MARIABEUKSKE BEUNINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MARIABEUKSKE BEUNINGEN"

Transcriptie

1 MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 12 augustus 2017 t/m 2 september Jaargang 33. Nr.10. Moeder Maria Bid voor mij dat ik moed vind om eerlijk te zijn voor God en voor de mensen. Bid voor mij dat ik mijn hart en geest zuiver gericht hou op de komst van Jezus in mijn eigen leven. Bid voor mij dat ik mijn geluk durf zoeken en kan vinden in het geluk van hen die mij omringen. Bid voor mij dat ik in mijn leven steeds weer opsta en de moed nooit opgeef als ik door onmacht of schild zou vallen.

2 -2- Vieringen en intenties 12 aug. t/m 18 aug Zondag 13 augustus uur: Communieviering. Dames.herenkoor.. Marieke Westerhof, Twan Golbach. Collectanten: H.Kleisman, A.Sanderink. Jaargebed: Jan Zanderink. Intenties: Bets loman, mevr.rondhuis-zanderink, overl.fam.mollink. Dinsdag 15 augustus uur: Maria ten Hemelopneming. Voorganger pastor Schraven. Dames/heren en themakoor. Lucas Hobbelink, Bram Kuipers. Collectanten: C.Loman, G.Smellink. Vieringen en intenties 19 aug. t/m 25 aug Zaterdag 19 augustus uur: Communieviering. Voorganger pastor Kerkhof/Jonkman. Themakoor. Sophie Golbach, Thijmen Rikkink. Collectanten: B.Groener, G.Smellink. Intenties: ouders Oude Nijeweme-Sleiderink, Hanna Olde Olthuis-Nolten, Ouders Steunebrink-van der Ham, Hennie en Alfons Steunebrink, ouders Scholten-Bodde en Truus Scholten, Johan Sanderink, ouders Loman- Remerink.

3 -3- Vieringen en intenties 26 aug. t/m 1 sept Zondag 27 augustus uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor Jacobs. Dames/herenkoor. Hanne en Siem Olde Dubbelink. Collectanten: H.Rolink, J.Kuipers. Jaargebed: Jan Frielinck. Intentie:pastoor van Burgsteden, Gerard en Truus Ensink-Roesthuis, Jan Raatgerink, Jacob Lucassen, Toon Roeleveld, Hennie Rikkink, overl.fam.mollink, Hennie Steunebrink van de Denekamperstraat. Dit weekend is de tweede collecte voor de MIVA. Parochiesecretariaat. Het parochiesecretariaat is de komende drie weken op donderdagavond, ( aug.), gesloten. Op woensdagmorgen tussen 9.00 en uur normaal geopend, dan bent u van harte welkom. Oud papier. Zaterdag 26 augustus staat weer de container voor het oud papier op het kerkplein. Graag inleveren voor uur. Op verzoek van de ophalers, voor het buitengebied graag in hanteerbare pakketjes/bundeltjes klaar zetten aan de straat. Volgende ophaaldatum is 30 augustus. Locatieraad. Liesbeth ten Dam, tel: , ltendam@hetnet.nl Ria Scholten, tel: , r.scholten@huifkarverhuur.nl Miranda Nolten-Westerhof, tel: , miranda.noltenwesterhof@gmail.com Kerkwerk Praktische hulp nodig? Bel Kerkwerk : Bereikbaar op werkdagen van tot uur.

4 -4- Pastor praat. Wakker worden op zondagmorgen Elke weekend verschijn er in de weekendbijlage van Tubantia/Twentsche Courant in de rubriek Uitgeslapen een foto van mensen die op zondagmorgen net wakker zijn geworden. In deze rubriek krijg je elke week niet alleen een inkijkje in de slaapkamer van heel verschillende Nederlanders, hoe zij op zondagmorgen wakker worden en wie er dan met hen op bed ligt, maar je krijgt ook korte informatie over hen zelf, hun gezin en van de wijze waarop men de zondag(ochtend) invult. Zou het ook niet interessant zijn om wat meer te weten te komen over hoe mensen in onze parochie op zondagmorgen uitgeslapen zijn en hoe ze deze dag invullen. Speelt de kerk of het geloof daarin nog een rol? Is het voor ons ook nog een bijzondere dag, anders dan alle andere dagen? Nemen we op die dag ook tijd voor onszelf en ons gezin, waarin je de hele week van de ene afspraak of verplichting naar de ander toe rent. Gunnen we ons zelf de tijd om even op adem te komen? Of is het door de 24- uurs economie een verlenging geworden van de werkweek? Juist de zondag zouden we moeten blijven koesteren, als een vrije dag, zonder verplichtingen, zonder stress en prestaties. Het moet een dag zijn waarop je tot rust komt, in evenwicht komt met jezelf en de mensen om je heen. Tijd vrijmaken voor je gezin, je kinderen en kleinkinderen, een dag om te genieten van het mooie van de schepping en herstellen wat de afgelopen week in de knel is gekomen. De zondag biedt je een prima gelegenheid om weer in balans te komen met jezelf, je medemens en de natuur. Een dag om te beseffen dat we allen leven op Gods eeuwige Levensadem, waar we heel zuinig op moeten zijn. Ieder kan dat na het wakker worden de zondag(ochtend) zelf invullen. Dat kan door de stilte op te zoeken, je te ontspannen, de natuur in te trekken, te gaan sporten of door te brengen met je familie. Ook het kerkbezoek op zondagochtend kan ertoe bijdragen om tot jezelf te komen en je accu weer opladen voor de week erna. Hoe u ook wakker wordt en met wie, hoe u de zondag ook invult, ik wens u toe dat het een dag mag worden waarin uw ziel tot rust komt, u in balans komt met u zelf en voldoende energie opdoet voor de dagen die volgen. Fijne Zondag(morgen)! Pastor Jan Kerkhof Jonkman

5 -5- Wij gedenken Ria Bos Nijmeijer Ria Nijmeijer werd op 9 september 1960 als jongste geboren in een gezin van 4 kinderen, drie dochters en één zoon, op de boerderij van n Schöppert in Tilligte. Als jongste van het gezin, was de kleine en tengere Ria vaak het middelpunt van gezelligheid. Na haar opleiding ging ze in het verpleeg- en verzorgingshuis Gerardus Majella in Denekamp werken. Altijd voor anderen klaar staan, zorgzaam zijn en helpen waar het kan. Zo was Ria in haar leven. Maar ook haar humor en haar lach zullen we niet vergeten. Op 16-jarige leeftijd, op tweede kerstdag 1976, heeft ze de liefde van haar leven ontmoet. Bij Arends in Lattrop zagen André Bos en Ria Nijmeijer elkaar voor het eerst. Sindsdien waren ze maatjes voor het leven, inmiddels al meer dan 40 jaar. Op 17 november 1983 hebben ze elkaar het ja-woord gegeven en gingen ze in Denekamp wonen. In 1987 verhuisden ze van Denekamp naar Beuningen. Op de Broeninkskamp waren ze samen met hun buren de 1 e bewoners van de nieuwe wijk. Hier voelden ze zich thuis en hier waren ze van plan om samen oud te worden. In 1989 werden Ria en André de trotse ouders van zoon Jeroen, daarna werden dochter Marieke en zoon Sander geboren. Haar kinderen waren haar alles, altijd stond ze voor hen klaar. Ria was erg creatief. Ze schilderde, breide en knutselde, zo maakte ze vele kunstwerken. Ook gaf ze jarenlang schilderles. Veel aandacht, energie en liefde had ze ook voor anderen, die hulp nodig hadden. Enkele jaren geleden volgde een moeilijke periode voor Ria, maar ook voor haar gezin. Ria werd ziek. Nadat ze genezen werd verklaard, genoot ze nog meer van het leven dan voorheen. Veel te jong en geheel onverwachts is Ria op vrijdag 14 juli 2017 op 56-jarige leeftijd overleden. Op woensdag 19 juli hebben we met velen afscheid van haar genomen tijdens een viering in de kerk van Denekamp De dag erna hebben we Ria begeleid naar het crematorium in Usselo. Wij wensen de fam. Bos-Nijmeijer sterkte in de komende tijd. Werkgroep Avondwake.

6 -6-15 augustus 2017 Maria Tenhemelopneming Maria Tenhemelopneming valt dit jaar op dinsdag. Die avond zal er bij goed weer een Mariaviering zijn bij de Mariakapel aan de Schoolweg. De viering is om uur en zal in het teken staan van Maria, de patrones van onze geloofsgemeenschap Beuningen. Pastor Ingrid Schraven zal voorgaan en het dames- en herenkoor en het themakoor zullen samen de viering opluisteren. Er zullen banken worden geplaatst zodat veel bezoekers van de viering kunnen zitten. Voorafgaand aan de viering zal pastor Schraven met enkele acolieten vanaf de kerk lopen naar de Mariakapel. Ook enkele kinderen met bloemen zullen meelopen. Mensen, die dat willen kunnen zich hierbij aansluiten. Het vertrek is uur bij de kerk, zodat op tijd met de viering bij de kapel kan worden begonnen. Na de viering zal pastor Schraven met enkele acolieten de hosties ook weer lopend terug brengen naar de kerk.. Aanwezigen die dat willen kunnen zich hierbij aansluiten. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn dan zal de viering in de kerk worden gehouden, eveneens om uur. We hopen samen met veel gelovigen op een mooie viering. Ook belangstellenden uit andere locaties zijn van harte welkom op deze Moeder- Gods-dag. Tot 15 augustus om uur bij de Mariakapel aan de Schoolweg. Kevelaer. Kevelaer bedevaartreis 5 september 2017 Ook dit jaar gaat we weer, dinsdag 5 september, op bedevaart naar Kevelaer. We gaan weer met de bus, en hebben net als voorgaande jaren: - rust bij Radstake in Lichtenvoorde -H. Mis in Biechtkapel Kevelaer - Gezamelijk dineren bij de Goldener Schwan - Tijd om zelf in te vullen in Kevelaer - aansluitend Lof in de Biechtkapel Op de terugweg nog een consumptie, en ook dit jaar kost de bijdrage 45 euro per persoon. Wilt u zich opgeven, dan kan dat; per telefoon: of per ctmdijkstra@hotmail.com We hopen op genoeg deelname, zodat we weer een mooie dag zullen hebben, met vriendelijke groet; Kitty Dijkstra.

7 -7- Huis van Spiritualiteit naar Klooster Noord Deurningen. Het komend seizoen vinden de activiteiten van het Huis van Spiritualiteit voornamelijk plaats vanuit het klooster van de Zusters Francicanessen te Noord Deurningen.Drie jaar lang mochten we onze thuisbasis vinden in het voormalige klooster van de zusters O.L. Vrouw van Amersfoort aan de Westwal in Ootmarsum. Zoals u wellicht ook in de media heeft gelezen is de toekomst van dit complex onzeker. Omdat er geen bindende afspraken konden worden gemaakt op jaarbasis betreffende onze activiteiten in de kloosterkapel, heeft het parochiebestuur besloten om uit te wijken naar een andere locatie met meer zekerheid. De parochie heeft bij de Zusters van Denekamp en hun medewerkers een gastvrij onthaal gevonden op hun kloosterterrein aan de Gravenallee 30 te Noord Deurningen. Zij gaven aan dat het Huis van Spiritualiteit goed past binnen hun toekomstvisie van het kloosterterrein. We zijn hier erg blij mee. Graag ontvangen wij u het komend jaar op het Kloosterterrein aan de Gravenallee 30 te Noord Deurningen. We zijn ervan overtuigd hiermee een goed alternatief te hebben gevonden. Spiritteam, Pastores en Parochiebestuur Lumen Christi Rondleiding fruitboerderij Oold Bleank voor mantelzorgers Het Steunpunt Mantelzorg Dinkelland nodigt mantelzorgers graag uit voor een rondleiding op fruitboerderij Oold Bleank in Rossum. De boerderij is in 1720 gebouwd als oude dag- voorziening, zodat ook de jonge boer op het ouderlijk huis kon trouwen. Hier komt de naam "Oold Bleank" vandaan. Inmiddels, na verschillende generaties hebben Jos en Margriet Schilderink de boerderij overgenomen van een oom en tante. Ze hebben er veel soorten vers fruit, ook te koop in hun boerderijwinkel. Het Steunpunt Mantelzorg Dinkelland organiseert deze, ontspannende rondleiding op woensdag 23 augustus van tot circa uur. eelname is gratis, aanmelden nodig. U kunt dat doen tot 17 augustus. Het adres van Oold Bleank is Reimerweg 16 in Rossum Na de ontvangst met koffie en iets lekkers erbij, volgt de rondleiding door fruitboer Jos. We sluiten af met een lekker, door de boer en boerin gemaakt verse sapje. Aanmelden op werkdagen van 9.00 uur tot uur via telefoonnummer of door het sturen van een naar aanmelden@siztwente.nl. Heeft u geen vervoer, laat het ons weten.

8 -8- Wandelen met Elia langs de kloosters in Zenderen. Van oudsher is Zenderen een spiritueel centrum van Katholiek Twente. Al meer dan honderd jaar trokken paters en nonnen naar de drie kloosters die het dorp rijk is, Karmelieten, Karmelietessen en Redemptoristen. Ze vervulden een contemplatief leven aan de rand van de Es, zetten zich in voor het Middelbaar Onderwijs in de regio, verzorgden retraites voor jong en oud en het was een gewilde biechtlocatie. Hoewel het aantal paters en nonnen sterk is geslonken en de Redemptoristen geheel zijn verdwenen, heeft Zenderen nog steeds een aantrekkingskracht voor veel Twentenaren. Het huis van Spiritualiteit organiseert op dinsdag 29 augustus een wandeling langs de drie kloosters en zal in de Carmelkerk van Zenderen stil staan bij de grote inspirator van de Carmelorde, de profeet Elia. In de kerk zijn schilderingen aangebracht van het leven van deze profeet. We krijgen hier uitleg van een pater die ons een tipje van de Karmelietaanse spiritualiteit zal oplichten. Ook lopen we langs het klooster van de Karmelietessen en bezoeken de kloosterkapel voor een kort gebed. De wandeling voert ons via de Zwanenhof, over de Zenderse Es weer terug naar het klooster van de Karmelieten. Kortom een prachtige en inspirerende wandeling ( ca. 5 kilometer) in een bijzonder stukje Twente. Wanneer: dinsdag 29 augustus, uur Waar: verzamelen bij de Karmelkerk te Zenderen Hertmerweg 44 (met eigen vervoer) Kosten: 5,00 Opgave: secretariaat@lumenchristi.nl of ( uur) Indien u problemen heeft met vervoer kunt u dit bij opgave melden. Willibrordprocessie De vijftiende editie van de jaarlijkse Willibrordprocessie door de binnenstad van Utrecht vindt plaats op zondag 10 september Het pastoraal team van de Salvatorparochie nodigt alle gelovigen, jong en oud, uit om deel te nemen aan deze processie. Deelnemers aan de processie verzamelen zich om uur rond het beeld van de H. Willibrord op het Janskerkhof. Om volgt het opstellen op het Janskerkhof, waarna om uur de processie begint. Rond uur is er een afsluitende vesperviering is. Na afloop zijn alle processiegangers welkom voor koffie en een glas om gezamenlijk dit gebeuren af te sluiten in het Bonifaciushuis (Nieuwegracht 61, de voormalige pastorie achter de kathedraal).

9 -9- Openingslezing Huis van Spiritualiteit. Maria in de beeldende kunst en in de muziek.op donderdag 7 september a.s. houdt mgr. Herman Woorts, hulpbisschop van Utrecht, de openingslezing in het Huis van Spiritualiteit over Maria in de beeldende kunst en in de muziek. Al eeuwenlang zijn kunstenaars gefascineerd geweest door de persoon Maria, de moeder van Jezus. Zij hebben hun gevoelens omtrent haar persoonlijkheid uitgedrukt in schilderijen, altaarstukken, beelden en in de muziek. Wie was Maria voor hen, waar stond zij voor? Wat heeft zij voor de gelovigen in de loop der eeuwen betekend? Haar moederschap is voor velen een voorbeeld en een bron van troost geweest. Voor veel gelovigen was zij degene die God dichter bij de mensen bracht, een heilige, die zo nabij was. Mensen zochten in nood hun toevlucht tot haar en konden bij haar hun verdriet kwijt. Ze voelden zich door haar getroost. Kunstenaar hebben haar moederschap, haar mee-lijden, haar geloof en strijdbaarheid op allerlei wijzen vorm gegeven. Aan de hand van haar uitbeelding in de kunst gaat mgr. Woorts in op de betekenis en de spiritualiteit van Maria, de eeuwen door. Een boeiende lezing met lichtbeelden voor allen die Maria beter willen leren kennen. Het themakoor Viventi uit Tilligte zal de lezing opluisteren met passende liederen. Wanneer: donderdag 7 september, uur. Waar: Huize Elizabeth, Klooster Franciscanessen, Gravenallee 30,Denekamp. Heeft u tijd? Bewoners van woonzorgcentrum Gravenstate te Noord Deurningen. Zouden graag extra aandacht en tijd hebben van vrijwilligers, die hen willen begeleiden met het ontbijt, koffie klaar te zetten, met ons te eten, een praatje maken, een wandeling buiten te maken, de vooravond met ons wil doorbrengen uur etc. Ben jij degene die `t leuk vindt om onze bewoners die extra aandacht te geven, dan ben jij degene die we zoeken, in Gravenstate. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Thea Kokenberg Tel: of via mail t.kokenberg@zorggroepsintmaarten.nl

10 -10- Zelf iconen schilderen. Iconen nemen in de Oosterse Kerken een belangrijke plaats in binnen de liturgie en de spiritualiteit van gelovigen. Ook binnen de Rooms Katholieke Kerk is de waarde en het gebruik van iconen in de liturgie de laatste jaren toegenomen. Binnen het Huis van Spiritualiteit is het mogelijk om ook zelf een icoon te gaan schilderen. Op maandag 11 september start Jos Bentert van het St. Jozef Iconenatelier uit Noord-Deurningen een nieuwe cursus waarbij u in 10 tot 12 bijeenkomsten leert uw eigen icoon te schilderen. Schilderstalent niet nodig is! Na afloop worden de iconen in een speciale viering gewijd. Wanneer: vanaf 11 september op maandagmiddag, uur. Waar: Parochiecentrum te Noord Deurningen Kosten: 175,00 ( inclusief alle materialen) Opgave: secretariaat@lumenchristi.nl/ N.B.: wacht niet te lang met opgave, vol is vol! Vormsel sacrament 2017 Zaterdag 25 november 2017 wordt aan een groot aantal jongeren van Beuningen, Denekamp en Noord Deurningen het sacrament van heilig vormsel toegediend. De jongeren die komend schooljaar in de groepen 8 van de basisscholen zitten zijn hierover reeds geïnformeerd. Kinderen/jongeren uit Beuningen, Denekamp en Noord Deurningen die ook dit sacrament willen ontvangen en nog geen aanmelding hebben gedaan kunnen zich aanmelden via de site van Lumen Christi, Hierop vindt u het aanmeldingsformulier onder 'sacramenten/vormsel'. Aanmelding dient z.s.m doch uiterlijk 28 augustus gedaan te zijn in verband met de deelname aan het project ter voorbereiding. U kunt zich aanmelden bij het parochiesecretariaat van Lumen Christi. Met vriendelijke groet, Werkgroep Vormsel Lumen Christi

11 -11- Vrijwilligers-feest op vrijdag 15 september Zoals al eerder is bekend gemaakt gaat ons vrijwilligers-feest binnenkort plaatsvinden en wel op vrijdag 15 september Een ieder wordt verwacht om uur, met de fiets, in ons locatiecentrum achter de kerk. Ondertussen hebben zich al zo n 75 deelnemers en deelneemsters aangemeld. Wij hebben geprobeerd alle vrijwilligers van onze werkgroepen uit te nodigen, echter bestaat de kans dat er toch een aantal vrijwilligers aan onze aandacht zijn ontsnapt. Deze vrijwilligers, eventueel met partners, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Indien je niet bent benaderd en toch vrijwilligerswerk verricht, schroom dan niet, maar meld je gewoon aan bij onze organisatie. Onder het motto hoe meer zielen, hoe meer vreugde proberen wij er een gezellige en leuke avond van te maken. Helaas zijn de vrijwilligers van onze koren en de kerkhofploeg niet uitgenodigd, daar zij ieder jaar al een eigen feest hebben. De organisatie: H. Nijhuis, A. Sanderink en P. Metgod. Parochiële Caritas Instelling Oost Nederland PCI Helpt Telefoon website: l.ros@lumenchristi.nl Ziekenzalving-ziekenzegening. Voor het ontvangen van de ziekenzalving- ziekenzegening kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie Lumen Christi (iedere werkdag tussen uur en uur tel ) Kerkelijk huwelijk. Bruidsparen die besluiten tot een kerkelijk huwelijk dien dit uiterlijk 3 maanden voor de kerkelijke huwelijksdatum aan te vragen, dit i.v.m. de voorbereidingen. Een verzoek tot een kerkelijk huwelijk kunt u indienen bij het secretariaat van de parochie Lumen Christi, tel Bezoek pastor. Als u of iemand uit uw naaste omgeving het op prijs stelt, bezoek te ontvangen van een pastor, dan kan dit worden gemeld bij uw eigen secretariaat, tel Of bij het secretariaat van Lumen Christi dat elke werkdag tussen uur en uur bereikbaar is, tel (de pastores bezoeken zowel thuis als in het ziekenhuis).

12 -12- Pastorale nood. Mocht u buiten kantoortijd dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer : Dit nr. is niet voor het melden van uitvaarten. Secretariaat parochie LUMEN CHRISTI : Openingstijden secretariaat : maandag t/m vrijdag uur. Tel. : secretariaat@lumenchristi.nl Website : Pastoraal team Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat VL Denekamp tel: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof Jonkman, diaken, (diaconie, gemeenschapsopbouw) Bartokstraat 15, 7651 RA Tubbergen tel.: j.kerkhofjonkman@lumenchristi.nl L.M. Ros, pastoraal werker (diaconie) Vossenbrinkweg 80, 7491 DE Delden tel.: l.ros@lumenchristi.nl I.A.P. Schraven, pastoraal werkster (catechese) Erve Aarnink 7, 7577 NT Oldenzaal Tel: i.schraven@lumenchristi.nl Bij overlijden graag contact opnemen met : Uw uitvaartondernemer. Zij nemen dan contact op met de dienstdoende uitvaartcoördinator.b.g.g. Mevr.IJland tel. : Opening parochiesecretariaat : woensdag uur. donderdag uur Adres : Beuningerstraat 75, tel. : Bank : NL 47 RABO Kopij inleveren voor 27 augustus beuningen@lumenchristi.nl Redactieadres :Trudy Oude Nijeweme, tel

13 -13-

14 -14-

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 augustus t/m 24 augustus 2018. Jaargang 34. Nr:11. Maria Maria, moeder van onze Heer Jezus, U laat ons zien hoe groot Gods goedheid is. Toen U ja zei tegen de engel, Wist

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart 2019. Jaargang 35. Nr:2. -2- Vieringen en intenties 9 febr.t/m 15 febr.2019. Zondag 10 februari 09.00 uur: Communieviering. Dames en herenkoor.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 6 sept. 2014 t/m 26 sep. 2014. Jaargang 30. Nr 12 De brug Breng jij me weg tot aan de brug Ik ben zo bang om daar alleen te staan Als wij daar niet zijn, ga niet direct

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 juni t/m 13 juli 2018. Jaargang 34. Nr:9. Gebed Ik dank U God voor al die mensen die een licht zijn voor de ander. Ik kom ze tegen op mijn weg. Ze lopen een eindje met

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 17 aug t/m 6 sept Jaargang 35. Nr 11.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 17 aug t/m 6 sept Jaargang 35. Nr 11. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 17 aug. 2019 t/m 6 sept. 2019. Jaargang 35. Nr 11. Vieringen en intenties 17 aug. t/m 23 aug. 2019. Zaterdag 17 augustus 19.30 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 2juni t/m 29 juni 2018. Jaargang 34. Nr:8. Wonderen zonder naam God, Vader en Schepper, Gij hebt ons de opdracht gegeven uw schepping te bewerken en te bewaren. Maak mij

Nadere informatie

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus 2019-50 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart 2019. Jaargang 35. Nr:3. -2- Vieringen en intenties 2 maart t/m 8 maart 2019. Zaterdag 2 maart 19.30 uur: Communieviering. Voorganger pastor Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli 2019. Jaargang 35. Nr9. -2- Vieringen en intenties 6 juli t/m 12 juli 2019. Zaterdag 6 juli 19.30 uur: Jeugddankviering. Voorganger pastor Kerkhof-Jonkman.

Nadere informatie

t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september 2019-50 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 15 juni 2019 t/m 5juli 2019. Jaargang 35. Nr8. -2- Vieringen en intenties 15 juni t/m 21 juni 2019. Zondag 16 juni 9.00 uur: Communieviering. Voorganger pastor Schraven.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 19 mei 2017 t/m 9 juni 2017. Jaargang 33. Nr.7. Pinksteren Geest van God, sinds het ontstaan van de aarde schept Gij Orde en zekerheid. Geef on uw kracht en uw inzicht dat

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 23 maart 2019 t/m 12 april 2019. Jaargang 35. Nr:4. -2- Vieringen en intenties 23 maart t/m 29 maart 2019. Zondag 24 maart 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 7 sept. 2019 t/m 27 sept. 2019. Jaargang 35. Nr 12. -2- Vieringen en intenties 7 sept. t/m 13 sept. 2019. Zondag 8 september 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:17 november t/m 7 december 2018. Jaargang 34. Nr:16. Advent Wachten op de Heer, en wat meer is: Hem verwachten Heer Jezus, dit is slechts mogelijk als er plaats en ruimte

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari 2019. Jaargang 35. Nr:1. -2- Vieringen en intenties 19 jan.2019 t/m 25 jan.2019. Zaterdag 19 januari 19.30 uur: Gezinsviering met jongerenpastoraat.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 13 april 2019 t/m 3 mei 2019. Jaargang 35. Nr:5. -2- Vieringen en intenties 13 april 2019 t/m 19 april 2019. Zaterdag 13 april 19.30 uur: Eucharistie/ gezinsviering. Voorganger

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 22 december 2018 t/m 18 januari 2019. Jaargang 34. Nr:18. Kerstmis. Bestaat er iets mooiers, dan de ogen van een kind, dan zijn uitgestrekte armen die vragen om gepakt te

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:26 oktober t/m 16 november 2018. Jaargang 34. Nr:15. Allerzielen Zij zijn met velen,heer, die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, zij droegen zorg voor mij. Aan

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 11 week 12-8-2017 t/m 1-9-2017 Stop met het werk, stop met de zorgen, stop met de slaafse doordeweekse sleur.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 okt. 2014 t/m 7 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 14. Allerzielen Zij zijn met velen, Heer Die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, Zij droegen zorg voor mij. Aan uw

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12 Jaargang 38 nr. 12 Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 21 april t/m 11 mei 2018. Jaargang 34. Nr:6. Maria Heilige Maria, om u deze maand te eren zetten wij bloemen bij uw beeld. Het is goed u te zegenen. Zalig zijt gij die geloofd

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 september 2017 t/m 13 oktober 2017. Jaargang 33. Nr.13. Herfst Kastanjes. Spinnen Koud, nat, mist. Verdorde en half vergane blaadjes. De geur van rottende bladeren, van

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 29 nov. 2014 t/m 19 dec. 2014. Jaargang 30. Nr 16.. Advent De donkere tijd van het jaar, veelal de tijd van overdenkingen of althans het zoeken er naar, met veel of weinig

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 febr. 2017 t/m 24 febr. 2017. Jaargang 33. Nr.2. Goede God, Wat hebben wij het goed hier in ons land, Leer ons genieten van alle mooie dingen die wij hebben, Maar leer

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei 2019. Jaargang 35. Nr:6. -2- Vieringen en intenties 4 mei t/m 10 mei 2019. Zondag 5 mei 09.00 uur: Communieviering. Dames/herenkoor. Berend Geers, Job

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 juli t/m 28 aug. 2015. Jaargang 31. Nr 10 en 11. Vakantie God, Gij geeft ons dagen van arbeid en dagen van rust. Wij bidden U: dat wij uw wereld bewonen in vrijheid en

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 15 september t/m 5 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:13. Herfst Als iemand je zegt: je bent jong gebleven weet je, dat je oud bent geworden. De herfst begint! Je ziet het in

Nadere informatie

Zevenenveertigste jaargang nr augustus t/m 1 september 2017

Zevenenveertigste jaargang nr augustus t/m 1 september 2017 Zevenenveertigste jaargang nr. 11 12 augustus t/m 1 september 2017 Heer Jezus Christus, licht uit licht, een mens naar Gods hart. U deed wat God graag wilde, mensen bevrijden uit het duister van de nacht.

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 12 25 augustus t/m 14 september 2018 Gods woord is het Brood des Levens. Maar vaak zetten wij onszelf op een hongerdieet. Nel Benschop 1 Kopij

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 10 juni 2017 t/m 30 juni 2017. Jaargang 33. Nr.8. Zomer God, ik dank U voor de zomer en de zon. Het doet deugd te leven in het licht En de warmte te voelen van de zon. Het

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 10 14 juli t/m 3 augustus 2018 We tutten ons tuintje op en kammen het gras, make-uppen de randjes langs het terras: overal plantjes met lippenstift

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09 Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:6 oktober t/m 26 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:14. Oogsttijd Heer van de oogst, U maakt de tijden vol. Hoe wonder is wat eens gebeurde en nu opnieuw gebeuren gaat: het opgegroeide

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 24 dec.2016 t/m 13 jan 2017. Jaargang 32. Nr.19. Kerstmis Ik dank U, God, omdat het weer Kerstmis is. Ik dank U om alle mensen die zich hebben ingezet om deze Kerstdag mooi

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 8 nov. 2014 t/m 28 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 15. Gebed. God, soms zien we door de bomen het bos niet meer. We weten niet wat we moeten kiezen uit alle mogelijkheden, die

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 27 sept. 2014 t/m 10 okt. 2014. Jaargang 30. Nr 13 Herfst De zun schient oaver t laand, teg n holtwal, an de achterkant. Het is herfst, het blad geet kleuren, ieder joar,

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk.

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk. Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 11 4 augustus t/m 24 augustus 2018 Geloven is geluk. Geloven is geluk; is gave van de Heer om, niet begrijpend, toch te blijven hopen; in vast

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 8 december t/m 21 december 2018. Jaargang 34. Nr:17. Het Goede Het goede is als klein zaad, in het hart van de mens. Het groeit in stilte. Het komt niet met geweld. Het wordt

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12 Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 25 febr. 2017 t/m 17 maart. 2017. Jaargang 33. Nr.3. Aswoensdag Van stof en as zijn wij, Klein en nietig, niemanddalle, En van Uw adem, God, Die Gij in de klei hebt ingeblazen.

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07 Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 15 juli : Hellehondsdagen: 09.00 uur : Eucharistieviering m.m.v. Plechelmuskoor Voorganger : pastoor T. Munsterhuis Lectrice : mevr. A. Scholte Lubberink Misdienaars

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019

Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019 Jaargang 39 nr. 12 Zaterdag 7 september 2019 t/m vrijdag 27 september 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P.

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd.

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 9 week 23-6-2018 t/m 13-7-2018 OVERWEGING Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. Ook mijn

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11 Jaargang 38 nr. 11 Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september 2018-49 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart 2019-50 e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr juli t/m 16 augustus 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr juli t/m 16 augustus 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 10 27 juli t/m 16 augustus 2019 Goede God U die meegaat met mensen Wij bidden U Voor alle mensen In deze dagen onderweg En samen op vakantie

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi ER IS HOOP!

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi ER IS HOOP! KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 11 week 17-8-2019 t/m 6-9-2019 ER IS HOOP! De zon wordt niet moe en staat elke dag weer op. Ook mensen staan

Nadere informatie

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Goede God, doordring ons van uw dienende Liefde. Geef ons mildheid en eenvoud, om een werktuig te worden tot het uitdragen van vrede, gerechtigheid

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli 2019-50 e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot en

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 10 week 22-7-2017 t/m 11-8-2017 Het is vakantie Overweging Wanneer de zon weer met kracht begint te stralen en

Nadere informatie

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus 2018-49 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 6 week 29-4-2017 t/m 19-5-2017 Begin maar gewoon Wie altijd maar wacht tot de anderen zover zijn of tot de meerderheid

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni 2019. Jaargang 35. Nr:7. -2- Vieringen en intenties 25 mei t/m 31 mei 2019. Zondag 25 mei 19.30 uur: Communieviering. Muzikale omlijsting. Maud Zanderink,

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 31 e jaargang nr. 14 10 t/m 30 oktober 2015 Spiegel Als je voor een spiegel staat En in beeld ligt een gewonde, Loop je dan gewoon door Kijk je niet om en denkt:

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Wereldwonderen Een groepje mensen moest eens opschrijven wat zij als de zeven wereldwonderen beschouwde. Hoewel

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 11 Zaterdag 17 augustus 2019 t/m vrijdag 06 september 2019

Jaargang 39 nr. 11 Zaterdag 17 augustus 2019 t/m vrijdag 06 september 2019 Jaargang 39 nr. 11 Zaterdag 17 augustus 2019 t/m vrijdag 06 september 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P.

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober 2018-49 e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Jaargang 34 nr. 14: Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019

Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019 Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli 2018-49 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 9 23 juni t/m 13 juli 2018 1 Kopij kerkblad: inleveren voor vrijdag 15 juni 2018 in de brievenbus van het parochiecentrum of per e-mail: hjozef@live.nl

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 10 week 27-7-2019 t/m 16-8-2019 Stop met het werk, stop met de zorgen, stop met de slaafse doordeweekse sleur.

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07 Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God,

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God, Achtenveertigste jaargang nr. 11 4 t/m 24 augustus 2018 Goede God, U heeft de Moeder van Uw zoon hoog verheven boven alle mensen. Wij bidden U dat U haar wilt horen en verstaan als zij onze noden aan U

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Achtenveertigste jaargang nr. 12 26 augustus t/m 14 september 2018 God, Vader in de hemel, Gij hebt uw Zoon in de wereld gezonden als levend brood voor ons bestaan. Wij vragen U: vermeerder ons geloof

Nadere informatie

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE PAROCHIE LUMEN CHRISTI

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE PAROCHIE LUMEN CHRISTI PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE PAROCHIE LUMEN CHRISTI Ten geleide Het kerkelijk afscheid is een terrein waarop veel gebeurt. Om de gang van zaken hieromtrent voor alle betrokkenen goed te laten

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 1a week 5-1-2019 t/m 18-1-2019 Januarikater Het is weer rustig in het dorp voorbij zijn de decemberdagen de kerstspullen

Nadere informatie

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december 2016 47 e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 11 week 4-8-2018 t/m 24-8-2018 OVERWEGING WERELDWIJS Ik ga op reis, met een tentje naar Terschelling, op de fiets

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018

Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018 Jaargang 38 nr. 17 Zaterdag 08 december 2018 t/m vrijdag 21 december 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Vredesweek 2018: Generaties voor vrede

Vredesweek 2018: Generaties voor vrede Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 13 14 september t/m 5 oktober 2018 Vredesweek 2018: Generaties voor vrede Als we een vredevolle wereld willen creëren, moeten we bij de kinderen

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 16 week 17-11-2018 t/m 7-12-2018 hoog in de kraag tegen de vrieskou veel vroege vogels gaan al op pad de vorst

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 32 e jaargang nr. 16 19 nov t/m 9 dec 2016 Jij moet uit school snel naar huis Je zit nu in de pubertijd en bent nog niet gewend maar van brugpieper word je vanzelf

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 12 week 25-8-2018 t/m 14-9-2018 De Draad Door de eeuwen loopt een draad die van mens naar mensen gaat. Alles

Nadere informatie

Jrg. 48 No mei

Jrg. 48 No mei Onder ons Parochieblad Beckum en omstreken Telefoon Pastorie; 074-3676209 E-mail; beckum@heiligegeestparochie.nl R.K. Heilige Geest Parochie geloofsgemeenschap Rabo; NL83 RABO 010.47.01.137 Beckum Giro;

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 3 week 8-2-2014 t/m 28-2-2014 OVERWEGING DE RUGZAK Ieder mens draagt in zijn leven een onzichtbare rugzak mee.

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

t Preaksteulke 21 april tot 11 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 21 april tot 11 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 21 april tot 11 mei 2018-49 e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02 Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli 2017 48 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen,

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Moeder Maria Stil en onopvallend, bescheiden op de achtergrond Zo staat u al jaren in menig kapel Maar veel mensen vinden

Nadere informatie

Jaarplan 2015. Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout

Jaarplan 2015. Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout Jaarplan 2015 Parochie Sint Maarten Kern: Sint Bartholomeus Voorhout Ter inleiding: Voor u ligt het jaarplan 2015 van de parochiekern Sint Bartholomeus. Dit jaarplan is opgesteld door de Commissie Pastoraal

Nadere informatie

Uw Kerkelijke Uitvaart

Uw Kerkelijke Uitvaart Uw Kerkelijke Uitvaart 2 Adressen Pastor T.F. Buitendijk OCarm Westelijk Halfrond 1 1183 HN Amstelveen tel. 020 641 63 01 e-mail: tom.buitendijk@hetnet.nl Pastor Ph. Kint Ronde Hoep Oost 31 1191 KC Ouderkerk

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019

Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019 Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Pinksterbloem

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Pinksterbloem KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr. 7 week 23-5-2015 t/m 5-6-2015 GEDACHTE Pinksterbloem Zonder water zal het niet gaan mijn wortels moeten in aarde

Nadere informatie

VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden.

VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden. VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden. Adventactie. In de voorbereidingsweken op het feest van kerstmis willen de geloofsgemeenschappen

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 33 nr. 1 week 12-1-2013 t/m 1-2-2013 Overweging Een nieuw jaar Een nieuw jaar! Nieuwe mogelijkheden. Kansen die ik nooit

Nadere informatie

Parochie Sint Christoffel

Parochie Sint Christoffel Parochie Sint Christoffel Vorming & Gesprek 2018-2019 St. Paulus Bekering St. Joseph RK Open Hof H. Maria Koningin St. Caecilia H. Jozef Voorwoord Mede gezien de kosten ervan, zullen er dit jaar geen boekjes

Nadere informatie

t Preaksteulke 23 september tot en met 13 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 23 september tot en met 13 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 23 september tot en met 13 oktober 2017 48 e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

bij avondwake en kerkelijke uitvaart

bij avondwake en kerkelijke uitvaart Informatie bij avondwake en kerkelijke uitvaart Rooms-katholieke parochies van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin Maasdijk - Poeldijk Heenweg - s Gravenzande Kwintsheul - De Lier

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Vakantie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Vakantie KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 10 week 14-7-2018 t/m 3-8-2018 OVERWEGING Vakantie Kom tot jezelf! Kom tot rust! De afstand die je moet afleggen

Nadere informatie