GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM. Versie d.d. 12 april 2015."

Transcriptie

1 GEBRUIKSVOORWAARDEN THE SIRIUS PROGRAM Versie d.d. 12 april In deze eindgebruikersvoorwaarden staan de voorwaarden waaronder The Space Project BV als aanbieder van The Sirius Program (hierna: 'TSP') een overeenkomst aangaat met (eind)gebruikers voor het gebruik van TSP (hierna: Gebruiksvoorwaarden ). De (eind)gebruiker van TSP (hierna: Gebruiker ) dient deze overeenkomst door te nemen en te accepteren, alvorens gebruik te mogen maken van TSP. Een Gebruiker is elke gebruiker die in welke hoedanigheid dan ook (privé of zakelijk, op eigen of andermans apparatuur) direct of indirect gebruik maakt van TSP, waaronder mede begrepen de bijbehorende webpagina's, software en aanverwante diensten (zoals nieuwsbrieven), inclusief de software-applicatie voor mobile apparatuur (hierna: TSP App ). Indien er vragen of opmerkingen zijn ten aanzien van deze voorwaarden kunt u contact opnemen met The Space Project BV,, Rivierstaete 47, 2953HC Alblasserdam. 1. Toepasselijkheid 1. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van TSP en de bijbehorende webpagina's, software en aanverwante diensten (waaronder nieuwsbrieven)). Om het registratieproces van TSP af te kunnen ronden, dient de Gebruiker kennis te nemen van deze Gebruikersvoorwaarden en deze te accepteren. Direct na voltooiing van het registratieproces maken deze voorwaarden integraal deel uit van de tot stand gekomen overeenkomst tussen The Space Project BV en Gebruiker en deze overeenkomst zal worden aangegaan voor de duur dat de Gebruiker geregistreerd is als gebruiker van TSP. 2. In onze privacyverklaring <url> beschrijven wij hoe wij persoonsgegevens verwerken binnen TSP en de bijbehorende websites. Om het registratieproces van TSP af te kunnen ronden, dient de Gebruiker kennis te nemen van de privacyverklaring en toestemming te geven voor de verwerking van betrokken persoonsgegevens. 3. Onderdelen van de dienstverlening in het kader van TSP kunnen acceptatie van aanvullende voorwaarden vereisen, zoals aanvullende voorwaarden voor deelname aan (promotionele) acties of voor het gebruik van applicatiemarktplaatsen zoals de App Store en Google Play. 4. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn niet van toepassing op onderdelen bestaande uit 'Open Source'-software vervat in TSP en onderdelen waarop enige eigen vorm van (licentie of andere) voorwaarden van toepassing zijn welke de toepasselijkheid van het gebruik van eigen voorwaarden uitsluiten. 5. Het is The Space Project BV te allen tijde toegestaan de voorwaarden waaronder zij TSP aanbiedt uit te breiden of aan te passen.

2 2. Licentie 1. The Space Project BV verleent na het volledig doorlopen van het registratieproces de Gebruiker een niet-exclusief, niet-(sub)licentieerbaar, nietoverdraagbaar recht van gebruik op TSP. 2. Deze licentie is enkel van toepassing voor gebruik van TSP via de webpagina < >, en de TSP App voor het apparaat waarop de TSP App is gedownload en geïnstalleerd via de door The Space Program BV aangewezen kanalen. 3. Beperkingen 1. Het is de Gebruiker niet toegestaan TSP aan derden te verkopen, verhuren of anderszins ter beschikking te stellen. 2. Het is Gebruiker verboden de software, de webpagina, geschriften en documentatie behorende bij TSP aan te passen, decompileren, disassembleren en het maken van afgeleide werken van het werk. Het is in het bijzonder verboden om aanduidingen waarin The Space Project BV als rechthebbende genoemd wordt op bijbehorende intellectuele eigendomsrechten ten aanzien van TSP en bijbehorende werken geheel of gedeeltelijk te verwijderen of veranderen. Het is tevens in het bijzonder verboden de software te 'reverse engineeren' of dit door een derde te laten doen, waaronder alle handelingen begrepen zijn die een poging doen de broncodes te achterhalen. Dit alles geldt, tenzij het op grond van een dwingend rechtelijke bepaling is toegestaan. 4. App marktplaatsen ( App Store en Google Play ) 1. Bij het gebruik van App Store en Google Play gelden aanvullende voorwaarden voor het gebruik van deze App marktplaatsen. Indien Gebruiker TSP wenst te downloaden via voorgenoemde App marktplaatsen, dient Gebruiker kennis te nemen van en akkoord te gaan met de daarvoor geldende voorwaarden en privacyverklaringen. De verhouding tussen de Gebruiker en The Space Project BV wordt echter volledig beheerst door de hier aangeboden Gebruiksvoorwaarden. 5. Open source componenten 1. Sommige onderdelen van TSP zijn aan te merken als open source software (hierna Open Source Componenten ), waarop afwijkende voorwaarden van toepassing zijn. Onder Open Source Componenten valt alle software welke geïntegreerd is in TSP en die beheerst wordt door een softwarelicentie welke geaccepteerd is door de Open Source Initiative of die qua inhoud vergelijkbaar is aan dit soort voorwaarden, waaronder voorwaarden die eisen dat een ontwikkelaar de software op basis van bestaande broncodes ook voor deze broncode weer vrijgeeft.

3 2. Het volgende is van toepassing op Open Source Componenten in relatie tot deze Gebruiksvoorwaarden: a) voor zover als vereist bij de eigen voorwaarden welke van toepassing zijn op de Open Source Componenten : 1) zijn alleen deze eigen voorwaarden van de Open Source Componenten van toepassing, en niet deze Gebruiksvoorwaarden; 2) alle in deze Gebruikersvoorwaarden opgenomen beperkingen van rechten die krachtens de eigen voorwaarden van de Open Source Componenten verboden zijn, zijn niet van toepassing op de daarop betrekking hebbende Open Source Componenten. 6. Reservekopie 1. Het is Gebruiker toegestaan een reservekopie van de software van de App te maken als onderdeel van een backup van het gehele systeem waarop TSP staat. Voor het maken van een individuele kopie van uitsluitend TSP bestaat geen noodzaak, aangezien voor de duur dat de dienst aangeboden is de software beschikbaar zal zijn via App Store en Google Play. 7. Intellectuele eigendomsrechten 1. Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten, op TSP, de bijbehorende webpagina's, nieuwsbrieven en documentatie, berusten exclusief bij The Space Project BV, dan wel haar licentiegevers. De Gebruiker verkrijgt enkel een gebruikslicentie met de omvang zoals beschreven in artikel 2 en Uitsluiting aansprakelijkheid 1. Behoudens de uitzonderingen besproken in lid 3, is The Space Project BV nimmer aansprakelijk, op welke grond dan ook, voor enige vorm van schade in verband met het gebruik van TSP. 2. In geval The Space Project BV aansprakelijkheid gehouden kan worden een schadevergoeding te betalen, zal het uit te keren schadebedrag gemaximeerd worden op de hoogte van het door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar of andere derde aan The Space Project BV uitbetaalde bedrag in verband met het ontstaan van de schade. 3. Beperkingen van aansprakelijkheid in lid 1 en lid 2 van artikel 8 van deze Gebruiksvoorwaarden zijn niet van toepassing voor directe schade, indien de schade: a) het gevolg is van opzet of grove schuld aan de zijde van The Space Project BV of haar leidinggevend personeel; b) verband houdt met dood en/of lichamelijk letsel.

4 4. Zonder afbreuk te doen aan enige overige uitsluitingen, zijn alle vormen van onvoorziene schade, buitengewone schade en/of financiële verliezen in verband met indirecte schade, met inbegrip van winstderving, gemist loon, verlies van data, expliciet uitgesloten, ook in de situaties welke beschreven zijn in lid Elke aansprakelijkheid voor schade vervalt indien de schade niet binnen bekwame tijd na ontdekking is gemeld bij The Space Project BV. 9. Beperkingen van garanties en (beperkte) beschikbaarheid van diensten 1. Behalve in die gevallen waarin er sprake is van opzettelijk en frauduleus verzwijgen van een gebrek of garantie ten aanzien van de functionaliteiten van TSP door The Space Project BV of haar leidinggevend personeel, biedt The Space Project BV TSP en aanverwante diensten aan op basis van de huidige vorm en indien beschikbaar, zonder enige garanties, hetzij uitdrukkelijk of impliciet, daaronder mede begrepen garanties over algemene geschiktheid, geschiktheid voor enig specifiek doel of garanties voor het niet doen van inbreuk op rechten. The Space Project BV kan verder niet garanderen dat de diensten van TSP zonder onderbrekingen, gebreken of fouten beschikbaar zullen zijn. 2. The Space Project BV heeft te allen tijde het recht zonder enige aankondiging de diensten tijdelijk of geheel te staken. The Space Project BV is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door het niet (volledig) beschikbaar zijn van één of meer van haar diensten. 3. Gebruiker vrijwaart The Space Project BV voor alle aanspraken van derden in verband met het gebruik van TSP. 10. Vrijwaring 1. Gebruiker vrijwaart The Space Project BV en gerelateerde bedrijven tegen eventuele vorderingen van derden voortvloeiend uit of op enige wijze verband houdend met Gebruikers gebruik van TSP, schending van de Gebruiksvoorwaarden of enige andere acties die verband houden met het gebruik van TSP, met inbegrip van eventuele aansprakelijkheid of kosten voortvloeiend uit vorderingen, verliezen, schade (werkelijke schade en gevolgschade), rechtszaken, vonnissen, kosten voor procesvoering en advocaten, ongeacht soort en aard daarvan.

5 11. Updates 1. De functionaliteit van TSP kan regelmatig aangepast en uitgebreid worden. Gebruikers van de TSP- site beschikken altijd over de laatste versie. Indien updates van de TSP App beschikbaar worden gesteld, worden deze aangeboden via App Store of Google Play. Gebruikers van de App zijn verantwoordelijk zelf regelmatig deze te updaten. 12. Beëindiging van de overeenkomst 1. Deze versie van de Gebruiksvoorwaarden komt automatisch te vervallen een maand nadat The Space Project BV te kennen heeft gegeven dat deze versie vervalt. The Space Project BV mag deze beëindiging kenbaar maken per , webpagina of elke andere wijze die zij hiervoor geschikt acht. 2. Het is mogelijk dat bij een nieuwe versie van de software nieuwe Gebruikersvoorwaarden worden aangeboden en dat bij acceptatie daarvan aangegeven wordt dat de (oudere) versie van de Gebruikersvoorwaarden komt te vervallen en zal worden beëindigd. 3. Bij constatering van een schending van deze Gebruiksvoorwaarden door de Gebruiker is The Space Project BV gerechtigd de overeenkomst per direct te beëindigen. 4. Na beëindiging van de Gebruiksvoorwaarden op welke grond dan ook dient de Gebruiker alle software, documentatie en eventuele reservekopieën te verwijderen en ieder gebruik van de software en bijbehorende dienstverlening te staken. The Space Project BV is na beëindiging gerechtigd het TSP-account van de Gebruiker te verwijderen. 13. Overige bepalingen 1. Op deze Gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. 2. Het is de Gebruiker niet toegestaan rechten en/of verplichtingen uit deze Gebruiksvoorwaarden aan een derde over te dragen. 3. Het is The Space Project BV toegestaan haar rechten en/of verplichtingen aan een derde over te dragen, waaronder het beheer en de exploitatie van TSP en/of bijbehorende intellectuele eigendomsrechten. 4. Eventuele geschillen over deze Gebruiksvoorwaarden zullen voorgelegd worden aan de bevoegde rechter te Rotterdam.

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP

EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP EINDGEBRUIKERSLICENTIE (EULA) VAARKAART NEDERLAND APP SCOPE VAN DE LICENTIE AppHero verstrekt hierbij aan de rechtmatige verkrijger (hierna: u ) van Vaarkaart Nederland App (hierna: "App") een gebruiksrecht

Nadere informatie

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com

Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com Eindgebruikersvoorwaarden Hairdresserforyou.com ARTIKEL 1 DEFINITIES - Aanbod Kapper: Het aanbod van de op het Platform aangesloten Kapper, waarvoor, en onder welke voorwaarden, de Klant, Reserveringen

Nadere informatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie Het downloaden, installeren en gebruiken van de mobiele applicatie is voor gebruikers van de applicatie niet mogelijk indien zij niet akkoord gaan met de Eindgebruiker overeenkomst van de Applicatie. Almanapp

Nadere informatie

Disclaimer. Aansprakelijkheid. Intellectuele Eigendomsrechten

Disclaimer. Aansprakelijkheid. Intellectuele Eigendomsrechten Disclaimer Aansprakelijkheid Dezewebsiteismetdegrootstmogelijkezorgenaandachtsamengesteld.Wijgaranderenechter nietdat(deinhoudvan)dewebsitevolledigen/ofjuistis. Uaanvaardtdatdewebsitealleendefunctionaliteitenoverigeeigenschappenbevatzoalsudie

Nadere informatie

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME LICENTIEOVEREENKOMST EINDGEBRUIKER Lees aandachtig alle voorwaarden en bepalingen van onderhavige Licentieovereenkomst (hierna genoemd de Overeenkomst ) tussen TOTAL IMMERSION

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Mangero. 1. Opzet

Gebruiksvoorwaarden Mangero. 1. Opzet Gebruiksvoorwaarden Mangero 1. Opzet Deze overeenkomst regelt de rechtsverhouding tussen Mangero BVBA, met zetel te Loodwitstraat 6 bus B, B-8500 Kortrijk (hierna Mangero ) en uzelf als een rechtmatige

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Karify Welkom op onze website die u toegang biedt tot het programma Karify. Karify is een online eco- systeem waar aanbieders en afnemers terecht kunnen voor e- health toepassingen

Nadere informatie

Eindgebruikerslicentie voor de software

Eindgebruikerslicentie voor de software Rekentik Eindgebruikerslicentie voor de software Definities In deze eindgebruikerslicentie wordt verstaan onder: 1. Rekentik, Rekentik of Rekentik.nl: identiteit van de ondernemer; 2. De software: alle

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App.

Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App. Gebruiksvoorwaarden Mijn Volkswagen Bedrijfswagens App. Volkswagen legt uit. Deze gebruiksvoorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de mobiele

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker;

Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op elk gebruik van de Content, Applicatie(s)en de Website door Gebruiker; Algemene voorwaarden Revit Content www.nathan.nl Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Nathan Import/export B.V., hierna te noemen "Licentiegever", voor het ter beschikking stellen van de content

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer.

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer. Wireless Mobile Adapter Utility voor wereldwijd Algemene licentievoorwaarden Nikon Corporation Deze licentievoorwaarden ( Overeenkomst ) vormen een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Eindgebruiker Licentieovereenkomst

Eindgebruiker Licentieovereenkomst Eindgebruiker Licentieovereenkomst BELANGRIJK-LEES ZORGVULDIG: DEZE EINDGEBRUIKER LICENTIEOVEREENKOMST ( OVEREENKOMST ) IS EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U (ALS PARTICULIER OF RECHTSPERSOON), EN ACER

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: 27163136, hierna: Sumatra en licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker hierna gezamenlijk aangeduid als: Partijen OVERWEGENDE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden EasyProgram BV

Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden EasyProgram BV Algemene voorwaarden voor het gebruik van onze website (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) EasyProgram BV Bedankt voor uw bezoek aan de website van EasyProgram BV. Wij verzoeken

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden die gelden voor de Overeenkomsten die u met ons sluit. In deze Algemene Voorwaarden staat veel informatie

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Toqo en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN AKKOUNTING APP In de Algemene Voorwaarden hebben de met een hoofdletter aangeduide definities de volgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN AKKOUNTING APP In de Algemene Voorwaarden hebben de met een hoofdletter aangeduide definities de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN AKKOUNTING APP 1. Definities en interpretatie 1.1. In de Algemene Voorwaarden hebben de met een hoofdletter aangeduide definities de volgende betekenis: Abonnement: Adviezen: Algemene

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App

GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App GEBRUIKSVOORWAARDEN SOS ALARM App Deze gebruiksvoorwaarden ("Gebruiksvoorwaarden") hebben betrekking op het gebruik van de SOS ALARM App ( de App ). Wanneer u de App gebruikt dan wel wanneer u zich als

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Licentiegever een softwareapplicatie heeft ontwikkeld, genaamd: PROCOM.

Licentiegever een softwareapplicatie heeft ontwikkeld, genaamd: PROCOM. LICENTIEOVEREENKOMST tussen software ontwikkelaar Procom.nu statutair gevestigd te Drachten, De Bolder 1-9206 AM, KvK Noord-Nederland nr. 01157209, hierna te noemen: Licentiegever, en Licentienemer; OVERWEGENDE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst Softwareleveranciers voor de Installatie Classificatie Structuur Artikel 1 - Definities Voor de toepassing van de Overeenkomst wordt verstaan onder: a. Formulier:

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST

MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST MICROSOFT LEEN APPARAAT EVALUATIE OVEREENKOMST Overeenkomst aangegaan per de datum van de laatste handtekening in het onderstaande handtekeningenblok (de Ingangsdatum Microsoft Lener Microsoft is verheugd

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Licentievoorwaarden Installateur

Licentievoorwaarden Installateur Licentievoorwaarden Installateur Geldig vanaf 1 augustus 2011 Inleiding Niko Home Control maakt het mogelijk om alle vaste elektrisch gestuurde toepassingen in de woning zoals lichten, gedimde lichten,

Nadere informatie

Algemene- en Licentievoorwaarden van xqmail.eu ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 2. VERLENING VAN LICENTIE EN BEPERKINGEN

Algemene- en Licentievoorwaarden van xqmail.eu ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 2. VERLENING VAN LICENTIE EN BEPERKINGEN Algemene- en Licentievoorwaarden van xqmail.eu 2012 xqmail.eu Version 1.6 04/05/2012 ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 xqmail.eu: xqmail.eu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 54646693.

Nadere informatie

Sumatra Software B.V., gevestigd te Nootdorp. KvK: , hierna: Sumatra. licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker

Sumatra Software B.V., gevestigd te Nootdorp. KvK: , hierna: Sumatra. licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker Sumatra Software B.V., gevestigd te Nootdorp. KvK: 27163136, hierna: Sumatra en licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker hierna gezamenlijk aangeduid als: Partijen OVERWEGENDE

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM

Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM Licentieovereenkomst Eindgebruiker ENORM De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DGMR Software B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem aan de Van Pallandtstraat 9-11 (6814 GM) (hierna

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra

Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: , hierna: Sumatra Sumatra Software B.V., gevestigd te s-gravenhage. KvK: 27163136, hierna: Sumatra en licentiehouder als vermeld op de registratiekaart, hierna: Gebruiker hierna gezamenlijk aangeduid als: Partijen OVERWEGENDE

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB

ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB ALGEMENE VOORWAARDEN VIRTUAL SKILLSLAB DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van Virtual Skillslab (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

WHAPPBOOK GEBRUIKSVOORWAARDEN

WHAPPBOOK GEBRUIKSVOORWAARDEN WHAPPBOOK GEBRUIKSVOORWAARDEN 1 - Inleiding 1. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de door Whappbook aangeboden Dienst (zoals hieronder gedefinieerd). Door van de Dienst gebruik

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016

Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Algemene voorwaarden Numekaart.nl Versie geldig vanaf: 1 juni 2016 Inleiding. Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de website van Numekaart.nl. Numekaart.nl dient als een gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst

Gebruikersovereenkomst Nieuwland GEO-Informatie, H. v. Suchtelenweg 4, Postbus 522, 6700 AM Wageningen, t: 0317 421711 http://geo.nieuwland.nl Gebruikersovereenkomst Nieuwland E-learning Versie 1.0 20 juni 2012 Inhoud 1a. E-learning...

Nadere informatie

LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk GE Amsterdam

LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk GE Amsterdam LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk 102 1027 GE Amsterdam Vraagprijs 287.500 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 23.00 x 5.45 m - Bouwjaar: - Aantal kamers: 4 - Woonoppervlakte: 85/250 m2 - Soort Boot:

Nadere informatie

Licentieovereenkomst eindgebruiker

Licentieovereenkomst eindgebruiker Licentieovereenkomst eindgebruiker Versie 30 oktober 2018 Dit is de licentieovereenkomst tussen de gebruiker van de door HostFact ter beschikking gestelde software en HostFact. Voordat de klant de software

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Licentieovereenkomst eindgebruiker

Licentieovereenkomst eindgebruiker Licentieovereenkomst eindgebruiker Versie: 3.4 Datum: 19 november 2013 Dit is de licentieovereenkomst tussen de gebruiker van de door WeFact ter beschikking gestelde software en WeFact. Voordat de klant

Nadere informatie

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken.

Wanneer u zich houdt aan bovengenoemde bepalingen, hebt u het recht een onbeperkt aantal kopieën van de Software te gebruiken. Softwarelicentieovereenkomst van d-basics LEES DEZE OVEREENKOMST ZORGVULDIG. DOOR DE SOFTWARE TE INSTALLEREN EN TE GEBRUIKEN, GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN UIT DEZE OVEREENKOMST. ALS U NIET AKKOORD

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST

ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST ALGEMENE VOORWAARDEN OMAPOST VERSIE 1.1 (01-02-2018) Door gebruik te maken van onze app ga je akkoord met deze algemene gebruiksvoorwaarden. Natuurlijk hebben we hier, voor de fijnproevers, een uitgebreide

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE

SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE 1. VERLENING VAN LICENTIE SONOS EUROPE B.V. LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE LEES DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIEOVEREENKOMST EN BEPERKTE GARANTIE ("OVEREENKOMST") ZORGVULDIG DOOR. DEZE VOORWAARDEN BEPALEN HOE DE SOFTWARE

Nadere informatie

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp)

De algemene voorwaarden KNMP (http://www.knmp.nl/downloads/productendiensten/algemene-voorwaarden/algemene-voorwaarden-producten-diensten-knmp) KNMP GEBRUIKERSVOORWAARDEN CMR OPENBARE APOTHEKEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KNMP Holding B.V., hierna te noemen KNMP, verleent de gebruiker onder de volgende voorwaarden toestemming

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van My-TOC

Servicevoorwaarden van My-TOC Servicevoorwaarden van My-TOC Deze Servicevoorwaarden van My-TOC zijn van kracht vanaf 1 januari 2012. Laatst aangepast: 15 september 2014. Welkom bij My-TOC! Hartelijk dank dat u onze producten en services

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO EINDGEBRUIKER OVEREENKOMST FIORATO VERSIE 1 OKTOBER 2013 Fiorato (de applicatie ) is een applicatie voor computers, iphone en Android en is bedoeld om jou te helpen jezelf

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES Welkom op de Comedy Central website van VIMN Netherlands B.V. dat onderdeel is van het wereldwijd opererende Viacom-concern. Deze gebruiksvoorwaarden gelden

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAAR APP

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAAR APP ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAAR APP Artikel 1 Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden 1. Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden (hierna: Gebruiksvoorwaarden ) zijn van toepassing op het gebruik van de VAAR applicatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: a) InsightYou: InsightYou B.V., statutair gevestigd te Rotterdam; b) Materialen: het door InsightYou aan Opdrachtgever

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

Licentievoorwaarden voor Oefenen.nl

Licentievoorwaarden voor Oefenen.nl Licentievoorwaarden voor Oefenen.nl Artikel 1 Definities Licentiegever Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl, gevestigd te Den Haag, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 24343138. Licentienemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur

Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur Algemene voorwaarden gebruiksrechtovereenkomst voor de Installatie Classificatie Structuur Artikel 1 - Definities Voor de toepassing van de Overeenkomst wordt verstaan onder: a. Formulier: Het door Gebruiker

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN 1. Definities 1.1 Applicatie: de applicatie van CONSTAMED waarvoor de artsen zich kunnen registreren en waarvan de artsen kunnen gebruik maken. Via de applicatie kunnen de Arts en de Patiënt met elkaar

Nadere informatie

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt.

Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk namens de opdrachtgever aan de cursus deelneemt. Algemene voorwaarden De Denksmederij (Hierna genoemd De Denksmederij ) Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon (dan wel de rechtsopvolger), met wie een overeenkomst

Nadere informatie

End User Licence Agreement Nederland

End User Licence Agreement Nederland Pagina 1 van 5 End User Licence Agreement Nederland (Eindgebruikersovereenkomst) Let op: lees deze End User Licence Agreement aandachtig. Door het installeren en/of het gebruik van de producten van FleetGo

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

U DIENT DE ONDERSTAANDE OVEREENKOMST AANDACHTIG TE LEZEN ALVORENS DEZE SOFTWARE TE GEBRUIKEN. DOOR VAN DEZE SOFTWARE GEBRUIK TE MAKEN, STEMT U IN MET

U DIENT DE ONDERSTAANDE OVEREENKOMST AANDACHTIG TE LEZEN ALVORENS DEZE SOFTWARE TE GEBRUIKEN. DOOR VAN DEZE SOFTWARE GEBRUIK TE MAKEN, STEMT U IN MET EINDGEBRUIKERSOVEREENKOMST VOOR SONY SOFTWARE U DIENT DE ONDERSTAANDE OVEREENKOMST AANDACHTIG TE LEZEN ALVORENS DEZE SOFTWARE TE GEBRUIKEN. DOOR VAN DEZE SOFTWARE GEBRUIK TE MAKEN, STEMT U IN MET DE BEPALINGEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AMS-WIFI... 2... 7... 9... 11... 13... 22 Christelijke Scholengemeenschap Anna Maria van Schurman 1 Artikel 1 Definities 1.1 AMS: Csg. Anna Maria van Schurman. 1.2 1.3 Artikel 2 Toepasselijkheid

Nadere informatie

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt.

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt. Gebruiksvoorwaarden In deze voorwaarden worden de condities besproken die van toepassing zijn op elk gebruik dat Gebruiker maakt van de diensten van Stager B.V. Eenieder wordt aangeraden deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware

Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Licentieovereenkomst voor Eindgebruikers van Serversoftware Pagina 1 van 10 Sensus-methode EULA Server Mei 2016 De Partijen I. Sensus-Methode B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Nadere informatie

Servicevoorwaarden van Simplintho

Servicevoorwaarden van Simplintho Servicevoorwaarden van Simplintho Laatst aangepast: 28 februari 2016 Welkom bij Simplintho! Hartelijk dank dat u onze producten en services ( Services ) gebruikt. De Services worden geleverd door Simplintho

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Salesforce

Algemene voorwaarden Salesforce Algemene voorwaarden Salesforce Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Rotterdam op 31 mei 2012 onder nummer 24253382 Artikel 1. Definities De in deze algemene voorwaarden met een hoofdletter aangeduide

Nadere informatie

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen;

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen; Algemene Voorwaarden Goedkoop Gezonde Voeding 2016 Artikel 1: Definities In deze Voorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en hebben deze,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

WOONARK TE KOOP Cruquiushaven lx Heemstede

WOONARK TE KOOP Cruquiushaven lx Heemstede WOONARK TE KOOP Cruquiushaven 20 2102lx Heemstede Vraagprijs 385.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 17.00 x 4.25 m - Bouwjaar: onbeke - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 67 m2 - Soort Boot: Woonark

Nadere informatie

WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok AD Amsterdam. leuk woonschip op schitterende locatie in Amsterdam. Vraagprijs v.o.n.

WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok AD Amsterdam. leuk woonschip op schitterende locatie in Amsterdam. Vraagprijs v.o.n. WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok 97 1018 AD Amsterdam Vraagprijs 349.000 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 24.00 x 4.00 m - Bouwjaar: 1926 - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 75 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Pro Cademy

Gebruiksvoorwaarden Pro Cademy Gebruiksvoorwaarden Pro Cademy Versie 2.1 januari 2015 Algemeen De dienst "ProCademy" wordt u via internet bij wijze van Software-as-a-Service aangeboden door het bedrijf esser-emmerik V.O.F.. Aan het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan RE Amsterdam

WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan RE Amsterdam WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan 278 1055 RE Amsterdam Vraagprijs 565.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 14.00 x 7.00 m - Bouwjaar: 1993 - Aantal kamers: 6 - Woonoppervlakte: 185 m2 - Soort

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve

Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve Algemene Leveringsvoorwaarden Direct2Improve 1. Algemeen 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Voorwaarden: de Algemene Leveringsvoorwaarden van Direct2Improve; Opdrachtgever: de rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden...

id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... id-direct b2c Website van ONTEX en aanverwante diensten: Gebruiksvoorwaarden Laatste herziening: 17/01/2018 Inhoudsopgave Aanvaarding en wijziging van deze Gebruiksvoorwaarden... 2 Bedrijfsinformatie...

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk dj Amsterdam. Ruime watervilla aan de rand van Amsterdam. Vraagprijs v.o.n.

WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk dj Amsterdam. Ruime watervilla aan de rand van Amsterdam. Vraagprijs v.o.n. WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk 94 1066 dj Amsterdam Vraagprijs 579.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 19.00 x 6.40 m - Bouwjaar: 1992 - Aantal kamers: 5 - Woonoppervlakte: 150 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Schitterende watervilla te koop aan de rand van de Amsterdamse Jordaan

Schitterende watervilla te koop aan de rand van de Amsterdamse Jordaan WATERVILLA TE KOOP Da Costakade 377 1053 xa Amsterdam Vraagprijs 498.500 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 17.60 x 5.00 m - Bouwjaar: 2012 - Aantal kamers: 2 - Woonoppervlakte: 80 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

Problemen met zware bestanden?

Problemen met zware bestanden? Problemen met zware bestanden? zware bestanden, licht werk Herkent u volgende problemen? De klant moet nog steeds een CD-ROM binnenbrengen met zijn bestanden; Een e-mail wil maar niet binnenkomen omdat

Nadere informatie