SEL FIE TSTOCHT (ROUTEBLAD A)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEL FIE TSTOCHT (ROUTEBLAD A)"

Transcriptie

1 Afstand Routebladen Hillegom Bennebroek Verzorgingspost Vogelenzang De Zilk Lisse Sassenheim Warmond Rijpwetering Lisse Hillegom SEL FIE TSTOCHT (ROUTEBLAD A ) Welkom bij deze fietstocht ter ere van het 70-jarige bestaan van Tjarda! Tijdens deze fietstocht worden diverse punten uit de Tjarda -historie aangedaan. Waar je precies langskomt, is afhankelijk van de route die je kiest. Route 1 7 km ABCTU Route 2 16 km ABDEU Route 3 22 km ABDFGTU Route 4 23 km ABDFHITU Route 5 29 km ABDFHJTU Route 6 44 km ABDFHLOPSTU Route 7 48 km ABDFHMNOPSTU Route 8 70 km ABDFHKOQRSTU In de routebeschrijving kom je -symbooltjes tegen bij de tekst die over de route gaat. Ook kom je -symbooltjes tegen, die een plaats aangeven waar je wordt geacht een selfie te maken. Deze selfies zijn een soort digitale stempelposten, dus je mag e r niet eentje overslaan. Via zijn de routes ook digitaal als PDF beschikbaar. Je kunt de selfies tijdens de route mailen naar fietstocht@tjardahillegom.nl of via de app sturen aan Hester Als je ze niet onderweg kunt sturen, kun je ze bij terugkomst aan ons laten zien. Tot slot willen we je erop wijzen dat je op eigen risico fietst! Let dus goed op onderweg! Veel plezier gewenst! Hester Kaatee en Alex Langeveld

2 (ROUTEBLAD B1) Je start bij het troephuis aan de Oude Weerlaan 63. Sinds circa 1975 is de Tjarda gehuisvest op de huidige lokatie. Tot 1996 stond hier een houten gebouw. Dit gebouw telde één bouwlaag met dezelfde afmetingen als het huidige troephuis. Maak uiteraard even een selfie voor vertrek! Aan de linkerzijde op de foto was het welpenlok aal (eerste raam en de deur). De rechterzijde was het verkennerslokaal (de deur met de twee ramen aan weerszijden). De strook in het midden (met de kleine raampjes) bestond (van voor naar achteren) uit de toiletgroep, een keukentje en een piepklein leiderslokaal. De Wilde Vaart was eerst ondergebracht in een krakkemikkige caravan achter het troephuis en later in een portocabin links naast het gebouw. In de vroege morgen van 8 oktober 1996 werd het troephuis door een felle brand in de as gelegd. De Wilde -Vaartkeet en het welpenlokaal werden volledig verwoest. Je fietst rechtsaf de dijk op. Aan het einde van de Oude Weerlaan ga je bij de rotonde het fietspad op en gaat direct rechtsaf de rotonde weer af om zo de Weerlaan te (blijven) volgen. Bij de kruising met verkeerslichten steek je de Weeresteinstraat over en kom je op de Pastoorslaan. Na een grote bocht naar links, kun je linksaf de oude Pastoorslaan op. Aan de linkerzijde van de straat ligt een braakliggend terrein, waar het eerste troephuis heeft ge staan. De opkomsten werden toen gehouden op de zolder van de bollenschuur van de firma "Gebroeders van Zanten" aan Pastoorslaan nummer 12.

3 (ROUTEBLAD B2) Onderstaande foto is in 1947 gemaakt voor die bollenschuur. Probeer hier (ondanks de afwezigheid van de bollenschuur) toch een leuke selfie te maken! Dwars op dit stukje "oude Pastoorslaan" ligt een zijstraat, de B urgemeester van Niekerklaan. Fiets deze in. Aan het einde van de straat loopt deze breder uit. Op de plaats van de nieuwbouwwoningen aan de linkerhand, stond 15 jaar geleden nog een bollenschuur. In die bollenschuur werden de boten in de winter van 1997 onderhouden, toen we na de brand geen eigen clubhuis hadden. Er was geen stromend water; we mochten toen gebruik maken van de toilette n bij speeltuin Weerestein (na de versmalling aan je rechter hand). Als je door de versmalling links gaat en meteen weer rechts, sta je in de Michiel de Ruyterstraat. Deze fiets je uit tot het eind en dan ga je linksaf de Sixlaan op. Halverwege de straa t zie je aan je linkerhand een nieuw gebouwde kerk. Op de plaats van deze kerk stond tot 1980 een oude kerk (zie foto), die echter door brand is verwoest. In de bijgebouwtjes achter de toenmalige kerk is Tj arda is op 22 september 1945 opgericht. Een klein stukje in de zijstraat staat nog een resterend stukje muur van de oude kerk. Maak een selfie bij deze historische plek!

4 (ROUTEBLAD B3) De Sixlaan verder af afrijden tot de rotonde. Tussen de 1e en 2e afslag van de rotonde ga je rechtsaf het parkeerterre in over. Aan het einde van het parkeerterrein kun je rechtsaf. Daarna ga net voor de parkeergarage linksaf het Henri Dunantplein op. Aan de rechterzijde van het plein staat sinds enkele jaren nieuwbouw met onder andere de winkel van Harly Schoenen. Daarv oor stond hier de brandweergarage, die omstreeks 1975 werd gebouwd. Tot die tijd heeft hier de bollenschuur van de firma Bijvoet gestaan, waar de verkenners en welpen enkele jaren tijdelijk verbleven. De ingang van de schuur lag destijds aan de achterzijde van dit blok aan de Van den Endelaan. In de tijd tussen de sloop van de bollenschuur en de bouw van het troephuis aan de Oude Weerlaan, werd tijdelijk onderkomen gevonden in een schuur aan de Oosteinderlaan. Maak een selfie, waarop te zien is dat jullie d e oude bollenschuur nergens meer kunnen herkennen.

5 (ROUTEBLAD C) Houd de rechterzijde van het plein aan en fiets richting de Albert Heijn. Aan het einde rechtsaf en bijna meteen weer linksaf, het straatje naast de parkeergarage in. Aan het einde ga je rechtsaf en vóórdat je de rotonde opgaat weer linksaf. De straat buigt nu linksaf de Kerkstraat in. Halverwege de Kerkstraat ga je rechtsaf richting de houten ophaalbrug. Na de brug linksaf en daarna de eerste straat rechtsaf, de Vinkenlaan, in. De Vinke nlaan buigt verderop naar links en komt dan op de Hoofdstraat uit, tegenover de Jozefschool. Steek de straat over naar links en sla meteen rechtsaf de Brouwerlaan in. Ga de 2e straat links in. Dit is de Buddenborgstraat.

6 (ROUTEBLAD T) Aan het einde van de straat kom je bij een stalen fietsbrug. Deze brug heeft niet zoveel met de geschiedenis van Tjarda de maken, maar geeft wel een leuk beeld van wat ooit één van de meest bedrijvige plaatsen van Hillegom is geweest. Vroeger lag Hillegom namelijk aan de rand van de duinen. Waar nu de bollenvelden en het sportpark liggen, was vroeger allemaal duin. In het groen waren vele boomgaarden, die ervoor zorgden dat Hillegom beroemd was om haar fruitteelt. In 1717 kreeg Hillegom zelfs een eigen fruitmarkt in Amsterdam. Om het fruit naar Amsterdam te vervoeren, werd het hier in de haven overgeladen in bo ten, die over de Haarlemmermeer (die toen nog niet was drooggelegd) naar Amsterdam voeren. Inmiddels is het hier een stuk rustiger. Eens per jaar varen hier de vletten van Tjarda tijdens de actie "Schoon Schip". En ook eenmaal per jaar komt hier de boot van Sinterklaas aan. Dan is het hier weer ouderwets druk. Maak hier een leuke selfie op/bij/naast/onder de brug. Aan de overzijde van de brug volg je het straatje en ga je linksaf richting de achterzijde van het gemeentehuis. Volg de straat tot het einde en ga linksaf de Van Meerbeekstraat in. Net voorbij de Aldi en "De Houttuin" ga je rechtsaf de Hoofdstraat in. Aan de linkerzijde zie je de hardstenen "Oude Pomp", waar de mensen vroeger hun water konden halen. Fiets de Hoofdstraat verder af en ga net voor de Martinuskerk rechtsaf de Mariastraat in. Deze straat rijd je uit tot het einde. Daar ga je rechtsaf de Vosselaan op. Bij het eerste kruispunt sla je linksaf de Trompenburg op. Volg deze slingerende straat en ga aan het einde linksaf de Molenlaan in. Een stuk verderop (nog voorbij de oude molenstomp) ga je rechtsaf een fietspad op. Dit fietspad rijd je af tot je net voor de doorgaande weg weer rechtsaf een fietspad op kunt. Volg di t fietspad langs de Weerlaan tot de rotonde. Deze rotonde neem je driekwar t en daarna ga je meteen weer rechtsaf de Oude Weerlaan op.

7 (ROUTEBLAD U) De route eindigt weer bij het troephuis. Maak nog even een selfie als bewijs dat je het gehaald hebt! Meld je daarna even af bij de organisatie. Alvast eet smakelijk als je ook blijft BBQ-en! In het begin van de routebeschrijving heb je iets kunnen lezen over het oude troephuis, dat in 1996 is afgebrand. Hieronder staat nog wat informatie over de bouw van het huidige troephuis. Nadat het oude troephuis was gesloopt, restte lange tijd alleen nog de betonnen funderingsplaat. Na een lange tijd van lobbyen en fondsenwerving kon in 1998 dan echt met de bouw beginnen. In februari werden in de bestaande vloer funderingspalen geheid, waarna de aannemer met het casco aan de slag kon. Op 13 juni 1998 werd het nieuwe gebouw dan eindelijk door de aannemer overgedragen aan de groep. Het gebouw bestond nog uit een grote open ruimte op de beneden en bovenverdieping. Door de toenmalige bouwcommissie, de Wilde Vaart en enkele leiding is in krap een jaar tijd het gehele interieur gebouwd. Alle tussenwanden, plafonds, aan - en afvoeren, electra, keukens, toiletgroepen en nesthokken zijn in eigen beheer gerealiseerd. Het resultaat was dat op 1 mei 1999 de feestelijke opening plaats kon vinden. De brandweer, de laatsten die in het oude pand waren geweest, opende symbolisch het nieuwe pand. Met een brandspuit werd de toegang door de roldeur geopend.

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Een rondje Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel Inleiding We beginnen in de Zuidplaspolder op de kruising van de Ringvaartlaan en het fietspad dat omhooggaat naar de Gele Brug en het Oude Dorp. Bij het

Nadere informatie

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015

Routes. Avondvierdaagse Leidsche Rijn. 18 tm 22 mei 2015 Routes Avondvierdaagse Leidsche Rijn 18 tm 22 mei 2015 Datum: 13-04-2015 Versie: 1.5 Telefoonnummer EHBO: 06 20802500 Telefoonnummer verkeersregelaars: 06 52077300 Dag 1 5 km Dag 1 5 km 1 2VR, cat B Vertrek

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT HULST Vertrek: voor de school. Rijd via de Margrietstraat en de Schoolstraat naar de Vylainlaan. Goed uitkijken en achter elkaar rijden, want

Nadere informatie

Speurroute Oude beroepen Apeldoorn 1900

Speurroute Oude beroepen Apeldoorn 1900 Speurroute Oude beroepen Apeldoorn 1900 Routebeschrijving en tips voor de begeleider Benodigdheden: - speurboekje voor elk kind - potlood voor elk kind - route en beschrijving voor de begeleider START

Nadere informatie

Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel

Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel Wandeling door de Velhorst en naar de Staringkoepel Afstand: 8 km Start: Hotel Landgoed Ehzerwold Ehzerallee 14-7218 BS Almen Parkeren voor het hotel, in de driehoek van wegen. Positie van het hotel op

Nadere informatie

Toeristische route door BLERICK

Toeristische route door BLERICK Toeristische route door BLERICK pag. 2 TOERISTISCHE ROUTE DOOR BLERICK VOOR ROLSTOELERS EN SCOOTMOBIELEN Het is raadzaam om wat te drinken mee te nemen Wij beginnen bij het Oude Raadshuis op het Antoniusplein.

Nadere informatie

Beste PeugeotCCclubleden

Beste PeugeotCCclubleden Bij pech onderweg of andere problemen: Ingrid 0626764668 Raymond 0621655180 Beste PeugeotCCclubleden Allereerst willen wij, het bestuur van de PeugeotCCclub, iedereen van harte welkom heten op onze Zomermeeting.

Nadere informatie

Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde. Routeverkenning aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Lichtenvoorde

Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde. Routeverkenning aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Lichtenvoorde Schoolverkeersexamens Lichtenvoorde Routeverkenning aangeboden door, afdeling Lichtenvoorde In deze presentatie nemen we jullie mee op de route van het praktisch verkeersexamen in Lichtenvoorde. Let goed

Nadere informatie

P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor

P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor Arcen Routebeschrijving P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor 1. Vanaf Raadhuisplein (rechts van t Zoete Genot) Koestraat in. Op kruising RA (Lingsforterweg).

Nadere informatie

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre

Eindhoven. Eindhoven Airport. Wintelre. Veldhoven 4 8/9. Vessem. Oerle. Zandoerle. Knegsel. Waalre Wintelre Vessem beers n Waalre Veldhoven Knegsel Zandoerle Oerle Eindhoven Eindhoven Airport 51 52 82 83 62 88 60 61 07 44 45 28 30 49 40 15 18 91 02 03 41 35 38 53 86 63 42 43 25 22 16 04 48 36 37 10

Nadere informatie

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open!

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! L E G E N D E *** Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! Kijk naar, maak oogcontact met Linkerarm uitsteken Rechterarm uitsteken Fietstraject

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST Vertrek: bij garage Drijdijk. Vertrek vanaf dit punt in de richting van Heikant/Sint Jansteen. Kijk bij het opdraaien van de Emmabaan

Nadere informatie

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...????

Tijdens het examen staan op een aantal plekken mensen te kijken of jij alles wel goed doet en waar die dadelijk staan...???? Pagina 1 van 12 In dit boekje vind je de route van het praktische verkeersexamen. In foto s en tekst kun je de hele route vanuit je stoel volgen. Het is echter de bedoeling dat je de route aan de hand

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN HULST Vertrek: voor de kerk Volg de Hulsterloostraat richting Clinge, tot het eind. Hier kom je bij de zogenaamde rare kronkel. Kijk

Nadere informatie

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km

Midden-Delflandroute. Route. 47.1 km Route 6 47.1 km Midden-Delflandroute Midden-Delfland is een mini-groen Hart, dat ingeklemd ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Delft. Het is nog steeds verrassend rustig en landelijk in dit mooie polderland.

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT

ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT ROUTEBESCHRIJVING STADSWANDELING OIRSCHOT Een van de mooiste marktpleinen van Brabant ligt in Oirschot. Dit marktplein is beschermd dorpsgezicht en de kastanje- en lindebomen, de gaaf bewaarde oude huizen,

Nadere informatie

Fietsroute tussen Bouwgein en Jeugdland

Fietsroute tussen Bouwgein en Jeugdland Fietsroute tussen Bouwgein en Jeugdland Welkom bij de bouwspeeltuin! Weet je dat er zowel bij Jeugdland als bij Bouwgein van alles te doen is? Je kunt er niet alleen hutten bouwen, maar ook spelen, skelteren

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Watersnood. op Marken. Versie 3 d.d

Watersnood. op Marken. Versie 3 d.d Watersnood op Marken Versie 3 d.d. 11-10-2013 Watersnood op Marken Beste puzzelaar, Je bent nu waarschijnlijk via de dijk op het eiland Marken aangekomen. Maar wist je dat deze dijk er tot 1957 niet lag?

Nadere informatie

Verkeersexamen. Veilig op de fiets

Verkeersexamen. Veilig op de fiets Verkeersexamen 2018 Veilig op de fiets Introductie Om exact 08:30 uur start het eerste kind bij de start op het Harmen Visserplein. Elk kind krijgt een hesje met een nummer. Dit nummer staat op de startlijst

Nadere informatie

Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg. Les 6: Speurtocht door Maastricht

Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg. Les 6: Speurtocht door Maastricht Mede Mogelijk gemaakt door: Regionaal Historisch Centrum Limburg Les 6: Speurtocht door Maastricht Les 6:Speurtocht door Maastricht Opdrachten Deze speurtocht is speciaal voor jullie uitgezet. Ze voert

Nadere informatie

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera

1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera 1. Wandeling Kala Nera Milies Kala Nera Een prachtige afwisselende wandeling vanuit Kala Nera, een toeristisch kustplaatsje, naar Milies dat 400 meter hoger tegen de helling ligt, en vervolgens via een

Nadere informatie

Speurtocht Hoogeloon 2017

Speurtocht Hoogeloon 2017 Speurtocht Hoogeloon 2017 1. Ga linksaf richting 2. Sla hier het (zand)pad in. 3. Loop langs deze schuur en en ga rechtdoor. 4. Aan de linkerkant zien wij nu dit. 5. Bij de boerderij met het jaartal 1998

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO13- en JO15- jeugd 21 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers

Nadere informatie

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d

Rijkdom. in Broek in Waterland. Versie 3 d.d Rijkdom in Broek in Waterland Versie 3 d.d. 25-09-2014 Rijkdom in Broek in Waterland Beste puzzelaar, Je staat nu midden in Broek in Waterland. Broek betekent een moerassig gebied. In de omgeving zijn

Nadere informatie

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp)

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) START FIETSPROEF Goed langs de rechterzijde van de straat rijden tot op het einde. Aan het kruispunt moet je oversteken en linksaf het

Nadere informatie

SPELREGELS START. Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek om.

SPELREGELS START. Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek om. SPELREGELS De speurtocht start en eindigt op het Tongerloplein te Roosendaal. Blijf bij je groepje en let op het verkeer! START Loop vanaf het Tongerloplein richting Molenstraat en sla rechtsaf de hoek

Nadere informatie

Routebeschrijving Goudse Haringparty Gouwekerk Hoge Gouwe LB Gouda

Routebeschrijving Goudse Haringparty Gouwekerk Hoge Gouwe LB Gouda Routebeschrijving Goudse Haringparty 2019 Gouwekerk Hoge Gouwe 39 2801 LB Gouda Welkom in Gouda U bent uitgenodigd door een Goudse ondernemer om een bezoek te brengen aan de Goudse Haringparty in de Gouwekerk.

Nadere informatie

Fietsroute tussen Jeugdland en Bouwgein

Fietsroute tussen Jeugdland en Bouwgein Fietsroute tussen Jeugdland en Bouwgein Welkom bij de bouwspeeltuin! Weet je dat er zowel bij Jeugdland als bij Bouwgein van alles te doen is? Je kunt er niet alleen hutten bouwen, maar ook spelen, skelteren

Nadere informatie

ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM

ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM ROUTE AVONDVIERDAAGSE 17 t/m 20 juni 5 KM Vertrek vanaf school (18.00 uur) 5 km maandagavond 17 juni 2019 De Beukenlaan in, linksaf de Mildijk op. Linksaf de Poldersekade op, linksaf de Waaldijk op. Bij

Nadere informatie

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Scootmobielroute : Vanaf station Venlo - Grubbenvorst - Velden - Venlo. Voor rolstoelers, scootmobielen, fietsers en wandelaars. 1. We

Nadere informatie

Oefening voor het Praktisch VERKEERSEXAMEN 2017

Oefening voor het Praktisch VERKEERSEXAMEN 2017 WEGWIJS in Baarn Oefening voor het Praktisch VERKEERSEXAMEN 2017 1 Beste ouders (en leerlingen van groep 7), Hierbij ontvangt u de fietsroute Wegwijs in Baarn voor het Verkeersexamen. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Jubileum Route Size: (regular) Difficulty: Terrain:

Jubileum Route Size: (regular) Difficulty: Terrain: Inleiding Jubileum Route Size: (regular) Difficulty: Terrain: Aangezien dit de Jubileum route van het DCE is kom je op deze route verschillende navigatie technieken, caches en vragen tegen die we de afgelopen

Nadere informatie

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren.

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren. Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Rij over de Bruistensingel richting s-hertogenbosch Rij langs het Shell benzinestation. (volg het bord Avonturenland).

Nadere informatie

Net over de grens 37 km

Net over de grens 37 km STARTPUNT: Postelhoek Laagsestraat 56, 7637 PC Oud Ootmarsum Overijssel Net over de grens 37 km De fietsroute Net over de grens brengt u vanaf eetcafé Postelhoek in Oud-Ootmarsum al snel in Duitsland.

Nadere informatie

Oefening voor het PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN

Oefening voor het PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN WEGWIJS in Baarn Oefening voor het PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN 1 Baarn, 31 maart 2015 Beste ouders (en leerlingen van groep 7), Hierbij ontvangt u de fietsroute Wegwijs in Baarn voor het Verkeersexamen. Het

Nadere informatie

Routeboek Ster van Woensdrecht 2016

Routeboek Ster van Woensdrecht 2016 Routeboek Ster van Woensdrecht 2016 ALLE VOERTUIGEN EN DEELNEMERS DIENEN ZICH AAN DE NORMALE VERKEERSREGELS TE HOUDEN! BIJ STOPPEN MET VOERTUIG OF FIETS ZO VER MOGELIJK NAAST EN NIET OP DE WEG! GEEF OP

Nadere informatie

Omloop Tom Schouten Wielersport (2016) - route 100 km

Omloop Tom Schouten Wielersport (2016) - route 100 km START HSK Trias, Jaap Edenweg Voorbij ingang parcours Vervolgens fietspad (Jaap Edenweg) Fietspad Jaap Edenweg Bij splitsing fietspad Fietspad bocht naar rechts volgen en alsmaar blijven rijden Einde pad

Nadere informatie

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km

Fietsroute door de Zuidplaspolder. Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Zuidplaspolder Routebeschrijving 33 km Deze fietstocht laat u de mooie plekjes en locaties zien waar wij van het hoogheemraadschap en de vereniging Molenvrienden Rottemerengebied trots op zijn. De fietsroute

Nadere informatie

Bunschoten Spakenburg

Bunschoten Spakenburg Bunschoten P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor Route A 11 12 08 15 72 73 10 09 09 07 50 03 Route B 11 02 24 25 20 19 08 15 72 73 10 09 06 07

Nadere informatie

De route in woorden. km richting locatie in gebouw HRR HRR Groenendaal 11, Wassenaar gebouw uit rechtsaf hek door rechtsaf.

De route in woorden. km richting locatie in gebouw HRR HRR Groenendaal 11, Wassenaar gebouw uit rechtsaf hek door rechtsaf. De route is opgeslagen op www.afstandmeten.nl http://afstandmeten.nl/index.php?id=1988556 kleur KWBN-pijlen: GEEL; ROUTETEKENING OP PAPIER ACHTEROP, let op: ook DETAILTEKENINGEN. U loopt rondom Meijnedel.

Nadere informatie

Wandeltocht door Joods Amsterdam

Wandeltocht door Joods Amsterdam Wandeltocht door Joods Amsterdam Frederiksplein - Amstel - Nieuwe Grachten - Utrechtsestraat - Frederiksplein. Deze wandeltocht hoort bij de website www.joodsamsterdam.nl. Op deze website staat zoveel

Nadere informatie

Spot-Meeting op zaterdag 14 april 2012 in de bollenstreek

Spot-Meeting op zaterdag 14 april 2012 in de bollenstreek Spot-Meeting op zaterdag 14 april 2012 in de bollenstreek Op zaterdag 14 april 2012 organiseren wij een spotmeeting in de bollenstreek bij Warmond, Hillegom en Vogelenzang. Om ervoor te zorgen dat de meeting

Nadere informatie

Proeven Praten Plezier

Proeven Praten Plezier Dinsdag 23 juni 2015 16.00-20.00 uur Cultureel Kwartier Museum Gouda Museumtuin Achter de Kerk Dé Goudse Netwerkbijeenkomst Proeven Praten Plezier Welkom in Gouda U bent uitgenodigd door een Goudse ondernemer

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 1km 2015 Falkplan BV 2 van 7 Nederland Utrecht De Ronde Venen 49.7 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 181296 Falk-VVV fietskaarten,

Nadere informatie

Stadswandeling Deventer (W1)

Stadswandeling Deventer (W1) Stadswandeling Deventer (W1) Sla vanaf Homestay Dreamtime LA en ga aan het einde van de straat RA (Bessenstraat). Aan het einde van deze straat LA (Bloemstraat). Negeer afslag R. Volg de bocht RA (Ligusterpad;

Nadere informatie

Verkeersexamen. 16 mei 2017 Veilig op de fiets

Verkeersexamen. 16 mei 2017 Veilig op de fiets Verkeersexamen 2017 16 mei 2017 Veilig op de fiets Introductie Om exact 08:30 uur start het eerste kind bij de start op het Harmen Visserplein. Elk kind krijgt een hesje met een nummer. Dit nummer staat

Nadere informatie

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85%

Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Trage Tocht Voorstonden Wandeling 1 Afstand : 15 km Percentage verhard-onverhard 15% - 85% Duur : 4 uur Toegankelijkheid : Graspad langs de Oekense beek kan op sommige stukken begroeidzijn of flink nat

Nadere informatie

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden)

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) Superfietser 2015 Belangrijkste regels -Volg de aanwijzingen van de politie. -Iedereen moet stoppen. -Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) -Je mag doorrijden. -STOP

Nadere informatie

De van Gogh Fietsroute

De van Gogh Fietsroute Vincent van Gogh is met de Snikke, de trekschuit, gevaren van Hoogeveen naar Nieuw- Amsterdam. Kort buiten Hoogeveen passeerde hij de plek waar nu het dorpje Geesbrug ligt. Het dorpje waar Bed en Breakfast

Nadere informatie

HAMMERBEZINNINGSROUTE

HAMMERBEZINNINGSROUTE HAMMERBEZINNINGSROUTE ROUTE 4,8 km Een wandelroute van 4,8 km vanaf de Brink door het dorp, over de Mageler Es en terug over de Algemene Begraafplaats. De route loopt gedeeltelijk over onverharde paden

Nadere informatie

KORTE STRUIN 17. Maart Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen

KORTE STRUIN 17. Maart Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen KORTE STRUIN 17 Maart 2018 Vanuit Hatert door Elshof en ander Heumens groen Door Frans Sijben Nijmegen Deze korte Struin vertrekt vanuit Hatert. U loopt een tijd langs de rand van de wijk. Maar al gauw

Nadere informatie

SCOUTING WARTBURG AMSTERDAM

SCOUTING WARTBURG AMSTERDAM Fietstocht langs de historische locaties van Scouting Wartburg in Amsterdam-Noord zaterdag 22 juni 2013 SCOUTING WARTBURG AMSTERDAM Welkom bij de historische Wartburg fietstocht Ter gelegenheid van de

Nadere informatie

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD!

ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! Han Bastiaanstoernooi JO11- en JO9 20 mei 2017 ONZE SPONSOREN EN VRIJWILLIGERS ZIJN GOUD WAARD! 1 Zonder de hulp van deze sponsoren en niet in de minste plaats onze grote groep aan vrijwilligers is het

Nadere informatie

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40 Fietsroute Ede P=paddenstoel / Y=wegwi jzer / ri =richting / 62/80/79=knooppunt / LA=linksaf / RA=rechtsaf / RD=rechtdoor Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST

ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK - HULST ADVIES FIETSROUTE HENGSTDIJK HULST Vertrek: voor de school. Fiets richting Vogelwaarde via de Hengstdijkse Kerkstraat. Let op: fiets achter elkaar, want er is hier

Nadere informatie

Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS

Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS Route Schoonoord - Eesergroen - Gasselternijveen STROOMAFWAARTS lengte: startpunt: eindpunt: circa 20 km parkeerplaats Openluchtmuseum Ellert en Brammert, Schoonoord parkeerplaats Vakantiepark Hunzepark,

Nadere informatie

2. Start wandeling Loop vanuit Cultuurhuis de Paulus naar rechts, naar de stoplichten Ga rechtsaf Stop bij foto A (Leidsestraatweg nummer 16)

2. Start wandeling Loop vanuit Cultuurhuis de Paulus naar rechts, naar de stoplichten Ga rechtsaf Stop bij foto A (Leidsestraatweg nummer 16) Fotowandeling langs de route van de tram 1. Start Cultureel Centrum de Paulus Expositie van de Blauwe Tram Filmbeelden Blauwe Tram Ophalen fotowandeling Uitleg fotowandeling. Met behulp van de uitgeschreven

Nadere informatie

- Routebeschrijving puzzelroute -

- Routebeschrijving puzzelroute - - Routebeschrijving puzzelroute - Beste avonturiers, Ik vind het fantastisch dat ik met jullie op pad mag. De puzzelroute die jullie gaan rijden heb ik al een aantal keer gereden. Ik ga jullie daarom wat

Nadere informatie

Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten

Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten Fotozoektocht per fiets naar Brialmontforten ZOMER 2015 www.fietsersbond.be/kontich Tips en afspraken Met deze fotozoektocht leidt Fietsersbond vzw afdeling Kontich je deze zomer (tot 20 september) naar

Nadere informatie

Lefkada ten Voeten Uit

Lefkada ten Voeten Uit Lefkada ten Voeten Uit Wandeling nr. 1 p.10, tussen LE3 en LE4, er is geen ketting meer. p.10, na LE4, twee bankjes (achter de vuilnisbakken), de vuilnisbakken waren weg. Wandeling nr. 2 p.12, toen wij

Nadere informatie

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Vanuit het noordwesten (A2 s-hertogenbosch): Houd vanuit de A2 afslag Eindhoven Centrum / Nijmegen aan. Volg de lange, scherpe bocht naar links en volg deze

Nadere informatie

"Begraafplaats Nieuw Dordrecht" Klazienaveensestraat! "Donald Fells is hier gevonden" Houttuinen!

Begraafplaats Nieuw Dordrecht Klazienaveensestraat! Donald Fells is hier gevonden Houttuinen! Routebeschrijving naar "Nederlands Hervormde Kerk" Vastenow! 61,6 km ca. 1 uur 34 min. Route langs de crash sites van de RAF toestellen die in de omgeving van Emmen zijn neergekomen in 1943 en 1944, alsmede

Nadere informatie

Beste PeugeotCCclubleden

Beste PeugeotCCclubleden PeugeotCCclub Nederland Beste PeugeotCCclubleden Allereerst willen wij, het bestuur van de PeugeotCCclub Nederland, iedereen van harte welkom heten op onze Najaarsmeeting alias Bruggenrit. Het is de bedoeling

Nadere informatie

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM STROOMAFWAARTS De afstand van zuil 1 (Cottessen) tot zuil 14 (Stokhem) is circa 14 km. De gedichtenroute in de Gemeente Gulpen-Wittem begint bij de Heimansgroeve:

Nadere informatie

Praktisch Verkeersexamen Schagen

Praktisch Verkeersexamen Schagen Praktisch Verkeersexamen Schagen georganiseerd door de verkeersouderwerkgroep Schagen Instructieversie 1 Kinderen leren van ouderen. Helaas geven ouderen in het verkeer niet altijd het juiste voorbeeld,

Nadere informatie

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard.

Aardbeienroute. Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. F I E T S E N D O O R D E B O M M E L E R WA A R D Aardbeienroute 1 Fruitig fietsen door de Bommelerwaard. Routebeschrijving van de Aardbeienroute De fietstocht begint en eindigt op de Markt in Zaltbommel.

Nadere informatie

Praktische verkeersproef. Maasbracht

Praktische verkeersproef. Maasbracht Praktische verkeersproef Maasbracht Vertrek We vertrekken vanaf de parkeerplaats en slaan linksaf (Europlein). We fietsen langs de sportvelden Linksaf de Kruisweg in Dit is een voorrangskruising. Je moet

Nadere informatie

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren Lefier Groningen Routebeschrijving en parkeren Routebeschrijving Het nieuwe adres is: Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen Openbaar vervoer Bus In de omgeving van het kantoor zijn twee bushaltes beschikbaar.

Nadere informatie

Afdeling Hulst ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HEIKANT - KAPELLEBRUG - ST.JANSTEEN - HULST

Afdeling Hulst ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HEIKANT - KAPELLEBRUG - ST.JANSTEEN - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HEIKANT - KAPELLEBRUG - ST.JANSTEEN - HULST TOTALE FIETSROUTE KOEWACHT-HEIKANT-KAPELLEBRUG-ST.JANSTEEN-HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT-HEIKANT-KAPELLEBRUG-ST.JANSTEEN-HULST

Nadere informatie

FIETSTOCHT 8 km VLIEGENDE HULPPOST:

FIETSTOCHT 8 km VLIEGENDE HULPPOST: FIETSTOCHT 8 km VLIEGENDE HULPPOST: 0474 53 31 55 Je vertrekt in de K. Cardijnlaan en je rijdt richting Beekstraat. Hier steek je de straat over om zo via het fietspad links af te slaan en richting brug

Nadere informatie

Fietsroute Open Monumentenweekend 2017

Fietsroute Open Monumentenweekend 2017 Fietsroute Open Monumentenweekend 2017 Fietsroute in het kader van het thema Boeren, burgers, buitenlui (zie bijbehorende plattegrond). Tijdens de fietstocht passeert u gemeentelijke, provinciale en rijksmonumenten

Nadere informatie

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen

Door landgoed Nieuw Rande naar Diepenveen Alternatieve NS-wandelroute dag 2 Er zijn twee redenen om een alternatief te bieden voor deze bekende NS-wandeling. De eerste is dat op dit moment in de uiterwaarden langs de IJssel gewerkt wordt aan het

Nadere informatie

Exodus Luisterkeiroute

Exodus Luisterkeiroute Exodus Luisterkeiroute Exodus Luisterkeiroute U vertrekt vanaf de Liberation-Luisterkei Gehuld in vlammen en rook bij de entree van het Gedenkpark Begraafplaats Huissen- Via de Doelenstraat, die grotendeels

Nadere informatie

Aspect Globaal toetsingskader oordeel Belangrijk aandachtspunt ja/nee. Rustig woongebied. nee. Ja, wel gedateerd 1994. nee

Aspect Globaal toetsingskader oordeel Belangrijk aandachtspunt ja/nee. Rustig woongebied. nee. Ja, wel gedateerd 1994. nee Quickscan milieu wijzigingsgebieden BP Centrum Hillegom Onderstaand is een overzicht gegeven van alle in het bestemmingsplan opgenomen wijzigingsgebieden. Middels een globale beoordeling van de aspecten

Nadere informatie

UITGAVE VAN ZAALVOETBAL VERENIGING ZVV LOTUS SPORTHALLEN IN DE REGIO.

UITGAVE VAN ZAALVOETBAL VERENIGING ZVV LOTUS SPORTHALLEN IN DE REGIO. UITGAVE VAN ZAALVOETBAL VERENIGING ZVV LOTUS SPORTHALLEN IN DE REGIO www.zvvlotus.nl Voorwoord In deze uitgave van onze zaalvoetbalvereniging staan routebeschrijvingen naar de diverse sportzalen in West-Brabant,

Nadere informatie

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl

De ommetjes van Gemeente Boxmeer. .nl De ommetjes van Gemeente Boxmeer De ommetjes van Gemeente Boxmeer Gekoppeld aan het wandelroutenetwerk zijn verspreid over de gemeente Boxmeer korte wandelroutes uitgezet. Tijdens de wandeltochten kunt

Nadere informatie

KORTE STRUIN 14 Mei Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos

KORTE STRUIN 14 Mei Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos KORTE STRUIN 14 Mei 2017 Op de But: groen avontuur in het Nederrijkbos Door: Frans Sijben - Nijmegen De But is een oud gebied bij Groesbeek. Het valt onder de boswachterij Groesbeek. De But is een onderdeel

Nadere informatie

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute

Gemeente Veghel. De Bunders. Water- wandelroute Gemeente Veghel De Bunders Water- wandelroute Water- wandelroute De Bunders 2 In de wijk De Bunders ligt een gescheiden rioolstelsel Dat wil zeggen dat het regenwater van de straat niet via het riool wordt

Nadere informatie

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km

Jubileum Wandelroute. Lengte ± 25 km Jubileum Wandelroute Lengte ± 25 km 02 Start Einde Legenda Jubileumwandeling 04 Gezinswandeling door Kale Duinen. 05 Verkorte route. Naar keuze via punt 15 over Groote Veen oost of naar punt 17 over Groote

Nadere informatie

Status: definitief Versie: 17 december 2013 FIETSROUTE VERKEERSEXAMEN GEMEENTE VIANEN

Status: definitief Versie: 17 december 2013 FIETSROUTE VERKEERSEXAMEN GEMEENTE VIANEN Status: definitief Versie: 17 december 2013 FIETSROUTE VERKEERSEXAMEN GEMEENTE VIANEN 1. ROUTEBESCHRIJVING 1.1. Routekaart en omschrijving Lengte = 6,1 km De Looch Groene Kade Helsdingse Achtwerweg Burg.

Nadere informatie

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km)

Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Copyright: Hans Farjon & Bert Stok, 2011 Graag terugmelding bij onvolkomenheden in beschrijving: hans.farjon@planet.nl Routebeschrijving Tweedaagse wandeling van Maastricht naar Luik (43km) Start: Maastricht

Nadere informatie

STADSWANDELING ZUTPHEN

STADSWANDELING ZUTPHEN STADSWANDELING ZUTPHEN ROUTE 5 km 20 17 Deze route laat u de hoogtepunten van de oude Hanzestad Zutphen zien. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland, en is al 1700 jaar bewoond. In Zutphen is

Nadere informatie

Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom

Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom Naar een fietsvriendelijke herinrichting van de omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom De omgeving van het Engels Plein en de Vaartkom is op dit moment in volle ontwikkeling. Bij de (her)aanleg wordt

Nadere informatie

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad

Vind de mooiste fietsroutes op www.route.nl. Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad Fietsroute 122375 Van Harderwijk naar Lelystad Praktische informatie Dichtstbijzijnde parkeerplaats de poel De Poel Ede Gld Dichtstbijzijnde parkeerplaats vanaf eindpunt de poel De Poel Ede Gld Dichtstbijzijnde

Nadere informatie

1 U verlaat Eetcafé Postelhoek via de hoofduitgang en loopt naar rechts.

1 U verlaat Eetcafé Postelhoek via de hoofduitgang en loopt naar rechts. STARTPUNT: Postelhoek Laagsestraat 56, 7637 PC Oud Ootmarsum Overijssel Typisch Twente 39 km Typisch Twente is een heerlijke fietstocht door het rustige, gelijknamige land. Vanaf het gezellige eetcafé

Nadere informatie

Komt u met de trein, dan moet u uitstappen in Almere Centrum en de stationshal uitlopen richting Stationsplein.

Komt u met de trein, dan moet u uitstappen in Almere Centrum en de stationshal uitlopen richting Stationsplein. Routebeschrijvingen Werkroute Hilversum Oscar Romerolaan 10 1216 TK Hilversum (industrieterrein Romerolaan) Openbaar vervoer Vanaf station Hilversum zijn twee mogelijkheden: Bus 1 richting Kerkelanden

Nadere informatie

Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk

Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk Wegbeschrijving naar onze campussen Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk Aan het einde van de Brugsesteenweg, aan de verkeerslichten rijdt u rechtsaf richting Menenpoort. Ter hoogte

Nadere informatie

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk

www.wandelwiki.be Landgoederen Klarenbeek en De Haere. 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk 27-11-2012 Wandelroute Veluwe - Doornspijk Landgoederen Klarenbeek en De Haere. We wandelen met Lupus in het overgangsgebied tussen de voormalige Zuiderzee en de Veluwe. Doornspijk is een overwegend agrarische

Nadere informatie

Scholen ophalen WPW. Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari

Scholen ophalen WPW. Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari Scholen ophalen WPW Werkinstructie Scholen ophalen WPW Februari 2018 1 Inhoud 1. Algemene informatie... 4 1.1 Algemeen... 4 1.2 Afwezigheid kind zonder bericht... 4 1.3 Veilig oversteken doen wij zo...

Nadere informatie

Beschrijving route Noorderwijk. Start Klavertje Ring

Beschrijving route Noorderwijk. Start Klavertje Ring Beschrijving route Noorderwijk Start Klavertje Ring Gebruik de achteruitgang van de school. Neem de fietsoversteek en rij naar links. Let op! Op een fietsoversteek heb je geen voorrang, goed uitkijken

Nadere informatie

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000

4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Overijssel 4.2 DE IJSSELVALLEIROUTE een fietsroute van 120 kilometer. Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Deze route kunt u vanuit twee startplaatsen (Deventer, station

Nadere informatie

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes

Route.nl - Meer dan 1900 gratis fietsroutes 1 van 6 Nederland Noord-Holland Bloemendaal 49.1 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 139257 1km 2015 Falkplan BV 2 van 6 Nederland Noord-Holland Bloemendaal 49.1 (ongeveer 2:53 u.) Fietsroute 139257 Tijdens

Nadere informatie

Verkeersbordenspeurtocht

Verkeersbordenspeurtocht Verkeersbordenspeurtocht Dit boekje is van uit groep Verkeersborden, hoe zit het ook alweer? Er zijn vijf soorten borden. Als je goed naar de vorm en de kleur van een bord kijkt, weet je al met wat voor

Nadere informatie

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling

Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Routebeschrijving naar Museum Broeker Veiling Houdt u voor uw navigatiesysteem aan: Doofpot, Broek op Langedijk Komende vanuit de richting Den Haag Haarlem via A9 Komende vanaf de A9 richting Alkmaar bij

Nadere informatie