Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek"

Transcriptie

1 A5 Audi A5 Sportback Audi Voorsprong door techniek

2 02 Inhoud Inleiding Onderstel Veiligheid Interieur Design Motor Rijplezier Audi S5 Sportback S line Audi exclusive, Audi exclusive line Styleguides Lakkleuren Stoelen/stoelbekledingen Hemelbekleding, decoratielijsten Velgen/banden Verlichting en spiegels, exterieur, interieur Infotainment, assistentiesystemen Techniek Technische gegevens Afmetingen Audi efficiency, Audi configurator, Audi tv Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

3 04 Inleiding Een uitstraling die meteen indruk maakt De eerste indruk is belangrijk, want dan vormt iemand een mening. Wie de Audi A5 Sportback bekijkt, ziet meteen dat het een bijzondere auto is. Dit is een coupé, maar dan anders. Met een unieke uitstraling, die ook na verloop van tijd niet aan kracht inboet. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

4 06 Design Een interieur dat u meteen alle ruimte geeft De proporties van een coupé en de ruimtebeleving van een Avant. De Audi A5 Sportback bewijst dat een sportief design goed samengaat met praktische bruikbaarheid. Dat is uniek. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

5 08 De Design horizontale lijnen van de achterbumper passen uitstekend bij de vastberaden uitstraling. Het in een afwijkende tint uitgevoerde diffusorgedeelte onderstreept de dynamiek. De slanke koplampen en de grote luchtinlaten zijn kenmerkend voor de voorzijde van de Audi A5. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

6 10 Design Het slanke derde remlicht is op fraaie wijze bovenin de achterklep geïntegreerd. Dankzij de led-verlichting is dit remlicht sneller zichtbaar dan andere lampen. Hierdoor ziet achteropkomend verkeer eerder dat de auto afremt. De elegante doch krachtig ogende daklijn van de Audi A5 Sportback mondt uit in een vlak aflopende achterzijde. Door de naar achteren snel lager wordende zijramen lijkt de carrosserie nog atletischer. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

7 12 Design De Audi A5 Sportback is niet in een hokje te plaatsen. Hij vormt als het ware zijn eigen segment: dat van de vijfdeurs coupés. Van de lange motorkap tot aan de achterzijde is het design de blauwdruk van een tweedeurs bolide. Het vlakke dak zweeft elegant boven de raamstijlloze portieren en de sportieve taillelijn accentueert de grote wielen. De korte voor- en achteroverhang en de langere wielbasis versterken het dynamische design. De vier portieren wijzen op de praktische gebruiksmogelijkheden van het interieur van de Audi A5 Sportback. Daarin is ruim plaats voor vier inzittenden en zij kunnen in alle comfort grotere afstanden afleggen. Dit is duidelijk een auto die voor een frisse kijk op bestaande indelingen zorgt. Op welke manier u er ook naar kijkt. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

8 14 Onderstel Een rijkarakter dat meteen goed voelt quattro met sportdifferentieel: daarmee stuurt de Audi A5 Sportback nog directer en exacter. De Audi A5 Sportback geeft u een goed gevoel en past zich zelfs aan u aan. Met behulp van het optionele Audi drive select en de drie instellingen auto, comfort en dynamic kunt u het rijkarakter bepalen. Via het onderstel en de zeer nauwkeurige besturing weet u precies wat zich onder de wielen afspeelt. Dankzij de grote spoorbreedte, de gunstige gewichtsverdeling over voor- en achteras en de lange wielbasis volgt de auto nauwkeurig de hem opgelegde koers. De rijbeleving is dan ook van een hoog niveau. Als het om wendbaarheid gaat, vormt de quattro -aandrijving de maatstaf. Deze permanente vierwielaandrijving is leverbaar in combinatie met diverse motoren. Dit systeem verdeelt de aandrijfkracht asymmetrisch-dynamisch over de vier wielen, afhankelijk van de omstandigheden. Naar wens is zelfs een nog sportiever weggedrag mogelijk, door voor quattro met sportdifferentieel te kiezen. Het elektronisch geregelde differentieel kan de achterwielen afzonderlijk van koppel voorzien. Dan rijdt u als op rails door bochten, met een uitstekende tractie. 30 jaar quattro Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

9 16 Motor Prestaties die meteen indruk maken De Audi A5 Sportback laat u kilometer na kilometer van zijn prestatiepotentieel genieten. Elke rit is het een plezier om achter het stuur te zitten. Dat is mede te danken aan het palet aan krachtige, soepele en efficiënte motoren. Alle benzinemotoren werken met FSI -technologie, een vorm van directe inspuiting waarmee Audi op Le Mans al diverse keren als eerste over de finishlijn kwam. In de 2.0 TFSI quattro, die ook van een turbo is voorzien, beschikt u over 155 kw en 350 Nm, goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 6,6 seconden. Dankzij de nauwkeurige regeling van brandstofhoeveelheid, inspuitdruk en inspuitmoment gaat deze viercilinder zeer efficiënt om met elke druppel benzine. Ook de dieselmotoren blinken uit door hun sportieve karakter en gunstige verbruik. Bovendien staat de TDI-technologie borg voor een hoog koppel dat al bij lage toerentallen beschikbaar is. De nieuwste generatie van het commonrailsysteem zorgt voor de inspuiting. De start-stopfunctie helpt om het verbruik te verlagen. Als u stilstaat, bijvoorbeeld voor een verkeerslicht, en de versnellingsbak in z n vrij zet, slaat de motor af. Zodra u het koppelingspedaal intrapt, slaat de motor bliksemsnel weer aan. De transmissies maken al deze kracht bijzonder goed bruikbaar. De traploze multitronic benut steeds het optimale toerengebied. De handgeschakelde zesversnellingsbak blinkt uit door de korte schakelwegen en draagt zo bij aan het rijplezier. De optionele S tronic met dubbele koppeling schakelt bliksemsnel en vrijwel zonder merkbare onderbreking van de aandrijving. Met het oog op de efficiency beschikken de 2.0 TDI en 2.0 TFSI met handgeschakelde versnellingsbak over een start-stopsysteem. Het efficiencyprogramma van de boordcomputer promoot in alle uitvoeringen een zuinige rijstijl. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

10 18 Veiligheid Veiligheid die meteen vertrouwen wekt De ruimbemeten remmen met een speciaal design garanderen ook na herhaaldelijk fors aanspreken een uitstekende vertraging. In een fractie van een seconde kan een normale rijsituatie omslaan in gevaar. Daarom is het zaak om alert te zijn op dergelijke omstandigheden en ze als het even kan te vermijden. De Audi A5 Sportback helpt met talloze assistentiesystemen. Zo verbetert ESP met gerichte remingrepen de rijstabiliteit. Voor voorwielaangedreven uitvoeringen is er een extra sperdifferentieel, namelijk in de vooras. Dit verdeelt het aandrijfkoppel afhankelijk van de rijomstandigheden. Het effect is actief tegenstuur nog voordat onderstuur optreedt. De auto rijdt wendbaarder en nauwkeuriger door bochten en krijgt een rustigere wegligging. Ook het optionele Audi lane assist levert actieve ondersteuning, namelijk door de bestuurder te waarschuwen voor onbedoeld afwijken van de rijstrook. Het optionele Audi side assist houdt met radarsensoren de ruimte schuin achter de auto in de gaten. De Audi A5 Sportback is ook voorbereid op gevaar dat onafwendbaar is. Een uitgebreid systeem beschermt dan uw medeinzittenden en uzelf, onder andere met adaptieve fullsize airbags met zitpositieherkenning voorin en een hoofdairbagsysteem. Voor extra bescherming zorgen thoraxbekkenairbags en driepunts rolgordels op alle vier de zitplaatsen, voorin met gordelspanners en spankrachtbegrenzers. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

11 20 Rijplezier Een rijbeleving die meteen naar meer smaakt De Audi A5 Sportback biedt een nieuwe rijdimensie. Sportiviteit voert de boventoon. Het design straalt kracht uit. De rijeigenschappen zijn dynamisch en de auto is exact te plaatsen, ook in bochten. Dit model is ontwikkeld met een duidelijk doel voor ogen: puur rijplezier bieden, waar u ook naartoe rijdt. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

12 22 Interieur Oog voor detail dat meteen zichtbaar is Het dashboard heeft een extraverte en sportieve uitstraling. Het driespaaks lederen sportstuur ligt lekker in de hand. Ook de doordachte details zijn de moeite waard. Zo zijn het dashboard en de middenconsole, afhankelijk van de interieurtint, één- of tweekleurig uitgevoerd. Aan passagierszijde is het dashboard rustig vormgegeven, zodat het accent optisch aan bestuurderszijde ligt. Om het interieur volledig naar eigen wens samen te stellen, kunt u kiezen uit fraaie ledersoorten en hoogwaardige stoffen bekledingen in diverse tinten. De afwerking is altijd van een zeer hoog niveau. Achterin is het aangenaam ruim. Twee passagiers kunnen er comfortabel plaatsnemen. Ook na een langere reis stappen zij nog ontspannen uit.

13 24 Interieur U stapt in een coupé, maar de grote interieurruimte in de Audi A5 Sportback zal u aangenaam verrassen, net zoals de hoogwaardige afwerking en doordachte details dat zullen doen. De vier comfortabele zitplaatsen geven een goede zijdelingse steun. Complexe lijnen en strakke oppervlakken zorgen voor een sportieve en exclusieve uitstraling. Het dashboard is op de bestuurder gericht en de bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst. De optionele MMI navigatie plus betreft een doorontwikkelde versie. De bediening daarvan werkt intuïtief met een nieuwe MMI-knop met geïntegreerde joystick. Met MMI navigatie plus beschikt u over 3D-kaartweergave en een jukebox: een harde schijf om uw eigen muziekbestanden op te slaan. U kunt ook kiezen voor MMI navigatie met dvd. De grote bagageruimte met 1 meter brede laadopening is eenvoudig aan uw wensen aan te passen. Met behulp van de gedeeld neerklapbare achterbank is de inhoud snel te vergroten van 480 liter tot 980 liter. Met de doorlaadopening in de leuning kunt u gemakkelijk langere voorwerpen meenemen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of alle bagage wel meekan. Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

14 26 Vooruitzicht Begeren en meteen weten dat het daar niet bij blijft Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

15 28 Audi S5 Sportback Extra dynamiek en efficiency De dynamiek van een Audi kan nog intenser: met de S modellen. Deze leveren de kracht en bijbehorende acceleratiewaarden zoals die passen in de traditie van Audi sportauto s. Technische hoogtepunten zoals het speciale S sportonderstel, high performance remmen en quattro permanente vierwielaandrijving zorgen voor een uitstekende grip en ongekende acceleratiekracht. Het S logo staat symbool voor de unieke combinatie van een gedegen sportieve reputatie en veel vermogen. Overtuig uzelf met een proefrit in de Audi S5 Sportback.

16 30 Audi exclusive Audi exclusive: u weet zelf het beste wat uw smaak is Audi verkoopt jaarlijks wereldwijd honderdduizenden auto s. Van de uwe echter maar één. Hoe dat kan? Dankzij dochteronderneming quattro GmbH, die uw Audi uniek maakt met opties van Audi exclusive. Overweeg een lakkleur die u altijd al op uw auto wilde, verfijnd leder, hoogwaardig alcantara en de fraaiste soorten houtfineer en andere materialen. Hierdoor krijgt uw Audi een eigen stijl. De afwerking is vanzelfsprekend van zeer hoog niveau. Vraag uw Audi-dealer om meer informatie of bezoek de Individual-studio in het Audi Forum Neckarsulm. Audi exclusive leder Valcona in de kleur kokosbeige met magnoliawitte stiksels. Audi exclusive decoratielijsten van gevlamd essenhout nougat.

17 32 Audi exclusive line Bicolor stoelbekledingen Decoratielijsten Audi exclusive line Sportstoelen voorin Elektrisch verstelbare lendensteunen voorin Bicolor leder Valcona bekleding met biezen (zijwangen zwart, middenbanen en biezen cognacbruin, magnoliawit of alabasterwit) Decoratielijsten van mat geborsteld aluminium. Optie: bruin wortelnotenhout of zwarte pianolak Zwart interieur (hemelbekleding van zwarte stof) Vloermatten met biezen in de kleur van de stoelmiddenbanen Leder Valcona cognacbruin/zwart Aluminium mat geborsteld Deel van portierpanelen in de kleur van de stoelmiddenbanen Driespaaks lederen sportstuur met stiksels in de kleur van de stoelmiddenbanen. Optie: multifunctioneel driespaaks lederen sportstuur met of zonder schakelpaddels, met stiksels in de kleur van de stoelmiddenbanen. Goed om te weten: Audi lane assist is alleen leverbaar in combinatie met een vierspaaks stuurwiel zonder gekleurde stiksels Audi exclusive instaplijsten Stuurwiel en versnellingspookmanchet met stiksels in de kleur van de stoelmiddenbanen Leder Valcona magnoliawit/zwart Zwarte pianolak Leder Valcona alabasterwit/zwart Bruin wortelnotenhout Sportstoelen met bicolor leder Valcona bekleding in de kleuren magnoliawit/zwart, voorzien van biezen. Ook leverbaar in cognacbruin/zwart en alabasterwit/zwart. Biezen in de kleur van de stoelmiddenbanen. Versnellingspookmanchet met gekleurde stiksels.

18 34 S line Sportief, zelfverzekerd, stijlvol: S line Door in een Audi A5 Sportback* te rijden maakt u duidelijk dat u van sportieve auto s houdt. Met de S line uitvoeringen versterkt u de dynamische uitstraling van uw Audi A5 Sportback*. De uitrusting omvat items om het fraaie design te benadrukken, het interieur een sportief tintje te geven en de wegligging aan te passen. Kies ook voor extra sportiviteit, met de S line uitvoeringen van quattro GmbH. S line exterieur Bumpers, luchtroosters in de voorbumper en diffusorgedeelte in de achterbumper in een sportief design Dorpellijsten in carrosseriekleur Platinagrijs gelakte spoilerrand en platinagrijs gelakt diffusorgedeelte Instaplijsten met S line aanduiding S line aanduiding op de voorspatborden Verchroomde uitlaatsierstukken (4-cilinders) Voorbumper met een sportief ogend luchtroosterdesign. Ook het diffusorgedeelte in de achterbumper draagt bij aan de sportieve uitstraling. * Het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie vindt u vanaf pagina 54.

19 36 S line Stoelbekledingen Decoratielijsten S line Stof Sprint/leder zwart Aluminium mat geborsteld Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak design, als optie ook in 10-spaak design, maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18. Ook als optie: gegoten lichtmetalen velgen in 20-spaak design (tweedelig), 5-segmentspaak design of 5-arm rotor design (titaniumkleurig, glanzend gepolijst), maat 9 J x 19, banden 255/35 R 19. Of: gegoten lichtmetalen velgen in 7-dubbelspaak design, maat 9 J x 20, banden 265/30 R 20 S line sportonderstel van quattro GmbH, met dynamischere afstelling en 10 mm verlaagd S line aanduiding op de voorspatborden U kunt kiezen uit de volgende stoelbekledingen, stuurwielen en lakkleuren: Stoelbekleding stof Sprint/leder, geperforeerd alcantara/leder, leder Milano of leder Valcona, altijd in het zwart. Met S line reliëflogo op de leuningen van de voorstoelen S line driespaaks lederen sportstuur of S line multifunctioneel driespaaks lederen sportstuur met of zonder schakelpaddels, zwart leder, S line logo. Goed om te weten: Audi lane assist is alleen leverbaar in combinatie met een vierspaaks stuurwiel zonder S line logo Instaplijsten met S line aanduiding Interieur, dashboard en hemelbekleding zwart, met zilverkleurige of zwarte stiksels op de bekleding (stof/leder of geperforeerd alcantara/ leder), het lederen sportstuur, de versnellingspookmanchet en vloermatten Alle lakkleuren en de speciale kleuren Misanorood pareleffect en Monzazilver metallic Sportstoelen met geperforeerd alcantara/leder en zilverkleurige stiksels. Geperforeerd alcantara/leder zwart Zwarte pianolak S line decoratielijsten van geborsteld mat aluminium. Optie: zwarte pianolak of gevlamd grijs berkenhout Sportstoelen met elektrisch verstelbare lendensteunen Leder Milano zwart Gevlamd grijs berkenhout Extra lakkleuropties Leder Valcona zwart Misanorood pareleffect Monzazilver metallic S line multifunctioneel driespaaks lederen sportstuur. Versnellingspookknop met geperforeerd leder. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak design. Standaarduitrusting Meeruitvoering

20 38 Styleguides A5 Sportback in ibiswit met gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm dynamiek design. Uitrusting: sportstoelen met kaneelbruine/zwarte lederen Valcona bekleding, zwart dashboard, muskaatbruine laurelhouten decoratielijsten, MMI navigatie plus en Bang & Olufsen Sound System. A5 Sportback in ijszilver metallic met gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm Y-design. Uitrusting: comfortstoelen met klimaatregeling met geperforeerde zwarte lederen Milano bekleding, zwart dashboard, aluminium hologram decoratielijsten, MMI navigatie plus en Audi sound system.

21 40 Lakkleuren Lakkleuren Ibiswit IJszilver metallic Phantomzwart pareleffect Diepzeeblauw pareleffect Dakarbeige Metallic Audi exclusive individuele lakkleuren. Van quattro GmbH Briljantzwart Condorgrijs metallic Sphericblauw metallic Granaatrood pareleffect Amethistgrijs metallic Briljantrood Meteoorgrijs pareleffect Arubablauw pareleffect Teakbruin metallic Lavagrijs pareleffect Standaarduitrusting Meeruitvoering

22 42 Stoelen/stoelbekledingen Standaard stoelen Sportstoelen Standaard en sportstoelen Stof Arkade zwart Leder Valcona kaneelbruin Stof Atrium zwart Alcantara/leder zwart Leder Valcona maanzilver/zwart Leder Milano zwart Leder Milano kardamombeige Leder Valcona kardamombeige Stof Arkade lichtgrijs Leder Valcona lichtgrijs Stof Atrium lichtgrijs Alcantara/leder lichtgrijs Leder Valcona kaneelbruin/zwart Leder Milano lichtgrijs Leder Valcona zwart Audi exclusive lederen bekledingen. Van quattro GmbH Stof Arkade kardamombeige Leder Valcona kardamombeige Leder Valcona kardamombeige/zwart Leder Milano kaneelbruin Leder Valcona lichtgrijs Standaarduitrusting Meeruitvoering

23 44 Stoelen/stoelbekledingen, hemelbekleding, decoratielijsten Comfortstoelen met klimaatregeling Decoratielijsten Voorstoelen met handmatige verstelling van lengterichting, rugleuning, zithoogte en hoofdsteunen Decoratielijsten op de portierpanelen voor- en achterin en op de middenconsole Sportstoelen voorin met forsere zijwangen voor extra zijdelingse steun in bochten. Elektrisch viervoudig instelbare lendensteunen. Zithoek handmatig instelbaar. Bovenbeensteun handmatig uittrekbaar Comfortstoelen voorin met klimaatregeling. Exclusief stoeltype met extra grote zijwangen en zachte vering, voor nog meer comfort. Actief geventileerd en verwarmbaar, automatisch bijverwarmen om afkoelen te voorkomen. Geperforeerd leder op de geventileerde zitgedeeltes van de voorstoelen en op de niet-geventileerde delen van de twee zitplaatsen achterin. Achterbank met een open opbergruimte in het midden. Alleen leverbaar in combinatie met geperforeerd leder Milano, stoelverwarming voorin, automatische airconditioning met drie zones en elektrisch verstelbare voorstoelen Leder Milano geperforeerd zwart Leder Milano geperforeerd lichtgrijs Stof Arkade. Stoelmiddenbanen bekleed met stof Arkade. Zijwangen, hoofdsteunen en deel van portierpanelen bekleed met stof in unikleur. Niet leverbaar in combinatie met sportstoelen Niet voor Nederland Laurelhout muskaatbruin Stof Atrium. Stoelmiddenbanen bekleed met stof Atrium. Zijwangen, hoofdsteunen en deel van portierpanelen bekleed met stof in unikleur. Alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen Alcantara/lederen bekleding. Stoelmiddenbanen en deel van portierpanelen bekleed met alcantara, hoofdsteunmiddenbanen en stoelzijwangen bekleed met leder. Alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen Leder Milano. Stoelen inclusief hoofdsteunen bekleed met leder Milano Leder Milano geperforeerd. Stoelen en hoofdsteunen bekleed met leder Milano, stoelmiddenbanen voorin en op de twee zitplaatsen achterin geperforeerd. Alleen leverbaar in combinatie met comfortstoelen met klimaatregeling Leder Valcona. Stoelen, hoofdsteunen en portierpanelen bekleed met leder Valcona Audi exclusive leder Valcona (pakket 1). Stoelen, hoofdsteunen, deel van portierpanelen en middenarmsteun voorin bekleed met leder Valcona. Optie: gekleurde stiksels op de stoelzijwangen en hoofdsteunen. Van quattro GmbH Leder Milano geperforeerd kaneelbruin Audi exclusive lederen bekledingen. Van quattro GmbH Audi exclusive alcantara/leder Valcona (pakket 1). Stoelzijwangen, hoofdsteunen en middenarmsteun bekleed met leder Valcona. Stoelmiddenbanen en deel van portierpanelen bekleed met alcantara. Optie: gekleurde stiksels op de stoelzijwangen en hoofdsteunen. Alleen leverbaar in combinatie met sportstoelen. Van quattro GmbH Aluminium hologram Gevlamd essenhout amandelbeige Audi exclusive leder Valcona (pakket 2). Als aanvulling op pakket 1 zijn ook de achterkant van de stoelen en de portierarmsteunen met leder bekleed. Optie: gekleurde stiksels op de stoelzijwangen, hoofdsteunen en portierarmsteunen. Aanbouwdelen in een kleur die past bij het leder. Alleen leverbaar in combinatie met elektrisch verstelbare voorstoelen. Van quattro GmbH Stoffen hemelbekleding. Afhankelijk van de interieurkleur sterzilver, zwart of linnenbeige Leder Milano geperforeerd kardamombeige Wortelnotenhout bruin Audi exclusive decoratielijsten. Van quattro GmbH Standaarduitrusting Meeruitvoering

24 46 Velgen/banden Velgen/banden Velgen met winterbanden Audi exclusive velgen/banden Diefstalwerende wielbouten, alleen los te draaien met bijgeleverde adapter Bandenreparatieset met 12-volt compressor en bandendichtmiddel. Max. toegestane snelheid 80 km/h. Dit is een optie zonder meerprijs Ruimtebesparend reservewiel Bandenspanningscontrolesysteem. Waarschuwt met een waarschuwingssymbool en geluidsignaal voor drukverlies in één of meer banden. U ziet in het bestuurdersinformatiesysteem om welke band het gaat Boordgereedschap in de bagageruimte Krik in de bagageruimte Gesmede lichtmetalen velgen in 6-arm design Maat 7,5 J x 17, banden 225/50 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak V-design Maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm Y-design Maat 8,5 J x 19, banden 255/35 R 19 In Nederland niet als meeruitvoering af fabriek leverbaar. Uw Audi-dealer levert wel velgen met winterbanden via Audi Originele Accessoires Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak design Maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18. Van quattro GmbH Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 20-spaak design, tweedelig Maat 9 J x 19, banden 255/35 R 19. Van quattro GmbH Gegoten lichtmetalen velgen in 7-arm design Maat 7,5 J x 17, banden 225/50 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 15-spaak ster design Maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18 In Nederland niet als meeruitvoering af fabriek leverbaar. Uw Audi-dealer levert wel velgen met winterbanden via Audi Originele Accessoires Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design Maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18. Van quattro GmbH Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm rotor design, titaniumkleurig, glanzend gepolijst. Maat 9 J x 19, banden 255/35 R 19. Van quattro GmbH Gegoten lichtmetalen velgen in 6-spaak parabool design Maat 8 J x 17, banden 245/45 R 17 Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm dynamiek design Maat 8,5 J x 18, banden 245/40 R 18 Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 5-segmentspaak design Maat 9 J x 19, banden 255/35 R 19. Van quattro GmbH Audi exclusive gegoten lichtmetalen velgen in 7-dubbelspaak design Maat 9 J x 20, banden 265/30 R 20. Van quattro GmbH Standaarduitrusting Meeruitvoering

25 48 Verlichting en spiegels, exterieur, interieur Verlichting Xenon plus. Koplampen met duurzame gasontladingstechniek voor dim- en grootlicht. Daarmee wordt de weg zeer goed en gelijkmatig verlicht, zowel dichtbij als veraf. De lichtkleur lijkt op daglicht. De automatische dynamische hoogteregeling voorkomt verblinding van tegemoetkomend verkeer. Energiezuinige led-dagrijverlichting en led-achterlichten. Koplampreinigingsinstallatie Dagrijverlichting met separate reflectoren. In combinatie met Xenon plus energiezuinige led-dagrijverlichting Koplampen. Halogeen, ellipsoïde, achter helder glas. Elektrisch instelbare lichtbundelhoogte. Parkeerlicht. Dagrijverlichting met separate reflectoren adaptive light. Dynamische bochtverlichting die de stuurbewegingen volgt. Hierdoor draaien de koplampen tussen 10 en 110 km/h mee met het verloop van bochten. Alleen leverbaar in combinatie met Xenon plus koplampen Grootlichtassistent. Herkent binnen de systeemgrenzen automatisch koplampen van tegemoetkomend verkeer, achterlichten van andere verkeersdeelnemers en bebouwing. Schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, afhankelijk van de verkeerssituatie. Het systeem verbetert het zicht en draagt ook bij aan ontspannen, comfortabel autorijden. Alleen leverbaar in combinatie met een automatisch dimmende binnenspiegel Interieurverlichting. Vertraagd dovend, met contactschakelaars in alle portieren. Verlichting van bagageruimte en voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden. Twee leeslampjes voorin. Verlichting achterin. Verlichte make-upspiegels. Ambienteverlichting Lichtpakket. Met leeslampjes achterin, verlichte ventilatieroosters en portierhendels, waarschuwingslampjes in de portieren, instapverlichting, voetenruimteverlichting voor- en achterin en een verlicht dashboardkastje Achterlichten. Roodgekleurd. Witte achteruitrijlampen. Geïntegreerde mistachterlichten LED-achterlichten. Alleen in combinatie met Xenon plus koplampen. Rem- en achterlichten met leds. De achteruitrijlampen, mistachterlichten en richtingaanwijzers werken met gloeilampjes. Buitenspiegels naar keuze: Elektrisch inklapbaar Elektrisch inklapbaar, automatisch dimmend. Alleen leverbaar in combinatie met een automatisch dimmende binnenspiegel Elektrisch inklapbaar, automatisch dimmend, met geheugenfunctie. Alleen leverbaar in combinatie met een automatisch dimmende binnenspiegel en een bestuurdersstoel met geheugenfunctie Binnenspiegel dimbaar Binnenspiegel automatisch dimmend Daken Glazen schuif/-kanteldak. Elektrisch bedienbaar. Met getint enkellaags veiligheidsglas en traploos instelbaar zonnescherm. Geïntegreerde windgeleider. Voorkeuzeknop voor de openingsstanden. U kunt het dak van buitenaf sluiten en openen via de centrale portiervergrendeling en radiografische afstandsbediening Openen en sluiten Centrale portiervergrendeling met autolock-functie en radiografische afstandsbediening in de autosleutel Radiografische afstandsbediening voor de centrale vergrendeling. Geïntegreerd in de autosleutel. Met interieurschakelaar. Voor openen en sluiten van portieren, ramen, achterklep en tankklep. Met roulerende code Comfortsleutel. Toegangssysteem, schakelt ook de startblokkering in/uit. U hoeft de sleutel alleen bij u te hebben. Starten/uitschakelen van de motor met de start-/stopknop in de middenconsole. Afsluiten van de auto met knoppen op alle portierhendels. U kunt de auto ook openen vanaf de achterklep Elektronische startblokkering. Geïntegreerd in het motormanagement. Automatische activering met de autosleutel Ramen Warmtewerend glas. Groen getint, voorruit van gelaagd glas Achterruitverwarming met tijdschakelaar Ruitenwissers met twee snelheden, interval met vier standen, tip-wiscontact, wis-wasautomaat Overige exterieuruitrusting Trekhaakvoorbereiding. Bedrading tot aan de reservewielbak, aangepaste ABS-regelunit en een andere motorkoeling. De trekhaak is leverbaar via Audi Originele Accessoires Trekhaak. Afneem- en afsluitbaar. Van gesmeed staal. De 13-polige stekkerdoos is uit het zicht achter de bumper te draaien. De afgenomen trekhaak past naast het reservewiel. Aanhangerstabilisering via ESP Blanke sierlijsten. Raamomlijsting van geëloxeerd aluminium Audi exclusive exterieurpakket zwart. Grille-omlijsting hoogglans zwart. Grille, kentekenplaathouder, mistlampbehuizingen en raamomlijstingen matzwart. Van quattro GmbH Audi singleframe grille. Steengrijs. Op de 3.0 TDI en 3.2 FSI zwart hoogglans Uitlaatsierstukken links en rechts. Op de 1.8 TFSI en 2.0 TDI dubbele sierstukken links Motor- en modelaanduiding. Op de achterzijde. Naar wens ook zonder motoraanduiding of zonder motor- en modelaanduiding. quattro-aanduiding (op quattro -uitvoeringen) in de grille, op de achterzijde en rechts op het dashboard Stoelen/zitcomfort Lendensteunen van beide voorstoelen elektrisch instelbaar, in horizontale en verticale richting Middenarmsteun voorin. In lengterichting verschuifbaar. Met opbergvak en twee 12-volt aansluitingen in de middenconsole Middenarmsteun achterin. Opklapbaar Portierarmsteunen met leder bekleed. Leder fijnnappa. Voor een exclusieve uitstraling. Alleen leverbaar in combinatie met lederen of alcantara/lederen bekleding Hoofdsteunen voor- en achterin in hoogte verstelbaar ISOFIX kinderzitjesbevestiging achterin ISOFIX kinderzitjesbevestiging op de passagiersstoel en achterin. Met uitschakelbare passagiersairbag Stuurwielen/versnellingspoken/bediening Driespaaks lederen sportstuur. Met fullsize airbag. Bekleed met geperforeerd leder. In hoogte en diepte verstelbaar. Inclusief lederen versnellingspook-/transmissiehendelknop en -manchet Multifunctioneel driespaaks lederen sportstuur. Met fullsize airbag. Bekleed met geperforeerd leder. In hoogte en diepte verstelbaar. Inclusief lederen versnellingspook-/transmissiehendelknop en -manchet. Voor de bediening van de basisfuncties van Audi navigatiesystemen en radio s, spraakbediening, Bluetooth-aansluiting, telefoonvoorbereiding of autotelefoon. In combinatie met automatische versnellingsbak naar keuze met schakelpaddels Audi exclusive lederen stuurwiel. Leverbaar in alle Audi exclusive kleuren. Voor de stiksels is er keuze uit diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Audi exclusive bedieningselementen. Met Audi exclusive leder bekleed stuurwiel, versnellingspookknop en -manchet. Leverbaar in alle Audi exclusive kleuren. Voor de stiksels is er keuze uit diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Audi exclusive aluminium versnellingspookknop. Van quattro GmbH Mistlampen. Geïntegreerd in de voorbumper en voorzien van aluminiumkleurige ringen Koplampreinigingsinstallatie. Werkt met water onder hoge druk, voor een betere verlichting en goed zicht. Standaard in combinatie met Xenon plus koplampen Licht-/regensensor. Automatisch in- en uitschakelen van de autoverlichting en de ruitenwissers. Regeling van de coming home-/leaving homefunctie. Inclusief voorruit met grijze band bovenaan Spiegels Buitenspiegels met led-richtingaanwijzers. Elektrisch verstelbaar en verwarmbaar. Inclusief verwarmbare ruitensproeiers. Behuizingen in carrosseriekleur. Met convex, vlak of asferisch spiegelglas Garagedeuropener (HomeLink). Programmeerbare radiografische afstandsbediening met bedieningstoetsen boven de binnenspiegel. Voor het openen van veel garagedeuren en toegangshekken en het bedienen van beveiligingssystemen en (buiten)verlichting. Vraag uw Audi-dealer welke afstandsbedieningen compatibel zijn of kijk op Diefstalalarm. Bewaakt portieren, motorkap, achterklep en interieur. Sirene met eigen stroomvoorziening. Uitschakelbare wegsleepbeveiliging d.m.v. hellingshoeksensor Voorbereiding voor track & tracesysteem. Om een autovolgsysteem aan te sluiten waarmee het mogelijk is om uw auto snel te lokaliseren als deze bijvoorbeeld gestolen is. Track & trace is verkrijgbaar via Audi Originele Accessoires Contactslot. Elektronisch. Autosleutel met geïntegreerde chip waarop na een onderhoudsbeurt automatisch relevante gegevens komen te staan (waaronder kilometerstand en chassisnummer) Elektrisch verstelbare voorstoelen. Lengterichting, rugleuning, zithoogte en zithoek elektrisch instelbaar. Inclusief 4-voudig elektrisch instelbare lendensteunen Geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel. Twee geheugeninstellingen voor de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en de buitenspiegels Gedeeld neerklapbare achterbankleuning. 1/3, 2/3 of in zijn geheel Stoelverwarming voorin. Verwarmt zitting en rugleuning, van sportstoelen en/of met lederen bekleding ook de zijwangen. Per zitplaats in zes standen instelbaar Stoelverwarming voor- en achterin. Kenmerken zoals die van de stoelverwarming voorin, maar nu uitgebreid voor de achterpassagiers. Alleen leverbaar in combinatie met lederen of alcantara/lederen bekleding Klimaatbeheersing Automatische airconditioning met zonlichtafhankelijke werking. Regelt elektronisch de luchttemperatuur, -hoeveelheid en -verdeling. Snelheidsafhankelijke regeling van de binnenstromende lucht. Handmatige recirculatiestand. Stof- en pollenfilter. Uitstroomopeningen naar de voorruit en zijramen. Sleutelherkenning Automatische airconditioning met drie zones. Met zonlichtafhankelijke werking. Regelt elektronisch de luchttemperatuur, -hoeveelheid en -verdeling. De temperatuurregeling is links/rechts voorin en achterin gescheiden. Voorin links/rechts gescheiden temperatuurkeuze en luchtverdeling. Bedieningspaneel met digitale weergave voorin, bedieningspaneel in de middenconsole achterin om daar de temperatuur in te stellen. Automatische recirculatiestand met luchtsensor. Vochtsensor. Combifilter. Indirecte ventilatie Interieurvoorverwarming/-ventilatie. De verwarming zorgt voor een warm interieur en vorstvrije ramen, de voorventilatie zorgt voor verkoelende lucht en verlaagt de interieurtemperatuur. Met timer en tweeweg radiografische afstandsbediening Standaarduitrusting Meeruitvoering

26 50 Interieur, infotainment, assistentiesystemen Bagage en opbergen Opbergvakken in de voor- en achterportieren, met ruimte voor flessen Brillenvak boven de binnenspiegel Opbergpakket. Netten tegen de achterzijde van de voorstoelen, vakken onder de voorstoelen (in combinatie met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel alleen onder de passagiersstoel), bekerhouder in de middenarmsteun achterin en een afsluitbaar dashboardkastje Bekerhouders in de middenconsole Bagageogen. Vier, in de bagageruimte. Voor het vastzetten van bagage. Tevens bevestingspunten voor het combinet Omkeerbare bagagemat. De ene kant is bekleed met velours en de andere met rubber. Groot genoeg om ook met neergeklapte achterbank te gebruiken. Met uitvouwbare beschermingsfolie voor over de tildrempel en bumper Doorlaadopening met uitneembaar ski-/snowboardfoedraal. Met riempje vast te zetten. Handig om lange voorwerpen mee te nemen, zoals maximaal vier paar ski s van maximaal 200 cm of twee snowboards Bagageruimtepakket. Dit bestaat uit een combinet in de bagageruimte, bevestigingshaken, een net rechts in de bagageruimte, 12-volt aansluiting, elastische vastzetband links in de bagageruimte en een strip op de tildrempel van glanzend gepolijst roestvrijstaal Overige interieuruitrusting Vloermatten voor- en achterin. Van velours, afgestemd op de kleur van het vloertapijt Audi exclusive vloermatten. Afgebiesd met leder. Voor de matten en biezen hebt u keuze uit diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Audi exclusive vloertapijt en vloermatten. Vloertapijt inclusief vloermatten met lederen biezen. Tapijt, matten en biezen zijn er in diverse Audi exclusive kleuren. Van quattro GmbH Instaplijsten op de dorpels. Met aluminium segmenten Elektrisch bedienbare ramen voor- en achterin. Met inklembeveiliging. In één keer openen/sluiten met comfortschakeling Aansteker en asbakken. Asbakken in de middenconsole voor- en achterin. Aansteker in de asbak voorin Plafondhandgrepen. Vier stuks, weggewerkt in de hemelbekleding. Achterin met kledinghaakjes. Veren gedempt weer terug in hun verzonken positie 12-volt aansluiting aan de rechterkant van de bagageruimte 230 volt-aansluiting. Vervangt de 12-volt aansluiting in de middenconsole achterin Aluminiumkleurige interieurdetails om de ring van de lichtschakelaar, het bedieningspaneel van de airconditioning, de MMI-druk-/draaiknop, de ventilatieroosters en de versnellingspook-/transmissiehendelmanchet MMI en navigatie MMI navigatie. DVD-navigatie met 6,5-inch hogeresolutie kleurenscherm voor hoogwaardige kaartweergave en met talloze gedetailleerde weergavemogelijkheden. Spraakbediening (bestemmingsinvoer door middel van spellen). Dynamische routebegeleiding (indien beschikbaar). DVD-speler geschikt voor MP3, WMA en muziek-cd s. Pijlweergave in bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. Twee SDHC-kaartlezers (maximaal 32 GB). AUX-IN. Acht passieve luidsprekers. Totaal vermogen 80 watt. Alleen leverbaar in combinatie met een multifunctioneel lederen stuurwiel Navigatie-dvd. Met navigatiedata (voor zover gedigitaliseerd) voor Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland MMI navigatie plus. Harddisk-navigatie met 7-inch hogeresolutie kleurenscherm met hoogwaardige topografische kaartweergave, bezienswaardigheden en stedelijke modellen in 3D. Bestemmingsinvoer met gesproken commando s, waarbij u in hele zinnen kunt spreken. Keuze uit drie alternatieve routes. Langs de route scrollen en in de kaart manoeuvreren met de joystick in de bedieningsknop. Routeinformatie op splitscreen (wegsituaties, POI s langs de snelwegen, TMC op de route). Detailkaarten van kruisingen en rijstrookaanbeveling. Dynamische routebegeleiding (indien beschikbaar). Pijlweergave in bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. Radio met drievoudige tuner, phasediversity en 10 GB jukebox. Ondersteunt MP3, WMA, AAC, muziek- en video-dvd s. Twee SDHC-kaartlezers (maximaal 32 GB). AUX-IN. Acht passieve luidsprekers. Totaal vermogen 80 watt. Alleen leverbaar in combinatie met een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay en een multifunctioneel lederen stuurwiel Navigatie-harddisk met dezelfde landen als op de navigatie-dvd plus Rusland Bestuurdersinformatiesysteem. Geeft op een monochroom display informatie weer van de boordcomputer, het Auto-Check-System, MMI en remslijtage voor. Digitale snelheidsweergave. Bij temperaturen onder +5 C waarschuwt de buitentemperatuurmeter met een ijskristal voor de kans op gladheid. In combinatie met handgeschakelde versnellingsbak voorzien van een schakelindicator. Een efficiencyprogramma toont verbruiksoverzichten, actuele stroomverbruikers en tips voor een zuinigere rijstijl Bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay. Geeft op een hogeresolutie display informatie weer van de boordcomputer, het Auto-Check-System, MMI en remslijtage voor. Digitale snelheidsweergave. Bij temperaturen onder +5 C waarschuwt de buitentemperatuurmeter met een ijskristal voor de kans op gladheid. In combinatie met handgeschakelde versnellingsbak voorzien van een schakelindicator. Een efficiencyprogramma toont verbruiksoverzichten, actuele stroomverbruikers en tips voor een zuinigere rijstijl Beeldscherm. 6,5 inch, monochroom, in het dashboard. Voor de weergave van de functies van de radio, airconditioning, het car menu en de tijd Audio en tv Radio concert. Met cd-speler en SDHC-kaartlezer (maximaal 32 GB). Geschikt voor MP3, AAC en WMA. Eigenschappen: dynamische zenderlijst, dertig voorkeuzestations, FM/AM-ontvangst, MMI-bedieningsconcept, 6,5-inch TFT-kleurendisplay, TP-memofunctie, snelheidsafhankelijke volumeregeling, phasediversity, AUX-IN, acht passieve luidsprekers, totaal vermogen 80 watt Radio symphony. Met geïntegreerde 6-cd-wisselaar en SDHC-kaartlezer (maximaal 32 GB). Geschikt voor MP3, AAC en WMA. Eigenschappen: dynamische zenderlijst, dertig voorkeuzestations, FM/AM-ontvangst, MMIbedieningsconcept, 6,5-inch TFT-kleurendisplay, TP-memofunctie, snelheidsafhankelijke volumeregeling, phasediversity, AUX-IN, acht passieve luidsprekers, totaal vermogen 80 watt Digitale radio-ontvangst (DAB). Als aanvulling op de analoge ontvangst kunt u naar digitale zenders luisteren. Deze hebben een betere geluidskwaliteit. De dubbele DAB-tuner (alleen in combinatie met een van de navigatiesystemen) zoekt op de achtergrond continu naar alternatieve ontvangstfrequenties van de gekozen zender en tegelijkertijd wordt de zenderlijst geactualiseerd. Digitale ontvangst is afhankelijk van de plaatselijke beschikbaarheid van een digitaal ontvangstsignaal. Geen ontvangst van DAB+ TV-ontvangst voor MMI navigatie plus. Ontvangst van analoge en digitale (DVB-T) ongecodeerde tv-zenders (MPEG-2) inclusief teletekst en Electronic Program Guide (EPG). Via een optionele adapterkabel zijn twee externe AV-bronnen aan te sluiten. De tv-ontvangst is afhankelijk van de plaatselijke beschikbaarheid van een zendersignaal. AV en tv-video werken alleen in een stilstaande auto, geluid doet het altijd TV-ontvangst en digitale radio-ontvangst (DAB) voor MMI navigatie plus. Ontvangst van analoge en digitale (DVB-T) ongecodeerde tv-zenders (MPEG-2) inclusief teletekst en Electronic Program Guide (EPG). Via een optionele adapterkabel zijn twee externe AV-bronnen aan te sluiten. De tv-ontvangst is afhankelijk van de plaatselijke beschikbaarheid van een zendersignaal. AV en tv-video werken alleen in een stilstaande auto, geluid doet het altijd. Digitale radio-ontvangst (DAB) is een aanvulling op de analoge ontvangst om naar digitale zenders te luisteren. De dubbele DAB-tuner zoekt op de achtergrond continu naar alternatieve ontvangstfrequenties van de gekozen zender en tegelijkertijd wordt de zenderlijst geactualiseerd. Digitale ontvangst is afhankelijk van de plaatselijke beschikbaarheid van een digitaal ontvangstsignaal. Geen ontvangst van DAB+ Audi sound system. Zeskanaals versterker. Tien luidsprekers inclusief een centerspeaker in het dashboard en een subwoofer in de reservewielbak. Totaal vermogen 180 watt Bang & Olufsen Sound System. Surround soundweergave via veertien krachtige luidsprekers. Een centerspeaker en twee middentonenluidsprekers in het dashboard, in elke spiegeldriehoek een hogetonenluidspreker, in beide voorportieren een lagetonenluidspreker, twee luidsprekers voor hoge tonen en twee voor lage en middentonen in de achterportieren, twee surround-luidsprekers en een subwoofer in de reservewielbak. Exclusieve, aluminiumkleurige luidsprekerroosters. Dynamische rijgeruiscompensatie. Tienkanaals versterker. Totaal vermogen 505 watt. In combinatie met MMI navigatie plus en de geïntegreerde dvd-speler weergave van 5.1 surround sound CD-wisselaar. In het dashboardkastje, voor zes cd s (ook met MP3- en WMA-bestanden). Met schokbeveiliging. Gemakkelijk toegankelijk, zonder magazijn: elke cd is afzonderlijk laad- en verwisselbaar. Het is niet mogelijk om muziekbestanden af te spelen die via DRM tegen kopiëren zijn beveiligd. Alleen leverbaar in combinatie met een van de navigatiesystemen Audi music interface. Voor de aansluiting van een Apple ipod vanaf de vierde generatie, Apple iphone (muziekweergave), USB-sticks en MP3-spelers. De Audi music interface zit in het dashboardkastje en is te bedienen via MMI, de radio of een multifunctioneel lederen stuurwiel. Functioneert alleen met de speciale adapterkabel van Audi Originele Accessoires. Vraag uw Audi-dealer welke MP3-spelers u kunt aansluiten of kijk op mp3 (Duitstalig) of (Lexicon > Vraag en antwoord > Audi music interface) Telefoon en overige communicatie Telefoonvoorbereiding basis (Bluetooth). Om Bluetooth-telefoons met de auto te verbinden. Handsfree bellen mogelijk via de microfoon Telefoonvoorbereiding (Bluetooth). Met handsfreefunctie en spraakbediening van de telefoonfuncties. Voorbereid op een toestelspecifieke houder/lader van Audi Originele Accessoires. Bedienbaar via MMI navigatie plus, MMI navigatie, radio concert, radio symphony, multifunctioneel lederen stuurwiel en, indien aanwezig, spraakbediening. Vraag uw Audi-dealer naar adapters en informatie over geschikte toestellen of kijk in de toesteldatabase op Alleen leverbaar in combinatie met een multifunctioneel lederen stuurwiel Telefoonvoorbereiding (Bluetooth) in de middenarmsteun voorin. Kenmerken zoals van Bluetooth-telefoonvoorbereiding. Voorbereid op een toestelspecifieke houder/lader van Audi Originele Accessoires. Alleen leverbaar in combinatie met een multifunctioneel lederen stuurwiel Telefoonvoorbereiding plus (Bluetooth). Comfortabele koppeling van uw Bluetooth-toestel aan de gsm-module van de auto (uw toestel moet SIM Access Profile ondersteunen). Bovendien een SIM-kaartlezer in het paneel van de MMI navigatie/mmi navigatie plus. Overname van telefoonboekgegevens in de auto en gebruik van oproeplijsten. Eenvoudig te bedienen via MMI navigatie/mmi navigatie plus, een multifunctioneel lederen stuurwiel of spraakbediening. Alleen leverbaar in combinatie met MMI navigatie of MMI navigatie plus Bedienhoorn voor telefoonvoorbereiding plus. Bluetooth-telefoon met kleurendisplay en geïntegreerde SIMkaartlezer voor gebruik met telefoonvoorbereiding plus. De bedienhoorn is ondergebracht in de middenarmsteun voorin. Voor discreet telefoneren. Eenvoudig sms en dankzij automatische woordherkenning. Alleen leverbaar in combinatie met telefoonvoorbereiding plus Assistentiesystemen adaptive cruise control. Automatische snelheids- en afstandsregeling. Herkent binnen de systeemgrenzen voertuigen voor u en houdt daarvan afstand door automatisch te remmen en accelereren Audi side assist. Inhaalassistent. Ondersteunt binnen de systeemgrenzen bij het veranderen van rijstrook. Werkt vanaf circa 30 km/h. Houdt met radartechniek de ruimte schuin achter de rijdende auto in de gaten en informeert de bestuurder met een led-indicator in de buitenspiegel als er een voertuig op de andere rijstrook rijdt Audi lane assist. Rijstrookassistent. Bepaalt binnen de systeemgrenzen met behulp van een camera aan de voorzijde en een stuurhoeksensor een virtuele rijrichting. Als de auto de rijstrook dreigt te verlaten en de richtingaanwijzer niet aanstaat, volgt een waarschuwing door middel van een trillend stuurwiel. Geen grijze band bovenaan de voorruit. Alleen leverbaar in combinatie met een multifunctioneel lederen stuurwiel Standaarduitrusting Meeruitvoering

27 52 Assistentiesystemen, techniek Wegrijassistent. Houdt de auto stil na het stoppen, zowel op vlakke wegen als op hellingen, net zolang als u dat wenst. Inschakelen met een druk op de knop. Comfortabel wegrijden zonder dat u een handrem gebruikt. Niet leverbaar in combinatie met start-stopsysteem Parkeerhulp achter. Vergemakkelijkt inparkeren door met een geluidsignaal aan te geven hoeveel ruimte er achter de auto is. Meting door ultrasone sensoren die onopvallend in de achterbumper zijn geïntegreerd Parkeerhulp plus. Akoestische en grafische weergave van de ruimte voor en achter de auto. Weergave van afstandssymbolen op het MMI-display Parkeerhulp plus met achteruitrijcamera. Akoestische en grafische weergave van de ruimte voor en achter de auto. Het camerabeeld van de ruimte achter de auto is op het MMI-display te zien. Met twee dynamische weergaven van de berekende rijrichting, afhankelijk van de stuurhoek, inclusief hulp- en geleidingslijnen. De camera is onopvallend geïntegreerd in de handgreep van de achterklep. Alleen leverbaar in combinatie met een navigatiesysteem Cruise control. Houdt elke snelheid vanaf circa 30 km/h vast, zover de prestaties van de motor of de remmende werking op de motor dit toelaten. Met actieve remingreep tijdens bijvoorbeeld bergafrijden. Bediening via eigen stuurhendel. Weergave van de ingestelde snelheid in het bestuurdersinformatiesysteem Onderstel/remmen Audi drive select. Veranderen van de rijeigenschappen dankzij de standen comfort, auto en dynamic, en in combinatie met een MMI navigatiesysteem de extra stand individual. Alleen leverbaar in combinatie met dynamische besturing en/of sportonderstel met demperregeling en/of quattro met sportdifferentieel Dynamische besturing. Regelt afhankelijk van de rijsituatie de stuuroverbrenging en mate van bekrachtiging. Dat is prettig bij inhalen, inparkeren en in bochten. Verhoogt het comfort en zorgt voor nog meer rijdynamiek. Alleen leverbaar in combinatie met Audi drive select Sportonderstel met demperregeling. Uitstekende aanpassing van het onderstel aan de rijsituatie en de wegeigenschappen. Alleen leverbaar in combinatie met Audi drive select Dynamisch onderstel. Voor een uitmuntende rijdynamiek en een zeer hoog comfort. Met vijf maal geleide lichtgewicht vooras met virtuele stuuras en buisstabilisator. Achteras met trapezium draagarmen (onafhankelijke wielophanging), dubbelwerkende gasgevulde schokdempers en schroefveren, trekveren op de aanslag. Voorsubframe vast verbonden met de carrosserie, achtersubframe elastisch bevestigd Sportonderstel. Met straffere demping en stevigere vering. Voor een directer wegcontact en sportieve rijeigenschappen. Inclusief veerpootbrug S line sportonderstel. Met dynamischere afstelling en met 10 mm verlaagd ten opzichte van het sportonderstel. Van quattro GmbH Remsysteem. Tweekrings, diagonaal gescheiden. Antiblokkeersysteem ABS met elektronische remkrachtverdeling EBV. Elektronisch stabiliseringsprogramma ESP met remassistent. Tandemrembekrachtiging. Schijfremmen rondom, voor geventileerd Elektromechanische parkeerrem. Functioneert als parkeerrem bij stilstand en wegrijassistent door automatisch uit te schakelen bij het wegrijden. Noodremfunctie op alle vier de wielen tijdens het rijden Veiligheid/techniek Carrosserie. Verzinkt (volledig verzinkt op roestgevoelige plaatsen), zelfdragend en aan de bodemgroep gelast. Voorgeprogrammeerde kreukelzones voor en achter. Aluminium voorspatborden. Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit Airbags. Fullsize airbags voor bestuurder en voorpassagier, adaptief, met zitpositieherkenning. Zijairbags (thorax-bekkenairbags) voorin. Hoofdairbagsysteem Zijairbags achterin. Thorax-bekkenairbags. Als aanvulling op de flankbescherming in de portieren Hoofdairbagsysteem. Ontvouwt zich langs de zijramen en beschermt de voor- en achterinzittenden bij een aanrijding van opzij Integraal hoofdsteunsysteem. Bij een aanrijding van achteren vangen de stoelen dankzij hun vormgeving het bovenlichaam op en ondersteunen zij het hoofd. Daardoor verbetert de beschermende werking en is er minder kans op een whiplash Stuurkolomvergrendeling. Elektrisch Instrumentenpaneel. Met regelbare verlichting, elektronische snelheidsmeter met kilometer- en dagteller, toerenteller waarvan de naald na het starten tot de aanslag en weer terug beweegt, klok, meters voor koelvloeistoftemperatuur en brandstofvoorraad Veiligheidsstuurkolom. Met schuifmechanisme met dempende functie, als aanvulling op de beschermende werking van veiligheidsgordel en airbags Veiligheidsgordels. Driepunts rolgordels voor alle vier de zitplaatsen. Voorin met gordelspanners, spankrachtbegrenzers en gordeldraagherkenning. De gordelkleur is afgestemd op de interieurkleur Gevarendriehoek. Bevestigd aan de binnenzijde van de achterklep EHBO-set. In het opbergvak in de middenarmsteun achterin Aandrijfslipregeling ASR. Voor goede tractie. Vermindert het doorslippen van de aangedreven wielen Elektronisch sperdifferentieel EDS. Op een wegdek met gripverschil remt deze wegrijhulp automatisch tot een snelheid van circa 100 km/h doorslippende aangedreven wielen af en zorgt zo voor maximale tractie Elektronisch stabiliseringsprogramma ESP. Gebruikt informatie van ABS, EBV, ASR, EDS en die van eigen sensoren en vergelijkt deze rijgegevens met referentiewaarden. Zorgt bij elke snelheid door gericht afremmen van de afzonderlijke wielen en ingrepen in het motormanagement voor meer stabiliteit ESP met elektronische sperfunctie. Op uitvoeringen met voorwielaandrijving geïntegreerd in het ESP. Verdeelt met gerichte remingrepen het aandrijfkoppel afhankelijk van de rijsituatie. In bochten zorgt de sperfunctie voor actief tegenstuur, lang voordat onderstuur optreedt. Dit zorgt voor betere tractie en meer dynamiek in bochten en een koersvaste wegligging. Bovendien reageert de auto gemakkelijker en voorspelbaarder tijdens sturen Stuurbekrachtiging. Helpt bij stuurbewegingen tijdens het rijden en vergemakkelijkt inparkeren servotronic. Snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Standaard vanaf 140 kw Handgeschakelde zesversnellingsbak. Volledig gesynchroniseerd. Hydraulisch bediende enkelschijfs drogeplaatkoppeling met asbestvrije platen. Tweemassa-vliegwiel multitronic. Voor uitvoeringen met voorwielaandrijving. Traploze versnellingsbak met dynamisch regelprogramma en sportstand. Achttraps handmatige bediening met schakelpaddels achter het stuurwiel of met de transmissiehendel. Hydraulisch geregelde lamellenkoppeling S tronic. Voor uitvoeringen met quattro-aandrijving. Zeventraps versnellingsbak met elektrohydraulisch bediende dubbele koppeling. Maakt kortere schakeltijden mogelijk en schakelt vrijwel zonder merkbare onderbreking van de trekkracht. Bedienbaar met de schakelpaddels achter het stuurwiel of met de transmissiehendel. Voorzien van automaatstand met programma s D (normaal) en S (sport) quattro. Permanente vierwielaandrijving met asymmetrisch-dynamische koppelverdeling, zelfsperrend middendifferentieel en elektronisch sperdifferentieel EDS via remingreep op alle aangedreven wielen quattro met sportdifferentieel. Het elektronisch gestuurde sportdifferentieel verdeelt de aandrijfkrachten variabel over de achterwielen. Het sportdifferentieel kan een verschillende hoeveelheid koppel naar beide achterwielen sturen. Dit zorgt voor een uitstekende acceleratie uit bochten en stabiliseert de auto als lastwisselreacties optreden. Andere voordelen zijn een directer stuurgedrag en toegenomen wendbaarheid doordat minder stuurkracht nodig is. Alleen leverbaar op de 3.0 TDI quattro en de 3.2 FSI quattro met S tronic en alleen in combinatie met Audi drive select Energieterugwinning. Door de dynamospanning te verhogen, wordt tijdens remmen of uitrollen bewegingsenergie omgezet in elektrische energie. Dankzij deze stroom hoeft de dynamo tijdens de eerstvolgende acceleratie minder hard te werken en dat scheelt tot 3% brandstof Start-stopsysteem. Vermindert het brandstofverbruik en de CO 2 -emissie door uitzetten van de motor bij stilstand, zoals voor een verkeerslicht. Door het koppelingspedaal in te trappen slaat de motor meteen weer aan en bij het inleggen van de versnelling draait de motor alweer stationair. Standaard op de 2.0 TFSI en 2.0 TDI met handgeschakelde zesversnellingsbak Beveiliging tegen verkeerde brandstof. Voorkomt dat een benzinevulpistool in de tankopening van een A5 Sportback TDI past Standaarduitrusting Meeruitvoering

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI - Fiscale waarde excl. opties: 46.850,- - 110 kw/150 pk - Max. aanhangergewicht geremd: 1500 kg - Unilak - Achterruit, verwarmbaar

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Audi A8 2.8 FSI e Pro Line+ Origineel NL, Keyless-Entry, Memory, Schuif/Kanteldak, Navi, Xenon Specificaties Datum: 21-08-2008 Tellerstand: 164.454 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen:

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C)

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) COUPÉ EVO DASHBOARD Brandstofmeter met reserveaanduiding Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) Chroomlook ringen instrumentenpaneel ControlelampjesRichtingaanwijzer links en rechts, mistlampen

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST

Škoda Fabia Greenline PrIJSlIJST ŠkodaFabia Greenline PRIJSLIJST Škoda Fabia Greenline Prijzen Prijslijst per 1 januari 2011 brandstof motor vermogen transmissie energie co2- Fiscale uitvoering consumenten label uitstoot bijtelling prijs

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013 Audi A3 Limousine lijst Vanaf september 2013 Uitvoeringen Netto Bruto Bpm Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. bpm incl. bpm incl. bpm Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. btw excl. btw incl.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Audi A3 Sportback prijslijst Vanaf januari 2013

Audi A3 Sportback prijslijst Vanaf januari 2013 Audi A3 Sportback lijst Vanaf januari 2013 Uitvoeringen Netto Bruto BPM Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. BPM incl. BPM incl. BPM Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. BTW excl. BTW incl.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent

Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) Extra donker getinte ramen (privacy glass) Grootlichtassistent pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad bij leverancier ca. 3/4 weken SUV / Terreinwagen, 4 deurs Wit (Gletsjerwit

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover Range Rover Evoque Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Land Rover Range Rover Evoque 63,355.00 Advertentienr : 2731844 KM-stand : 8700 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie : Automaat Import :

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro Standaarduitrusting 12-volt aansluitingen 94 Aandrijfslipregeling ASR 103 Aansteker en asbakken 94 Accu-energiemanagement 102 Achterbank (tweede zitrij) 88 Achterruitverwarming 86 Audi Service 106 Audi

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive Alfa GT Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa GT modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel

Een stijlvol concept voor een persoonlijke. in automaat of handgeschakelde uitvoering. De unieke Yolvo-lines geven u de mogelijkheid de Y40 geheel V40 V40 1.816V 2.0 16V MOTOR - type - cilinderaantal/kleppen - cilinderinhoud (cc) - compressieverhouding - brandstofsysteem - boring/slag (mm) - katalysator - max. vermogen ECE kw/pkimin 1 - max. koppel

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Octavia

De nieuwe ŠKODA Octavia De nieuwe ŠKODA Octavia Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energielabel CO 2 -uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumentenprijs incl. BPM/BTW Netto catalogusprijs excl. BPM excl. BTW Bruto

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek

Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Sportback Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A1 Sportback Techniek 28 TFSI /TDI 32 Onderstel en besturing 30 MMI Multi Media Interface 33 Veiligheid 31 Audi connect 34 Audi

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 juni 2014 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 juni 2014 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten incl. BPM incl. BTW Netto excl.

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT

NISSAN MICRA CONNECT EDITION N-TEC VISIA PACK TEKNA ACENTA 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT NISSAN MICRA GAMMA PACK CONNECT EDITION N-TEC 1.2L 80 1.2L 80 CVT DIG-S 98 DIG-S 98 CVT Extra uitrusting t.o.v. CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting t.o.v. 15 wielen CONNECT EDITION N-TEC Extra uitrusting

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 79.900,00 Audi Code AX9UB74V www.audi.nl/ax9ub74v Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 79.900,00 Meer

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Mercedes-Benz GLA-Klasse 45 AMG 4Matic. Panoramadak, Night-Pakket, Harman/Kardon, Memory, Comand Specificaties Voertuignummer: 1104416 Datum: 21-08-2015 Tellerstand: 54.200 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

SLK 55 AMG Roadster automaat

SLK 55 AMG Roadster automaat Uw voertuig: SLK 55 AMG Roadster automaat Prijs Basisprijs EUR 63.544,00 Lak Bekleding Extra uitrusting Prijs incl. BPM Uni: Vuuropaal Nappaleder: Zwart/ Accentrood EUR 0,00 EUR 0,00 EUR 3.040,00 EUR 94.566,43

Nadere informatie

Audi A7 Sportback prijslijst. Vanaf januari 2012

Audi A7 Sportback prijslijst. Vanaf januari 2012 Audi A7 Sportback prijslijst Vanaf januari 2012 Audi A7 Sportback prijslijst Vanaf januari 2012 Uitvoeringen Netto Bruto BPM Consumentencatalogusprijs Energielabel Type Motor Vermogen Versnellingsbak Bestelcode

Nadere informatie

Audi A7 Sportback prijslijst Vanaf september 2014

Audi A7 Sportback prijslijst Vanaf september 2014 Audi A7 Sportback prijslijst Vanaf september 2014 Motoren Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. BPM Bruto incl. BPM BPM bedrag incl. BPM Energielabel CO2 gram/km Bijtelling Audi A7 6 cil. 245 kw/333

Nadere informatie

nieuwe modellen 2011

nieuwe modellen 2011 nieuwe modellen 2011 Standaard uitrusting uitvoering L focs Carrosserie in pastel kleuren Bumber in zwart met chromen grillrand en zwarte grill Banden 145/80 met 13 stalen velgen en wieldoppen Zwarte skai

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S

F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S F I A T 5 0 0 603.83.297 NL S N E L G I D S Raadpleeg voor een uitvoerige beschrijving en meer informatie, of in noodgevallen, het instructieboek. DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C)

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) COUPÉ GTI DASHBOARD Brandstofmeter met reserveaanduiding Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) Chroomlook ringen instrumentenpaneel ControlelampjesRichtingaanwijzer links en rechts, mistlampen

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Audi A7 Sportback prijslijst. Vanaf januari 2013

Audi A7 Sportback prijslijst. Vanaf januari 2013 Audi A7 Sportback lijst Vanaf januari 2013 Audi A7 Sportback lijst Vanaf januari 2013 Uitvoeringen Netto Bruto BPM Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. BPM incl. BPM incl. BPM Type Motor Versnellingsbak

Nadere informatie

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015

ŠKODA Rapid Spaceback prijslijst Prijslijst per 1 januari 2015 ŠKODA Rapid Spaceback lijst Prijslijst per 1 januari 2015 Brandstof Motor Vermogen Transmissie Energie label Spaceback CO 2 uitstoot (g/km) Fiscale bijtelling Uitvoering Consumenten Advies incl. BPM incl.

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie