels zijn geproduceerd in Japan en garanderen een hoge slijtvastheid en langdurig gebruik. VISORATE Braid bezit een zeer onopvallende bruine kleur. ZO MAAK JE EEN VOORSLAGKNOOP Voor het vissen met de feeder op voorn en brasem zorgt een gevlochten lijn een betere beetregistratie, terwijl het ook het behalen van grote afstanden gemakkelijker is als met een nylon lijn. Een voorslag van 8 à 10 meter van nylon vormt de ideale shockbreaker tijdens de worp en de dril. Hieronder wordt uitgelegd hoe de Allbrigth-knoop gelegd kan worden. 1 Leg de nylon voorslaglijn dubbel en haal hier de gevlochten lijn doorheen. Wikkel vervolgens de gevlochten lijn 5 à 6 maal om de dubbele nylon lijn heen. Steek het uiteinde van de gevlochten lijn terug door de lus in de nylon lijn. Visorate Sinking Feeder Braid 150 meter Diameter Trek kr. Advies ,08mm,5kg 9, ,10mm 5,kg 9,95 Gamakatsu Super G-Line Bronze 150 meter Diameter Trekkr ,16mm,5kg ,18mm,1kg ,0mm,8kg ,mm,5kg ,mm 5,kg ,6mm 6,1kg ,8mm 7,1kg ,0mm 8,0kg GAMAKATSU SUPER G-LINE NEO BRONZE De ingebouwde shock absorbability geeft de G-line NEO nylon een geweldige veerkracht, waardoor de lijn langdurig bestand is tegen hoge belastingen. Die maakt de lijn zeer geschikt als voorslagmateriaal. Het extreem lage geheugen en de hoge schuurbestendigheid maken langdurig en intensief gebruik mogelijk. Het gladde oppervlak geeft de lijn die ideale werpeigenschappen. G-line Neo is tevens zeer geschikt als molenlijn, voor bijvoorbeeld de methodvisserij. ZEER BELANGRIJK! Bevochtig de knoop. 5 Trek de knoop nu geleidelijk in elkaar en trek deze goed aan. 6 Verwijder met een schaar beide uiteinden en de perfecte verbinding is een feit. 9

10 . FEEDER VERSCHILLENDE FEEDERMONTAGES Voor de montage van een voerkorf zijn er tal van mogelijkheden. In grote lijnen zijn er manieren: schuivend en vast. Bij de schuivende montage beweegt de korf vrij op de lijn, terwijl bij de vaste, ook wel de paternostermontage genoemd, de korf vastzit aan een zijlijn. Met behulp van de juiste wartels is het maken van beide montages eenvoudig. Hieronder staat precies uitgelegd hoe je deze knoopt. Beide montages bieden een gevoelige registratie en gaan verwarringen tegen. SCHUIVENDE MONTAGE VASTE MONTAGE 1 1 Leg een lus in de lijn m.b.v. een dubbele knoop van zo n 6-8cm lang. Schuif een safety bead swivel op de lijn en vervolgens een stopper. Steek de lus door het oog van een feeder swivel. Leg het uiteinde van de lijn dubbel en steek deze door het oog van een rolling swivel. Haal de rolling swivel door de lus en schuif de ontstane knoop vast. Haal de feeder swivel door de lus en schuif de ontstaande knoop vast. 5 Bevestig een Hooklength Connector Swivel aan het uiteinde op zo n 0cm afstand. Twist de lijnen vanaf de rolling swivel naar beneden. 5 Leg nu een dubbele knoop in de getwiste lijn op zo n 7 cm afstand. 6 Schuif de stopper tegen de knoop aan, verwijder het uiteinde en de montage is klaar voor gebruik De montage is nu klaar voor gebruik en geschikt voor zowel stilstaand- als stromend water.

11 CAGE FEEDERS & SPEED FEEDERS Bij het feedervissen is inspelen op de omstandigheden essentieel. Een draaiende wind, plotselinge stroming of een veranderlijk aasgedrag zijn zomaar factoren waarom je als visser van korf moet kunnen veranderen. Niet alleen het gewicht, maar zeker ook het formaat speelt hierbij een belangrijke rol. Cresta biedt maarliefst 5 verschillende formaten Cage Feeders, van 10 tot 160gr. Hierdoor is er voor praktisch elke omstandigheid de ideale korf te vinden. In de XL serie zijn bovendien korven met van ankers verkrijgbaar. De ankers zijn in de gewenste positie te buigen om de grip op de bodem te vergroten. De serie Speedk Feeders bestaat uit verschillende formaten en is verkrijgbaar in gewichten van 0 tot 60 gr. Dankzij de verlengde poten ontstaat er ruimte tussen het lood en korf, waardoor het vullen zeer gemakkelijk gaat. Ook komt het voer hierdoor sneller en beter uit de korf. Alle Cresta korven zijn voorzien van een zeer degelijke bevestigingslus met de juiste lengte. Al het gaas is gepuntlast en voorzien van een zwarte coating. Bij deze korven is het gaas in het lood vastgegoten waardoor ze zeer robuust zijn. Alle mogelijk scherpe randen zijn volledig glad afgewerkt, zodat de korven prettig vullen en de onderlijn er niet achter blijft haken. Pure topkwaliteit! Speed Feeder Small Maaswijdte 6mm Diameter,cm Hoogte,5cm Gewicht gr gr gr Speed Feeder Large Maaswijdte 6mm Diameter cm Hoogte,9cm Gewicht gr gr gr gr gr Cage Feeder Large Maaswijdte 8mm Diameter,cm Hoogte,5cm Gewicht gr gr gr gr gr gr gr Cage Feeder Extra Small Maaswijdte 6mm Diameter 1,8cm Hoogte,0cm Gewicht gr gr gr Cage Feeder Small Maaswijdte 6mm Diameter,cm Hoogte,7cm Gewicht gr gr gr gr Speed Feeder Medium Maaswijdte 6mm Diameter cm Hoogte,cm Gewicht gr gr gr gr gr Cage Feeder Extra Large Maaswijdte 8mm Diameter,7cm Hoogte,cm Gewicht gr gr gr gr gr gr Cage Feeder Medium Maaswijdte 6mm Diameter 0cm Hoogte,cm Gewicht gr gr gr gr gr Cage Feeder Grip Extra Large Maaswijdte 8mm Diameter,7cm Hoogte,cm Gewicht gr gr gr GAMAKATSU A1 TEAM FEEDER BOOKLETS Kant-en-klare onderlijnen maken het de visser een stuk gemakkelijker. In de Fine Feeder en Fine Carp serie van Gamakatsu vind je perfect op elkaar afgestemde haakformaten en lijndiktes voor de visserij op voorn en brasem op diverse watertypes. A1 TF Fine Feeder 100cm Haakmaat # # # # # #008 Diameter 0,1mm 0,1mm 0,1mm 0,16mm 0,16mm 0,18mm A1 TF Fine Carp 100cm Haakmaat Diameter #01 0,1mm #01 0,16mm #01 0,16mm #01 0,18mm #010 0,18mm #008 0,0mm 0% stronger 5% harder A1 Average Hook 100% more wear resistance A1 A1 Average Hook Average Hook 11

12 . FEEDER VOOR IEDERE MONTAGE EEN CRESTA WARTEL Cresta biedt een complete serie aan wartels. Er is een selectie gemaakt die perfect is afgestemd op de hedendaagse visserij. Er zijn maar liefst verschillende modellen wartels voor de bevestiging van de korf, waardoor praktisch iedere montage afgedekt is. De afwerking en de kwaliteit zijn van het hoogste niveau, waardoor de betrouwbaarheid worp na worp gewaarborgd blijft. Ook voor de bevestiging van de onderlijn aan de hoofdlijn zijn verschillende modellen opgenomen. De speciale diamond shape oogjes zorgen ervoor dat zelfs de dunste onderlijnen correct op de wartel gepositioneerd blijven. Iedere Cresta Anti Twist-wartel die gemonteerd wordt voorkomt het kinken van de onderlijn. De hooklength connection swivels maken het verwisselen van een onderlijn eenvoudiger dan ooit te voren met een zeer beperkte invloed op de gevoeligheid van de gehele montage. Of het nu gaat om een fijne montage voor kleine vis op stilstaand water, afstandswerpen of een zware riviervisserij, in deze serie vind je altijd de verbinding die je nodig hebt. FEEDER SWIVEL STRONG De standaard verbinding tussen hoofdlijn en voerkorf. FEEDER SWIVEL EXTRA STRONG FEEDER SWIVEL SAFETY-BEAD De verbinding tussen hoofdlijn en korf voor extreme worpen. De safety bead is ideaal voor een schuivende montage. HOOK LENGTH CONNECTION SWIVEL Dit is de gemakkelijkste en snelste verbinding tussen hoofd- en onderlijn. #16 #16 #1 #1 #1 #1 #1 #1 Maat 7 11 # #1 7 1 #1 Maat 7 11 # #1 7 1 #1 Maat # #1 FEEDER SWIVEL DOUBLE SNAP INSIDE TUBE HOOK LENGTH CONNECTION SWIVEL #1 #1 Mainline ROLLING SWIVEL DIAMOND EYES Het diamantvormige oogje houdt de lijnen in positie Maat # 7 10 # #18 Met een dubbele speld kan de korf en wartel verwijderd worden terwijl de montage intact blijft. #16 #1 Hooklink Maat # #1 Om het zelfhakingseffect te vergroten is het vissen met ultrakorte onderlijn vaak de oplossing. Dankzij het zeer compacte formaat van de inside Tube Connectors worden deze helemaal in de tube getrokken, waardoor dus de lengte van de onderlijn buiten de method wordt ingekort, terwijl deze toch zijn totale lengte behoudt. #10 Mainline Hooklink #8 ROLLING SWIVEL COMBI EYES Wartel met een rond en een diamantvormig oogje Maat # 7 11 # #18 Maat # # CRESTA READY TO USE FEEDERLINK De kant-en-klaar geknoopte feedersystemen zijn voorzien van de originele Cresta wartels. Zowel de hoofdlijn als de onderlijn zijn snel en gemakkelijk te monteren. ROLLING SWIVEL HIGH SPEED Deze dubbele tonwartel beperkt het twisten van de onderlijn tot een minimum Maat 7 11 #0 7 1 # # Maat Free Run #10 Semi Fix #8 Looped Type Looped Sliding Sliding

13 H e n g e l s e n m o l e n s In het gamma van Cresta bevinden zich verschillende series hengels en molens, elk met hun specifieke eigenschappen en prijsklasse. Of het nu gaat om een visserij op de commercials, meren, kanalen of rivieren, de juiste hengelmolencombinatie is altijd te vinden binnen het Cresta pakket. 1

14 . HENGELS: IDENTITY De IDENTITY Accelerate feederhengels zijn onderhevig geweest aan een langdurige en intensieve testfase. Deze hengels bieden de maximale eigenschappen aan de meest serieuze feedervisser die presteren hoog in het vaandel heeft staan. De blanks zijn gemaakt van high quality Japans carbon en voorzien van pensluitingen. Hierdoor ontstaan zeer krachtige hengels met een extreem snelle actie, waardoor er veel snelheid kan worden meegegeven aan de korf tijdens de worp. De aanduiding Accelerate is dan ook zeker op zijn plaats. Het topgedeelte bevat de juiste hoeveelheid demping, waardoor een prettige en gecontroleerde dril van elke soort en formaat vis gegarandeerd wordt. De handvaten hebben elk een uitgekiende lengte, afgestemd op het werpvermogen van de blank. Dit om de hefboomwerking tijdens de worp voor elke hengel zo optimaal mogelijk te maken, zonder dat het handvat onnodig lang is. De reelhouder is ergonomisch gevormd en voorzien van zeer slijtvaste kunstmatige kurk, terwijl het schroefgedeelte volledig is afgedekt door een carbonring. Hierdoor liggen de hengels stevig en zeer comfortabel in de hand. De robuuste -potige ogen zijn voorzien van een dunne, lichtgewicht voering die geschikt is voor het gebruik van zowel nylon als gevlochten lijnen. Het formaat van de gebruikte ogen is perfect afgestemd op de positie en het type hengel. Hierdoor wordt de invloed van de ogen op de actie van de blank tot een minimum beperkt. Met deze serie absolute tophengels biedt CRESTA de meest kritische en veeleisende vissers eindelijk een nieuwe optie. 1

15 MADE FOR THE MOST DEMANDING ANGLER FEATURING THE ULTIMATE CASTING PERFORMANCE AT ANY DISTANCE IDENTITY ACCELERATE FEEDER 11 (0CM) IDENTITY ACCELERATE FEEDER 1 6 (75CM) Deze -delige hengel wordt geleverd met carbon tips uit de Cresta S-serie (,mm) die naadloos passen bij de actie van de blank. De krachtige blank bevat verrassend veel vergevingsgezindheid in het topgedeelte, waardoor deze hengel geschikt is voor zowel witvis als karper. Wederom opgebouwd uit gelijke delen plus de tip, maar voorzien van toppen uit de Cresta M-serie (,8mm). Deze hengel biedt de ruggengraat die omstandigheden als wind en stroming vragen. De krachtige blank maakt accuraat werpen met zij- of tegenwind mogelijk. Een hoge lijndruk doet de blank zeker niet doorbuigen, waardoor een duidelijke en rustige beetindicatie mogelijk is. Deze hengel is zeer geschikt voor een brasemvisserij op zowel stilstaand als stomend water. WerpAdvies Lengte Transp. Lengte Gewicht gewicht Tips Carbon: S Delen 71 0,0m 1,m 19gr <0gr 0.5oz 0.7oz+1.0oz + 189,95 WerpAdvies Lengte Transp. Lengte Gewicht gewicht Tips Carbon: S Delen 71 75,75m 1,6m 69gr <60gr 1.0oz+1.5oz+.0oz + 19,95 IDENTITY ACCELERATE FEEDER 11 8 (50CM) IDENTITY ACCELERATE FEEDER 1 (90CM) Ook deze hengel is opgebouwd uit delen plus de top en wordt geleverd met Cresta-S serie (,mm) toppen. De iets strakkere actie geeft de hengel veel werpend vermogen, waardoor deze ook tijdens winderige omstandigheden accuraat werpt. Dit is de ideale hengel voor zowel voorn, bliek als brasem op stilstaande en langzaam stromende wateren. Deze uitvoering is opgebouwd uit gelijke delen inclusief de tip. Om de blank op deze lengte nog meer snelheid te geven is gekozen voor toppen uit de Cresta L-serie (,mm). De krachtige blank maakt het vissen op afstand gemakkelijk en accuraat. Dit is de ideale brasemhengel voor het groter water, die ondanks zijn kracht nog steeds veel souplesse bezit. WerpAdvies Lengte Transp. Lengte Gewicht gewicht Tips Carbon: S Delen 71 50,50m 1,5m 9gr <0gr 0.7oz+1.0oz+1.5oz + 199,95 WerpAdvies Lengte Transp. Lengte Gewicht gewicht Tips Carbon: S Delen 71 90,90m 1,5m 99gr <80gr 1.5oz+.0oz+.0oz + 9,95 15

16 . HENGELS: BLACKTHORNE Bij het samenstellen van deze range is gelet op de specifieke eisen die de hedendaagse visserij met zich meebrengt. Naast hengels voor het traditionele vissen op voorn en brasem zijn er diverse modellen afgestemd op de moderne visserij met methods en pelletwagglers. Voor praktisch ieder watertype is de juiste Blackthorne te vinden. Stuk voor stuk zijn de Cresta Blackthorne-hengels aangepast en afgebouwd om optimaal te presteren waar en wanneer dat nodig is. De keuze voor Japans carbon zorgt ervoor dat de hengels geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik zonder enige afname van kwaliteit. De lengte van elk handvat is afgestemd op de werpkracht die in de blank zit. Het formaat, de positie en het model van elk oog is zo gekozen om tot een optimaal werpvermogen en hengelactie te komen. Iedere Cresta Blackthorne feederhengel wordt geleverd met verschillende toppen. Iedere top bezit de juiste testcurve en materiaalsoort, passend bij de actie van de blank en visserij waar de hengel voor bedoeld is. Zowel de feederhengels als de floathengels zijn opgebouwd uit gelijke delen, gerekend met de top in het eerste deel. Dit maakt opgetuigd transporteren gemakkelijk en veilig. BLACKTHORNE METHOD FEEDER Harde aanbeten gevolgd door een stevig dril vormen geen enkel probleem voor deze hengels. De parabolische actie en met de kracht onder in de blank maken deze hengels tot het perfecte wapen voor de methodvisserij. De haast oneindige actie in de blank beperkt het verspelen van vis onder de kant tot een minimum. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Glass Delen Advies 69 01,00m 1,5m 19gr <60gr 1.0oz + 1.5oz +.0oz + 109,95 69,0m 1,69m 7gr <60gr 1.0oz + 1.5oz +.0oz + 119,95 BLACKTHORNE POWER FLOAT De Power Floats zijn ideaal voor het vissen met de pelletwaggler op karper. De doorlopende actie vangt perfect de snoeiharde aanbeten op. De kracht in de onderkant van de blanks zorgt voor comfortabel werpen en volledige controle tijdens de dril. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht 69 1,0m 1,69m 0gr 5-0gr 69 61,60m 1,5m 17gr 5-0gr Tip - Delen Advies 99,95 109,95 BLACKTHORNE FEEDER 0GR De 0gr Blackthorne feeders zijn gemaakt voor de visserij op korte afstanden. De gevoelige toppen in combinatie met een zachte blank met snelle actie, maken deze feeders geschikt voor zowel witvis, karper, als F1 s Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon S,70m 1,9m 186gr <0gr 0.5oz+ 0.7oz+ 1.0oz,00m 1,5m 197gr <0gr 0.5oz+ 0.7oz+ 1.0oz,0m 1,69m gr <0gr 0.7oz+1.0oz+ 1.5oz Delen Advies 10,95 109,95 119,95

17 BLACKTHORNE FEEDER 50GR Deze hengel bezit gevoel, souplesse en werpvermogen. De snelle actie in de blank maakt de hengel zeer geschikt voor de actieve visserij op voorn en bliek, maar is toch vergevingsgezind genoeg om ook brasem en andere grote vis op relatief licht materiaal te kunnen vangen. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon M Delen Advies 69 60,60m 1,m gr <50gr 1.0oz+ 1.5oz+.0oz + 19,95 BLACKTHORNE FEEDER 60GR Een gevulde voerkorf van 60 gram loodgewicht kan met deze hengel probleemloos worden weggezet naar behoorlijke afstanden, maar ook met korven van slechts 0 gram werpt deze hengel zonder enige moeite. De blank bezit een opvallend vergevingsgezinde actie in het topgedeelte, waardoor de hengel bijzonder geschikt is voor de visserij met gevlochten lijnen op brasem en voorn. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon M Delen Advies 69 75,75m 1,0m 67gr <60gr 1.5oz+.0oz+.0oz + 19,95 BLACKTHORNE FEEDER 80GR Deze hengel is het perfecte compromis tussen lengte, werpgewicht en souplesse. De krachtig opgebouwde blank maakt het werpen accuraat en comfortabel, terwijl het zachtere bovengedeelte veel gevoel biedt. Ideaal voor het vissen met gevlochten lijnen op voorn, bliek en brasem op dieper water, waar net wat extra lengte nodig is. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon M Delen Advies 69 90,90m 1,5m 79gr <80gr 1.5oz+.0oz+.0oz + 19,95 BLACKTHORNE FEEDER 100GR Dit is het echte werkpaard uit de serie. Grote korven en tegenwind vormen geen enkel probleem bij het inwerpen, dankzij de zeer krachtige blank. Ook voor het vissen op stromend water is deze hengel enorm geschikt. De grotere start diameter (,mm) van de toppen zorgt voor voldoende stijfheid zodat lijndruk de hengel niet overmatig laat doorbuigen. Deze hengel is allround inzetbaar op grotere en diepere wateren. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon L Delen Advies 69 05,05m 1,9m 90gr <100gr.0oz+.0oz +.0oz + 159,95 BLACKTHORNE FEEDER 15GR Een beetje extra lengte en werpgewicht is bij het vissen op rivieren vaak geen overbodige luxe. Zeker wanneer er een steil talud, stenen of andere opstakels zich op de bodem bevinden is,0m de juiste lengte om vastlopers te voorkomen. De krachtige blank maakt het mogelijk om zware korven comfortabel te werpen en voorkomt overmatig doorbuigen onder stroomdruk. Natuurlijk kan deze hengel ook ingezet worden voor de lange-afstandsvisserij. Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon L Delen Advies 69 0,0m 1,m 5gr <15gr.0oz+.0oz +.0oz + 169,95 17

18 . MOLENS: ADVANTOR De ADVANTOR-S molen is speciaal voor de feedervisser gemaakt. Een elegant, compact design en een relatief grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt het gewicht significant. De lijnclip en spoelrand zijn perfect glad en rond afgewerkt zodat de (gevlochten) lijn hierop niet beschadigt. De speciale driehoekige vormgeving zorgt dat de lijn goed achter de clip blijft zitten. De slinger kan worden ingeklapt door deze achteruit en onafhankelijk van de beugelstand los te draaien en kan kort tegen het lichaam geplaatst worden. Dit is ideaal voor het opgetuigd opbergen in een foedraal. De soepel functionerende slip en het antiretoursysteem zorgen ervoor dat deze molen ook perfect inzetbaar is voor de method-/ karpervisserij. ADVANTOR-S molens worden geleverd met een aluminium reservespoel. 5 RVS kogellagers + 1 naaldlager One-way Clutch anti-retoursysteem S-curve opspoelmechanisme Aluminium frame met carbon body cover RVS hoofdas Uitgebalanceerde rotor Aluminium slinger met back wind inklapsysteem Nauwkeurig instelbaar slipsysteem voorop Relatief ondiepe spoel voor 150m/0,mm bij elk formaat molen Inhaalsnelheid afgestemd op feedervisserij Wordt geleverd met aluminium reservespoel Model Gewicht 000S 97gr 5000S 10gr 6000S 7gr Ratio 5.:1 5.:1 5.6:1 Inhaalsnelheid 78cm 85cm 95cm Advies 89,95 99,95 109,95 Back Wind inklapsysteem Inhaalsnelheid afgestemd op feedervisserij 18 Ondiepe spoel voor 150m/0,mm

19 Voorslag: Gamakatsu Super G-Line NEO Bronze. Zie pag: 9 Hoofdlijn: Cresta Visorate Sinking Feeder Braid. Zie pag: 9 Speciaal gevormde lijnclip 19

20 . HENGELS: SOLITH Solith staat voor functionaliteit, gebruiksgemak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De feederhengels in deze serie lopen van een light-versie op tot extreme heavy en zijn allround inzetbaar onder de meest uiteenlopende situaties. Aanvullend zijn er speciale method feederhengels en twee floathengels. Bij iedere hengel is het formaat, de positie en het model van de ogen aangepast en tevens afgestemd op het type blank en de visserij waarvoor de hengel bedoeld is. Ook de plaats van de reelhouder en dus de lengte van het handvat, afgewerkt met kurk en EVA, zijn weloverwogen. Iedere feederhengel in het Solith-programma wordt geleverd met of verschillende toppen, passend bij de actie van de blank. De blanks zijn opgedeeld op een manier dat de meest compacte transportlengte verkregen wordt. SOLITH LIGHT FEEDER Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon Delen Advies 68 70,70m 1,0m 19gr <0gr 1oz + 1.5oz + 6, ,00m 1,56m 160gr <0gr 1oz + 1.5oz + 69,95 SOLITH MEDIUM FEEDER Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon Delen Advies 68 60,60m 1,5m 1gr <60gr 1oz + 1.5oz + 8,95 SOLITH MEDIUM HEAVY / HEAVY / EXTRA-HEAVY / EXTREME HEAVY FEEDER Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon 68 61,60m 1,5m 5gr <80gr MH 1.5oz +.0oz 68 90,90m 1,7m 67gr <80gr MH 1.5oz +.0oz 68 6,60m 1,5m 6gr <100gr H oz + oz 68 91,90m 1,7m 81gr <100gr H oz + oz 68 6,60m 1,5m 66gr <10gr EX-H oz, oz,5oz 68 9,90m 1,7m 9gr <180gr EX-H oz, oz,5oz 68 0,0m 1,6m 7gr <180gr EX-H oz, oz,5oz 68 1,0m 1,6m 8gr <0gr EXT-H oz, 5oz,6oz Delen Advies 87,95 9,95 89,95 99,95 99,95 109,95 11,95 119,95 SOLITH METHOD FEEDER Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon Delen Advies 68 01,00m 1,8m 16gr <60gr 1oz + 1.5oz + 67, ,0m 1,m 19gr <60gr 1oz + 1.5oz + 69,95 SOLITH POWER FLOAT Lengte Transp. Lengte Gewicht Werpgewicht Tips Carbon Delen Advies 68 0,0m 1,68m 165gr 5-0gr 6, ,60m 1,5m 195gr 5-0gr 69,95 0

21 . MOLENS METHOD BLASTER 000 / 000 Compacte molen uitgevoerd met dubbele slinger voor perfect evenwicht. Het Line Control System maakt deze molen zeer geschikt voor de methodvisserij op karper. 6 Kogellagers + 1 naaldlager Anti-retoursysteem Kunststof molenhuis en rotor S-curve opspoelmechanisme Gelagerde lijnrol met Titanium coating tegen insnijden Beugel gemaakt van lichtgewicht aluminium Aluminium spoel voorzien van lijnclip Geleverd met diepe en ondiepe spoel Dubbele aluminium slinger met luxe rubberen grip Uiterst precies instelbaar multi-disc slipsysteem voorop Line Control System Uitgerust met Line Control System Inhaalsnelheid: 65cm (11 00) en 70cm (11 00) per slag Gewicht Ratio Inhaalsnelheid m/mm Advies gr 5,0:1 65cm 150/0,5 69, gr 5,0:1 70cm 00/0,5 7,95 EXT FEEDER 6000 Een zeer robuuste molen waarvan de inhaalsnelheid geheel op het feederen is afgestemd. De gelijkmatige opspoeling van de lijn zorgt voor goede werpeigenschappen. 6 Kogellagers + 1 naaldlager Anti-retoursysteem Kunststof molenhuis en rotor S-curve opspoelmechanisme Gelagerde lijnrol met Titanium coating tegen insnijden Beugel gemaakt van lichtgewicht hol aluminium Aluminium spoel voorzien van een lijnclip met lijnbeschermingsinlay Geleverd met tweede ondiepe spoel Enkele verlengde aluminium slinger met luxe rubberen grip Uiterst precies instelbaar multi-disc slipsysteem voorop Inhaalsnelheid: 90cm per slag Gewicht Ratio Inhaalsnelheid m/mm Advies gr,6:1 90cm 80/0,5 79,95 1

22 . ACCESSOIRES: ELASTICATION Het vissen met elastiek is niet meer weg te denken uit de hedendaagse vaste hengelvisserij. De juiste afstemming tussen de verschillende materialen is echter heel belangrijk. Pas wanneer alles klopt zal het elastiek optimaal zijn werk doen en kunnen meer vissen succesvol worden geland. Op de volgende pagina s wordt uitgelegd hoe een elastiek in een pullerkit te monteren en wat de voordelen van een pullerkit zijn. Ook wordt bij het elastiek de passende haakmaten en vissoorten vermeld, zodat het kiezen van het juiste elastiek voor de omstandigheden inzichtelijk wordt. KIES DE JUISTE BUSH 1 Op de verpakking staat de diameter van de bushes vermeld. Houd hier rekening met de dikte van het gekozen elastiek. Extra ruimte komt de werking ten goede. Pas de bush op de top en kort deze indien nodig in. Let op: de bush moet nog steeds in of over de top klemmen, dus zaag de top in kleine stapjes af. Schuif de bush over of in de afgezaagde top. Als alles klopt klemt de bush vanzelf en is er geen lijm nodig. 5 De Internal bushes van Cresta passen in elkaar, zodat de grootte van de opening aangepast kan worden. Dit is het Bore Reduction System.

23 ZO BEVESTIG JE EEN DACRON CONNECTOR 1 Schuif de bead op de rijgnaald en plaats het elastiek in de opening. Schuif nu de bead op het elastiek. Leg een enkele knoop in het elastiek en lus hier de darcon achter vast. Bevochtig het geheel en schuif de bead over de dacron op de knoop. 5 Knip het uiteinde van het elastiek net buiten de bead af. De connector zit nu perfect centraal op het elastiek. ZO PLAATS JE ELASTIEK IN EEN PULLERKIT 1 Herhaal dit nu bij het tweede deel van de pullerkit. Trek nu het elastiek door de top. Haal de rijgnaald door de top en bevestig het uiteinde van het elastiek. Steek beide delen nu in elkaar. 5 Het uiteinde van het elastiek komt nu uit de achterkant van het tweede deel. 7 Trek het elastiek door het pullerslot naar buiten. 6 Steek de rijgnaald door de sleuf richting de onderkant en bevestig het elastiek. 8 Bevestig een siliconestopper op het uiteinde. 9 Bepaal de gewenste spanning en leg een knoop achter de stopper.

24 . ACCESSOIRES: ELASTICATION CRESTA SOLID ELASTIC CRESTA HOLLOW ELASTIC Deze slijtvaste en gekleurde latex is geschikt voor elke visser. De ruime keus in diameters biedt voor praktisch elke omstandigheid de juiste keuze. De duidelijke kleuren zijn gemakkelijk te volgen tijdens de dril en gekoppeld aan een diameter voor gemakkelijke herkenning. Dit hoogwaardige en slijtvaste elastiek bezit een holle kern waardoor het rekpercentage ten opzichte van conventionele elastiek veel hoger is. De meerekkende buitenmantel is voorzien van een opvallende kleur, zodat de zwemrichting van een gehaakte vis goed zichtbaar is. Ook is hieraan de diameter te herkennen. Dit elastiek is zeer geschikt voor het gebruik in een zgn. pullerkit. Dankzij de toegevoegde vloeibare siliconen wordt een lange levensduur gegarandeerd. Cresta Hollow Elastic wordt geleverd op een lengte van 5 meter, wat vaak voldoende is voor kits. Verkrijgbaar in 9 verschillende maten van 1. t/m.0mm. Nr mm Haakmaat #-18 Voorn en bliek Stilstaand water Nr mm Haakmaat #0-16 Voorn, bliek en brasem Stilstaand en langzaam stromend water Nr mm Haakmaat #18-1 Voorn, bliek en brasem Stilstaand en langzaam stromend water Nr mm Haakmaat #18-1 Brasem, F1 en kleine karper Stilstaand en stromend water Nr mm Haakmaat #18-1 Brasem en F1 Stilstaand water Nr mm Haakmaat #16-1 Brasem, F1, karper Stilstaand en stromend water Nr mm Haakmaat #1-10 Brasem en karper Stilstaand en stromend water Nr mm Haakmaat #1+ Karper en grote riviervis Stilstaand en hard stromend water Nr mm Haakmaat #18-1 Brasem, F1 en kleine karper Stilstaand en langzaam stromend water Nr mm Haakmaat#0-16 Voorn en brasem Stilstaand water 7 01 Nr mm Haakmaat #16-1 Karper en barbeel Stilstaand en langzaam stromend water Nr mm Haakmaat #16-10 Karper en barbeel Stilstaand en stromend water 7 0 Nr mm Haakmaat #1+ Karper en grote riviervis Stilstaand en hard stromend water Nr mm Haakmaat #1-10 Grote karper Stilstaand en stromend water Nr mm Haakmaat #1-8 Grote karper Stilstaand en hard stromend water Nr mm Haakmaat #1+ Grote karper, steur Stilstaand en hard stromend water Nr mm Haakmaat #10+ Grote karper, steur Stilstaand en hard stromend water CRESTA SILICONE STOPPER Deze stopper voorkomt dat het elastiek door de pullersleuf getrokken kan worden VOORDELEN VAN EEN PULLERKIT Met een pullerkit kan je tijdens de dril de lengte van het elastiek inkorten. Met name voor de karpervisserij met holle elastiek is dit ideaal. Met een lichter elastiek kan er met kleinere haken en dunnere lijnen gevist worden. Vaak is dat het verschil tussen veel of weinig aanbeten. Dankzij de puller kan het elastiek ingekort worden en kan de vis kortbij afgedrild en geschept worden. Ook wordt de driltijd hierdoor ingekort, zodat er sneller doorgevist kan worden.

25 CRESTA PTFE INTERNAL BUSH CRESTA PTFE EXTERNAL BUSH Deze Internals dienen in de hengeltop gemonteerd te worden. Verkrijgbaar in 8 verschillende maten, waarbij de kleinste precies in de grootste passen. Dankzij dit bore reduction system is het mogelijk een opening te verkleinen en geschikt te maken voor een dunner elastiek. Deze Externals dienen over de hengeltop geschoven te worden. Door de 8 verschillende maten is voor praktisch iedere top en diameter elastiek een uitvoering te vinden die mooi klemt, zodat de top niet ingekort hoeft te worden en lijm overbodig wordt. Internal Bush 1 Binnendia. 0.1mm Max Solid nr.10 Max Hollow nr.6-8 Internal Bush Binnendia. 0.5mm Max Solid nr.1 Max Hollow nr.8-10 Internal Bush Binnendia. 0.6mm Max Solid nr.10 Max Hollow nr.10-1 Internal Bush Binnendia. 0.85mm Max Solid nr.16 Max Hollow nr.1-1 External Bush 1 Binnendia. 0.5mm Max Solid nr.1 Max Hollow nr.8-10 External Bush Binnendia. 0.50mm Max Solid nr.1 Max Hollow nr.10-1 External Bush Binnendia. 0.75mm Max Solid nr.16 Max Hollow nr.1-1 External Bush Binnendia. 0.0mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr Internal Bush 5 Binnendia. 0.1mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr.1-16 Internal Bush 6 Binnendia. 0.5mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr.1-16 Internal Bush 7 Binnendia. 0.6mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr Internal Bush 8 Binnendia. 0.85mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr.18-0 External Bush 5 Binnendia. 0.5mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr.1-16 External Bush 6 Binnendia. 0.50mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr External Bush 7 Binnendia. 0.75mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr.18-0 External Bush 8 Binnendia. 0.0mm Max Solid nr.16+ Max Hollow nr CRESTA DIAMOND ELASTIC THREADER Hiermee gaat het doorhalen van een elastiek gemakkelijk en doeltreffend. Lengte m. CRESTA DACRON CONNECTOR De ideale verbinding tussen elastiek en hoofdlijn. Dacron houdt lijn van hengel weg. Bead sluit topbush af Maat XS S M L MONTAGE VAN HOOFDLIJN AAN DE DACRON CONNECTOR 1 Leg een lus van zo n 6 a 7 cm. Trek nu aan de hoofdlijn. Leg een knoop in de lus op zo n 1.5 cm. 5 De knoop komt nu vast te zitten op de dacron. Haal de hoofdlijn door de grote lus en leg deze om de dacron heen. 6 Met de kleine lus trek je de knoop weer los. 5

26 . ACCESSOIRES EN IMITATIE AAS ZO MAAK JE EEN TUIGJE Bij het maken van een tuig zijn tal van zaken belangrijk. Het gekozen materiaal dient op elkaar te zijn afgestemd. Hieronder wordt in duidelijke stappen uitgelegd hoe een allround witvistuigje geknoopt kan worden. 1 Dobber 0.gr tot 0.7gr: valloodje nr.11 Dobber 0.8gr tot 1.5gr: valloodje nr. 10 Dobber 1.5gr tot.0gr: valloodje nr.09 Bevestig de dobber op de hoofdlijn ( mm) met behulp van minimaal stukjes siliconen. Kies de juiste maat siliconen, zodat de dobber verschuifbaar is. Begin altijd met het onderste loodje het zgn. valloodje. Dit geeft namelijk de aanbeet door en dient in verhouding met het gewicht van de dobber te zijn. Gebruik een oplopend formaat van loodhagels bij het verder uitloden van de dobber. 5 Plaats de montage in een pijlkoker of emmer om de montage exact af te stellen. 7 Zo staat de dobber perfect op scherp, met de antenne voor 1/ onder water Wanneer de dobber onverhoopt te diep staat, kan met het tangetje gemakkelijk een loodje verwijderd worden, zonder dat de lijn beschadigt. Met de tang kan elk loodhageltje perfect op de lijn gemonteerd worden. Zorg ervoor dat je de lijn altijd strak houdt, door een gewicht op het spoeltje te plaatsen. 6 Het precies afstellen kan door een of enkele loodjes nr.11 en/of 10 weer boven de bulk te plaatsen. 9 Een oplopende bulk met de hagels net iets uit elkaar houdt tijdens het afzinken de haak weg van de hoofdlijn en voorkomt zo verwarringen. GEBRUIKTE MATERIALEN 15cm 15cm Cresta Splitshots Maat Medium Large 15cm Gelijk verdeelde valloodjes zorgen voor een goede aaspresentatie en duidelijke beet indicatie. Houdt als afstand tussen de loodjes telkens zo n 15 cm aan. 6 Gamakatsu Super G-Line 150 meter Diameter Trekkr ,10mm 1,01kg ,1mm 1,kg ,1mm 1,88kg ,16mm,5kg ,18mm,0kg Cresta Splitshot Tool 70 00

27 CRESTA SPEED PELLETS Speedpellets zijn het ideale immitatie-aas voor elke visserij waarbij pellets als lokaas gebruikt worden. Op de method kan de opvallende kleur voor extra aantrekkingskracht zorgen. Hetzelfde geldt voor een visserij met de pelletwagler en vaste hengel. Dankzij de afgeschuinde kant is een speedpellet gemakkelijk in een baitband te plaatsen. Een centrale groef zorgt ervoor dat de baitband of lasso altijd goed gepositioneerd blijft. De speedpellets zijn zinkend en komen in verschillende maten overeenkomend met pellets van, 6 en 8mm in 6 verschillende kleuren. De centrale groef voor een goede bevestigingspositie. Dankzij de afgeschuinde kant is een speedpellet gemakkelijk in een baitband te plaatsen. 1 x L - 16 x M - 11 x S = 9 st Kleur Wit Rood Groen Geel Bruin Zwart CRESTA SPAGHETTI Dit zacht, zwevend imitatie aas wist als vele vissen te verleiden. Het is zeer succesvol in combinatie met maden of casters. Ook op de vijver met veel dressuur kan spaghetti het verschil maken. Er zijn manieren om het direct aan de haak te bevestigen: 1. Recht op haaksteel, single of met maden. Deze bevestiging is geschikt voor zowel de vaste stok als voor de feeder Kleur Rood Geel Wit Lengte 8cm 8cm 8cm. Overdwars op de haak voor de vijvers. Deze bevestiging werkt dressuur doorbrekend op de vijvers met de vaste hengel. Door telkens het aas iets op te lichten of opzij te tikken, ontstaat een zeer natuurlijke aanbieding. 7

28 5. CRESTA MODULAR HOOK LENGTH STORAGE BOX De Cresta onderlijnopbergdozen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op optimaal gebruiksgemak. Door elke store-unit uitneembaar te maken, gaat het plaatsen van een nieuwe geknoopte onderlijn veel sneller, eenvoudiger en dat zonder dat de overige onderlijnen in de weg zitten. De store-units klemmen perfect in de box met voldoende ruimte ertussen zodat het uitnemen van een onderlijn gemakkelijk gaat. De gladde en fijne afwerking van de lus- en haakhouders voorkomt beschadigingen aan de onderlijn. Achter elke haakhouder is voldoende ruimte gereserveerd voor een eventuele hair met baitband of ander aasbevestigingssysteem. Een groot voordeel ten opzichte van dozen met vaste pinnen is dat dankzij de uitneembare store units de volgorde van de onderlijnen onderling gewisseld kunnen worden en eventuele toevoegingen daardoor op de juiste plaats tussengevoegd kunnen worden. De 15cm uitvoering biedt plaats voor 15 verschillende onderlijnen in zowel 10 als 15cm. De 0cm uitvoering herbergt 1 store-units en biedt plaats aan onderlijnen van 10, 15 en 0cm. Inclusief 15 x 15 cm Store Units Door het handvat zijn de store units gemakkelijk uitneembaar. Inclusief 1 x 0 cm Store Units 10cm/ " 15cm/ 6" 0cm/ 8" Model Advies Cresta Modular Hook length Storage box 15cm 1, Cresta Modular Hook length Storage box 0cm 1, Meerdere posities voor de haak voor diverse lengtes onderlijnen.

29 ZO MAAK JE EEN ONDERLIJN OP DE JUISTE LENGTE De uitgepeilde visdiepte mag nooit verloren gaan bij het wisselen van een onderlijn. Alle onderlijnen dienen dan ook even lang te zijn. Met behulp van een store-unit kan je eenvoudig elke onderlijn gelijk van lengte maken en bovendien correct opbergen. 1 Voorzien van schuifsluitingen voor goede vergrendeling. Plaats de gemonteerde haak op de pin die hoort bij de gewenste lengte. Leg de lijn dubbel om de ronde pin en behoudt een klein beetje spanning. Neem vervolgens de lijn van de ronde pin af en knoop een lusje. Door gebruik te maken van de rek in de lijn, blijft de onderlijn keurig op een store-unit zitten. Fijn genoeg voor zelfs de kleinste haakjes zoals Gama Green (nr.). Een verdikking aan het einde houdt de haakjes altijd op hun plaats. Biedt plaats aan grote haken (hairiggers) voorzien van hair of baitband. Hiervoor is voldoende ruimte ingebouwd. 9

30 6. GAMAKATSU HOOK GUIDE Het aanbod en de verscheidenheid aan haken is enorm. Gamakatsu staat sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor praktisch elke visserij, waar dan ook ter wereld, biedt Gamakatsu het juiste model. Om tot een passende keuze te komen worden hieronder 1 series uitgelicht. LS 70 #00 #018 #016 #01 #01 # (Brons) #018 #016 #01 #01 #010 Barbless 1689 (Brons) LS (Brons) 1657 (Nikkel) 1658 (Rood) 1656 (Brons) 1657 (Nikkel) POWERCARP SPADE END Haak 0 Vissoort Allround haak voor op de commercials Brasem, F1, karper, zeelt Brons LS 70 Bledje Brons Powercarp Spade End Bledje Zwart Powercarp Eyed Oog Zwart Powercarp Hair Rigger Oog 5o Brons G1-10 Bledje G1-10 Bledje LS-1050 Barbless POWERCARP HAIR RIGGER #018 #016 #01 #01 #010 Maden, mais, wormen, soft pellets Maden, mais, Zeer sterke haak met iets Brasem, F1, karper, wormen, soft pellets, langere steel zeelt paste Zeer sterk bij een laag Brasem, karper, Maden, mais, soortelijk gewicht barbeel, zeelt wormen, soft pellets Brasem, karper, barbeel, zeelt Boilies, pellets, mais, worm Karper, zeelt Boilies, pellets, mais, worm Brons Lange punt Brasem, kolblei, voorn, zeelt, karper Maden, casters, wormen, mais Brons Pure power Karper, barbeel, zeelt Bledje Nikkel Speedfishing Brasem, kolblei, voorn, alver LS-1100 Bledje kolblei, Brons en Nikkel Sterk, allround, bonus vis Brasem, voorn LS -110 Bledje Brons, Nikkel en Voor vissen boven de Brasem, kolblei, Rood bodem, erg licht gewicht voorn LS Bledje Brons, Nikkel en Goud Lichte feeder Brasem, kolblei, voorn LS -10 Bledje Brons, Goud, Blauw en Rood Ideaal voor groot aas. Brasem, voorn, koblei, zeelt Maden, wormen, mais Maden, pinkies, hennep, muggelarven Maden, pinkies, wormen, casters Maden, pinkies, casters, muggelarven Maden, pinkies, casters, wormen Maden, wormen, mais POWERCARP HAIR RIGGER #016 #01 #01 #010 #008 #016 #01 #01 #010 # (Brons) Aassoort Zeer sterk bij een laag soortelijk gewicht Ultieme haak voor de methodvisserij op grote vis POWERCARP SPADE END (Barbed) #018 #016 #01 #01 #010 Specialiteit Bledje #0 #00 #018 #016 #01 # (Brons) 1656 (Blauw) (Goud) 1657 (Rood) POWERCARP EYED (Zwart) #00 #018 #016 #01 # (Nikkel) LS (Brons) 1659 (Nikkel) (Rood) Kleur LS 60 #00 #018 #016 #01 #01 #010 #008 #018 #016 #01 #01 # (Zwart) Weerhaak Met Zonder LS (Brons) LS-1810 #018 #016 #01 #01 #010 Barbless Bevestiging (Brons) #0 #00 #018 #016 #017 #01 #01 #010 POWERCARP EYED #018 #016 #01 #01 #010 G1-10 #018 #016 #01 #01 #010 Barbless LS-110 #0 #00 #018 #016 # (Zwart) G (Brons) Barbless Nr. Nr.0 Nr.18 Nr.17 Nr.16 Nr.1 Nr.1 Nr.10 Nr.08 0,1 Aanbevolen maximale lijndiameter per haakmaat LS 60 0,16 0,16 0,18 0,18 0,0 0,16 0,16 0,18 0,18 0,0 0,16 0,18 0,18 0,0 0,0 0,16 0,18 0,18 0,0 0,0 0,0 0, 0, 0, 0,1 0,1 0,16 0,18 0,18 0,1 0,16 0,18 0,18 0,0 0, 0,10 0,1 0,1 0,1 0,1 0,10 0,1 0,1 0,1 0,16 0,09 0,10 0,10 0,1 0,1 0,1 0,16 0,1 0,1 0,1 0,1 0,1 0,1 0,16 0,16 0,18 0,1 0,1 0,1 0, 0,

31 v a s t e s t o k k e n De vaste stok wordt door velen gezien als misschien wel mooiste manier van vissen. Een scherp uitgelode dobber, die met gevoel in het water zakt om vervolgens te verdwijnen, blijft iets spectaculair. In het pakket van Cresta bevinden zit series vaste hengels genaamd Centurion, Stallion en Carpetition. In elke serie zijn verschillende modellen te vinden, afgestemd op diverse visserijen. Ook is elke serie uitgerust met universele kits om de hengels geheel naar eigen inzicht uit te breiden. Op de volgende pagina wordt alles tot in detail uitgelegd. 1

32 7. VASTE STOKKEN: CENTURION De Centurion-serie is ontworpen voor de visser die op zoek is naar een allround inzetbare vaste stok. Strak en goed in balans voor een secure visserij op witvis, maar tegelijkertijd sterk genoeg voor de vijvervisserij op karper met elastiek. De standaard hengel bevat een telescopische top en is voorzien van oversteekdelen. De geselecteerde carbonsoorten zijn van de hoogste kwaliteit. De hengels zijn uiterst fraai afgewerkt en staan garant voor langdurig en comfortabel gebruik. Daar waar de gebruiksintensiteit het hoogst is zijn de delen stuk voor stuk versterkt. Iedere hengel wordt geleverd met een extension-deel passend op het handdeel en is zowel in pack als los verkrijgbaar. De Centurion Puller-kit is universeel voor de gehele Centurion-serie en vervangt de eerste delen van de hengel. Hiermee is elke Centurion eenvoudig om te bouwen tot een hengel voor het vissen op karper met een elastiekmontage. Ook de Centurion Cup-kit is universeel voor de gehele serie en maakt dankzij zijn stijfheid, snel en accuraat bijvoeren mogelijk. CENTURION C00 10M+11.5M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte 9 00 Centurion 00 Top Kit + PVC Tube,50m 1,70m Centurion 00 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,80m Centurion 00 11,50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,9m Centurion 00 10m Package (10m Pole + Ext + Top Kit + Solith Sleeve) Centurion 00 11,50m Package (11.50m Pole + Ext + Top Kit + Solith Sleeve) Gewicht Delen Elastic Rate Advies 18gr Nr.1 89,95 ~ 670gr 7+1 Nr.1 69,95 ~ 950gr 8+1 Nr.1 9,95 59,95 19,95 CENTURION C600 10M+11.5M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic Rate Advies 0 00 Centurion 600 Top Kit + PVC Tube,50m 1,9m 111gr Nr.1 109, Centurion 600 Top 5 Kit + PVC Tube 5,95m 1,55m 0gr 5 Nr.1 19, Centurion m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m ~ 590gr 7+1 Nr.1 9, Centurion ,50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,80m ~ 860gr 8+1 Nr.1 09, Centurion m Package (10m Pole + Ext + Top Kit + Cupping Kit + Solith Sleeve) 89, Centurion ,50m Package (11.5m Pole + Ext + Top Kit + Cupping Kit + Solith Sleeve) 559,95 CENTURION C M+1M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic Rate Advies 1 00 Centurion 800 Top Kit + PVC Tube,50m 1,9m 99gr Nr , Centurion 800 Top 5 Kit + PVC Tube 5,95m 1,55m 178gr 5 Nr.10 19, Centurion ,50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,80m ~ 750gr 8+1 Nr.10 59, Centurion 800 1m + Mini Ext. + PVC Tube 1,00m 1,80m ~ 970gr 9+1 Nr , Centurion ,50 Package 11.5m Pole + Ext + x Top Kit + Cupping Kit + Puller Kit + Blackthorne Tube Holdall) 859, Centurion 800 1m Package (1m Pole + Ext + x Top 5 Kit + Cupping Kit + Puller Kit + Blackthorne Tube Holdall) 1019,95 CENTURION KITS FIT ON ALL CENTURION POLES Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic Rate Advies Centurion Top Cup Kit + PVC Tube,85m 1,50m 66gr 5, Centurion Top Puller Kit + PVC Tube (Sleufmaat: Medium),85m 1,50m 71gr Nr.16 6,95

33 Met deze uitbreiding in de Centurion serie voldoet Cresta aan de steeds maar grote wordende vraag naar hengels voor de vijvervisserij op karper. Alle PULL POWER stokken zijn gemaakt op de originele Centurion-mal, waarbij de -delige matchkit is vervangen door de een -delige pullerkit. De strakke actie en goede balans zorgen ervoor dat er snel gereageerd kan worden op elke aanbeet. Eenmaal op volle spanning bezitten deze hengels een dempende actie over de gehele lengte. De pullerkits en het vierde deel zijn voorzien van extra verstevigingen voor het afdrillen onder de kant. De speciale Adaptor Kits bezitten dezelfde lengte als de originele pullerkits, maar zijn opgebouwd uit delen met het pullerslot in het tweede deel. Hierdoor kan een korter elastiek gemonteerd worden, gemakkelijker en sneller met een korte lijn gevist worden en korter onder de kant worden afgedrild. De Centurion Margin pole is voorzien van een extreem sterke adaptor pullerkit en een zeer sterk verlengdeel. Hiermee kan gevist worden op de zware vissen onder de kant. De actie van deze stok is zeer stijf, waardoor er zeer snel en uiterst precies op elke aanbeet gereageerd kan worden. Het verlengdeel past op het vijfde deel van de originele stokken zodat er in het geval van een vluchtende vis, aangestoken kan worden. Alle pullerkits zin voorzien van een eigen P.T.F.E. pullerslot met royale opening van 16xmm. CENTURION PULL POWER M+11.5M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic Rate Centurion 605 Pull Power 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m 619gr 7+1 Nr Centurion 605 Pull Power 11.50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,80m 890gr 8+1 Nr Centurion 605 Package (10m Pole + Ext + Adaptor Pull Power Kit Rate 16 + Solith Sleeve) Centurion 605 Package (11.50m Pole + Ext + Adaptor Power Pull Kit Rate 16 + Solith Sleeve) Advies 59,95 9,95 69,95 59,95 CENTURION PULL POWER M+11.5M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic Rate Advies Centurion 805 Pull Power 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m 59gr 7+1 Nr. 1 9, Centurion 805 Pull Power 11.50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,80m 795gr 8+1 Nr. 1 59, Centurion 805 Package (10m Pole + Ext + Adaptor Pull Power Kit Super Fast + Solith Sleeve) 619, Centurion 805 Package (11.50m Pole + Ext + Adaptor Pull Power Kit Super Fast + Solith Sleeve) 719,95 CENTURION PULL POWER MARGIN.5M OVERSTEEK Model Centurion Pull Power Margin.50m Lengte Transp. Lengte,50m 1,50m Gewicht 19gr Delen Elastic Rate Nr. Advies 11,95 CENTURION PULL POWER KITS FIT ON ALL CENTURION POLES Model Centurion Top Pull Power Kit Rate Centurion Adaptor Pull Power Kit Rate Centurion Top Pull Power Kit Super Fast Centurion Adaptor Pull Power Kit Super Fast Lengte Transp. Lengte,10m 1,56m,10m 1,18m,10m 1,56m,10m 1,18m Gewicht 6gr 75gr 58gr 69gr Delen Elastic Rate Advies Nr ,95 Nr ,95 Nr. 1 89,95 Nr. 1 19,95

34 7. VASTE STOKKEN: STALLION De Cresta Stallion vaste hengels zijn gebaseerd op de bekende CRESTA S serie. Het is de extreem dunne diameter van het handdeel in combinatie met een uitstekende balans, die ervoor zorgt dat deze hengels zeer aangenaam in de hand liggen. De korte telescopische top maakt het monteren van een vaste carbontop mogelijk. Iedere hengel wordt geleverd met een mini-extension in een luxe PVC beschermkoker. Door gebruik te maken van dezelfde mal passen alle delen en topsets onderling op elkaar in de Stallionserie, dus ook de Power-kit, Puller-kit en Cup-kit passen op iedere uitvoering. STALLION S M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S100 Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 6gr Stallion S100 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m ~ 519gr Stallion S100 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 1 Nylon 0/00 89,95 Nr. 1 Nylon 0/00 9,95 19,95 Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 1 Nylon 0/00 89,95 Nr. 1 Nylon 0/00 69,95 59,95 Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 16 nylon /00 109,95 Nr. 16 nylon /00 9,95 9,95 Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 1 Nylon 16/00 99,95 Nr. 1 Nylon 16/00 9,95 9,95 Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 16 nylon /00 109,95 Nr. 16 nylon /00 79,95 79,95 Delen 8+1 Elastic Rate Advies Nr. 1 Nylon 16/00 99,95 Nr. 1 Nylon 16/00 89,95 79,95 STALLION S M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S00 Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 6gr Stallion S00 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m ~ 99gr Stallion S00 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) STALLION SXT M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S50 Power SXT Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 69gr Stallion S50 Power SXT 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m 57gr Stallion S50 Power SXT 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) STALLION S M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S500 Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 56gr Stallion S500 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m ~ 89gr Stallion S500 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) STALLION SXT M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S650 Power SXT Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 69gr Stallion S650 Power SXT 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m 517gr Stallion S650 Power SXT 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) STALLION S M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Stallion S700 Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 56gr Stallion S700 9,50m + Mini Ext. + PVC Tube 9,50m 1,70m ~ 79gr Stallion S700 9,50m Package (9,50m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) STALLION KITS FIT ON ALL STALLION POLES N.B.: Alle STALLION kits passen ook op: CRESTA S6,S7,S9, S1, S1 S18gold, Muscle carp, Body Builder, Powerlifter, Powerman Pro Model Stallion Tele Cupping Kit + PVC Tube Stallion Tele Power Kit + PVC Tube Stallion Tele Puller Kit (Sleufmaat: Large) + PVC Tube Lengte Transp. Lengte Gewicht,55m 1,m 6gr,55m 1,m 9gr,65m 1,50m 61gr Delen Elastic Rate Nr. 16 Nr. 0 Advies 5,95 5,95 89,95

35 Elke hengel wordt geleverd in een stevige PVC beschermkoker en elke pack in een Solith pole sleeve. De telescopische pullerkit is uitgevoerd met een Large puller sleuf. Op vitale plaatsen zijn de delen voorzien van een extra versteviging. De delen 1 en van de telescopische pullerkit komen niet voorbij de sleuf, waardoor het elastiek niet kan beschadigen en zonder spanning kan worden opgeborgen. De -delige Stallion Tele kup kit past op alle hengels uit de serie en vervangt de eerste delen van de originele hengel. 5

36 7. VASTE STOKKEN: CARPETITION De Cresta Carpetition serie is afgestemd op de vijvervisserij, maar is zeker ook naar alle tevredenheid inzetbaar op witvis. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend. Een secure en gevoelige aasaanbieding is zelfs in winderige omstandigheden mogelijk dankzij de perfecte strakke opbouw. De hengels worden geleverd met een extension-deel passend op het handdeel in een luxe PVC beschermkoker. Om de hengels geheel naar eigen inzicht en voorkeur uit te breiden zijn er verschillende Puller-kits verkrijgbaar. De eerste is een -delige oversteekuitvoering met een zeer strakke actie. De tweede is -delig telescopisch uitgevoerd en bezit brute power. De -delige oversteekcup-kit maakt snel een accuraat bijvoeren mogelijk. Al deze kits passen op die hengel uit de gehele serie. CARPETITION P100 10M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Advies Carpetition P100 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m ~ 599gr 7+1 (top tele) Nr. 16 Nylon 0/00 9,95 Carpetition P100 Top Kit + PVC Tube,0m 1,5m 1gr (top tele) Nr. 16 Nylon 0/00 99,95 Carpetition P100 10m Package (10m Pole + Ext + 1x Top Kit + Solith Sleeve) 9,95 Carpetition P100 10m Puller Package (10m Pole + Ext + 1x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) 19,95 CARPETITION P00 10M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Advies Carpetition P00 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m ~ 59gr 7+1 (top tele) Nr. 16 Nylon 0/00 69,95 Carpetition P00 Top Kit + PVC Tube,0m 1,5m 109gr (top tele) Nr. 16 Nylon 0/00 99,95 Carpetition P00 10m Package (10m Pole + Ext + 1x Top Kit + Solith Sleeve) 59,95 Carpetition P00 10m Puller Package (10m Pole + Ext + 1x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) 9,95 CARPETITION P500 10M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Advies Carpetition P500 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m ~ 99gr 7+1 (top tele) Nr. 1 Nylon 16/00 9,95 Carpetition P500 Top Kit + PVC Tube,0m 1,5m 99gr (top tele) Nr. 1 Nylon 16/00 119,95 Carpetition P500 10m Package (10m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) 9,95 Carpetition P500 10m Puller Package (10m Pole + Ext + 1 x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) 19,95 CARPETITION P600 POWER XT 10M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Advies Carpetition P600 Power XT 10m + Mini Ext + PVC Tube 10,70m 1,70m 59gr 7+1 (top tele) Nr. 0 Nylon /00 89,95 Carpetition P600 Power XT Top Kit + PVC Tube,75m 1,0m 109gr (top tele) Nr. 0 Nylon /00 119,95 Carpetition P600 Power XT 10m package (10m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) 99,95 Carpetition P600 Power XT Pullerpackage (10m Pole + Ext + 1 x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) 69,95 CARPETITION P700 10M+11.5M OVERSTEEK Model Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Carpetition P700 10m + Mini Ext. + PVC Tube 10,00m 1,70m ~ 89gr 7+1 (top tele) Nr. 1 Nylon 16/00 Carpetition P700 11,50m + Mini Ext. + PVC Tube 11,50m 1,71m 79 gr 8+1 (top tele) Nr. 1 Nylon 16/00 Carpetition P700 Top Kit + PVC Tube,0m 1,5m 99gr (top tele) Nr. 1 Nylon 16/00 Carpetition P700 10m Package (10m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) Carpetition P700 10m Puller Package (10m Pole + Ext + 1 x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) Carpetition P700 11,50m Package (11,5m Pole + Ext + 1 x Top Kit + Solith Sleeve) Carpetition P700 11,50m Puller Package (11,5m Pole + Ext + 1 x Tele Puller Kit + Solith Sleeve) Advies 99,95 9,95 119,95 509,95 79,95 559,95 59,95 CARPETITION KITS FIT ON ALL CARPETITION POLES N.B.: CARPETITION kits zijn uitwisselbaar met: Cresta Contest, EXX strong, Combatter, Strong Force, Fighting Strong, EXX Strong Class, Allround competition, Allround Carpetition, Allround Match Model Carpetition Put Over Cupping Kit + PVC Tube Carpetition Put Over Puller Kit (Sleufmaat: Medium) + PVC Tube Carpetition Tele Puller Kit (Sleufmaat: Large) + PVC Tube Lengte Transp. Lengte Gewicht Delen Elastic rate Advies,0m 1,69m 68gr 59,95,0m 1,69m 61gr Nr. 16 7,95,69m 1,50m 66gr Nr. 0 89,95

37 Elke hengel wordt geleverd in een stevige PVC beschermkoker en elke pack in een Solith pole sleeve. De put over pullerkit komt met een Medium pullersleuf. De telescopische versie met een Large uitvoering. Op vitale plaatsen zijn de delen voorzien van een extra versteviging. De delen 1 en van de telescopische pullerkit komen niet voorbij de sleuf, waardoor het elastiek niet kan beschadigen en zonder spanning kan worden opgeborgen. De -delige Carpetititon kup kit past op alle hengels uit de serie en vervangt de eerste delen van de originele hengel. 7

38 8. LUGGAGE: BLACKTHORNE De Blackthorne luggage serie staat voor absolute topkwaliteit, een luxe design en optimaal gebruiksgemak. Stuk voor stuk is bij ieder product uit deze range gekeken naar functionaliteit in de praktijk. Zo lopen de grove, duurzame ritsen van de vaste hengelfoedralen door over de bodem, waardoor het foedraal geheel te openen is. De ritsen op de zijvakken lopen ver door aan één zijde waardoor ook korte accessoires eenvoudig bereikbaar zijn. Ook zijn bij alle foedralen voor opgetuigde hengels de straps en velco s aan de binnenkant weggelaten en worden er gratis rodbands bij geleverd. Het gebruikte 600D PVC polyester materiaal met glad oppervlak is extreem slijtvast en eenvoudig schoon te houden. De gehele onderkant van iedere Cresta Blackthorne-tas en -foedraal is voorzien van zeer duurzaam rubber materiaal om slijtage te voorkomen en zodoende langdurig en intensief gebruik te garanderen. LUGGAGE Voorzien van uitneembare binnenvoering. Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Extra padding voor draagcomfort. 8 Blackthorne Carryall 55L Afmetingen Ext. vakken Advies x5x0cm 69,95 Voorzien van isolerend materiaal. Blackthorne Coolbag XL Afmetingen Ext. vakken Advies x9x0cm 1 57,95 Blackthorne Round Single net bag Afmetingen Ext. vakken Advies x8cm 9,95

39 PROTECTOR HOLDALL Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies x5x1cm 1 89,95 Geleverd met gratis rod straps. Voorzien van protectielaag aan de onderkant. Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies x8x18cm 1 109,95 FEEDER HOLDALL Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies x8x175cm 119,95 Geleverd met gratis rod straps. Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies x8x155cm 97,95 POLE HOLDALL Afmetingen Tubes Ext. vakken 0x1x190cm 1 0x7x190cm 6 1 0x7x195cm 1 1 Advies 69,95 79,95 107,95 Vakken over de gehele breedte voor indeling naar keuze. 9

40 8. LUGGAGE: EVA RANGE Het veilig opbergen en overzichtelijk houden van je uitrusting en visplaats maakt de visdag niet alleen gemakkelijker, maar zeker ook effectiever. De Cresta EVA Luggage range helpt hierbij. Deze serie producten is ideaal om voer, aas en accessoires in op te bergen, te transporteren en overzichtelijk bij de hand te hebben. De formaten van de bags en bowls zijn afgestemd op de base bag, zodat deze zonder ruimte verlies hierin opgeborgen kunnen worden. Ook past de Modular Hooklength Retainer hier precies in. De leefnettassen en waterbucket maken de serie compleet. Het EVA materiaal is waar nodig extra dik, waterdicht, reukvrij en gemakkelijk schoon te houden. EVA Accessory Bag S Voorzien van doorzichtige deksel met rits, ideaal voor bv. korven en onderlijnboekjes.met rits, ideaal voor bv. korven en onderlijnboekjes. Afmetingen Advies x1x8cm 1,95 Cresta Hooklength Box 1x0cm. Zie pag: 8-9 Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Cresta Hooklength Box 15x15cm. Zie pag: EVA Base Bag In de Base Bag passen precies bags maat L met daarboven op bags maat S. Het is dus een ideaal verzamelsysteem. Afmetingen Advies x7x1cm,95 EVA Bait Bowl S Biedt plaats aan 1,8 liter voer Afmetingen Advies x1x8cm 8,95 EVA Accessory Bag L Voorzien van doorzichtige deksel met rits, ideaal voor accessoires Cresta Hooklength Box past op formaat van 1 L Bag of S bags Afmetingen Advies 6xx1cm 17,95 EVA Bait Bowl L Biedt plaats aan 6 liter voer. Afmetingen Advies xx1cm 1,95

41 EVA COMPACT KEEPNET BAG Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Biedt plaats aan 1 leeftnet plus schepnet. Reuze compact en handig. Afmetingen Advies x1x56cm 7,95 EVA SINGLE KEEPNET BAG EVA WATER BUCKET Biedt plaats aan leefnetten, die dankzij de dubbele rits gemakkelijk te plaatsen zijn. Water binnen handbereik is een must. Voorzien van 8m koord. Afmetingen Advies x5xcm,95 Afmetingen Advies Ø x1cm 1,95 CRESTA BAIT BUCKETS De Cresta 17L Baitbucket is gemaakt van solide kunststof en uitgevoerd met een stevige draagbeugel. Voorzien van handige literaanduiding aan de binnenkant. Naast het mengen van voer ook uitermate geschikt als onthaakemmer. De degelijke 5L voeremmer wordt geleverd inclusief ronde binnenbak en afsluitcover. Deze set is ideaal voor het mengen en transporteren van lokvoer. De cover is dankzij de clips probleemloos onder de stevige draagbeugel te monteren. Door middel van een rits is de cover snel een eenvoudig te openen en te sluiten, zodat het lokvoer beschermd blijft tegen regen of zon. Afmetingen Advies liter 1,95 + Afmetingen Advies met cover, enliter binnenbak 1

42 8. LUGGAGE: SOLITH SOLITH FEEDER PROTECTOR CASE / ZIP Deze foedralen bieden optimale bescherming en transportgemak voor opgetuigde feederhengels. De scheiding tussen de vakken houdt molens en lijnen uit elkaar. Voorzien van zijvak. De SOLITH Luggage range is een complete serie tassen en foedralen afgestemd op zowel de feeder- als de vaste hengelaar en wordt gekenmerkt door zijn compacte design en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Door gebruik te maken van slijtvast PVC materiaal en hoogwaardige ritsen, is wordt een lange levensduur gegarandeerd. Een slim design en goede indeling bevorderen het gebruiksgemak aan de waterkant. De herkenbare Cresta kleurencombinatie geeft deze serie een eigen identiteit. Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. SOLITH FEEDER PROTECTOR CASE 1 ZIP Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies x8x18cm 1 69, x8x18cm 1 79,95 SOLITH T/POLE CASE SOLITH POLE CASE Dit foedraal met 1 rits biedt plaats aan opgetuigde hengels die door een tussenstuk veilig los van elkaar kunnen worden opgeborgen. Compact foedraal met voldoende ruimte voor vaste hengel plus enkele topsets en steel. Voorzien van dubbel voorvak en rits over boven- en onderkant voor, zodat het foedraal geheel te openen is. Deze foedralen bieden plaats van resp. minimaal en 6 tubes plus extra benodigdheden. Ze zijn voorzien van een dubbel voorvak en een rits over boven- en onderkant, deze foedralen geheel te openen zijn. Afmetingen Vakken Ext. vakken Advies xx17cm 1 9,95 Afmetingen Tubes Ext. vakken Advies x15x18cm 7, x15x18cm 9,95 Afmetingen Tubes Ext. vakken Advies x0x1cm 57, x7x1cm 6 59,95

43 SOLITH SINGLE NET BAG SOLITH FEEDER BAG L EN XL SOLITH CARRYALL 5L Eenvoudig maar doeltreffend voor het opberg van ronde leefnetten en schepnet. Deze opbergtassen worden geleverd inclusief opbergbox en uitneembare units. Ideaal voor de feedervissers die graag alles compact vervoert. Draagtas voor het opbergen en vervoeren van allerlei materiaal. Voorzien van zowel schouderband als hengsels. Afmetingen Advies 60 0 Ø 60x7cm, Ø 60x1cm,95 Afmetingen Ext. vakken Advies x5xcm 7,95 SOLITH DOUBLE KEEPNET BAG SOLITH COOL BAIT BAG L Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Met deze dubbele ronde leefnettas kunnen natte en droge netten van elkaar gescheiden opgeborgen worden. Afmetingen Advies Ø 60x1cm 9,95 Ideaal voor het koel houden van aas of eten en drinken. Voorzien van isolerende voering. Afmetingen Ext. vakken + extra's Advies x8xcm + tassen en 1 box 9, xxcm + tassen en 1 box 9, Afmetingen Advies 5xx6cm 7,95 SOLITH BITS BAG SOLITH BITS BAG Klein maar fijn opbergtasje voor tal van zaken. Voorzien van vak voor visvergunning of andere papieren. Met deze grote weegtas kan de vis zowel los als inclusief leefnet gewogen worden. De bars maken de tas gemakkelijk in gebruik. De stevige lussen zijn praktisch aan iedere schaal te bevestigen. Afmetingen Advies x1x10.5cm 15, Afmetingen Advies 85x50x55cm 9,95

44 9. BLACKTHORNE COMFORT CHAIR HIGH DE LUXE VAN EEN STOEL, HET COMFORT EN DE STABILITEIT VAN EEN ZITMAND. Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Alle foedralen en tassen worden geleverd zonder inhoud, tenzij anders vermeld. Met dit product voldoet Cresta aan de vraag van de visser om een stoel die stabiel staat en vooral wat hoger is. Dankzij de slimme vormgeving van het frame wordt hieraan voldaan. Het frame bezit een dubbel uitklapmechanisme, waardoor het zitvlak direct op 5cm hoogte komt. Bovendien schept dit ook extra ruimte voor accessoires aan de voorpoten. De achterzijde is voorzien van afneembare armen, waarop accessoires zoals een hengelsteun, paraplusteun of aasplateau geplaatst kunnen worden. Zowel de uitneembare voor- als de vaste achterpoten zijn individueel te verstellen, waardoor met behulp van het waterpasje de stoel altijd op de juiste manier te plaatsen is. Het zitvlak en de rugleuning zijn voorzien van een zachte voering. De extra strap vooraan onder het zitvlak biedt extra ondersteuning, zodat ook een lange zit erg comfortabel blijft. De stoel is voorzien van een bundelstrap en luxe draagriem, voor compacte opslag en comfortabel transport Afmetingen 9x6x19cm Advies 19, Dubbel uitklapmechanisme voor extra hoogte en stabiliteit. - Altijd voldoende ruimte voor steunen op de individueel verstelbare voorpoten. - Voorzien van afneembare armen achter voor accessoires. - Rubberen klikvergrendeling op frame van achterpoten voor optimale fixatie. - Verstelbare rugleuning. - Gevoerd zitkussen en rugleuning. - Extra strap voor ondersteuning en comfort vooraan onder zitkussen. - Voorzien van waterpas. - Bundelstrap en draagriem voor comfortabel transport. - Afmeting ingeklapt: 9cmx6cmx 19cm - Gewicht 6.9kg - Minimale zitvlakhoogte bij vlakke ondergrond: 5cm. - Maximale zitvlakhoogte bij vlakke ondergrond: 55cm.

45 A CRESTA DESIGN Gemakkelijk te dragen door middel van Het zitvlak kan tussen de 5 en 55 cm vanaf de grond Gemakkelijk opstaan vanwege de comfortabele draagriem en de bundel worden afgesteld. Door het lage basisframe blijft de stoel het hoge zitvlak! strap. superstabiel. HET PLAATSEN VAN DE COMFORT CHAIR DOE JE ZO Het positioneren van de stoel bepaalt het comfort voor de gehele visdag en is dus erg belangrijk. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe de stoel optimaal te positioneren voor een heerlijk verblijf langs de waterkant. 1 Klap nu de achterpoten uit. Deze blijven in positie dankzij de rubber clip. Maak de bundelstrap los. Plaats de stoel op de poten en ontvouw het dubbele frame. 5 Fixeer het frame en draai de knoppen vast. 7 Met behulp van het waterpas is de stoel gemakkelijk en secuur in perfecte positie te brengen. 8 Aan de achterzijde bevinden zich verstelbare armen om steunen aan te bevestigen. Neem de voorpoten uit de rugleuning en monteer deze in het frame. 6 Draai de rugleuning los en breng deze in de gewenste stand. 9 Op de achterzijde van de rugleuning bevindt zich een extra clip om de bundelstrap te fixeren. 5

46 10. PARAPLU'S CRESTA FEEDER UMBRELLA Deze robuuste paraplu is uitgevoerd met 7 glass-fiber baleinen en is voorzien van een afgevlakte zijde. De lengte van de stang is aangepast zodat de afgevlakte zijde altijd tegen de grond geplaatst kan worden. Door de meegeleverde T-pegs door de aangebrachte lussen in de grond te steken kan de paraplu extra gefixeerd worden. Natuurlijk kan de paraplu ook gewoon boven de visser geplaatst worden. Een zeer solide schroefkoppeling zorgt ervoor de steel op 5 graden gezet kan worden, zodat elke gewenste positie mogelijk is. De meegeleverde neopreen band zorgt ervoor dat de paraplu gemakkelijk en snel compact op te bergen is in de sleeve. Maximale hoogte: 185cm. Losse neopreen strap voor compact opbergen. Zeer solide verbinding met schroefdraad voor 5 graden positie Afmetingen 50x50cm - R=105cm Robuuste en beschermde bevestiging van de glasvezel baleinen en gesealde naalden. Advies 9,95 Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Het uitgekiende formaat maakt zittend werpen mogelijk. 6 Met de platte kant op de grond is deze paraplu het perfecte windscherm.

47 CRESTA POLE UMBRELLA Deze robuuste paraplu is uitgevoerd met 8 glass-fiber baleinen. Dankzij het redelijk compacte formaat is dit de ideale paraplu om goed beschermd tegen zon of regen toch comfortabel te vissen, zonder al te veel hinder van de paraplu te ondervinden. Een zeer solide schroefkoppeling zorgt ervoor dat de steel op 5 graden gezet kan worden, zodat elke gewenste positie mogelijk is. De meegeleverde neopreen band zorgt ervoor dat de paraplu gemakkelijk en snel compact op te bergen is in de sleeve. Maximale hoogte 5cm. Hoog te positioneren voor optimale bewegingsvrijheid. Losse neopreen strap voor compact opbergen Afmetingen 0x0cm - R=97cm Advies 9,95 Zeer solide verbinding met schroef draad voor 5 graden positie. Robuuste en beschermde bevestiging van de glasvezel baleinen en gesealde naalden. Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. CRESTA UMBRELLA EXTENSION Een perfecte extensie voor de paraplu. Deze dunne punt gaat gemakkelijk de grond in, ook als deze hard is! Steek de paraplu in het verlengstuk en zet hem vast. De visser heeft nu veel meer bewegingsruimte en de paraplu staat veilig en los van de zitmand of stoel. Ook een schuine positie is natuurlijk mogelijk. Afmetingen ,5cm Advies 9,95 7

48 11. NETTEN EN STELEN CRESTA TEAR DROP NET Deze pannetten zijn voorzien van een rubber coating waardoor de slijtvastheid enorm toeneemt. De kleinste en middelste uitvoering zijn relatief diep, waardoor ook grotere vissen veilig geland kunnen worden. Geschikt voor het vissen met een hair. De afgeplatte voorbeugel maakt het plaatsen van vis met het net in het leefnet een stuk gemakkelijker en sneller Afmetingen 5x5x0cm 50x0x0cm 55x5x0cm CRESTA MICRO NANO MESH Deze pannetten zijn van licht, robuust en visvriendelijk materiaal gemaakt dat geen water opneemt. Een hair met stopper kan dankzij de ultrafijne mesh niet vast komen te zitten waardoor deze netten zeer geschikt zijn voor de methodvisserij Afmetingen 0x5x5cm 50x0x0cm CRESTA NANO MESH RECTANGLE Zacht en grofmazig net, dat geschikt is voor alle vissoorten, zeker ook karper. Dankzij de platte voorkant zeer geschikt om vis direct mee in het leefnet te plaatsen Afmetingen 50x0x0cm CRESTA NANO MESH OVAL Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Zacht en grofmazig net, dat geschikt is voor alle vissoorten, zeker ook karper Afmetingen 50x0x0cm CRESTA ULTRA LIGHT PANNET Dit geknoopte net van nylon is zeer licht van gewicht en laat zit gemakkelijk door het water manoeuvreren. Ideaal wanneer er veel vis van divers formaat geschept dient te worden Afmetingen 0x5x5cm 50x0x0cm

49 BLACKTHORNE SILVERFISH COMPETITION HANDLE (OVERSTEEK) Speciaal voor de vissers die een lichtgewicht steel met dunne diameter weten te waarderen, heeft Cresta de Blackthorne Silverfish Competition schepnetstelen gemaakt. Natuurlijk zijn de stelen sterk genoeg om een vis van groot formaat veilig te landen, maar ze zijn vooral bedoeld voor de visser die veelvuldig gebruik maakt van zijn net om vissen van diverse formaten te landen. Door gebruik te maken van een Ultra Light net blijven deze stelen licht en zeer comfortabel in gebruik. Beide stelen bestaan uit delen, waardoor de strakheid optimaal blijft. Het topgedeelte is voorzien van een messing schroefdraad die maal geborgd is en afgewerkt met een ring van foam aan de buitenzijde. Lengte Transp. Lengte ,60m 1,6m 915 0,0m 1,66m Delen Gewicht Advies 09gr 8,95 89gr 9,95 CARPETITION POWER HANDLE (OVERSTEEK) Lengte Transp. Lengte 91 00,0m 1,1m 91 00,0m 1,51m Genoemde afmetingen zijn bij benadering en kunnen mogelijk afwijken. Deze schepnetstelen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik van fijnmazige netten gemaakt van rubber- of nanomesh. Dit type netten geeft in het water nu eenmaal meer weerstand en daar dient de steel tegen bestand zijn. Het verstevigde topgedeelte is voorzien van een messing schroefdraad die maal geborgd is en afgewerkt met een ring van foam aan de buitenzijde. Zowel de m als de m bestaan uit delen. In het geval van de m uitvoering wordt op deze manier 1 bus uitgespaard. Dit geeft deze strakke en krachtige steel een prima balans, waardoor deze steel net als de m versie prettig en licht aanvoelt. Delen Gewicht Advies 59gr 6,95 69gr 7,95 9

50 1. LEEFNETTEN COMPETITION SQUARE MARGIN XL LEEFNET Dit net is speciaal gemaakt voor de grotere karper. Elke ring bezit een afmeting van 58xcm, waardoor het mogelijk is met een groter landingsnet de vis toch direct in het leefnet te plaatsen. De lengte van meter zorgt ervoor dat het net niet in de weg ligt bij het z.g.n. kantvissen. De onderste ringen zijn aan de buitenkant voorzien van een versteviging om slijtage tegen te gaan Afmetingen Lengte Advies 58xcm,0m,95 COMPETITION SQUARE ULTRA FINE MESH LEEFNET In plaats van de vis uit het schepnet te halen en vervolgens in het leefnet te stoppen, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van het schepnet om de vis in het te plaatsen. De rechthoekige vorm het COMPETITION Square Ultra fine mesh, maakt dit erg gemakkelijk. De aluminium bovenring is voorzien een solide verstelbaar draadblok. De overige ringen zijn vervaardigd uit duurzaam kunststof, terwijl de onderste ring is voorzien van ogen om eventueel verzwaring aan te brengen. m All dimensions are approxomate. All boxes and bags supplied without content. c 8x 50 5 Square Ultra fine Mesh m 0c 50x Afmetingen Lengte Advies x0cm,0m, x0cm,0m 9, x0cm,60m 5,95 Competition Square Margin XL

51 1. KLEDING CRESTA SOFTSHELL JACKET EN ZONNEBRILLEN Cresta biedt de visser een comfortabele kledingcollectie voor aan het water. De zwarte basiskleur voorzien van grijze en cyaanblauwe details geven het geheel een rustige, maar herkenbare uitstraling. Mirror White Cresta zonnebrillen Comfortabel dragende brillen met polariserende glazen. Het mooi sluitende frame houdt de wind uit de ogen. Dit zorgt voor veel rust en minder vermoeide ogen na een dag vissen. Geleverd in beschermkoker met poetsdoekje. Amber Yellow Kleur Advies Mirror White 9, Amber Yellow 9,95 Cresta Softshell Jacket Deze ademde en winddichte jas biedt de bewegingsvrijheid die elke visser zoekt. Zeer praktisch afgewerkt met comfortabele muts en zonder onnodige toevoegingen. 100 % polyester M L XL XXL XXXL Advies ,95 Goed passende capuchon. CRESTA HOODY, T-SHIRT EN CAP Cresta Hoody Comfortabele hoody met rits en steekzakken op de voorkant. 60% katoen 0% polyester. M L XL XXL XXXL Advies All dimensions are approxomate. All boxes and bags supplied without content Volledige rits en steekzakken aan de voorkant. 500 Cresta Cap 100% katoen Advies ,95 59,95 Cresta T-shirt Basic T-shirt dat zowel los als onder de hoody gedragen kan worden. 80% katoen 0% polyester. M L XL XXL XXXL Advies ,95 Blackthorne Protector Holdall Zie pag: 9 51

52 UW CRESTA DEALER: VOLG ONS OP: FISH CRESTA TV 5

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx

Vissen met de Feederhengel Frans Luijckx Vissen met de Feederhengel 16-03-2017 Frans Luijckx Eigenschappen. Feeder = Werphengel. Beetregistratie; géén dobber maar op de top van de hengel. Afsteunen; niet recht naar voren. Afsteunen: zijwaarts

Nadere informatie

EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE FEEDERHENGEL

EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE FEEDERHENGEL EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE FEEDERHENGEL CHECK WWW.VISSENDOEJEZO.NL VOOR MEER VISTIPS! DIT HEB JE NODIG 1 7 13 3 10 8 2 9 12 5 14 4 6 11 Feedervissen is ongehoord populair. Dat is niet vreemd: het is

Nadere informatie

De standaard rig van vroeger. De Combi rig

De standaard rig van vroeger. De Combi rig Hier is het allemaal mee begonnen een simpel, maar nog steeds gebruikte montage. Is ideaal voor allerlei soorten aas zoals boilies en partikels. Inmiddels zijn er tal van andere rigs ontworpen en bedacht,

Nadere informatie

2015

2015 2015 WWW.NEOBAITS.COM INHOUD OVER ONS 4 FISHING EGGS 6 BOOSTED PELLETS 7 CRUSHED GROUNDBAIT 8 BAIT LIQUID 9 PELLETS 10-11 EGG CONNECTOR 12 Een revolutionair voer en aas 4 OVER ONS NEO Baits is een gloednieuw

Nadere informatie

Vissen op en aan zee. Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland

Vissen op en aan zee. Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland Vissen op en aan zee Henri Karremans Coach Sportvisserij Nederland Bootvissen Voordelen : Meer kans op een goede vangst, want de schipper brengt je naar een goede stek. Minder lopen en sjouwen met je spullen.

Nadere informatie

Spomb floater's: -per 2 stuks: 2,50

Spomb floater's: -per 2 stuks: 2,50 Spomb en toebehoren: Spomb: -midi: 16,00 -large: 17,50 De methode om uw voer spot on te krijgen,een aparte spod hengel niet nodig! Simpelweg uw rig en lood verwijderen,spomb bevestigen dmv de wartel en

Nadere informatie

Voerkorfmontages onder de loep genomen.

Voerkorfmontages onder de loep genomen. Voerkorfmontages onder de loep genomen. Zoals gezegd, de beginner zal dankzij het perfect uitgekiende systeem al snel in staat zijn enkele voorns en brasems te vangen en is daar al gauw tevreden mee. De

Nadere informatie

Volg de laatste ONTWIKKELINGEN op:

Volg de laatste ONTWIKKELINGEN op: Met PROGRESS BY DESIGN als centraal uitgangspunt, heeft het CRESTA-team afgelopen jaar gewerkt aan NIEUWE EN INNOVATIEVE PRODUCTEN VOOR de hedendaagse visserij met de FEEDER, METHOD EN VASTE HENGEL. Volg

Nadere informatie

Connect with the Best

Connect with the Best Connect with the Best 99 Super G-Line Neo Gamakatsu s Super G-line Neo is een gevoelige lijn met een ingebouwde extreme shock-absorber. Het combineert de gevoeligheid van fluorocarbon met de flexibiliteit

Nadere informatie

Feedervissen Les 1, Inleiding

Feedervissen Les 1, Inleiding Feedervissen Les 1, Inleiding Het vissen met de feederhengel of winkle picker Een winklepicker is eigenlijk een lichte variant van de feederhengel, daarom wordt in deze les gesproken van een feederhengel.

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

EEN SPOEDCURSUS VISSEN OP KARPER MET ZELFHAAKSYSTEMEN

EEN SPOEDCURSUS VISSEN OP KARPER MET ZELFHAAKSYSTEMEN EEN SPOEDCURSUS VISSEN OP KARPER MET ZELFHAAKSYSTEMEN CHECK WWW.VISSENDOEJEZO.NL VOOR MEER VISTIPS! DIT HEB JE NODIG 10 15 14 3 12 16 7 6 1 8 9 5 13 11 17 4 2 Karpervissen is razend populair. Deze brochure

Nadere informatie

EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE VASTE STOK CHECK WWW.VISSENDOEJEZO.NL VOOR MEER VISTIPS!

EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE VASTE STOK CHECK WWW.VISSENDOEJEZO.NL VOOR MEER VISTIPS! EEN SPOEDCURSUS VISSEN MET DE VASTE STOK CHECK WWW.VISSENDOEJEZO.NL VOOR MEER VISTIPS! DIT HEB JE NODIG 2 1 9 4 5 11 8 6 16 12 13 14 15 17 3 4 7 10 De eerste hengel die vissers gebruiken is meestal een

Nadere informatie

Connect with the Best

Connect with the Best Connect with the Best SUPER G-LINE NEO Gamakatsu s Super G-line Neo is een gevoelige lijn met een ingebouwde extreme shock-absorber. Het combineert de gevoeligheid van fluorocarbon met de flexibiliteit

Nadere informatie

WERPPIJPEN THROWING STICKS/ Waarom? Hoe? De ontwikkeling, tot heden ten dage

WERPPIJPEN THROWING STICKS/ Waarom? Hoe? De ontwikkeling, tot heden ten dage THROWING STICKS/ WERPPIJPEN De ontwikkeling, tot heden ten dage Waarom? Throwing sticks oftewel werppijpen bieden de (karper)visser de mogelijkheid om ronde boilies over zeer grote afstanden te werpen,

Nadere informatie

PIKE float kit got m landingnet

PIKE float kit got m landingnet SPECIALS spin SET 6-delige met handige karpertools. Alles-in-een voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars met dood aas. * 20 grams dobber * Eivormig lood gewicht * Stalen onderlijn van 7x7 / 30lb

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

Bouw zelf een windmolen

Bouw zelf een windmolen Bouw zelf een windmolen Met dit bouwplan is een windmolen maken niet moeilijk! Bouw thuis of op school een echte windmolen die een klein lampje (LED) laat branden. Aan het einde van de beschrijving vind

Nadere informatie

Persbericht Vianen, november 2011

Persbericht Vianen, november 2011 Persbericht Vianen, november 2011 SPRO pakt groots uit op de Hengel Expo te Kortrijk. 3 & 4 December zullen de hallen van de Kortrijk Expo weer het toneel zijn van de 9 de Hengel Expo. De belangrijkste

Nadere informatie

Vissen bij De Rietvoorn. Een lijstje om mee te beginnen. Wat heb je allemaal nodig? Een viskoffer(tje) met daarin: Wil je meedoen aan de wedstrijden?

Vissen bij De Rietvoorn. Een lijstje om mee te beginnen. Wat heb je allemaal nodig? Een viskoffer(tje) met daarin: Wil je meedoen aan de wedstrijden? Vissen bij De Rietvoorn Welkom jonge, pas beginnende sportvisser. Fijn dat je lid bent geworden van De Rietvoorn. Deze handleiding hebben wij speciaal voor jullie gemaakt om je al iets te vertellen over

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Hengelsportvoeders '16/'17

Hengelsportvoeders '16/'17 Hengelsportvoeders '16/'17 Dedicated to your performance Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare pellets Waterstabiliteit Voerpellet Hengelsport Match RS Rubberachtige structuur

Nadere informatie

VERTEX spin SET CARPTOOLKIT. got m landingnet. PIKE float 7,95 9,95 9,95. vertex spinning 180/210/240 vertex 3000RD/5000RD. vanaf. set vanaf.

VERTEX spin SET CARPTOOLKIT. got m landingnet. PIKE float 7,95 9,95 9,95. vertex spinning 180/210/240 vertex 3000RD/5000RD. vanaf. set vanaf. VERTEX spin SET De Predox Pike Float Kit is een alles-in-een voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars met dood aas. Naast de 20 grams dobber bevat het pakket een eivormig lood gewicht en een stalen

Nadere informatie

Bij de keuze van een dobber spelen een aantal zaken een belangrijke rol.

Bij de keuze van een dobber spelen een aantal zaken een belangrijke rol. Bij de keuze van een dobber spelen een aantal zaken een belangrijke rol. a. De diepte van het water. b. Is het een stilstaand, langzaam stromend of sterk stromend water? c. Wat zijn de weersomstandigheden?

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

Baitcasting informatie gids 2017 HIER IS DE BAITCASTING REVOLUTIE!

Baitcasting informatie gids 2017 HIER IS DE BAITCASTING REVOLUTIE! Baitcasting informatie gids 2017 HIER IS DE BAITCASTING REVOLUTIE! WAAROM KIES JE VOOR EEN BAITCASTING MOLEN? CONTROL AND ACCURACY Shimano baitcasting molens zijn zeer geschikt voor de ervaren roofvisser.

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding

Click wheel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. raxer. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers raxer Traxer, ruimte voor avontuur. 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan!

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Mechanische gevaren - Universeel Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie.

Nadere informatie

Werkstuk Biologie Karper vissen

Werkstuk Biologie Karper vissen Werkstuk Biologie Karper vissen Werkstuk door een scholier 2115 woorden 5 december 2005 6 154 keer beoordeeld Vak Biologie Soorten karpers. De schubkarper De schubkarper lijkt veel op de wilde karper.

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

Zomerse zeelten (2) Naamloos :44:16

Zomerse zeelten (2) Naamloos :44:16 Zomerse zeelten (2) In Witvis Totaal nummer 9 publiceerden we een fraai geïllustreerd artikel van de hand van de befaamde Deense specimenhunter Jens Bursell, waarin hij zijn tactieken en technieken uit

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers

Vingerbeschermer> Houdt voedsel stabiel en begeleid het goed op en over het frame en beschermt tevens je vingers MANDOCHEF DE MANDOCHEF IS EEN HOOGWAARDIGE KEUKENHULP DAT SNEL EN EFFICIENT GROENTEN EN FRUIT IN GELIJKE VORMEN SNIJDT. GLADDE EN GERIBBELDE PLAKJES, JULIENNE, STAAFJES, BLOKJES DIAMANTEN, WAFELS EN CHIPS.

Nadere informatie

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding

Hard driver flexkabel ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers TRAXER Traxer, ruimte voor avontuur. HPR-Traxer-NL-REV00.indd 1 27-11-12 20:36 HPR-Traxer-NL-REV00.indd 2 27-11-12 20:36 3 Op zoek naar avontuur. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig.

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Wheels at work Katrol Stel je eens voor dat je een zware piano een verdieping omhoog moet tillen. Hoe zou het zijn om deze piano de trap op de tillen? Als je de piano met een paar katrollen omhoog hijst,

Nadere informatie

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER

BERG SPECIAL. age. Perfect voor als je op avontuur gaat! BERGTOYS.COM. Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER BERG SPECIAL Productsheet XL CHOPPER, DUO CHOPPER Perfect voor als je op avontuur gaat! age + 5 WAAROM EEN SPECIAL? Onze BERG Specials zijn net even anders als onze andere skelters. De BERG Duo Chopper

Nadere informatie

Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance

Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Hengelsportvoeders '18/'19 Dedicated to your performance Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare pellets Waterstabiliteit Voerpellet Hengelsport Nieuwe Premix en additieven

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding

Lcd scherm ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding

Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding Audio flexkabel iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt! 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

Tackle Specialist Antwerp Hieronder vindt u info over onze artikelen en hun prijzen opgedeeld per merk : Boothengels : Geep en baarshengels :

Tackle Specialist Antwerp Hieronder vindt u info over onze artikelen en hun prijzen opgedeeld per merk : Boothengels : Geep en baarshengels : Tackle Specialist Antwerp Tel: +32 (0) 497/434.850 Hieronder vindt u info over onze artikelen en hun prijzen opgedeeld per merk : Index : Pagina 1 : Zziplex Pagina 2: Zzeta-tuning / Rocket Reel company-

Nadere informatie

Sailtrack & Slide systeem

Sailtrack & Slide systeem Sailtrack & Slide systeem HET EXTERNE MASTGROEF SYSTEEM VOOR ALUMINIUM, HOUT, KOOLSTOF OF COMPOSIET MASTEN Gefabriceerd door: Tides Marine Intl. Ltd. tmi@tidesmarine.com www.tidesmarine.com Distributie

Nadere informatie

Quattro Stagioni. op kopvoorn (deel 1)

Quattro Stagioni. op kopvoorn (deel 1) Quattro Stagioni op kopvoorn (deel 1) 20 Als fanatieke visser probeer ik werkelijk de volledige 12 maanden van het jaar te wijden aan mijn passie. Ik pas mijn technieken aan naar gelang de jaargetijden

Nadere informatie

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer

SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer your business, our case PRODUCT SHEET SKB 3i Serie Onverwoestbare, waterdichte koffer De SKB 3i is een onverwoestbare, waterdichte koffer met een mooi en robuust design. De 3i is een koffer van topkwaliteit

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar

Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Nodig: 1 bol Zpagetti van ten minste 850 gram Haaknaald maat 10 Breinaalden maat 10 Schaar Eventueel: Stof voor de binnenvoering Stof voor de binnenkant van de schouderband Rits Naaimachine Kralen om de

Nadere informatie

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan...

Jane. Montage instructie. Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane Tips en aandachtspunten Wat er mis kan gaan... Jane Montage instructie Montage instructie... 1 Het inklappen van Jane... 12 Tips en aandachtspunten... 13 Wat er mis kan gaan... 14 Version: Jane-V6-NL Montage instructie - 6 Texsolv aanbindkoorden voor

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

Accu ipod Classic Installatie handleiding

Accu ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Scherm iphone 4 Installatie handleiding

Scherm iphone 4 Installatie handleiding Scherm iphone 4 Installatie handleiding 1. Schakel de iphone uit en zet de mute knop in de stiltemodus, voordat u de iphone uit elkaar haalt. 2. Verwijder de twee kleine schroeven naast de dock aansluiting

Nadere informatie

Actief op baars met natuurlijk aas

Actief op baars met natuurlijk aas Actief op baars met natuurlijk aas Nog steeds is het vissen op baars voor velen een visserij waarbij zij met nostalgische gevoelens terugblikken op hun jeugd, de tijd waarin ze met een dobber en wormen

Nadere informatie

Elke haak, zoetwater- of zoutwaterhaak, wel of geen karperhaak, bestaat uit 6 onderdelen:

Elke haak, zoetwater- of zoutwaterhaak, wel of geen karperhaak, bestaat uit 6 onderdelen: De haak is het laatste stukje aan het eind van je lijn en een belangrijke factor. Wees ervan verzekerd dat je haak scherp is en gebruik een haak die naar jouw zin is, waar je vertrouwen in hebt. Er zijn

Nadere informatie

Traditioneel snoekvissen geperfectioneerd

Traditioneel snoekvissen geperfectioneerd Traditioneel snoekvissen geperfectioneerd by RUN CONTROL TECHNISCHE SPECIFICATIES Elektronisch uitgebalanceerde lichtgewicht rotor (LWR) Fijn instelbare slip voorop Fijn instelbaar vrijloopsysteem Anti-kink

Nadere informatie

Cursus leer vissen. met de vaste hengel

Cursus leer vissen. met de vaste hengel Cursus leer vissen met de vaste hengel Cursus deel 1 Sessie 1: Eerste kennismaking met het vissen De eerste sessie van de cursus Leer vissen met de vaste hengel bestaat uit het opdoen van de eerste ervaring

Nadere informatie

Triple Solar PVT Paneel

Triple Solar PVT Paneel Triple Solar PVT Paneel Montagehandleiding bij pannendak Onderdelen Triple Solar PVT panelen RVS dakhaken (minimaal 1 dakhaak per meter) Triplex/multiplex planken (ter versteviging van het dakbeschot)

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex.

ZIEN EN BELEVEN. Textiel Frames. Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info. www.combifex. ZIEN EN BELEVEN Textiel Frames Poortakker 5 5625 SM Eindhoven T +31(0)40-284 28 23 F +31(0)40-284 28 29 E info@combifex.info www.combifex.info Textielframes: geeft een hoogwaardige uitstraling. Het heeft

Nadere informatie

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch.

Roof boxes ORDIC. Nordic, op en top aerodynamisch. Roof boxes ORDIC Nordic, op en top aerodynamisch. 3 HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN. Nordic. Verrassend veel inhoud. Het aerodynamische uiterlijk van de Hapro Nordic verraadt het niet, maar deze dakkoffer

Nadere informatie

HENGELSPORT HENGELSPORT. Zeer aantrekkelijk voer. Zinkend voer. Drijvend voer. Lokvoer. Haakbare pellets. Waterstabiliteit.

HENGELSPORT HENGELSPORT. Zeer aantrekkelijk voer. Zinkend voer. Drijvend voer. Lokvoer. Haakbare pellets. Waterstabiliteit. 2019 HENGELSPORT Onze hengelsportvoeders zijn toonaangevend voor zowel de fanatieke hobbyvisser als voor de professional. Goede vangst! Zinkend voer Zeer aantrekkelijk voer Drijvend voer Lokvoer Haakbare

Nadere informatie

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

HENGELSPORT CATALOGUS

HENGELSPORT CATALOGUS HENGELSPORT CATALOGUS 2016 / 2017 HENGELS Telescoophengels TELESCOOPHENGELS lengte delen Telescoop 300 3,00 m 3 Telescoop 400 4,00 m 4 Telescoop 500 5,00 m 5 Telescoop 600 6,00 m 6 Telescoop 700 7,00 m

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

Instructies voor de overgang naar tubeless

Instructies voor de overgang naar tubeless Instructies voor de overgang naar tubeless Wat u nodig heeft, voordat u begint: Een fietswiel (van een mountainbike, cyclocross) met band Een conversieset - "Stan's NoTubes Conversion Kit Een veiligheidsbril

Nadere informatie

LOCOMOTOR SERIE. Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug...

LOCOMOTOR SERIE. Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug... Met de Locomotor serie bent u op het goede spoor voor het behoud van een gezonde rug... LOCOMOTOR SERIE Tilt zorg naar een hoger niveau Geeft de mantelzorger handvaten Heeft óóg voor arbo-details Geeft

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

Flex 150 Opzetinstructies

Flex 150 Opzetinstructies Hallo, Benodigdheden: Flex tenten kunnen op veel verschillende manieren opgezet worden. Er zijn maar 3 regels om Flex tenten op te zetten die je MOET volgen. Zorg ervoor dat jij en je team deze in gedachten

Nadere informatie

Handleiding voor de vuurlampen 1-8

Handleiding voor de vuurlampen 1-8 Handleiding voor de vuurlampen 1-8 1. Lamp met pennenkoker Benodigd materiaal: Artikelnummer: Aantal: Lampenhanger, 100 cm lampenkabel met ophanging en kabelwartel 116013 1 Houten pennenkoker 532776 1

Nadere informatie

Feeder Vissen

Feeder Vissen Feeder Vissen ALGEMEEN De feederhengel is, als het op witvissen aankomt, een dodelijk wapen op elk type water. Met de feederhengel valt nu eenmaal machtig veel vis te vangen, vaak meer dan met de vaste

Nadere informatie

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding

Achterkant ipod Classic Installatie handleiding 1. De ipod Classic is erg moeilijk open te maken zonder schade aan te richten. Ga dus uiterst voorzichtig te werk! Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u verder gaat. 2. Om de ipod open te maken

Nadere informatie

Bij vaste hengels zijn er in de opbouw drie types:

Bij vaste hengels zijn er in de opbouw drie types: Inleiding De ideale keuze voor een beginnende visser (vooral bij jeugdige) is een vaste hengel of vaste stok. Deze hengel is eenvoudig in gebruik en hier begint voor velen het eerste contact met een gevangen

Nadere informatie

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks

Betaalbaar Design. just-racks. It s Just-Racks It s JustRacks NL Betaalbaar Design. De JustRacks tv meubel collectie is modern en elegant. De smart tv meubels zijn geschikt voor de nieuwste generatie smart televisies, en kenmerken zich door een tijdloos

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

THE BAIT WEAVER VAN ULLCATCH. Voor het ultrasnel en handig vastbinden van je haakaas! Refills Light - Medium - Heavy 2,99/stuk

THE BAIT WEAVER VAN ULLCATCH. Voor het ultrasnel en handig vastbinden van je haakaas! Refills Light - Medium - Heavy 2,99/stuk Lente in het land! Geep aan de kust! Luxe-geepset: hengel, molen, nylon en dobber! Onderlijnen: 5 onderlijnen/rol = 4,99 ZEEBAARS SHADS OP VOORRAAD! 69,99 WIJ ZIJN TRONIXPRO HOOFDVERDELER DE Ideale nylon

Nadere informatie

Ik weet zeker dat de enthousiasme voor de wedstrijdvisserij van een aantal jaren geleden bij mijn vader, mijn

Ik weet zeker dat de enthousiasme voor de wedstrijdvisserij van een aantal jaren geleden bij mijn vader, mijn Zomerse barbelen Zomer en barbelen. Barbelen en zomer. Twee woorden die voor Leon Haenen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Hoe geweldig het ook is om in het voorjaar te proberen zo vroeg mogelijk

Nadere informatie

INTRODUCTIE. Liberty, a nail evolution. Inhoudsopgave

INTRODUCTIE. Liberty, a nail evolution. Inhoudsopgave INTRODUCTIE Liberty, a nail evolution Liberty hoefnagels zijn ontwikkeld omdat wereldwijd behoefte was aan een betere hoefnagel optie in het topsegment. De Liberty hoefnagels zijn de meest voor de hand

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

Tips over waterplanten In veel van de beste zeeltwateren tref je grote hoeveelheden waterplanten aan. Vis je vanuit een boot, dan zal het

Tips over waterplanten In veel van de beste zeeltwateren tref je grote hoeveelheden waterplanten aan. Vis je vanuit een boot, dan zal het Vissen op zeelt heeft iets magisch en het is een van de beste manieren om een vroege ochtend in de zomer door te brengen. En hoewel het gewicht van de zeelt in de maanden mei en juni op zijn hoogst is,

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

Nederlandse handleiding

Nederlandse handleiding Nederlandse handleiding Het plaatsen van de kous op de EZY-AS Stap 1. Plaats de EZY-AS voor u met de ronding naar u toe. Let op dat de kous niet binnenste buiten gekeerd is. Stap 2. Zorg ervoor dat de

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel Handleiding voor de podofix nagelcorrectie beugel 2 INHOUD Inleiding 4 De podofix actieve plakbeugel 5 Het vermijden van problemen in het gebruik 6 Het aanbrengen van de podofix beugel 7 Voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

De plant is een Miki no mai van 52cm hoog en is vijf jaar oud. De stam heeft goede bewegingen naar rechts en links en veel scheuten.

De plant is een Miki no mai van 52cm hoog en is vijf jaar oud. De stam heeft goede bewegingen naar rechts en links en veel scheuten. Vertaling Uitgave Juni 2014 Bonsaiblad Satsuki Kenkyu Geschreven door Isamu Enomoto (officieel lector van de Japanse Satsuki vereniging). Handleiding om Satsuki azalea s te kweken en te vormen in alle

Nadere informatie