Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: Jaargang 18 nummer 1 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: Jaargang 18 nummer 1 september 2017"

Transcriptie

1 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: Jaargang 18 nummer 1 september 2017 Staking 5 oktober Onder de titel #POCODEROOD zullen op 5 oktober de vakbonden AOb, CNV Onderwijs, FNV, FvOv hun leden oproepen om samen met PO-inactie te staken voor een eerlijk salaris en een lagere werkdruk. Op de dag van de leraar, waar wereldwijd aandacht wordt besteed aan de positie van de beroepsgroep, juist op die dag vraagt het onderwijs de politiek om een investering in het primair onderwijs. Hoognodig omdat een enorm tekort aan leraren dreigt. In de brief van Jacqueline Ketelaar van 14 september kon u lezen dat alle Prodas scholen op die dag gesloten zijn. Dit betekent dat ook het personeel van de Brigantijn mee actie gaat voeren. Er zullen lokale acties zijn waar onze collega s actie voeren en een deel van het personeel zal naar Den Haag afreizen. We hopen uiteraard op een positieve uitkomst van de actie en dat het beroep van leraar weer aantrekkelijk wordt voor jonge mensen, zodat we onze leerlingen het beste onderwijs kunnen blijven bieden. Schoolgruiten Binnenkort gaat het schoolgruiten weer van start. De fruit- en groenteleveringen starten in de week van 13 november 2017 en lopen t/m 20 april Tot die tijd geeft u de leerlingen iedere dag zelf een tussendoortje mee voor de ochtendpauze. Als Brigantijn willen we gezond gedrag stimuleren, daar hoort een gezond eetpatroon ook bij. Daarom hebben wij binnen het team van de Brigantijn afgesproken dat alle leerlingen dagelijks groente of fruit meenemen voor de ochtendpauze. Gruiten is gezond. Kinderen hebben elke dag minimaal twee keer fruit en 150 gram groente nodig. Om dat te halen kunnen ze de eetmomenten op school niet missen. Een gezonde school presteert beter. Leerlingen die gezond eten: zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, voelen zich fitter en leren makkelijker. Gezond eten is besmettelijk. Zien eten, doet eten. Kinderen durven meer soorten fruit en groente te proeven. Ook thuis. Het is duurzaam. Veel soorten fruit en groente hebben een relatief lage klimaatbelasting. Er zitten dus veel voordelen aan het eten van groente en fruit. Vandaar dat we dit graag promoten.

2 Ouderportaal Op 1 oktober 2017 gaat het ouderportaal eindelijk online. Het is belangrijk dat u zich hiervoor aanmeldt, omdat het ouderportaal ons belangrijkste communicatiemiddel gaat worden. Door uzelf aan te melden mist u niets van de belangrijke afspraken op school en de klas en het nieuws rondom de Brigantijn. Mocht zich nog niet aangemeld hebben en is uw inlogcode verlopen, dan kunt u bij Rian een nieuwe code aanvragen. Wat is het ouderportaal? Met dit systeem heeft u voortaan alles bij de hand; nieuws- en informatiebrieven, contact met de school of de leerkracht, informatie over de groep, mogelijkheden tot absentie melden, verlof aanvragen en intekenen voor schoolactiviteiten. Eén systeem voor alle communicatie tussen school en ouders. Dat is wat het ouderportaal u biedt. Log daarom regelmatig in en u bent op de hoogte van alle informatie. Als u zich geregistreerd heeft, vindt u onder de knop boekenkast de handleiding die u overzicht geeft van alle mogelijkheden die het ouderportaal u biedt. Het zou kunnen dat u er modules in terugvindt die niet gebruikt worden door onze school; in dat geval ziet u deze knoppen niet terug in uw ouderportaal. Bij zo n digitaal portaal hoort natuurlijk een app. Deze kunt u gratis downloaden op uw tablet of smartphone. Ga naar uw Play store op de telefoon en zoek naar app basisonline ouderportaal. Zijn er vragen over dit ouderportaal dan kunt u contact opnemen met Rian Kuepers. Groep O1-M1 Gezocht! Voor groep O1-M1 zijn wij op zoek naar reservekleding om kinderen te kunnen verschonen als dat nodig is. Als u thuis bruikbare kleding hebt (ongeveer maat 116) die bijvoorbeeld te klein is geworden voor uw kind, dan vinden wij het heel fijn als u deze mee naar school wilt geven. Alvast hartelijk dank! Vertrouwenspersoon Bij klachten over ongewenste gedrag op school, zoals: pesten, ongewenste intimiteiten, discriminatie, agressie en geweld, kunnen ouders en kinderen een beroep doen op de ondersteuning door de vertrouwenspersoon op school. De vertrouwenspersoon luistert naar u, geeft informatie over mogelijke vervolgstappen en brengt u eventueel in contact met de externe vertrouwenspersoon voor verdere begeleiding in de klachtprocedure. Contactgegevens interne vertrouwenspersoon: Locatie Someren: mevrouw Miriam Grosfeld miriam.grosfeld@prodas.nl Locatie Deurne: mevrouw Monique de Greef monique.degreef@prodas.nl

3 Sportstuif Deurne Na twee erg succesvolle vestigingen in Veldhoven en Asten heeft Sportstuif nu ook zijn deuren geopend in Deurne. Deze sportieve naschoolse opvang is gevestigd in de Vlieger, waar de Piramide en de Brigantijn onder één dak gevestigd zijn. In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse opvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel. Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse opvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van opvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig. De eerste week van de BSO zit er alweer op. We hebben al verschillende kinderen verwelkomd en hebben iedere dag weer vrolijke kinderen die zin hebben om te bewegen! Bent u ook benieuwd naar Sportstuif? Kom dan gerust een middag kijken met uw kind(eren). Het is fijn als u van tevoren contact met ons opneemt via info@sportstuif.nl. Even voorstellen.. Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Melissa van Dam. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding logopedie aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Ik ga hier aankomend half jaar stage lopen bij Geri. Ik ben aanwezig op de maandag. Verder zal ik jullie kort wat over mezelf vertellen. Ik 21 jaar oud en ben woonachtig in Liessel. Ik houd van gitaar spelen, zingen, sporten en leuke dingen doen. Daarnaast ben ik altijd in voor een praatje. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan op de Brigantijn!

4 Met vriendelijke groet, Melissa van Dam Hallo allemaal, Een nieuw gezicht op de Brigantijn. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Vera Zeegers en woon samen met mijn vriend Menno in Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik graag op vakantie en ga ik graag wandelen in de bergen. Daarnaast begeleid ik met plezier een jongen met een verstandelijke beperking. Komend schooljaar ben ik tot de herfstvakantie op de maandag en vrijdag te vinden in M1-2 op De Brigantijn in Someren en op dinsdag in M3-4 in Deurne. Na de herfstvakantie ben ik iedere dag te vinden in M1-2. Ik kijk uit naar een fijn schooljaar samen met de kinderen en hun ouders. Heb je vragen, kom gerust even langs. Groetjes, Vera Kinderboekenweek Op woensdag 4 oktober start de Kinderboekenweek. Het thema is GRUWELIJK ENG! Ook dit jaar is er van alles te doen in de bibliotheek van Deurne. Zo is er een Meet en Greet met Dolfje Weerwolfje Dolfje Weerwolfje van de boeken van Paul van Loon komt op bezoek! Ga je ook met hem op de foto? Hij is op zaterdag 14 oktober van uur tot uur in de bieb. Voorstelling: de Bullebak Mees droomt er al heel lang van een echte griezel te worden, maar is Mees wel een geschikte Bullebak? Leer de griezelregels van echte Bullebakken! De voorstelling is op zaterdag 7 oktober om 11 uur. Entree 2,-. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kaartjes via Op donderdagmiddag 5 oktober is er van 14 tot 17 uur een voorleesestafette in de bieb voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Uiteraard worden er gruwelijk enge boeken voorgelezen en kun je langskomen voor tips en vragen over jeugdboeken.

5 Op woensdagmiddag 4 oktober en 11 oktober wordt er tijdens het wekelijks voorleesuurtje om 14 uur voorgelezen uit een griezelig prentenboek. Voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Kunst & cultuur nieuws Kunst & Cultuur bruist in Deurne. Zie hieronder allerlei schoolse en na- schoolse activiteiten.steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die aantonen hoe kunst & cultuur bijdraagt aan de hersenontwikkeling van kinderen en hun creativiteit! Orgelexpeditie voor kinderen! Zaterdag 30 september 2017 Van tot uur St. Willibrorduskerk Markt 9 Deurne Op zaterdag 30 september 2017 is in de St. Willibrorduskerk s middags alle ruimte voor kinderen. Ze gaan op expeditie, op onderzoek en avontuur, naar het grote orgel in de kerk. Er is een doe-orgeltje, dat je in elkaar kunt zetten en waarmee je kunt zien hoe een orgel werkt. Er komt een organist spelen, er zijn orgelkleurplaten en er is een prijsvraag. Kinderen mogen in het orgel kijken tijdens de orgelexpeditie naar de orgelzolder. De hele middag is er een film te zien over de werking van het orgel. En om 14.00, en uur is er een speciale voorstelling van het orgelsprookje Elfy en Welfy en het zoekgeraakte orgelpijpje. Je kunt vrij binnenlopen tussen en uur. Vaders, moeders, opa s en oma s zijn welkom onder begeleiding van een kind! De Wieger: In het najaar staat structureel een bezoek aan museum De Wieger op het programma. Het ene jaar is de onderbouw aan de beurt, het andere jaar, ditmaal de bovenbouw waaronder de volgende groepen. Voor dit bezoek gaan krijgen zij nog een workshop èn er is Halloween- activiteit in het centrum van Deurne. - Maandag 09 oktober van uur. Groep M4 met Juffrouw Lieke. Workshop schimspel poppen maken door Shelly Lapré in Cultuur Centrum Martien van Doorne. (CCD)

6 - Vrijdag 27 oktober: (vrijblijvende buitenschoolse activiteit) Halloween-activiteiten Deurne Centrum + Griezeltocht in de bibliotheek. (CCD). - Dinsdag 31 oktober van uur. Groep B1-2 met Juffrouw Anne- Marij en groep B3 met juffrouw Karin. Workshop schimspel poppen maken door Shelly Lapré in CCD. - Maandag 06 november Wiegerbezoek Met o.a. de uitvoering en opname van het schimmenspel. Groep M4 bezoek museum de Wieger van uur met juffrouw Lieke. Groep B1-2 en B3 bezoek museum de Wieger van uur met juffrouw Anne- Marije en juffrouw Karin. Cultuurcentrum Martien van Doorne: Wellicht bent u weleens in het CCD geweest. Bezoek bovenstaande site eens om het programma te bekijken voor zowel groot als klein. Bv. Zaterdag Dirk Scheele en zondag Meneer Monster. Theatergroep Wizzel speelt De gelaarsde poes: Veel Cultuurplezier gewenst!!! Groetjes juffrouw Marga (Coördinator Cultuur)

7 Data 4 oktober : Start Kinderboekenweek 5 oktober : Staking, alle kinderen vrij 12 oktober : Inloopavond 16 t/m 20 okt. : Herfstvakantie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail

MONCHY MAGAZINE 13 JULI MONCHY-DE SPIL Lupinestraat GD Arnhem Tel TERUGKIJKEN. Mail MONCHY MAGAZINE 13 JULI 2017 TERUGKIJKEN Vlak voor de vakantie kijken we nog een keertje achterom. In de eerste plaats hebben we afscheid moeten nemen van een aantal kinderen, die ons zeer dierbaar waren.

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Staking 5 oktober. Herfstvakantie. Voorlichting NIO. Verschijning Nieuwsbrief #POCODEROOD

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Staking 5 oktober. Herfstvakantie. Voorlichting NIO. Verschijning Nieuwsbrief #POCODEROOD 1 oktober 2017 NIEUWSBRIEF OKTOBER De Spinaker Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 Staking 5 oktober #POCODEROOD Op 5 oktober roepen de vakbonden AOb, CNV Onderwijs, FNV, FvOv samen met POinactie

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Gevonden voorwerpen. BoS gesloten. Nr maart 2019 FlexFlits Nr. 7 14 maart 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand maart staat de volgende poster centraal in alle groepen: Lieve gymleraar, Ik heb buikpijn. Ik zie erg tegen de gymles op en blijf

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2015

Nieuwsbrief 3 november 2015 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@ogprimus.nl Nieuwsbrief 3 november 2015 Directie De eerste periode van schooljaar 2015-2016 zit er al bijna weer op. Juf Diana en Juf

Nadere informatie

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking

25 sept nr. BELANGRIJKE DATA IN SEPT./OKT Staking 25 sept. 2017 nr. Staking Op donderdag 5 oktober staakt het primair onderwijs in Nederland. De vakbonden hebben - ondersteund door de organisaties die verenigd zijn in het PO-Front - tot deze staking opgeroepen

Nadere informatie

Het BasisOnline Ouderportaal

Het BasisOnline Ouderportaal 1 Welkom! Beste ouder, De school van uw kind(eren) heeft het BasisOnline Ouderportaal aangeschaft. Met dit systeem heeft u voortaan alles bij de hand; informatiebrieven, contact met de school of de leerkracht,

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015

Weeknieuws 6 cursus 2015 2016 25 september 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 Weeknieuws 6

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie

Het BasisOnline Ouderportaal

Het BasisOnline Ouderportaal 1 Welkom! Beste ouder, De school van uw kind(eren) heeft het BasisOnline Ouderportaal aangeschaft. Met dit systeem heeft u voortaan alles bij de hand; informatiebrieven, contact met de school of de leerkracht,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 12 september 2017 Nr. 3 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 15 september Groep 1/2 vrij Maandag 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018

Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Nieuwsbrief 3 3 oktober 2018 Beste kinderen en ouders, verzorgers, Nog twee weken en dan hebben we al weer herfstvakantie. Wat gaat de tijd toch snel. Net als andere jaren hebben de kinderen de maandag

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017

Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Nieuwsbrief 2-21 sept. 2017 Bijlages: - Informatie aan van de Jeugdgezondheidszorg voor het schooljaar 2017-2018 - Enquête ouderhulp 2017-2018 (herhaling) - Voorstellen MR en MR-leden - Persbericht vakantieschool.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7

Ouderinfo juni Voorjaarsevenement. Werken in thema's. Schoolreisjes 1-2, en 7 BS De Krommen Hoek Jaargang 2016-2017 08 juni 2017 Ouderinfo 10 Voorjaarsevenement Vrijdag 19 mei organiseerde de evenementencommissie het voorjaarsevenement. Deze activiteit kent een jaarlijkse herhaling

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda oktober november 2017 2 oktober Nieuwsbrief nummer 3 3 oktober Basis 3: Techniekles in Ulft 8.45 11.45 uur 4 oktober Dierendag Start Kinderboekenweek 5 oktober Staking Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. Concert wijkmuziekschool. 16 juni 2017 16 juni 2017 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij zijn dit nieuwe schooljaar volop aan het inrichten en willen daarin elke dag een beetje beter zijn. Na een analyse

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

24 augustus 2018 Nummer 1

24 augustus 2018 Nummer 1 24 augustus 2018 Nummer 1 Inhoud: Opening schooljaar 2018-2019 Voorstellen Typetuin Studiedag Informatieavond 3 september Vetrouwenspersonen Gym Timmertafel Schoolfoto s Workshop groepen 4-5 De Raauw Ossekar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Griezelsteinbulletin

Griezelsteinbulletin Griezelsteinbulletin 23-10-2017 Belangrijke data: Maandag 23 oktober Dinsdag 24 oktober Woensdag 25 oktober Donderdag 26 oktober Donderdag 9 november Vrijdag 10 november Vrijdag 10 november Donderdag 16

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 10 3 t/m 9 maart 2019 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Woensdag 13 maart: openschooldag. Vrijdag 15 maart: onderwijsstaking,

Nadere informatie

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing.

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing. INFO - Nummer 14 11 december 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, De kerstvakantie komt in zicht en we zijn druk in de weer met de voorbereidingen

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen

Thijssebericht. Nieuwe leerlingen Inhoud Voorwoord Nieuwe leerlingen Bereikbaarheid schoolleider Kinderpostzegels Studiedag Studiedag 4 oktober Kinderboekenweek Groep 1-2-3 IMV PO in Actie Juf Francis Naschoolse activiteiten Onderzoek

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief April 2019

Oudernieuwsbrief April 2019 Oudernieuwsbrief April 2019 Voorwoord Beste ouders van RKBS Klavertje vier, De lente is echt aangebroken op deze dag van de Paasviering. De leerlingen hebben gezellig zitten ontbijten en op de school ruikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over school. Inhoud schoolbel nr.11: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Brigadiers Voorleeswedstrijd Cultuur op t Rendal Bijlage(n) Woordje

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie!

Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Leesmij Jaargang 18, nummer 4 Helmond, 10 oktober 2017 Bijna Herfstvakantie Nog een paar dagen en dan zit de eerste periode van het schooljaar er alweer op en is het Herfstvakantie! Wat is er alweer veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2019

Nieuwsbrief 1 maart 2019 Nieuwsbrief 1 maart 2019 Beste ouders/verzorgers, Vandaag hebben we met elkaar een gezellige en vrolijke carnavalsviering gehad. De optocht was een feest om te zien en voor de meeste kinderen precies lang

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017 Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2017 Studiedag Afgelopen woensdag hadden wij een personeelsdag van de Groeiling, onze stichting. Het thema van deze dag was: op zoek naar je AMBITIE, als school en als individu.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl. Jaargang 16 nummer 9 mei 2016

Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl. Jaargang 16 nummer 9 mei 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 nummer 9 mei 2016 Tuinonderhoud Opa Peter Leenen heeft samen met zijn kleinzoon Rens Mouris van de Piramide tijdens

Nadere informatie

DATUM: 1 okt Luizencontrole

DATUM: 1 okt Luizencontrole Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 3 22 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 3 22 september Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 3 22 september 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017

Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Jaargang 4: nummer 3 13 oktober 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Petra Even voorstellen Uit groep Parro app Contact leerkracht Kinderboekenweek Studiedag Schoolreisje Whatshappy

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18

Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Nieuwsbrief Dinsdag 24 januari 2017 Nr. 18 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 27 januari 8.15 9.00 uur Inloopochtend groepen 1 t/m 3 Vrijdag 3 februari Groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015)

Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Hallo (Nummer 19, 13-03-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo informatie over: Wat er zoal speelt op school Oproep Agenda Informatie vanuit de omgeving (buitenschoolse opvang Villa Hoog en Laag

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint,

FlexFlits. Anti-pest beleid De Piramide. Belangrijke data. Nr. 3 8 november In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, FlexFlits Nr. 3 8 november 2018 Anti-pest beleid De Piramide In de maand november staat de volgende poster centraal: Lieve Sint, Ik hoef geen pepernoten, geen chocoladeletter, geen skateboard, geen fiets,

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017

NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 NIEUWSBRIEF NR. 3 november 2017 Agenda 6 november: tussenrapport 8 november: MR-vergadering 9 november: maandfeest 10 november: schoolontbijt en ontbijt bij de Burgemeester groep 1-2 11 november: deelname

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie