Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag"

Transcriptie

1 Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag Geachte ouder(s) / verzorger(s), Met dit aanvraagformulier doet u een aanvraag voor de tegemoetkoming voor de kosten van peuteropvang. Met dit door u ingevulde formulier kunnen wij beoordelen of u in aanmerking komt voor de tegemoetkoming kosten peuteropvang. Dit aanvraagformulier levert u in bij uw peuteropvang. Deel A. Aanvraag: in te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) 1. Gegevens kind Voornaam: Voorvoegsel: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Geboortedatum: UPN-nummer*: *De laatste 6-cijfers van het Burgerservicenummer (BSN-nummer) 2. Gezinssamenstelling Hoe is uw gezinssamenstelling? 1-oudergezin 2-oudergezin 3. Gegevens ouder(s) / verzorger(s) Naam ouder / verzorger 1: Naam ouder / verzorger 2*: *Indien van toepassing als beide ouders / verzorgers of partners op dit adres wonen. Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon/mobiel: adres:

2 Alleen B. invullen bij co-ouderschap als de adressen van de ouders / verzorgers verschillen. B. Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon/mobiel: adres: 4. Gegevens peuteropvang Naam van de peuteropvang locatie: 5. Beoordelen recht op gemeentelijke peutertoeslag Vul ALLE onderstaande vragen in. A. Werken beide ouders? Zo ja, u heeft recht op kinderopvangtoeslag. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. B. Bent u een alleenstaande ouder én werkt u? Zo ja, u heeft recht op kinderopvangtoeslag. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. C. Werkt één van beide ouders? Zo ja, u moet bij de peuteropvang een inkomensverklaring aanleveren. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. D. Eén van beide ouders heeft een uitkering én de andere ouder werkt niet? Zo ja, u moet bij de peuteropvang een inkomensverklaring aanleveren. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. E. Bent u een alleenstaande ouder en heeft u een uitkering? Zo ja, u moet bij de peuteropvang een inkomensverklaring aanleveren. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. F. Volgt u of volgen beide ouders een opleiding én ontvangen u of beide ouders een studiefinanciering? Zo ja, u heeft recht op kinderopvangtoeslag. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. G. Bent u een alleenstaande ouder of zijn beide ouders jonger dan 18 jaar én gaan naar school? Zo ja, u heeft recht op kinderopvangtoeslag. Vraag dit bij de Belastingdienst aan. H. Volgt u een traject naar werk of naar verplichte inburgering?

3 Zo ja, u heeft recht op kinderopvangtoeslag Vraag dit bij de Belastingdienst aan. I. Heeft u voor uw kind een geldige Ooievaarspas. (zie *)? Zo ja, Laat uw geldige Ooievaarspas (bij inschrijving) aan de opvang zien; Bepaal samen met uw peuteropvang of u kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst kunt aanvragen (zie*). J. Heeft uw kind een CJG-indicatie? Let op: Heeft u bij deze vraag 5 A en B met JA heeft beantwoord en de overige vragen C tot met J met NEE? Dan is dit formulier niet op u van toepassing. Er is geen sprake van een aanvraag voor een gemeentelijke peutertoeslag. 6. Bijlagen Heeft u géén Ooievaarspas? En heeft u vraag C, D, E of J met JA geantwoord? Voeg dan toe: Inkomensverklaring van de belastingdienst van BEIDE ouders over het laatst beschikbare jaar. U moet van beide ouders/verzorgers een aparte inkomensverklaring over het laatst beschikbare jaar (peiljaar) meesturen. Oók als één van beide ouders/verzorgers geen inkomen heeft. Informatie over uw inkomen is noodzakelijk om te kijken of u een eigen bijdrage moet betalen. En hoeveel u zelf moet betalen. De inkomensverklaring vraagt u op via (rechtsboven in de zoekbalk tikt u: inkomensverklaring) of via telefoonnummer * Ooievaarspas. Let op: Ouders met een geldige Ooievaarspas hoeven geen inkomensverklaring aan te leveren. De Wet kinderopvang artikel 1.13, maakt het niet in alle gevallen mogelijk dat de gemeente uw eigen bijdrage voor u betaalt als u een Ooievaarspas heeft. Soms betaalt de gemeente de kinderopvangtoeslag voor u. Afhankelijk van uw situatie en van uw inkomen/uitkering, kan het zijn dat u wel recht heeft op kinderopvangtoeslag maar dat u dit niet aanvraagt. Voorwaarde is wel dat u samen met uw peuteropvang heeft uitgezocht dat het in uw situatie beter is om geen gebruik te maken van kinderopvangtoeslag. 7. Ondertekening aanvraag door ouder(s)/verzorger(s) Met dit formulier kan de gemeente vaststellen of u recht heeft op de gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang, (vakjes aankruisen wat van toepassing is). Hiermee verklaart u dat dit formulier volledig en naar waarheid is ingevuld. Als er sprake is van een inkomensverklaring: U heeft de inkomensverklaring(en) voor de houder van de peuteropvang bijgevoegd. Als uw kind CJG indicatie heeft: U bent ermee bekend dat de houder voor peuteropvang controleert of een indicatie voor extra opvanguren aan u is afgegeven. Als u voor uw kind een geldige Haagse Ooievaarspas heeft: U verklaart dat de houder van de peuteropvang samen met u heeft bepaald voor welke opvangtoeslag u in aanmerking komt. Dit kan dus zijn kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst óf de opvangtoeslag van de gemeente. U verzoekt met dit aanvraagformulier in aanmerking te komen voor de gemeentelijke tegemoetkoming toeslag voor de peuteropvang van uw kind. U bent ermee bekend dat uw gegevens aan de gemeente Den Haag worden verstrekt. De gemeente kan de gegevens op juistheid controleren. Naam ouder 1 / verzorger 1 :

4 Plaats: Datum: Handtekening: Naam ouder 2 / verzorger 2* : (*indien van toepassing) Plaats: Datum: Handtekening: Deel B en C niet zelf invullen. Dit doet de peuteropvang. Dus lever dit aanvraagformulier en indien noodzakelijk, de inkomensverklaring in bij de peuteropvang.

5 Deel B. Verklaring door de houder van de peuteropvang De houder van de peuteropvang verklaart hierbij dat het kind op de bij vraag 4 opgegeven locatie staat ingeschreven. 8. Beoordelen ingevuld aanvraagformulier Datum binnenkomst compleet aangevraagde Gemeentelijke regeling peuteropvang formulier: Is het aanvraagformulier correct ingevuld? Is de Ooievaarspas gecontroleerd op geldigheid? Heeft het kind in VVE-up een CJG-indicatie? Alleen invullen als er sprake is van meerdere geplaatste kinderen uit hetzelfde huishouden (broertje, zusje, meerling) in de leeftijd 2,5-4 jaar: Geef de plaatsing van het kind aan 1 e geplaatste kind Geboortedatum Datum start peuteropvang 2 e geplaatste kind Geboortedatum Datum start peuteropvang 3 e geplaatste kind Geboortedatum Datum start peuteropvang 9. Ingangsdatum en verwachte einddatum plaatsing van het kind Plaatsingsdatum: Verwachte einddatum: 10. Vaststellen inkomen van de ouder(s) / verzorger(s) De houder van de peuteropvang bepaalt op basis van de aangeleverde inkomensverklaring(en) het gezamenlijke inkomen van de ouder(s) / verzorger(s) van het kind. Inkomen ouder 1: Inkomen ouder 2* (*indien van toepassing): Houders van een Ooievaarspas hoeven geen (gezamenlijke) inkomensverklaring aan te leveren. 11. Aantal uren peuteropvang Voor hoeveel uur sluit de ouder een contract met de peuteropvang? uren per jaar Voor hoeveel uren wilt u voor de ouder per volledig kalenderjaar een tegemoetkoming voor de kosten van peuteropvang aanvragen? Basisuren: per jaar + CJG-geïndiceerde uren: per jaar

6 12. Bepalen ouderbijdrage voor het kind Bepaal met behulp van het bijgevoegde stroomschema voor houders (behorend bij de Gemeentelijke tegemoetkoming peuteropvang Den Haag) welke ouderbijdrage de ouder gaat betalen. met Ooievaarspas + zonder Kinderopvangtoeslag + met CJG-indicatie = nvt met Ooievaarspas + zonder Kinderopvangtoeslag + zonder CJG-indicatie = nvt met Ooievaarspas + met Kinderopvangtoeslag + met CJG-indicatie = nvt met Ooievaarspas + met Kinderopvangtoeslag + zonder CJG-indicatie = nvt zonder Ooievaarspas + zonder Kinderopvangtoeslag + met CJG-indicatie =.. per maand zonder Ooievaarspas + zonder Kinderopvangtoeslag + zonder CJG-indicatie = per maand zonder Ooievaarspas + met Kinderopvangtoeslag + met CJG-indicatie = nvt 13. Ondertekenen door peuteropvang van het ingevulde aanvraagformulier Het formulier is gecontroleerd en goedgekeurd door: Naam van de peuteropvang locatie: LRK-nummer: adres van de (contactpersoon van de) peuteropvang: Naam: Functie van de ondertekenaar: Datum: Handtekening: Stempel van peuteropvang:

7 Deel C. Indiening aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming peutertoeslag door peuteropvang Stuur het volledig ingevuld en door u en door de ouder(s) ondertekend formulier naar: Gemeente Den Haag, Dienst Onderwijs, Cultuur & Welzijn Afdeling Onderwijszaken, ten behoeve van Peutertoeslag Postbus DP Den Haag Of digitaal naar: Heeft u vragen? Mail naar : peutertoeslag@denhaag.nl peutertoeslag@denhaag.nl

8 Toelichting: gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Als ouders geen recht hebben op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst, kunnen zij in aanmerking komen voor een toeslag van de gemeente, Dit is de gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang. Voor sommige ouders met een Haagse Ooievaarspas geldt dat zij geen beroep doen op kinderopvangtoeslag, zij krijgen de toeslag van de gemeente. De tegemoetkoming van de gemeente is even hoog als de kinderopvangtoeslag. Wat is een Inkomensverklaring? Een inkomensverklaring (voorheen IB60) is in feite bedoeld om andere (overheids)instanties, die geen inzage hebben in de inkomensgegevens van burgers, te informeren. Zo hebben in dit geval de gemeente en de peuteropvang een dergelijke inkomensverklaring van de ouder/verzorger nodig. Dit is om te bepalen hoeveel de ouder(s)/verzorger(s) aan eigen bijdrage moet betalen. En ook om de hoogte van de gemeentelijke tegemoetkoming te bepalen. De inkomensverklaring moet aangevraagd worden voor elke ouder, ook de ouder/verzorger die geen inkomen heeft. De ouder/verzorger kan bij de Belastingdienst om een inkomensverklaring vragen. Deze kunt u gratis aanvragen: telefoon Belastingdienst of online met uw DigiD. U moet de inkomensverklaring toevoegen aan uw aanvraagformulier voor de gemeentelijke regeling peuteropvang. Let op!: Ouders met een geldige Haagse Ooievaarspas, hoeven geen inkomensverklaring bij de Belastingdienst aan te vragen. Heeft u een geldige Haagse Ooievaarspas? De gemeente Den Haag regelt dat voor Haagse ouders/verzorgers met een geldige Ooievaarspas de peuteropvang gratis is tot 240 of 480 uur per jaar (480 uur alleen met CJG-indicatie). De gemeente betaalt dan uw eigen bijdrage. Heeft u een geldige Ooievaarspas en wilt u hier gebruik van maken? Dan hoeft u géén inkomensverklaring bij de Belastingdienst aan te vragen. Uw inkomen uit werk of uitkering is namelijk al bekend bij de gemeente Den Haag, Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Let op: De Wet kinderopvang (zie artikel 1.13 en artikel1.6) maakt het niet in alle gevallen mogelijk dat de gemeente uw eigen bijdrage voor u betaalt als u een Ooievaarspas heeft. Om te voorkomen dat u eventueel kinderopvangtoeslag aan de Belastingdienst moet terugbetalen, betaalt in sommige gevallen de gemeente de kinderopvangtoeslag voor u. Afhankelijk van uw situatie en van uw inkomen/uitkering, kan het dus zijn dat u wel recht heeft op kinderopvangtoeslag maar dat u dit niet aanvraagt. Voorwaarde is wel dat u samen met uw peuteropvang heeft uitgezocht dat het in uw situatie beter is om geen gebruik te maken van kinderopvangtoeslag. Overige informatie Wat is kinderopvangtoeslag? Kinderopvangtoeslag is een bijdrage van de belastingdienst aan de ouder/verzorger in de kosten van kinderopvang. Dit is geregeld via artikel 1.1. van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzaalwerk. De ouder betaalt ook een eigen bijdrage. Hoe meer u verdient hoe meer u zelf betaalt. U komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als er sprake is van: Twee ouders/verzorgers in een gezin die werken, een studie volgen of een traject naar werk; Een alleenstaande ouder/verzorger die werkt, of een studie volgt een traject naar werk. Een gemeentelijke doelgroep waar één of beide ouder(s)/verzorger(s) onder vallen, bijvoorbeeld: een ouder met een uitkering die een re-integratiecursus volgt, of een inburgeringscursus. Kinderopvangtoeslag vraagt u aan bij de belastingdienst via Hier kunt u ook een proefberekening maken. Tegemoetkoming voor ouder(s)/verzorger(s) met een eigen onderneming Zelfstandige ondernemers komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Ook de ouder, die zonder enige vergoeding arbeid verricht in de onderneming van de partner in de zin van art van de Wet Inkomstenbelasting Dit artikel gaat over de meewerkaftrek, die geldt als de partner meer dan 525 uur per jaar meewerkt. Bijvoorbeeld: als de man dus een onderneming heeft en de vrouw (of andersom) minimaal 525 uur per jaar meewerkt, voldoen ze beiden aan de criteria voor de Wet Kinderopvang, hebben ze dus recht op een tegemoetkoming van de belastingdienst en kan er dus geen gebruikgemaakt worden van de gemeentelijke regeling.

9

Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag

Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kosten peuteropvang Den Haag Geachte ouder(s) / verzorger(s), Met dit aanvraagformulier doet u een aanvraag voor de tegemoetkoming voor de kosten van peuteropvang.

Nadere informatie

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang.

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang. Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag gemeente Nijmegen bij gebruik peuteropvang. Gegevens ouder(s)/verzorger(s) Gegevens ouder/verzorger Gegevens ouder/verzorger Naam Voorletter(s) Straatnaam

Nadere informatie

1. Uw kind heeft een indicatie voor VVE* en u heeft géén recht op kinderopvangtoeslag

1. Uw kind heeft een indicatie voor VVE* en u heeft géén recht op kinderopvangtoeslag Voorburg, 20 oktober 2017 Beste ouders, verzorgers, Met deze brief laten wij u weten, dat de overheid met ingang van 1 januari 2018, meebetaalt aan de kosten die u heeft voor de peuterspeelzaal. Waarom?

Nadere informatie

U krijgt deze brief, omdat er vanaf 1 januari 2017 veranderingen zijn bij de peuterspeelzaal.

U krijgt deze brief, omdat er vanaf 1 januari 2017 veranderingen zijn bij de peuterspeelzaal. Aan ouders/verzorgers die niet beide werken/studeren of bij een eenoudergezin aan de ouder/verzorger die niet werkt/studeert en u heeft voor uw kind geen recht op 5 dagdelen Geachte ouder(s), U krijgt

Nadere informatie

Nieuwe peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar

Nieuwe peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar Nieuwe peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar Beste ouders, per 1 januari 2016 bieden drie kinderopvangorganisaties, op vijf locaties, gesubsidieerde peuteropvang aan in de gemeente Dongen. Met deze

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie peuteropvang gemeente Koggenland 2018

Aanvraagformulier subsidie peuteropvang gemeente Koggenland 2018 Aanvraagformulier subsidie peuteropvang gemeente Koggenland 2018 1. Gegevens kind: Voorletters en achternaam: Geboortedatum: BSN nummer: Aantal uren van de opvang: Aantal dagdelen van de opvang: Ingangsdatum

Nadere informatie

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer Schooljaar 2019-2020 1 Gegevens leerling Voornaam Voorvoegsel Achternaam Burgerservicenummer Geslacht M V Het feitelijke woonadres (dit kan anders zijn dan het adres waarop de leerling in de gemeente ingeschreven

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar Peuteropvang Voor peuters van 2 tot 4 jaar Beste ouders, drie kinderopvangorganisaties, op vijf locaties, bieden gesubsidieerde peuteropvang aan in de gemeente Dongen. Met deze brochure willen we u op

Nadere informatie

Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden

Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden Informatiepakket Stichting Peuterspeelzalen Heusden pagina 2 De informatie op pagina 2 en 3 is uitsluitend bedoeld voor ouders die gebruik maken van de Wet kinderopvang. De informatie op pagina 4 is uitsluitend

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer Schooljaar 2018-2019 anvraag B Schoolverklaring dvies In te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) In te vullen door de directeur van de school In te vullen door de voorzitter van de commissie voor de begeleiding

Nadere informatie

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: via telefoon: of via

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: via telefoon: of via Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Medemblik Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Beste ouders / verzorgers, Fijn dat u uw kindje aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG

AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG AANVRAAGFORMULIER VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG 1. U heeft recht op de vergoeding van de eigen bijdrage kinderopvang als: - U een bijstandsuitkering heeft of werkloos/ werkzoekend bent en als

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer

Aanvraag Voorziening Leerlingenvervoer Schooljaar 2017-2018 B Schoolverklaring dvies In te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) In te vullen door de directeur van de school In te vullen door de voorzitter van de commissie voor de begeleiding

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Stedebroec Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Den Helder Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Drechterland

Informatiepakket peuterscholen Kappio gemeente Drechterland Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kind aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: via telefoon: of via

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: via telefoon: of via Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag. ochtend middag uur

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag. ochtend middag uur Villa Okidoki Bakkershof 140 2291 DE Wateringen (0174) 44 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER (DAG)OPVANG

Nadere informatie

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: via telefoon: of via

Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met ons: via telefoon: of via Informatiepakket peuterscholen Kappio Beste ouders, verzorgers, Fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier. Meer informatie

Nadere informatie

Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik:

Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik: Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (0174) 44 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar s-gravenzande

Nadere informatie

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon

Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Informatiepakket peuterscholen Kappio Gemeente Hollands Kroon Beste ouders / verzorgers, Fijn dat u uw kindje aan wilt melden voor onze peuterschool. U ontvangt hierbij het informatiepakket met inschrijfformulier.

Nadere informatie

KINDEROPVANG, AANVRAAG VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE

KINDEROPVANG, AANVRAAG VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE KINDEROPVANG, AANVRAAG VERGOEDING EIGEN BIJDRAGE 1. Aanvrager voorletters en achternaam burgerservicenummer bank-gironummer (mobiel) telefoonnummer e-mailadres Heeft u een partner/woont u samen? ja, met

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Orchideehof DM Wateringen

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Orchideehof DM Wateringen Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (0174) 44 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Orchideehof 24 2292 DM Wateringen Datum binnenkomst

Nadere informatie

Inschrijfformulier Peuterspeelzaal

Inschrijfformulier Peuterspeelzaal Inschrijfformulier Peuterspeelzaal Kindgegevens Achternaam Voorletter(s) Roepnaam Geboortedatum Geslacht BSN Nationaliteit jongen / meisje De Rakkertjes Hageroos 1 4102 JN Culemborg T 0345-535952 info

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen Villa Okidoki (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0- jaar en PEUTEROPVANG 2- jaar Pieter van der Plasstraat 22 2291 SE Wateringen Datum binnenkomst

Nadere informatie

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik:

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik: Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG EN BUITENSCHOOLSE OPVANG 2-12 jaar OP DE LOCATIE Openbare Daltonschool Naaldwijk,

Nadere informatie

Aanvraagformulier gemeentetoeslag peuteropvang en VVE

Aanvraagformulier gemeentetoeslag peuteropvang en VVE Aanvraagformulier gemeentetoeslag peuteropvang en VVE Dit formulier hoort bij gemeentetoeslag voor peuteropvang en VVE, te vinden op www.opsterland.nl. Voor het invullen van dit formulier heeft u nodig:

Nadere informatie

JongLeren & Haagse harmonisatie model

JongLeren & Haagse harmonisatie model JongLeren & Haagse harmonisatie model Organogram Xtra Xtra Bestuur Directie Ondersteunende diensten 2 JongLeren in beeld Samengevoegd/ opgericht per 2018 54 Peuterleerplekken 54 vve koppels 38 Samenspelgroepen

Nadere informatie

U kunt een tegemoetkoming bij de gemeente aanvragen als u behoort tot één van onderstaande, speciale doelgroepen:

U kunt een tegemoetkoming bij de gemeente aanvragen als u behoort tot één van onderstaande, speciale doelgroepen: Wet kinderopvang Om aanspraak te maken op een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang, moet u zelf een opvangplaats voor uw kind regelen. Uitgangspunt van de Wet kinderopvang is dat kinderopvang een

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul (0174) 44 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa

Nadere informatie

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang Regionale Sociale Dienst (RSD) de Liemers

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang Regionale Sociale Dienst (RSD) de Liemers Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang Regionale Sociale Dienst (RSD) de Liemers Waarom dit formulier Met dit formulier kunt u bij de Regionale Sociale Dienst (RSD) de Liemers een tegemoetkoming aanvragen

Nadere informatie

(Gesubsidieerde) peuteropvang. Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): middag uur n.v.t.

(Gesubsidieerde) peuteropvang. Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): middag uur n.v.t. Dr. Schaepmanstraat 2 2291 SX Wateringen (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER (DAG)OPVANG 0 - JAAR

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gasselte: t Kikkertje Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Nationaliteit:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

1 Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten kinderopvang op grond van Sociaal Medische Indicatie

1 Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten kinderopvang op grond van Sociaal Medische Indicatie Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten kinderopvang op grond van Sociaal Medische Indicatie Gemeente Strijen Waarom dit formulier Hebt u om sociale of medische redenen kinderopvang nodig? En krijgt u

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente IJsselstein

Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente IJsselstein GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente IJsselstein Nr. 71961 1 mei 2017 Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente IJsselstein 2017 Burgemeester en Wethouders van de gemeente

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2015 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar s-gravenzande

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar s-gravenzande Langestraat 12 2691 BK s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 - jaar s-gravenzande

Nadere informatie

AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG

AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG Wat is het? In sommige gezinnen zijn ernstige problemen. Lichamelijke, psychische of sociale problemen. Of verschillende problemen tegelijk. Dat kan slecht

Nadere informatie

AANVRAAG TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE

AANVRAAG TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE AANVRAAG TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE Waarom dit formulier Met dit formulier kunt u een tegemoetkoming aanvragen in de kosten van kinderopvang op sociaal-medische gronden.

Nadere informatie

WIJZIGINGSFORMULIER PEUTERTOESLAG. p.s. voor elk kind een apart wijzigingsformulier invullen 1. PERSOONLIJKE GEGEVENS. Achternaam en voorletters.

WIJZIGINGSFORMULIER PEUTERTOESLAG. p.s. voor elk kind een apart wijzigingsformulier invullen 1. PERSOONLIJKE GEGEVENS. Achternaam en voorletters. WIJZIGINGSFORMULIER PEUTERTOESLAG p.s. voor elk kind een apart wijzigingsformulier invullen 1. PERSOONLIJKE GEGEVENS Achternaam en voorletters BSN van nieuwe aanvrager/ toeslagpartner Geboortedatum van

Nadere informatie

Let op: bent u co-ouder? Dan moeten beide ouders van de leerling een aanvraag indienen.

Let op: bent u co-ouder? Dan moeten beide ouders van de leerling een aanvraag indienen. invullen Aanvraag verlenging leerlingenvervoer 2017/2018 Voordat u het formulier invult, raden wij u aan eerst de begeleidende brief te lezen. Zijn de voorbedrukte gegevens onjuist? Wilt u dan uw gegevens

Nadere informatie

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag ochtend. Middag uur

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag ochtend. Middag uur Villa Okidoki Bakkershof 10 2291 DE Wateringen (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER (DAG)OPVANG 0

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s),

AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s), AANVRAAGFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie nodig en u wilt een tegemoetkoming

Nadere informatie

WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s),

WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016. Geachte ouder(s), WIJZIGINGSFORMULIER TEGEMOETKOMING KOSTEN KINDEROPVANG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE 2016 Geachte ouder(s), U heeft kinderopvang in verband met Sociaal Medische Indicatie op basis van de verordening Wet kinderopvang

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente Montfoort

Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente Montfoort GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Montfoort Nr. 94709 1 augustus 2017 Uitvoeringsregeling gemeentetoeslag voor peuteropvang gemeente Montfoort 2017 Burgemeester en Wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Als u een partner heeft moet hij/zij ook tot één van bovenstaande doelgroepen behoren.

Als u een partner heeft moet hij/zij ook tot één van bovenstaande doelgroepen behoren. TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming kosten kinderopvang (Dit formulier is bestemd voor personen die een bijstandsuitkering van Sociale Zaken IJsselgemeenten ontvangen) Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

Let op: bent u co-ouder? Dan dienen beide ouders van de leerling een aanvraag in te dienen.

Let op: bent u co-ouder? Dan dienen beide ouders van de leerling een aanvraag in te dienen. invullen iinvullen Aanvraag verlenging leerlingenvervoer 2016/2017 Sociale Zaken en Werkgelegenheid Inkomensondersteuning Voordat u het formulier invult, raden wij u aan eerst de begeleidende brief te

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Schooljaar 2018 2019 Wij verzoeken u, voordat u dit formulier invult, de toelichting te lezen. Volledig invullen en aankruisen indien van toepassing. 1. Gegevens kind

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: 0 Eext: t Hummelhoes 0 Eexterveen : t Spikertje 0 Gieterveen: t Porkenhoesie Burgerservicenummer (BSN)...

Nadere informatie

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen voor de kosten van kinderopvang. U komt alleen in

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gasselte: t Kikkertje Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Nationaliteit:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Orchideehof DM Wateringen (verwachte opening locatie 18 maart 2019)

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Orchideehof DM Wateringen (verwachte opening locatie 18 maart 2019) Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0- jaar en PEUTEROPVANG 2- jaar Orchideehof 2 2292 DM Wateringen (verwachte opening

Nadere informatie

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel. adres. Werkzaam bij.

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel.  adres. Werkzaam bij. INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik:

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik: Langestraat 132 2691 BK s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG EN BUITENSCHOOLSE OPVANG 2-12 jaar OP DE LOCATIE Openbare Daltonschool Naaldwijk,

Nadere informatie

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik:

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik: Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG EN BUITENSCHOOLSE OPVANG 2-12 jaar OP DE LOCATIE Openbare Daltonschool Naaldwijk,

Nadere informatie

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag. ochtend middag uur

Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): hele dag. ochtend middag uur Bakkershof 10 2291 DE Wateringen (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER (DAG)OPVANG 0 - JAAR BAKKERSHOF 10 te

Nadere informatie

AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG

AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG AANVRAAG SOCIAAL MEDISCHE INDICATIE KINDEROPVANG Wat is het? In sommige gezinnen zijn ernstige problemen. Lichamelijke, psychische of sociale problemen. Of verschillende problemen tegelijk. Dat kan slecht

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: 0 Eext: t Hummelhoes 0 Eexterveen : t Spikertje 0 Gieterveen: t Porkenhoesie 0 Gasselte: t Kikkertje

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul (0174) 44 15 10 info@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen Villa Okidoki (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0- jaar en PEUTEROPVANG 2- jaar Pieter van der Plasstraat 22 2291 SE Wateringen Datum binnenkomst

Nadere informatie

Aanvraagformulier KDV Zonnelicht t Rozenpoortje

Aanvraagformulier KDV Zonnelicht t Rozenpoortje Zonnelicht Kindcentrum Aanvraagformulier KDV Zonnelicht t Rozenpoortje Gegevens kind Achternaam BSN Nationaliteit Roepnaam Adres Postcode woonplaats (verwachte) Geboortedatum Gewenste ingangsdatum Jongen/Meisje

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen

INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0-4 jaar en PEUTEROPVANG 2-4 jaar Pieter van der Plasstraat SE Wateringen Villa Okidoki (017) 15 10 planning@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG 0- jaar en PEUTEROPVANG 2- jaar Pieter van der Plasstraat 22 2291 SE Wateringen Datum binnenkomst

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 - jaar Drie Turven Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) Gegevens

Nadere informatie

Lees voor het invullen van dit formulier eerst de toelichting

Lees voor het invullen van dit formulier eerst de toelichting Aanvraagformulier vergoeding kosten leerlingenvervoer schooljaar 2017/2018 Lees voor het invullen van dit formulier eerst de toelichting U dient alle vragen te beantwoorden. Wanneer verwezen wordt naar

Nadere informatie

(Gesubsidieerde) peuteropvang. Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): middag uur n.v.t.

(Gesubsidieerde) peuteropvang. Gewenste dagdelen/dagen opvang (minimaal 2 dagdelen is verplicht bij 0-2 jaar): middag uur n.v.t. Dr. Schaepmanstraat 2 2291 SX Wateringen (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER (DAG)OPVANG 0 - JAAR Dr. SCHAEPMANSTRAAT

Nadere informatie

Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kinderopvang

Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kinderopvang Aanvraag gemeentelijke tegemoetkoming kinderopvang Sector Maatschappelijke Zorg Aan het College Postbus 600 6460 AP Kerkrade Met dit formulier kunt u bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen als bijdrage

Nadere informatie

inschrjffo /mu" CT Kindgegevens Achternaam Voorletter(s) Roepnaam Geboortedatum Geslacht BSN Nationaliteit : jongen / meisje Ouder/verzorger 1

inschrjffo /mu CT Kindgegevens Achternaam Voorletter(s) Roepnaam Geboortedatum Geslacht BSN Nationaliteit : jongen / meisje Ouder/verzorger 1 inschrjffo /mu" CT Kindgegevens Achternaam Voorletter(s) Roepnaam Geboortedatum Geslacht BSN Nationaliteit : jongen / meisje De Springplank St. Janskerkstraat 10 4101 CZ Culemborg T 0345-510799 info rk-peuterspeelzalen.n1

Nadere informatie

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik:

Openbare Daltonschool / RK Basisschool de Regenboog. Eventuele opmerkingen die van belang zijn, zoals dieet, allergie of medicijngebruik: Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (017) 15 10 planning@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG EN BUITENSCHOOLSE OPVANG 2-12 jaar OP DE LOCATIE Openbare Daltonschool Naaldwijk,

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2018-2019 De meeste schoolgaande kinderen in Nederland gaan lopend of op de fiets naar school. Soms is dat niet mogelijk, bijvoorbeeld vanwege een beperking

Nadere informatie

Aanvraag. Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang

Aanvraag. Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang Aanvraag Sociaal Medische Indicatie Kinderopvang Lichamelijke, psychische of sociale problemen van ouders* kunnen er soms voor zorgen dat ouders de opvoeding en verzorging van hun kind niet meer aankunnen.

Nadere informatie

Extra geld voor mensen met een laag inkomen

Extra geld voor mensen met een laag inkomen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u misschien recht op extra geld van uw gemeente. We

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Aanvraagformulier leerlingenvervoer Schooljaar 2018/ 2019 Volledig invullen en vraag 1 aankruisen wat van toepassing is. Gegevens van de leerling jongen meisje BSN Voornaam Geboortedatum Achternaam Adres

Nadere informatie

Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang

Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang 4 Document versienummer: versie 4 Door: I. den Boer Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang Gegevens van het kind Achternaam Voornamen Datum ontvangst: Debiteurnummer: Postadres: Postbus

Nadere informatie

Minimaregeling, aanvraagformulier.

Minimaregeling, aanvraagformulier. Minimaregeling, aanvraagformulier. Met dit aanvraagformulier kunt u een aanvraag indienen voor een minimaregeling van de Gemeente Hellevoetsluis. Informatie over de bestaande minimaregelingen kunt u nalezen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier Koopkrachttegemoetkoming 2014 Pagina 1 van 5 Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon,

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer

Aanvraagformulier leerlingenvervoer Aanvraagformulier leerlingenvervoer Schooljaar 2017/ 2018 Volledig invullen en vraag 1 aankruisen wat van toepassing is. Gegevens van de leerling jongen meisje BSN Voornaam Geboortedatum Achternaam Adres

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Dr. Schaepmanstraat 4

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Dr. Schaepmanstraat 4 Villa Okidoki Dr. Schaepmanstraat 2291 SZ Wateringen (017) 15 10 info@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 - jaar Dr. Schaepmanstraat Datum binnenkomst formulier

Nadere informatie

40 schoolweken 2-4 jaar O (*gesubsidieerde) peuteropvang O (*gesubsidieerde)peuteropvang (niet op woensdagmiddag)

40 schoolweken 2-4 jaar O (*gesubsidieerde) peuteropvang O (*gesubsidieerde)peuteropvang (niet op woensdagmiddag) Villa Okidoki Bakkershof 10 2291 DE Wateringen (017) 15 10 planning@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Villa Okidoki) INSCHRIJFFORMULIER DAGOPVANG

Nadere informatie

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014

Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Aanvraagformulier koopkrachttegemoetkoming 2014 Extra geld voor mensen met een laag inkomen U dient dit formulier in te leveren vóór 15 december 2014 Heeft u een inkomen dat niet hoger is dan 110% van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2016-2017

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2016-2017 AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2016-2017 1. Gegevens aanvrager Naam ouder(s) / verzorger(s) / voogd(en)* Burgerservicenummer (BSN) Adres Postcode + woonplaats Telefoonnummer / mobiel nummer

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: 0 Eext: t Hummelhoes 0 Eexterveen : t Spikertje 0 Gieterveen: t Porkenhoesie 0 Gasselte: t Kikkertje

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Dresdenweg 1 2692 AA s-gravenzande (017) 15 10 info@okidoki-kdv.nl www.okidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 - jaar Datum binnenkomst formulier (in te vullen door Okidoki) Gegevens kind Roepnaam

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen Koopkrachttegemoetkoming 2014 aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Aanvraag ZoetermeerPas 2019

Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Aanvraag ZoetermeerPas 2019 Heeft u een laag inkomen en wilt u leuke activiteiten ondernemen? Met de ZoetermeerPas kunnen u en uw gezinsleden kortingen krijgen op sportieve, culturele, educatieve en ontspannende

Nadere informatie

Aanvrager. OV-vergoeding voor mantelzorgers. 1. Algemene vragen. 2. Persoonsgegevens. Inkomen Armoedebestrijding

Aanvrager. OV-vergoeding voor mantelzorgers. 1. Algemene vragen. 2. Persoonsgegevens. Inkomen Armoedebestrijding Inkomen Armoedebestrijding Aanvraag OV-vergoeding voor mantelzorgers Antwoordnummer 47197 17 WB Amsterdam Telefoon 2 252 6 Lees vóór het invullen van het formulier de toelichting goed door. Dit helpt u

Nadere informatie

Verordening Gemeentelijke tegemoetkoming voorschoolse voorzieningen gemeente Stede Broec

Verordening Gemeentelijke tegemoetkoming voorschoolse voorzieningen gemeente Stede Broec GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Stede Broec Nr. 283455 31 december 2018 Verordening Gemeentelijke tegemoetkoming voorschoolse voorzieningen gemeente Stede Broec De raad van de gemeente Stede

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten Wet Kinderopvang

Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten Wet Kinderopvang Aanvraagformulier Tegemoetkoming kosten Wet Kinderopvang Niet in te vullen door aanvrager Datum afgifte formulier: Reg.nr.: Ingekomen op: Met dit formulier kunt u bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen

Nadere informatie

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Uw aanvraag wordt dan sneller afgehandeld.

Wilt u dit formulier volledig invullen en ondertekenen? Uw aanvraag wordt dan sneller afgehandeld. invullen iinvullen Aanvraag Individuele studietoeslag Sociale Zaken en Werkgelegenheid Inkomensondersteuning Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl Met dit formulier kunt

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2-4 jaar Drie Turven Villa Okidoki Leeuwerik 9 2295 PE Kwintsheul (017) 15 10 info@villaokidoki-kdv.nl www.villaokidoki-kdv.nl INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 - jaar Drie Turven Datum binnenkomst formulier (in te vullen

Nadere informatie