Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009"

Transcriptie

1 Lotingsreglement Gemeente Breda 2009 Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 Artikel 1: Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: Bouwkavel: College: Gegadigde: Gemeente: Notaris: Plangebied: Raad: een nader omschreven perceel grond, bestemd voor de oprichting van een vrijstaande eengezinswoning met aanhorigheden, voor eigen bewoning; het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda; de natuurlijke persoon of de natuurlijke personen tezamen, met de intentie een bouwkavel van de gemeente te kopen om de op deze bouwkavel te stichten woning met aanhorigheden (tezamen) te gaan bewonen; de gemeente Breda; de door de gemeente aan te wijzen of aangewezen notaris die met het verrichten van de loting als bedoeld in dit reglement is of zal worden belast; het nader aangeduide gebied waarin bouwkavels worden verkocht en waarop dit reglement van toepassing is verklaard; de gemeenteraad van de gemeente Breda; Artikel 2: Doelomschrijving en toepassingsbereik Het doel van de uitgifte van individuele bouwkavels door middel van loting is om iedere gegadigde een gelijke kans te bieden om een bouwkavel van de gemeente Breda te kunnen kopen, zonder dat daarbij rekening wordt gehouden met sociale, economische of enige andere binding. Artikel 3: Op de verkoop toepasselijke voorwaarden Toewijzing en verkoop zal geschieden overeenkomstig de voorwaarden als vermeld in dit reglement, met inachtneming van de door de raad vastgestelde verkoopvoorwaarden. Artikel 4: Deelname aan loting a. Aan de loting kan uitsluitend worden meegedaan door middel van een door de gemeente Breda bij het informatiepakket verstrekt inschrijfformulier (met rood Breda- Logo). Alleen inschrijfformulieren, die volgens de notaris volledig zijn ingevuld en op de juiste wijze zijn ondertekend, worden geaccepteerd.

2 b. Iedere gegadigde kan slechts één lotingformulier inleveren. c. Personen met de intentie om de op de bouwkavel te stichten woning met aanhorigheden tezamen te gaan bewonen worden als één gegadigde aangemerkt en kunnen derhalve gezamenlijk slechts eenmaal aan de loting meedoen. Behoudens uitdrukkelijk te leveren tegenbewijs wordt de intentie van twee of meer personen tot gezamenlijke bewoning geacht aanwezig te zijn bij: Gehuwden, ongeacht of het huwelijk is geschied in gemeenschap van goederen of op voorwaarden; Degenen die tezamen als partners staan geregistreerd; Degenen die tezamen op één adres woonachtig zijn; Degenen die aangifte hebben gedaan van een voorgenomen huwelijk; Artikel 5: Inlevering formulier a. De in artikel 4 lid a bedoelde formulieren kunnen uitsluitend worden aangeboden ten kantore van de notaris en wel voor het uiterste tijdstip van indiening, zoals dat bij de inschrijving bekend is gemaakt. b. Uiterlijk op de datum en tijdstip als vermeld op het inschrijfformulier, moet het formulier door de notaris zijn ontvangen. c. Inschrijfformulieren die op enigerlei wijze anders dan omschreven in lid a van dit artikel dan wel op een later tijdstip dan in lid b. van dit artikel genoemd zijn of worden ontvangen, worden als niet-ontvankelijk beschouwd, hetgeen impliceert dat het formulier wordt uitgesloten van de loting. Artikel 6: Loting a. Op een nader te bepalen datum en tijdstip zal de loting namens de gemeente worden verricht door de notaris. De notaris bepaalt de wijze waarop de loting wordt verricht. b. De notaris maakt een proces-verbaal op van de door hem/ haar verrichte loting, waarin hij/ zij ten minste aangeeft op welk plangebied, eventueel gespecificeerd met bouwkavelaanduidingen, de loting betrekking heeft, datum en tijdstip van de loting, de wijze waarop de loting is geschied en volgorde waarin de gegadigden zijn geloot. c. Het in lid b van dit artikel genoemde proces-verbaal wordt aan de gemeente overgelegd. Een ieder heeft recht op inzage in dit proces-verbaal. d. Over de uitslag van de loting wordt geen telefonische informatie verstrekt. e. Op de website "breda.nl" worden na het opmaken van het proces-verbaal van de loting, de namen bekendgemaakt van degenen, die zijn ingeloot en een kavel kunnen kiezen. Tevens worden op deze website de namen bekendgemaakt van degenen, die op de reservelijst staan. Staat men niet op deze lijst, dan is men vooralsnog uitgeloot. f. Op basis van de volgorde op de lotinglijst zullen zij, die zijn ingeloot zo spoedig mogelijk na de datum van het door de notaris opgestelde proces-verbaal van de loting en na de screening van de lotinglijst, worden benaderd om een kavelkeuze te maken.

3 Artikel 7: Keuze van bouwkavels a. De volgorde van de lijst als bedoeld in lid b van artikel 6 is te allen tijde bepalend voor de keuze van bouwkavels als bedoeld in de navolgende leden van dit artikel. Ter verduidelijking wordt opgemerkt dat degene die lijstnummer 1 (één) heeft, de keuze krijgt uit alle beschikbare bouwkavels. Degene die lijstnummer 2 (twee) heeft, krijgt, indien door degene met lijstnummer 1(één) een keuze is gemaakt, de keuze uit alle beschikbare bouwkavels minus één enzovoort. b. In de volgorde van de lijst als bedoeld in lid b van artikel 6 worden gegadigden zo spoedig mogelijk na de datum van ondertekening van het proces-verbaal van loting schriftelijk uitgenodigd, om op het gemeentekantoor definitief hun keuze te maken uit de op het moment van keuze beschikbare bouwkavels. Indien een gegadigde, of een door hem schriftelijk gemachtigde, aan de schriftelijke uitnodiging geen of niet tijdig gevolg geeft, vervalt zijn / haar recht op een kavelkeuze en is het bepaalde in artikel 9 van toepassing. c. Indien een gegadigde bij de uitnodiging als bedoeld in lid b van dit artikel geen keuze maakt, vervalt zijn/haar recht op de aankoop van een kavel en is het bepaalde in artikel 9 van toepassing. Als hij/zij een keuze gemaakt heeft, wordt deze keuze op een daartoe bestemde lijst genoteerd. De keuze wordt schriftelijk vastgelegd. Daardoor vervalt de mogelijkheid voor opvolgende gegadigden om dezelfde bouwkavel te kiezen. d. Nadat een gegadigde een bouwkavel heeft gekozen wordt de bouwkavel door het hoofd van de afdeling Vastgoed aan hem/ haar aangeboden. In de grondaanbieding staan onder meer vermeld de juiste begrenzing van de bouwkavel, koopprijs en de voorwaarden die op de verkoop van toepassing zijn. e. Indien de gegadigde van de aanbieding als bedoeld in het vorige lid gebruik wenst te maken, dient hij/ zij deze uiterlijk vier weken nadat hij/ zij de aanbieding redelijkerwijs van de gemeente heeft ontvangen, voor akkoord ondertekend aan de gemeente te retourneren en een waarborgsom te storten ter grootte van 5% van de koopprijs van de bouwkavel, exclusief BTW. Een aanbieding tot koop zal uitsluitend worden gedaan aan de persoon of personen tezamen die als gegadigde op het lotingformulier staat of staan vermeld. f. Indien en zodra de gemeente de akkoordverklaring en de waarborgsom als bedoeld in het vorige lid binnen de gestelde termijn heeft ontvangen, zal aan het college worden voorgesteld om de in de aanbieding genoemde bouwkavel aan de gegadigde te verkopen. g. Eerst zodra het college heeft besloten tot verkoop van een bouwkavel aan een gegadigde, komt een koopovereenkomst tot stand. Artikel 8: Vrijkomen van bouwkavels a. Indien een gegadigde na een keuze te hebben gemaakt alsnog afziet van koop dan wel de koop op enigerlei andere wijze wordt beëindigd komt de bouwkavel opnieuw vrijelijk ter beschikking aan de gemeente. Tenzij nader anders bepaald door het college zal de bouwkavel alsdan:

4 indien nog niet ten aanzien van alle bouwkavels een keuze is gemaakt worden toegevoegd aan de nog beschikbare bouwkavels, waardoor deze opnieuw wordt betrokken in de keuzemogelijkheden als bedoeld in artikel 7; indien ten aanzien van alle bouwkavels reeds een keuze is gemaakt, in de volgorde van de lijst als bedoeld in artikel 6 worden aangeboden aan de gegadigden die op de lijst staan vermeld en die nog niet eerder in de gelegenheid zijn gesteld om een keuze te maken; b. Indien tegelijkertijd twee of meer bouwkavels ter vrije beschikking komen van de gemeente doordat meer gegadigden na een keuze te hebben gemaakt afzien van koop dan wel de koop op enigerlei andere wijze wordt beëindigd, zullen de bouwkavels: indien nog niet ten aanzien van alle bouwkavels een keuze is gemaakt worden toegevoegd aan de nog beschikbare bouwkavels, waardoor deze opnieuw worden betrokken in de keuzemogelijkheden als bedoeld in artikel 7; indien ten aanzien van alle bouwkavels reeds een keuze is gemaakt door de gegadigden die op de lijst staan vermeld en die nog niet eerder in de gelegenheid zijn gesteld om een keuze te maken ter keuze worden voorgelegd op de wijze als omschreven in artikel 7. Artikel 9: Verval van rechten a. Indien een gegadigde op enig moment aan de gemeente te kennen geeft geen of niet langer prijs te stellen op koop van een bouwkavel, vervalt voor die gegadigde onherroepelijk de mogelijkheid om een bouwkavel in het plangebied van de gemeente te kopen. b. Bij overschrijding van een van de in dit reglement dan wel bij de uitvoering van dit reglement gestelde termijnen, vervalt voor een gegadigde onherroepelijk de mogelijkheid om een bouwkavel in het plangebied van de gemeente te kopen. Artikel 10: Levering Levering van de bouwkavel zal uitsluitend geschieden aan degene(n) aan wie een aanbieding tot koop is gedaan en die de aanbieding als zodanig heeft geaccepteerd. Artikel 11: Compensatiekavels De gemeente behoudt zich het recht voor een of meer bouwkavels voor - en tijdens de uitgifteprocedure te reserveren als compensatiekavel, indien dit in verband met de aankoop van particulier eigendom voor planontwikkeling elders in Breda noodzakelijk is. Artikel 12: Onvoorziene omstandigheden In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist het college. Artikel 13: Citeertitel Dit reglement kan worden aangehaald als: Lotingsreglement bouwkavels.

5 AANVULLINGEN OP HET LOTINGREGLEMENT, vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 ten gevolge van digitalisering van de inschrijving en gewijzigde werkwijze Ad. Artikel 4 sub a : a. Aan de loting kan uitsluitend worden meegedaan door middel van het inschrijfformulier op de website van de gemeente Breda. Alleen inschrijfformulieren, die volgens de notaris volledig zijn ingevuld en waarvoor door de gegadigde een digitale ontvangstbevestiging van de gemeente is ontvangen, worden geaccepteerd. Ad. Artikel 5 sub a, b, c : d. De in artikel 4 lid a bedoelde formulieren kunnen uitsluitend digitaal worden aangebode en wel voor het uiterste tijdstip van indiening, zoals dat bij de inschrijving bekend is gemaakt. e. Uiterlijk op de datum en tijdstip als vermeld op het inschrijfformulier, moet het formulier door de gemeente zijn ontvangen. f. De gemeente zorgt ervoor dat de inschrijvingen bij de notaris worden ingeleverd. Ad. Artikel 6 sub e : e. Per wordt aan alle gegadigden na het opmaken van het proces-verbaal van de loting, de lotingsvolgorde bekendgemaakt. Ad. Artikel 7 sub b : b. Ter uitvoering van artikel 6 lid f wordt een aantal gegadigden (minimaal het aantal kavels plus de helft extra als reserve) na de datum van ondertekening van het procesverbaal van loting schriftelijk uitgenodigd voor een informatieavond, waarop de gegadigden die daarvoor op basis van de lotingslijst in aanmerking komen hun keuze definitief bekend moeten maken en waarop de verschuldigde reserveringskosten moeten worden voldaan. Indien een gegadigde, of een door hem schriftelijk gemachtigde, aan de schriftelijke uitnodiging geen of niet tijdig gevolg geeft, vervalt zijn / haar recht op een kavelkeuze en is het bepaalde in artikel 9 van toepassing. mei 2017

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel;

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel; Lotingreglement twee-onder-één-kap bouwkavels Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting van een twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 ARTIKEL 1 DEFINITIES 3 ARTIKEL 2 INWERKINGTREDING 3 ARTIKEL 3 TITEL 3 ARTIKEL 4 DOEL EN TOEPASSINGSBEREIK 4 ARTIKEL 5 KENNISGEVING VAN BOUWKAVELUITGIFTE, WIJZE VAN

Nadere informatie

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011.

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011. Jaar: 2011 Nummer: 27 Besluit: B&W 1 maart 2011 Gemeenteblad LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 Het college van burgemeester en wethouders; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 9 november 2011 doc. nr.: 11.050908 2 van 9 de Kavelwinkel 2011 gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Bouwkavel: College: Wijhe Gegadigde: Gemeente:

Nadere informatie

Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: Lotingsreglement bouwkavels 2011 gemeente Olst-Wijhe

Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: Lotingsreglement bouwkavels 2011 gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: 11.049279 Lotingsreglement bouwkavels 2011 Lotingsreglement bouwkavels 2011 Gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel:

Nadere informatie

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4.

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: gegadigde: ontwikkelaar: notaris: een nader

Nadere informatie

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel;

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel; Uitgifteprocedure voor particuliere bouwkavels bestemd voor twee-onder-één kapwoningen (2/1 kapwoningen) 1. Definities In deze procedure wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel grond,

Nadere informatie

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad Jaar: 2008 Nummer: 78 Besluit: B&W 18 november 2008 Gemeenteblad LOTINGSREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2008 Het college van burgemeester en wethouders van Helmond; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt

Nadere informatie

Lotingsreglement fase 2

Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement bouwkavels Aardhuus fase 2 Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting

Nadere informatie

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE Bekendmaking verkoop door de gemeente Urk De verkoop van de 50plus woningen wordt bekendgemaakt door publicatie: - in het Urkerland

Nadere informatie

Inhoud brochure: 1. Beschikbare kavels. blz Prijzen per kavel. blz Overzicht veld. blz Algemene spelregels. blz.

Inhoud brochure: 1. Beschikbare kavels. blz Prijzen per kavel. blz Overzicht veld. blz Algemene spelregels. blz. Inhoud brochure: 1. Beschikbare kavels. blz. 3 2. Prijzen per kavel. blz. 4 3. Overzicht veld. blz. 5 4. Algemene spelregels. blz. 6 5. Individuele kavelpaspoorten. blz. 7 6. Inschrijfformulier. blz. 18

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel gelden de volgende regels: 1. Inschrijving vindt plaats

Nadere informatie

Reglement uitgifte bouwkavels voor natuurlijke personen gemeente Terschelling

Reglement uitgifte bouwkavels voor natuurlijke personen gemeente Terschelling GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Terschelling. Nr. 77015 21 augustus 2015 Reglement uitgifte bouwkavels voor natuurlijke personen gemeente Terschelling Datum van gewijzigde vaststelling B&W:

Nadere informatie

Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw. 0. Inleiding

Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw. 0. Inleiding 03022166 Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw 0. Inleiding De reden voor het opstellen van dit beleidsstuk is gelegen in de behoefte aan duidelijke kaders voor het uitgeven van bouwkavels door

Nadere informatie

Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw

Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw 03022166 Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw 1. Definities In deze beleidsregel wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene inschrijvingsvoorwaarden voor koopwoningen en kavels bouwgrond

Algemene inschrijvingsvoorwaarden voor koopwoningen en kavels bouwgrond Algemene inschrijvingsvoorwaarden voor koopwoningen en kavels bouwgrond 1. Gegadigden dienen zich in te schrijven middels het hiervoor bedoelde inschrijfformulier. Het inschrijfformulier moet volledig

Nadere informatie

Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen

Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen Juni 2012 Portefeuillehouder : P. Machielsen Afdeling : Omgeving, RO, Woningbouw/Volkshuisvesting Opsteller : Ilse Biemans/Carine Roijakkers Datum :

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel op Kalterbroeken gelden de volgende regels:

Nadere informatie

Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen

Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen Portefeuillehouder : Piet Machielsen Afdeling : RO, Woningbouw/Volkshuisvesting Datum : 17 juli 2014 Beleidsregels loting bouwkavels en nieuwbouwwoningen

Nadere informatie

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem Beleidsnotitie Van wachtlijsten naar een lotingssysteem 1. Inleiding 1.1 Huidig beleid Voor de uitgifte van bouwkavels en nieuwbouwwoningen hanteert de gemeente Meijel op dit moment een wachtlijst. Mensen

Nadere informatie

Grondverkoopbeleid. Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels

Grondverkoopbeleid. Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels Vastgesteld door het College van Burgemeester en Wethouders op 28 augustus 2012 Grondverkoopbeleid Hoofdstuk 1 Woningbouwkavels Artikel 1 Algemeen 1. Een natuurlijk persoon kan zich inschrijven als bouwgrondzoekende

Nadere informatie

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande Procedure Loting en Voorkeurslijst Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4 Linten Nesselande Inschrijving: Loting 26 vrije woningbouwkavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4; Loting 6 vrije woningbouwkavels

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

Beleidsregels uitgifte gemeentelijke. bouwkavels voor natuurlijke personen door de gemeente 1/11

Beleidsregels uitgifte gemeentelijke. bouwkavels voor natuurlijke personen door de gemeente 1/11 door de gemeente Portefeuillehouder : J. de Graaf Afdeling : Ruimte en economie Datum van vaststelling B&W : 21 mei 2013 1/11 Inhoudsopgave 1 Inleiding -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Uitgifteprotocol t Suyt

Uitgifteprotocol t Suyt Uitgifteprotocol t Suyt Inleiding De gemeente Waddinxveen wenst de realisatie van de woonwijk t Suyt nabij de Plasweg te Waddinxveen te faciliteren door het vaststellen van het bestemmingsplan t Suyt en

Nadere informatie

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN Artikel 1 Procedure 1. De gemeente Amersfoort ( hierna te noemen: de gemeente) kiest ervoor om een perceel bouwterrein

Nadere informatie

Voorwaarden voorinschrijving Woongebied Land van Matena

Voorwaarden voorinschrijving Woongebied Land van Matena Voorwaarden voorinschrijving Woongebied Land van Matena d.d. 25 oktober 2016 Voorinschrijvingstermijn 1. De voorinschrijving voor het woongebied van Land van Matena start op maandag 7 november 2016 om

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

Onderwerp: Verordening inzake de uitgifte van bouwgrond voor koopwoningen

Onderwerp: Verordening inzake de uitgifte van bouwgrond voor koopwoningen Onderwerp: Verordening inzake de uitgifte van bouwgrond voor koopwoningen De Gemeenteraad van Haaksbergen: gelezen het voorstel van de fracties van D66, Leefbaar Haaksbergen en de V.V.D. van 27 februari

Nadere informatie

Proces van loting en toewijzing nieuwbouwwoningen en bouwkavels van de gemeente Edam- Volendam Versie 12 juli 2018

Proces van loting en toewijzing nieuwbouwwoningen en bouwkavels van de gemeente Edam- Volendam Versie 12 juli 2018 Proces van loting en toewijzing nieuwbouwwoningen en bouwkavels van de gemeente Edam- Volendam Versie 12 juli 2018 Achtergrond De gemeente Edam-Volendam hanteert voor de nieuwbouwwoningen en bouwkavels

Nadere informatie

Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen

Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen Uitgifteprotocol bij verkoop van voor woningbouw bestemde bouwterreinen Vooraf dient te worden opgemerkt dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan in het verleden getoonde interesse voor een project

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Inschrijving: Loting vrije woningbouwkavels Leonidas, Kromme Zandweg,

Nadere informatie

INSCHRIJFVOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP PER BIEDING VAN 7 KAVELS IN DE TIENDZONE TE PAPENDRECHT BIJLAGE 1

INSCHRIJFVOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP PER BIEDING VAN 7 KAVELS IN DE TIENDZONE TE PAPENDRECHT BIJLAGE 1 INSCHRIJFVOORWAARDEN VOOR DE VERKOOP PER BIEDING VAN 7 KAVELS IN DE TIENDZONE TE PAPENDRECHT BIJLAGE 1 1 Voorwaarden Tiendzone 1 februari 2018 Begrippen 1. Verkoop bij inschrijving De verkoop van registergoed

Nadere informatie

Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)"

Brochure Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost) Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)" Geachte heer, mevrouw, Graag informeren wij u, namens de verkoper, over de vrije kavels in: De ### Oostergast ADRES WONING te Zuidhorn ### Voor u

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen INSCHRIJFFORMULIER Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen de heer / mevrouw de heer / mevrouw Achternaam : : Voornamen voluit : : Geboorteplaats : : Geboortedatum : : Adres : : Postcode : : Woonplaats

Nadere informatie

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon :

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon : INSCHRIJFBILJET LOTING 4 KAVELS IN DE ERVEN Ondergetekende(n), naam : naam : voornamen : voornamen : beroep : beroep : geboren te : geboren te : op : op : adres : adres : huw. staat : ongehuwd /gehuwd

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT DEFINITIES Artikel 1 In deze inschrijfvoorwaarden PO-Kavels De Horn Fase 1A Het Nieuwe Lint wordt verstaan onder: verkoop bij inschrijving de verkoop

Nadere informatie

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer

inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer inschrijfformulier kaveluitgifte Havenkwartier Deventer De ondergetekende(n), NAAM INSCHRIJVER... (namen voluit) NAAM PARTNER... (namen voluit) OVERWEGENDE DAT INSCHRIJVER: a. kennis heeft genomen van

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

Biedingsformulier project de Beukels

Biedingsformulier project de Beukels Biedingsformulier project de Beukels Deze biedingsformulieren hebben betrekking op de verkoop van de volgende woningen: Willem Beukelsstraat 11-1, Willem Beukelsstraat 11-hs, Willem Beukelsstraat 13-hs,

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015

RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 RESERVERINGSOVEREENKOMST VAART TE ALKMAAR Versie d.d. 15-09-2015 Ondergetekenden: 1. Gemeente Alkmaar, te dezen op grond van de volmacht van de burgemeester van die gemeente van 21 mei 2015 vertegenwoordigd

Nadere informatie

Procedure uitgifte vrije bouwkavels aan particulieren De Fryske Marren

Procedure uitgifte vrije bouwkavels aan particulieren De Fryske Marren Procedure uitgifte vrije bouwkavels aan particulieren De Fryske Marren 1 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Definities... 3 1. Inleiding... 3 2. Doel... 3 3. Uitgifteprocedure... 3 3.1 Aanmelding...

Nadere informatie

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V.

Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Reglement van inschrijving voor zonneparken van Energie van Hollandsche Bodem B.V. Energie van Hollandsche bodem B.V. ontwikkelt zonneparken op restgronden, zandwinplassen, daken en o.a. geluidschermen

Nadere informatie

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 20141455 / 1 PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN

Nadere informatie

VERKOOPINFORMATIE 8 VRIJE KAVELS BINNENDUIN NOORDELIJK VELD. Docman 2012/3500

VERKOOPINFORMATIE 8 VRIJE KAVELS BINNENDUIN NOORDELIJK VELD. Docman 2012/3500 VERKOOPINFORMATIE 8 VRIJE KAVELS BINNENDUIN NOORDELIJK VELD Docman 2012/3500 Afdeling Stadszaken Gemeente Beverwijk 30-01-2011 Inhoudsopgave Pagina 1. Uw eigen huis bouwen 3 - Wat betekent het als u uw

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140

Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Biedingsformulier Govert Flinckstraat 138-140 Dit biedingsformulier heeft betrekking op de verkoop van de verschillende appartementen gelegen te: Govert Flinckstraat 138 en 140 Koper I Koper II naam naam

Nadere informatie

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [X]Akkoordstukken [ ]Openbaar -- [ ]Besloten --

Besluitenlijst d.d. d.d. d.d. [X]Akkoordstukken [ ]Openbaar -- [ ]Besloten -- Nota voor burgemeester en wethouders Onderwerp Uitgiftevoorwaarden kavels Zelf- en Samenbouw (PO) 1- Notagegevens Notanummer 2017-000120 Datum 20-01-2017 Programma: 06 Herstructurering en vastgoed Portefeuillehouder

Nadere informatie

Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam

Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam Regels en bepalingen voor de aanvraag en toekenning van een parkeerplek op de betaalde en door de gemeente geëxploiteerde

Nadere informatie

Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam

Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Hardinxveld-Giessendam Nr. 153478 17 juli 2018 Beleidsregels betaald parkeren vrachtauto's en autobussen gemeente Hardinxveld-Giessendam Regels en bepalingen

Nadere informatie

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017)

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Hieronder vindt u informatie over de verschillende stappen in de verkoopprocedure. 1. Start verkoop 22 februari 2017 2. Voorbereiding op een inschrijving 3. Stappenplan

Nadere informatie

Uitgiftesysteem bouwgrond gemeente Dalfsen

Uitgiftesysteem bouwgrond gemeente Dalfsen Uitgiftesysteem bouwgrond gemeente Dalfsen BIJLAGEN BEGROTING 2001 Uitgiftesysteem bouwgrond Gemeente Dalfsen Ontwikkeling en Grondzaken Augustus 2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Bebouwingscategorieën

Nadere informatie

Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5

Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5 Inschrijfformulier Project: Waterfront Dalfsen bouwdeel 5 Vanaf de Damito consumentenbeurs op donderdag 28 februari 2013 kunt u zich inschrijven als potentiële koper voor een appartement in bouwdeel 5.

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE 1

VERKOOPDOCUMENTATIE 1 VERKOOPDOCUMENTATIE 1 VERKOOPDOCUMENTATIE Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw interesse in project Nieuw Trebol aan de Havenweg te Harlingen. U ontvangt deze brief (per post en e-mail) omdat

Nadere informatie

Reglement voor inschrijving

Reglement voor inschrijving Let op! Het reglement van inschrijving zijn de algemene regels die gehanteerd worden voor inschrijving, toewijzing en eventuele geschillen tussen partijen. Op het moment dat u akkoord bent met het reglement

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van één van de woningen in De Torensteepolder deelgebied De Lommer, bouwnummers 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m

Nadere informatie

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Personalia Aanvrager 1 Aanvrager 2 Achternaam Tussenvoegsel(s) Voorna(a)m(en) Geslacht* Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Tel.nr.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting!

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! in te vullen door gemeente: Starter / Senior / Doorstarter / Eigenaren Nummer: Persoonlijke gegevens Aanvrager

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas De locatie Leonidas is verdeeld in drie fasen: het zuidelijk deel van 23 kavels (fase 1), het midden deel met 16 kavels (fase 2) en het noordelijk deel met in totaal 7 kavels (fase 3). De kavelgrootte

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

vast te stellen de Beleidsregel gevonden en verloren voorwerpen Gemeente Someren 2012.

vast te stellen de Beleidsregel gevonden en verloren voorwerpen Gemeente Someren 2012. BELEIDSREGEL GEVONDEN EN VERLOREN VOORWERPEN GEMEENTE SOMEREN 2012 Het college van burgemeester en wethouders, Gelet op artikel 1:3, vierde lid, en Titel 4.3 van de Algemene wet bestuursrecht; Gelet op

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing. Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: Nascholing: Inschrijfgeld: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Algemene bepalingen behandeling bezwaarschriften

Hoofdstuk 2. Algemene bepalingen behandeling bezwaarschriften Besluit van het algemeen bestuur van Aqualysis houdende de vaststelling van regels inzake het behandelen van bezwaarschriften(regeling behandeling bezwaarschriften Aqualysis 2014) Het algemeen bestuur

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING BURGUM, BULTHUISSINGEL 12 VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 De Berneboat in Burgum is te koop! Deze voormalige peuterspeelzaal zal per inschrijving verkocht worden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting BMEC

Algemene Voorwaarden Stichting BMEC Algemene Voorwaarden Stichting BMEC Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Stichting BMEC. Wij gaan ervan uit dat u deze voorwaarden kent indien u met ons een samenwerking aangaat. Begripsbepalingen

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder:

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen

TE KOOP. Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen Winterswijkseweg 0 ong, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net WINTERSWIJKSEWEG

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX; Huisvestingsverordening gemeente Oldebroek 2015 De raad van de gemeente Oldebroek; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX; gelet op de artikelen 4, 5, 7, 9, 10,

Nadere informatie

Beleidsregels betaald vrachtwagenparkeren gemeente Hardinxveld-Giessendam

Beleidsregels betaald vrachtwagenparkeren gemeente Hardinxveld-Giessendam Beleidsregels betaald vrachtwagenparkeren gemeente Hardinxveld-Giessendam Regels en bepalingen voor de aanvraag en toekenning van een parkeerplek op de betaalde en door de gemeente geëxploiteerde vrachtwagenparkeerplaatsen

Nadere informatie

INSCHRIJFCRITERIA EN PROCEDURE BOUWGROEPLOCATIE HALO

INSCHRIJFCRITERIA EN PROCEDURE BOUWGROEPLOCATIE HALO Visie gemeente: Particulieren bouwen samen in eigen opdracht een appartement op de HALOlocatie Op deze locatie is het mogelijk om op het perceel 25 tot 50 appartementen met één grote ondergrondse parkeergarage

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. 20 Kavels Park Zestienhoven

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. 20 Kavels Park Zestienhoven Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst 20 Kavels Park Zestienhoven Inschrijving: Loting 20 vrije woningbouwkavels in Park Zestienhoven. TERMIJN EN VRWAARDEN INSCHRIJVING U heeft de voorwaarden

Nadere informatie

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen.

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Leidraad TEN BEHOEVE VAN DE VERKOOP VAN: Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Kenmerk: Z-19-055165 Pagina nummer 1 1 Algemene

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

De voorwaarden en procedure bij inschrijving, loting en verkoop van de Zelfbouwschool 2013 Urbannerdam 12-03-2013

De voorwaarden en procedure bij inschrijving, loting en verkoop van de Zelfbouwschool 2013 Urbannerdam 12-03-2013 1. Algemeen Het schoolgebouw aan de Duyststraat. Bouwjaar 1929. De school bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal oppervlakte van 1150m2 BVO. Buitenruimte van 600 m2 schoolplein. 900 m2 is uitgeefbaar als

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS Artikel 1 Definities a) "KMBV": Opleidingsinstituut KMBV (vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Officiële naam regeling Verordening Individuele Inkomenstoeslag Participatiewet Breda 2015

Officiële naam regeling Verordening Individuele Inkomenstoeslag Participatiewet Breda 2015 Wetstechnische informatie Overheidsorganisatie Gemeente Breda Officiële naam regeling Verordening Individuele Inkomenstoeslag Participatiewet Breda 2015 Citeertitel Verordening Individuele Inkomenstoeslag

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

4. Beleidsnota: de nota Varen in Amsterdam, die de gemeenteraad op 2 oktober 2013 heeft vastgesteld.

4. Beleidsnota: de nota Varen in Amsterdam, die de gemeenteraad op 2 oktober 2013 heeft vastgesteld. REGLEMENT voor uitgifte van vergunningen voor passagiersvaart voor het Amsterdamse Binnenwater voor de uitgifteronde 2014, zoals bepaald in artikel 2.4.5 Vob 2010 juncto artikel 1.3 RPA 2013. Artikel 1

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 september 2012;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 september 2012; Download subsidieverordening De Raad van de gemeente Hoorn; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 september 2012; besluit: De volgende verordening Verordening subsidiëring

Nadere informatie

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager.

dit artikel bedoelde gegevens van de betrokken Deelnemer opgenomen in het openbare deel van het Register in plaats van de gegevens van de Aanvrager. Het reglement In dit Reglement gebruikte begrippen hebben de hieronder aangegeven betekenis: "Stichting": De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland; "Register": Het elektronisch domeinnamenregister;

Nadere informatie

Uithoorn, 11 april Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht. Geachte belangstellende,

Uithoorn, 11 april Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht. Geachte belangstellende, www.kooplenstra.nl Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn Tel. 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl Uithoorn, 11 april 2015 Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht Geachte belangstellende, Op zaterdag

Nadere informatie

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant );

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant ); OPTIE OVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: I. Wilgenwold B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum, in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Procedure en voorwaarden inschrijving en loting woningen Waterveste

Procedure en voorwaarden inschrijving en loting woningen Waterveste Toelichting vooraf Bolton Ontwikkeling kiest bij de ontwikkeling en bouw van de woningen in Waterveste bewust voor een proces van co-creatie. Wij ontwerpen samen met potentiële kopers de woningen. Binnen

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER @@@ De ondergetekenden: de Gemeente Almere, gevestigd Stadhuisplein 1, 1315 HR te Almere, ter zake van deze reserveringsovereenkomst op grond van artikel 171 van

Nadere informatie

MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT. REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004

MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT. REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004 ROAD-2004 1 MINISTERIE VAN VERKEER EN WATERSTAAT RIJKSWATERSTAAT REGLEMENT voor de OPENBARE AANBESTEDING van DIENSTVERLENING 2004 ROAD-2004 2 Artikel 1 Aanduidingen. Begripsbepalingen Dit reglement verstaat

Nadere informatie

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel Dit is een onverbindend concept: aan dit concept kunnen geen rechten worden ontleend. Zonder overeenstemming tussen partijen kunnen partijen hieraan geen rechten ontlenen. Ondertekening vindt plaats na

Nadere informatie

sonniuspark wonen tussen bos en ven

sonniuspark wonen tussen bos en ven sonniuspark wonen tussen bos en ven Zelf bouwen in Sonniuspark Zelf bouwen op een vrije kavel of samen met anderen in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zelf bouwen in Sonniuspark? Zo

Nadere informatie

Gemeente Strijen. Subsidieverordening. duurzaamheidsmaatregelen Strijen

Gemeente Strijen. Subsidieverordening. duurzaamheidsmaatregelen Strijen Gemeente Strijen Subsidieverordening duurzaamheidsmaatregelen Strijen 12 Inhoudsopgave Hoofdstuk I - ALGEMENE BEPALINGEN... 2 Artikel 1 Begripsbepalingen... 2 Artikel 2 Doel van de verordening en doelgroep...

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5

D&B DNT Alg. Voorw. Deel 2 - Kopen bij andere verkopers - versie 2018.docx 1 van 5 ALGEMENE VOORWAARDEN Webshop dutchipresume.com nederlandsalstweedetaal.nl denederlandsetaalwinkel.nl Deel 2 Algemene voorwaarden Kopen bij andere verkopers Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER

RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER RESERVERINGSOVEREENKOMST PO KAVELNUMMER @@@ De ondergetekenden: de Gemeente Almere, gevestigd Stadhuisplein 1,1315 HR te Almere, ter zake van deze Overeenkomst op grond van artikel 171 van de Gemeentewet,

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap 1. Definities Behoudens voor zover uit de context anders blijkt, zijn de woorden en uitdrukkingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1a In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - OnsRooster: Ralf Websolutions/Software te Utrecht, KvK nr: 30158263; - Opdrachtgever: de natuurlijke of

Nadere informatie