Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten."

Transcriptie

1 lookbook 2016

2 Volg je dromen De dag is voorbij, de ogen en het hart naar de hemel gericht waar de maan en de sterren de dromen verlichten. De magie die elke wens omhult in de dromerige nacht van Dodo en de maan, de unieke en kostbare hanger, is de bewaker van de meest geheime verlangens.

3 Halsketting in PVD zilver met kraal en Maan hanger in rosé goud en zwarte diamanten, Ketting in rosé goud met rosé gouden kraal en bruine diamanten en Maan hanger in rosé goud, ketting in wit goud met kraal en Maan hanger in rosé goud en witte diamanten. Stijve armband en Maan hanger in rosé goud. Maan en Ster oorbellen in rosé goud. Wit gouden ring met Maan hanger in wit goud en witte diamanten.

4 Ketting in PVD zilver met kraal en Maan hanger in rosé goud en zwarte diamanten, Dodo Petit ketting en Ster hanger in rosé goud. Koord-armband met kralen in rosé goud en met kralen en Maan hanger in rosé goud en zwarte diamanten. Rosé gouden oorbellen met Ster en Maan hangers in rosé goud en zwarte diamanten.

5 Rosé gouden armband met kralen in rosé goud, wit goud en witte diamanten, met Ster hanger in rosé goud en Maan hanger in wit goud en diamanten. Fijne rosé gouden ketting met kraal in wit goud en witte diamanten, en Maan hanger in rosé goud met witte diamanten, en Ster hanger in rosé goud. Rosé gouden ring met Ster hanger in rosé goud en diamanten, ring in wit goud met Maan hanger in rosé goud.

6 Rosé gouden oorhangers en kralen, kostbare rosé gouden kralen met bruine diamanten en tsavorieten, Maan hanger in rosé goud en Palmboom hanger in rosé goud, tsavorieten en bruine diamanten. Rosé gouden armband met kostbare kralen in rosé goud met tsavorieten, zwarte diamanten, bruine diamanten, witte diamanten, blauwe saffieren en robijnen; met Letter hangers in rosé goud, Maan hanger in rosé goud en zwarte diamanten en Palmboom hanger in goud, tsavorieten en bruine diamanten.

7 Gelukkig in de liefde Geluk is hier, dichterbij dan ooit, kleine bloemblaadjes als hartslagen voor succes in de liefde of om ongedwongen uit te trekken. Speelse symbolen, om de betovering van geluk en liefde nooit te verbreken.

8 Rosé en wit gouden ringen met Hart. Koord-armband met zilveren kralen, zwarte en zilveren kraal en Klavertje vier hanger in rosé goud en zwarte diamanten. Koord-armband met zilveren kralen, Klavertje vier en Hoefijzer hangers in wit goud en diamanten. Harten ring in rosé goud en zwarte diamanten. Hart-ring in rosé goud en zwarte diamant.

9 Bangle armbanden in rosé en wit goud met Klavertje vier hangers in rosé goud, rosé goud en zwarte diamanten en wit goud en witte diamanten. Wit gouden ring met zilveren Munt hanger en rosé gouden ring met Klavertje vier hanger in rosé goud en zwarte diamanten.

10 Ketting met Palmboom hanger in rosé goud, ketting en kralen in rosé goud met Hoefijzer hanger in wit goud en diamanten en zilveren Munt hanger.

11 Koord-armband met componenten, Letter hangers en # hangers in rosé goud. Rosé gouden armband met musketon sluiting met Sleutel, Munt, Palmboom, Klavertje vier hangers en belletje in rosé goud en met Dobbelsteen hanger in rosé goud en bruine diamanten.

12 Stapelverliefd Een overweldigende liefde, in elke blik. Absoluut, zwart of wit, versterkt door de glinstering van goud. Een kleine hanger betuiging van een diepgaand gevoel.

13 Koord-armband met Pinguïn hanger en kralen in rosé goud, zilveren kraal en zwarte resine. Pinguïn hanger in rosé goud en witte of zwarte resine met touwtje en kralen in rosé goud en zilver. Armband met zilveren kralen en zwarte resine en Pinguïn hanger in rosé goud en zwarte resine. Rosé gouden oorhangers met Pinguïn hanger in rosé goud en witte of zwarte resine.

14 Ik hou van mijn vrijheid Prachtige en kleurrijke schitteringen die vrij en zorgeloos flitsen op de vleugels van een vlinder.

15 Zilveren Everyday armband met kralen in rosé goud, rosé goud met bruine diamanten en blauwe saffieren en met Vlinder hanger in rosé goud en bruine diamanten. Kettinkje en Petit hanger in rosé goud. Rosé gouden kettinkje met kralen en Vlinder hanger in rosé goud en blauwe saffieren.

16 Druk jezelf uit De tijdloze betekenis van de ring, de lichtspelingen op goud en de scherpe, onregelmatige of schitterende facetten ervan. Mix en match is een absolute must voor de nieuwe ringen van Dodo, om te blijven spelen en omdat de nieuwe sieraden jouw verhalen blijven vertellen.

17 Disc ring in rosé goud en bruine diamanten, in wit goud en witte diamanten, in zilver en zwarte diamanten. Zilveren Disc ring met zwarte diamanten, Irregular ring in zilver, wit gouden Disc ring met witte diamanten. Zilveren Disc ring, rosé gouden Irregular ring, rosé gouden Disc ring. Rosé gouden Hart ring met zwarte diamanten, rosé gouden Disc ring met bruine diamanten, rosé gouden Hart ring.

18 Vertel je verhaal Een ring en een hanger met een plaatje om sensaties en woorden uit het hart op vast te leggen. Symbolen en initialen. De niet te vergeten woorden. Op goud en zilver, als kleine gedichten van liefde en vriendschap. Een nieuw verhaal met de creatieve, vrije en speelse inborst van Dodo.

19 Tell Your Story ring in rosé goud en in zilver.

20 Zilveren Everyday ketting en Tag hanger, met kralen in rosé goud en zwarte diamanten, Pinguïn hanger in rosé goud en zwarte diamanten. Koord-armband met zilveren Tag hanger.

21

Gevonden sieraden in Brabant

Gevonden sieraden in Brabant Gevonden sieraden in Brabant Deel 1 van 4 Op 4 oktober 2017 is een groot aantal sieraden aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Herkent u één of meerdere van deze voorwerpen, neem dan

Nadere informatie

Wishbook Winter 2014-2015

Wishbook Winter 2014-2015 Wishbook Winter 2014-2015 Laat u betoveren Hét feestseizoen van het jaar is gestart. Dit is een mooi moment om u te laten inspireren door onze sieraden. Geniet van ons nieuwe Wishbook waarin wij een selectie

Nadere informatie

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi!

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi! FEBRUARI ISSUE 2014 Cadeau tips voor Cupido s All you need is Love Lovely Gifts... geef Zinzi! LOVE deals! Check het voordeel in de folder! De sleutel tot haar hart ZIH 638 50mm ZIH 721 50mm 79.95 49.

Nadere informatie

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com Mystieke Sieraden Creaties van Anne Claire Venemans Alles heeft energie. Dit geldt ook voor stenen, voor vormen en symbolen, zelfs voor metalen en hout. In de sieraden die ik maak, combineer ik de specifieke

Nadere informatie

Openbare veiling Sieraden, woensdag 20 juni.

Openbare veiling Sieraden, woensdag 20 juni. Openbare veiling Sieraden, woensdag 20 juni. Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis. Veiling : woensdag 20 juni vanaf 09.30u. Kijkdag : dinsdag 19 juni van 09.00u-12.00u. Kijk ook op www.denhaag.nl

Nadere informatie

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,-

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,- COLLECTIE 14 15 V 4030 45 cm 898,- V 4020 19 cm 439,- BICOLOR GOUD V 4010 45 cm 845,- V 4000 19 cm 399,- V 4240 0.04 crt. si Exclusief collier 199,- V 4230 0.04 crt. si 269,- zoetwaterparel & diamant V

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE

BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE Hanger en een ring, 18 karaat rosé goud, pom, briljant. Wisselslot en een collier, 14 karaat geelgoud, pom, onyx. Wisselslot en een ring, 18 karaat witgoud, amethisten, briljanten,

Nadere informatie

De belangrijkste dingen die je moet weten als je een bijzonder en persoonlijk assieraad wilt laten maken.

De belangrijkste dingen die je moet weten als je een bijzonder en persoonlijk assieraad wilt laten maken. De belangrijkste dingen die je moet weten als je een bijzonder en persoonlijk assieraad. Dankjewel voor het aanvragen van dit gratis e-book. In dit e-book vertel ik je wat je moet weten als je een persoonlijk

Nadere informatie

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn!

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! z 3 Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! Zilveren hanger met zirconia [ZIH1203Z] 59,95 - Zilveren

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012

Feest! Gala in Venetië WIN! met Kim en Fatima! Luxe reis Venetië. What s Hot. Fashion Tip. ZILVER is in! MAGAZINE WINTER 2011/2012 MAGAZINE WINTER 2011/2012 Feest! WIN! Luxe reis Venetië What s Hot Lange colliers met grote hangers Fashion Tip Veel armbanden uberstylish! Gala in Venetië met Kim en Fatima! ZILVER is in! Een must voor

Nadere informatie

De belangrijkste dingen die je moet weten als je een herdenkingskraal wilt laten maken.

De belangrijkste dingen die je moet weten als je een herdenkingskraal wilt laten maken. De belangrijkste dingen die je moet weten als je een herdenkingskraal wilt laten maken. Dankjewel voor het aanvragen van dit gratis e-book. In dit e-book vertel ik je wat je moet weten als je een persoonlijke

Nadere informatie

Veilingcatalogus Inbrengveiling eerste kwartaal 3 Sieraden

Veilingcatalogus Inbrengveiling eerste kwartaal 3 Sieraden Veilingcatalogus Inbrengveiling eerste kwartaal 3 Sieraden Kijkdag: Woensdag 11 mei 2016 van 13.00 tot 16.00 uur Sluiting veiling: Donderdag 12 mei 2016 vanaf 19.30 uur. Let op! In ons veilingsysteem wordt

Nadere informatie

26-11-2013. Verborgen juweeltjes

26-11-2013. Verborgen juweeltjes Burgerlijke sieraden in kerken Schatkamers Bevatten hoofdzakelijk liturgische voorwerpen: Paramenten Beeldhouwwerk Schilderijen Relieken Zilverwerk Ex-voto s Schatkamers Zilverwerk Monstransen Cibories

Nadere informatie

AS-HARTEN. Hanger ook leverbaar met vingerafdruk. Goudgehalte 14 karaat Zilver 1 e gehalte Meer informatie en verkoopadressen op

AS-HARTEN. Hanger ook leverbaar met vingerafdruk. Goudgehalte 14 karaat Zilver 1 e gehalte Meer informatie en verkoopadressen op 1 2 3 5 6 7 9 8 10 AS-HARTEN 1 200 Hart groot in goud (excl. collier) 201 Hart groot in zilver (excl. collier) 2 300 Hartje in goud 301 Hartje in zilver 3 302 Hartje in goud met robijn 303 Hartje in zilver

Nadere informatie

Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 juli Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis.

Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 juli Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis. Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 juli Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis. Veiling : woensdag 18 juli vanaf 09.30u. Kijkdag : dinsdag 17 juli van 09.00u-12.00u. Kijk ook op www.denhaag.nl

Nadere informatie

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden 1 18 krt geelgouden collier met briljant 1.85 crt VS W 2 prijswijzigingen voorbehouden 18 krt witgouden hart met robijn en briljant

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,-

COLLECTIE GOUD & ZIRKONIA. Juwelier Wolters. Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338. S 518 Exclusief collier 219,- COLLECTIE 13 14 S 518 219,- Juwelier Wolters Pastoor Ohllaan 9 3451 CB Vleuten www.wietsewolters.nl T 030-677 1338 S 517 349,- S 523 229,- GOUD & ZIRKONIA S 728 0.06 crt. si 569,- S 727 0.06 crt. si 599,-

Nadere informatie

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s FEBRUARI ISSUE 2015 Cadeau tips voor echte Cupido s All you need is Love Vier de Liefde... geef Zinzi! LOVE deals Check het extra voordeel in de folder SCHITTERENDE ZILVEREN SET Pak eens uit met Valentijn

Nadere informatie

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70%

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Inleiding www.chanti.nl voordelen in alle opzichten en topkwaliteit CHANTI werd in 1995 opgestart en onze voornaamste

Nadere informatie

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34 J U W E L I E R Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 0 0 NOBILIS 0 eindejaar.indd 0// : Nona juwelen in 8ct goud met diamant. Verkooppunten en volledige collectie zie website. www.nona-jewels.be

Nadere informatie

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT.

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT. Issue N o 28 SINT 2015 TIP VAN SINT Verras haar met! pakt uit! Met veel extra voordeel PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus heel veel keuze voor Met zilveren oorsieraden & hangers VOL

Nadere informatie

COLLECTIE WINTER 17/ 18

COLLECTIE WINTER 17/ 18 C056 45 cm C057 ARMBAND 19 cm 225,- 99,- Zilver & Zirkonia JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE WINTER 17/ 18 Juwelier van den Mosselaar Aan de Hoofdstraat, tegenover de kerk van Bovenkarspel, levert juwelier

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers 2016 2016 VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2016, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie sieraden. Door onze gezamenlijke

Nadere informatie

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi!

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi! Issue No 28 SINT 2015 pakt uit! TIP VAN SINT Met veel extra voordeel Verras haar met! PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus Met zilveren oorsieraden & hangers heel veel keuze voor V O

Nadere informatie

10 kt Zirkonia ring wit goud. 3 laags ketting zilver-en bronskleurig. 316L Rvs ring met zirkonia. Armband bruin leer rond

10 kt Zirkonia ring wit goud. 3 laags ketting zilver-en bronskleurig. 316L Rvs ring met zirkonia. Armband bruin leer rond alles voor women 10 kt Zirkonia ring wit goud 35.00 Artikelnummer: 1ar20 3 laags ketting zilver-en bronskleurig Artikelnummer: 3a39 316L Rvs ring met zirkonia Artikelnummer: 1ar25 Armband bruin leer rond

Nadere informatie

Openbare veiling Sieraden, woensdag 14 maart.

Openbare veiling Sieraden, woensdag 14 maart. Openbare veiling Sieraden, woensdag 14 maart. Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis. Veiling : woensdag 14 maart vanaf 09.30u. Kijkdag : dinsdag 13 maart van 09.00u-12.00u. Kijk ook op www.denhaag.nl

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

collectie winter inverno

collectie winter inverno collectie 2011 2012 winter inverno collectie winter 2011/2012 - Belle Trade & Sales 1 Elegantie en exclusief design Isa Belcampo staat voor elegante en moderne sieraden, die vrouwelijkheid en Italiaans

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed!

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed! COLLECTIE 13 14 S 502 389,- Groene Amethyst 45 uur 45 uur 45 uur 00 en ed! Gegarandeerd goed! Dorpsstraat 39, 8071 BX Nunspeet T (0341) 25 21 71 I www.leusinkvanveen.nl Ook uw juwelier voor Swarovski S

Nadere informatie

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal

Benodigd materiaal Artikelnummer Aantal S001K015 Betonnen sieraden MOD PODGE Siliconenvorm Edelstenen MOD PODGE Siliconen vorm edelstenen, 9 motieven ca. 8-80 mm 583869 1 Imitatie leren koord ca. ø 1 mm, 5m/op rol zwart 305339 1 1 MOD PODGE

Nadere informatie

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft.

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. sinds 1955 Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. Lieve, gewaardeerde klant, Wat leuk dat u de tijd neemt voor onze brochure. Hij is dit keer anders dan andere jaren. Wij hebben

Nadere informatie

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE 14K GOUD OORHANGERS E001 239,- 80 cm E002 835,- ARMBAND 18+1 cm E003 375,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 Juwelier Wolters Sinds 1949 is juwelier Wolters een begrip in Vleuten. In onze prachtig verbouwde

Nadere informatie

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,- Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier.

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,-  Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. SIERADEN FOLDER 1 Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. Van 299,- 239,- 2 Lady Diana ring. Bicolor goud met echte blauwe saffier en 0.35 ct. briljant. www.goudhuisje.nl Van 1099,-

Nadere informatie

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het?

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het? MIX & match ZIO 1513 49. 95 ZIO 1441 29. 95 ZICH 1486Z 29. 95 Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen creolen. ZICH 1302Z 29. 95 new ZICH

Nadere informatie

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen!

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen! Winterwonderland bij Juwelier Dumoulin Win mooie juwelen! Trollbeads, bij een Juwelier origineel Dumoulin cadeau De feestdagen staan voor de deur! Het mooiste moment van het jaar om een dierbaar persoon

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig.

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Korte zinnen 046-451 23 86 Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij Maar ik geloof, ik geloof in jou en mij 046-451 23 86 Het

Nadere informatie

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,-

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,- 15/ 16 COLLECTIE 13.00654 Collier 45 cm 35,- 13.23100 Exclusief collier 54,- ZILVER & zirkonia 13.23094 79,- 13.23097 59,- Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl

Nadere informatie

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14 15 16

Nadere informatie

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14

Nadere informatie

Prijslijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend

Prijslijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend lijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op 05-10-2011 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend Kralen en Bedels Tibetaans zilver Kralen Tibetaans zilveren kraal, bloem 0.10 Tibetaans zilveren tandwielkraaltje

Nadere informatie

Deze prijzen zullen u een bijzonder vrolijk Kerstfeest bezorgen.

Deze prijzen zullen u een bijzonder vrolijk Kerstfeest bezorgen. Deze prijzen zullen u een bijzonder vrolijk Kerstfeest bezorgen. 01 0 3 0 2 8 0 5 CIALE PRIJS Hanger CODE: 2203 Sterling zilver 1ste wet (25) gerodineerd 6 witte zirkonia`s 02 01 Cadeauset gepersonaliseerde

Nadere informatie

Ik mis je in alle kleuren

Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Ik mis je in alle kleuren Met gedichten van Margreet Jansen en illustraties van Angelique Bosman Voor... een lotgenotengroep van de Stichting Jonge Helden Ik schrijf je vandaag

Nadere informatie

NICO TAEYMANS - Goudcollectie AURA - Cesar Meeusstraat 23-9240 Zele - 052 520 980 - info@aura-online.be

NICO TAEYMANS - Goudcollectie AURA - Cesar Meeusstraat 23-9240 Zele - 052 520 980 - info@aura-online.be AUG16/M1 ring R PG2 1.969,00 2.127,00 2.363,00 AUG16/M2 ring R PG2 2.188,00 2.363,00 2.625,00 AUG16/M3 ring R PG2 2.366,00 2.555,00 2.839,00 AUG26 halssnoer HS PG1 2.294,00 2.478,00 2.753,00 AUG30/M1 ring

Nadere informatie

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012 MAGAZINE 2012 Spring Summer! WIN! Luxe Zinzi suitcase Fashion Tip Armbanden in vrolijke pasteltinten! Naar Côte d Azur met Kim en Fatima! Cadeau! Zinzi fragrance bij aankoop vanaf 75 HOT News! Lange colliers

Nadere informatie

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32 N o 32 SINT 2018 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus Mooie pakjesavond TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES NIEUW: SQUARE HORLOGES

Nadere informatie

Nagedachtenisvormen. als blijvende herinnering. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. In samenwerking met Yarden

Nagedachtenisvormen. als blijvende herinnering. Een vertrouwd houvast bij het afscheid. In samenwerking met Yarden Nagedachtenisvormen als blijvende herinnering. In samenwerking met Yarden Een vertrouwd houvast bij het afscheid. Nagedachtenisvormen Uw overleden dierbare zal altijd in uw herinneringen blijven voortbestaan.

Nadere informatie

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel.

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel. Issue N o 29 SINT 2016 Zinzi pakt uit! Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf 19. 95 VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES ZIC 1307 ZIW 502M Stalen

Nadere informatie

WINTER. schit terende CADEAU Unieke ringen actie. CADEAU TIPS Met extra voordeel. PARTY PERFECT Voor de Feestdagen

WINTER. schit terende CADEAU Unieke ringen actie. CADEAU TIPS Met extra voordeel. PARTY PERFECT Voor de Feestdagen WINTER 2017/2018 CADEAU TIPS Met extra voordeel 178 trendy sieraden én horloges PARTY PERFECT Voor de Feestdagen GRATIS ARMBAND bij Zinzi horloge schit terende WINTER KIM & FATIMA SHOWEN DÉ TRENDS VAN

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

Anfora, de nieuwe collectie verleidelijke juwelen ontworpen door Caroline Swolfs

Anfora, de nieuwe collectie verleidelijke juwelen ontworpen door Caroline Swolfs Persbericht September 2011 Anfora, de nieuwe collectie verleidelijke juwelen ontworpen door Caroline Swolfs Caroline Swolfs, de jonge Belgische juwelenontwerpster, verrast ons alweer met een nieuwe sensuele

Nadere informatie

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT 2016 Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus 19.95 heel veel keuze vanaf V O L M E T O R I G I N E L E S I E R A D E N & H O R L O G E S

Nadere informatie

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11.

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11. Pool party Summer splash! Zon, zee, strand en heel veel Zinzi! Dat is alles wat je nodig hebt deze zomer... Zilveren sieraden met awesome aqua details, deze colourful beauties zijn er klaar voor! 8. 9.

Nadere informatie

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN HORLOGES 2016 Alle byr&c-diamonds sieraden worden handgemaakt in ons eigen Nederlandse atelier. Wij zijn

Nadere informatie

De gids voor alles rondom de verloving

De gids voor alles rondom de verloving De gids voor alles rondom de verloving Wat kan je vinden in deze gids? Verschillende weetjes over hoe de kwaliteit van trouwringen wordt bepaald, de 4 c's en waarom deze belangrijk zijn, tips over de perfecte

Nadere informatie

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen

Geboortegedichtjes. Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren. En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien. Die moet beslist met eigen ogen Geboortegedichtjes Wie zegt dat er geen wonderen gebeuren En ook nog nooit gebeurd zijn bovendien Die moet beslist met eigen ogen Dit schitterende wonder komen zien We hebben ze geteld Je armpjes en je

Nadere informatie

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Nieuw. Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Nieuw Ontwerp uw eigen sieraden. Met Rayher sieraadbeton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Zo makkelijk word je een sieraden ontwerper: Alles wat u nodig heeft: Rayher sieraadbeton (1), water

Nadere informatie

Ontwerp de sieraden die bij u Passen! MIJN WERELD IS CREATIEF!

Ontwerp de sieraden die bij u Passen! MIJN WERELD IS CREATIEF! Ontwerp de sieraden die bij u Passen! MIJN WERELD IS CREATIEF! NL We proudly present... Halsketting: Rockstars in Love 22.. Metalen kraal LOVE, zie overzicht 22 000 22 Metalen kraal, 6 mm ø, 6 st. 22 003

Nadere informatie

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER 14K GOUD 45 cm E037 1.260,- ARMBAND 19 cm E038 575,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER E432 42+3 cm 75,- E431 KLAPCREOLEN 19 cm 65,- 40,- ZILVER E441 RING 22,50 E429 45 cm 149,- E436 RING

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

De St. Jansbasiliek. Religieuze artikelen 2018 NIEUW. Kunsthandel. De geborgenheid in God s hand best.-nr: hoogte: 10 cm 6,20

De St. Jansbasiliek. Religieuze artikelen 2018 NIEUW. Kunsthandel. De geborgenheid in God s hand best.-nr: hoogte: 10 cm 6,20 Kunsthandel Religieuze artikelen 2018 NIEUW De geborgenheid in God s hand best.-nr: 1422055 vanaf 10 5,90 vanaf 20 5,60 2 BRONZEN KRUIZEN VOOR 1 E HEILIGE COMMUNIE Regenboog best.-nr. 142055 Wij zijn samen

Nadere informatie

in alle kleuren Margreet Jansen Met illustraties van Angelique Bosman

in alle kleuren Margreet Jansen Met illustraties van Angelique Bosman in alle kleuren Margreet Jansen Met illustraties van Angelique Bosman Voor stille dagen Om weer even samen te praten en te dromen. Elkaar vasthouden met woorden. Schrijf een brief. Een brief naar de hemel.

Nadere informatie

Creëer je eigen stijl! MIJN WERELD IS CREATIEF!

Creëer je eigen stijl! MIJN WERELD IS CREATIEF! Creëer je eigen stijl! MIJN WERELD IS CREATIEF! NL Happy, Hip, Hippie pi - Love, Peace, Happiness! Peace and Happiness 22 004 48 Metalen cilinder, 1 st. 22 006 48 Metalen wieltje, 1 st. 22 010 48 Metalen

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

Gevonden voorwerpen per 3 juni 2016 Zaaknr. plaats Datum GEVONDEN OF VERLOREN KLEUR CATEGORIE 153194 TERNEUZEN 31-5-2015 Gevonden Geel abonnement

Gevonden voorwerpen per 3 juni 2016 Zaaknr. plaats Datum GEVONDEN OF VERLOREN KLEUR CATEGORIE 153194 TERNEUZEN 31-5-2015 Gevonden Geel abonnement Gevonden voorwerpen per 3 juni 2016 Zaaknr. plaats Datum GEVONDEN OF VERLOREN KLEUR CATEGORIE 153194 TERNEUZEN 31-5-2015 Gevonden Geel abonnement 190983 TERNEUZEN 28-5-2016 Gevonden autosleutel 186617

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Herfst / Winter 2019

Herfst / Winter 2019 Herfst / Winter 2019 Basisringen 8 mm SS 14,95 G-R-ZW 17,50 Basisringen 10 mm Basisringen 12 mm Basisringen 14 mm Basisringen 16 mm Keramiek basisring 24,95 10 mm 12 mm 14 mm Een keramiek basisring van

Nadere informatie

Winter feeling. Sieraden én horloges om mee te schitteren PARTY PERFECT CADEAU TIPS ARMBAND GRATIS. Voor het feestseizoen.

Winter feeling. Sieraden én horloges om mee te schitteren PARTY PERFECT CADEAU TIPS ARMBAND GRATIS. Voor het feestseizoen. PARTY PERFECT Voor het feestseizoen 236 Sieraden én horloges om mee te schitteren CADEAU TIPS Winter selectie Winter feeling + KIM & FATIMA SHOWEN DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN ARMBAND GRATIS

Nadere informatie

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord!

Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord! 祝 福 : 结 婚 Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk.

Nadere informatie

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend 14K Roségoud JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE 2018 Speciaal Een sieraad of horloge uitkiezen is vaak een bijzonder en speciaal moment. Het moet uitstralen waar jij voor staat. Dat kan stijlvol zijn,

Nadere informatie

Winter feeling. Sieraden én horloges om mee te schitteren. PARTY PERFECT Voor het feestseizoen CADEAU TIPS. ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge

Winter feeling. Sieraden én horloges om mee te schitteren. PARTY PERFECT Voor het feestseizoen CADEAU TIPS. ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge PARTY PERFECT Voor het feestseizoen CADEAU TIPS 236 Winter selectie Sieraden én horloges om mee te schitteren Winter feeling + KIM & FATIMA SHOWEN DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN ARMBAND GRATIS

Nadere informatie

Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np st 0,00 bedel metaal blad sp st 0,00 bedel metaal filigraan blad

Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np st 0,00 bedel metaal blad sp st 0,00 bedel metaal filigraan blad Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np 79060 10st 0,00 bedel metaal blad sp 79056 25st 0,00 bedel metaal filigraan blad goud koper 79057 10st 0,00 bedel metaal hart goud 79055

Nadere informatie

Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 januari.

Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 januari. Openbare veiling Sieraden, woensdag 18 januari. Gemeentelijke Kredietbank Afdeling Pandhuis. Veiling : woensdag 18 januari vanaf 09.30u. Kijkdag : dinsdag 17 januari van 09.00u-12.00u. Kijk ook op www.denhaag.nl

Nadere informatie

Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken,

Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken, Denken in een cirkel. Denken in een cirkel leidt tot niets, maar is in vele gevallen wel veilig. Om de cirkel te doorbreken, moet je beslissingen nemen. Een onderdeel van de cirkel, 1 / 15 wordt hierdoor

Nadere informatie

emotie wordt passie DUTCH DESIGN

emotie wordt passie DUTCH DESIGN emotie wordt passie DUTCH DESIGN 2 - emotie wordt passie - INLEIDING Wij willen u hartelijk danken voor uw interesse in onze collecties en willen er alles aan doen uw zoektocht te doen eindigen bij dat

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle. 158 trendy sieraden én horloges CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus.

LENTE. Stijlvolle. 158 trendy sieraden én horloges CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie

LENTE. Stijlvolle CADEAU VERWEN MAMA ARMBAND GRATIS DOL OP CHOKERS. Mooie Zinzi cadeaus. bij Zinzi horloge. Unieke ringen actie LENTE ZOMER 2017 158 trendy sieraden én horloges VERWEN MAMA Mooie Zinzi cadeaus ARMBAND GRATIS bij Zinzi horloge 2 + 1 CADEAU Unieke ringen actie DOL OP CHOKERS Trendy kort op de hals Stijlvolle LENTE

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 SUMMER Fashion Tip Armbanden in vrolijke kleuren! Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 Ringen & armbanden extra scherp geprijsd Sparkling Look! Schitterende fashionable armbanden. Bezet met crystals

Nadere informatie

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu!

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu! Extra voordeel dus profiteer nu! Sint Cadeaus heel veel keuze voor TIP VAN SINT Verras eens met een mooie ring! Pak uit: Verlanglijstje? Met leuke oorsieraden. Kies je favo uit! V O L M E T O R I G I N

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Antoine in Nepal. Karel Peeraer.

Antoine in Nepal. Karel Peeraer. Antoine in Nepal Karel Peeraer www.ezelen.be Een wereldreis naar geluk! Welkom Het is fijn wandelen als de natuur je rugzakje draagt. Antoine wandelt door de bergen. Zijn oogjes kijken in het rond. Plots

Nadere informatie

Focus op Fotografie: Avond- en nachtfotografie

Focus op Fotografie: Avond- en nachtfotografie Introductie Focus op Fotografie: Avond- en nachtfotografie De schoonheid van het duister Bijna niets is zo betoverend als een nachtfoto. Denk aan een stad bij nacht, met verlichte gebouwen, lantaarns langs

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

KINDEREN VAN HET LICHT

KINDEREN VAN HET LICHT KINDEREN VAN HET LICHT Verteller: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF

DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF DE MOOISTE SIERADEN EN MODE-ACCESSOIRES MAAKT U ZELF 7 De grootste in unieke verzamelwerken en collecties... RCS Libri s.p.a. Kit Perline RLM NV, Willemstad 2012 Lecturama, Willemstad 2012 Alle rechten

Nadere informatie

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30

Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Naam van gedichtenalbum : De eerste 30 Kinderen De Roos, een mooie school. Niet te stil of te druk. Kleine kindjes lopen door de gang, ik zie ze stampen en ze zeggen van alles door elkaar. Maar ze kunnen

Nadere informatie

SCHITTERENDE CADEAUS!

SCHITTERENDE CADEAUS! Issue N o 27 WINTER 2015/2016 Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER Ga voor de Zinzi glamour look! Parfum cadeau Bij aankoop van een Zinzi horloge Geniet momenten Cadeaus geven met de familie Win!

Nadere informatie

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Roze bloemendroom 17 066 256 Parelmoer sieraadknopen Druppel ø 15 mm, pastel roze 5 st. 17 067 256 Perlmutt sieraadknopen bloem

Nadere informatie

Kunsthandel. Religieuze artikelen De St. Jansbasiliek NIEUW. Samen best.-nr Hoogte: 10,5 cm 6,20. vanaf 10 5,90 vanaf 20 5,60

Kunsthandel. Religieuze artikelen De St. Jansbasiliek NIEUW. Samen best.-nr Hoogte: 10,5 cm 6,20. vanaf 10 5,90 vanaf 20 5,60 Kunsthandel Religieuze artikelen 2019 NIEUW Samen best.-nr. 142195 Hoogte: 10,5 cm vanaf 10 5,90 vanaf 20 5,60 Bestellen: www.sintjan-online.nl/groothandel wachtwoord: 2019 2 BRONZEN KRUIZEN VOOR 1 E HEILIGE

Nadere informatie

Winnaar categorie Isk/Okan. Het Universum

Winnaar categorie Isk/Okan. Het Universum Winnaar categorie Isk/Okan Het Universum De oceaan, de stilte en het universum. In haar ogen zag ik ze meteen. Je ziet het; haar ogen vol met tranen Of met de sterren. Toen ik haar voor het eerst zag,

Nadere informatie

Geniet dus van de nieuwe collectie sierraden van VEGAS Art of Design.

Geniet dus van de nieuwe collectie sierraden van VEGAS Art of Design. VEGAS COSMETICS is in mei 2003 opgericht. Inmiddels boeken wij in de markt veel succes en worden onze sierraden en cosmetica in meer dan 10 landen verkocht. Ons succes berust op een hoog kwaliteitsniveau

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer

Inhoudsopgave. Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer 0 Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Balans Gelukkig Lief Moeder Paradijs Sterrenstof Vlinders Welkom Yummie Zomer Een paar rijmpjes voor de zomer Een paar gedichtjes voor de dromer Een bundeltje van 10

Nadere informatie

Zelfportretten tekenen

Zelfportretten tekenen Zelfportretten tekenen Kijk in de spiegel en maak een tekening van jezelf Ik ben ik Stel je eens voor dat jij je eigen beste vriendje/vriendinnetje zou zijn en dat je dan over jezelf praat. Wat zou hij

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

J O U W W A A R O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M

J O U W W A A R O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M W E R K B O E K W W W. D A I L Y L E A R N I N G O N L I N E. C O M Voorwoord Je staat op het punt om te beginnen met de opdrachten behorende bij de video les 1 van de masterclass 'De eerste stappen richting

Nadere informatie