Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 1 (2017)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 1 (2017)"

Transcriptie

1 Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 1 (2017) Giving yourself some time to explore New-Zealand? Then this is the ideal route for you, perfect when staying from 4 up to 8 weeks in New-Zealand. The best way would be to start in Auckland and finish in Christchurch (or travel in opposite direction), that would get a rough 1.000km of this travel route. This route will get you to almost all corners of New-Zealand, showing you both the most Northern and Southern part of the country and almost everything in between, from amazing beaches to one of the best day hikes in the world; the Tongariro Alpine Crossing. Duration: 1 dag(en) 10 uur 29 min Distance: 2545 km

2 George Bolt Memorial Drive , Marsden Road , Mile Beach 90 Mile Beach is, in tegenstelling tot de naam doet vermoeden, maar 90 kilometer lang. Lang werd hij gebruikt als hoofdweg tussen Kaitaia en Cape Reinga. Nu zijn het vooral speciale tour bussen die hem als toeristische attractie gebruiken en waaghalzen die willen ervaren hoe het is om over een strand te rijden. Dat het ook mis kan gaan is terug te zien op het strand, autodaken steken soms nog net boven het zand uit. Daarom is het ook niet voor iedere auto geschikt, wij durfden het met onze bus niet aan. En tot deze dag heb ik daar soms nog spijt van. Ninety Mile Beach Rd, Waipapakauri 0486, New Zealand , De weg is alleen begaanbaar als het eb is. Zorg dus dat je op de hoogte bent van het tijdstip waarop het water op zijn laagste staat. Alleen het harde zand is namelijk rijbaar. De risico's zijn compleet voor eigen rekening, dus kom je vast te zitten dan bestaat de kans dat niemand je te hulp schiet. Wees dus voorzichtig!

3 Cape Reinga Misschien wat toeristisch maar daardoor zeker niet iets om zo maar over te slaan. De weg en wandeling ernaartoe op zich zijn al de moeite waard. Maar de hoofdattractie is toch wel het unieke gezicht van de Tasman Sea en de Pacific Ocean die hier samenkomen. Een duidelijke scheidingslijn die loopt door de zee, met opslaande golven tot gevolg. Cape Reinga heeft dankzij Abel Tasman een klein Nederlands tintje dus een leuke opheldering voor de vaderlandse historie. Let ook op de begroeiing, hierin zie je duidelijk het effect van deze plek. Unnamed Road, Cape Reinga 0484, New Zealand , Zorg dat je voldoende brandstof in de tank hebt zitten. Het dichtstbijzijnde tankstation is 80 kilometer vanaf Cape Reinga. Tane Mahuta (Lord of the Forest) Deze Kauri Tree wordt geschat jaar oud te zijn, en is daarmee de oudste (bekende) Kauri Tree in Nieuw-Zeeland. De Kauri Tree is uniek voor Nieuw-Zeeland en mede daarom het bezoeken waard. Met 52 meter hoog en een omtrek van 13 meter is dit meer dan een imposant gezicht. Deze machtige boom heeft naast zijn leeftijd en omvang ook een Maorische mythologie. Het zou namelijk de zoon zijn van "Ranginui the sky father" en "Papatuanuku the earth mother" , Er geen een wandelpad vanaf de parkeerplaats naar Tane Mahuta (5 min). Hier zijn twee "viewingplatforms". Kauri bomen hebben erg zwakke wortels waardoor er niet dicht in de buurt van de boom gekomen mag worden.

4 Cathedral Cove Een korte wandeling (45 minuten) gaat naar één van de mooiste stranden van Nieuw- Zeeland. Verscholen tussen de hoge rotswanden ligt een spierwit strand. Eigenlijk zijn het twee stranden, welke door de Cathedral Cove met elkaar worden verbonden. Er is echter meer dan alleen de Cathedral Cove, het pad komt namelijk ook langs Stingray Bay (je ziet ze er zwemmen!) en Gemstone Bay waar een leuke snorkelroute is uitgezet. Neem strand en snorkelspullen dus ook mee! 65 Grange Rd S, Hahei 3591, New Zealand , Aan de Grange Road kan geparkeerd worden. Vanaf de parkeerplaats begint het pad wat loopt tot de Cathedral Cove. Vergeet vooral je badspullen niet, het is de ideale plek om even een paar uur te ontspannen. Houd je van snorkelen neem je spullen dan zeker mee voor de route in Gemstone Bay! Hot Water Beach Tijdens eb komt er een deel van het strand vrij waar een warmwaterbron net onder het oppervlakte verscholen zit. Dit warme grondwater is makkelijk te bereiken door een gat te graven. Hiermee kan je eigen Hot Water Pool gemaakt worden. Het gedeelte op het strand waar dit mogelijk is alleen niet zo heel groot, waardoor het er al snel uitziet als een stel vliegen op honing. Het fenomeen is leuk om te zien, maar verwacht niet dat je ontspannen in je Hot Pool kunt gaan zitten. 15 Pye Pl, Hot Water Beach 3591, New Zealand , Twee uur voor of na laag water zijn de warmwaterbronnen bereikbaar. Houdt hier dus rekening mee in het plannen, online zijn de getijde te raadplegen. In het dorpje Hot Water Beach kunnen scheppen gehuurd worden, maar dit is niet noodzakelijk.

5 Rotorua Rotorua is een unieke plek die, al is het maar voor even, zeker aangedaan moet worden. Hoe dichterbij je komt, hoe sterker de zwavel geur wordt. Rotorua is één van de meest actieve geothermische gebieden van Nieuw-Zeeland en dit is dan ook de reden van deze opmerkelijke geur. Aanschouw vulkanische kraters, spuitende geisers, bubbelende mud pools of geniet in geothermische hot pools Pukuatua St, Rotorua 3010, New Zealand , Meer informatie: Mis zeker het uitzicht over het meer waar Rotorua aan ligt. Naast de vele betaalden baden, hot pools etc. zijn er in de omgeving ook enkele gratis toegankelijk. Huka Falls De doorgang die de Huka Falls het water geeft is niet zo groot, en door het type gesteente slijt dit ook niet zo makkelijk, waardoor het water er met een enorme kracht doorheen geduwd wordt. Hoewel er niet veel hoogteverschil zichtbaar is blijft het een imposant gezicht om te zien hoe veel en hoe snel het water door de Waikato River stroomt. 331 Huka Falls Rd, Wairakei 3377, New Zealand , Vanaf de parkeerplaats gaat een korte wandeling richten (en over) de Huka Falls. Meer water geweld kan bij de lager gelegen dam worden gezien, dit is echter op gezette tijden.

6 Hot Stream (Spa Thermal Park) Het Spa Thermal Park is gratis toegankelijk en is een groot park (op zich niet heel bijzonder van wat ik heb gezien). Vooral fijn is de Hot Stream welke uitkomt in de Waikato River. Een ideale mix tussen warm en koud water, heerlijk om even te ontspannen! Veel locals komen in het weekend naar het park, en specifiek deze Hot Stream. Op deze momenten kan het dus wat drukker zijn. 281 Spa Rd, Tauhara, Taupo 3378, New Zealand , Er zijn meerdere poeltjes, welke dichterbij de bron zitten. Hier verschilt de temperatuur van het water dan ook en kan zelfs heet zijn. Parkeren kan op de parkeerplaats van het park, er gelden wel openingstijden. Houdt hier dus rekening mee! Tongariro Alpine Crossing De Tongariro Alpine Crossing ik een van de mooiste dagtochten in Nieuw-Zeeland, en de wereld. Een absolute meest doen als je genoeg tijd. De wandeling is 20 km en duurt ongeveer 7 uur. Side tracks zijn mogelijk om de wandeling te verlengen. Tijdens de wandeling je getrakteerd met een prachtig uitzicht op de vulkanen (Mount Doom uit de Lord of the Rings), lavavelden en epische blauwe meren , Meer informatie: De Tongariro Alpine Crossing is niet een loop, dus het heeft een andere start- en eindpunt. Zorg ervoor dat u een pick-up service of iets dergelijks (ongeveer $ 30) te regelen. Controleer het weer voordat u, als het daar gevaarlijk kan krijgen.

7 Climbing Mt Taranaki / Egmont Maori legende zegt dat Mount Taranaki was eerste onder de bergen in het Tongariro National Park. Na een felle strijd die hij verloor Taranaki links (of werd verbannen) naar de plaats waar het nu is. De berg kan worden beklommen vanaf de parkeerplaats bij het informatiecentrum. Vanaf hier, gezien de klim is 1,6 kilometer, bijna verticaal omhoog. De beklimming en afdaling duurt ongeveer 8 uur en kan zonder begeleiding worden gedaan. Het is een verschrikkelijke klim met het beste uitzicht met eeuwige sneeuw. En daarom waarschijnlijk de meest beklommen berg in Nieuw-Zeeland , Het weer is verraderlijk, daarom altijd lopen in het informatiecentrum. Ook kunt u meer informatie vinden over de klim daar. Hoge wandelschoenen zijn aanbevolen! Heeft die jongen / meisje op sandalen of sneakers niet.. Wellington Botanic Garden De Wellington Botanic Garden beslaat een oppervlakte van 25 hectare. Grasvlaktes worden afgewisseld met mooi aangelegde bloemen / planten perken. Maar bijvoorbeeld ook een rozentuin. De tuin is aangelegd op een heuvel waardoor er redelijk wat hoogteverschil is. Er gaat een cable car naar het hoogste deel, speciaal is deze niet echt. Maar het scheelt naar boven lopen. Een retourticket is wel overbodig , De red cable car staat overal vermeld, spannend is deze echter niet. Wil je hem toch ervaren, koop dan enkel een kaartje voor naar boven en loop door de Botanic Garden naar beneden. Vergeet ook het Begonia House niet te bezoeken.

8 Te Papa Museum Het is zonde om het Te Papa Museum niet te bezoeken als je in Wellington bent. Het grootste deel is gratis toegankelijk en geeft een goed beeld van Nieuw-Zeeland. Zo wordt er op de begane grond ingegaan op de rijke Nieuw-Zeelandse natuur Maar ook het ontstaan van het land en de invloeden van de vulkanische activiteiten. Verder in het museum komen de culturele invloeden van o.a. de Maori aanbod. Je loopt er dan ook makkelijk de hele dag rond! , Er is veel afwisseling binnen het museum, de tijd vliegt dan ook voorbij. Wil je echt alles mee krijgen is het misschien verstandig om er 2 (halve) dagen voor uit te trekken. Naast het gratis gedeelte zijn er ook betaalde tijdelijke exposities.

Route: New Zealand itinerary 2-3 weeks (2016)

Route: New Zealand itinerary 2-3 weeks (2016) Route: New Zealand itinerary 2-3 weeks (2016) The ideal route when having limited time in New-Zealand. The best way would be to start in Auckland and finish in Christchurch (or travel in opposite direction),

Nadere informatie

Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017)

Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017) Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017) Giving yourself some time to explore New-Zealand? Or just looking for a great itinerary to tackle the North Island? Then this is your route!

Nadere informatie

Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017)

Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017) Route: New Zealand itinerary 8+ weeks (North Island) (2017) Giving yourself some time to explore New-Zealand? Or just looking for a great itinerary to tackle the North Island? Then this is your route!

Nadere informatie

Route: New-Zealand Experience (2010)

Route: New-Zealand Experience (2010) Route: New-Zealand Experience (2010) In 2010 we left the Netherlands to travel New-Zealand for five months (after we visited Thailand and Australia). We bought a Mitsubishi Delica 2.5 from 1990 with over

Nadere informatie

Nieuw-Zeeland. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Nieuw-Zeeland. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Nieuw-Zeeland Fotoalbum van een fantastische rondreis door Nieuw-Zeeland van 11 november tot 5 december 2008. Meer info: www.gerardvanbochove.nl/nieuwzeeland/ Zicht op Nieuw-Zeeland (Zuidereiland) Mount

Nadere informatie

Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 2 (2017)

Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 2 (2017) Route: New Zealand itinerary 4-8 weeks Part 2 (2017) Giving yourself some time to explore New-Zealand? Then this is the ideal route for you, perfect when staying from 4 up to 8 weeks in New-Zealand. The

Nadere informatie

Route: Iceland's Golden Circle (2016)

Route: Iceland's Golden Circle (2016) Route: Iceland's Golden Circle (2016) The Golden Circle is the ultimate tourist trail in Iceland. The route can be completed within one day and features highlights for which Iceland is famous; high waterfalls,

Nadere informatie

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/new-zealand-wine-tour/

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/new-zealand-wine-tour/ New Zealand Wine Tour 22 Dagen Auckland Christchurch Tijdens deze 22-daagse wijnreis leert u Nieuw-Zeeland kennen in al zijn facetten. De prachtige natuur, de wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals

Nadere informatie

UW BESTEMMING: NIEUW ZEELAND 30-daagse privé reis

UW BESTEMMING: NIEUW ZEELAND 30-daagse privé reis UW BESTEMMING: NIEUW ZEELAND 30-daagse privé reis Nieuw Zeeland staat vooral bekend om het indrukwekkende natuurschoon. Vele natuurverschijnselen als vulkanen, fjorden, bergen, meren en regenwouden zijn

Nadere informatie

Joke Beers-Blom. 18 Tom Price Nanutarra Roadhouse. Wat je over deze route moet weten. Tom Price - Nanutarra

Joke Beers-Blom. 18 Tom Price Nanutarra Roadhouse. Wat je over deze route moet weten. Tom Price - Nanutarra 18 Tom Price Nanutarra Roadhouse Tom Price - Nanutarra Auto: 4WD Deze route voert je door het fraaie afgesleten berglandschap van de Pilbara. Het is geen druk bereden route. Onderweg zijn er vele plekken

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland

Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland Werkstuk door een scholier 1094 woorden 13 februari 2006 4,9 106 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Nieuw Zeeland Inhoudsopgave Inleiding Nieuw Zeeland Algemene dingen

Nadere informatie

SQ=Singapore Airlines, AKL=Auckland, AMS=Amsterdam, CHC=Christchurch, SIN=Singapore, *=volgende dag

SQ=Singapore Airlines, AKL=Auckland, AMS=Amsterdam, CHC=Christchurch, SIN=Singapore, *=volgende dag Vertrekdatum Vluchtnr. Traject Vertrek Aankomst Vluchtduur 06 nov 2008 SQ323 AMS-SIN 10.55 06.10* 07 nov 2008 SQ281 SIN-AKL 08.45 23.40 04 dec 2008 SQ298 CHC-SIN 11.50 17.25 04 dec 2008 SQ324 SIN-AMS 23.50

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Waarom. doen we dit alles? Vragen we ons zelf wel eens af

Waarom. doen we dit alles? Vragen we ons zelf wel eens af Spotguide Waarom doen we dit alles? Vragen we ons zelf wel eens af Tijdens de trip die wij maakten in Brandon Bay in het zuidwesten van Ierland. Normaal gesproken is een trip naar Ierland in de herfst

Nadere informatie

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/grand-tour-new-zealand/

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/grand-tour-new-zealand/ Grand Tour New Zealand 21 Dagen Auckland Christchurch Tijdens deze 21-daagse Grand Tour door Nieuw-Zeeland bezoekt u alle prachtige bezienswaardigheden die het land te bieden heeft, zoals het schitterende

Nadere informatie

Noordereiland Nieuw-Zeeland

Noordereiland Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland Wandelen op het Elke dag een ander landschap Spirits Bay Cape Reinga NIEUW-ZEELAND Wellington Auckland Omapere Waipoua Forest Dargaville Rangitoto Hauraki Gulf Auckland Coromandel N GROTE

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark

: Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen. : 70% verhard. -- Een verrassende route, vertrekt vanaf het recreatiepark Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 15 KM : Groningen : Groningen : P Kardinge bij : Bieskemaar 1 : 9735 AE Groningen Bijzonderheden : Park, bos, hoge land : 70% verhard RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Nieuw-Zeeland Land van de lange witte rook. 21-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 12 hotels Rondreis 3900 km

Nieuw-Zeeland Land van de lange witte rook. 21-daagse vliegreis. Verzorging halfpension Verblijf in 12 hotels Rondreis 3900 km Nieuw-Zeeland Land van de lange witte rook 21-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 12 hotels Rondreis 3900 km Hoogtepunten van deze reis Auckland, Wellington en Christchurch Mount Cook N.P.

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

INHOUD. Inleiding Aardbevingen Bergen Bosbranden Koraal Lawines Meteorieten Onweer...

INHOUD. Inleiding Aardbevingen Bergen Bosbranden Koraal Lawines Meteorieten Onweer... INHOUD Inleiding...6 1 Aardbevingen...8 2 Bergen... 10 3 Bosbranden... 12 4 Koraal... 14 5 Lawines... 16 6 Meteorieten... 18 7 Onweer... 20 8 Opwarming van de aarde... 22 9 Orkanen... 24 10 Overstromingen...

Nadere informatie

Melodie: "Les trois Cloches". Nieuw Zeelandreis: 9 februari - 5 maart

Melodie: Les trois Cloches. Nieuw Zeelandreis: 9 februari - 5 maart Melodie: "Les trois Cloches". Nieuw Zeelandreis: 9 februari - 5 maart Een reis door Nieuw Zeeland met Djoser, dat is een voortdurend feest. Jacky geeft een overzichtje, van excursies en hun prijs, Dat

Nadere informatie

Travel Getting Around

Travel Getting Around - Location Ik ben de weg kwijt. Not knowing where you are Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is? Asking for a specific location on a map Waar kan ik vinden? Asking for a specific... een toilet?...

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE

MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE MIJN BEZOEK AAN SUNPARKS OOSTDUINKERKE WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar Sunparks Oostduinkerke. Dit is een groot, tropisch zwembad in Oostduinkerke. Veel kinderen vinden een bezoek aan

Nadere informatie

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/new-zealand-in-bbs/

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/new-zealand-in-bbs/ New Zealand in B&B s 19 Dagen Christchurch Auckland Deze prachtige 19-daagse rondreis is favoriet bij Nederlanders! U overnacht in B&B s en krijgt zo de gelegenheid om niet alleen het land, maar ook de

Nadere informatie

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel pagina 1 van 12 Index Website GR5 Les Houches - Modane 1) Algemeen 2) Foto's GR5 Les Houches - Modane 3) Onze Route in een spreadsheet 4) Download GPS Info (tracks,

Nadere informatie

Route: Iceland (2016)

Route: Iceland (2016) Route: Iceland (2016) Our next trip wille be five weeks in Iceland. With our camper we will drive through the country and explore the nature. This route is our first set-up. If you have any advice or things

Nadere informatie

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/highlights-of-new-zealand/

www.tiakitravel.nl/rondreizen/rondreis-nieuw-zeeland/highlights-of-new-zealand/ Highlights of New Zealand 18 Dagen Auckland Christchurch Tijdens deze schitterende 18-daagse rondreis bezoekt u alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland, zoals Rotorua, Abel Tasman National Park, Fox Glacier

Nadere informatie

Dagprogramma. Wandelen in Nieuw-Zeeland. askja.nl

Dagprogramma. Wandelen in Nieuw-Zeeland. askja.nl Dagprogramma Wandelen in Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland is een geliefde bestemming voor wandelaars. Deze reis neemt u mee naar de prachtigste plekken waar u de natuur ook te voet goed kunt ontdekken. Wandel

Nadere informatie

Charming New Zealand

Charming New Zealand Charming New Zealand 21-daagse autorondreis met overnachtingen in charmante B&B s Deze fly & drive formule is ideaal voor reizigers die graag in contact komen met de lokale bevolking. Overnachtingen zijn

Nadere informatie

Bouirex. Hoogtemeters:

Bouirex. Hoogtemeters: Bouirex Afstand: Hoogtemeters: 30 km 1300 m Algemeen Een wolf in schaapskleren. Slechts 30 km lang maar wel 1300 hoogtemeters die in de eerste 15 km worden gemaakt. De tocht begint vanaf de parkeerplaats

Nadere informatie

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

1. Vijlen Holset. : Vijlen. : diverse klimmetjes : horeca bij start en onderweg

1. Vijlen Holset. : Vijlen. : diverse klimmetjes : horeca bij start en onderweg Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Zuid Limburg : Vijlen : P Pastorijweg : Vijlen RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden : bos en landelijk : diverse klimmetjes

Nadere informatie

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk?

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? 1 Festival Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? for the first time reach voor de eerste keer bereiken 2 Questions Lees de tekst. Beantwoord

Nadere informatie

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland Deel 1: Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland 01 t/m 13 juni 2015 (Deel 2: Sankt Johann in Tirol) Maandag 1 juni Heel - Laudenbach 437 km Na een kort oponthoud door een file komen we rond vier uur

Nadere informatie

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan.

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. Donderdag 4 december 2014 Soort Plaats Afstand Duur : Luswandeling (Cañada

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Rugby World Cup 2011 Match Schedule

Rugby World Cup 2011 Match Schedule Rugby World Cup 2011 Match Schedule Let op. De genoemde tijden zijn locale tijden. In New Zealand is het 10 uur later dan in Nederland. Vanaf 25 september is het 11 uur later in New Zealand. Op de laatste

Nadere informatie

REISVERSLAG NIEUW-ZEELAND 2008

REISVERSLAG NIEUW-ZEELAND 2008 REISVERSLAG NIEUW-ZEELAND 2008 Verslag van een rondreis met Djoser door Nieuw-Zeeland gemaakt van 11 november tot 5 december 2008 door Gerard van Bochove Foto's en meer op: http://www.gerardvanbochove.nl/nieuwzeeland/

Nadere informatie

Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau

Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 6,8 km..(± 2,5 uur) 99 meter (laagste punt is 384

Nadere informatie

Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg

Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg Rondwandeling Elpe Olsberg Winterberg Elpe Wolkenberg Uitzichtpunt Birkegge Haardt Wasserfall - Elpe ***** - 16,4 Km - 772 Hm - 4:30 uur Deze rondwandeling bij Elpe Olsberg, niet ver van Winterberg, is

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS

ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS ALPE D HUEZ DE REISGIDS VOOR FIETSERS Stijn Vanbosseghem V 1.0 20.04.2018 A. COL DE SARENNE CIJFERS Westzijde Lengte 3,0 km Gemiddeld % 7,5 % Hoogteverschil 227 m Voet 1.769 m Top 1.996 m Moeilijkheid

Nadere informatie

Dagprogramma. Verrassend & voordelig. askja.nl

Dagprogramma. Verrassend & voordelig. askja.nl Dagprogramma Verrassend & voordelig De reis leidt langs tal van hoogtepunten. Van de Bay of Islands tot het Tongariro National Park op het noordereiland en langs gletsjers en de Milford Sound op het zuidereiland.

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera 1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera Een prachtige afwisselende wandeling vanuit Kala Nera, een toeristisch kustplaatsje, naar Milies dat 400 meter hoger tegen de helling ligt, en vervolgens via een

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Vakantie Kreta mei 2016

Vakantie Kreta mei 2016 Vakantie Kreta mei 2016 Afgelopen meivakantie zijn we naar Kreta gegaan. Het bijzondere aan deze vakantie was dat we niet in een resort of een huisje verbleven maar dat we op pad gingen met een camper.

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

TRAVEL TO THE KURIL ISLANDS: RUSSIA S END OF THE WORLD

TRAVEL TO THE KURIL ISLANDS: RUSSIA S END OF THE WORLD TRAVEL TO THE KURIL ISLANDS: RUSSIA S END OF THE WORLD Dag 01 Aankomst in Yuzhno-Sakhalinsk De meeste vluchten vanuit Moskou komen vroeg in de ochtend aan in Yuzhno-Sakhalinsk. Op het vliegveld word je

Nadere informatie

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57

Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Rondreis Noord Duitsland : Camping Sonnenberg Sonnenberg 3 29328 Müden/Örtze N 52º 53 17 - E 10º 5 57 Aan de rand van dit mooie authentieke dorpje, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de

Nadere informatie

Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt

Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt Rondwandeling bij Russbach am Pass Gschütt Russbach - Traunwaldalm - Angerkaralm - Rinnbergalm - Russbach ***** - 9 Km - 740 Hm - 4:30 uur Deze rondwandeling ten noorden van Russbach am Pass Gschütt is

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie

TE HUUR. Vogelenzangseweg HR Aerdenhout p.m. ex.

TE HUUR. Vogelenzangseweg HR Aerdenhout p.m. ex. TE HUUR Vogelenzangseweg 14 2111 HR Aerdenhout 1.750 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.750 p.m. ex. Postcode 2111 HR Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 15 15cm Garage Garage, Parkeerplaats

Nadere informatie

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem

Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem Bellevue 4, EEG Blvd. 62, Belnem US$ 208 vanaf prijs, per nacht Belnem - 2 Slaapkamers - 2 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Belnem Adres Bellevue 4, EEG Blvd. 62 Slaapkamers 2 Badkamers 2 Zwembad

Nadere informatie

Wandelroute De Diepen, Sint-Jansberg

Wandelroute De Diepen, Sint-Jansberg Wandelroute De Diepen, Sint-Jansberg 4 km wandelen Deze stevige wandeling gaat grotendeels door het bos. Beklim de steile berg en kijk uit over drie provincies en het Duitse Reichswald op deze mooie wandelroute

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur

Natuur & geur. geur ooit. Voor de rest van mijn leven zullen mijn hersenen rozemarijn associëren met het eiland en mijn jeugd. 121 ~ Natuur & geur 120 De geur van rozemarijn, dat is voor mij de geur van Ibiza. Als kind speelde ik in de tuin van ons vakantiehuis: een rotsige oppervlakte gevuld met cactussen en dorre planten. Die dorre planten waren

Nadere informatie

Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin

Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin Highlights of the West and North 25 Dagen Perth - Darwin Tijdens deze prachtige 25-daagse rondreis maakt u kennis met alle hoogtepunten van de westkust van Australië. U ontdekt het prachtige Ningaloo Reef,

Nadere informatie

Puur Nieuw-Zeeland. LAND OF THE KIWI vanaf 5275,00. Reis 21 dagen (18 dagen rondreis)

Puur Nieuw-Zeeland. LAND OF THE KIWI vanaf 5275,00. Reis 21 dagen (18 dagen rondreis) Puur Nieuw-Zeeland LAND OF THE KIWI vanaf 5275,00 Reis 21 dagen (18 dagen rondreis) Nieuw Zeeland Nieuw-Zeeland is gelegen in de Grote Oceaan, ten zuidoosten van Australië. Het land bestaat uit twee grote

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW

8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW 8-DAAGSE BLOEM & PLANTREIS IERLAND, DUBLIN - WICKLOW In juni gaan we naar het prachtige gebied rond Dublin en Wicklow. We bezoeken de hoofdstad Dublin met de bekendste universiteit van Ierland en gaan

Nadere informatie

wildernistrails De 5 mooiste

wildernistrails De 5 mooiste Foto: Jeroen Bruil De 5 mooiste wildernistrails Een avontuurlijke trektocht door spectaculaire natuur is een goede manier om wildernis te ervaren. Al lopend dompelt u zich onder in het landschap, al dan

Nadere informatie

Donkervoort Endless Season

Donkervoort Endless Season Donkervoort Endless Season Verleng het rijseizoen onder de Spaanse zon! www.donkervoort.com Endless Season Kan het Donkervoort rijseizoen wat u betreft niet lang genoeg duren en ziet u alweer op tegen

Nadere informatie

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder

12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder 12 Trendy gezinswoningen in Europa en verder Hieronder 12 bijzondere, gezinsvriendelijke woningen van HomeExchange: Frankrijk Seignosse Dit Baskische huis in Landes- stijl ligt pal aan het strand. Het

Nadere informatie

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur

De Berk en Kelsdonk. Wandelen. Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur Wandelen Twee prachtige natuurgebieden ten noorden van Etten-Leur De Berk en Kelsdonk Staatsbosbeheer Regio Zuid Spoorlaan CH Tilburg T - www.staatsbosbeheer.nl Rust, vogels en natte voeten Wie even de

Nadere informatie

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout 1931-2016 Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout In 1905 besloot de Tweede Kamer tot de aanleg van het kanaal, dat toen al officieus naar Wilhelmina werd vernoemd. De eerste spade ging in

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Routeomschrijving 24 dagen Bike & Drive

Routeomschrijving 24 dagen Bike & Drive Routeomschrijving 24 dagen Bike & Drive Dag 1: Auckland U wordt bij aankomst in Auckland opgewacht voor een meet & greet. Hierna wordt u naar uw accommodatie gebracht en krijgt u uw reisdocumenten overhandigd.

Nadere informatie

"Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams

Photography is an austere and blazing poetry of the real- Ansel Adams "Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams Deze reis doet Cantabrië en Asturië aan, beiden regio's zijn in Noordwest Spanje. Deze gebieden zijn nog niet door toeristen ontdekt

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Dagprogramma. Van Coromandel tot Milford Sound. Dag 1 - Auckland. askja.nl

Dagprogramma. Van Coromandel tot Milford Sound. Dag 1 - Auckland. askja.nl Dagprogramma Van Coromandel tot Milford Sound Een prachtige reis voor de echte natuurliefhebber. Hoogtepunten zoals de idyllische stranden van de Coromandel en een cruise door de Milford Sound worden afgewisseld

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Met ferry van Auckland naar Waiheke Island. askja.nl

Dagprogramma. Uniek & Boetiek. Dag 1 - Met ferry van Auckland naar Waiheke Island. askja.nl Dagprogramma Uniek & Boetiek Onze bed & breakfast reis laat u op ontspannen wijze het indrukwekkende Nieuw-Zeeland ervaren. Bij aankomst vaart u naar het rustige Waiheke Island voor uw eerste kennismaking.

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Nieuw Zeeland Inhoud Abel Tasman Belangrijke gegevens Maori's De bijzondere dingen van Nieuw-Zeeland De kust Het klimaat De vlag 1: Abel Tasman De Nederlandse ontdekkingsreiziger en zeeman Abel Tasman

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje!

Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Guardamar Waar kunt u beter heen gaan dan het altijd zonnige Spanje! Dit land herbergt heel wat prachtige streken, veel cultuur en prachtige zandstranden. En om volledig van deze omgeving te kunnen genieten,

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Reisgids van een Avonturier

Reisgids van een Avonturier Reisgids van een Avonturier Dempsey Cappelle Dagboek van een Avonturier www.dagboekvaneenavonturier.com 2 Inleiding De Three Peaks Challenge Inleiding For the nonserious or novice walker, once the Ben

Nadere informatie

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden.

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden. NEW YORK CITY New York City New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Jong of oud, voor iedereen is er altijd wel iets te beleven in the city that never sleeps. De stad heeft naast oneindig veel

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie