DE AQUAMARIJNER DE AQUAMARIJNER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE AQUAMARIJNER DE AQUAMARIJNER"

Transcriptie

1 DE AQUAMARIJNER Schooljaar 2016/2017

2 er HIEPERDEPIEP!! voor onze jarigen. Datum Groep Naam 4 mei 3 Pascal 6 mei 7 Monique 9 mei 3 Rola 15 mei 7 Janaya 16 mei 6 Keano 23 mei 3 Maickel 8 Thimo D 25 mei SGP Genayo 29 mei 6 Miriam 31 mei 2B Noureen Belangrijke data 1 mei Oud papier de Laren 3 mei Luizencontrole 4 mei Oud papier de Wierden 5 mei Bevrijdingsdag (kinderen vrij) 8 mei OR vergadering 14 mei Moederdag 15 mei Oud papier de Laren MR vergadering 17 mei Handbal toernooi 18 mei Oud papier de Wierden 25 mei Hemelvaartsdag (kinderen vrij) 26 mei HeMi vakantie 6 juni 27 mei Ramandan OUDERRAAD ZOEKT OUDERS!!! Onze actieve ouderraad is op zoek naar ouders die het leuk vinden om af en toe of meer structureel te helpen als luizen-ouder, Bieb-ouder, met activiteiten of de voorbereidingen ervan. Interesse? Neem dan contact op met onze voorzitter Yvette van Zwol via or@aquamarijn.asg-almere.nl AFSCHEID JUF JUDITH Vrijdag 20 april was voor Juf Judith de laatste dag op de Aquamarijn. Na bijna 9 jaar nam zij afscheid van de school waar zij als leerkracht in groep 1/2 startte. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden op basisschool Het Baken in haar woonplaats Harderwijk. Zij gaat daar lesgeven aan een groep 1/2. Natuurlijk gaan wij en de kinderen haar ongelofelijk missen. Judith was naast een fantastische leerkracht ook nog eens een prachtig mens. Een mens volop in ontwikkeling en daarom gunnen wij haar deze stap ook zo ontzettend. We wensen Judith heel veel succes en plezier op haar nieuwe school. CENTRALE EINDTOETS GROEP 8 De week voor de vakantie hebben de leerlingen van groep 8 de centrale eindtoets gemaakt. Drie dagen lang zaten alle leerlingen super geconcentreerd te werken. Natuurlijk waren er zenuwen, maar dat hoort er nu eenmaal ook een beetje bij. Wat zijn we trots op onze kanjers, want wat hebben ze ontzettend hun best gedaan!

3 er AQUATIEF Vanaf 15 mei beginnen we met nieuwe activiteiten, tot begin juli. We zijn druk bezig met het boekje en programma en er zijn een aantal nieuwe activiteiten bij zoals vloggen, koken, tekenen en sport (budoo en outdoor) Maar ook de kunstbus en streetdance gaan door. Dit programma komt in week van 10 mei bij u in de mailbox. 15 mei is de inschrijving en zit ik ( Zwany) s morgens om 8.30 uur en s middags om voor u klaar in de middenruimte van de Aquamarijn. Uiteraard kunt u uw kind ook digitaal inschrijven. De volgende activiteiten zijn er wel de eerste 2 weken van mei en lopen nog door uit de activiteiten van maart/april: 1 en 8 mei de kunstbus 2 en 9 mei de muziekspeeltuin 2 en 9 mei streetdance 12 en 19 mei drums/brassband Wat we erg leuk vinden is dat er een aantal moeders ons meehelpen bij een aantal activiteiten, o.a. bij het knutselen en bij het koken! Dank hiervoor en ook erg leuk voor de kinderen. Wilt u ook meehelpen? Meld u zich dan bij mij! Alleen maar leuk! We zijn ouderochtenden aan het opzetten met een thema of activiteit. Heeft u ideeën over thema s en/of activiteiten? Dan hoor ik het graag! We hebben al horen fluisteren: visagie workshop, budoo sport, traktaties maken, maar ook thema s over digitale medi! Ideeën kunt u mailen naar mij: bosch@deschoor.nl Hierbij wil ik ook even melden dat ik i.v.m. leuke familie omstandigheden niet aanwezig ben op de Aquamarijn van 24 April tot 12 Mei. Met vriendelijke Zwany OUDERS WELKOM OP HET SCHOOLPLEIN De ingang van ons schoolplein is met de bouw bepaald, met als uitgangspunt de veiligheid van onze kinderen, waaronder, niet te dicht bij het water en afsluitbaar voor de jongsten. Ondanks dat we er zoveel mogelijk op proberen te letten, komt het soms voor dat in de waan van de dag vergeten wordt om het hek weer te openen. Bij het uitgaan van de school ontstaat er het vaak een grote drukte voor de uitgang. Dit brengt regelmatig onveilige situaties met zich mee. We willen u daarom vragen om de uitgang zo veel als mogelijk vrij te laten, zodat alle kinderen er veilig doorkunnen en de afslag naar huis kunnen maken. U maakt het nog veiliger door gewoon gezellig op het plein te komen wachten. Vinden de kinderen ook nog eens veel leuker. Alvast bedankt voor de medewerking.

4 er ` VERANDERINGEN BIJ DE KLEUTERS Ieder kind heeft recht op goed onderwijs. Door de grote instroom van jongste kleuters zijn wij van mening dat we de kinderen niet de kwaliteit kunnen bieden waar ze recht op hebben. Daarom hebben we besloten om vanaf de meivakantie tot aan de zomervakantie de twee kleutergroepen op te splitsen in drie groepen! Dit doen we door het starten van een zogenaamde startgroep. Deze groep van ongeveer 14 kinderen, wordt ingericht voor de 4-jarigen die vanaf januari 2017 op school zijn gekomen. De kinderen die vanaf de meivakantie op school komen zullen ook in deze startgroep instromen. Door het opstarten van een startgroep kunnen we de jongste kleuters binnen een kleinere setting een nog betere omgeving bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Voor de groepen 1 en 2 geldt dat we deze vanaf de meivakantie zullen splitsen in een groep 1 en een groep 2. Op deze manier geven we de kinderen in groep 1 de mogelijkheid om zich optimaal te kunnen focussen op de overgang naar groep 2 en creëren we ruimte om bij de groep 2 kinderen in de laatste maanden van het schooljaar extra in te kunnen zetten op de lees- en rekenvoorwaarden en ze op deze manier nog een betere aansluiting hebben op groep 3. Wij zijn van mening dat wij alle kinderen op deze manier nog beter kunnen bedienen en ze de aandacht geven die ze verdienen. De startgroep zal worden geleid door juf Joke en Juf Karin O, groep 1 door juf Karin S. en juf Ria en groep 2 door juf Mirjam. De startgroep start in de prachtige ruimte van de kinderopvang van GO! Wij prijzen ons heel gelukkig met een partner die dit voor ons mogelijk maakt. Volg de Aquamarijn via Facebook Op de hoogte blijven van de laatste actuele informatie, wij hebben naast onze website ook een eigen Facebookpagina Almere /. REGEL VAN DE MAAND Binnen is beginnen KUNST BIJ DE PEUTERS EN KLEUTERS Na de vakantie starten wij in de peuter- en kleuterbouw met het thema kunst. Wij willen de kinderen laten kennismaken met de schilder- en beeldende kunst. De leerlingen gaan ook zelf aan de slag om eigen kunst te maken voor een tentoonstelling (8 juni). Iedereen is van harte welkom om het werk van de leerlingen te bezichtigen vanaf tot uur.

5 er ACTIVITEITENCENTRUM ACTIVITEITENCENTRUM Activiteiten van en door bewoners Heeft een goed idee of een leuke activiteit voor de voor de bewoners van de Wierden en de Laren? Maak een afspraak met Linda Crouwel, beheerder van het activiteitencentrum de Aquamarijn via of Wij starten om 8:30 uur met de lessen. Zorg dus dat uw kind om 8:25 aanwezig is in de klas. Te laat komen gaat ten koste van de kwaliteit van ons onderwijs voor uw kind, maar ook voor hun klasgenootjes.

6 er

7 er OUDER CURSUS OPVOEDEN & ZO Vanwege succes en tevreden deelnemers organiseert de GGD/het OKE punt ook dit voorjaar/zomer weer de opvoedcursus: Opvoeden en Zo. Voor wie? Opvoeden & Zo is een cursus voor alle ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Kinderen opvoeden is leuk, maar soms ook moeilijk. Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind niet luistert? Wanneer geef je straf en wanneer niet? En wat zijn eigenlijk goede straffen. En hoe kun je ervoor zorgen dat je kind vaker leuk en aardig doet? Is het normaal dat ouders de hele dag voor politieagent moeten spelen? De oudercursus Opvoeden & Zo kan u helpen om oplossingen voor dergelijke vragen te vinden. Aan de hand van alledaagse opvoedingssituaties leert u vaardigheden om het opvoeden gemakkelijker te maken. De vaardigheden zijn gericht op een plezieriger contact tussen u en uw kind. Zo leert u hoe u goed gedrag van kinderen kunt stimuleren en hoe u ongewenst gedrag het beste kunt corrigeren. Door het uitwisselen van ervaringen met andere ouders zult u bovendien merken dat u niet de enige ouder bent die zich soms onzeker voelt over de opvoeding. Inhoud Opvoeden & Zo De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en is als volgt opgebouwd: Bijeenkomst 1: Aandacht geven en prijzen Bijeenkomst 2: Verbieden of nee zeggen Bijeenkomst 3: Straffen Bijeenkomst 4: Negeren Bijeenkomst 5: Apart zetten Bijeenkomst 6: Alles op een rij Kosten: Dit is een door de gemeente Almere gesubsidieerde cursus en is daarom gratis. De cursus wordt op woensdagavond gegeven. De cursus data zijn: 31 mei, juni en 5 juli Tijd uur De cursus wordt gegeven in het gebouw van de GGD, adres Boomgaardweg 4. Almere (parkwijk). Voor meer informatie over de cursussen en als u zich wilt opgeven, kunt u bellen met de Oké- telefoon nr: (elke werkdag bereikbaar van uur) Wees er snel bij want vol=vol.

vrijdag 19 oktober u informatiebijeenkomst ouders groep 8 zaterdag 20 oktober-zondag 28 oktober herfstvakantie

vrijdag 19 oktober u informatiebijeenkomst ouders groep 8 zaterdag 20 oktober-zondag 28 oktober herfstvakantie Nieuwsbrief 6, vrijdag 5 oktober 2018 Maandag: studiemiddag Maandagmiddag 8 oktober is een studiemiddag. Op aanvraag is er overblijf, er is sport & spel instuif bij de gymzaal en bij voldoende belangstelling

Nadere informatie

1545,25. De Aquamarijner. Donderdag 2 maart 19:30 uur Informatiebijeenkomst voor ouders over de eventuele invoer van een continurooster.

1545,25. De Aquamarijner. Donderdag 2 maart 19:30 uur Informatiebijeenkomst voor ouders over de eventuele invoer van een continurooster. Schooljaar 2016/2017 er HIEPERDEPIEP!! voor onze jarigen. Datum Groep Naam 1-3 8 Sharlivienne 5-3 1B Nabil 8-3 5 Juliën 6B Sara 9-3 2B Rayn 7 Destiny 10-3 3 Rosanne 11-3 3 Caseleigh 16-3 SGP Airna 17-3

Nadere informatie

11e jaargang- nummer 13

11e jaargang- nummer 13 11e jaargang- nummer 13 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: 2 de pinksterdag ; alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen; alle leerlingen vrij

Nadere informatie

CC tje september 2018

CC tje september 2018 24-09-2018 CC tje september 2018 Sterker worden, Beste ouder(s)/verzorger(s), groter worden, groeien! We zijn nu ruim drie weken aan het werk en ik kan niet anders dan zeggen dat de dagen omvliegen. Veel

Nadere informatie

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief 3 Schooljaar Beste ouder(s), verzorger(s),

KBS De Loofhut. Nieuwsbrief 3 Schooljaar Beste ouder(s), verzorger(s), KBS De Loofhut Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Wellicht heeft u in de wandelgangen al gehoord dat wij momenteel te maken hebben met afwezige leerkrachten. En dat het heel

Nadere informatie

Voorleesochtend door opa's en oma's groep 1 en 2. Vrijdag 19 oktober Speelgoedochtend groepen 1/2 Maandag 22 oktober t/m Vrijdag 26 HERFSTVAKANTIE

Voorleesochtend door opa's en oma's groep 1 en 2. Vrijdag 19 oktober Speelgoedochtend groepen 1/2 Maandag 22 oktober t/m Vrijdag 26 HERFSTVAKANTIE Windwijzerjournaal Oktober 2018 Agenda oktober 2018 Dinsdag 9 oktober GMR vergadering Prisma Woensdag 10 oktober Voorleesochtend door opa's en oma's groep 1 en 2 Dinsdag 16 oktober MR vergadering De Windwijzer

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Programma Cursussen Aquamarijn. Januari t/m 10 maart Locatie: De Aquamarijn, Meerveldplein 4-6, 1359 HM

Programma Cursussen Aquamarijn. Januari t/m 10 maart Locatie: De Aquamarijn, Meerveldplein 4-6, 1359 HM Programma Cursussen Aquamarijn Januari t/m 10 maart 2017 Locatie: De Aquamarijn, Meerveldplein 4-6, 1359 HM De Kunstbus Voor kinderen van alle leeftijden.. Elly van Rijs is weer met de Kunstbus aangekomen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuws van Tinteltuin

Nieuws van Tinteltuin obs De Spiegel Brikstraat 6 1503 BK Zaandam 075-6164781 info@obsdespiegel.org www.obsdespiegel.org Belangrijke data: schooljaar 2014 2015 27 maart 2015 Grote rekenspellendag De Grote Rekenspellendag is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4 Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 15 april 2016 In deze nieuwsbrief Kunst in de onderbouw en in groep 3/4 Voorleescursus voor ouders Schoolreis Afspraken over Heelys en start schooldag Avond

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Droombus. Knutsel/girls/boys club. Streetdance/Afrikaans. Prullebakken met graffitie beschilderen

Droombus. Knutsel/girls/boys club. Streetdance/Afrikaans. Prullebakken met graffitie beschilderen Droombus Prullebakken met graffitie beschilderen Knutsel/girls/boys club Streetdance/Afrikaans Programma Aquamarijn Mei t/m juni 2019 Programma Aquatief activiteiten mei, juni 2019 Maandag Girlsclub Samen

Nadere informatie

Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u. 13:30u Thee & Theaterochtend groep 5b. Dinsdag 23 mei Nieuwland museum Groep 6

Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u. 13:30u Thee & Theaterochtend groep 5b. Dinsdag 23 mei Nieuwland museum Groep 6 Windwijzerjournaal Mei 2017 Agenda Mei 2017 Donderdag 11 mei MR vergadering om 19:00u Vrijdag 12 mei 13:15u vergadering Leerlingenraad Vrijdag 19 mei 11:30u Thee & Theaterochtend groep 4a Vrijdag 19 mei

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas;

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas; Nieuwsbrief november 2015 juni 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Versiermiddag Sinterklaas 3. Wist u dat? 4. De informatieavond over de Kanjertraining 5. De studie bijeenkomsten van het team

Nadere informatie

De Aquamarijner. Editie 8. HIEPERDEPIEP!! voor onze jarigen. BELANGRIJKE DATA

De Aquamarijner. Editie 8. HIEPERDEPIEP!! voor onze jarigen. BELANGRIJKE DATA er HIEPERDEPIEP!! voor onze jarigen. Datum Groep Naam 1-4 5 Anass 6B Mellisenda 3-4 4 Alpha 6-4 3 Issam 7 Shohra 7-4 5 Hafsa 8-4 8 Tymo S. 11-4 3 Djayrayleigh 15-4 4 Luciano 16-4 4 Xiana 19-4 2B Ruth 24-4

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017

OBS De Finnjol. Jol GR Lelystad oktober 2017 20 oktober 2017 OBS De Finnjol Jol 2454 8243 GR Lelystad 0320-243424 finnjol@stichtingschool.nl www.finnjol.nl Wat leest u in deze nieuwsbrief? Mijn start op de Finnjol (inspectie) Brandoefening Afscheid

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Sterrenschool De Ruimte

Nieuwsbrief IKC Sterrenschool De Ruimte Nieuwsbrief IKC Sterrenschool De Ruimte Deze nieuwsbrief volgt vrij snel na de vorige nieuwsbrief van 16 april jl. Met de meivakantie meegenomen, hebben we twee schoolweken gehad. Toch willen we graag

Nadere informatie

Regel van de maand september 19 JULI 2017

Regel van de maand september 19 JULI 2017 19 JULI 2017 Start van het nieuwe jaar Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, De school is begonnen. De vakantie ligt al weer ver achter ons. In de eerste plaats welkom aan de vele nieuwe kinderen en hun ouders.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school:

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school: Inhoud Nieuw schooljaar! Aanwezigheid directeur Karin van Amelsvoort Welkom juf Jacqueline van Oostrum en Dagmar Swerink Berichtje van juf Martine Welkom nieuwe leerlingen! Schoolgids en informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 25 mei Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 25 mei Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2011/2012 Nieuwsbrief nr.10 Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 25 mei 2012 Website: www.obsdekubus.nl Website:

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

April 2019 STEIJAERTNIEUWS

April 2019 STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS April 2019 NIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Publiciteit en werving OSA

Publiciteit en werving OSA Publiciteit en werving OSA Bereik de ouders persoonlijk Het is belangrijk om veel aandacht aan werving en publiciteit te besteden. In het bijzonder als u met open inschrijving werkt. Denkt u hierbij aan

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Eschmarkrant Nummer10 schooljaar

Eschmarkrant Nummer10 schooljaar Eschmarkrant Nummer10 schooljaar 2013-2014 Personeel Inmiddels is juf Anoek teruggekeerd van haar zwangerschapsverlof. Zij werkt in groep 8b samen met meneer Marcel Juf Marieke Esser (gr 1a) is bevallen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Jaarkalender Ruimte voor ontwikkeling

Jaarkalender Ruimte voor ontwikkeling Jaarkalender 0-00 Ruimte voor ontwikkeling Augustus 0 0 Zomervakantie Eerste schooldag, feestelijke opening, koffie voor de ouders 0 Dassenbur(i)cht Info/ontmoetingsavond groep t/m,.00 -.00 uur 0 Samen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Belangrijke data. 21 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 21 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Vrijdag 22 april Meesters en juffendag 23 april t/m 8 mei: Vakantie 9 mei Eerste schooldag na de meivakantie Hoofdluiscontrole week mei Praktisch verkeersexamen groepen 7 16 mei Tweede

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie