21 03 Meester Harry jarig Meester André jarig Mr vergadering. Meester Paul schrij. Vergaderingen. Luizencontrole.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "21 03 Meester Harry jarig Meester André jarig Mr vergadering. Meester Paul schrij. Vergaderingen. Luizencontrole."

Transcriptie

1 21 03 Meester Harry jarig Meester André jarig Mr vergadering Beste abonnees, De krantenkop van afgelopen weekend wekte de indruk dat het bouwen van een nieuwe school een fu liteit is. Het betre hier een wens in het kader van Mijn Geesteren 2030 en er gaat eerst jaren van voorbereiding vooraf voor de bouw een feit is. En u mag erover meepraten. Zie de uitnodiging in de bijlage van de nieuwsbrief Vergaderingen Morgenavond vergadert de MR van onze school in de direc ekamer. De agenda kunt u vinden via onze website en GMR. Voor diverse teamleden is er woensdagmiddag BHVherhaling. Luizencontrole Woensdagmorgen vindt er hercontrole op luizen plaats. Wilt u de haren van de meisjes niet invlechten en spaarzaam zijn met de gel? Koningsdag De werkgroep vraagt de brie es voor de Koningsdag weer in te leveren. Meester Paul schrij Beste ouders, Het tevredenheidsonderzoek ligt al weer een jdje achter ons en de opbrengsten zijn inmiddels in beeld gebracht en gedeeld met de geledingen: team, leerlingen(raad) en medezeggenschapsraad. Net als de vorige keer worden de opbrengsten als verbeterpunten gepresenteerd op een zogenaamde publieksposter. Op de site van Tof onderwijs kunt u straks de posters van alle scholen terugzien. De poster van de Aloysiusschool is qua onderwerpen al gevuld. We werken nog aan de redac e van de tekst. De studiedag van Tof onderwijs leverde een onderhoudende ochtend op onder leiding van dhr. Peter de Vries van het CPS. Met zeer herkenbare situa es uit de onderwijsprak jk gaf hij inzicht in de diverse achtergronden van Ouderbetrokkenheid 3.0 Van enkele scholen waren er ook vertegenwoordigers van een OR of MZR aanwezig. De volgende stap is een zgn. 0 me ng om te zien welke van de 10 stappen uit de visie van 3.0 al gerealiseerd zijn op de diverse scholen. Daarna volgen nog enquêtes en interviews om een goed beeld te krijgen van het plan van aanpak voor elke school. Wij hebben al de gedachte uitgesproken om onze jaarlijkse oudercontactavond hier op te laten aansluiten in combina e met de informa e over de groepen aan het begin van het nieuwe schooljaar.

2 In de pers hee het nodige gestaan over het in stand houden van de bieb voorziening in o.a. ons dorp Geesteren. Een enthousiaste werkgroep met vrijwilligers hee inmiddels een doorstart gemaakt. Een van de volgende stappen is om de exploita e van het gebruik van het gebouw rond te krijgen. Daarnaast willen we graag aanhaken bij het fenomeen van de Bieb op School. Hiervoor hebben we gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van bibliotheek Tubbergen en de werkgroep. We gaan er op korte termijn mee aan de slag door vrijwilligers te werven middels een brief van school en het inrichten van een speciale hoek in de bestaande bieb. We hebben ongeveer 3000 boeken tot onze beschikking, dus dat moet lukken. Per 1 april hopen we van start te gaan met deze speciale bieb voor de leerlingen. Yvonne Keizers zal ons helpen met het uitleensysteem. Het scherm in de hal van de school bij de kleuters laat helaas nog geen cijfers zien, maar we sparen inmiddels wel energie met onze zonnepanelen en windrotor op het dak. Ook het gescheiden inzamelen van ons vuil wordt steeds beter zichtbaar in de school. Daarom hebben we besloten om twee ontwikkelingslijnen van ons onderwijs dit jaar te koppelen tot een themaweek: de Skills en de Duurzaamheid. In alle groepen zal gewerkt worden aan een presenta e in het kader van Duurzaamheid met gebruik van diverse Skills bij de leerlingen. Op 30 juni de Kick off, daarna de themaweek en op donderdag 13 juli een tentoonstelling van de opbrengsten. Dat lijkt nog ver weg, maar noteert u toch maar vast deze datum! We hopen u weer voldoende geïnformeerd te hebben. We wensen u een fijne week toe. Met vriendelijke groet, Team Aloysiusschool Van Derden Van S ch ng Dorpsbelang Geesteren Op woensdag 29 maart organiseert het bestuur van de S ch ng Dorpsbelang Geesteren haar jaarlijkse informa ebijeenkomst die voor het grootste deel in het teken zal staan van MijnGeesteren Met een pakkende presenta e, waarvoor kosten nog moeite gespaard zijn, hopen de commissieleden de plannen zo helder en duidelijk mogelijk voor het voetlicht te brengen. Die plannen zijn voor heel Geesteren van belang. Zo is een plan meegenomen om te komen tot de bouw van een nieuwe school. De avond wordt gehouden in zaal Ko nk en begint om uur. Meer info: Team In de afgelopen weken zagen we juf Anja en juf Mare e steeds vaker en langer weer op school. Met groepjes leerlingen gingen ze aan het werk en dat bevalt zo goed, dat ze daar de komende weken nog meer en vaker mee doorgaan. Nieuws van de Bieb De werkgroep Bieb hee besloten een aantal wijzigingen door te voeren in de openings jden. Meester Harry is deze week weer zelfstandig aan de slag in de groepen 6 en 8 en ook bij hem gaat het goed. Dus we nemen afscheid van juf Rony en bedanken haar voor de geweldige steun in de afgelopen maanden.

3 Op de middagen maandag, woensdag en vrijdag worden de openings jden uur tot uur. Op maandag en vrijdagavond is de Bieb geopend van tot uur. Voor de maandagavond zijn we dringend op zoek naar 2 vrijwilligers. Door veranderde werkomstandigheden moet Nico Wermelink hiermee stoppen per 1 april. Interesse, neem contact op met Lidwien Olimulder ( l.olimulder@gmail.com) Wist u trouwens dat er heel veel boeken in de Bieb Geesteren zijn uitgestald, veel meer dan de laatste jaren te lenen waren? Heel veel boeken zijn geschonken, waaronder ook nieuwe boeken. Brengt u eens een bezoekje. Ook kinderen zijn van harte welkom. Kortom, volop beweging, maar vrijwilligers wordt het meest urgente item. De werkgroep gaat nu over naar een S ch ng. Door het verkrijgen van een en teit kunnen er overeenkomsten aangegaan worden. De statuten en het S ch ngsplan zijn klaar. Essen eel wordt het verkrijgen van een startkapitaal om een verbouwing te realiseren. Voor een deel van het pand worden huurovereenkomsten afgesloten en het gebouw gaat verbouwd worden om een nieuwe indeling te realiseren. Na de verbouwing hoopt men een construc e te bereiken met o.a een Dorpshuiskamer voor iedereen. Het streven is om meerdere dagen in de week, zo niet nagenoeg alle dagen open te zijn. Daarom zoekt men vrijwilligers die een rooster kunnen bemannen. Per dag zijn ongeveer 10 vrijwilligers nodig, zodat roula e gewaarborgd kan worden. Niet iedere week, maar één keer per paar weken. Het gaat echt een ontmoe ngsplek worden met een geschakeerd aanbod. Indien u interesse hee, kunt u contact opnemen met Lidwien Olimulder. Er is een afspraak gemaakt met de school om tot de zomervakan e te bekijken hoe school het concept Bibliotheek op School in de Bieb bevalt. De ruimte wordt zo spoedig mogelijk ingericht. Kinderen kunnen dan ook weer boeken lenen op de "oude" manier.

4

5 Beste peuters, kleuters en (groot)ouders,, Zondag 16 april is er weer een Kinderkerk viering, het thema is natuurlijkk Pasen. We vertellen dan een passend verhaal om kleine kinderen op een e speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. De viering begint om uur in de Dagkapel te Geesteren. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders! Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Naast het Bijbelverhaal besteden we aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar m we hopen voorall dat het gezellig wordt voor alle kindjes! De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De andere vieringen in 2017 zijn 4 juni, 1 oktober (mogelijk andere locatie) en 17 december en zullen allemaal ook om uur beginnen. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat info@ hpancratius.nl of telefonisch: (dinsdag en woensdag: u u en 13:30 u 16:30 u donderdag: 13:30 u 16:30 u en vrijdag: u u.) Met vriendelijke groet, De werkgroep Kinderkerk Diaken Bert Huitink Manon Frieling Joke Pegge Moniek Degen Susanne Burghout

6 Activiteiten voor Jonge Mantelzorgers Leef je uit!! Theater en muziek 9-12 jaar Op zaterdagmiddag 8 april bieden wij twee verschillende workshops aan. Een workshop dans en zang onder leiding van theaterschool Luna en daarnaast een workshop tekenen en versieren van een tekening. De beide workshops worden gehouden in het Kulturhus in Borne. Lijkt het je leuk om deze workshops te volgen? Meld je dan nu aan!! Stuur voor 3 april een mailtje naar jongemantelzorgers@siztwente.nl of bel naar De activiteit is bedoeld voor jonge mantelzorgers tussen de 9-12 jaar. Hopelijk tot dan! De ontspanningsactiviteiten worden aangeboden voor deelnemers uit alle gemeenten in ons werkgebied Free running jaar Free running onder begeleiding van echte professionals. Een middag lekker sporten en op allerlei verschillende manieren over obstakels springen en klimmen. Zet deze data alvast in je agenda! zaterdagmiddag 22 april zullen we gaan free runnen in Haaksbergen. Opgeven kan via jongemantelzorgers@siztwente.nl of bel naar De activiteit is bedoeld voor jonge mantelzorgers tussen de jaar. De ontspanningsactiviteiten worden aangeboden voor deelnemers uit alle gemeenten in ons werkgebied. Cursussen Cursus Piep en de schatkist 4-8 jaar Tijdens de Piep-cursus neemt Piep de muis je mee op avontuur, waarbij jij je schatkist gaat vullen met dingen die handig zijn als je opgroeit als jonge mantelzorger. We gaan samen verschillende spelletjes en activiteiten doen en ook praten we met elkaar over hoe het thuis gaat. Waar wordt jij boos, blij of verdrietig van? Wat vind je lastig en wat doe je dan? We komen veel te weten over elkaar en je herkent vast een hoop. Aan het eind van de cursus zit je schatkist vol met tips voor thuis. De Piep-cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten voor de kinderen en één ouderbijeenkomst. Per cursus nemen 6 kinderen deel. Start cursussen: Maart: Enschede April: Oldenzaal Mei: Tubbergen Juni: Borne De piep-cursus wordt aangeboden voor deelnemers uit de gemeenten: Borne, Oldenzaal, Tubbergen, Dinkelland, Enschede en de Hof van Twente.

7 Brussencursus 9-12 jaar (basisschool) & (V.O.) Jonge mantelzorgers met een bijzondere broer of zus met bijvoorbeeld een beperking, ziekte, autisme of ADHD kunnen mee doen met onze brussencursus! In onze cursus krijgen zij informatie over de beperking/ziekte, tips over hoe zij met hun broer/zus om kunnen gaan en worden ervaringen uitgewisseld met andere brussen. Dit alles door veel actief bezig te zijn en ook belangrijk; voldoende ruimte voor gezelligheid. Een echte aanrader voor kinderen, die het soms best eens lastig vinden om een bijzondere broer of zus te hebben! Start cursussen: Maart: Almelo/Hengelo, BC 9-12 jaar (nog 1 plekje vrij) De brussencursus wordt aangeboden voor deelnemers uit alle gemeenten in ons werkgebied. NIEUW in 2017: Kind van cursus 9-12 jaar & (V.O.) Wij horen vaak van ex-deelnemers van de brussencursus hoe fijn zij deze vonden, omdat we ook graag een soortgelijke cursus willen bieden aan kinderen, die een vader of moeder hebben met een langdurige zieke, beperking of psychische problemen, gaan we nu ook een kind van.. cursus ontwikkelen. In deze cursus kunnen kinderen andere jonge mantelzorgers met een bijzondere papa/mama ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ze krijgen uitleg over de ziekte/beperking en ook hoe je om kunt gaan met allerlei dingen waar je mee te maken krijgt als jonge mantelzorger. We gaan kijken naar wie jij bent en waar je goed in bent. We doen dit uiteraard met veel spelletjes en gaan lekker creatief aan de slag. Als de cursus klaar is, laten we jullie dat z.s.m. weten! Wil je nu al wat meer weten over deze cursus, neem dan gerust alvast contact met ons op. Start cursussen: April: Hengelo, KIVA 9-12 jaar De kiva-cursus wordt aangeboden voor deelnemers uit de gemeenten: Hengelo, Enschede, Almelo, Haaksbergen, Dinkelland, Tubbergen en Borne NIEUW in 2017: Samen Gamen, Samen spelen 7-12 jaar Er komt een cursus voor brussen en hun broer of zus met autisme! Deze cursus is ontwikkeld omdat brussen regelmatig bij ons aangeven, graag handvaten en tips te ontvangen over hoe het samen spelen met hun broer of zus met autisme beter zou kunnen. Samen met de Klup heeft SIZ Twente deze cursus ontwikkeld.de oefeningen tijdens de cursus gaan over; alleen spelen, spelen met de ander zonder te helpen of juist wel te helpen, spelen tegen elkaar (winnen/verliezen) en samen werken. Dit alles doen we in 5 bijeenkomsten die op maandagmiddag zullen plaatsvinden. Ook is er in de avonduren een bijeenkomst voor ouders, om ook hen te vertellen wat we allemaal aan het doen zijn.

8 We zullen gebruik maken van de mogelijkheden van het FUN IE FIT, en gaan er zoals jullie van ons gewend zijn, weer een gezellige cursus van maken! De cursus is bedoeld voor setjes broers en zussen tussen de 7 en 12 jaar, waarvan één van de twee een vorm van autisme heeft. Opgeven kan via: s.tewinkel@siztwente.nl / of ellen@deklup.nl / Start cursus: De eerste groep zal op 8 mei starten. De cursus is voor kinderen uit de volgende gemeentes; Almelo, Hengelo, Enschede, Tubbergen, Dinkelland, Borne, Haaksbergen, of van Twente, Oldenzaal, Rijssen- Holten, Twenterand en Hellendoorn. Met vriendelijke groet, Cas, Carlijn, Jolanda, Marleen, Saskia, Wesley, Romy & Lisanne Team Jonge mantelzorgers of werkdagen: ma-di-wo-dovr van uur.

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

4 december Kalender:

4 december Kalender: Kalender: Agenda: Woensdag 17 december: Broodmaaltijd voor Serious Request Donderdag 18 december: Kerstviering op school van 17.00 tot 19.30 uur 19 december 12.00 uur; alle leerlingen vrij Zondag 21 december:

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Agenda: Vastenactie: Woensdag 18 maart t/m Donderdag 2 april Woensdag 18 februari: Joliens Theaterhuis

Agenda: Vastenactie: Woensdag 18 maart t/m Donderdag 2 april Woensdag 18 februari: Joliens Theaterhuis Kalender: Agenda: Vastenactie: Woensdag 18 maart t/m Donderdag 2 april Woensdag 18 februari: Joliens Theaterhuis 12 februari 2015 In deze nieuwsflits o.a.: Informatie over te formeren instroomgroep Schoolbibliotheek

Nadere informatie

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag 29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag Beste abonnees, Afgelopen weekend was er toch even sneeuwpret voor de kinderen. Prach ge plaksneeuw en daardoor grote

Nadere informatie

19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek

19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek 9 oktober Kinderen 12.00 uur vrij Studiemiddag team 19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek 11-10 Juf Annemiek jarig 12-10 Meester Bart jarig Beste abonnees, Vanmiddag hebben de kinderen om 12.00 uur vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

26 10 Luizencontrole Fietsenkeuring groep 3 t/m 8. Enquête Ouders. Aan en afmelden werkgroepen. Beste abonnees,

26 10 Luizencontrole Fietsenkeuring groep 3 t/m 8. Enquête Ouders. Aan en afmelden werkgroepen. Beste abonnees, 26 10 Luizencontrole 31 10 Fietsenkeuring groep 3 t/m 8 Beste abonnees, De herfstvakan e is achter de rug. Voor ons ligt een periode van 8 weken tot de kerst. Het zijn de donkere dagen voor kerst, zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB Nieuwsbrief juni 2015 Inhoudsopgave: Schoolplan 2015-2019, Nieuwe website alle scholen Dr Schaepmanstichting Ouderbedankavond, nieuwe leerlingen,

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

9 april Juf Anja jarig

9 april Juf Anja jarig 6 april Schoolvoetbaltoernooi jongens 6 april Vergadering Ouderraad 9 april Juf Anja jarig Beste abonnees, Ook deze week hebben we een aantal aandachtspunten. Denkt u er allereerst aan dat uw kinderen

Nadere informatie

Hulp bij opvoeden en opgroeien

Hulp bij opvoeden en opgroeien Hulp bij opvoeden en opgroeien Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind met een (verstandelijke) beperking? Of heb je zelf een beperking en vragen over de opvoeding van je kind? Estinea biedt ondersteuning

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag

19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag 19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag Beste abonnees, De meivakan e is voorbij. We gaan nu rich ng einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf 31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf Beste abonnees, De opening van het schooljaar is afgelopen woensdag gehouden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag team AvB. Nieuw op school. stadsdichter!

Nieuwsbrief. Studiedag team AvB. Nieuw op school. stadsdichter! Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 1 9 N O V E M B E R 2 0 1 5 Nieuw op school In groep 1B start de komende week Lasse Bakker. We wensen je heel veel plezier bij ons op school! Sarah Vegter, junior stadsdichter!

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie