.TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats klant]

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ".TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats klant]"

Transcriptie

1 .TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] De ondergetekenden, Dealer : { Naam} : { Adres} : { Postcode} { Plaats} en Klant: : [Naam klant] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats klant] in aanmerking nemende: - dat Klant bij Dealer de motorfiets als bedoeld in artikel 1, hierna te noemen: Motor ; heeft gekocht en geleverd heeft gekregen door Dealer; - dat Klant de aankoop van de Motor heeft gefinancierd middels huurkoop, welke financiering is afgesloten bij Suzuki Financial Services, gevestigd te Vianen, onder contractnummer, hierna te noemen: Huurkoopovereenkomst - dat uit hoofde van de Huurkoopovereenkomst de Motor onder eigendomsvoorbehoud van Suzuki Financial Services is gekocht door Klant; - dat Dealer de Motor van de Klant wenst terug te kopen na drie jaar na aankoopdatum, dit voor zover de Klant de Motor wenst in te leveren; - dat Klant en Dealer afspraken hebben gemaakt over de voorwaarden en condities van de terugkoop van de Motor en deze afspraken in deze overeenkomst, hierna te noemen: Terugkoopverklaring, hebben vastgelegd; verklaren het volgende te zijn overeengekomen: Artikel 1. Motor 1. Onder Motor wordt verstaan het object zoals hieronder gespecificeerd, welke specificaties tevens zijn vermeld op het aan Klant afgegeven kentekenbewijs: Omschrijving Motor : Kenteken : Framenummer : Bouwjaar : Kentekendatum tenaamstelling : Datum ingebruikstelling : Begin km-stand : Periode huurkoop : 36 maanden Aantal maximale kilometers : km binnen een periode van 3 jaar gedurende periode huurkoop Einddatum : meer-kilometers afschrijving : 0,07

2 2. Tot de uitrusting van de Motor behoren tevens de accessoires gemonteerd op verzoek van Klant. Artikel 2. Terugkoop Motor 1. Op de in artikel 1 genoemde einddatum zal Dealer de Motor van Klant terugkopen voor een bedrag van 50% van de op het tijdstip van verkoop van de Motor aan Klant van toepassing zijnde consumentenprijs (exclusief accessoires) inclusief BTW en inclusief BPM van.,. Dit terugkoopbedrag zal worden verlaagd met de meer verreden kilometers inclusief BTW conform artikel 3 en worden verlaagd eventuele schades conform artikel 4. Indien gedurende de looptijd van de Huurkoopovereenkomst en/of het moment van aankoop door Dealer BPM of BTW tarieven dan wel andere overheidsheffingen worden opgelegd of veranderen, zal dit doorberekend worden in het voornoemde terugkoopbedrag.. 2. Het staat Klant vrij om al dan niet van deze Terugkoopverklaring gebruik te maken. De terugkoop van de Motor is een voorwaardelijke verplichting van Dealer. Dealer is slechts gehouden tot terugkoop van de Motor op de einddatum tegen het terugkoopbedrag als genoemd in lid 1 én voor zover Klant voldoet aan alle condities en verplichtingen als beschreven in deze Terugkoopverklaring. 3. Indien de Motor is voorzien van accessoires, zal de Dealer apart een aanbod aan Klant doen voor de overname van deze accessoires. De inruilwaarde van de accessoires vallen niet onder deze Terugkoopverklaring. Artikel 3. Overschrijding kilometers Het totaal aantal kilometers mag met niet meer dan 10% worden overschreden. Het terugkoopbedrag als genoemd in artikel 2 zal worden verlaagd met de meer verreden kilometers à 0,07 per kilometer inclusief BTW. Artikel 4. Conditie Motor 1. De Motor dient te verkeren in de conditie zoals gespecificeerd in de als Bijlage I aangehechte Terugkoopcondities. 2. Indien de Motor niet in de in Bijlage I omschreven staat verkeert, dit naar uitsluitende oordeel van Dealer, zullen de kosten voor reparatie en herstel van schades worden verrekend met het terugkoopbedrag als genoemd in artikel 2 volgens de alsdan bij Dealer voor consumenten geldende tarieven voor schadereparatie.

3 3. De Motor dient onderhouden te zijn bij een officieel erkend merkdealer van het merk Suzuki conform het onderhoudsschema van de fabrikant van de Motor. Klant dient dit schriftelijk aan te kunnen tonen. 4. Indien de Klant het oneens is met de door Dealer geconstateerde staat van de Motor kan de Klant een contraexpertise aanvragen. De Motor zal dan door een onafhankelijke taxateur worden beoordeeld. De kosten van deze contraexpertise bedragen 65,- inclusief BTW en zijn voor rekening van de Klant. De uitkomst van deze taxatie is bindend. Artikel 5. Inleveren Motor 1. Klant zal minimaal 2 weken voor de einddatum Dealer schriftelijk informeren en/of bij Dealer een afspraak maken voor een controle van de conditie van de Motor. Dealer zal het definitieve terugkoopbedrag bij de controle vaststellen en aan Klant mededelen. 2. Klant is verplicht op de einddatum de Motor bij Dealer af te leveren met alle bescheiden (kentekencard en tenaamstellingscode, onderhouds- en garantieboekje, garantiecertificaat, gereedschapsetje), bijbehorende originele onderdelen en eventuele accessoires. Artikel 6. Beëindiging 1. Deze Terugkoopverklaring eindigt op de einddatum als genoemd in artikel 1. Indien Klant niet uiterlijk twee weken voor de einddatum te kennen geeft van deze Terugkoopverklaring gebruik te willen maken, zal Dealer van zijn verplichtingen uit hoofde van deze Terugkoopverklaring worden ontslagen. 2. Indien de Huurkoopovereenkomst voortijdig wordt beëindigd, dus voor de einddatum, zal Dealer van zijn verplichtingen uit hoofde van deze Terugkoopverklaring worden ontslagen. 3. Indien het totaal aantal kilometers met meer dan 10% is overschreden, zal Dealer van zijn verplichtingen uit hoofde van deze Terugkoopverklaring worden ontslagen. Artikel 7. Betaling 1. Terstond nadat de Motor in het bezit is van Dealer, zal Dealer aan Suzuki Financial Services het terugkoopbedrag voldoen ter aflossing van het openstaande bedrag uit hoofde van de Huurkoopovereenkomst. Klant verleent Dealer reeds nu voor alsdan Dealer onherroepelijk een machtiging deze betaling aan Suzuki Financial Services te verrichten.

4 Artikel 8. Slotbepalingen 1. Afwijkingen van deze Terugkoopverklaring zijn slechts geldig, indien en voor zover deze uitdrukkelijk en schriftelijk door beide partijen zijn aanvaard. 2. Deze Terugkoopverklaring is door Dealer afgegeven onder de voorwaarden van de restwaarde actie en is daardoor onlosmakelijk verbonden met de tussen Klant en Suzuki Financial Services gesloten Huurkoopovereenkomst met contractnummer ( nr. huurkoopovereenkomst ):.. 3. De voorwaarden uit deze Terugkoopverklaring hebben voorrang boven door Dealer gehanteerde algemene voorwaarden. 4. Dealer is niet gerechtigd om zonder schriftelijke toestemming van de Klant zijn rechten en/of verplichtingen uit deze Terugkoopverklaring voortvloeiende aan een derde over te dragen of een derde in zijn plaats te doen treden. Aldus in tweevoud overeengekomen en ondertekend, Dealer: Klant: [Naam] Datum: Plaats: [Naam] Datum: Plaats:

5 BIJLAGE I TERUGKOOPCONDITIES 1. ALGEMEEN - De Motor moet compleet met alle toebehoren zijn uitgerust en voldoen aan de fabrieksspecificaties en standaarduitrusting. - Originele onderhouds- en instructieboekjes moeten aanwezig zijn. - Alle vervangende onderdelen moeten origineel zijn en voldoen aan de fabrieksspecificaties (uitsluitend niet-originele onderdelen van betere kwaliteit, dit naar uitsluitend oordeel van Dealer, zijn toegestaan indien de standaard materialen niet aanwezig zijn). - Alle typeplaatjes moeten overeenkomen met het framenummer. - De Motor wordt teruggebracht met alle volledig werkende originele onderdelen/componenten. In het geval dat de onderdelen niet werken doch de gebreken gedekt worden door de garantie, wordt de Motor wel geaccepteerd. - Alle antidiefstal systeemsleutels inclusief de moedersleutel en reservesleutel moeten worden ingeleverd bij de Motor. - De gehele Motor moet schoon genoeg zijn om een inspectie uit te voeren. - De Motor dient enkel gebruikt te worden volgens de Nederlandse wetgeving en op de openbare weg. 2. KUIPDELEN EN LAKWERK - Onvolledige of slechte reparaties worden niet geaccepteerd. - Alle lakreparaties moeten worden uitgevoerd met verflak die door de fabrikant is goedgekeurd en in de lijn ligt met de reparatie eisen gesteld door de fabrikant Acceptabel: - Lakbeschadigingen die niet hoeven te worden gespoten. - Lakreparaties zijn acceptabel indien de reparatie van goede kwaliteit is, te weten naar de juiste kleurstandaard van het bestaande verfwerk en niet te onderscheiden met het oog op een afstand van 1 (één) meter. - Lichte krassen die niet door de bovenste laklaag heen zijn en met poetsen kunnen worden verwijderd. - Normale gebruiksschade aan voorspatbord en voorvorkpoten door steenslag. 3. BANDEN EN WIELEN - De Motor moet worden teruggebracht met banden overeenkomstig de specificaties van de banden zoals geleverd bij de Motor en van een gelijkwaardige kwaliteit als de banden geleverd bij de Motor, dit naar uitsluitend oordeel van Dealer, dan wel door de fabrikant goedgekeurde merken, maten en types banden. Acceptabel: - Ongelijkmatige slijtage van de banden, zonder dat het de rijeigenschappen negatief beïnvloed. - De profieldiepte van de banden moet minimaal 3 (zegge: drie) mm over het gehele loopvlak van de banden zijn. - Wielen moeten in goede conditie zijn. Lichte velgschade door steenslag of bandenwissel is acceptabel.

6 4. VERLICHTING - Koplamp(en) met kleine beschadigingen die niets aan de algemene uitstraling van de Motor afdoen of effect hebben op werking van de koplamp. 5. TECHNISCHE STAAT - De reguliere vervangingsdelen van de Motor (zoals ketting, tandwielen, remschijven en remblokken) dienen in dusdanige technische staat te zijn, dat deze geschikt zijn om nog minimaal kilometer mee te rijden. - Ernstige roestvorming op carrosseriedelen en dragende delen, zoals frame, tank, voor- en achtervorken is niet toegestaan. Op uitstekende delen zoals moeren, bouten, is roestvorming toegestaan indien de technische staat van deze delen in orde is en de veiligheid van de Motor niet in het geding is.

Inleiding. Protocol. Inname

Inleiding. Protocol. Inname SCHADEPROTOCOL Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij ProLease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaar gebruikt

Nadere informatie

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl

Innameprotocol. Autoinspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843 - www. autoinspectie.nl Innameprotocol Voertuiginspecties Transparant inspectierapport Inspectie App Volledige ontzorging Onafhankelijk Erkend Register Taxateurs Landelijke dekking AutoInspectie Nederland - Telefoon +31(0)416-283843

Nadere informatie

Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto

Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto Beoordeling van schade bij inname van uw leaseauto Leaseauto s hebben aan het eind van de contractperiode regelmatig beschadigingen. Een beschadiging kan gebruiksschade zijn, dat vinden wij acceptabel.

Nadere informatie

Private Lease. Inleverhandleiding

Private Lease. Inleverhandleiding Private Lease Inleverhandleiding INHOUD Inleiding 2 Inleverlocaties 2 Innamerapport 3 Compleet 3 Schoon 3 Schades 3 Checklist 3 Evaluatieschema + Aanvaardbare schade 4 + Onaanvaardbare schade 5 + Bumpers,

Nadere informatie

Renault Private Lease. Inleverhandleiding. Versie PLR2018JANB16V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Inleverhandleiding. Versie PLR2018JANB16V01, geldig vanaf Renault Private Lease Inleverhandleiding Versie PLR2018JANB16V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Inleiding Inleiding 2 Inleverlocaties 2 Innamerapport 3 Compleet 3 Schoon 3 Schades 3 Checklist 3 Evaluatieschema

Nadere informatie

Huurovereenkomst M63sportcars

Huurovereenkomst M63sportcars Huurovereenkomst M63sportcars ONDERGETEKENDEN: M63 sportcars, h.o.d.n M63 Sportcars B.V. gevestigd te 2685 LV Poeldijk aan het adres Jupiter 67, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 69386080,

Nadere informatie

Innameprotocol V

Innameprotocol V Innameprotocol V1.1 18-06-2018 1. Algemeen Dit protocol is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen met betrekking tot de staat, waarin de lease auto dient te worden ingeleverd. De in dit protocol genoemde

Nadere informatie

Dacia Private Lease Inleverhandleiding. Versie PLD2018JANB16V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Inleverhandleiding. Versie PLD2018JANB16V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Inleverhandleiding Versie PLD2018JANB16V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Inleiding 2 Inleverlocaties 2 Innamerapport 3 Compleet 3 Schoon 3 Winterbanden 3 Schades 3 Checklist 3 Aanvaardbare

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Inleverhandleiding. Versie PLN2018JANB16V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Inleverhandleiding. Versie PLN2018JANB16V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Inleverhandleiding Versie PLN2018JANB16V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Inleiding 2 Inleverlocaties 2 Innamerapport 3 Compleet 3 Schoon 3 Winterbanden 3 Schades 3 Checklist 3 Aanvaardbare

Nadere informatie

INNAMEPROTOCOL. Waar levert u het voertuig in? Zijn er kosten verbonden aan het inleveren?

INNAMEPROTOCOL. Waar levert u het voertuig in? Zijn er kosten verbonden aan het inleveren? Uw leaseovereenkomst is bijna afgelopen. Het moment komt dichterbij dat u het voertuig weer inlevert bij Lease m. Tijdens het inleveren zal het voertuig geïnspecteerd worden. Ook nu maken wij het u graag

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

INNAMEPROTOCOL LEASEAUTO

INNAMEPROTOCOL LEASEAUTO Uw leaseovereenkomst is bijna afgelopen. Het moment komt dichterbij dat u de auto weer inlevert bij Lease m. Voorafgaand aan het inleveren wordt de auto geïnspecteerd. Ook nu maken wij het u graag gemakkelijk

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

MANTELOVEREENKOMST LEASING

MANTELOVEREENKOMST LEASING MANTELOVEREENKOMST LEASING Debiteurennummer: debiteurennummer» Ondergetekenden: 1. «Statutaire naam» «Adresregel_1» «Postcode» «Plaats» KvK: «KVKnummer», hierna te noemen "Klant", en 2. WagenPlan B.V.

Nadere informatie

automotions Lease INPROTPL/V INNAMEPROTOCOL Inleveren leasevoertuig bij einde contract

automotions Lease INPROTPL/V INNAMEPROTOCOL Inleveren leasevoertuig bij einde contract INNAMEPROTOCOL Inleveren leasevoertuig bij einde contract 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Gebruikersschade; Wat is acceptabel?.... 5 2.1 Krassen... 4 2.2 Deukjes... 5 2.3 Bumperschade... 6 2.4 Interieurschade...

Nadere informatie

Kenteken : PZ : Harley-Davidson

Kenteken : PZ : Harley-Davidson Kenteken : PZ-67-17 Merk Type : Harley-Davidson : WLC Dossiernummer : 2016816 Datum taxatie : 17/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Bouwjaar Gewicht Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational of goed en betrouwbaar verzekerd Welke financiering past bij u? Betreft de aankoop van uw Suzuki motor een zakelijke aankoop?

Nadere informatie

Protocol Schadewijzer

Protocol Schadewijzer Protocol Schadewijzer Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij Forward Lease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal

Nadere informatie

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Onderhouds- & garantieboekje Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Dit onderhouds- en garantieboekje hoort bij: Model Dealer stempel Kleur Deze ruimte is bedoeld voor het garantieregistratiecertificaat.

Nadere informatie

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd

Suzuki Financial Services. Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Suzuki Financial Services Financiële flexibiliteit, full service Operational Lease of goed en betrouwbaar verzekerd Heeft u voor uw nieuwe Suzuki motor financiële flexibiliteit nodig? Kies dan voor Suzuki

Nadere informatie

Innameprotocol. Datum Naam document Versie akkoord Publiceerbaar 23 mei 2018 Innameprotocol 1.0 Extern

Innameprotocol. Datum Naam document Versie akkoord Publiceerbaar 23 mei 2018 Innameprotocol 1.0 Extern Innameprotocol Versie 1.0 - mei 2018 Inleveren leaseauto Inhoud Inleiding... 3 Inleverlocaties... 3 Innamerapport... 3 Compleet... 3 Schoon... 3 Schades... 4 Checklist.... 4 Aanvaardbare schade... 4 Evaluatieschema...

Nadere informatie

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V.

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V. BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN De ondergetekenden, SMELT INTERIM DETACHERING B.V. Smelt Interim Detachering B.V., gevestigd te Baarn aan de Amalialaan 41B, verder te noemen werkgever en

Nadere informatie

GARANTIE VOORWAARDEN

GARANTIE VOORWAARDEN GARANTIE VOORWAARDEN Colofon Ontwerp: Studio Ibizz www.union.nl Wijzigingen voorbehouden. 2 www.union.nl INHOUD Artikel 1. Garantie 2 Artikel 2. Garantieperiode 2 Artikel 3. Garantie-uitsluitingen 2 Artikel

Nadere informatie

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk!

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk! Innameprotocol Dat schakelt makkelijk! Het Innameprotocol Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Volkswagen Pon Financial Services worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen.

Nadere informatie

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk!

Innameprotocol. Dat schakelt makkelijk! Innameprotocol Dat schakelt makkelijk! Het Innameprotocol Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij VOLKSWAGEN LEASING worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen. Dat is heel

Nadere informatie

LEASEN. Innameprotocol. Versie oktober 2018 VRIJHEID IN MOBILITEIT.

LEASEN. Innameprotocol. Versie oktober 2018 VRIJHEID IN MOBILITEIT. LEASEN Innameprotocol Versie oktober 2018 VRIJHEID IN MOBILITEIT. HET INNAMEPROTOCOL Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Volkswagen Pon Financial Services worden ingeleverd vertonen vaak

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure

Private Lease Innameprotocol. Klachtenregeling. Verzekeringsvoorwaarden. Acceptatieprocedure Private Lease Innameprotocol Verzekeringsvoorwaarden Privacy Aanvullende Acceptatieprocedure Klachtenregeling en Gebruiksvoorwaarden Voorwaarden Versie: v20160614 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inleverlocaties...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4

Inhoudsopgave. Inleiding 3. 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4 Inhoudsopgave Inleiding 3 0.1 : Items 4 0.2 Onderhoud 4 0.2 Suggesties 4 1.0 : Interieur 5 1.1 Dashboard 5 1.2 Hemelbekleding 5 1.3 Middenconsole / Decorinleg 5 1.4 Bekleding 5 1.5 Instrumenten 5 1.6 Matten

Nadere informatie

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140

Kenteken : 49-KPR-5. : Mercedes-Benz. Type : W140 Kenteken : 49-KPR-5 Merk : Mercedes-Benz Type : W140 Dossiernummer : 2016829 Datum taxatie : 20/10/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn:

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn: Inleveren van uw leaseauto Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke wijze Justlease.nl

Nadere informatie

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn.

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn. Inleverprocedure Inleverprocedure Schoonmaken: De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: Buitenkant van de auto reinigen d.m.v. de wasstraat of een handmatige,vergelijkbare reiniging.

Nadere informatie

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1

Audi Private Lease. Compleet Audi. ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 Audi Private Lease Compleet Audi ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 1 20-01-12 11:19 ARS3201-03 Audi Privat Lease Brochure_v12.indd 2 20-01-12 11:19 Audi Private Lease Vanaf nu kunt u ook eenvoudig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Suzuki Onderhoudsabonnement

Algemene voorwaarden Suzuki Onderhoudsabonnement Algemene voorwaarden Suzuki Onderhoudsabonnement 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Auto: Één motorvoertuig van het merk Suzuki, op naam gesteld van Klant. Het Suzuki Onderhoudsabonnement

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES. Artikel 1 Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES. Artikel 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: klant, iedere natuurlijk persoon, niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf,

Nadere informatie

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig.

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig. Inname Handleiding voor Einde looptijd voertuigen Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een einde looptijd voertuig dient te worden ingeleverd. Tevens wordt

Nadere informatie

Innameprotocol Versie April 2016

Innameprotocol Versie April 2016 Innameprotocol Proces inleveren leaseauto Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Driessen Autolease worden ingeleverd vertonen soms enige mate van gebruikssporen. Dat is heel normaal na het

Nadere informatie

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 1 Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 tussen 1.De Staat der Nederlanden, Ministerie van Defensie gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

GebruikS- en servicevoorschriften

GebruikS- en servicevoorschriften GebruikS- en servicevoorschriften Geachte consument, gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Kawasaki fiets. Om er voor te zorgen dat u veel rijplezier beleeft en behoudt aan uw nieuwe fiets, volgen

Nadere informatie

Innameprotocol Myleasecar MLC

Innameprotocol Myleasecar MLC Innameprotocol Myleasecar MLC-1.1 01-04-2018 Het Innameprotocol Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Myleasecar B.V. worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen. Dat is heel

Nadere informatie

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING GOED VOORBEREID OP WEG! Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto! Wij wensen u veilige kilometers toe. In dit instructieboekje vindt u belangrijke informatie voor het

Nadere informatie

Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel

Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Expertisenorm bij J. v/d Heijdenstraat 38 3261 LE Oud-Beijerland Tel.: 0186-62 13 06 Fax: 0186 61 94 44 E-mail: info@rijnmondlease.nl Internet: www.rijnmondlease.nl

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

Multicycle Garantiebepalingen 2015

Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen Hieronder worden de standaard garantiebepalingen van Multicycle beschreven. Deze garantiebepalingen gaan in op de leverdatum van de MC aan

Nadere informatie

HET INNAME- PROTOCOL GEACCEPTEERDE EN NIET GEACCEPTEERDE SCHADES

HET INNAME- PROTOCOL GEACCEPTEERDE EN NIET GEACCEPTEERDE SCHADES INNAMEPROTOCOL HET INNAME- PROTOCOL Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij SEAT Leasing worden ingeleverd vertonen vaak enige mate van gebruikssporen. Dat is heel normaal na het gebruik van

Nadere informatie

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers! 020-737 06 46 De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Gefeliciteerd met jouw fiets! Jouw fiets is geleverd met de garantievoorwaarden

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

tussen en NedTrain B.V.

tussen en NedTrain B.V. Raamovereenkomst inzake toegang tot en gebruik van Dienstvoorzieningen van NedTrain door Spoorwegondernemingen tussen en NedTrain B.V. Contractnummer NT..-.. Pagina: 1/8 De ondergetekenden: de. vennootschap..,

Nadere informatie

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY

Kenteken : AL : 2-AXLE-RIGED BODY Kenteken : AL-97-34 Merk Type : Riley : 2-AXLE-RIGED BODY Dossiernummer : 2016753 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken : AL-97-34 Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand

Nadere informatie

Inleiding Interieur... 4

Inleiding Interieur... 4 Inspectie Norm 1 Inhoud Inleiding... 3 1.0 Interieur... 4 1.1 Bekleding... 4 1.2 Dashboard / middenconsole / sierdelen... 4 1.3 Mattenset / vloerbekleding... 4 1.4 Instrumenten... 4 1.5 Laadruimte... 4

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Autotrust / Bynco Garantie

Autotrust / Bynco Garantie Autotrust / Bynco Garantie Op elke auto zit standaard 180 dagen garantie. Bynco werkt hierbij samen met Autotrust. Autotrust regelt het hele proces en voert de garantie uit. Bynco blijft altijd verantwoordelijk

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

Driessen Private Lease Innameprotocol

Driessen Private Lease Innameprotocol Driessen Private Lease Innameprotocol Private Lease www.driessenautogroep.nl/private-lease Versie 1 (02-2017) Proces inleveren leaseauto Auto s die na afloop van de leaseovereenkomst bij Driessen Private

Nadere informatie

tussen en NedTrain B.V.

tussen en NedTrain B.V. Raamovereenkomst inzake uitvoering diverse Diensten aan spoorvoertuigen (uitgezonderd goederenwagens) tussen en NedTrain B.V. Contractnummer NT...-.. Pagina: 1/ 7 De ondergetekenden: de. vennootschap..,

Nadere informatie

Onderstaand treft u een beschrijving van de inleverprocedure van uw leaseauto.

Onderstaand treft u een beschrijving van de inleverprocedure van uw leaseauto. INLEVERING VAN DE LEASE AUTO Onderstaand treft u een beschrijving van de inleverprocedure van uw leaseauto. Wat dient u gelijktijdig met de auto in te leveren? Kentekenbewijzen deel I en II (1a en 1b);

Nadere informatie

Drie jaar lang een nieuwe Suzuki voor de helft van de prijs.

Drie jaar lang een nieuwe Suzuki voor de helft van de prijs. Drie jaar lang een nieuwe Suzuki voor de helft van de prijs. Een Suzuki voor de helft van de prijs? Hoe kan dat nou? Waar het op neerkomt is dat je de restwaarde van de Suzuki bij aankoop alvast terugkrijgt.

Nadere informatie

Inleverhandleiding Privé Leaseauto. Privé Leaseauto

Inleverhandleiding Privé Leaseauto. Privé Leaseauto Privé Leaseauto Inleverhandleiding Privé Leaseauto Friesland Lease BV De Lange West 96 Postbus 725, 9200 AS Drachten T 0512 38 40 60 E info@frieslandlease.nl I www.frieslandlease.nl IBAN NL57RABO0356262375

Nadere informatie

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig.

Stap 2: Het constateren van eventuele beschadigingen aan het interieur van het voertuig. Bijlage Inname handleiding lease auto s Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging

Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Algemene voorwaarden voor garantieverlenging Leest u a.u.b. dit document zorgvuldig en volledig. Dit is een opsomming van de informatie die belangrijk is, voor het sluiten van dit contract van de garantieverlenging.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014 Algemene voorwaarden Voor Ontvangerservices 2014 Inhoud Inleiding 3 1. Definities en werkingssfeer 4 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 6 3. Annulering 7 4. Tarieven en betaling

Nadere informatie

Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade?

Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade? Inname protocol Inleiding: Hoe moet een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract worden beoordeeld op schade? Het doel: Duidelijkheid verschaffen over de wijze waarop motorrijtuigen

Nadere informatie

Expertisenorm bij SternLease

Expertisenorm bij SternLease Schade bij inname Wat is wel en wat is niet acceptabel Expertisenorm bij SternLease Ampèrestraat 71 1446 TZ PURMEREND Postbus 370 1440 AJ PURMEREND Tel.: 0299-46 92 00 Fax: 0299-46 92 01 E-mail: info@sternlease.nl

Nadere informatie

Inleverprotocol. Grijs kenteken

Inleverprotocol. Grijs kenteken Inleverprotocol Grijs kenteken Inleverprotocol Schoonmaken De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: schoonmaken in de wasstraat (of handmatig een vergelijkbare reiniging) de cabine en

Nadere informatie

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER

W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER W E B S H O P V O O R W AARDEN BRAAIMASTER ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. Braaimaster: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd te Medemblik, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer

Nadere informatie

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD)

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) Met het Kia Service Plan bent u op voorhand verzekerd van 3 jaar onderhoud van uw nieuwe Kia door uw officiële Kia-dealer of erkend Kia-reparateur.

Nadere informatie

Inleverprotocol. Geel kenteken

Inleverprotocol. Geel kenteken Inleverprotocol Geel kenteken Inleverprotocol Schoonmaken De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: schoonmaken in de wasstraat (of handmatig een vergelijkbare reiniging) het interieur

Nadere informatie

Staat van de auto De auto dient in goede staat (dat wil zeggen schoon van binnen en buiten) ingeleverd te worden.

Staat van de auto De auto dient in goede staat (dat wil zeggen schoon van binnen en buiten) ingeleverd te worden. Innameprotocol Proces inleveren leaseauto Iedere leaseperiode loopt op een gegeven moment af. Om het proces van inname zo duidelijk mogelijk te maken, hebben wij deze procedure opgesteld. Zo weet u precies

Nadere informatie

VERKOOP-/KOOPOVEREENKOMST

VERKOOP-/KOOPOVEREENKOMST VERKOOP-/KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: naam : adres : postcode/woonplaats :, eigenaar, hierna te noemen verkoper en, naam : adres : postcode/woonplaats :, hierna te noemen koper, Verklaren te zijn

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

Formula. I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o

Formula. I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o Formula I e d e r e t w e e o f d r i e j a a r e e n n i e u w e a u t o 1 Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA is Fiat Financial Solutions als geen ander op de hoogte van het Italiaanse

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer Overeenkomst inzake receptiedienstverlening tussen Stichting Nuffic en Opdrachtnemer Contractnummer Datum : contractnummer : datum Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST Ondergetekenden: Stichting Nuffic, gevestigd

Nadere informatie

Inname Wijzer. Richtlijnen inzake innameschades

Inname Wijzer. Richtlijnen inzake innameschades Inname Wijzer Richtlijnen inzake innameschades Inleiding 2 In dit handboek vindt u terug hoe een geleasd of gehuurd motorvoertuig aan het einde van een contract wordt beoordeeld op schade. Het doel: Deze

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN O P T I E O V E R E E N K O M S T De ondergetekenden: 1. [ ] B.V., gevestigd te en kantoorhoudende te [ ], aan [ ], hierna te noemen: Optieverlener, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar statutair

Nadere informatie

Handleiding voor het inleveren van je auto

Handleiding voor het inleveren van je auto Handleiding voor het inleveren van je auto BEL met +31 (0)30-850 1500 MAIL naar inleveren@justlease.nl Inlevering van je lease auto bij einde contract Na de contractperiode lever je de lease auto in bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Personal Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. PL20150002 Juli 2015 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Persoonlijke lening...

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Toyota Hybride garantie Voorwaarden

Toyota Hybride garantie Voorwaarden Toyota Hybride garantie Voorwaarden Identificatie van uw Toyota Model Toyota: Kenteken: Hybride garantie Het is ons een genoegen u een nieuwe service van Toyota aan te bieden. Toyota Hybride garantie biedt

Nadere informatie

Verkoopovereenkomst voor de overdracht van WMO hulpmiddelen van Welzorg Nederland B.V.

Verkoopovereenkomst voor de overdracht van WMO hulpmiddelen van Welzorg Nederland B.V. Verkoopovereenkomst voor de overdracht van WMO hulpmiddelen van Welzorg Nederland B.V. De ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap [***], statutair gevestigd te [***], ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ

Kenteken : DR Merk : JAGUAR Type : XJ Kenteken : DR-43-96 Merk Type : JAGUAR : XJ Dossiernummer : 2016751 Datum taxatie : 30/09/2016 Kenteken Soort voertuig Merk Type Uitvoering Bouwjaar Gewicht Wielbasis Km stand Brandstof Chassisnummer/identificatienummer

Nadere informatie

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn:

Eventueel extra in de lease opgenomen accesoires dienen ook bij inlevering aanwezig te zijn: Inleveren van uw leaseauto Deze handleiding is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de staat waarin een lease-auto dient te worden ingeleverd. Bovendien wordt beschreven op welke wijze Justlease.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013 Algemene Voorwaarden Voor Ontvangerservices 2013 Inhoud 1. Definities en werkingssfeer 3 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 5 3. Annulering 5 4. Tarieven en betaling 5 5. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

INNAMEPROTOCOL VERSIE AutoInspectie Nederland - +31(0)

INNAMEPROTOCOL VERSIE AutoInspectie Nederland - +31(0) INNAMEPROTOCOL VERSIE 2017.7 Voertuiginspecties Transparant inspectierapport Inspectie App Volledige ontzorging Onafhankelijk Erkend Register Taxateurs Landelijke dekking INHOUD UITLEG... 3 1. Interieur...

Nadere informatie

Alle praktische informatie over de garantie op uw auto. Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking

Alle praktische informatie over de garantie op uw auto. Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking Alle praktische informatie over de garantie op uw auto Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking bynco.com GARANTIE Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw auto op bynco.com.

Nadere informatie

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel

Optie lint Tuinbouwweg Park Triangel Dit is een onverbindend concept: aan dit concept kunnen geen rechten worden ontleend. Zonder overeenstemming tussen partijen kunnen partijen hieraan geen rechten ontlenen. Ondertekening vindt plaats na

Nadere informatie

VAN DER HEIJDEN AUTOLEASE

VAN DER HEIJDEN AUTOLEASE VAN DER HEIJDEN AUTOLEASE INNAMEPROTOCOL Pagina 1 van 8 1. Acceptabele schades:... 3 1.1 Ruiten... 3 1.2 Spiegels... 3 1.3 Kunststof delen interieur... 3 1.4 Kunststof delen exterieur... 3 1.5 Deursponningen...

Nadere informatie

ALPHA SCHILDERWERKEN GOUDA ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERHOUDSABONNEMENT. Artikel 1. Definities.

ALPHA SCHILDERWERKEN GOUDA ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERHOUDSABONNEMENT. Artikel 1. Definities. ALPHA SCHILDERWERKEN GOUDA ALGEMENE VOORWAARDEN ONDERHOUDSABONNEMENT Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: - het Onderhoudsbedrijf: de natuurlijke of rechtspersoon die

Nadere informatie

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5

Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 Huurovereenkomst Crumble development HuubieBuubie speelkeuken Pagina 1 van 5 De ondergetekenden: 1. Crumble development, gevestigd te Grubbenvorst, aan de Julianastraat 32, ten deze vertegenwoordigd door

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling. Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Noor Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Noor betreffende de verkoop, levering en betaling.

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO

HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO HANDLEIDING INNAMESCHADE LEASEAUTO 1 Inleiding: In deze handleiding leggen wij u uit hoe wij al onze motorvoertuigen tijdens en aan het einde van een contractperiode beoordelen op schade. Het doel: Het

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant );

OPTIE OVEREENKOMST. De heer en/of mevrouw, geboren op, te, wonende te, (hierna: Optant ); OPTIE OVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: I. Wilgenwold B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum, in dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto. Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades:

Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto. Acceptabele en niet verwijtbare gebruiksschades: Innameprotocol bij het inleveren van de Leaseauto Het innameprotocol is ontwikkeld om het voor u als klant zo helder mogelijk te maken wat u kan verwachten bij inlevering van de leaseauto als het contract

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Mondeo Wagon 1.6 Atlantic

Finnik Autorapport Ford Mondeo Wagon 1.6 Atlantic TV-GB-48 Finnik Autorapport Ford Mondeo Wagon 1.6 Atlantic Deze Ford Mondeo Wagon komt uit 1998, werd geleverd van 25-06-1998 tot 30-07-1999 en kostte toen 18.677,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

De duurzame mobiliteitsprovider. Handleiding voor het inleveren van uw auto

De duurzame mobiliteitsprovider. Handleiding voor het inleveren van uw auto De duurzame mobiliteitsprovider Handleiding voor het inleveren van uw auto Inlevering van uw lease auto bij einde contract Aan het einde van de contractperiode levert u uw lease auto in bij Terberg Leasing

Nadere informatie