Het School Breed Project.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het School Breed Project."

Transcriptie

1 Paradijsplein NJ Amsterdam T E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief vrijdag 17 maart 2017, Beste ouders, Het School Breed Project. Ook dit jaar hebben wij op De Kraal het School Breed Project. Deze keer heeft het thema van het SBP als thema Design. Vanaf maandag 13 maart werken we in alle klassen 3 weken lang rond dit thema. Achtergrondinformatie over Design als thema van het SB P. Design is gekozen omdat het dit jaar 100 jaar geleden is dat De Stijl werd opgericht. De leden van De Stijl streefden naar een radicale hervorming van de kunst, die gelijke tred hield met de technische, wetenschappelijke en sociale veranderingen in de wereld. Enkele leden van De Stijl waren de Schilders Piet Mondriaan en Schilder Theo van Doesburg en de ontwerper Gerrit Rietveld. Er komen designers in de klassen om over hun beroep te vertellen. Ook gaan sommige groepen dit jaar weer diverse bezoeken afleggen ter inspiratie op het project. Een aantal groepen bezoeken een atelier van een designer, andere groepen gaan naar het Stedelijk Museum Amsterdam of naar het Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Vragen durven stellen en onderzoeken doen, zijn aspecten van deze tijd. Alle kinderen zijn onderzoekers en ontwerpers!

2 S BP Op maandagmiddag 13 maart werd het startsein van het gegeven. Een aantal kinderen uit de groepen 7 en 8 lieten een bewegingsstuk zien waar het ontwerpen van objecten werd uitgebeeld. De opening was leuk en bijzonder inspirerend. We verheugen ons op wat de komende weken allemaal zal ontstaan en wat er gaat gebeuren!

3 Red de tijger! Sara heeft haar spreekbeurt gedaan over de tijger. De tijger word bedreigd. Zij wil de tijger beschermen. Daarom hebben de kinderen van groep 4b geld ingezameld voor de tijger. Kinderen hebben dingen verkocht zoals kaarten. hebben Kinderen ook heitje voor een karweitje gedaan. En nu hebben we 35 euro gespaard. Daarmee hebben we een tijger geadopteerd. We hebben een doos gekregen met een knuffel tijger en certificaat. Misschien wil jouw klas ook mee doen? Want er zijn nogdie meer worden dieren bedreigd. Dus spaar met de hele klas 35 euro, kom op en doe mee en red een bedreigde diersoort! Kijk op en doe mee! Misschien krijg jij dan ook een doos! Sara, Fatima Anna en Juna, groep 4b

4 Karel wordt blij van dit enorme ei! Nejat Ölmez, is een oud-leerling van Karel. Het gaat goed met hem, hij heeft een succesvolle zaak en is Karel dankbaar voor de stevige basis die hij van hem heeft meegekregen op school! Karel kreeg een ei van chocolade dat net zo groot is als hijzelf! Er zijn voldoende vrijwilligers om te helpen met opeten! Willie bedankt u allen voor de warme belangstelling en de enorme hoeveelheid cadeautjes, ze is nog steeds bezig met het uitpakk en!

5 Paasontbijt! Vorig jaar hebben we door omstandigheden geen aandacht kunnen besteden aan het gezamenlijke ontbijt in de klassen. Dit werd door heel veel kinderen, leerkrachten en ouders behoorlijk gemist! We zijn van plan om het dit jaar weer wel op een leuke manier te organiseren, omdat het onderdeel uitmaakt van ons cultureel erfgoed en omdat we het gewoon heel gezellig vinden. Wanneer we het gaan doen en op welke manier, hoort u binnenkort van ons! Van Lyna uit groep 7A, een dansverslag Update van de Ouderraad (OR)

6 Jaaragenda Avondvierdaagse Ook dit jaar willen we met De Kraal weer meelopen met de Avondvierdaagse. Dit jaar wordt deze gelopen van 30 mei tot en met 2 juni. Vorig jaar hebben 80 kinderen zich opgegeven, en daarvan hebben 60 kinderen alle avonden gelopen. De OR maakt kosten voor alle kinderen, ook als een kind op het laatste moment niet mee kan lopen. o Dat betreuren wij, dus ook nu willen benadrukken dat opgeven = mee lopen! Binnenkort zullen we meer informatie over het inschrijven rondsturen, via leerkrachten en klassenouders. Vanuit de OR organiseren we de inschrijving voor 5km en 10km lopen, en alleen voor kinderen uit groepen 3 t/m 8. We begrijpen dat het ook leuk kan zijn voor kinderen uit groep 1 en 2 (of broertjes of zusjes), maar die moet u dan op eigen kosten en initiatief inschrijven. Let op: eventuele begeleiding van uw kind stel u kunt niet op alle avonden zelf mee lopen met uw kind moet u zelf organiseren. Dat regelen wij niet, en bij inschrijving moet u de naam van een eventuele begeleider ook opgeven. Maximaal 4 kinderen per ouder. De Ouderraad zoekt een nieuw bestuur en nieuwe leden!!

7 De OR zoekt voor het volgende schooljaar een nieuw bestuur en ook weer nieuwe enthousiaste leden om alle activiteiten mee te helpen organiseren. Wat ons als ouders bindt is dat onze kinderen samen bij elkaar op school en samen bij elkaar in de klas zitten. De Ouderraad helpt daarom graag een handje om de kinderen samen leuke dingen te laten beleven in en rond school! o Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van het schoolreisje, sinterklaasfeest en de zomerfeest. Daarmee draagt de Ouderraad bij aan het warme en creatieve karakter van onze school. Interesse of nog vragen? Mail ons via kraal61@xs4all.nl of kom langs op de eerstvolgende ledenvergadering op woensdag 19 april Ouderbijdrage De ouderbijdrage is bedoeld voor extra activiteiten die geen onderdeel uitmaken van het verplichte lesprogramma maar het leren op school wel leuker maken. Dan kunt u denken aan schoolreisjes, schoolfotograaf, Kerst en Sinterklaas etc. De kinderbijslag komt er weer aan (begin april) en ook de schoolreisjes staan om de hoek. Voor het reserveren en betalen van de schoolreisjes hebben we uw bijdragen nodig! Heeft u de ouderbijdrage al betaald? Hartelijk dank! Heeft u nog niet betaald? Regel dit dan direct! De ouderbijdrage voor dit schooljaar is vastgesteld op EUR 50,- voor kinderen in groep 1-6 en EUR 25,- voor kinderen in groep 7-8. Betalen is eenvoudig, maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL78 INGB t.n.v. Oudervereniging De Kraal, onder vermelding van de naam en klas van uw kind(eren). Kunt u een extra bedrag missen? Daar zijn we heel blij mee, en dat bedrag zetten we graag in voor de organisatie van (extra) naschoolse activiteiten! Vergaderdata schooljaar De ouderraad komt elke 6-7 weken bij elkaar, dit schooljaar op woensdagen. De vergaderingen zijn openbaar en alle ouders zijn welkom! De vergaderingen zijn op school en starten om 19.30u. Datum Hoofdonderwerpen 19 april 2017 Avondvierdaagse, schoolreisjes 31 mei 2017 Schoolreisjes, concept jaarplan en budget juli 2017 Laatste vergadering van het schooljaar U kunt ons altijd aanspreken op school of en op kraal61@xs4all.nl Jörgen Rietveld ( ) Olivier Stulp ( ) Sander Rutten ( Nieuws van de MR Tijdens de MR-vergadering van dinsdag 31 januari en dinsdag 14 maart zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen:

8 * De formatie voor het schooljaar De MR heeft instemming op hoe het budget voor de formatie verdeeld wordt over leerkrachten, vakleerkrachten, onderwijsassistenten, directie en ondersteunende functies zoals de ICTmedewerker en de conciërge. Het aantal leerkrachten hangt onder andere af van het aantal leerlingen. De school wil in de komende jaren een gedragsspecialist en een hoogbegaafdenspecialist aan zich verbinden, omdat dit past bij de plannen die de school heeft om zich verder te ontwikkelen. * Groepsindeling groepen 3 voor het schooljaar De MR zal meekijken met het tot stand komen van de groepsindeling van de groepen 3. Het is belangrijk dat die evenwichtig samengesteld worden omdat de klas in principe zes jaar bij elkaar blijft. Er wordt onder andere gekeken naar vriendschappen die al ontstaan zijn en het niveau van de kinderen. De ouders worden komende maand over de procedure door de school geïnformeerd. *Ouderbijeenkomsten groepen 3b en 4 Er zijn in deze groepen twee ouderbijeenkomsten gehouden. Een was met de ouders van de groepen 3b en 4 over de verdeling van onderwijsassistentie. Er is voor de groep 3b op woensdag nog geen leerkracht gevonden, er wordt nog steeds naar een leerkracht gezocht. Omdat Hafida op woensdagochtend deze groep begeleidt, is er in de groepen 4 andere ondersteuning. Er is een aparte ouderbijeenkomst voor de groep 4a georganiseerd, omdat uit de eerste bijeenkomst bleek dat er ouders ongerust waren over onder andere de ondersteuning in de klas. Meester Sander heeft door middel van filmpjes en antwoorden op vragen van ouders laten zien hoe een dag in de klas verloopt. Voor de (26!) ouders was dit bijzonder om te zien. De ouders waren blij elkaar langer te spreken. Helaas was de tijd te kort om met elkaar verder te praten over dat wat speelt in de groep. Er wordt nagedacht over een vervolg. *Schoolondersteuningsprofiel (SOP) Elke school moet een SOP opstellen. Dit is een document waarin de school beschrijft hoe er aan alle kinderen nu zo goed mogelijk geprobeerd wordt onderwijs op maat, het zogenaamde passend onderwijs, te geven en hoe dit nog beter kan. De MR geeft input op het SOP en heeft instemmingsrecht. Er staat een conceptversie op de website van de school ( *Anti-pestprotocol Door school wordt een anti-pestprotocol opgesteld waarin komt te staan wat ouders en de school voor een maatregelen nemen als er onverhoopt toch gepest wordt op school. De MR denkt mee met het protocol en heeft instemmingsrecht. Wilt u op de hoogte blijven over wat er wordt besproken tijdens de MR-vergaderingen, lees dan de notulen. De samenvatting van de notulen komt op het prikbord (bij de ingang aan de rechterkant) en in de nieuwsbrief. De definitieve notulen worden gepubliceerd op de website van de kraal De volgende MR-vergadering vindt plaatst op dinsdag 16 mei van 19:00 tot 21:00.

9 Groep 5B tekent samen met juf Janneke met emoties! Jory Salena Jikke Gisteren hebben we in groep 5B al onze frustraties eruit getekend! We moesten onze ogen dichtdoen, en nadenken over iets wat ons vandaag heel boos heeft gemaakt. Dan, potlood op papier... en rondjes krassen! Dan, ogen dicht, en denk na over iets wat je verdrietig heeft gemaakt... krassen maar! Alle frustraties eruit en dan de vrolijkheid van een vogeltje in een mooi nest erin! We hebben de dag zo weer positief afgesloten! Rekenraadsel plaats. 738 Een nummer is goed en staat op de juiste plaats. Een nummer is goed maar staat niet op de juiste plaats. Twee nummers zijn goed maar staan niet op de juiste Geen van de nummers zijn goed Een nummer is goed maar staat niet op de juiste plaats. Wat is de code? BHV voor ouders Een deel van onze collega s is de afgelopen periode (opnieuw) opgeleid tot BHV-er, bedrijfshulpverlener. Wij zijn als school verplicht voldoende mensen in huis te hebben die adequaat kunnen reageren in geval van een noodsituatie. De training is bijzonder goed ontvangen door de leerkrachten. Ouders hebben aangegeven ook graag zo n training te willen volgen. Wij vinden dit een goed idee. Daarom zal de trainer binnenkort terugkomen om bij ons op school ouders te trainen. Dit zal plaatsvinden in onze ouderkamer en kost de ouder 20,- euro. De trainingsdatum is gepland op 27 maart van tot uur. Op de paal in de centrale hal hangt een intekenlijst en ook op de deur van de ouderkamer hangt een lijst. Wanneer u mee wilt doen, kunt u dit hier aangeven.

10 Schoolplein Zoals u hebt gemerkt, is voor onze school een enorme zandbak ontstaan. In combinatie met de zon van de afgelopen paar dagen, doet het een beetje aan als een soort strand en worden we er best wel een beetje blij van. Het is echter niet de bedoeling dat de zandvlakte blijft bestaan. Er moeten nog nieuwe speeltoestellen in en daaronder worden speciale tegels geplaatst van een zacht materiaal, zodat de kinderen niet hard vallen, als het misgaat. Vanaf volgende week wordt hieraan gewerkt. Het plein zal dus bijna klaar zijn. Een aantal enthousiaste ouders en leerkrachten zijn aan het nadenken over de manier waarop het plein geopend gaat worden. Zij barsten van de creatieve en leuke ideeën! We hebben dus iets om ons op te verheugen! Om jou te informeren Themabijeenkomst Ongehoorzaamheid Op din sdag 4 april van 9:00-10:30zaler weer een themabi jeenkomst plaatsvinden op De Kraal. Het thema is deze keer ongehoorzaamheid. Hoe ga je als ouder om met deongehoorzaamheid van jedeze kind.keer zal het thema worden verzorgt door mijn collega ouder - en kindadviseur Josine Breuker. Binnenkortk zullen de oo aankondiging posters opgehangen worden in de school. Ik hoop dat er weer veel ouders zullen aansluiten bij deze interessante bijeenkomst. Met vriendelijke groet, Mireille Cornelisse ouder - en kindadviseur Ouder - en Kindteam Oud Oost, contactpersoo n De Kraal m.cornelisse@oktamsterdam.nl Werkdagen: wo, do en vr Inloopspreekuur elke vrijdag van 8:45 tot 9:45 op de Kraal De kleuters in het Stedelijk museum! S P In het kader van het choolbreed roject is groep 1-2D naar het Stedelijk museum geweest. We gingen hiervoor met de bus naar het Museumplein. Omdat we van tevoren al naar filmpjes van het museum hadden gekeken, wisten we al hoe het eruit zag. Het Stedelijk museum lijkt namelijk een beetje op een badkuip of een boot. Het thema op school is Design en daarom hebben we in het museum

11 goed gekeken naar het ontwerp van verschillende objecten. We hebben hiervoor gekeken naar de vorm, kleur en het materiaal. Later gaan we hiermee aan de slag als we zelf dingen gaan ontwerpen. Tijdens het rondlopen kwamen we juf Cilia tegen, zij had tekenmateriaal bij zich waarmee we aan de slag konden. De kinderen hebben geprobeerd om werken van De Stijl na te maken. In de klas hangt het werk dat de kinderen hebben gemaakt, we vinden het hartstikke leuk als u in onze klas komt kijken naar wat we al hebben gemaakt. Volgende nieuwsbrief Wie wordt de TSO medewerker van de maand? Wie blinkt uit door de rust in de klas tijdens het eten? Bij welke TSO medewerker zijn de broodtrommeltjes bijna allemaal leeg? Waar worden de leukste spelletjes gedaan, welke TSO medewerker heeft het meest plezier met de kinderen gemaakt? Welke TSO medewerker heeft de beste band met de kinderen? Welke TSO medewerker krijgt de groep zonder leerkracht rustig naar buiten? Studiedag (5) Goede vrijdag 2e Paasdag Vakantierooster 2016/2017 Maandag 3 april 14 april april 2017

12 April/meivakantie Studiedag (6,7 en 8) Hemelvaartsdag + extra dag 2e Pinksterdag Studiedag (9+10) Laatste schooldag Zomervakantie Fijn weekend! Esther van den Berg 22 april 2017 t/m 7 mei 2017 Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei 25 en 26 mei juni 2017 Vrijdag 23 en maandag 26 juni. 21 juli alle kinderen om uur vrij 22 juli 2017 t/m 3 september 2017

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11e nieuwsbrief, vrijdag 29 januari 2016 Beste ouders, Overleden ouder in de klas bij Larissa Gisteren werden wij

Nadere informatie

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017

Vakleerkrachten en oudergesprekken op maandag 13 februari 2017 Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 10e nieuwsbrief vrijdag 10 februari 2017, Beste ouders, Vandaag heeft uw kind het rapport meegekregen naar huis.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 2 december, Beste ouders, Sinterklaasopstelling maandag 5 december De kinderen van de groepen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief, vrijdag 20 november 2015 Sinterklaas Wat ziet de school er prachtig uit! Toen de kinderen maandag

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders,

9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9e nieuwsbrief, vrijdag 18 december 2015 Beste ouders, Zoals in de vorige nieuwsbrief al werd aangekondigd, krijgt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 2 september, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 29 juni 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Rapportweek met rapportavond - Zomerfeest -

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 16 september, Beste ouders, Wat was het de afgelopen week warm! Buiten waren de temperaturen

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 20e nieuwsbrief, vrijdag 26 juni 2015 Beste ouders, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van het jaar, met een prachtige

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 10 november 2017 Beste ouders, De naschoolse activiteiten zijn begonnen! Hieronder het resultaat

Nadere informatie

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders,

1 April, kikker in je bil! 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april Beste ouders, Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 1 april 2016 Beste ouders, 1 April, kikker in je bil! Deze week kenmerkte zich door onrust

Nadere informatie

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla!

Larissa, juf van groep 1/2D is bevallen van een gezonde dochter: Julia Noëlla! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 13 januari 2017, Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van 2017. Wij hopen dat u

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 18 mei 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Cito Staking einduitslag 14 maart, bekend petitie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief vrijdag 18 november Beste ouders, Wat ziet de school er fantastisch uit! Heel erg bedankt, ouders!

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 14 oktober, Vandaag hebben Walid, Santino, Björn, Yassir, Rosaly, Meva, Arsema en Ryo uit

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 16e nieuwsbrief, vrijdag 17 april 2015 Beste ouders, Vandaag hebben de groepen drie hun dansblokken afgesloten. Ouders

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 6e nieuwsbrief, vrijdag 7 november 2014 Beste ouders, De herfst is echt begonnen en de eerste tekenen van de winter

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E

Paradijsplein NJ Amsterdam T F E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 11 e nieuwsbrief, vrijdag 17 januari 2013 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u lezen over activiteiten

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19 e nieuwsbrief, vrijdag 6 juni 2014 Beste ouders, In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen zien hoe de schoolreisjes

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief, vrijdag 21 augustus 2015 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het jaar. De meeste

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 26 februari 2016 Beste ouders, In deze nieuwsbrief leest u wat er deze afgelopen twee weken

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 12e nieuwsbrief, vrijdag 13 februari 2015 Beste ouders, Voor u ligt de 12 e nieuwsbrief van dit jaar. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 19e nieuwsbrief, vrijdag 13 juli 2018 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Vertrek Esther van den Berg - Vanuit STAIJ:

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016.

Paradijsplein NJ Amsterdam T E 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18e nieuwsbrief, vrijdag 10 juni 2016 Beste ouders, Vorige week heeft De Kraal voor het eerst meegedaan aan de Avondvierdaagse!

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Jawel hoor, het was erg geslaagd!!

Jawel hoor, het was erg geslaagd!! Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 9 e nieuwsbrief, vrijdag 6 december 2013 Sinterklaas was op De Kraal! Leuk! Meen je dat nou? Hoe lang

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 8e nieuwsbrief vrijdag 22 december 2017 Beste ouders, Gisteren hebben de kinderen van De Kraal overdag voor elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 23 maart 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Staking Lentekriebel 14 maart, petitie op

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

memo memo memo memo memo

memo memo memo memo memo 27 mei 2019 nr. Studiedag Maandag 6 juni zijn de kinderen vrij. Het team heeft op deze datum een studiedag. We gaan de overdrachten van de ene groep naar de andere groep bespreken. Belangrijke data mei,

Nadere informatie

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad November 2018 Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad FC Utrecht de Graafschap Zin en onzin van luizenpluizen Ontwikkeling schoolplein Decemberactie,

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt.

Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt. 7 mei 2019 OP NAAR DE LAATSTE 10 SCHOOLWEKEN! Gisteren begroetten we alle kinderen en ouders weer op school na een welverdiende meivakantie. We hopen dat u een fijne vakantie gehad hebt. We maken ons op

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Omgaan met de gevolgen van een (echt)scheiding gaat niet altijd vanzelf.

Omgaan met de gevolgen van een (echt)scheiding gaat niet altijd vanzelf. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2 e nieuwsbrief, vrijdag 6 september 2013 Beste ouders, Donderdag 12 september organiseren we als school

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 30 augustus I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 2 018 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Schoolreisjes Informatie-avonden Even voorstellen Juf Gonnie Op tijd! Theater- en museumbezoek De Vreedzame

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER 2017-2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Ik luister naar jou, maar jij luister ook naar mij vr 1 zo 17 za 2 ma 18 Gouden weken + gesprekken zo 3 di 19. ma 4 Eerste schooldag Gouden weken wo 20 di 5 do 21

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Belangrijke data november: 08 november Oud papier 10 november Schoolontbijt 11 november Schoonmaakploeg 11 november Sint Maarten 24 november Studiedag Alle kinderen vrij. 30 november

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon!

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! Nieuwsbrief 8 maandag 5 vrijdag 9 oktober Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! 8 Volgende week begint met een gouden

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 7e nieuwsbrief vrijdag 8 december 2017 Beste ouders, Wat hebben de kinderen het leuk gehad tijdens de komst van Sinterklaas!

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 18, 28 mei t/m 8 juni 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni ma 18 juni di 19 juni wo 20 juni vr

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie