Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen"

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman : mw. M. van Heeringen

2 Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

3 Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

4 Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

5 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman : mw. M. van Heeringen

6 WELKOM

7 Intochtslied: Lied 33: 1 a en 8

8 Intochtslied: Lied 33: 1 b en 8

9 Intochtslied: Lied 33: 1 en 8a

10 Intochtslied: Lied 33: 1 en 8b

11 stil gebed, bemoediging, groet en Drempelgebed.

12 V. Onze kracht is in de Naam van de Heer A. DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT V. die trouw is tot in eeuwigheid A. EN NIET LOSLAAT HET WERK VAN ZIJN HANDEN. V. Genade en vrede voor u, voor jou, van God de Vader, door onze Here Jezus Christus, in de gemeenschap van de Heilige Geest.

13 V. U komt ons bevrijden A. U WIJST ONS DE WEG V. Wij danken U dat U goed en liefdevol bent A. VANDAAG EN ELKE DAG OPNIEUW BENT U DICHT BIJ ONS V. Laat ons uw barmhartigheid ervaren A. ZODAT WIJ ALS NIEUWE MENSEN OP UW WEG GAAN. AMEN.

14 KYRIEGEBED Tussen de gebeden zingen wij het aangegeven Kyrië, de voorganger zingt I gemeente herhaald deze zin in deel II.

15 Kyrië Lied: 301K (Voorganger I / Gemeente II)

16 Glorialied: Lied 149: 2a

17 Glorialied: Lied 149: 2b

18 DIENST VAN HET WOORD Als gebed bij de opening van het Woord zingen wij: Lied 289:1 en 3

19 Lied 289: 1 a en 3

20 Lied 289: 1 b en 3

21 Lied 289: 1 en 3a

22 Lied 289: 1 en 3b

23 Voor de kinderen Thema: Vooraan staan op een feest

24 Kinderen gaan met het licht naar de nevendienst Thema: Vooraan staan op een feest

25 Kindernevendienst

26 Lezing uit het oude testament: Deuteronomium 24: Lezing uit het nieuwe testament: Lucas 14: 7-24

27 Deuteronomium 24: U moet de rechten van vreemdelingen en wezen eerbiedigen; van weduwen mag u het overkleed niet in pand nemen. 18 Bedenk dat u zelf slaaf bent geweest in Egypte totdat de HEER, uw God, u heeft bevrijd. Daarom gebied ik u zo te handelen. 19 Wanneer u bij de graanoogst op de akker een schoof vergeet, mag u niet teruggaan om die op te halen. Laat hem achter voor de vreemdelingen, weduwen en wezen. De HEER, uw God, zal u erom zegenen in alles wat u onderneemt.

28 Deuteronomium 24: En wanneer u bij de olijvenoogst tegen de takken slaat, mag u achteraf niet nagaan of u wel alles hebt. De rest is voor de vreemdelingen, weduwen en wezen. 21 En wanneer u bij de wijnoogst druiven plukt, mag u niet alles nog eens nalopen. De rest is voor de vreemdelingen, weduwen en wezen. 22 Bedenk dat u zelf slaaf bent geweest in Egypte. Daarom gebied ik u zo te handelen.

29 Lied 995: 1 a en 2

30 Lied 995: 1b en 2

31 Lied 995: 1 en 2a

32 Lied 995: 1 en 2b

33 Lucas 14: Hij vertelde de genodigden een gelijkenis, want hij had gezien hoe ze de ereplaatsen voor zichzelf kozen. Hij zei tegen hen: 8 Wanneer u door iemand wordt uitgenodigd voor een bruiloft, kies dan niet de ereplaats, want misschien is er wel iemand uitgenodigd die voornamer is dan u, 9 en dan moet uw gastheer tegen u zeggen: Sta uw plaats aan hem af. Dan zult u beschaamd de minste plaats moeten innemen. 10 Als u wordt uitgenodigd, kies dan de minste plaats, zodat uw gastheer tegen u zal zeggen: Kom toch dichterbij! Dan wordt u eer betoond ten overstaan van iedereen die samen met u aan tafel aanligt. 11 Want wie zichzelf verhoogt zal vernederd worden, en wie zichzelf vernedert zal verhoogd worden.

34 Lucas 14: Hij zei ook tegen degene die hem had uitgenodigd: Wanneer u een maaltijd aanbiedt of een feestmaal geeft, vraag dan niet uw vrienden, uw broers, uw verwanten of uw rijke buren, in de verwachting dat zij u op hun beurt zullen uitnodigen om iets terug te doen. 13 Wanneer u mensen ontvangt, nodig dan armen, kreupelen, verlamden en blinden uit. 14 Dan zult u gelukkig zijn, zij kunnen voor u dan wel niets terugdoen, maar u zult ervoor beloond worden bij de opstanding van de rechtvaardigen. 15 Toen een van de anderen die aan tafel aanlagen dit hoorde, zei hij tegen hem: Gelukkig al wie zal deelnemen aan de maaltijd in het koninkrijk van God! 16 Jezus vervolgde: Iemand wilde een groot feestmaal geven en nodigde tal van gasten uit.

35 Lucas 14: Toen het tijd was voor het feestmaal, stuurde hij zijn dienaar naar de genodigden om tegen hen te zeggen: Kom, want alles is klaar. 18 Maar een voor een begonnen ze zich te verontschuldigen. De eerste zei: Ik heb net een akker gekocht, die ik beslist moet gaan bekijken. Tot mijn spijt kan ik de uitnodiging niet aannemen. 19 En een ander zei: Ik heb vijf span ossen gekocht en ik ga ze keuren; tot mijn spijt kan ik de uitnodiging niet aannemen. 20 Weer een ander zei: Ik ben pas getrouwd en daarom kan ik niet komen. 21 Toen de dienaar teruggekomen was, bracht hij zijn heer verslag uit. De heer des huizes ontstak in woede en zei tegen zijn dienaar: Ga vlug de stad in en breng uit de straten en stegen de armen en kreupelen en blinden en verlamden hierheen.

36 Lucas 14: Toen de dienaar hem kwam melden: Heer, wat u hebt opgedragen is gebeurd, en nog is er plaats, 23 zei de heer tegen hem: Ga naar de wegen en de akkers buiten de stad en nodig iedereen met klem uit, want mijn huis moet vol zijn. 24 Ik zeg jullie: niemand van degenen die eerst uitgenodigd waren, zal van mijn feestmaal proeven.

37 Lied van Huub Oosterhuis

38 Lied van Huub Oosterhuis

39 Lied van Huub Oosterhuis Om water voor de zee te zijn om anderman een woord te zijn, om niemand weet hoe groot en klein, gezocht, gekend, verloren. Om avond- en morgenland, om hier te zijn en overkant, om hand in een and're hand, om niet te zijn verloren.

40 Lied van Huub Oosterhuis Om oud en wijd als licht te zijn, om lippen, water dorst te zijn, om alles en om niets te zijn, gaat iemand tot een ander. Naar verte die niemand weet, door vuur dat mensen samensmeedt, om leven in lief en leed gaan mensen tot elkander.

41 PREEK

42 Lied 974: 1 a, 2 en 4

43 Lied 974: 1 b, 2 en 4

44 Lied 974: 1, 2 a en 4

45 Lied 974: 1, 2 b en 4

46 Lied 974: 1, 2 en 4a

47 Lied 974: 1, 2 en 4b

48 Wij gedenken Dhr. Wietze Jonker op de leeftijd van 67 jaar. 48

49 DANKGEBEDEN en GAVEN Dankgebed Voorbeden Stil gebed Onze Vader (gezongen)

50 Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

51 Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

52 Onze Vader Gecomponeerd door Rein Ferwerda

53 Voor : Mevr. J. Paulusma Voor : Mevr. J. Oosterloo

54 Collecte 1e rondgang : Diakonie 2e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Jeugdwerk

55 Slotlied Lied 823: 1 a, 4 en 5

56 Slotlied Lied 823: 1 b, 4 en 5

57 Slotlied Lied 823: 1, 4 a en 5

58 Slotlied Lied 823: 1, 4 b en 5

59 Slotlied Lied 823: 1, 4 en 5a

60 Slotlied Lied 823: 1, 4 en 5b

61 Zegen

62 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Voor info zie MenorAgenda of Wij wensen u een fijne zondag en heel goede week.

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 6-9-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 6-9-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 1 september 2019 Voorganger: Ds. G.R. Offringa Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 276:1,3 3 Tafel van Een, brood om te weten dat wij elkaar gegeven zijn. Wonder van God,

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 1 september Thema: De wereld op zijn kop? Eén schoof is voldoende.

Orde van dienst. Zondag 1 september Thema: De wereld op zijn kop? Eén schoof is voldoende. 1 Orde van dienst Zondag 1 september 2019 Thema: De wereld op zijn kop? Eén schoof is voldoende. Voorganger: ds. Aarnoud v.d. Deijl en muzikale ondersteuning van Arjen Noordzij VOORBEREIDING Ontmoeting,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. L. Adema : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. C. Laanstra Lied voor de dienst: Lied 545: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

zondag 1 september 2019 in het Kruispunt

zondag 1 september 2019 in het Kruispunt zondag 1 september 2019 in het Kruispunt lezing oude testament (lector) Deuteronomium 24, 17-22 17 U moet de rechten van vreemdelingen en wezen eerbiedigen; van weduwen mag u het overkleed niet in pand

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Paasmiddag 8 april 2017

Paasmiddag 8 april 2017 Paasmiddag 8 april 2017 Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de Voorhof. Tijdstip 15:15-18:00 uur. Voorstelling van Matthijs Vlaardingerbroek. Als afsluiting patat eten met elkaar. Mail uiterlijk 31 maart

Nadere informatie

Orde van dienst voor 30 juni 2019 in de Gudulakerk te Lochem

Orde van dienst voor 30 juni 2019 in de Gudulakerk te Lochem Orde van dienst voor 30 juni 2019 in de Gudulakerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost en ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman Muzikale bijdrage van Johan Vaags, Tom Reitsma en Sybren Tjepkema.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma en ds. A.J. Nicolai : mw. S. Faber : mw. C. Laanstra : dhr. W. Dijkstra

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

Liturgie voor zondag 1 september 2019 in de Martinikerk te Sneek

Liturgie voor zondag 1 september 2019 in de Martinikerk te Sneek Liturgie voor zondag september 09 in de Martinikerk te Sneek Voorwoord Wij christenen en kerkmensen worden vanmorgen opgeroepen om weer eens achteraan te zitten: Wees bescheiden! Die oproep van Jezus is

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 849 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Thema: Genieten Voorganger Ouderling v. dienst Organist Trompetist Medewerking : ds A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. S. Knol : 25++ groep WELKOMSTDIENST 21

Nadere informatie

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

De goede dood (2012) Films die er toe doen

De goede dood (2012) Films die er toe doen Films die er toe doen De goede dood (2012) Regie: Wannie de Wijn, Nederland. Datum: Donderdag 17 september Tijd: 19.30 uur Plaats: De Menorah, Dwarswijk 350, 9202 CA Drachten Informatie: Dhr. Ate Klomp,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, haast U om mij te redden O HEER, mij ter hulpe. (Psalm 70:2) Kerkelijk jaar: Het is vandaag

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Orde van dienst voor 14 oktober in de Witte kerk in Lochem. In deze dienst zal het Heilig avondmaal gevierd worden.

Orde van dienst voor 14 oktober in de Witte kerk in Lochem. In deze dienst zal het Heilig avondmaal gevierd worden. Orde van dienst voor 14 oktober in de Witte kerk in Lochem. In deze dienst zal het Heilig avondmaal gevierd worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman Toenadering Orgelkoraal Stilte

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : mw. C. de Poel : mw. W. Brinkhuis : dhr. H. Dorsman : mw.a. Dertien Welkom in de Menorah Lied 836: 1a, 2 en 5 Lied 836: 1b, 2 en 5 Lied 836: 1, 2a en 5

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius

Welkom in de Menorah. Thema: 666. : mw. F. Hovius Welkom in de Menorah Thema: 666 Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman Gij die weet wat in mensen om gaat, ont ferm u, wees

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 3 maart Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk

ORDE VAN DIENST. Zondag 3 maart Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk ORDE VAN DIENST Zondag 3 maart 2019 Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk Voor het eerst hier in de kerk? Welkom! We hopen dat u snel

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Lied voor de dienst: Tussentijds 193 vers 1, 4 en 5. Zal

Nadere informatie

Kinderen en het avondmaal Datum en tijd: Woensdag 14 oktober 2015, uur Locatie volgt nog na aanmelding Informatie bij: Mevr.

Kinderen en het avondmaal Datum en tijd: Woensdag 14 oktober 2015, uur Locatie volgt nog na aanmelding Informatie bij: Mevr. Kinderen en het avondmaal Datum en tijd: Woensdag 14 oktober 2015, 19.45 uur Plaats: Locatie volgt nog na aanmelding Informatie bij: Mevr. Sietske Koole-de Boer, geloofsopvoedingswerker/jeugdwerker E-mail:

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel

Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel Protestantse gemeente Haaksbergen Buurse Dienst van Schrift en Tafel Zondag van de Drie-Eenheid 31 mei 2015 voorganger: ds. H.J.Elzenga ouderling: J.J. de Greef organist : L. Vilmane-Fioreze koster: M.Slomp

Nadere informatie

Zondag 10 maart 2019 Eerste zondag van de 40-dagentijd. Welkom in De Regenboog!

Zondag 10 maart 2019 Eerste zondag van de 40-dagentijd. Welkom in De Regenboog! Zondag 10 maart 2019 Eerste zondag van de 40-dagentijd Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Henk de Gooijer Lector: Dieneke van Hoegee

Nadere informatie

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol.

Thema: Maskers af. Welkom in de Menorah. * ds A.H. Boschma. * mw. L. van der Veen. * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol. Welkom in de Menorah Thema: Maskers af Met medewerking van: 25 ++ gespreksgroep Voorganger: * ds A.H. Boschma Ouderling van dienst: * mw. L. van der Veen Organist: * dhr. H. Dorsman Lector: * mw. I. Krol

Nadere informatie

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur

JEUGDDIENST ANDREASKERK. 6 maart :00 uur JEUGDDIENST ANDREASKERK 6 maart 2016 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Alina van Wilgenburg Muziek: Jeugdband Koster: Jan Hijmissen / Evert vd Heuvel 2 Welkom OTH 282/ Opw. 407 (Kees Kraayenoord)

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : mw. P. Meijer

Welkom in de Menorah. : mw. P. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. C. de Haan : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Project kindernevendienst 1/4 5 weken lang hebben de kinderen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Voorganger Ouderling v. dienst Organist : ds. A. H Boschma : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong M.v.v. Kinderen en personeel van Het Mozaïek Thema

Nadere informatie

VOORBEREIDING. Welkom door de ouderling van dienst. De Paaskaars wordt aangestoken. (allen gaan staan) Intochtslied: NLB 221: 1 en 2

VOORBEREIDING. Welkom door de ouderling van dienst. De Paaskaars wordt aangestoken. (allen gaan staan) Intochtslied: NLB 221: 1 en 2 VOORBEREIDING Welkom door de ouderling van dienst De Paaskaars wordt aangestoken (allen gaan staan) Intochtslied: NLB 221: 1 en 2 2. Want waar ben ik, als Gij niet wijd en zijd waakt over mij en over al

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen

Welkom in de Menorah. : mw. N. van Gelderen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. A.H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : mw. N. van Gelderen Pelgrimstocht op 10 december Van de Zuiderkerk naar het

Nadere informatie

11 september 2016 Startzondag

11 september 2016 Startzondag 11 september 2016 Startzondag Thema: zout. 9.30 uur Met medewerking van Interkerkelijk Koor Desire o.l.v. Diane Ranselaar Organist: Joop van Oordt Lector: Ab Dambrink Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht

Nadere informatie

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: Pasen Kleur v/d zondag : Wit Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice Medewerking van : Ds. A.H. Bosma

Nadere informatie

Zondagmorgen 30 oktober

Zondagmorgen 30 oktober Zondagmorgen 30 oktober 7 e zondag van de herfst, kleur groen, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Scott Baks Piano: Pieter Blokland Ouderling van dienst: Cees Verhoeff Lector: Nel

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector/Lectrice Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: 546 vers 1, 2, 3, 4 en 5.

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA

ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA Deel je leven Protestantse Gemeente Nuenen ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA voor zondag 11 september 2016 Startzondag, bij Karin en Karel van der Grinten Thema: Deel je leven Voorgangers: Pieter Flach en Christien

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Kinderen/personeel Mozaïek

Welkom in de Menorah. : Kinderen/personeel Mozaïek Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : ds. A.H. Boschma : dhr. H. Bouma : dhr. H. Dorsman : Kinderen/personeel Mozaïek WELKOMSTDIENST Van harte nodigen wij u uit de welkomstdienst

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 28 augustus 2016, 11e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Zondagskind: Lianne Hoogenboom Voorganger: ds.

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD

PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD PROTESTANTSE GEMEENTE DAMSTERBOORD orde voor de dienst van Schrift en Tafel op zondag 10 september 2017, 12 e van de zomer in de Stefanuskerk te Noorddijk voorganger: ds. Jan Wilts organist: Tymen Jan

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 10 september 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren

voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren ORDE VAN DIENST voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren Voorganger: ds. Christien Crouwel Gastvrouw: Sonja de Jong, Lector: Kees Huizing, Diaken: Truus van Kuijeren Musici: Johan

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie

Orde van dienst 14 januari De Leidraad KANA ZONDAG

Orde van dienst 14 januari De Leidraad KANA ZONDAG Orde van dienst 14 januari 2018 De Leidraad Voorganger: Ds. Theo Haitjema Organist: Karel Sleurink ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KANA ZONDAG Welkom en mededelingen door de

Nadere informatie

Zondag 6 augustus Orgelspel. Begroeting. De gemeente gaat staan. Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING

Zondag 6 augustus Orgelspel. Begroeting. De gemeente gaat staan. Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Zondag 6 augustus 2017 7 e zondag van de zomer Orgelspel Begroeting De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 283 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Stilte om ons voor te bereiden op de dienst. Bemoediging o.

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen Verbondenheid met God Zondag 21 juni 2015, 9.30 uur PKN Hervormde kerk te Warstiens Voorganger :

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. bij de Kerk, School, Gezinsdienst. met CBS Het Mozaïek

Welkom in de Menorah. bij de Kerk, School, Gezinsdienst. met CBS Het Mozaïek Welkom in de Menorah bij de Kerk, School, Gezinsdienst met CBS Het Mozaïek Voorganger : ds. A.H. Henk Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Organist : dhr. R. A. Ferwerda WELKOMSTDIENST Van harte

Nadere informatie

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben)

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben) Orde van dienst voor zondag 3 juni 2018 in de Witte kerk waarin Jurre Johan Hondshorst en Floris Jasper Pol gedoopt zullen worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman Toenadering

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius : mw. A. Bouma : dhr. H.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius : mw. A. Bouma : dhr. H. Welkom in de Menorah Laatste Zondag van het Kerkelijk Jaar met medewerking van de zanggroep o.l.v. dhr. H. Dorsman Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.J. Nicolai : mw. F. Hovius :

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied. Ps. 139, vs. 1 en 8.

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied. Ps. 139, vs. 1 en 8. DUINZICHTKERK, zondag 8 september 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. T. L. Hettema Den Haag Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Willemien de Vlieger Organist: Gert

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst. met viering Heilig Avondmaal op zondag 27 mei in de Open Hof

Liturgie voor de morgendienst. met viering Heilig Avondmaal op zondag 27 mei in de Open Hof Liturgie voor de morgendienst met viering Heilig vondmaal op zondag 27 mei 2018 in de Open Hof voorganger: ouderling van dienst: organist: ds. Elsje Braam Mariëlle ersteeg Harm van Urk OORBEREIDING Orgelspel

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 23 februari 2014, zevende zondag na Epifanie Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Ton Timmerman Voorganger: ds. C.Th. Benard = = = = = =

Nadere informatie

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje)

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje) Liturgie voor de kerkdienst op zondag 3 december 2017 (1 e zondag van Advent) In deze dienst wordt het heilig Avondmaal gevierd. Lied van de maand : couplet 1 en 3 van het projectlied. Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 13 augustus 2017, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 13 augustus 2017, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: de heer Wim Beukema Diaken van dienst: mevrouw Renneke

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Orde van Dienst - PKN Woensdrecht, 14 april 2019. Voorganger: ds. Wagenvoorde, Breda Organist: dhr. Karel Smagge PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Dienst van Schrift en Tafel VOOR DE DIENST we bereiden

Nadere informatie

Liturgie. 30 juni 2019

Liturgie. 30 juni 2019 Liturgie 30 juni 2019 2e zondag na Trinitatis Lutherse viering Thema: Hierheen! Hier is water voor ieder die dorst heeft In deze dienst vieren wij het Heilig Avondmaal Gezamenlijke dienst PKN Culemborg

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 november 2014, dankviering m.m.v. het Ommer Mannenkoor Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Muzikale begeleiding samenzang: Gezinus Veldman Zondagskind:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius. : mw. P. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius. : mw. P. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. A. J. Nicolai : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong : mw. P. Meijer Lied voor de dienst: Lied 840 1, 2 en 3 Lieve Heer, Gij zegt: 'kom'

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr.f. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr.f. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. Aafke Nicolai : dhr. H. Bouma : dhr.f. Wijngaarden : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 416: 1a, 2 en 4 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Liturgie. 2 juni 2019

Liturgie. 2 juni 2019 Liturgie 2 juni 2019 Wezenzondag, zondag Exaudi (Hoor!) "Leven in en uit Zijn woorden van leven" Voorganger: ds. Elsje Braam Ouderling van dienst: Wilco Roke Lector: Liesbeth Helmond Organist: Marijn Slappendel

Nadere informatie

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog!

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog! Zondag 20 september 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Dinie Baan Organist: Rien Hoekjen Lector: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Voorzang: Lied 274

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Heerhugowaard

Protestantse Gemeente Heerhugowaard Protestantse Gemeente Heerhugowaard Orde van dienst voor zondag 25 maart 2018 6e zondag van de veertig dagen Palmzondag In deze dienst ontvangt Sanne dochter van Nico en Astrid Swager en zusje van Fenna

Nadere informatie

Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer 1 september 2013 Ds. E. Geijlvoet Schriftlezingen: Deuteronomium 24:17-22, Lucas 14: 1-15

Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer 1 september 2013 Ds. E. Geijlvoet Schriftlezingen: Deuteronomium 24:17-22, Lucas 14: 1-15 Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer 1 september 2013 Ds. E. Geijlvoet Schriftlezingen: Deuteronomium 24:17-22, Lucas 14: 1-15 Aansteken kaars en moment van inkeer In het licht van deze kaars, herkennen we Jezus

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd-

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. zondag 11 november achtste zondag van de herfsttijd- Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum zondag 11 november 2018 -achtste zondag van de herfsttijd- Zondag van de Mantelzorg (Cornelisz Droochsloot: Sint Maarten) voorganger: begeleiding: ds. Pieter Goedendorp

Nadere informatie

Liturgie dienst van Schrift en Tafel op zondag 2 september 2018

Liturgie dienst van Schrift en Tafel op zondag 2 september 2018 Liturgie dienst van Schrift en Tafel op zondag 2 september 2018 Voorganger: ds. Piet Schelling Organist: Ron van Halen Verwelkoming - door ouderling van dienst Zingen van morgenlied: Lied 215:1 en 7 (hierbij

Nadere informatie

4 e zondag van de herfst 9 oktober 2016

4 e zondag van de herfst 9 oktober 2016 Protestantse gemeente te Haaksbergen-Buurse worsteling van Jakob, 1941, Jacob Epstein Tate Collection, Engeland. 4 e zondag van de herfst 9 oktober 2016 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis

Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Protestantse gemeente te Haaksbergen Buurse i.o. 5 juni 2016, 2 e na Trinitatis Mozes Jezus Thema: Wijs Hem niet af! In de dienst vieren we ook het Heilig Avondmaal. Voorganger: ds. Gonda Elzenga 1 ste

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 28 juli 2019 om 9.30 uur in het Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: ds. Kasper Jager orgel: Sebastian van Hove 1 e ouderling:

Nadere informatie

Oecumenische oudejaarsavonddienst Maartenskerk, Hillegom 31 december 2013, 19.00 uur. Voorgangers: pastor Kees Warmerdam ds Wim Zaagsma.

Oecumenische oudejaarsavonddienst Maartenskerk, Hillegom 31 december 2013, 19.00 uur. Voorgangers: pastor Kees Warmerdam ds Wim Zaagsma. Oecumenische oudejaarsavonddienst Maartenskerk, Hillegom 31 december 2013, 19.00 uur Voorgangers: pastor Kees Warmerdam ds Wim Zaagsma organist: Marcel den Dulk Orgelspel Welkomstwoord Openingslied: Lied

Nadere informatie

Films die er toe doen

Films die er toe doen Films die er toe doen Barbara 22 januari Menorah, 19.30 uur Een film van Christian Petzold (Duitsland 2011) Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw.

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 1 juli 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Lied op de drempel: Welkom mensen (tekst: Piet Schelling; melodie: ELB, lied 218 = Samen in de naam van Jezus )

Lied op de drempel: Welkom mensen (tekst: Piet Schelling; melodie: ELB, lied 218 = Samen in de naam van Jezus ) Welkom en mededelingen De paaskaars wordt aangestoken Stiltemoment Lied op de drempel: Welkom mensen (tekst: Piet Schelling; melodie: ELB, lied 218 = Samen in de naam van Jezus ) Welkom mensen, hier gekomen,

Nadere informatie

Waar mensen putten uit de bronnen van droom als werkelijkheid, daar is Gods toekomst al begonnen in onze levenstijd.

Waar mensen putten uit de bronnen van droom als werkelijkheid, daar is Gods toekomst al begonnen in onze levenstijd. Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten Startzondag Thema: Dromen van een wereld omgekeerd Waar mensen putten uit de bronnen van droom als werkelijkheid, daar is Gods toekomst al begonnen in onze levenstijd.

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Gezinsdienst 7 februari 2016

Gezinsdienst 7 februari 2016 Gezinsdienst 7 februari 2016 Thema: Het verhaal doorgeven 9.30 uur Voorganger: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Medewerking: Interkerkelijk Gospelkoor New Spirit uit Wormerveer o.l.v. André

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Bevestiging van ambtsdragers. Voorganger Ouderling v. dienst. : ds. A.H Boschma : mw. A. Bouma. : dhr. F.

Welkom in de Menorah. Bevestiging van ambtsdragers. Voorganger Ouderling v. dienst. : ds. A.H Boschma : mw. A. Bouma. : dhr. F. Welkom in de Menorah Bevestiging van ambtsdragers Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : dhr. F. Wijngaarden Zondag 4 oktober 2015 aanvang 19.00

Nadere informatie

Zondag 1 september 2019 in de Martinikerk Ds. Jan Willem Nieboer

Zondag 1 september 2019 in de Martinikerk Ds. Jan Willem Nieboer Zondag 1 september 2019 in de Martinikerk Ds. Jan Willem Nieboer Gelezen: Deuteronomium 24: 17-22 17U moet de rechten van vreemdelingen en wezen eerbiedigen; van weduwen mag u het overkleed niet in pand

Nadere informatie

Dienst van Schrift en Tafel Zondag 18 november 2018 in de Menorah

Dienst van Schrift en Tafel Zondag 18 november 2018 in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Zondag 18 november 2018 in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 274. 2 Ontferm u God, kyrie eleïson, 3 Wij zingen samen van uw gloria, wees ons nabij, kijk speurend naar ons

Nadere informatie

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN

OOSTERLICHTKERK - HUIZEN OOSTERLICHTKERK - HUIZEN 12 februari 2017 Orde van dienst doop van Lilly Jacoba Klein Vreugde vinden Welkom door ouderling van dienst Lied 212: 1, 3, 4 en 5 1. Laten wij zingend deze dag beginnen! Geven

Nadere informatie

OP DE DREMPEL welkom en mededelingen, het lichtje van de kindernevendienst wordt aangestoken.

OP DE DREMPEL welkom en mededelingen, het lichtje van de kindernevendienst wordt aangestoken. ZONDAG 14 juli 2019 Voorganger: Organist/pianist: Dhr. A. van Heusden uit Amsterdam Dhr. Bob Nuis OP DE DREMPEL welkom en mededelingen, het lichtje van de kindernevendienst wordt aangestoken. we gaan staan

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 24 januari 2016, 3e zondag na Epifanie viering Maaltijd van de Heer met kinderen Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger:

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Dienst van Schrift en Tafel

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse. Dienst van Schrift en Tafel Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 8 e zondag van de zomer 10 augustus 2014 Dienst van Schrift en Tafel Kleitablet, Zimbabwe, juli 1990 Petrus wordt gered uit de golven Voorganger Ouderling Diaken Organist

Nadere informatie