Het bestelbiljet kunt op 2 manieren naar ons doen toekomen :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het bestelbiljet kunt op 2 manieren naar ons doen toekomen :"

Transcriptie

1 Informatie inzake software pakketten Tecknow Tax Het handigste is dit bestelbiljet te downloaden en op uw scherm in te vullen. Daartoe ziet u lichtblauwe vakjes in de PDF. U kunt zelfs via het programma paint ondertekenen. Ziet u geen lichtblauwe vakken dan ontbreekt waarschijnlijk Adobe Reader op uw computer.via Adobe.com kunt u dat herstellen. Het bestelbiljet kunt op 2 manieren naar ons doen toekomen : 1) U vult datgene in wat u wilt bestellen en stuurt dit per post aan ons toe. Dit is wat gecompliceerd als u praktisch alles bestelt, want dan moet de post naar 3 verschillende adressen. Vandaar dat methode 2 voor de meesten de gemakkelijkse zal zijn. 2) U vult de gegevens op scherm in en print dat uit. Vervolgens maakt u een scan van hetgeen u wilt bestellen en stuurt die ons toe via uw . En wel naar tax@tecknow.nl Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de juiste plaats komt. Onze visie op zakendoen verschilt aanmerkelijk van die van onze collegae software leveranciers. Ook wat betreft prijs van pakketten nu en in de nabije toekomst hebben we een duidelijk afwijkende visie. Leest u dus vooral via de knop Onze Visie op onze website Check alle fiscale software leveranciers en hun klanttevredenheid op onze website via de knop Waardering Onze prijzen zijn hieronder gedetailleerd uitgewerkt in de prijsberekening, die bij elk bestelbiljet hoort. Wij in staat om uit diverse pakketten de NAW-gegevens over te nemen. O.a uit Elsevier, Kluwer en Primaccount (Montana) en SDU. Wij verstrekken al onze produkten in de vorm van een jaarlijks. Als u om welke reden dan ook dit produkt niet meer zou willen afnemen, dient u op te zeggen voor 1 december van enig jaar. Overigens mag u binnen een periode van 30 dagen altijd opzeggen.. Op het moment dat een bestelbiljet bij ons binnenkomt, sturen wij u een factuur via het door u aan ons op het bestelbiljet verstrekte adres. Na ontvangst van betaling sturen wij per direct het bestelde op.

2 Niet - betaling ontslaat u dus niet van uw contractverplichtingen. Algemene Voorwaarden: Deze vindt u onder de knop : Bestellformulier website. Wij vragen uw aandacht vooral op de artikelen 1, 3, 6 en 20. Certificaten: Vanaf heeft u een PKI overheid-services-certificaat. Soms praten leveranciers over een PKI overheid-services-server-certificaat. De term server in deze naam heeft niets te maken met een server computer, maar dan bedoelt men : PKI overheid-services-certificaat. Hierna verder te noemen PKI Overheid. Een overzicht: IB en VPB vanaf belastingjaar 2012 PKI Overheid EKA/SBA : Vanaf verplicht te verzenden met PKI overheid-servicescertificaat. EKA/SBA kan nooit met het verzamelcertificaat van Tecknow worden verzonden (privacy). Zie ook de tekst hieronder over onze SBR Verzendfaciliteit. Toeslagen/VA/Uitstelregeling/VIA : PKI Overheid. Met de SBR verzendfaciliteit is het wel mogelijk de becon-uitstel regelingte versturen. Of u voldoende aangiftes ingezonden hebt, daarvan krijgt u van de overheid via SBR geen overzicht terug. Maar geen nood : Ons pakket houdt het zelf voor u bij. Prijs PKI Overheid circa 600 voor 3 jaar Wij leveren zowel aan zgn. een-pitters tot aan de grotere kantoren. In principe leveren we niet aan kantoren die meer dan 5000 klanten hebben. Indien dat voor u geldt, neem dan contact met ons op ( f tecknowhelpdesk@gmail.com) Kleine kantoren bieden we de mogelijkheid de aangiftes te versturen via het verzamelcertificaat van Tecknow Nederland B.V. Wij noemen dat de SBR Verzendfaciliteit. U kunt daarvoor in aanmerking komen als u maximaal 100 klanten IB en/of 10 klanten VPB verwerkt. Aanvullende eis : Met de SBR verzend faciliteit kunt u geen aangiftes versturen met een verzamelinkomen/winst van meer dan euro. De SBR Verzendfaciliteit vervangt alleen het PKI overheid-services-certificaat. U kunt het dus alleen voor uw fiscale zaken gebruiken, dus niet voor bijvoorbeeld een boekhoudpakket. Nogmaals : EKA/SBA kan nooit met een zgn. verzamelcertificaat van een ander worden verzonden. Datzelfde geldt ook voor de Via (Vooringevulde aangifte). U heeft dan altijd een eigen PKI overheid-services-certificaat nodig.

3 Prijs van de SBR Verzendfaciliteit: IB kost 2 euro per aangifte en VPB 10 euro per aangifte met een (totaal) minimum van 50 en een maximum van 180 euro. Wat voorbeelden: U verstuurt 4 aangiftes VPB. Prijs 50 euro (minimum). 60 IB + 10 VPB = = 220, wordt echter 180 euro (Maximum)1 100 IB + 3 VPB = = 230, wordt echter 180 (max) 100 IB + 25 VPB : U kunt geen gebruik maken van de SBR Verzendfaciliteit! In dit laatste geval heeft u een eigen PKI overheid-services-certificaat nodig.

4 Contract inzake SBR verzendfaciliteit Tecknow Nederland B.V., leverancier fiscale software en haar cliënt : Bedrijfsnaam : Adres : PC + Woonplaats : K.v.K. nummer : Vertegenwoordigd door dhr. /mevr. komen het volgende overeen: 1. De SBR Verzendfaciliteit is uitsluitend bedoeld voor verzending van aangiften gegenereerd door fiscale software van Tecknow Nederland B.V of haar partners Cybersoft en White Cat Software en WR Adviesgroep. Dus uitsluitend voor het verzenden van aangiften IB, VPB, OB en, indien de fiscus dit later mogelijk maakt, ook Toeslagen. U kunt deze faciliteit ook gebruiken om de status van uw aangiften bij de fiscus op te vragen. 2. Uitdrukkelijk is het ontvangen van Elektronische Kopie Aanslagen (EKA/SBA) en de VIA (Vooringevulde Aaangifte) uitgesloten. Deponering bij de K.v.K. van jaarstukken is wel mogelijk. 3. Cliënt is verplicht er zorg voor te dragen dat het geleverde certificaat niet in handen van derden komt. Mocht op enig moment blijken dat dit toch is gebeurd, dan wordt bovengenoemde cliënt, ongeacht de oorzaak en schuldvraag, met onmiddellijke ingang geroyeerd als klant van Tecknow Nederland B.V. en de met haar samenwerkende partners: Cybersoft en White Cat Software en WR Adviesgroep. 4. Tecknow Nederland B.V. zal zich tot het uiterste inspannen om e.e.a. goed te laten verlopen. Mocht Tecknow daarin niet slagen, dan dient de cliënt alsnog een eigen certificaat aan te schaffen en worden de kosten van de SBR verzendfaciliteit geretourneerd. 5. Mocht het verzamelcertificaat worden ingetrokken door de certificaatleverancier dan zullen wij u zo snel mogelijk van een nieuw verzamelcertificaat trachten te voorzien. Tecknow Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade in welke vorm dan ook, indien hierdoor vertraging in het aanleveren van een aangifte ontstaat.

5 6. In het geval dat buiten schuld van Tecknow Nederland B.V. de aanlevering van een aangifte via het verzamelcertificaat niet meer mogelijk blijkt, is Tecknow Nederland B.V. niet gehouden tot enige schadevergoeding c.q. tot terugbetaling van reeds betaalde bedragen. 7. Deze SBR Verzendfaciliteit wordt alleen toegekend aan kleine en startende kantoren met maximaal 100 klanten IB en 10 klanten VPB. De SBR Verzendfaciliteit werkt niet voor aangiften met een belastbaar bedrag van meer dan euro. Voor die aangiften zal cliënt in voorkomende gevallen zelf een oplossing dienen te vinden. 8. Voor de SBR verzendfaciliteit rekenen we per belastingjaar de volgende prijs: 20 euro voor OB (pas vanaf kalenderjaar 2014 indien nu in bezit van een KPN-Bapi-certificaat). 2 euro per aangifte IB en 10 euro per aangifte VPB met een minimum van 50 en een maximum van 180 euro in totaal. De SBR- verzend faciliteit wordt via Tecknow Nederland B.V. gefactureerd. Voor de aantallen hanteren we dezelfde aantallen als bij de IB en VPB-licentie. 9. Indien tijdens het belastingjaar het aantal klanten bij cliënt toeneemt, kan de prijs van de SBR verzendfaciliteit tussentijds aangepast worden. Ingeval van afname van het aantal klanten zal de prijs met ingang van het volgende belastingjaar worden aangepast. 10. Indien dit contract niet voor 1 december van een jaar per of aangetekend schrijven wordt opgezegd, dan loopt dit contract stilzwijgend door naar het volgende belastingjaar, tenzij alle abonnementen op de van toepassing zijnde aangiftepakketten inmiddels zijn beëindigd. Mocht de fiscus verzending via een verzamelcertificaat niet meer toestaan, dan vervalt dit contract automatisch. Wij stellen als voorwaarde dat de cliënt bij de terugzending van dit contract een recent (niet ouder dan 6 maanden) uittreksel van de K.v.K. en een kopie van zijn of haar identiteitsbewijs toevoegt Datum: Handtekening cliënt: Handtekening directeur Tecknow R.C.H. Tibboel i/o Insturen naar: Centrale Klantenregistratie Tecknow / Cybersoft Kriekenstraat HE Teteringen

6 Inlezen winstaangiften IB en VPB vanuit boekhouding. Hoewel een rapportgenerator uiterst nuttig is, wil toch (nog) niet iedereen daar mee werken. Wij hebben met gespecialiseerde bedrijven contracten voor onze klanten gesloten, zodat u toch kunt inlezen vanuit uw boekhoudpakket zonder (zichtbaar) gebruik te maken van een rapportgenerator.. Wat wordt uw prijs voor de inlees modules IB en VPB? IB VPB (incl. K.v.K deponering) t/m 5 winstaangiftes 20 per jaar 25 t/m 10 winstaangiftes 25 per jaar 50 t/m 15 winstaangiftes 56 per jaar 70 t/m 20 winstaangiftes 72 per jaar 90 t/m 25 winstaangiftes 84 per jaar 105 t/m 30 winstaangiftes 96 per jaar 120 t/m 35 winstaangiftes 104 per jaar 130 t/m 40 winstaangiftes 112 per jaar 140 IB > 40 Vpb >40 winstaangiftes IB 0,80 per aangifte boven de prijs van 20 stuks. winstaangiftes Vpb 1,00 per aangifte boven de prijs van 20 stuks. U geeft altijd het aantal op met een afronding naar boven op een 5-voud. Dus 43 wordt 45 en 98 wordt wordt 2005 enz. Voorbeeld 50 IB aangiftes = ( 10 x 0,80) = 120 Voorbeeld 120 Vpb aangiftes = (100 x 1,00 ) = 240 enz. De inleesmodule bij de VPB is noodzakelijk als u de jaarstukken elektronisch bij de Kamer van Koophandel wilt deponeren. U kunt deponeren via uw eigen certificaat, maar ook via de zgn. SBR-faciliteit d.w.z. met het Tecknow certificaat. Opmerking: De inlees module VPB is gelijk aan voorgaande jaren. De K.v.K deponering is daar (gratis) aan toegevoegd. De inleesmodule IB is met 20% verlaagd t.o,v, voorgaande jaren

7 White Cat Software Onderstaande pakketten worden geleverd en gefactureerd door White Cat Software. Onderstaande prijzen zijn excl. BTW en excl. coderings-/behandelingskosten ( 10). White Cat Software is officieel licentiehouder van Tecknow Nederland.B.V en als zodanig gemachtigd onderstaande pakketten te leveren. White Cat Software levert u de door u bestelde pakketten en stuurt u onder eigen naam de factuur. Tevens zorgt White Cat Software voor een adequate ondersteuning, White Cat Software is tijdens kantooruren vanaf 9 uur s ochtends telefonisch bereikbaar onder Vragen per kunt u stellen via info@whitecat.nl Wij abonneren ons op Tax EKA/SBA (ondersteunt BAPI en SBR) Wij abonneren ons op Tax Advies voor belastingadviseurs Wij a Tax Advies voor de (uitgebreidere) notaris versie 50 per jaar 100 per jaar 130 per jaar Tax OB aangiftepakket 50 p.jr ICP module 30 extra SBR verzendfaciliteit voor OB bedraagt 20 per jaar. Voor Tax EKA is een eigen PKI Overheids-certificaat noodzakelijk! TaxAdvies bevat o.a. Schenk-en erfbelastingaangifte en vele rekenhulpen.. Opzegging dient altijd vóór 1 december per plaats te vinden via info@whitecat.nl White Cat Software stuurt u altijd een ontvangstbevestiging hiervan. Pas na ontvangst van deze bevestiging is uw opzegging definitief aanvaard. Opzegging per gewone brief wordt nooit geaccepteerd. Wij zijn bekend met en gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden, zoals die staan op (blokje aankruisen noodzakelijk) Helpdesk White Cat or info@whitecat.nl van 9.00 tot Naam onderneming : Adres : Postcode + Woonplaats : Telefoon : adres : Datum : Naam ondertekenaar : Handtekening Insturen naar: White Cat Software Hertogshoef KE Raamsdonksveer

8 TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1 Hierbij bestellen wij het Aangiftepakket Inkomstenbelasting Wij abonneren ons op uw aangifte pakket Inkomstenbelasting 2015 en sturen als bijlage het prijsberekeningformulier (blad 2) mee. IB demonstratie pakket 2014 voor 25 euro. Geef het aantal weer dat u voor 2015 nodig hebt! Wij abonneren ons op de Inleesmodule Winstaangifte IB voor klanten. (Hier het aantal klanten afronden op een vijfvoud naar boven.) Wij melden ons aan voor de SBR Verzendfaciliteit Tax IB Het is ons bekend, dat indien wij om welke reden dan ook dit programma een volgend jaar niet meer willen ontvangen, wij u dat vóór 1 december per moeten laten weten. Na ontvangst van onze bevestiging is uw opzegging geldig. Opzegging per gewone brief wordt nooit geaccepteerd. Naam onderneming/bedrijf: Adres: Postcode + Woonplaats: Telefoon: adres: Datum: Handtekening Naam ondertekenaar Wij zijn bekend en gaan akkoord met uw algemene voorwaarden, zoals die op staan. (hokje aankruisen) Wij accepteren alleen originele, geheel ingevulde en ondertekende bestelbiljetten Vergeet niet de algemene voorwaarden aan te kruisen. Bewaar zelf een kopie van dit bestelbiljet. Wij leveren onze software uitsluitend tegen vooruitbetaling. Niet betaling ontslaat u niet van uw verplichtingen uit dit contract. Per post Insturen naar: Centrale Klantenregistratie Tecknow / Cybersoft Kriekenstraat HE Teteringen

9 Blad 2. PRIJSBEREKENINGSFORMULIER voor Tax IB Insturen tezamen met het IB bestelformulier. Hierbij vragen wij enige gegevens om te kunnen bepalen welke prijs u jaarlijks kwijt bent aan het IB aangifte pakket. Deze prijs is afhankelijk van o.a. het aantal klanten. IB pakket is inclusief F-biljet en C-biljet. Wilt u de netwerkversie bestellen? Ja /Nee ( Netwerktoeslag is 50 Euro) Aantal Aangiften, dat u jaarlijks doet : (2 partners tellen als 1) Specificatie: Basispakket SBR-Verzendfaciliteit Tot en met 20 Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften 300 x 100 Aangiften 375 x 150 Aangiften 395 x 250 Aangiften 420 x 500 Aangiften 435 x 750 Aangiften 450 x 1000 Aangiften 500 x 1250 Aangiften 550 x 1500 Aangiften 600 x Boven 1500 Aangiften gaat de verhoging met stappen van 250. U betaalt dan steeds 62,50 extra Vul in: IB aangiftepakket Bij: Toeslag netwerkversie (vaste prijs 50 euro) Bij: SBR-Verzendfaciliteit Bij: Behandelingskosten 10 + Totaalprijs wordt dan Naam onderneming / bedrijf: Handtekening: Wij raden u aan 2014 nooit los te bestellen. In dat geval moet u voor 2015 de procedure geheel opnieuw doorlopen. tje naar tecknowhelpdesk@gmail.com waarin u IB en of VPB enz opzegt is mits tijdig- is voldoende.

10 WR Adviesgroep.. Toeslagen specialisten Wij abonneren ons op de Toeslagenmodule Wij zijn bekend en gaan akkoord met uw algemene voorwaarden, zoals die op staan. (hokje aankruisen) Opzegging kan per naar Opzegging per gewone brief wordt nooit geaccepteerd. Prijsindicatie Toeslagen / VA /BeconUitstel en Via 20 Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB Aangiften IB of meer 350 Het aantal Toeslagen is gelijk aan het aantal IB klanten in uw IB pakket. Wij koppelen dit automatisch in onze centrale klantenadministratie. Naam onderneming / bedrijf: Adres : Postcode : Woonplaats : Datum : Handtekening Naam ondertekenaar Per post insturen naar: Centrale Klantenregistratie Tecknow / Cybersoft Kriekenstraat HE Teteringen

11 Bestelbiljet VPB belastingjaar 2014 Wij abonneren ons op het VPB aangifte pakket nodig voor klanten Hieronder bevinden zich FE s (Fiscale Eenheden). Toeslag 50 euro Wij abonneren ons op de Inleesmodule VPB ondernemers voor klanten Het aantal klanten afronden op een vijfvoud naar boven. ( Inlezen + K.v.K) Ja, wij zijn maken gebruik van de netwerkversie. Toeslag 50 euro Wij melden ons aan voor de SBR Verzendfaciliteit voor Tax VPB Voor K.v.K deponering kunt u gebruik maken van SBR Verzendfaciliteit Kijk voor actuele prijzen op het 2 e blad. Stuur dat ook mee. Het maakt een vast onderdeel uit van dit contract. Het is ons bekend dat, indien wij om welke reden dan ook dit programma een volgend jaar niet meer zouden willen ontvangen, wij u dat vóór 1 december per laten weten. Na ontvangst van onze bevestiging is de opzegging geldig. Opzegging per gewone brief wordt nooit aanvaard. Naam onderneming of bedrijf: Adres: Postcode + Woonplaats: Telefoon: Datum: Handtekening Naam ondertekenaar Wij zijn bekend en gaan akkoord met uw leveringsvoorwaarden, zoals die op staan.(hokje aankruisen) Wij kunnen alleen geheel ingevulde en ondertekende bestelbiljetten accepteren. Wij raden u aan een kopie van deze overeenkomst zorgvuldig te bewaren i.v.m. opzeggingsverplichting en -voorwaarden. Wij leveren onze software uitsluitend tegen vooruitbetaling. Niet betaling ontslaat u niet van uw verplichtingen uit dit contract. Insturen naar: Centrale Klantenregistratie Tecknow / Cybersoft Kriekenstraat HE Teteringen

12 Blad 2 PRIJSBEREKENINGSFORMULIER voor Tax VPB Insturen tezamen met het VPB bestelformulier. Hierbij vragen wij enige gegevens om te kunnen bepalen welke prijs u jaarlijks kwijt bent aan het VPB aangifte pakket. Deze prijs is afhankelijk van een aantal klanten en van het feit of u al of niet gebruik wilt maken van bepaalde modules. Aantal Aangiften, dat u jaarlijks doet : Specificatie: VPB basispakket SBR-Verzendfaciliteit Tot en met: 3 Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften Aangiften 275 x Meer dan x Vul in: VPB aangiftepakket Bij: Module Fiscale Eenheden Bij: Inleesmodule Bij: Toeslag netwerkversie Bij: SBR Verzendmodule Bij: Behandelingskosten Totaalprijs wordt dan 10 + Naam onderneming / bedrijf: Handtekening:

TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1

TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1 TECKNOW NEDERLAND B.V. Blad 1 Hierbij bestellen wij het Aangiftepakket Inkomstenbelasting Wij abonneren ons op uw aangifte pakket Inkomstenbelasting 2017 en sturen sturen als als bijlage het prijsberekeningformulier

Nadere informatie

Fiscale aangiftesoftware: Verkort of niet verkort de winstaangifte doen?

Fiscale aangiftesoftware: Verkort of niet verkort de winstaangifte doen? Coevorden, juni 2010 Fiscale aangiftesoftware: Verkort of niet verkort de winstaangifte doen? Het aanbod van fiscale aangiftesoftware is in de vorige eeuw alleen maar gedaald. De afgelopen jaren kunnen

Nadere informatie

INFORMATIE EERDERE UPDATES PRIMACCOUNT FISCAALMANAGER EN RELATIEMANAGER

INFORMATIE EERDERE UPDATES PRIMACCOUNT FISCAALMANAGER EN RELATIEMANAGER INFORMATIE EERDERE UPDATES PRIMACCOUNT FISCAALMANAGER EN RELATIEMANAGER HIERONDER LEEST U DE UPDATE INFORMATIE OVER DE VOORGAANDE VERSIES VAN DIT JAAR. INHOUD FiscaalManager update 06-02-2014 (Internetupdate)...

Nadere informatie

We leveren aangifte software IB / VPB aan adviseurs die 40 aangiftes doen, maar ook aan een klanten die duizenden aangiftes verwerken.

We leveren aangifte software IB / VPB aan adviseurs die 40 aangiftes doen, maar ook aan een klanten die duizenden aangiftes verwerken. Tecknow Nederland is een organisatie van belastingadviseurs c.q. computerprogrammeurs. Wij werken zeer nauw samen met Cybersoft, een bedrijf, dat de VPB aangifte ontwikkelt. Zij de techniek, wij de fiscale

Nadere informatie

Kortom we zijn van alle markten thuis, maar uitsluitend aan professionele gebruikers. Updates:

Kortom we zijn van alle markten thuis, maar uitsluitend aan professionele gebruikers. Updates: Tecknow Nederland is een organisatie van belastingadviseurs c.q. computerprogrammeurs. Wij werken zeer nauw samen met 2 zelfstandige bedrijven t.w. White Cat Software, dat zeer geavanceerde communicatie

Nadere informatie

Aansluiten op SBR voor de aangiftes IB/VpB

Aansluiten op SBR voor de aangiftes IB/VpB Aansluiten op SBR voor de aangiftes IB/VpB Voor aangiftes IB en VpB die system-to-system worden ingediend is SBR via Digipoort per 1 januari 2013 het exclusieve aanleverkanaal. In 3 praktische stappen

Nadere informatie

Nieuwe versie Primaccount FiscaalManager

Nieuwe versie Primaccount FiscaalManager Nieuwe versie Primaccount FiscaalManager Geachte relatie, Op onze website zijn updates van Primaccount FiscaalManager beschikbaar gesteld. Nadat u bent ingelogd, kunt u de updatebestanden opslaan of direct

Nadere informatie

Uit er aar d zijn wij

Uit er aar d zijn wij Uiteraard zijn wij Wie kunnen BTW terugvorderen? Alle particulieren die op of na 20 juni 2013 (factuurdatum is geldend) een zonnepaneel installatie hebben aangeschaft kunnen de BTW terugvorderen. Particulieren

Nadere informatie

Aansluiten op SBR voor de aangiften IB/VpB

Aansluiten op SBR voor de aangiften IB/VpB Aansluiten op SBR voor de aangiften IB/VpB Voor aangiften IB en VpB die system-to-system worden ingediend is SBR via Digipoort per 1 januari 2013 het exclusieve aanleverkanaal. In 3 praktische stappen

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN bel je stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van je huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

1. Uw software moet de betreffende aangiftes in XBRL-formaat kunnen aanmaken.

1. Uw software moet de betreffende aangiftes in XBRL-formaat kunnen aanmaken. Is mijn softwareleverancier SBR-ready? November 2012, Gerard Bottemanne, Menno Kooreman en Jaap Wassink De titel van dit artikel luidt is mijn softwareleverancier SBR-ready?. Deze vraag is niet zo eenduidig

Nadere informatie

Welkom op de SBR. Aansluitdagen 2012. U bent aan zet!

Welkom op de SBR. Aansluitdagen 2012. U bent aan zet! Welkom op de SBR Aansluitdagen 2012 U bent aan zet! 2 Hans Maat Dagvoorzitter 3 Reageer en doe mee, U bent aan zet! Twitter #SBR_NL12 Vragen en stellingen Sms 2255 SBR uw bericht www.sendc.com

Nadere informatie

Elektronisch aangeven voor ondernemers

Elektronisch aangeven voor ondernemers Elektronisch aangeven voor ondernemers Vanaf 1 januari 2005 bent u als ondernemer verplicht om elektronisch aangifte te doen. Wat betekent dit voor u? En hoe bereidt u zich daarop voor? 12345 Inhoud 1

Nadere informatie

Starten met elektronisch aangeven

Starten met elektronisch aangeven Starten met elektronisch aangeven Bereidt u voor! Vanaf 1 januari 2005 zijn ondernemers die binnenlands belastingplichtig zijn, verplicht hun aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting

Nadere informatie

Dienstverlening: vraag en antwoord

Dienstverlening: vraag en antwoord Dienstverlening: vraag en antwoord Informatie en ondersteuning door de Belastingdienst Vanaf het begin van 2004 communiceert de Belastingdienst met de markt over elektronisch aangeven. In eerste instantie

Nadere informatie

Let op: Wij kunnen u niet op afstand helpen bij deze installatie. Indien nodig, haal er iemand bij die verstand van computers heeft.

Let op: Wij kunnen u niet op afstand helpen bij deze installatie. Indien nodig, haal er iemand bij die verstand van computers heeft. Inleiding Wij hebben voor u een aantal PDF Creators getest waarmee u rapporten in PDF Formaat kunt printen. Het aantal gratis pakketten is legio, maar velen vertonen grote gebreken. Dus ga niet zelf aan

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN

PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN PRODUCTVOORWAARDEN BOEKHOUDPAKKETTEN Productvoorwaarden Boekhoudpakketten Artikel 1 Opdrachtnemer Naam: ZJ Advies B.V. Adres: Eurosingel 41 Postcode en woonplaats: 8253 GA Dronten Kvk-nummer: 73873454

Nadere informatie

Aanvraagformulier contractovername voor zakelijke klanten

Aanvraagformulier contractovername voor zakelijke klanten Referentienummer Ref. nr.: 1022639 Reden contractovername Wat is de reden van de contractovername? Bedrijf neemt producten/diensten over van privé persoon Huidige contractant Contactgegevens (Bedrijfs)naam

Nadere informatie

Handboek voor intermediairs

Handboek voor intermediairs Handboek voor intermediairs Over het handboek Over XBRL is de afgelopen jaren al veel gesproken en geschreven. In veel gevallen ging het dan over uitleg van de techniek achter XBRL en ontwikkelingen in

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdrachtgever Bedrijfsnaam: m v / voor-/ achternaam: Straatnaam + huisnummer: Postcode + woonplaats:

Nadere informatie

Dit document is bedoeld voor relaties die al gebruik maken van Tax EKA.

Dit document is bedoeld voor relaties die al gebruik maken van Tax EKA. Bijhouden van Tax EKA Dit document is bedoeld voor relaties die al gebruik maken van Tax EKA. In de hierboven genoemde situatie zijn er via Tax EKA al eerder machtigingen aangevraagd. Zijn er nog niet

Nadere informatie

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig.

1.4. Orthofyto Media is bevoegd wijzigingen in deze algemene voorwaarden aan te brengen. Raadpleeg deze voorwaarden daarom regelmatig. 1 Algemene voorwaarden uitgeverij Orthofyto Media 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, levering en dienst of overeenkomst van Orthofyto Media. Afwijkingen

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

Compleet Boekhouden PRO

Compleet Boekhouden PRO Compleet Boekhouden PRO Update Elektronische aangifte Osirius BV Inhoudsopgave 1 VOOR U BEGINT. 3 1.1 AANVRAGEN POSTBUS BIJ DE BELASTINGDIENST 1.2 AANVRAGEN PINCODE 3 3 2 INSTALLATIE UPDATE ELEKTRONISCHE

Nadere informatie

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle

Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Abonnementsovereenkomst Droom van Zwolle Partijen De v.o.f. DROOM VAN ZWOLLE, gevestigd te Zwolle aan het adres Koestraat nr. 35, rechtsgeldig vertegenwoordigd door., hierna te noemen: Droom van Zwolle

Nadere informatie

Vergunningaanvraag Banieren

Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag Banieren Vergunningaanvraag voor het (laten) plaatsen van banieren in de gemeente Utrecht Voor het in behandeling nemen van deze vergunningaanvraag bent u leges (vrij van BTW) verschuldigd.

Nadere informatie

Verandering in de relatie met de cliënt

Verandering in de relatie met de cliënt Verandering in de relatie met de cliënt Elektronisch aangeven: Hoe werkt dat? Het zakenverkeer over de elektronische snelweg groeit. De snelheid van communiceren neemt toe en fysieke afstand is niet langer

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee?

Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? Verhuist uw contract voor elektriciteit en aardgas met u mee? U verhuist. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet

Nadere informatie

Fiscale aangiftesoftware: BAPI verdwijnt / XBRL komt

Fiscale aangiftesoftware: BAPI verdwijnt / XBRL komt Fiscale aangiftesoftware: BAPI verdwijnt / XBRL komt Onderzoeksbureau GBNED, Coevorden 26 oktober 2006 De toekomst van fiscale aangiftesoftware Veel fiscale intermediairs (accountantskantoren en belastingconsulenten)

Nadere informatie

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online

Snelstart Gids. KBP aangiftesoftware online KBP aangiftesoftware online Snelstart Gids KBP aangiftesoftware online Wolters Kluwer Staverenstraat 15 Postbus 23 7400 GA Deventer telefoon helpdesk: (0570) 67 35 96 e-mail: kbp-nl@wolterskluwer.com website:

Nadere informatie

UNETO-VNI Verzekeringen

UNETO-VNI Verzekeringen Aanvraagformulier Autoverzekering / Wagenpark Aanvraagformulier beroepsaansprakelijkheidsverzekering Nederland Offerte Aanvraag Naam bedrijf Rechtsvorm Adres Postcode en Woonplaats Contactpersoon Telefoon

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer u als hypotheekadviseur zelf

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het

Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk. Zo werkt het Incasso- en betaalbatches via Mijn ING Zakelijk Zo werkt het Incasseren en betalen via Mijn ING Zakelijk Een incasso- of betaalopdracht levert u gemakkelijk aan via Mijn ING Zakelijk. Daarin kunt u al

Nadere informatie

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Pagina 1 van 13 1 maart 2014 Inhoud 1. SBR en Digipoort... 3 2. De aangifte omzetten naar SBR... 4 3. De aangifte genereren... 6 3.1. Aangifte omzetbelasting

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Onze bijzondere voorwaarden: persoonlijke, telefonische en online diensten In onze bijzondere voorwaarden geven wij u informatie over de wijze van onze dienstverlening. Hierbij geven

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

SBR voorlichtingsbijeenkomsten 2011

SBR voorlichtingsbijeenkomsten 2011 Belastingdienst: invoering verplichtstelling en overgang van BAPI naar SBR SBR voorlichtingsbijeenkomsten 2011 Vanaf 1 januari 2013 is SBR de standaard voor financiële rapportages Agenda Huidige aanlevering

Nadere informatie

Handleiding klantenportaal De Kok.

Handleiding klantenportaal De Kok. Handleiding klantenportaal De Kok. U hebt gekozen voor het digitaal aangifte doen via onze Portal. Wat houdt dit nu in?. Als eerste zullen wij u een mailbericht sturen met daarin het wachtwoord en een

Nadere informatie

Accountants- & Administratiekantoren regeling

Accountants- & Administratiekantoren regeling Accountants- & Administratiekantoren regeling Davilex Als onafhankelijk Nederlands software-uitgever ontwikkelt Davilex al meer dan 25 jaar administratieve software voor het Midden- en Kleinbedrijf. Door

Nadere informatie

Wat is Cozilla? Waarom Cozilla? Waar bestaat de website uit? De 'niet- digitaal service' (scan en postservice) Actueel houden

Wat is Cozilla? Waarom Cozilla? Waar bestaat de website uit? De 'niet- digitaal service' (scan en postservice) Actueel houden Internetpresentaties voor beeldende kunstenaars www.cozilla.nl info@cozilla.nl tel. 0624509818 kvk 34133047 postgiro 3627586 t.n.v. j. van gasteren visserslaan 4 1815vd alkmaar Wat is Cozilla? Cozilla

Nadere informatie

Stappenplan aanvraag en verwerken certificaten voor elektronische Btw-aangifte

Stappenplan aanvraag en verwerken certificaten voor elektronische Btw-aangifte Versie: 2012042101 Pagina 1 van 14 Stappenplan aanvraag en verwerken certificaten voor elektronische Btw-aangifte Hieronder vindt u de stappen om certificaten voor elektronische BTW-aangifte in SnelStart

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte?

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

Propositie MijnAccorderingService

Propositie MijnAccorderingService Propositie MijnAccorderingService Datum: 14-06-2016 AC Portal B.V. ING Bank: NL73 INGB 0683 5206 52 www.acportal.nl Het Sterrenbeeld 17a KvK-nr: 8067547 info@acuity.nl 5215 MK s Hertogenbosch BTW-nr: 8024.28.009.B.01

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening t.b.v. Nationale-Nederlanden Bank N.V. Inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer u als hypotheekadviseur zelf

Nadere informatie

Aanvraag Beroepsgebonden Certificaten RA en AA v1.12

Aanvraag Beroepsgebonden Certificaten RA en AA v1.12 Aanvraag Beroepsgebonden Certificaten RA en AA v1.12 Domein Organisatie Met behulp van dit formulier kunt u een Beroepsgebonden Certificaat aanvragen bij CreAim. Belangrijk: lees eerst de bijgevoegde toelichting

Nadere informatie

Aanvraagformulier contractovername consumenten

Aanvraagformulier contractovername consumenten Aanvraagformulier contractovername consumenten Aansluitadres 1. Wat is het adres van de over te nemen aansluitingen(en)? Huidige contractant 2. Wie is de huidige contractant? Naam en voorletters Geboortedatum

Nadere informatie

Instellen facturen versturen per e-mail

Instellen facturen versturen per e-mail Instellen facturen versturen per e-mail Om facturen per e-mail te kunnen versturen zijn er enkele instellingen noodzakelijk. Onderstaand de stappen die u moet doorlopen. Instellen smtp server Instellen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

De Nederlandse taxonomie wordt uitgebreid met berichtsoorten die nu al wel in BAPI aanwezig zijn, maar nog niet in XBRL.

De Nederlandse taxonomie wordt uitgebreid met berichtsoorten die nu al wel in BAPI aanwezig zijn, maar nog niet in XBRL. IB en VPB aangiftes in 2013 niet meer via BAPI In 2013 fiscale aangiftes IB en VPB aanleveren via Digipoort en niet meer via BAPI Op dit moment is vanuit de overheid besluitvorming onderhanden om Digipoort

Nadere informatie

Aanvraagformulier contractovername voor zakelijke klanten

Aanvraagformulier contractovername voor zakelijke klanten Referentienummer Ref. nr.: 1042023 Reden contractovername Wat is de reden van de contractovername? Bedrijfsovername / wijziging eigenaar Huidige contractant Contactgegevens (Bedrijfs)naam Zwamborn & van

Nadere informatie

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon)

Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon) Leningsovereenkomst met startende ondernemer (rechtspersoon) Naam: Wonende/kantoorhoudende aan de: Te Burgerservicenummer: Hierna te noemen uitlener, En M-Ve BV. (Martijn van Eerden> Wonende/kantoorhoudende

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Zomeractie Energielevering. LEON Zeewolde

Zomeractie Energielevering. LEON Zeewolde Zomeractie Energielevering LEON Zeewolde Versie: juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Contractuele informatie. 3 Uw tarieven 4

Nadere informatie

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v.

Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten. 2012 d-basics b.v. Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten 2 1 Aanvragen en in gebruik nemen KPN BAPI-certificaten Inleiding De module TAX wisselt berichten uit met de Belastingdienst. Hierbij werden aanvankelijk

Nadere informatie

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren)

1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1.Aangifteprogramma IB2014 2.VA2015 3.Toeslagen (Fiscaal Gemak) 4.Website (digitale cursus, formulieren) 1) Aangifteprogramma IB2014 2 mrt 2015 met eherkenning (geen PIN) Aangiftemaand: begin maart Voorstel

Nadere informatie

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER

ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER ACCEPTATIE- / INSCHRIJFFORMULIER BETREFT ADRES: POSTCODE:.. TE AMSTERDAM Gegevens huurder Voorletters en achternaam Huidig adres Postcode Woonplaats Huidige woning: Koopwoning Sociale huurwoning Stadgenoot

Nadere informatie

Persoonsgebonden Certificaten - v1.22 Domein Organisatie

Persoonsgebonden Certificaten - v1.22 Domein Organisatie Aanvraag PKIoverheid Persoonsgebonden Certificaten - v1.22 Domein Organisatie Ondergetekende vraagt, met behulp van dit formulier, namens de hieronder genoemde Abonnee, binnen het Organisatie van de PKI

Nadere informatie

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013)

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013) SFA B.V. Postbus 6007 5700 ES HELMOND (t) 0492-780630 (f) 0492-780639 www.sfa-advies.nl info@sfa-advies.nl ING Bank 67.13.37.912 KvK 17113848 AFM 12005925 SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE

Nadere informatie

Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon?

Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon? Hoe doe ik digitale aangifte loonheffingen met Loon? Inhoud In het kort...... 1 1 Loon Aangifte-Service... 1 1.1 Aanmelden voor de Loon Aangifte-Service... 2 1.2 LoonBapi?... 2 2 Aangifte loonheffingen

Nadere informatie

Toelichting en instructie Aanvraag beroepsgebonden Certificaten

Toelichting en instructie Aanvraag beroepsgebonden Certificaten Toelichting en instructie Aanvraag beroepsgebonden Certificaten Domein Organisatie Algemeen Met dit formulier kunt u Beroepsgebonden Certificaten aanvragen bij KPN. Beroepsgebonden Certificaten zijn Certificaten

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN

Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN Accept Financieel Elektronische aangifte Vervanging certificaten DigiNotar KPN Aanpassing certificaten Men heeft een bericht ontvangen dat de certificaten van DigiNotar zullen worden vervangen door die

Nadere informatie

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s.

Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Trevler Fleet: Voor wie: Trevler Fleet is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark van meer dan 10 (grijskenteken)auto s. Waarom: De Belastingdienst heeft in veel gevallen de controle op het

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting.

4. Artikel 4.2 van de Module Algemeen van de ICT~Office Voorwaarden is niet van toepassing op de levering van DNS hosting. Aanvullende voorwaarden voor DNS hosting 1. In deze Aanvullende voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a. ICT Persoonlijk : de eenmanszaak ICT Persoonlijk, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Fiscaal voordeel. binnen het Koninkrijk der Nederlanden

Fiscaal voordeel. binnen het Koninkrijk der Nederlanden Fiscaal voordeel binnen het Koninkrijk der Nederlanden Inleiding Op 7.800 km afstand van Nederland kunt u als Nederlands ondernemer fiscaal voordeel behalen op Aruba. Dit kan in een deel van het Koninkrijk

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Als voorbeeld gaan we een heerlijke Roederer champagne bestellen en we gaan deze betalen met ideal (de veilige, snelle en meestgekozen betaalmethode). Voor

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden voor losse domeinnamen Versie November 2011

Aanvullende voorwaarden voor losse domeinnamen Versie November 2011 Aanvullende voorwaarden voor losse domeinnamen 1. In deze Aanvullende voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a. ICT Persoonlijk : de eenmanszaak ICT Persoonlijk, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde

Overeenkomst Energielevering. LEON Zeewolde Overeenkomst Energielevering LEON Zeewolde Versie: juli 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Bevestigingsbrief... 3 Onze gegevens 3 Uw gegevens 3 Leveringadres 3 Geraamd jaarverbruik 3 Contractuele informatie.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1 Algemene voorwaarden 1. Definities In de algemene voorwaarden worden onderstaande definities met diens betekenis gebruikt, tenzij anders aangegeven. 1. Awerso Webdiensten: handelsnaam van Awerso, ingeschreven

Nadere informatie

Handleiding aanvraag UZI servercertificaat:

Handleiding aanvraag UZI servercertificaat: Handleiding aanvraag UZI servercertificaat: Inleiding Deze handleiding beschrijft stapsgewijs hoe u het UZI servercertificaat on-line aanvraagt bij het UZI register. Dit servercertificaat is nodig voor

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Inschrijving voor huurwoning bij Stichting Clavis

Inschrijving voor huurwoning bij Stichting Clavis Inschrijving voor huurwoning bij Stichting Clavis Beste heer/mevrouw, U hebt belangstelling voor een huurwoning van Clavis. Daarom wilt u zich bij Clavis inschrijven als woningzoekende. Om u in te kunnen

Nadere informatie

Aanvraag subsidie ESF 2009

Aanvraag subsidie ESF 2009 Het ESF investeert in Aanvraag subsidie ESF 2009 Met dit formulier kunt u subsidie aanvragen voor opleidingen die door het A&O-fonds Grafimediabranche zijn geselecteerd. Dit document bestaat uit vier delen:

Nadere informatie

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier Schade Levens Hypotheek Belastingaangifte Mijnkluis PERSONAL FINANCE 4 ALL Geachte heer/ mevrouw, U heeft via ons kantoor producten en/of diensten, naar aanleiding van

Nadere informatie

«SUBCO_NAME» T.a.v. «De_heerMevrouw» «OWNER_FIRST_NAME» «OWNER_LAST_NAME» «ADDRESS» «POSTAL_CODE» «CITY» «KIKS»

«SUBCO_NAME» T.a.v. «De_heerMevrouw» «OWNER_FIRST_NAME» «OWNER_LAST_NAME» «ADDRESS» «POSTAL_CODE» «CITY» «KIKS» «SUBCO_NAME» T.a.v. «De_heerMevrouw» «OWNER_FIRST_NAME» «OWNER_LAST_NAME» «ADDRESS» «POSTAL_CODE» «CITY» «KIKS» Pakketservice TNT Post Pakketservice Benelux BV Neptunusstraat 2-20 2132 JB Hoofddorp Nederland

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief

Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Opdracht tot dienstverlening NHG inkomensverklaring zzp er 1-3 jaar actief Kredietverstrekker of hypotheekadviseur: LET OP: gebruik dit formulier alleen wanneer de kredietverstrekker of hypotheekadviseur

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten Inhoud: Afsluiten van een verzekering Wachtwoord vergeten Wijzigen van verzekering(en) Wijzigen van (e-mail)adres/rekeningnummer Online schade melden Opzeggen lopende verzekering(en) bij andere verzekeraars

Nadere informatie

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst 1. Bedrijfsgegevens Statutaire naam* KvK nr.* Niet inschrijfplichtig Handelsnaam* (deze dient ook op uw printbon en KvK te staan) Initialen/Achternaam contactpersoon* De heer mevrouw Statutair vestigingsadres

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie