Wellness and Lifestyle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wellness and Lifestyle"

Transcriptie

1 Wellness and Lifestyle Infrarood met zwevende infrarood lounger, zetel en/of Swivel seat draaizetel

2

3 Infrarood De zon als voorbeeld Infraroodstraling is een deelbereik van het lichtspectrum dat door de zon wordt afgegeven. Uit technisch oogpunt zijn infraroodgolven met een bereik tussen 780 nm en nm stralingslengte, niet zichtbaar voor het menselijk oog. Eenvoudig uitgedrukt is het infrarood licht verantwoordelijk voor het warmtegevoel dat wij ervaren. Infrarood wordt in 3 bereiken ingedeeld: Kortgolvig infrarood (IR-A) 780 nm nm Middengolvig infrarood (IR-B) nm nm Langgolvig infrarood (IR-C) nm nm Kortgolvige infraroodstraling verwarmen het lichaam zonder dat de omgevingstemperatuur warmer wordt. U kent zeker het effect dat zich voordoet wanneer je vanuit de zon in de schaduw gaat staan. Alhoewel de omgevingstemperatuur niet is gewijzigd ervaren wij dit als kouder. Wanneer je terug in de zon gaat staan voelt dit onmiddellijk warmer aan, dit is het gevolg van infraroodstraling. Een fenomeen dat zeker gekend is bij de skiliefhebbers die bij zeer lage buitentemperaturen het toch als warm aanvoelen. Bovendien neemt onze huid de verschillende infrarood bereiken verschillend op. Daarom is bij het gebruik van infraroodstralers een speciaal ontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde infraroodtechnologie zo belangrijk.

4

5 Infrarood Elk stuk is een meesterwerk Elke ergonomische infrarood ligzetel, stoel of infraroodcabine wordt handgemaakt, op maat ontworpen en ontwikkeld. De modernste machines helpen onze meester meubelmakers om tot een perfect meesterwerk te komen. Ook de infraroodstralers en de digitale elektronische bedieningen zijn speciaal ontwikkeld met de hoogste kwaliteit en veiligheid.

6

7 Infrarood Voordelen van infraroodtechnologie - optimale opname van de straling door de huid - de warmte bereikt die huidlagen die verantwoordelijk zijn voor bepaalde klachten - snel bereik van het sauna-effect - lage temperatuur (max. 45 C in plaats van tot 100 C in de traditionele sauna s) - geen verhoging van de luchtvochtigheid - onmiddellijk gebruik mogelijk zonder voorverwarming - er is reeds een positief effect bij een kort gebruik - uitstekende spreiding van de uitgestraalde energie - mogelijkheid tot het dimmen, evenals het aanpassen van de helderheid naar persoonlijke voorkeuren, met minimale vermindering van de prestaties en A aandeel - weinig beschikbare ruimte nodig - lagere aankoopprijs ten opzichte van een sauna - zeer voordelig in verbruik - een reflector verhinderd de directe inkijk in de straling

8

9 Infrarood Beweging bepaalt ons leven Infraroodstraling is een elektromagnetische golfstraling die vrij door de ruimte beweegt zonder de omringende omgevingslucht noemenswaardig in temperatuur te verhogen. Deze infraroodstraling wordt pas werkzaam wanneer deze tegen een absorberend lichaam komt. De lichaamsmoleculen worden zo in versnelling gebracht en verwarmen uw lichaam. De bewegingen van deze hebben vele positieve effecten op het lichaam. IR- volspectrum met gepatenteerde reflector De door ons gebruikte warmtelampen beschikken over de nieuwste technologie. De gebruikte reflector zorgt voor een optimale infrarood verdeling en verhinderd de directe inkijk in de straling als bescherming voor de ogen. De door ons gebruikte infraroodlampen hebben een full spectrum bereik, soortgelijk aan de zon. De stralers reageren bliksemsnel en zijn daardoor comfortabel in gebruik. De speciale combinatie van korte-, midden- en lange golf infrarood zorgt, in tegenstelling tot andere infrarood, voor de ideale verwarming van het menselijk lichaam. De dieptewarmte bereikt ook de onderste huidlagen waar de kleine bloedvaten zorgen voor de verdeling in de bloedbaan. Zo ontstaat de verdeling van de warmte in het ganse lichaam. Alleen zo worden lichaamszones bereikt die verantwoordelijk zijn voor sommige klachten. Doordringingsdiepte van de IR- stralen in de huid 14,7 % Infrarood A kort golvige stralen Dieptewarmte tot 5mm 46,3 % Infrarood B midden golvige stralen Dieptewarmte tot 0,5mm 14,7 % Infrarood C lang golvige stralen Indirecte warmtewerking

10

11 Infrarood Vragen en antwoorden Is infrarood A (korte golf) schadelijk voor het lichaam? Neen, de korte golf infraroodstralen zijn niet schadelijk. De infrarood A stralen bevatten het kortgolvige deel van de straling. Het onderscheid van de infrarood golflengte bestaat erin dat deze IR-A dieper in de huid doordringt voordat deze geabsorbeerd en omgezet wordt in warmte. Algemeen gezegd, hoe korter de stralingsgolf hoe dieper die in de huid doordringt. Infrarood A heeft van de drie bereiken de sterkste indringing. Hoe komt het dat je met een full spectrum infrarood ook bij lagere omgevingstemperaturen toch nog zweet? Het zweten is een automatische lichaamsreactie die de koeling door verdamping van zweet regelt. Deze reactie start zodra de lichaamstemperatuur een bepaalde grens overstijgt. De lichaamswarmte opgenomen door de infrarood stralen verhoogt de lichaamstemperatuur. De lucht tussen het lichaam en de stralers is enkel de overdrager van de stralingsgolven waardoor hoofdzakelijk het lichaam en niet de omgevingslucht opgewarmd wordt. Door deze opname van warmte verhoogt de lichaamstemperatuur en ga je zweten. Hoe lang kan het gebruik duren? Bij het gebruiken komt het er vooral op aan welke de reactie van je lichaam is en is zeer individueel en voor elke persoon verschillend. Gebruikelijk is dit 20 tot 30 minuten. Kunnen ook kinderen een infrarood cabine gebruiken? Het warmte gevoel en de lichaamsreactie is identiek bij volwassenen en kinderen. Kinderen kunnen dus zonder enige twijfel de IR-cabine benutten. Natuurlijk is een infraroodcabine geen speelplaats. Daarom moeten kinderen steeds door een volwassene in het oog worden gehouden.

12

13 Infrarood lounger Zwevende infrarood lounger Gezondheid en wellness beleving worden vandaag meer en meer geïntegreerd in de eigen huiselijke sfeer. Hiervoor werd de zwevende infrarood lounger ontwikkeld. De infrarood straler met gepatenteerde reflector zorgt voor een diepe straling tot diep in de spieren waardoor een betere doorbloeding wordt bekomen. Zwaar aanvoelende en pijnlijke spieren behoren tot het verleden. De ergonomische gevormde ligzetel maakt dat je je bijna voelt zweven. De overbrenging van de lounger naar de vloer is zo gemaakt dat je met de kleinste beweging een zalig swingend gevoel ervaart. De hoofdsteun kan verplaatst worden voor een ideale en comfortabele lighouding. Dit meesterstukje wordt standaard vervaardigd uit zirbenkieferhout en kan in alle kleuren en uitvoeringen voor u worden gemaakt: leder, kunstleder of koeienvel behoren tot onze afwerkingen. De volledige integratie in de ruimte of als exclusief meubel zorgt er voor dat de Infrarood lounger in uw woonkamer, slaapkamer of wellnessruimte zijn plaats vindt. De ingebouwde timer schakelt de infrarood uit na 30 minuten. De lounger kan tevens geleverd worden zonder infraroodstraler en/of in een uitvoering voor twee personen (= DUO lounger) of in zetel uitvoering.

14 Infrarood lounger Zwevende infrarood lounger DUO

15 Infrarood lounger Zwevende infrarood zetel met afneembaar voetstuk

16 zwart grijs beige rood

17 Infrarood lounger Bekleding zwevende infrarood lounger Zonder bekleding zwart grijs beige Kunstleder of Nubuck, Leder (= optioneel) rood nog tal van andere kleuren verkrijgbaar Koe-leder

18 zwart grijs beige rood

19 Infrarood warmtecabines Infrarood warmtecabines Individueel - uniek Onze jarenlange ervaring in de houtbewerking en de specialisering in warmtecabines maken uw droom van een eigen wellnessoase werkelijkheid. Al onze infraroodcabines worden opgebouwd uit de meest kwalitatieve materialen en vervaardigd volgens uw speciale wensen en eisen. Zo verkrijgt u niet alleen een handgemaakt meesterwerk, maar ook een individueel, uniek voor u gemaakt stuk. Uw wensen zijn onze ultieme uitdaging Als meester meubelmaker zien wij elk project als een nieuwe uitdaging. Wij beheersen ons vak als geen ander. Tevens kunnen wij uw infraroodcabine aanpassen volgens de ruimte die u beschikbaar heeft. Wij hebben voor elke ruimte en/of situatie een passende oplossing. Alle afmetingen kunnen op eenvoudige vraag gewijzigd worden gezien alles handwerk is en op maat wordt vervaardigd. Elke levering van een infrarood cabine of lounger is een uniek meesterwerk. Alle gewenste uitvoeringen worden op vraag gemaakt.

20 Infrarood warmtecabines De uitrusting van onze infraroodcabines vervult al uw wensen Kwaliteit ligt in de details Al onze infraroodcabines worden voorzien van infrarood volspectrumstralers met de gepatenteerde reflector. Zowel de binnen- als buitenafwerking is in massief zirbenkieferhout. De deur is in veiligheidsglas en voorzien van een Swarovski deurgreep. Standaard voorzien we alle cabines van USB- en AUX aansluiting en van relaxerende wellness muziek. De voorziene Led verlichting kan naar wens in verschillende kleuren worden aangepast. De verstelbare hoofdsteun zorgt voor een ideale en comfortabele lig- en/of zithouding. Digitale bediening De infrarood cabines hebben een hoogwaardige digitale sturing waarbij de intensiteit van de infrarood straling en ook het spectrum individueel per infrarood straler kan geregeld worden. De Led verlichting kan ook geregeld worden in de verschillende kleuren en intensiteit. Het volume van de muziek is regelbaar vanop de controller bedieningspaneel. Optioneel integreren we een multimedia televisie om je eigen en persoonlijke multimedia beleving te ervaren.

21 Infrarood warmtecabines Swivel seat draaizetel De swivel seat draaizetel maakt het mogelijk alle delen van het lichaam intensief te laten inwerken door de infrarood straling en dit in een uiterst comfortabele stoel. Juist daar die juiste infrarood straling waar je het wilt Wil je nu de voorzijde van je lichaam intensiever laten genieten van de deugdelijke infrarood, dan draai je gewoon al zittend de stoel in de door jou gewenste richting. Met de swivel seat draaizetel vindt je alle mogelijkheden en houdingen in één zitplaats.

22 Infrarood warmtecabines Model CB - één of twee uniek gemaakte Swivel seat draaizetel(s) - 4 IR volspectrumstralers - binnen- als buitenafwerking in massief zirbenkieferhout - deur in veiligheidsglas en voorzien van een Swarovski deurgreep - verstelbaar hoofdkussen - USB- en AUX aansluiting - relaxerende wellness muziek - multi-kleuren Led verlichting CB 1-persoons: 1150 x 1150 x2020 mm CB 2-persoons: 1560 x 1150 x 2020 mm

23 Infrarood warmtecabines Model CP Wellness in je eigen cocon - zwevende infrarood lounger geïntegreerd in een design cabine - voorzien van 3 (CP1) of 5 (CP2) IR volspectrumstralers - binnen- als buitenafwerking in massief zirbenkieferhout - deur en voorzijde in veiligheidsglas en voorzien van een Swarovski deurgreep - verstelbaar hoofdkussen - USB- en AUX aansluiting - relaxerende wellness muziek - multi-kleuren Led verlichting CP 1-persoons: 2000 x 870 x 1670 mm CP 2-persoons: 2000 x 1400 x 1670 mm

24 Infrarood warmtecabines Model RB Design met karakter - zwevende infrarood lounger geïntegreerd in een trapezium cabine - voorzien van 3 (RB1) of 6 (RB2) IR volspectrumstralers - binnen- als buitenafwerking in massief zirbenkieferhout - beide zijdes in veiligheidsglas en voorzien van een Swarovski deurgreep - verstelbaar hoofdkussen - USB- en AUX aansluiting - relaxerende wellness muziek - multi-kleuren Led verlichting RB 1-persoons: 2640 x 850 x 1670 mm RB 2-persoons: 2640 x 1450 x 1670 mm

25 Infrarood warmtecabines Model ZS - één zwevende infrarood lounger en één Swivel seat draaizetel - 6 IR volspectrumstralers - binnen- als buitenafwerking in massief zirbenkieferhout - deur in veiligheidsglas en voorzien van een Swarovski deurgreep - verstelbare hoofdkussens - USB- en AUX aansluiting - relaxerende wellness muziek - multi-kleuren Led verlichting ZS 2-persoons: 2050 x 1650 x 2020 mm

26 zwart grijs beige rood

27 Infrarood lounger en warmtecabines Houtsoorten De zwevende lounger, swivel seat draaizetel en cabines worden standaard gemaakt uit Zirbelkiefer hout, ook de parel van Oostenrijk genaamd. Deze houtsoort heeft de eigenschap anti bacteriologisch en schimmelresistent te zijn. Deze bomen groeien op de vorstgrens in de bergen en kunnen 700 tot 1000 jaren oud zijn. Ideaal voor infraroodcabines, stoelen, banken en sauna s. Alle andere houtsoorten zoals Hemlock, ceder, Aminuss Gold zijn mogelijk op vraag. Zirbelkiefer Aminuss Gold

28 ClimaWorld Kalvekeetdijk Knokke-Heist Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Uw wellness and lifestyle partner

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines 23 SAUNA & INFRAROOD Bonhof Sauna Infrarood cabines 227 23 SAUNA & INFRAROOD BONHOF SAUNA Hout van superieure kwaliteit De Bonhof sauna s worden gemaakt van dennenhout (polarfichte) van superieure kwaliteit,

Nadere informatie

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING Reguliere Infrarood Stralers Combinatie Infraheat TM Stralers Sauna kachel 15 minuten

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines INFRAROOD CABINE de weelde van ontspanning Saunacabines Infrarood warmtecabines Infrarood: kwaliteit van kenners Lange levensduur, fraai design INFRAROOD Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk

Nadere informatie

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de

Quartz technologie. Pijnverlichting in spieren de dieptewerking van de Healthvision Quartz technologie Pijnverlichting in spieren en gewrichten 100 dankzij 90 80 de dieptewerking van de Quartz stralers. Deze full spectrum stralers benutten het gehele infraroodspectrum voor

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid.

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Healthvision Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Een thema dat niet meer weg te denken is uit de huidige samenleving. Je fit en gezond voelen vindt iedereen belangrijk.

Nadere informatie

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2 alpha infra infrared sensation Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Advanced Premium Opties Vision IR p 1 Infratouch p 2 Chaleur p 3 Chaleur Combi p 4 Buiten IR Season p 5 Senses p 6 Intens p

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland

InfraRood cabines met Philips Vitae lampen. Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland InfraRood cabines met Philips Vitae lampen Hendrik-Jan Dreuning Philips Nederland Inhoud Introductie infrarood Sauna principe Philips Vitae Samenvatting Onzin verhalen Vragen 2 Introductie De zon genereert

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1

Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 1 Infrarood verwarming Flyer_NL:Layout 1 22.03.2010 6:30 Uhr Seite 2 Voorsprong door technologische ontwikkeling Duurzame ontwikkeling en milieubewustheid zijn

Nadere informatie

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE INFRAROODCABINES Geniet van de ontspannende ervaring van een infraroodcabine ERVAAR DE VERFRISSENDE SENSATIE Feel Good with infrared Stap, nadat u de infraroodcabine gebruikt heeft, onder een lauwe douche

Nadere informatie

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties Nobel Sauna 90 Specificaties Afmetingen (b x d x h): 90 x 90 x 200 Aantal stralers: 4 magnesium oxide stralers (5% IRB, 95% IRC) 2 rugstralers (a 300 watt) 1 beenstraler (a 300 watt) 1 frontstraler (a

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr Infrarood INFRA 78 Infrarood INFRA Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

alpha infra infrared sensation

alpha infra infrared sensation I N F R A R E S E N S A T I O N your partner in wellness... INFRARED SENSATION Basic: VISION 5-6 INFRATOUCH 7-8 Premium : SENSES 23-24 Advanced: CHALEUR 13-14 CHALEUR COMBI 15-16 BUITEN SEASON 17-18 INTENS

Nadere informatie

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE 3 WELKOM BIJ REINDEER Al meer dan 10 jaar produceren we met trots sauna s die tot de verbeelding spreken. We schikken ons volledig naar uw wensen en net dat maakt ons uniek.

Nadere informatie

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN

Nadere informatie

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten

Wellness Total Service. Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten W W W. H W G R O U P. E U Wellness Total Service Service & Onderhoud voor al uw Wellness Producten De Griekse arts Parmenides zei al in de oudheid:,,geef mij een middel om koorts op te wekken en ik genees

Nadere informatie

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning LIGHTNING Regelmatig gebruik van infraroodstraling draagt bij aan een goede gezondheid en XIOMARA een energiek en 100-Series krachtig lichaam >> Fullspectrum infraroodstralers voor elke smaak: diverse

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires

welkom in de wereld van sauna s voor binnen buitensauna s accessoires welkom in de wereld van buitensauna s accessoires van basic tot design, voor binnen en buiten, Sauna in standaarduitvoering of maatwerk, als traditionele sauna of in combi uitvoering, in elementen of massieve

Nadere informatie

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen!

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen! Arien van den Berg & Zn. exclusieve infrarood verwarming Haal de warmte van de zon binnen! Met infrarood warmtepanelen lij kt het of de zon schij nt, doordat de gelij kmatige warmte weldadig aanvoelt Unieke

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Een badkamer naar uw hart Samen met GAMMA maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. U kunt kiezen voor luxe

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

De evolutie van de infraroodverwarming!

De evolutie van de infraroodverwarming! De evolutie van de infraroodverwarming! Warmte Comfort Beleving EVOLUTIONAIR VERWARMEN argumenten voor betere en ecologische duurzaamheid 8 Goede 01 Niets is natuurlijker dan infraroodverwarming Onze natuurlijke

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Infra. Over Infra Infraroodcabines

Infra. Over Infra Infraroodcabines Infra Over Infra Infraroodcabines Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing DE IDEALE PARTNER VOOR ALLE WELLNESSPROJECTEN ontwikkeling Sinds de infraroodcabine begin jaren 80 werd geïntroduceerd,

Nadere informatie

ALLES WAT U WILDE WETEN

ALLES WAT U WILDE WETEN ALLES WAT U WILDE WETEN (EN NIET WIST) OVER In slechts Er zijn 3 manieren om warmte over te brengen : Convectie = verwarmen van lucht Conductie = verwarmen via vaste materies STRALING = rechtstreeks verwarmen

Nadere informatie

Zonnestraling. Samenvatting. Elektromagnetisme

Zonnestraling. Samenvatting. Elektromagnetisme Zonnestraling Samenvatting De Zon zendt elektromagnetische straling uit. Hierbij verplaatst energie zich via elektromagnetische golven. De golflengte van de straling hangt samen met de energie-inhoud.

Nadere informatie

In dit document leggen we uit hoe isolatie werkt en hoe INSUL8eco werkt in uw gebouw.

In dit document leggen we uit hoe isolatie werkt en hoe INSUL8eco werkt in uw gebouw. De basis van isolatie en hoe INSULd8eco werkt in uw gebouw In dit document leggen we uit hoe isolatie werkt en hoe INSUL8eco werkt in uw gebouw. Om de werking van onze isolatie oplossing goed te begrijpen,

Nadere informatie

BIOSAUNA TRADITIONELE SAUNA. Droog heet luchtbad in een houten omgeving. Door opwarming van de lucht wordt de warmte overgedragen op het lichaam.

BIOSAUNA TRADITIONELE SAUNA. Droog heet luchtbad in een houten omgeving. Door opwarming van de lucht wordt de warmte overgedragen op het lichaam. INHOUD Als hout vorm krijgt... 3 Soorten... 4 - Traditionele sauna... 6 - Biosauna... 8 - Infraroodsauna... 10 - Combisauna... 12 Wat is sauna?... 14 Wat is infraroodstraling?... 16 Soorten stralers...

Nadere informatie

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils

Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil. Fitform Wellness Fauteuils Echt comfortabel zit u alleen in een maatwerk fauteuil Fitform Wellness Fauteuils Ergonomisch en comfortabel zitten Fitform is al 25 jaar de specialist in comfortabel en gezond zitten. Deze expertise is

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

INHOUD. Over Holland Infrarood Techniek 1. Korte golf Technologie 2. Supra Plus 3-4. Supra 5-6. Aqua 7-8. Aqua GSU 11. Nova 9-10.

INHOUD. Over Holland Infrarood Techniek 1. Korte golf Technologie 2. Supra Plus 3-4. Supra 5-6. Aqua 7-8. Aqua GSU 11. Nova 9-10. INHOUD Over Holland Infrarood Techniek 1 Korte golf Technologie 2 Supra Plus 3-4 Supra 5-6 Aqua GSU 11 Low Glare 12 Aqua 7-8 Nova 9-10 Accessories 14 Toepassingen 15 Over Holland Infrarood Techniek Met

Nadere informatie

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN by DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN Vanaf heden zijn de Sunlighten infraroodcabines bij Interhiva verkrijgbaar. De mpulse Series van Sunlighten is de eerste reeks intelligente infraroodcabines ter wereld.

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen.

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. 1 Het Solo System De compacte Infraroodsauna voor u alleen Iedereen verdient het, zichzelf

Nadere informatie

WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE

WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE thesun. Here comes WARMTE - ALTIJD DAAR WAAR JE HET WENST Een fraai design en eficiënte techniek. De SOLAMAGIC infraroodstraler efficiënt en comfort. SOLASTAR EFFICIENCY IN PERFECTIE Ons verwarmingselement

Nadere informatie

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM DE ZONWERING VOOR RONDOM UW COMPLETE PERSOONLIJKE BESCHUTTING Met de productserie Qube breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe Qube Center, een nieuwe, complete zonwering.

Nadere informatie

Verlichting. 2007-2008 SDGL, Kennis centrum voor herbivore hagedissen.

Verlichting. 2007-2008 SDGL, Kennis centrum voor herbivore hagedissen. Inhoudsopgave. Inleiding Natuurlijk spectrum Lampen en hun spectrum Toepassing Bouwen en meten 2007-2008 SDGL, Kennis centrum voor herbivore hagedissen. Op alle teksten uit deze publicatie rusten intellectuele

Nadere informatie

Het ultieme zitcomfort, voor u op maat gemaakt. Fitform Wellness Fauteuils

Het ultieme zitcomfort, voor u op maat gemaakt. Fitform Wellness Fauteuils Het ultieme zitcomfort, voor u op maat gemaakt Fitform Wellness Fauteuils gezond zitten Ergonomisch en comfortabel zitten Fitform is al 25 jaar de specialist in comfortabel en gezond zitten. Deze expertise

Nadere informatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie

Kortegolf. Terrasverwarmers. Auria. Auria. de warmte van de toekomst. Het hele jaar door een warm terras, dat kan! * Geen installatie * Geen installatie * Veilig in gebruik * Modern design * Min. 60% besparing * Garantie op de lamp Auria Kortegolf Terrasverwarmers Waar let u op bij het kopen van een infrarood terrasverwarming? Doorgaans

Nadere informatie

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING

HET JORI CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING HET JORI 3-2-1 CONCEPT ERVAAR TOTALE ONTSPANNING RECLINER IDAHO JR-7570 / DESIGN : JEAN-PIERRE AUDEBERT OVNI & SHIVA JR-3990 CHILLAP 50 JAAR AUTHENTICITEIT We schrijven 1963 wanneer Juan Jorion JORI opricht.

Nadere informatie

Wellness, a state of mind and body

Wellness, a state of mind and body WELLNESS Inhoudsopgave Stoomcabines pag. 4 Sauna s pag. 8 Infraroodcabines pag. 14 Whirlpools pag. 18 Chromotherapie pag. 22 Aromatherapie pag. 23 Het IP ExpoCenter pag. 24 2 Wellness, a state of mind

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

sauna s en infraroodcabines

sauna s en infraroodcabines sauna s en infraroodcabines sauna s en infraroodcabines Inhoudsopgave Opbouw van de prijslijst pag. 2 Afwerking cabines SAVU - 140 x 120 cm pag. 4-5 De saunakachel VIHTA - 130 x 130 cm pag. 6-7 De infraroodstralers

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Speciale. en voordelen. collectie.

Speciale. en voordelen. collectie. Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be p r i j s voordeel Nieuwe collectie 2016 Uniek meubelstuk of combinatie Mio. Eyecatcher is de 32 millimeter front. Verkrijgbaar in verschillende

Nadere informatie

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers

H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers. Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers H.I.T. Victory Infrarood Lakdrogers Flexibele, efficiënte, mobiele infrarood lakdrogers Het H.I.T Victory assortiment infrarood lakdrogers maakt gebruik van 1 & 1.5kW glare control lampen, opgesteld in

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Sauna Infrarood Hammam. Beauty Look. Fitness & Wellness Shop

Sauna Infrarood Hammam. Beauty Look. Fitness & Wellness Shop Sauna Infrarood Hammam 2014 Beauty Look Fitness & Wellness Shop wij maken gezondheid zichtbaar Welkom in de wellnesswereld van Beauty look Last van stress? Nood aan totale ontspanning na een drukke werkdag?

Nadere informatie

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT DE LICHTE PERGOLA IN ONOPVALLEND DESIGN Met de productserie QUBE breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe QUBE Line is voorzien van een vouwsysteem

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt

weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt weinor accessoires Licht en warmte, wanneer u dat maar wilt www.weinor.nl Lichtbalk Lux, verwarmingssysteem Tempura Ook s-avonds schijnt de zon! Met de weinor accessoires kunt u heerlijk en optimaal beschermd

Nadere informatie

OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v. Made in Germany. Plafondverwarming. Wandverwarming. Vloerverwarming

OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v. Made in Germany. Plafondverwarming. Wandverwarming. Vloerverwarming Plafondverwarming Wandverwarming OSNATherm Infrarood verwarming IR200 laagspanning 24v Moderne Wand-, Plafond- en vloerwerwarming voor behagelijk wonen Made in Germany Vloerverwarming 24V COMFORT EN GEZONDHEID

Nadere informatie

Ford Transit Custom dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit Custom dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit Custom dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn

Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn 500-2000 W Elektrische verwarming 12 modellen Infraroodstraler CIR Voor toepassingen waar een discreet design en een discrete werking nodig zijn Toepassing CIR zorgt het hele jaar door voor comfort op

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR

ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Professioneel bedrijf in het bouwen van zoutgrotten, zoutkamers en sauna s voor zakelijke en particuliere klanten. ZOUTKAMERS ZOUTGROTTEN SAUNA S - APPARATUUR Over ons Zouttherapie Benelux is een onderdeel

Nadere informatie

De onderscheidende kwaliteit van Nobel Sauna s

De onderscheidende kwaliteit van Nobel Sauna s D e n a t u u r l i j k e e r v a r i n g v a n t o t a l e o n t s p a n n i n g De onderscheidende kwaliteit van Nobel Sauna s De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest in onze moderne samenleving

Nadere informatie

QUBE CENTER. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM

QUBE CENTER. Erlebnis. Outdoor. Life. QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM Erlebnis. Outdoor. Life. DE ZONWERING VOOR RONDOM UW COMPLETE PERSOONLIJKE BESCHUTTING Met de productserie QUBE heeft ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola's verder uitgebreid. De QUBE Center is een

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is

Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is 1200 W Elektrische verwarming 1 model Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is Toepassing ELIR zorgt voor intensieve verwarming, geschikt voor alle

Nadere informatie

Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht.

Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht. of course Een meesterwerk is gemakkelijk te herkennen. Het inspireert op het eerste gezicht. Luxe is de vrijheid zich te omringen met dingen die men mooi vindt. Zonder compromissen. Op alle plaatsen

Nadere informatie

Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt

Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt 3 1000 2000 W Elektrische verwarming 6 modellen Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt Toepassing De halogeen infraroodverwamer IH is krachtig met een oppervlaktetemperatuur

Nadere informatie

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Fiat Ducato dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14 Specificaties

Nadere informatie

Infraroodstraler ELIR

Infraroodstraler ELIR Infraroodstraler ELIR 3 1 model 1200 W Elektrische verwarming Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is Toepassing ELIR zorgt voor intensieve verwarming, geschikt voor

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

Starline Sauna s & Infraroodcabines

Starline Sauna s & Infraroodcabines Starline Sauna s & Infraroodcabines Uw Starline dealer: fit, actief en gezond. Kiezen voor Starline, is kiezen voor de zekerheid van een solide organisatie. De Starline Group is internationaal een begrip

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Koolstofvezel-infraroodstraler IHC

Koolstofvezel-infraroodstraler IHC Voor zachte, maar intense warmte 2 modellen 3 1150 1750 W Toepassing De koolstof-infraroodstraler IHC produceert een zachte en directe warmte, die ideaal is voor binnen en voor serres en buitenterrassen

Nadere informatie

Healthvision, discover the power of the sauna.

Healthvision, discover the power of the sauna. Healthvision Healthvision Een goede gezondheid hebben, wie wil dat nou niet? We weten allemaal dat goede voeding, regelmatig bewegen en genoeg slapen bijdragen aan een goede gezondheid. Maar de kracht

Nadere informatie

Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines

Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines Voorlichtingsinformatie Infrarood Warmtecabines Inhoudsopgave Pagina Voorwoord De invloed van infrarood straling op de huid Waarom een infrarood systeem De toepassingen en wezenlijke verschillen op infrarood

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM.

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. Inhoud 03 Introductie - Wij zijn SAM 04 Onze reis 06 Therapod Xc (Compact) 08 Therapod X (Standaard) 10 Therapod X HR (Hoofdsteun) 12

Nadere informatie

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten amends Flow2 new features:layout 1 7/5/10 14:51 Page 3 GELUK Met een simpele druk op de knop gaat een wereld van mobiliteit en vrijheid voor u

Nadere informatie

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM.

made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. made by SAM Sit well, move often, work better. The science of SAM. Wij zijn SAM Sit And Move is een wereldwijd operende onderneming. Wij zijn producent van zit-producten die productiviteit en verbeterde

Nadere informatie

ARS SEDENDI. SELLEO Edge

ARS SEDENDI. SELLEO Edge ARS SEDENDI SELLEO Edge nl 2 SELLEO EDGE Ein Meilenstein der Ergonomie mit Ecken und Kanten. 3 Een mijlpaal in de ergonomie Duidelijke vormen en uitzonderlijk zitcomfort SELLEO EDGE een bureaustoel voor

Nadere informatie

The Mowing Company since 1951

The Mowing Company since 1951 The Mowing Company since 1951 The Mowing Company Het merk Roberine is terug op de markt. En dat is goed nieuws voor alle professionals die zich gespecialiseerd hebben in het beheer van sportvelden, parken

Nadere informatie

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN Infrapower infrarood glaspanelen De Infrapower panelen zijn de nieuwe generatie op gebied van infrarood verwarming. Dankzij hun reflectie-technologie leveren deze panelen

Nadere informatie

The Mowing Company since 1951

The Mowing Company since 1951 The Mowing Company since 1951 The Mowing Company Het merk Roberine is terug op de markt. En dat is goed nieuws voor alle professionals die zich gespecialiseerd hebben in het beheer van sportvelden, parken

Nadere informatie

Hoogrendement zwartebuisstraler

Hoogrendement zwartebuisstraler INFRA / INFRA MONO Hoogrendement zwartebuisstraler Mark INFRA / INFRA MONO zwartebuisstralers verwarmen met langegolf infraroodstraling. Stralingsverwarming berust op het principe van warmteoverdracht

Nadere informatie

Infraroodstraler IH. Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt

Infraroodstraler IH. Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt 6 modellen 1000 2000 W 3 Toepassing De halogeen infraroodverwamer IH is krachtig met een oppervlaktetemperatuur van 2200 C. IH is de perfecte

Nadere informatie