Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden:"

Transcriptie

1 Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden: Uw offerte moet op deze gehele omschrijving gebaseerd zijn. Indien anders dit duidelijk aangeven/omschrijven en met stelposten meenemen! Algemeen: Het betreft een uitbouw aan de bestaande achtergevel, naast de keuken met een diepte van circa 3,0 meter vanaf de achtergevel en een breedte van circa 2,3 meter. En het betreft een uitbouw tpv de bestaande badkamer en schuur (welke gesloopt worden)met een diepte van circa 2,0 meter en een breedte van circa 2,6 meter. Bouwvergunning: Het verzorgen van de bouwkundige tekening(en). Bouwvergunning is reeds in ons bezit maar kan qua afmetingen en indelingen nog gewijzigd en/of aangepast worden. Het leveren van constructietekeningen en de constructieberekeningen welke nodig zijn voor het bouwen van deze uitbouwen. Bouwrijp maken: Aannemer zorgt voor het bouwrijp maken, onder deze werkzaamheden vallen: Het verwijderen, incl. afvoeren of opslaan van de beplanting Het verwijderen, incl. afvoeren of opslaan van de bestrating Het verwijderen, incl. afvoeren of opslaan van de houten schuttingdelen en overkapping achter de schuur.

2 Sloopwerkzaamheden: Het geheel slopen van de schuur en badkamer waarna enkel de bestaande fundering, betonvloer en de scheidingsmuur met het perceel van de buren blijven bestaan. Het slopen van de bestaande achtergevel tpv de woonkamer. Het slopen van de bestaande zijgevel tpv de keuken, het kunststof kozijn wordt hierbij gedemonteerd t.b.v. hergebruik. Het verwijderen van de smeervloer tpv de badkamer Het slopen van de wand tussen de woonkamer en keuken. Het geheel slopen van de complete toiletruimte. Het slopen/verwijderen van de complete keuken incl. tegelwerk Het verwijderen van de binnen deurkozijnen keuken, toilet en badkamer. Het verwijderen van plafond en vloer tpv de keuken, toilet en overloop. Tijdelijke voorziening: Het plaatsen van een afsluitbaar stofschot in de woning voor aanvang werkzaamheden Overleg over het treffen van tijdelijke (sanitaire)noodvoorzieningen. Grondwerk en rioleringswerkzaamheden: Het uitgraven van de bouwput en afvoeren van de grond. Het aanpassen van het bestaande grondriool tbv het aansluiten vuilwaterafvoer en nieuwe hemelwaterafvoeren. Het aanvullen buitenzijde fundering met schoon zand.

3 Constructie werkzaamheden: Het realiseren van complete funderingen volgens constructietekening tbv uitbreiding keuken en badkamer. Het leveren en aanbrengen van een houten balklaag (in menie) incl. isolatie tbv de vloer met hierover osb vloerplaten min. 18mm dik. De onderzijde van de vloer wordt geïsoleerd dmv het Tonzon vloer isolatie systeem. Het aanbrengen van een betonvloer aansluitend op bestaande betonvloer tpv badkamer. Het leveren en aanbrengen van een staalconstructie (volgens opgave constructeur en brandwerend afgewerkt) tbv het opvangen van de bestaande achtergevel en het bestaande dak van de keuken. Het aanbrengen van een houten balklaag tbv het complete nieuwe dak (volgens opgave constructeur) met daarover OSB dakplaten min. 18mm dik. Het realiseren van een 1 of 2 trees afstapje tpv portaal naar bijkeuken uitgevoerd in steen incl. betegeling. Gevels (buitenmuren en binnenspouwbladen): Het stellen van het metselwerk De buitengevel wordt opgemetseld met nieuwe gevelstenen en afgevoegd. Uitgevoerd in 1 kleur gevelsteen De gevelsteen (en voeg) wordt zoveel mogelijk lijkend op het bestaande metselwerk uitgezocht (en uitgevoerd). Onder de gevelkozijnen welke doorlopen tot het maaiveld worden betonnen kantplanken aangebracht. Onder de gevelkozijnen met een gemetselde borstwering worden raamdorpelstenen aangebracht. Het binnenspouwblad wordt uitgevoerd dmv een houten regelwerk wand, incl. folie en isolatie (Rc=2,5m2K/w)

4 Gevelkozijnen: Het herplaatsen van het kunststof gevelkozijn met 2 openslaande deuren in de nieuwe achtergevel tpv de uitbouw keuken. Het herplaatsen van het bestaande kunststof kozijn met deur tpv de nieuwe gevel bijkeuken. Het leveren en aanbrengen van 1 nieuw kunststof kozijn met verdiept profiel, geheel in kleur wit (Exacte RAL kleur ntb)tpv de badkamer met een afmeting van ca x 500mm (breedte x hoogte) met 1 gedeelte met klepraam en 1 gedeelte met vast glas en een ventilatie rooster. Al het nieuw te plaatsen glas/ramen wordt uitgevoerd in HR++ isolatieglas. Dakbedekking, dakaansluiting en dakranden: Het leveren en aanbrengen van een 2-laagse bitumineuze dakbedekking incl. isolatie (2,5m2K/w), 2 uitlopen tbv het hemelwater en afgewerkt met een ronde daktrim (kraal)kleur kleur wit (exacte RAL kleur ntb). 3 x plakplaat leveren en plaatsen tbv afzuigkap, rookgasafvoer cv-ketel en uitblaas mv-installatie. Ook het oude keukendak wordt voorzien van deze hierboven genoemde dakbedekking en afwerking. Het maken van een waterdichte aansluiting met behulp van lood tussen de bestaande opgaande gevel en de nieuwe dakbedekking dmv lood in te slijpen in de buitengevel tot 5cm diepte. De dakranden worden rondom afgetimmerd dmv een watervast boeiboord. Terrein, tuin en bestrating: Evt herstelwerkzaamheden aan de tuin incl. herbestrating tegen nieuwbouw.

5 Omschrijving mbt het afbouwen: Het aftimmeren van de binnenzijde van de gevelwanden met 1 laag waterafstotend gipsplaten min. d= 12,5mm. Multiplex op de binnenmuren ivm sterkte en ter voorkoming van scheurvorming in het tegelwerk Het plaatsen van een houten regelwerk wand tussen de badkamer en bijkeuken voorzien van isolatie en 1 laag waterafstotende gipsplaten min. d=12,5mm per zijde. Het aftimmeren van het stukje muur rechts naast de keuken(opstelling)tpv de woonkamer. De nieuwe gipsplaatwanden worden behangklaar glad gestuct. Tpv de badkamer worden deze tegelklaar gestuct. De bestaande binnenwanden van o.a. de keuken en toilet worden behangklaar glad gestuct. De nieuwe wanden welke aansluiten op bestaande worden glad en strak aangesloten/afgewerkt. Het aftimmeren van de binnenzijde van de gevelkozijnen en ramen. Het aanbrengen van evt. vensterbanken tpv verdiepte raamkozijnen. Het aanbrengen van smeervloeren tpv de badkamer en bijkeuken. Binnen deurkozijnen en deuren: Het leveren van 3 stuks houten binnendeur kozijnen tbv opdekdeuren, zonder bovenlicht. Het leveren en aanbrengen van 3 stuks fabrieksmatig afgelakte binnendeuren, hoogte is 2115mm voorzien van deurbeslag. Keuze deuren en beslag door opdrachtgever. Afwerking plafonds:

6 Het uitrachelen van de balklaag en het aanbrengen van een waterafstotende gipsplaten plafond tbv de gehele nieuwe uitbouw en bestaande keuken. Het uitrachelen van de balklaag en het aanbrengen van een waterafstotende gipsplaten plafond tbv de badkamer, bijkeuken, toiletruimte en het portaal. De nieuwe gipsplaten plafonds worden sausklaar glad gestuct incl. het afkitten van de naden. Incl. werkzaamheden aan het bestaande plafond tpv de eetkamer zoals het netjes aansluiten en afwerken. Indien nodig, afwerking plafonds dmv plinten. Schilderwerk: Het aflakken van het nieuwe en bestaande houtwerk. Tegelwerk badkamer, bijkeuken, toilet en keuken: Compleet aanleveren en aanbrengen van alle benodigde materialen. Evt stelpost tbv de tegels. (De keuze van de tegels en kleur van de voegen door opdrachtgever.) Het leveren van tegels, tegelhoekprofielen en dorpels incl. alle benodigdheden en betegelen van deze ruimtes. Het betegelen van de vloeren van de badkamer, bijkeuken (incl. nieuwe trap/afstap), portaal en toiletruimte. Het betegelen van de wanden badkamer en het toiletruimte tot plafond. -Het betegelen van de wanden in de bijkeuken tot ntb hoogte. Incl. het afvoegen en afkitten van al het tegelwerk. Het leveren en aanbrengen van 3 stuks stenen dorpels tpv deur toilet, deur badkamer en tpv douchehoek. Sanitaire installatie: Compleet aanleveren en aanbrengen (gehele) installatie

7 Evt stelpost tbv het sanitair. (De keuze van het sanitair en garnituur/aansluitmaterialen door opdrachtgever.) Het leveren en plaatsen/installeren van nieuw sanitair incl. leidingwerk en aansluitmateriaal, keuze door opdrachtgever. Het uitvoeren van al het loodgieterswerk Incl. aansluitingen op hoofdriool tbv de keuken, badkamer, toilet en bijkeuken. Al het leidingwerk weggewerkt in stortvloeren, smeervloeren, wanden en (indien nodig) in plafonds. CV-installatie: Compleet aanleveren en aanbrengen/aanpassen (gehele) installatie. Evt stelpost tbv de cv-ketel en verwarmingslichamen. (De keuze voor de cv-ketel en verwarmingslichamen door opdrachtgever) Het leveren, plaatsen en aanpassen van de complete cvinstallatie. Al het leidingwerk weggewerkt in vloeren en/of wanden. MV-installatie: Compleet aanleveren en aanbrengen (gehele) installatie. Het leveren en plaatsen/installeren van een complete mvinstallatie dmv een ventilatie box in de bijkeuken. Kanalen worden weggewerkt in de plafonds en wanden. Regeling dmv afstandsbediening (bedraad) tpv keuken en badkamer. Afzuigpunten (ventielen) tpv de badkamer, bijkeuken, toilet en keuken. Posities afzuigpunten in overleg. Elektra: Compleet aanleveren en aanbrengen/aanpassen (gehele) installatie.

8 Het leveren, installeren en aanpassen van een complete elektra (incl. aarding) installatie incl. benodigde aanpassing in meterkast. Posities van elekta punten (o.a. wcd s, schakelaars en lichtpunten)door opdrachtgever (iom aannemer). Al het leidingwerk wordt weggewerkt in vloeren, wanden en plafonds. Oplevering: Het bezemschoon opleveren van het door de aannemer gemaakte werk. *De offerteprijs is tevens inclusief de btw. *Alle leveringen en/of werkzaamheden welke niet in de hier bovenstaande omschrijving vermeld staan maar wel nodig zijn voor de verbouwing zijn echter wel in de offerteprijs opgenomen. Ons als opdrachtgever kunnen dus geen extra kosten m.b.t. bovengenoemde werkzaamheden in rekening worden gebracht. *Indien er stelposten worden opgenomen, deze graag duidelijk vermelden. *Garantie (verklaring) aangeven. Wij zien met belangstelling uw reactie tegemoet.

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW

GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW GEGEVENS TEN BEHOEVE VAN CONSTRUCTIE TEKENING AANBOUW 1. Project Omschrijving Het gaat om het gedeeltelijk vergroten van een bestaande hoekwoning. Naast een bijkeuken en uitbreiding van de bestaande woonkamer

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg

Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg Woningtype Stema Nieuwbouw Uitweg Uitbreidingsmogelijkheden Goldewijk Doetinchem B.V. Bedrijventerrein Verheulsweide Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem Tel.: (0314) 75 11 11 www.goldewijk.nl Uitbreidingsmogelijkheden,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Woningtype Populieren Nieuwbouw Uitweg

Woningtype Populieren Nieuwbouw Uitweg Woningtype Populieren Nieuwbouw Uitweg Uitbreidingsmogelijkheden Goldewijk Doetinchem B.V. Bedrijventerrein Verheulsweide Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem Tel.: (0314) 75 11 11 www.goldewijk.nl Uitbreidingsmogelijkheden,

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Koelbroek 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Aanvraag offerte renovatie woning

Aanvraag offerte renovatie woning Aanvraag offerte renovatie woning Adres woning Jan van Embdenweg 22 6861 ZT Oosterbeek Opdrachtgever W. van Eyk Veritasweg 8 6861 XP Oosterbeek 06-24563783 wvaneyk@hotmail.nl Voorwaarden De volgende voorwaarden

Nadere informatie

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8

KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp. Vroondaal aan het Park, fase 8 KEUZELIJST RUWBOUW WONINGTYPE C3 / C3sp / C3A / C3Asp Vroondaal aan het Park, fase 8 13 april 2017 Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 15.800,00 Het uitbouwen van de

Nadere informatie

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem.

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Algemeen Sloopwerk wordt gedaan door derden of staat specifiek aangegeven. Slopen en afvoeren dragende wand inclusief onder stempelen. Slopen en afvoeren

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 6330 6020 3305 2410 615 2255 1040 685 1200 840 5930 1125 1080 250 1040 2325 PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 2930+ 2700+ 1990+ 2951+ 5 0 4000 1750 4080

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Randewijk Beter Wonen Technische Omschrijving Nieuwbouw waterwoningen te Leeuwarden Inhoud: ALGEMEEN:... 2 GRONDWERK:... 2 FUNDERINGSWERK:... 2 BETONWERK:... 2 RUWBOUW TIMMERWERK:... 2 KOZIJNEN, RAMEN

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5100) 11.921,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst. Niet nader genoemde onderdelen worden conform de basis woning uitgevoerd. Voor posities en uitvoering van onderstaande zie betreffende optie tekening. Kleuren conform standaard kleur- en materialenlijst.

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning

Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Beschrijving werkzaamheden afbouw woning Rigidur op wanden begane grond en eerste verdieping aanbrengen van Rigidur gipsvezelplaten aan de (binnen)wanden op de begane grond en eerste verdieping. De wanden

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5700) 12.421,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 Aanbouw achtergevel + 240cm A 5400 OH Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 240 cm, inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

zuiderhaven optielijst 13 GRACHTENPANDEN TE HARLINGEN

zuiderhaven optielijst 13 GRACHTENPANDEN TE HARLINGEN zuiderhaven optielijst 13 GRACHTENPANDEN TE HARLINGEN 1 van 11 Offerte keuzelijst : KAO-opties Datum lijst : 2 Juli 2019 Project Zuiderhaven Projectnummer G. 1044139 Type Won. Naam Adres Postcode Woonplaats

Nadere informatie

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW

Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW Alternatieven in meer- en minderwerk bedragen zijn inclusief 21% BTW RUWBOUW O 1.001 Aanbouw verlengen aan achterzijde woning (extra slaapkamer) 25.500,-- Bnr. 1t/m3 Het vergroten van de woning door het

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1 RUWBOUW GROTE OPTIES

Nadere informatie

Meer- en minderwerk Optielijst

Meer- en minderwerk Optielijst Hierbij geeft ondergetekende opdracht tot het uitvoeren van de navolgende punten van de standaard kopersopties. Betaling zal geschieden volgens artikel 5 (termijnen- en betalingsregeling) lid 9 van de

Nadere informatie

Woningtype Twinkel fase III

Woningtype Twinkel fase III Woningtype Twinkel fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Woonwensen, hoe werkt dat?

Woonwensen, hoe werkt dat? Woonwensen, hoe werkt dat? Woonwensen zijn heel persoonlijk. Daarom biedt Vink en Veenman kopers van een nieuwbouw woning veel vrijheid bij de realisatie ervan. Voor en tijdens de bouw kunt u met al uw

Nadere informatie

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg

Koperskeuzes. 15 Buitendeuren. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Engelenburg 15 Buitendeuren 15.0.03 Dubbele deuren in de achtergevel (L). 3.150,00 Het leveren en aanbrengen van een kozijn met dubbele openslaande deuren en een kozijn met vast glas, in plaats van de standaard achtergevelkozijnen.

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Overkoren 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Overkoren 16 Woningen De Vaert fase 2 Optienr. Verkoopprijs Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden

Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden Werkzaamheden De Baan 1, Warmenhuizen Sloopwerkzaamheden Tegels op de begane grond slopen Onderliggende cement dekvloer verwijderen Slopen schoorsteenmantel (jaren 70) in hoek van voorhuis (niet bestaande

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won. : Kroon en De Koning B.V.

Offerte. Projectnr. Omschrijving Datum Bedrijf. : 24510 : Zwijndrecht, Zomerdijk, Fase 1, 19 won. : Kroon en De Koning B.V. COMBINATIE OPTIES BOUWKUNDIGE OPTIES R 000 EPC-maatregelen 03-06-16 0,00 Afhankelijk van de orientatie van de woning alsmede door de combinatie met andere kopersopties, kan het noodzakelijk zijn dat aanvullende

Nadere informatie

Werkomschrijving Zonnebloemstraat 24 te Haarlem.

Werkomschrijving Zonnebloemstraat 24 te Haarlem. Werkomschrijving Zonnebloemstraat 24 te Haarlem. Algemeen Tekening gaat voor omschrijving bij tegenstrijdigheden. Sloopwerk wordt gedaan door derden of staat specifiek aangegeven Gehele achtergevel b.g.

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

De Heemtuinen te Werkendam. Makelaarsopties

De Heemtuinen te Werkendam. Makelaarsopties De Heemtuinen te Werkendam Makelaarsopties Projectnr. : 14060 Datum : 19-10-2015 Naam : Tel. privé : Adres : Tel. zakelijk : Postcode : Mobiel : Woonplaats : E-mail : Bouwnummer : Datum : Geachte toekomstige

Nadere informatie

KOPERSOPTIELIJST 18 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN PROJECT THUIS IN BERGGIERSLANDEN

KOPERSOPTIELIJST 18 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN PROJECT THUIS IN BERGGIERSLANDEN KOPERSOPTIELIJST 18 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN PROJECT THUIS IN BERGGIERSLANDEN WWW.THUISINBERGGIERSLANDEN.NL Kopersoptieslijst Project: Thuis in Berggierslanden Meppel Datum: 6-12-2016 Prijs Nummer Woningtype

Nadere informatie

Het Noordereinde te Zevenhoven

Het Noordereinde te Zevenhoven Het Noordereinde te Zevenhoven 45 woningen Tekening is impressie hier kunnen g rechten aan worden ontld. (beknopte) KOPERSKEUZELIJST Aanpassingen aan uw woning, hoe werkt dat? Woonwensen zijn heel persoonlijk.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Koperskeuzes. 20 Uitbouwen. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Leyenburg

Koperskeuzes. 20 Uitbouwen. Project: Engelenweide Datum: Fase: Ruwbouw Woningtype: Leyenburg 20 Uitbouwen 20.0.09 Uitbouw woonkamer/keuken 1,2 meter Leyenburg 13.450,00 Het uitbreiden van de keuken met een uitbouw van circa 1,2 meter aan de achtergevel. De fundering, de begane grondvloer, de binnen-

Nadere informatie

Woningtype Batuwe Nieuwbouw Uitweg

Woningtype Batuwe Nieuwbouw Uitweg Woningtype Batuwe Nieuwbouw Uitweg Uitbreidingsmogelijkheden Goldewijk Doetinchem B.V. Bedrijventerrein Verheulsweide Nijverheidsweg 12 7005 BJ Doetinchem Tel.: (0314) 75 11 11 www.goldewijk.nl Uitbreidingsmogelijkheden,

Nadere informatie

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,-

Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) ,- Uitbouw aan de achterzijde van de woning 1200 mm. (Beukmaat 5400) 12.171,- Aanbouw over gehele breedte van de achtergevel van de woning conform optietekening. In de optie zijn de volgende onderdelen opgenomen:

Nadere informatie

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis Nieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis. bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer

Nadere informatie

WONINGTYPE PARKWONINGEN. Overzicht meer- en minderwerk plan "Fruittuinen" te Andijk Fase 4

WONINGTYPE PARKWONINGEN. Overzicht meer- en minderwerk plan Fruittuinen te Andijk Fase 4 WONINGTYPE 1 TEGELWERK 1.1 Optioneel tegelwerk 1.1.a Maken een keuze uit luxe tegelwerk (offerte Scholtens) 1.1.b Maken gebruik van de showroomprocedure tegelwerk (offerte showroom) 1.2 Tegelwerk vervallen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

KEUZELIJST: RUWBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014

KEUZELIJST: RUWBOUW. Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014 KEUZELIJST: RUWBOUW Project: Groningen Oosterhamrikkade - TRE Projectnummer: 320020 Woningmodel: Type A, B en C Versiedatum: 10 december 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum: Groningen

Nadere informatie

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m²

verdiepte kast dichtzetten legplanken behouden 13 slaapkamer 14,9 m² legplanken behouden 14 toilet 1,2 m² 9 kantoor 5,7 m² VH.2 elektra kast? verdiepte kast dichtzetten nieuw te schacht tot 2e verdieping V06 kelder handhaven 330 250 verdiepte kast dichtzetten kozijn dichtzetten Voor het voorhuis geldt t.p.v. grove scheurvorming

Nadere informatie

Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten

Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten Aanvraag omgevingsvergunning voor de verbouwing van een geluidsstudio tot 3 woonruimten Kerkweg 2 2064 KP Spaarnwoude 08 februari 2013 aangepast 08 maart 2013 RENVOOI PLATTEGRONDEN RENVOOI GEVELS RM 30

Nadere informatie

Naam koper: Bouwnummer:

Naam koper: Bouwnummer: Ruimtevergrotende opties den Bogerd - Voorste Wei en lange Wei 180125.0 Naam koper: Bouwnummer: Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden voor de ruimtevergrotende opties. Aan de hand van deze lijst kunt

Nadere informatie

Groningen, 7 woningen ZON -Fase Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes 24 maart 2014

Groningen, 7 woningen ZON -Fase Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes 24 maart 2014 KEUZELIJST: RUWBOUW Project: Groningen, 7 woningen ZON -Fase 6- Projectnummer: 330056 Woningmodel: Fase 6, Ruw- en afbouwkeuzes Versiedatum: 24 maart 2014 lijst Project: Projectnummer: Woningmodel: Versiedatum:

Nadere informatie

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum hoogtelijn 2600+ v.p. hoogtelijn 1500+ v.p. 2600 hoogtelijn knieschot 1000+ v.p. CV ketel mv box 250 5800+P 2650 250 2900+P 2650 PEIL=0 DOORSNEDE koper ontwikkeling woningtype A1.2K Gouden Buurten CV datum

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

D. de Meijer 98A. Renvooi: Situatie: INHOUDSOPGAVE BOUWKUNDIG TEKEN,- ADVIESBURO

D. de Meijer 98A. Renvooi: Situatie: INHOUDSOPGAVE BOUWKUNDIG TEKEN,- ADVIESBURO INHOUDSOPGAVE 98A Bladnr. 01: Plattegrond beganegrond (bestaand) Bladnr. 02: Plattegrond beganegrond (nieuw) Bladnr. 03: Plattegrond verdieping (bestaand) Bladnr. 04: Plattegrond verdieping (nieuw) Bladnr.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 8.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd

Nadere informatie

Overzicht meer- en minderwerk plan "Vroonermeer-Noord" te Alkmaar

Overzicht meer- en minderwerk plan Vroonermeer-Noord te Alkmaar 1 TEGELWERK 1.1 Optioneel tegelwerk 1.1.a Maken een keuze uit luxe tegelwerk (offerte Scholtens) offerte 1.1.b Maken gebruik van de showroomprocedure tegelwerk (offerte showroom) offerte 1.2 Tegelwerk

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Naam koper : 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 18.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig)

Nadere informatie

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28)

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Project : Lange Streeken II te Peize Ruwbouwlimiet: xx-xx-xxxx Ca. 3 weken voor start bouw. Voor deze datum dient de opdracht bij ons binnen te zijn. Naam:

Nadere informatie

October, Geachte heer/mevrouw,

October, Geachte heer/mevrouw, October, 2015 Geachte heer/mevrouw, Wij zijn opzoek naar een gepassioneerde aannemer, die oog heeft voor detail, voor het realiseren van een terras overkapping en uitbouw van de keuken voor onze woning.

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Optie Omschrijving Keuze Aantal incl. BTW Totaal 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 21.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond

Nadere informatie

Familie Stegeman. verbouw Herenweg 317, 3513 CD te Utrecht. bestektekening visualisatie wijziging BE opdrachtgever.

Familie Stegeman. verbouw Herenweg 317, 3513 CD te Utrecht. bestektekening visualisatie wijziging BE opdrachtgever. bestek visualisatie wijziging BE 001 007 1. -- terrasopbouw: exacte opbouw door bouwkundig aannemer bestaande dakbedekking rubberen tegeldragers houten onderbalken ca 47xmm hoh 600mm houten / composieten

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

A3 297 x 420 BA-401. Opdrachtgever. Project. Datum 16-06-2014. Fase Bouwaanvraag. D:\Temp\Revit\1214_Kooiplein_Waaier_2013_t.vandervelden.

A3 297 x 420 BA-401. Opdrachtgever. Project. Datum 16-06-2014. Fase Bouwaanvraag. D:\Temp\Revit\1214_Kooiplein_Waaier_2013_t.vandervelden. Project Kooiplein, verbouwing De Waaijer Opdrachtgever Kooiplein Leiden C.V. Fase Bouwaanvraag Onderdeel Principe details Schaal 1 : 5 KCAP Architects&Planners Piekstraat 27 3071 EL Rotterdam (NL) T +31

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : : Type A. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.54A01 Aanbouw achtergevel +1200 mm de begane grond van circa 1200 mm. Inclusief installatie aanpassingen conform de verkoop optie tekening. Afwerking 16.800,00 / st. 10.54A02

Nadere informatie

Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving d.d. 14-07-2015 pagina: 1 / 10 BEKNOPTE TECHNISCHE OMSCHRIJVING Betreft: Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis, op een perceel gelegen aan de Johan Frisolaan 25 te Vught Kenmerk:

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie