Nieuwsbrief 23, 13 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 23, 13 oktober 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 23, 13 oktober 2017 Agenda 21 tot 29 oktober 30 oktober 20 en 21 november Herfstvakantie Luizencontrole 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te geven wanneer ik op school ben. Via het mailadres van de nieuwsbrief kunnen we een afspraak maken. Aanwezigheid Intern begeleider Juf Trea, de intern begeleider, is aanwezig op: Woensdag 18 oktober

2 Kind op maandag Week 42 16/10-20/10 Ik ben veranderd Genesis 32: 23-33, Genesis 33: 1-11 Lang geleden is Jakob weg gegaan van zijn familie. In de verhalen van deze week ziet hij zijn broer Esau terug. Voordat het zover is worstelt hij bij de Jabbok en krijgt hij een nieuwe naam: Israël. Die naam laat zien dat Jakob veranderd is. Week 44 30/10-03/11 In je dromen! Genesis 37: 1-36 en Genesis 39: 1-6 Jozef droomt over zichzelf en zijn broers: Hij ziet hoe ze allemaal voor hem buigen. Maar de werkelijkheid is een nachtmerrie, als Jozef in een put gegooid wordt en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar komt hij terecht in het huis van Potifar. Jarigen in oktober 19 oktober Manon Haak Groep oktober Thomas Harms Groep oktober Lorenzo Bakker Groep oktober Scott van der Pal Groep 3-4 Nieuws vanuit de school Pepernotenactie. Ook dit jaar willen we de kinderen weer pepernoten laten verkopen. Volgende week krijgen de kinderen het formulier hiervan mee. Dinsdag 31 oktober (de dinsdag na de herfstvakantie) moeten deze formulieren weer terug op school zijn. We hopen op een goede verkoop!

3 Actie4Kids Voor jou van mij : schoenendoosactie Actie4Kids is weer van start gegaan! De leerlingen hebben een actiefolder meegekregen voor de schoenendoosactie. Met deze actie kun je een kind blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Dit jaar gaan de schoenendozen naar landen in West-Afrika, Oost- Europa, het Midden-Oosten en de kinderen van vluchtelingen in Europa. Doe ook mee met de Actie4Kids!!! Hoe maak je een kind blij met een mooie gevulde schoenendoos: 1. Zorg voor een normale maat schoenendoos (+/-19 cm x +/-32 cm x +/-12 cm) Versier de doos en het deksel en beplak ze met cadeaupapier (de doos niet inpakken) 2. Bedenk of je een doos wil maken voor een jongen of een meisje en voor welke leeftijd. Kruis op de bon de juiste leeftijd aan. 3. Vul de doos aan de hand van de lijst Hoe vul je een schoenendoos. Stop alleen spullen in de doos die nog goed zijn. Wat mag niet in de doos: snoep of ander eten, spullen met batterijen, vloeibare producten m.u.v. shampoo en bellenbaas, spullen die snel uitdrogen: stiften, klei, lijm enz., oorlogsspeelgoed en varkensknuffel 4. Plak de doos niet dicht, maar doe er een (post) elastiek omheen. Scheur de geldenvelop los van de folder. Vul het met 5 voor elke doos die je hebt gevuld voor de transport- en organisatiekosten en plak het dicht. Geld overmaken is ook mogelijk. Noteer op de envelop hoe de betaling is gedaan en stop hem onder het elastiek bovenop het deksel. 5. Lever de doos met de geldenvelop in bij de leerkracht. Dit kan tot uiterlijk maandag 06 november. Voor meer informatie: zie actiefolder en Op de site vind je o.a.: Kleurplaten Message in a shoebox: Het is leuk om jezelf voor te stellen aan het kind dat jouw doos gaat ontvangen! Oversteek hulpgevraagd In de vorige nieuwsbrief heb ik een stukje geschreven met de vraag naar oversteekhulp. Op dit moment hebben twee ouders aangegeven te willen helpen bij het oversteken wanneer de school uit gaat. Wanneer u ook graag hierbij wilt helpen kunt u dit aangeven via dit mailadres of bij de leerkracht. We willen na de herfstvakantie starten met deze pilot

4 Nieuws vanuit de voorschool. Jim van der Pennen en Fabienne Loves zijn na de vakantie bij ons in de groep gekomen. We hebben de laatste weken gewerkt aan het Puk thema: Regen! Hierbij kwam het voorleesverhaal van Masja wil regen aan de orde. We hebben een weerstation gemaakt, een paraplu geplakt en het liedje geleerd onder moeders paraplu. Als afsluiting hadden we een meezingkwartiertje met de ouders en/of oma. Nieuws uit groep 1/2 Op maandag 09 oktober mochten de kinderen kijken naar een voorstelling van poppentheater Jinky s Mikmak. Deze voorstelling was in het kader van de Kinderboekenweek. De kinderen hebben genoten! Op woensdag is de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met een knutselopdracht. De kinderen mochten zelf kiezen welk werkje ze wilden maken. Er werd geknutseld samen met de kinderen van groep 3/4. Dat was natuurlijk erg gezellig. Deze week wordt het thema Herfst/De Gruffalo alweer afgesloten. De komende week werken de kinderen met ontwikkelingsmateriaal op het gebied van taal en rekenen.

5 Uw kind heeft een actiefolder van de Schoenendoosactie meegekregen. Doe mee en maak een ander kind blij met een mooie gevulde schoenendoos! Deze kunnen t/m 06 november a.s. ingeleverd worden. We hopen op veel gevulde schoenendozen!! Nieuws uit groep 3/4: Het tweede thema van Lijn 3 loopt ten einde. Volgende week hebben we de toets en krijgen de leerlingen nieuwe woorden mee naar huis om te oefenen. Bij deze nieuwe woorden is ook een ouderbrief. Dinsdagochtend zijn we naar de voorstelling van Spekkie en Sproet geweest. Het was een erg leuke voorstelling. Er waren zelfs kinderen die zelf mee mochten spelen! Dinsdagmiddag hadden we een buiten les. Samen met juf Ruby hebben we een schilderij gemaakt van natuurlijke materialen.

6 Nieuws uit groep 5/6 Kijkmiddag Wat was er een leuke opkomst op onze kijkmiddag, iedereen kon een ouder of opa en/of oma vertellen hoe we in de klas werken. We kregen over deze manier van informatie geven veel positieve reacties. Natuurspeurtocht. We zijn samen met vier ouders op pad geweest naar het Oosterbos. Daar volgden we de Natuurspeurtocht verzorgd door de NME. Gekeken naar de verschillende soorten begroeiing die te vinden is in het bos en op het veen. Met groot geluk zag Annelie een hagedis zitten en deze hebben we dan ook uitgebreid bekeken. Tijdens onze fruithap vroeg de sluiswachter of hij ons kon laten zien hoe de sluizen werkten. Nou en of! Leuk om dit te zien, helemaal omdat we momenteel met Aardrijkskunde hier ook mee bezig zijn. Daarna nogmaals het bos in om het laatste stukje van de route te lopen en te ontdekken. Na afloop ontvingen we van dhr. van der Weide een certificaat. Toetsen We geven toetsen niet meer mee naar huis maar bewaren deze op school. De resultaten staan in Parnassys (ook topo zal worden ingevoerd), wilt u een gemaakte toets graag even inkijken, kom dan na schooltijd even langs. De volgende toetsen staan op de planning: Aardrijkskunde: 18 oktober Groep 6, topo Groningen: 6 november Kinderboekenweek. Naast het lezen uit het boek, wat er soms best gruwelijk aan toe gaat. Hebben we dinsdagmorgen onze acteertalenten mogen laten zien. Filmpjes worden ons nog toegezonden, we zijn benieuwd! Woensdag hebben de kinderen mogen kiezen welke monster ze wilden knutselen. De resultaten zijn erg leuk en foto s o.a. te vinden op onze site. Brandweer. Donderdag kwam de brandweer op bezoek. Hierover in de volgende nieuwsbrief meer.

7 Tafeldiploma. Vanaf volgende week krijgen de kinderen op maandag en donderdag bij juf Marja, weer de mogelijk om tafels op te zeggen. Een aantal leerlingen uit groep 6 heeft nog niet het groot tafeldiploma gehaald, we hopen dat jullie thuis hiermee weer aan de slag gaan! Groep 5 heeft ook de mogelijkheid om het groot tafeldiploma te halen. Vooral de tafels 6, 7, 8 en 9 moeten flink geoefend worden! Nieuws uit groep 7/8 Wij werken in de klas elke dag aan nieuwsbegrip. Bij de les op vrijdag maken de kinderen de opdrachten op het Chromebook. Het komt weleens voor dat uw kind ziek is, er niet aan toe komt, of het niet afkrijgt. De kinderen moeten dit, in het weekend, thuis afmaken. Op maandagmorgen moet het af zijn. Is het niet af, moeten ze het op maandagmiddag om uur op school afmaken. Wilt u hier samen met uw kind aandenken. Afgelopen donderdag 12 oktober hebben we de brandweer op bezoek gehad in de klas. We zijn weer heel veel dingen te weten gekomen over hoe we moeten handelen bij brand. Wilt u, uw kind(eren) er is naar vragen?? De kinderen hebben een flyer meegekregen over Hoe brandveilig is jouw huis? Wilt u samen met uw kind(eren) is kijken hoe brandveilig jullie huis is. Willen jullie de folder weer ingevuld meegeven op woensdag 18 oktober? Dan ga ik het met de kinderen nog even na bespreken. Bedankt alvast!

8 Toetsen: Maandag 30 oktober: topotoets Groep 8: Noord-Amerika Groep 7: België/Luxemburg Nieuws van derden. WATER!! Vochttekort maakt je bloed dikker. Dit kan leiden tot vermoeidheid, concentratieproblemen en hoofdpijn. Je hersenen bestaan namelijk voor 85% uit vocht. Drink daarom genoeg water. - 65% van ons lichaam bestaat uit water. - Iemand kan maximaal 5 dagen zonder water. - Per dag raak je zo n 2,5 liter vocht kwijt. - Het wordt aanbevolen om per dag ongeveer 1,5 liter vocht te drinken. - De aarde bestaat voor 70% uit water. - 1% van het water op aarde kan de mens drinken. - Mag er bij jou in de klas ook een bidon met water op je tafel staan? Vraag ernaar bij de leerkracht! SlimKids Klazienaveen kan helpen wanneer je moeite hebt met bijvoorbeeld gezond eten, te weinig lichaamsbeweging op een dag krijgt of wanneer er andere oorzaken zijn waardoor je teveel weegt. SlimKids is een multidisciplinair programma voor kinderen van de basisschool met overgewicht/obesitas. Gedurende 12 weken komen de kinderen 2x per week een uur beweeglessen volgen bij de kinderoefentherapeut. Daarnaast hebben de ouders tijdens meerdere beweeglessen gesprekken met de diëtiste en een kinderpsycholoog. Mocht u interesse hebben om uw kind te laten deelnemen aan SlimKids, geef hem/haar dan op via slimkidsklazienaveen@gmail.com of via

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Agenda 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag: vrij 17 april Tweede Paasdag: vrij 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april Koningsspelen (groep 1 ook naar school)

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Agenda 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag 17 april Tweede Paasdag 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016 Agenda 19 september informatie groep 1/2 en 4 t/m 8 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Agenda 13 maart start projectweek 22 maart Kijkavond, afsluiting projectweek van 18.00 19.00 uur 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA17 WO19 VR21 ZA22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA17 WO19 VR21 ZA22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 30 07-04-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA10 DI11 WO12 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Agenda 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari studiedag kinderen vrij!! 1 maart luizen controle 2 maart papier container staat bij school 13 maart start

Nadere informatie

Nieuwsbrief van 13 oktober 2017

Nieuwsbrief van 13 oktober 2017 Kind op maandag Week 42 16/10-20/10 Ik ben veranderd Genesis 32: 23-33, Genesis 33: 1-11 en Genesis 35: 6-18 Lang geleden is Jakob weg gegaan van zijn familie. In de verhalen van deze week ziet hij zijn

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Verjaardagen. 20 oktober 2017 Agenda 23 t/m 27 oktober Herfstvakantie Woensdag 1 november Dankdag; leerlingen vrij! Vrijdag 3 november Luizencontrole Zaterdag 4 november Oud papier Maandag 6 november Peuterochtend Donderdag 9 november

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nu onze vereniging FIERS is gaan heten, is ook de layout van de nieuwsbrieven aangepast. We zijn er blij mee!

Nu onze vereniging FIERS is gaan heten, is ook de layout van de nieuwsbrieven aangepast. We zijn er blij mee! No.7, 19 oktober 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Een nieuwe layout voor de nieuwsbrief! Nu onze vereniging FIERS is gaan

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA oktober 2017 5 okt. Stakingsdag De Klaroen gesloten 6 okt. groepen 1 en 2 vrij 14 t/m 22 okt. herfstvakantie 25 oktober hoofdluiscontrole 28-29 oktober start

Nadere informatie

Weekbrief. Geplande evenementen. Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp Beste ouders en verzorgers,

Weekbrief. Geplande evenementen. Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp   Beste ouders en verzorgers, Weekbrief Klerkenhof 1, 2353WB, Leiderdorp Bolwerk@pcboleiderdorp.nl www.pcbobolwerk.nl Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u genoten van de herfstvakantie! De eerste week na de herfstvakantie zit

Nadere informatie

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46

SCHOOLNIEUWS JOSEFSCHOOL WEEK 46 Inhoud SCHOOL INFORMATIE... 2 Onderwerp: De Josefschool stopt met het inzamelen van oude materialen!... 3 OVERIGE INFORMATIE... 4 Onderwerp: Edukans Schoenmaatjes... 5 Onderwerp: Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij.

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij. INFO Jaargang 23, Nummer 20, 31-1-2017 Maandag 30 januari Dinsdag 31 januari Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen 12.00 uur

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 17 oktober 2014

Ieder uniek, Samen sterk! 17 oktober 2014 Ieder uniek, Samen sterk! 17 oktober 2014 Nummer 7 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 13 oktober Marion Peursum (33 jaar) 14 oktober Franca van Hardeveld (9 jaar) Isabella Velders (12

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe

4 nov Mika Bijl (10) Fiets Veilig met rijsimulator. 16 nov Naomi Hospers (5) Veurdrachtwedstried Aol Volk 3 nov Gr. 7/8 Technics 4U Drenthe Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 31 e jaargang nr.6 donderdag 19 oktober 2017, week 42 Algemene informatie Agenda Verjaardagen 20 okt Gr. 7/8 Verkeersles Nijland 4 nov Mika Bijl (10) Fiets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016

Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016 Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016 Agenda 10 november nationaal schoolfruit 14 november 10-minuten gesprekken 15 november 10 minuten gesprekken 1 december container 5 december sinterklaasfeest, kinderen

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar

Juf Demi. Kom in de Kring dienst zondag 15 oktober. Kom in de Kring Dorcas voedselactie. Kinderboekenweek. Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar Nr.6 12 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 activiteiten in november nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 10 november 2016 Actie Schoenmaatjes Onze school zal gaan meedoen aan actie Schoenmaatjes van Edukans. De moeder van Thomas en Julia Bruins heeft de organisatie hiervan

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 1 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 16-6 oktober 2016 Thema s Trefwoord Week 41 Thema: Plaatsmaken Een plaats hebben, is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat er geen plaats voor je is omdat de plek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst!

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst! Website: www.kennedyvroomshoop.nl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 oktober 2017 Za 14/10 Ma 16/10 Di 17/10 Oud Papier AGENDA Woe 18/10 Herfstactiviteit

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8

Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos De koek is nog niet op! 5 oktober Stakingsdag / Studiedag Informatieavond Groep 1 t/m 8 Weekbericht van Dierendagactie De Brummelbos Aanstaande woensdag is het 4 oktober, dierendag. Samen met de Naoberhoeve is er voor de kinderen een speciaal programma in elkaar gezet. De kinderen van groep

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Schoenendoosactie Kinderen van groep 5b zijn echte schoenmaatjes Studiedag Mededeling betaling overblijf Surprise groep 5 t/m 8 Schoenendoosactie Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

INFO. Jaargang 21, Nummer 26,

INFO. Jaargang 21, Nummer 26, INFO Jaargang 21, Nummer 26, 8-3-2016 15-03-2016 OR vergadering 21 03-2016 spreekuur jeugdverpleegkundige 23-03-2016 Studiedag team. Alle kinderen vrij 25 03 2016 Goede vrijdag 28-03-2016 2 e paasdag 30-03-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 9 november t/m vrijdag 16 november 2018 39 e jaargang nr. 10 Portfoliogesprekken 19 en 20 februari: Binnenkort ontvangt u een Schoudercom bericht waarin u weer aan kunt geven wanneer u

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Maand 5 week 1: Jozef droomt en wordt naar Egypte verkocht

Maand 5 week 1: Jozef droomt en wordt naar Egypte verkocht Maand 5 week 1: Jozef droomt en wordt naar Egypte verkocht Bijbelverhalen Genesis 37 - Jozefs droom - Jozef naar Egypte verkocht Jozef zijn vader heet Jakob Ezau Izak Zijn moeder heet Rebekka Rachel Lea

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief 4 20 oktober Op de koffie bij Drakensteyn 1 Agenda 1. Jarigen 2. Nieuw op school 2.

Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief 4 20 oktober Op de koffie bij Drakensteyn 1 Agenda 1. Jarigen 2. Nieuw op school 2. Nieuwsbrief 4 20 oktober 2017 In dit nummer: Op de koffie bij Drakensteyn 1 Agenda 1 Jarigen 2 Nieuw op school 2 Parkeren 2 Schoolveiligheidsonderzoek 3 Volleybalinstuif 3 Voorlichting VO 3 Kenniscentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school.

Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. November 2016 Maandthema: Goed om te weten: De schoolgids van het schooljaar 2016-2017 kunt u terugvinden op onze website, onder het kopje school. Vandaag is er weer luizencontrole geweest. Als er kinderen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Perspectief 3 e editie 3 / 4 VMBO Project Doorgeven

Perspectief 3 e editie 3 / 4 VMBO Project Doorgeven Perspectief 3 e editie 3 / 4 VMBO Project Doorgeven 0. Start In dit project ga je aan de slag met verschillende manieren en vormen van doorgeven. Wat heb je zelf van huis uit meegekregen? En wat mogen

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron november 2017

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron november 2017 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron november 2017 Open dag: Elk jaar zetten de basisscholen in Bolsward hun deuren open voor belangstellende ouders in verband met de aanmelding van hun kind op de basisschool. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017

Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017 Nieuwsbrief nr. 2 6 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, In deze Nieuwsdruppel kunt u lezen dat we tijdens onze godsdienstlessen praten over de verhalen uit Genesis. Graag geef ik u het gebed door dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie