HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUISHOUDELIJK REGLEMENT"

Transcriptie

1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Een gans seizoen trekken we samen op. Met onze ploeggenoten vormen we een team en met zijn allen vertegenwoordigen we onze club K. Patro Eisden MM. Uit respect voor elkaar en voor onze club zijn we akkoord om allemaal de volgende afspraken strikt na te komen. 1. Omtrent stiptheid: Wees altijd minstens 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig in de kleedkamer. 30 min na de training de kleedkamer verlaten. Zorg dat je ook altijd op het afgesproken uur aanwezig bent zowel voor de thuiswedstrijden als op het afgesproken vertrekuur bij uitwedstrijden. Niemand rijdt zelf rechtstreeks naar de te bezoeken club tenzij tijdig de trainer hiervan verwittigd werd. We vertrekken altijd stipt op het afgesproken uur naar de wedstrijden. Spelers geselecteerd bij de nationaal spelende ploegen, dienen de heen - en terugreis met de bus te doen tenzij een toelating van de trainer. Bij afwezigheid voor een training of een wedstrijd, of als men omwille van gegronde redenen niet tijdig kan aanwezig zijn, verwittig je de trainer. Doe dit zelf, niet via een vriendje. Vergeet nietje identiteitskaart mee te brengen (vanaf 12 jaar) of je pasje te bekomen op de gemeente voor spelers jonger dan 12 jaar. Geselecteerde spelers moeten de dag voor de wedstrijd de nodige nachtrust genieten. Het lidgeld per categorie dient betaald te worden voor de afgesproken datum. Indien je bent opgeroepen om scheidsrechter te zijn, ballenjongen, of te helpen op een evenement ben je tijdig aanwezig. Indien je niet kan zoek je zelf een vervanger. De voorbereiding start einde juli/begin augustus, afhankelijk van de leeftijdscategorie. De weken voorbereiding die een speler mist in de voorbereiding, dienen eerst ingehaald te worden bij de beginstart, alvorens recht te hebben op een wedstrijdselectie.

2 2. Omtrent kledij en materiaal: Heb respect voor zij die de kleedkamer kuisen. Kleedkamers worden hoe dan ook vuil, maar het is ontoelaatbaar van met modder te gooien. Bekertjes, flessen of papier enz...horen in de vuilbak. Gelieve de bem1rol te respecteren en te volgen, na een thuiswedstri.id kuisen de 4 laatste zowel de eigen kleedkamer als deze van de tegenstander. Klop je schoenen buiten af vooraleer de kleedkamer te betreden, was je schoenen niet in de douche of lavabo. Voor de training heb je altijd verzorgde sportkledij mee. De sportkledij moet van het merk zijn dat de dub heeft. (vanafu9 Elite B) Draag géén sieraden (of horloges ) tijdens training of wedstrijd en neem geen waardevolle spullen mee en laat die zeker niet achter in de kleedkamer. Ouders komen niet in de kleedkamers voor, tijdens of na een training of wedstrijden. Ook niet om de kleinsten te komen helpen bij het omkleden. Alleen de afgevaardigde(n) en trainers komen in de kleedkamers. Uitgezonderd U6 Voor de wedstrijden doet iedereen zijn uitgangstraining ( met paars) aan. De U6-U7 mogen in wedstrijdkledij naar de wedstrijd komen maar doen de uitganstraining na de wedstrijd aan.

3 3. Omtrent je houding: Bij aankomstofvertrek van een training of wedstrijd begroetje de trainer, de ploegafgevaardigde en bestuursleden met een handdruk. Wees altijd beleefd tegen scheidsrechter, trainer en afgevaardigde. Bij ontoelaatbaar gedrag tegen scheidsrechter, ploeggenoot of trainer tijdens de wedstrijd volgt onmiddellijk je vervanging. Bij het afroepen van je naam tijdens de schoenencontrole door de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd zegje altijd "ja, meneer". Geef na een wedstrijd altijd een hand aan de scheidsrechter en aan de tegenstander. Heb ook eens zelfkritiek en geef de schuld niet altijd aan een ander. Goede zelfkritiek is de basis voor het verbeteren van je eigen prestaties. Het bekritiseren of uitlachen van ploeggenoten is ontoelaatbaar. Nederlands is de taal die gebruikt wordt op en naast onze velden. Na de wedstrijd is het de gewoonte dat de kinderen afsluiten in de cafetaria. Dit omwille van de teamspirit Alleen de speler spreekt met de trainer over sportieve beslissingen, dit op een beleefde en rustige manier. ' 4. Omtrent verzorging -hygiëne: Alle spelers nemen na de wedstrijd of training een douche, tenzij de ouders een schriftelijke verklaring meegeven dat je dit niet hoeft te doen. Bij het aantreffen of vermoeden van drugsbezit en- of gebruik zullen de ouders onmiddellijk hieromtrent gecontacteerd worden. Indien je een licht letsel hebt (verrekking, kneuzing e.d.) meldt dit aan uw trainer. Hij kan daar dan rekening mee houden bij de belasting voor jou tijdens een training. Eet gepast voor een wedstrijd en eet in het algemeen gezond, geen chips, cola enz. in de bus 5. Omtrent Praktische afspraken : Gelieve duidelijk de naam in de kleding & op de bal te schrijven! (Zo moeten trainers & afgevaardigden niet telkens sleuren met gevonden kleding, en heeft ieder het sneller terug!) Ieder ploegje maakt zelf afspraken betreffende de broodjes/koek. Iedere ploeg dient een afgevaardigde te hebben. Ouders die zich hiertoe geroepen voelen kunnen steeds contact nemen met de trainer. 6. Omtrent Communicatie : Vanaf U9 heeft er 2 keer per seizoen een ontwikkelingsgesprek plaats tussen speler en trainer, de ouder kan dit gesprek ook volgen. Na dit gesprek wordt er geen extra gesprek gepland. Alleen de speler spreekt de trainer aan in verband met problemen. Ouders respecteren de afgesproken manier van communiceren binnen de club De trainer zal de sportieve visie op de spelers overbrengen, hij zal geen uitleg geven aan de ouders. Sportieve beslissingen staan niet ter discussie. Langs het veld staat er één trainer/coach, tegen ouders die coachen zal worden opgetreden. Kijk regelmatig ( liefst voor iedere training) op de site Hier kan u nuttige informatie snel vinden!

4 7. Boeteregeling: (U12 tot en met U21) De onderstaande "boeteregeling" heeft niet tot doel om spelers, kinderen, te kunnen straffen. We willen hun via deze "boetes" laten aanvoelen dat men in teamverband regels en afspraken moet respecteren. Het niet nakomen van afspraken alsook het overtreden van regels hebben gevolgen. Wij hopen hun hierdoor bewust te maken dat er rechtstreekse gevolgen z(jn voor hun en de ploeg z(jn. Want als z(j niet mogen meedoen laten ze hun team in de steek. Wij rekenen er dan ook op dat jullie ouders dit steunen en niet er alles aan gaan doen om er voor te zorgen dat uw kind er toch onderuit kan komen. Hiermee doen jullie noch uw kind, noch uw eigen noch ons een plezier mee. 1. Afwezig op training zonder verwittiging: Starten op de bank. 2. Te laat aanwezig op training zonder verwittiging: Minder speelt(jd dan de rest 3. Bus gemist (uitwedstrijden) Te laat op afspraak (vertrek auto's) Starten op de bank, minder speelt(jd dan de rest 4. Te laat op een thuiswedstrijd: Starten op de bank, minder speelt(jd dan de rest. 5. Identiteitskaart vergeten: Niet spelen. 6. Zonder beenbeschermers: Niet trainen/spelen. 7. Voetbalschoenen niet gepoetst: Na meerdere waarschuwingen volgt een sanctie. 8. Vanafhet winteruur tot het zomeruur wordt er getraind met een training (lange broek): Niet trainen met de groep. 9. Gebruik van tape op de clubkousen: Een waarschuwing, na een keer niet starten met de wedstrijd. 10. Uitgaanstraining verplicht te dragen bij wedstrijden (voor én na de wedstrijd): Starten op de bank, minder speeltijd dan de rest 11. Gele kaart (protesteren, geschil met scheidsrechter): Speler wordt gewisseld. 12. Niet komen opdagen als scheidsrechter, helpen bij eetdagen, ballenjongen Niet spelen 13. Rode kaart (slaan, natrappen, geschil scheidsrechter): Bij de rode kaart komen nog bestuurlijke straffen die bepaald worden door de trainer in samenspraak met de jeugdcoördinator en bestuur.

5 8. Omtrent ouders: Jullie hebben als ouders gekozen voor onze jeugdwerking, waarvoor dank, en hierdoor ook voor e;n competitieve jeugdwerking waar het kind in centraal staat. Als ouder is het belangrijk om je kind te ondersteunen en te begeleiden in zijn sportbeoefening zonder echter de realiteit uit het oog te verlieze n. Wij stellen helaas dikwijls vast dat "De ambitie van de ouders verder reikt dan het talent van het kind" met alle gevolgen van dien voor ouders en kind. A ls j eugdwerking zien wij ouders als partners en niet als noodzakelijk kwaad of tegenstanders in de sportieve ontwikkeling van jullie kind. Een goede relatie is gebaseerd op wederzijds respect en begrip. Wij lichten onze visie en missie jaarlijks toe tijdens de infoavonden Indien gewenst willen we ook een constructief gesprek met jullie voeren in geval van problemen of vragen. Wij vragen van jullie eenze(fde houding naar onze technische staf en medewerkers toe. Sportieve beslissingen zijn niet bespreekbaar. Hieronder vinden jullie de respectometer gelieve deze vragenlijst te doorlopen en dan na te gaan hoe jullie staan ten opzichte van onze jeugdwerking maar ook vanjullie kind. Je verwacht van je kind dat hij/zij op een sportieve manier voetbalt. Je laat het coachen van je kind over aan zijn/haar trainer. Je trekt de beslissingen van de scheidsrechter nooit openlijk in twijfel Je legt geen enkele druk op je kind om te presteren Je begrijpt dat resultaat in het jeugdvoetbal niet van belang is, wel de ontwikkeling van de spelers Je moedigt de ploeg op een positieve manier aan Je gebruikt geen woorden die mensen van allochtone origine kunnen kwetsen Je feliciteert na de wedstrijd je kind met zijn/haar prestatie Je neemt niet deel aan verbaal of fysiek geweld van andere ouders of supporters Je ziet in dat jun tijdens de wedstrijden voor het kind het allerbelangrijkste is Je respecteert de sportieve keuzes van de trainer en bekritiseert hem niet openlijk. Je weet dat nog nooit iemand beter is gaan presteren door voortdurende kritiek. Je bent je altijd bewust van het feit dat er meer in het leven is dan enkel voetbal "' Vul in de 3de kolom je antwoord in, = 1, = 0 Controleer je score op de volgende pagina

6 8-10 Redelijk resultaat, maar er is nog ruimte voor verbetering. Bekijk de vragen waar je nee op hebt geantwoord en we proberen hier samen werk van te maken Wij hopen datjullie score heel hoog is en indien niet, jullie er aan zullen werken om deze score om hoog te krijgen. Zoals jullie zullen begrijpen verwachten we op termijn dat iedereen op elke vraag met ja kan antwoorden en we zo in een sfeer van wederzijds respect met elkaar kunnen werken aan de sportieve ontwikkeling van jullie kind. Als jeugdbestuur hebben we besloten om geen kinderen uit te sluiten omwille van het gedrag van hun ouders. Wij zullen in het geval er aanhoudende problemen zijn met ouders en we via onderling overleg niet tot een oplossing komen overgaan tot het sanctioneren van deze ouders. Dit is voor ons de laatste oplossing van een probleem en we hopen deze nooit te moeten toepassen. Het bijgevoegd blad dient voor aanvang van de trainingen onderschreven door spelers en ouders aan de afgevaardigde te worden afgegeven. Dit als bewijs ter kennisneming en aanvaarding van het intern reglement.

7

8 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Een gans seizoen trekken we samen op. Met onze ploeggenoten vormen we een team en met zijn allen vertegenwoordigen we onze club K. Patro Eisden MM. Uit respect voor elkaar en voor onze club zijn we akkoord om allemaal afspraken uit het huishoudelijk reglement strikt na te komen. Ik, speler van de U... verklaar samen met mijn ouders een kopie van het huishoudelijk reglement te hebben ontvangen en nagelezen. Wij verklaren ons akkoord om deze regels na te leven en aanvaarden de regeling beschreven in het huishoudelijk reglement. Wij zullen dit papier inleveren alvorens de trainingen aan te vatten. De Speler De Ouders

9

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne 1. ALGEMEEN 1.1. Elke speler en ouder (of verantwoordelijke) van deze speler wordt geacht bij het aangaan van het lidmaatschap kennis

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD 1. Algemeen Iedere aangesloten speler onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem overhandigd wordt. Mogelijke meningsverschillen, kritiek of voorstellen worden

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zoals ieder sportclub rekenen wij op het engagement van speler, ouders, coaches, medewerkers, Zonder dit engagement kan geen enkele club bestaan. Hierbij verwachten wij, als club,

Nadere informatie

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT SK Kampenhout INTERN REGLEMENT Hoewel wij, in de geest van de traditie van onze club, de absolute voorrang geven aan een sfeer van wederzijds vertrouwen, waarbij door middel van persoonlijke contacten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Algemeen... 2 2. Publicatie... 2 3. Houding... 2 4. Stiptheid... 3 a. Training... 3 b. Wedstrijd... 3 5. Afgelasting/Uitstellen van training/wedstrijden... 4 6. Gebruik van de kleedkamers...

Nadere informatie

WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG?

WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG? CHARTER FC DESTELBERGEN WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG? Voetbal is een populaire sport waardoor vele spelers, ouders, trainers en bestuursleden hoge verwachtingen hebben om allerlei redenen. Deze verwachtingen

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

Sportief Charter. 1. We verwachten van elke ouder/voogd/begeleider: 2. We verwachten van elke speler:

Sportief Charter. 1. We verwachten van elke ouder/voogd/begeleider: 2. We verwachten van elke speler: Sportief Charter Door de lichamelijkheid van de sport lopen bij de spelers de emoties vaak hoog op. Voeg daaraan toe dat er in de sport soms andere regels en gewoonten gelden dan in de samenleving, dan

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde TAKEN VAN EEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KFC DUFFEL REGLEMENTAIR Thuiswedstrijden : - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde Uitwedstrijden : - zwart-geel-rode armband dragen

Nadere informatie

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 Twee hoofdtaken 1. Officiële afgevaardigde bij wedstrijden 2. Sleutelpositie communicatie en uitstraling 2/22 1. Wedstrijdafgevaardigde

Nadere informatie

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen:

Wat zijn onze uitgangspunten voor iedereen: Onderstaand staan de gedragsregels, alsmede taken en verantwoordelijkheden, weergegeven, die we bij v.v. Rijsbergen willen hanteren. Als iedereen zich hieraan houdt, is het altijd gezellig en sportief,

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

3. Algemene gedragsregels

3. Algemene gedragsregels 3. Algemene gedragsregels WAT ZIJN ONZE UITGANGSPUNTEN Voetbal is een teamsport, die we met elkaar en met de tegenstander samen beoefenen. Zonder samenspel geen voetbal. Zonder tegenstander geen voetbal.

Nadere informatie

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 1. Algemeen Na een training of een wedstrijd ben je erg bezweet. Om netjes naar huis te gaan, nemen we eerst een verfrissende

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede

Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede onderbouw In een vereniging is het naleven van een huishoudelijk reglement een pure noodzaak. In het huishoudelijk reglement van onze jeugdwerking zijn

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID.

INTERN REGLEMENT STIPHEID. INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

Belfius: BE /

Belfius: BE / Intern reglement - Kon. Groenenhoek Sport vzw 2016 2018 Algemeen : De (of KGS) is sinds 1929 een voetbalvereniging waar de familiale sfeer steeds primeert. In het sportcomplex aan de Ruimtevaartlaan kent

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement Algemeen Iedere aangesloten speler en medewerker onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem/haar overhandigd wordt bij inschrijving. Opmerkingen en

Nadere informatie

SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen Stamnummer

SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen Stamnummer SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen 2012 2013 Stamnummer 8713 www.skvo.be Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave 1.1 Inleiding... 3 1.2 Houding Hygiëne... 3 1.3 De SKVO-site (kleedkamers terreinen

Nadere informatie

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Tijdens het volleybalseizoen ben je verschillende dagen per week bezig met sport. Dikwijls ben je samen in een grote groep speelsters en daarom zijn enkele regels

Nadere informatie

Korfbalclub Limes Vereniging Zonder Winstoogmerk

Korfbalclub Limes Vereniging Zonder Winstoogmerk GEDRAGSCODE VOOR DE SPELERS Als speler engageer ik mij om: steeds tijdig op het afspraakuur aanwezig te zijn voor trainingen en wedstrijden opgegeven door de trainer; steeds de trainer te verwittigen indien

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

SPORTIEF CHARTER ALGEMENE AFSPRAKEN TELEFONISCH zelf

SPORTIEF CHARTER ALGEMENE AFSPRAKEN TELEFONISCH zelf SPORTIEF CHARTER Heylen vastgoed Wegi Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan doen. Seniors en jeugd, competitief of recreatief,

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics 1. Algemeen De vereniging draagt als naam Antwerp Dynamics en is aangesloten bij de VBL onder het stamnummer 5016. Antwerp Dynamics gaat de verbintenis aan de statuten

Nadere informatie

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders Stiptheid: Voor de training ben je uiterlijk 30 minuten voor aanvang aanwezig. Het oefenterrein dient één kwartier voor aanvang van de training te zijn georganiseerd. Stipt op het aanvangsuur van de training

Nadere informatie

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11)

AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) AFSPRAKEN SPELERS ONDERBOUW (U6-U11) INLEIDING In dit document zijn een aantal belangrijke afspraken opgenomen. We gaan er als jeugdbestuur van uit dat elke speler en ouder deze zal respecteren. Zo kunnen

Nadere informatie

INFOAVOND SEIZOEN PLANNING:

INFOAVOND SEIZOEN PLANNING: INFOAVOND SEIZOEN 2014 2015 PLANNING: 1/ Huishoudelijk Reglement. 2/ Opleidingsvisie Juvé Mollem 3/ Hervorming Belgisch Jeugdvoetbal 4/ Trainers en trainingsuren. 1/ HUISHOUDELIJK REGLEMENT JUVE MOLLEM

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN '------------' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie 14 oktober 2013 Gedragsregels spelers SJO Oostermoer 1. Spelers moeten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment

Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Sporthal... 2 Gebruik van de kleedkamers... 2 Materiaal van de club... 2 Gedrag tijdens wedstrijden... 3 Vergeten van

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen 1. Inleiding KSK Meeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

Intern reglement Eendracht Termien

Intern reglement Eendracht Termien Intern reglement Eendracht Termien 1. Inleiding Eendracht Termien staat voor gezelligheid, gemoedelijkheid en kwaliteit. Om de "goede gang van zaken" binnen een jeugdopleiding te kunnen garanderen, zijn

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 17-09 t.e.m. 23-09-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels.

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels. Normen en waarden Doelstelling Het beleidsplan Normen en waarden heeft ten doel iedereen die bij BWO betrokken is op de hoogte stellen van het gewenste gedrag, binnen en buiten het veld. Tevens moet er

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stiptheid Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de aanvang in de kleedkamer aanwezig zodat men de nodige tijd heeft om zich aan te kleden. Aanwezigheid op de training

Nadere informatie

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels spelers SJO ZVC 14 1. Spelers moeten zich correct gedragen t.o.v. medespelers, tegenstanders, bestuursleden, scheidsrechters, leiders, trainers, enz. Schelden, vloeken

Nadere informatie

Clubreglement K. AS - Niel United

Clubreglement K. AS - Niel United Clubreglement K. AS - Niel United Voetbal is een leer- en groeiproces naar individueel beter worden, ieder in zijn tempo en met zijn mogelijkheden. Het ontwikkelen van het individu staat steeds voorop,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Om meer dan 250 jeugdspelers te laten trainen en spelen zijn een goede organisatie en degelijke afspraken noodzakelijk. KVK Tienen verwacht daarom van al haar jeugdspelers, naast

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Info voor de trainer Als jeugdbestuur waarderen we het bijzonder dat u zich bereid heeft verklaard zich in te willen zetten voor KFC Houtvenne door de taak van trainer

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Inhoud WIE EN WAT IS HET BESTUUR?... 2 AANSLUITING... 2 VERZEKERING... 2 TRAININGEN en WEDSTRIJDEN... 3 Training... 3 AFWEZIGHEID... 3 KLEDIJ en SPORTHYGIENE... 3

Nadere informatie

De gedragsregels voor iedereen

De gedragsregels voor iedereen De gedragsregels voor iedereen Iedereen maken we rommel, dan ruimen we dat zelf op. er wordt geen glas en aardewerk mee naar buiten genomen. ga je op het terras zitten, dan is dat geen probleem, maar breng

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690)

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) UVOC Uikhoven is een volleybalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen. Wij trachten een gebalanceerde opleiding te bieden aan alle jeugdspelers, en dit

Nadere informatie

WERKWIJZE MINIPUPILLEN

WERKWIJZE MINIPUPILLEN Achilles 1894 WERKWIJZE MINIPUPILLEN 1 Werkwijze mini-pupillen 1. Inleiding en aanleiding 2. Intake van een nieuwe mini-pupil 3. Het kader van Achilles 1894 m.b.t. de mini-pupillen 4. Hoe zijn de trainingen

Nadere informatie

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten.

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten. GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT KVRO-jeugdreglement 1. Inleiding 1.1 Kinderen hebben rechten. Geen enkel kind dat daaraan twijfelt. Deze rechten werden zelfs in een internationaal verdrag gegoten :

Nadere informatie

Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B.

Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B. Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B. Lidmaatschap: Een aansluiting bij Kon. Deurne O.B. en daarmee ook bij de KVV (Koninklijke Vlaamse Voetbalbond) kan worden aangevraagd voor elke

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

10 geboden v.v. Gestel:

10 geboden v.v. Gestel: 10 geboden v.v. Gestel: Je bent lid van een vereniging en niet van één team. Toon respect voor iedereen. Accepteer de beslissing van leiding, trainers en de scheidsrechter. Complimenten zijn altijd leuk.

Nadere informatie

Afspraken met ouders en supporters

Afspraken met ouders en supporters Afspraken met ouders en supporters VV Houtem is de laatste jaren uitgegroeid van een regionale naar een provinciale club. Dankzij de inzet van onze bekwame en gemotiveerde trainers, het bestuur en de vele

Nadere informatie

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden Introductie FC Weesp dat zijn wij allemaal! Dat is een mooie kreet, hoe vullen we dat nu in en wat betekent het concreet? Hieronder vind je de verdere

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Beleid Jeugdafdeling S.V. Real Lunet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Visie...3 Beleid...4 Selectiebeleid...4 Overlegstructuur...5 Organigram

Nadere informatie

K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/

K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/ vrijdag 8 juni 2012 K. Bokrijk Sport VZW Kneippstraat z/n 3600 Genk 011/22.91.28 Gedragregels K. Bokrijk Sport Inleiding Het bestuur van K. Bokrijk Sport wil haar steentje bijdragen dat onze leden met

Nadere informatie

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)-

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- Wanneer Waar Waarom : Aan het begin van elk voetbalseizoen : Eén van de vergaderruimtes (te coördineren door.. om te voorkomen

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOOR SPELERS EN OUDERS VAN SVELTA JEUGD

GEDRAGSCODE VOOR SPELERS EN OUDERS VAN SVELTA JEUGD Dit huishoudelijk reglement bevat een aantal bepalingen van praktische aard voor spelers, ouders, begeleiders en trainers. Begeleiders en trainers zijn er verantwoordelijk voor dat deze afspraken geduid

Nadere informatie

Gedragregels v.v.dkb 44

Gedragregels v.v.dkb 44 Gedragregels v.v.dkb 44 Iedere vereniging wil dat er op een onbezorgde en prettige manier wordt gevoetbald. Dit gaat niet altijd vanzelf. Wat een enorme bijdrage kan leveren is het maken van afspraken

Nadere informatie

Clubreglement. www.ksktongeren.be. KSK Tongeren Op het Klein Veldje 1, B-3700 Tongeren Tel.: 012/23.82.22 Email: Info@KskTongeren.

Clubreglement. www.ksktongeren.be. KSK Tongeren Op het Klein Veldje 1, B-3700 Tongeren Tel.: 012/23.82.22 Email: Info@KskTongeren. Clubreglement www.ksktongeren.be KSK Tongeren Op het Klein Veldje 1, B-3700 Tongeren Tel.: 012/23.82.22 Email: Info@KskTongeren.be INHOUDSTAFEL 1 Plateau Klein Veldje... 3 2 Evaluatie van de spelers...

Nadere informatie

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter jeugdspelers. JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek 45 belangrijke punten. 1. Stiptheid is zeer belangrijk. Zorg dat je steeds aanwezig

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Spelersreglement FCV Hofstade. FC Verbroedering Hofstade Ossebeemden Gasthuishofweg 30 1981 Hofstade

Seizoen 2012-2013. Spelersreglement FCV Hofstade. FC Verbroedering Hofstade Ossebeemden Gasthuishofweg 30 1981 Hofstade Seizoen 2012-2013 Spelersreglement FCV Hofstade Contactgegevens Trainers A KERN Brabant 3 de Prov. E o Kristof Schippers kristofschippers223@gmail.com 0491/56.66.12 o Bruno Lociuro bruno_lociuro@hotmail.com

Nadere informatie

MiniDuivels. organiseert

MiniDuivels. organiseert Welkom op ons MiniDuivels tornooi PEEPL CUP oi Organisator: MiniDuivels vzw Contact: info@miniduivels.be 0496/ 35 25 24 Locatie: Sporthal De Warande Warandelaan 14B, 9230 Wetteren Elk team moet uiterlijk

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt.

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt. 1. Algemene gedragsregels s.v. NOAD 32 Voetbalvereniging s.v. NOAD 32 vraagt nadrukkelijk aandacht voor Normen en waarden tijdens en na de beoefening van de voetbalsport. Hieronder volgt een aantal algemene

Nadere informatie

Regels & afspraken seizoen (jeugd) vv Volta Lelystad

Regels & afspraken seizoen (jeugd) vv Volta Lelystad Regels & afspraken seizoen 2015-2016 (jeugd) vv Volta Lelystad Datum : 09-08-2015 Versie : 1 Status : concept Auteur(s) : Sjoerd Kersten Inhoudsopgave 1. AFSPRAKEN BINNEN JE TEAM... 3 2. AFSPRAKEN VOOR

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2014 2015 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Recreatie en Sportdomein Breeven Brevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

Informatienota

Informatienota Vooraf : Dit document werd door het bestuur van de vzw Basket Betekom opgesteld om de leden van de club te informeren betreffende enkele afspraken en gedragsregels die gelden binnen de club. Met dit document

Nadere informatie

Intern reglement FCV Dender EH. Spelers

Intern reglement FCV Dender EH. Spelers Stiptheid: Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor aanvang in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training begeven we ons samen met de jeugdopleider naar het oefenveld. Voor

Nadere informatie

Clubreglement KFC Heur Tongeren

Clubreglement KFC Heur Tongeren Website: www.kfcheur Tongeren.be Email: Info@KFCHeurTongeren.be 1 INHOUDSTAFEL 1 Plateau Klein Veldje & Sportoase... 3 2 Evaluatie van de spelers... 3 3 Uitrusting en lidgeld... 3 4 Wedstrijden... 4 5

Nadere informatie

CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV

CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV WAT VERWACHTEN WE VAN SPELERS, TRAINERS, AFGEVAARDIGDEN EN OUDERS? WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE SPELERS? ALGEMENE AFSPRAKEN Alle hieronder beschreven regels worden strikt opgevolgd

Nadere informatie

Informatienota

Informatienota Vooraf : Dit document werd door het bestuur van de vzw Basket Betekom opgesteld om de leden van de club te informeren betreffende enkele afspraken en gedragsregels die gelden binnen de club. Met dit document

Nadere informatie

De ploegafgevaardigde. Een belangrijke pion in de jeugdwerking

De ploegafgevaardigde. Een belangrijke pion in de jeugdwerking De ploegafgevaardigde Een belangrijke pion in de jeugdwerking Hieronder trachten we bondig een toelichting te geven over de rol en de taken van de ploegafgevaardigden De ploegafgevaardigden maken integraal

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING V.S.W.

VOETBALVERENIGING V.S.W. Leiders en trainers 1. creëren een omgeving en een sfeer waarin de sporter zich veilig voelt en kan ontplooien. 2. vertegenwoordigen V.S.W. op een waardige manier. 3. zijn verantwoordelijk voor het goed

Nadere informatie

SC-Zonnebeke Onderbouw Ploeginformatie seizoen 2012-2013

SC-Zonnebeke Onderbouw Ploeginformatie seizoen 2012-2013 SC-Zonnebeke Onderbouw Ploeginformatie seizoen 2012-2013 Opleiding en Visie: Technische & Tactische visie Jeugd SC-Zonnebeke Trainingsmethode Jeugd SC-Zonnebeke Wedstrijden Jeugd SC-Zonnebeke Moreel en

Nadere informatie

Clubreglement. KFC Heur Tongeren

Clubreglement. KFC Heur Tongeren INHOUDSTAFEL 1 Plateau Klein Veldje 2 Evaluatie van de spelers 3 Uitrusting en lidgeld 4 Wedstrijden 5 Supporteren en Resultaten 6 Kritiek 7 Andere activiteiten 7.1 Zaalvoetbal 7.2 Schoolvoetbalcompetitie

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Gedragscode FC Tenstar Melle

Gedragscode FC Tenstar Melle Gedragscode FC Tenstar Melle I. Algemeen: - De club FC Tenstar Melle wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen. Aangezien zij normen en waarden bij de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OT UNITED

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OT UNITED 1. Algemeen HUISHOUDELIJK REGLEMENT OT UNITED Iedere aangesloten speler onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem overhandigd wordt. Mogelijke meningsverschillen, kritiek of voorstellen worden

Nadere informatie

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen. (Johan Cruijff) Beste ouders, Bedankt voor de inschrijving

Nadere informatie

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15)

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Vrolix Jochen J.C. Bovenbouw K. Bocholter VV Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG Charter JAGO SINT-AMANDSBERG 1. Inleiding JAGO SINT-AMANDSBERG wil er toe bijdragen dat onze leden met plezier voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden vinden we daarbij heel belangrijk.

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOOR JEUGDSPELERS EN OUDERS VAN KFC VRASENE

GEDRAGSCODE VOOR JEUGDSPELERS EN OUDERS VAN KFC VRASENE Dit gedragscode bevat een aantal bepalingen van praktische aard voor spelers, ouders, begeleiders en trainers. Begeleiders en trainers zijn er verantwoordelijk voor dat deze afspraken geduid en gerespecteerd

Nadere informatie

Inhoud 1. Doelstelling van het statuut Gedragsregels Sancties...3 Overzicht sancties Belediging in woord en gebaar (gericht

Inhoud 1. Doelstelling van het statuut Gedragsregels Sancties...3 Overzicht sancties Belediging in woord en gebaar (gericht Statuut SC Waarde Inhoud 1. Doelstelling van het statuut... 3 2. Gedragsregels... 3 3. Sancties...3 Overzicht sancties...4 1. Belediging in woord en gebaar (gericht tegen de persoon of tegen het gezag)...

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW Contactgegevens Club en bestuur: Hebt u suggesties, vragen of loopt er iets niet zoals het hoort, laat het ons dan weten. Hiervoor kunt u op de eerste plaats steeds terecht bij de trainer. Het jeugdbestuur:

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan. HC Hades

Jeugdbeleidsplan. HC Hades Jeugdbeleidsplan. HC Hades 2016-2017 Hades Hamont Inhoud Deel 1 Visie: HC HADES Hamont is een handbalclub die drijft op de inzet van vrijwilligers, handballers en niethandballers, kortom mensen met een

Nadere informatie

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk

Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk 2013 Aan de ouders / verzorgers van de jeugdspelers van svhoutwijk Jeugdcommissie svhoutwijk 2013 Voorwoord: Het nieuwe seizoen gaat binnenkort weer van start, een nieuw seizoen vol goede voornemens en

Nadere informatie

Charter spelers. Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Duidelijke afspraken

Charter spelers. Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Duidelijke afspraken Charter spelers Opgewekt, maar niet overdrijven! Drank-, rook en druggebruik! Deze regel is vrij eenvoudig en vanzelfsprekend. Hier is geen weg terug. Al bij de eerste overtreding wordt de speler niet

Nadere informatie

Huisreglement. Geschreven door Administrator - Laatst aangepast donderdag 06 september :22 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27

Huisreglement. Geschreven door Administrator - Laatst aangepast donderdag 06 september :22 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27 HUISREGLEMENT INLEIDING 1 / 27 KFC Duffel wil een familiale club zijn waar ALLE leden zich goed voelen, zich ten volle kunnen ontplooien en met plezier en enthousiasme kunnen voetballen en/of voetbal beleven.

Nadere informatie