Beleidsplan Stichting Vrienden van Gomarus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Stichting Vrienden van Gomarus"

Transcriptie

1 Beleidsplan Stichting Vrienden van Gomarus Versie: februari 2016 Door: Werkgroep Stichting Vrienden van Gomarus

2 Inleiding: Samen met de Vrienden van Gomarus wil het Gomarus College als gereformeerde school voor haar leerlingen zowel leer- als leefgemeenschap zijn. Mede door de stichting Vrienden van Gomarus willen we deze gemeenschap in stand houden en versterken. Vrienden van Gomarus dragen vanuit hun betrokkenheid bij aan deze gemeenschap door het delen en ontvangen van kennis, talent, geloof en middelen. Dat uit zich in mooie samenwerkingen tussen school en Vrienden en tussen Vrienden onderling. We willen delen wat wij van God gekregen hebben. Vanuit deze betrokkenheid en samenwerking dragen Vrienden eraan bij dat leerlingen mogen leren voor hun Leven.

3 Visie Het mede mogelijk maken dat leerlingen mogen leren voor hun Leven Missie Het in stand houden en versterken van de gemeenschap rondom de school. Doel Het doel van de Stichting Vrienden van Gomarus is het in stand houden en versterken van de gemeenschap rondom de school, om het daarmee mogelijk te maken dat leerlingen mogen leren voor hun Leven. Vrienden dragen bij aan deze gemeenschap door het delen en ontvangen van kennis, talent, geloof en middelen. Uitgangspunten en kernbeginselen De Stichting Vrienden van Gomarus is nauw verbonden met het Gomarus College en hanteert dezelfde overtuiging en waarden. De missie van het Gomarus is leren voor je Leven. De visie van de stichting is ondersteunend aan de missie van de school, namelijk: Het mede mogelijk maken dat leerlingen mogen leren voor hun Leven. Bij het invullen van deze opdracht laten we ons leiden door de volgende waarden: God leeft, groeien, gezamenlijk, gunnen en genieten. God leeft Wij belijden dat God leeft. Dit is de kern van het gereformeerd onderwijs waar de vriendenstichting ondersteuning aan wil bieden. De toewijding aan God in ons leven is voor de Vrienden van het Gomarus dan ook een belangrijk thema. Groeien In onze toewijding aan God willen we groeien. Als school sta je midden in de samenleving. In dat perspectief kun je als school veel delen maar ook ontvangen. Dat groeien in en buiten de school willen we als vriendenstichting stimuleren door het delen en ontvangen van kennis, talent, geloof en middelen. Gezamenlijk Wij staan nooit alleen. God die leeft is onze gezamenlijke basis. De Stichting Vrienden van Gomarus creëert meerwaarde voor elkaar en de school door verschillende mensen en verbanden bij elkaar te brengen. Vrienden leren van elkaar en dragen bij aan de gemeenschappelijke missie van de school en de vriendenstichting. Gunnen Wij zien de ander als uniek schepsel van God. Niet alleen het eigen belang, maar ook dat van de ander hebben we voor ogen. Gunnen is geven. Gunnen is ook in blijdschap ontvangen. Vanuit deze overtuiging willen wij als Vrienden met elkaar delen. Genieten: God heeft de wereld goed geschapen. Wij krijgen veel en mogen daarvan genieten. Als Vriend doen we dat wat we doen dan ook met plezier.

4 Regio De regio waar het vriendennetwerk van de Stichting Vrienden van Gomarus actief is zal hoofdzakelijk bestaan uit het voedingsgebied van het Gomarus. Dit beslaat geheel provincie Groningen en een deel van de provincies Drenthe en Friesland. Beoogde doelgroepen Personeel De interne inbedding van de Stichting Vrienden van Gomarus is van groot belang voor de zichtbaarheid van de maatschappelijke meerwaarde van de school. Het is belangrijk dat elke medewerker weet wat de doelen van de vriendenstichting zijn en waarom dit waardevol, zo niet noodzakelijk, is voor het Gomarus. Zij kunnen vragen van ouders over dit onderwerp beantwoorden, verwijzen ouders waar nodig door naar de vriendenstichting en zijn in hun eigen netwerk waardedrager. (Groot)ouders Ouders met kinderen op het Gomarus zijn via hun kind intensief betrokken bij de school. Zij vormen een groep voor wie het aangaan van een vriendenrelatie met de Stichting Vrienden van Gomarus een directe meerwaarde heeft, omdat ze daarmee de leer-en leefomgeving van hun (klein)kind ondersteunen en voor zichzelf verrijken. Leerling Leerlingen kunnen een belangrijke rol vervullen bij het uitdragen van de stichting. Door hen te betrekken bij de activiteiten die de Vrienden organiseren maken zij de stichting zichtbaar en concreet. Alumni Oud-leerlingen zijn door hun ervaringen in de periode dat zij leerlingen op het Gomarus waren, betrokken bij de school. De pubertijd, de fase van ontwikkeling waarin ze middelbare scholier waren, is een vormende periode. De school als leer-en vooral ook leefomgeving heeft in deze fase grote invloed op de ontwikkeling van de leerling. Leerlingen zien hun rolmodellen en leren zich tot hen te verhouden, ontwikkelen hun (geloofs)identiteit en gaan vriendschappen aan voor het leven. Het Gomarus heeft voor alumni dan ook een grote rol in hun ontwikkeling gespeeld, om die reden blijven alumni verbonden met hun vrienden en klasgenoten en daarmee met het netwerk van Vrienden van Gomarus. Daarnaast ondersteunen ze als Vriend het onderwijs dat ze zelf genoten hebben. De Buurt Voor de buurten waarin de vestigingen van het Gomarus College staan, kan de school een positieve rol spelen. Leerlingen en medewerkers kunnen op allerlei manieren delen met de buurt, bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten of het bieden van cursussen. Voor de buurtbewoners ligt de winst van het aangaan van een vriendschapsrelatie met de school in het ontdekken van voordeel in plaats van overlast van een middelbare school in de wijk. Als Vriend ondersteunen ze de school en is er ruimte voor ontmoeting en uitwisseling van kennis, talent, geloof en middelen. Kerken Als Vriend kunnen kerken een bijdrage leveren aan de (geloofs)ontwikkeling van de leerlingen.

5 Bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van het kerkgebouw voor activiteiten of door het delen van geloofskennis. Ondernemers/bedrijven De Stichting Vrienden van Gomarus vervult een netwerkfunctie voor ondernemers en bedrijven die zich verbonden weten met de missie van de school en de vriendenstichting. Dit kunnen ondernemers zijn die tevens als ouders aan de school verbonden zijn en ondernemers die het gereformeerd onderwijs op enige wijze een warm hart toe dragen. Door Vriend van Gomarus te worden kunnen zij invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Ook kunnen zij als Vriend delen door bijvoorbeeld het leveren van een financiële bijdrage, het uitbreiden van hun netwerk of door het creëren van stagemogelijkheden voor leerlingen. Basisscholen Het is van groot belang als school een goede band met de basisscholen te hebben en te onderhouden. De vriendenstichting kan hier een bijdrage aan leveren door het organiseren van gezamenlijke projecten.

6 Projectplan 2016 Probleemstelling/aanleiding De Stichting Vrienden van Gomarus is een nieuw concept binnen het Gomarus, waardoor de stichting zelf, het doel en de uitwerking van de vriendenstichting buiten en binnen de organisatie nog niet bekend is. Wat in eerste instantie belangrijk is, is dat Vrienden van Gomarus onder de medewerkers van het Gomarus een bekend begrip wordt. Medewerkers van het Gomarus zijn namelijk nog niet bekend met de Stichting Vrienden van Gomarus. Een gevolg hiervan is dat er nog geen interne ambassadeurs van de vriendenstichting zijn (wat o.a. nodig is om de stichting tot een succes te maken). In dit jaar willen we ons daarom richten op het bekend maken van de Stichting Vrienden van het Gomarus onder de medewerkers van het Gomarus. Doelstellingen 1 e jaar Hoofddoel: Het aanwakkeren van intern ambassadeurschap voor de Vriendenstichting. 90% van de medewerkers van het Gomarus College weet na het eerste jaar van het bestaan van de Vriendenstichting af. Van deze 90% weet 50% wat het doel van de Vriendenstichting is. Van deze 50% staat 40% procent positief tegenover de Vriendenstichting. Planning in de tijd Om bovenstaande doelstellingen te bereiken is onderstaand tijdspad gerealiseerd. In de periode tot de zomervakantie wordt gewerkt aan de strategiebepaling. In de periode hierna wordt gewerkt aan de uitvoering van deze strategie. Activiteit Datum activiteit Deadline Wie Projectplan (doelen etc.) (definitiefase) - Week 8 Eveline/Janneke VOORJAARSVAKANTIE Week 9 - Definitief projectplan voorleggen aan bestuur Week 10 - Peter Maandelijks overleg: brainstormen Week 11 - Werkgroep communicatiemiddelen (ontwerpfase) Informatie-uitwisseling Greijdanus Week Week 16 Werkgroep Communicatieplan - Week 15 PR Communicatieplan voorleggen aan RvT? - Week 15 Peter Maandelijks overleg Week 16 - Werkgroep Budgetplan RvT - Week 16 Peter MEIVAKANTIE Week 17 Middelen ontwerpen (logo, website etc.) Week Week 26 PR (voorbereidingsfase) Maandelijks overleg Week 20 - Werkgroep Maandelijks overleg Week 24 - Werkgroep Communicatiemiddelen staan klaar - Week 28 PR Nieuwsbrief met pre-info versturen Week 28 - PR ZOMERVAKANTIE Week 30 - Begin maken met informeren naar Week 34 - Werkgroep medewerkers (realisatiefase) Nieuwsbrief (Kees iets over laten vertellen) Week 35 - PR HERFSTVAKANTIE Week 42 -

7 Kerstconcert; eerste externe actie? Week 51 - Werkgroep KERSTVAKANTIE Week 52 - Evalueren; doelen behaald? (nazorgfase) Werkgroep Balkenplanning fasering projectplan 2016 Mrt Apr Mei Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec Jan Definitiefase Ontwerpfase Voorbereidingsfase Realisatiefase Nazorg

Samenvatting beleidsplan Stichting Vrienden van Greijdanus

Samenvatting beleidsplan Stichting Vrienden van Greijdanus Samenvatting beleidsplan Stichting Vrienden van Greijdanus Versie 15 september 2015 Door: Mathilde Tempelman Lam 0628168406 mathilde.tempelman@greijdanus.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Inleiding 2.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van de GSR

Beleidsplan Stichting Vrienden van de GSR Beleidsplan Stichting Vrienden van de GSR Versie 21 december 2016 Door: Erik Harinck hre@gsr.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Het doel van de instelling 3. Werkzaamheden van de instelling

Nadere informatie

Bestuursverslag. gelooft

Bestuursverslag. gelooft VAN VRIENDEN Bestuursverslag 2017 gelooft Vrienden van Guido De stichting Vrienden van Guido is voor iedereen die Guido een warm hart toedraagt. Onze scholengemeenschap heeft veel kennis en talenten in

Nadere informatie

Bestuursverslag. gelooft

Bestuursverslag. gelooft VRIENDEN VAN Bestuursverslag 2018 gelooft Vrienden van Guido De stichting Vrienden van Guido is voor iedereen die Guido een warm hart toedraagt. Onze scholengemeenschap heeft veel kennis en talenten in

Nadere informatie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie

herfstvakantie vr. 23 okt. herfstvakantie Speeldata 2015-2016 dag datum van tot omschrijving competitie wo 26 aug. jeugd 18.00 20.00 vrij spelen wo 2 sept. jeugd 18.00 20.00 training wo 9 sept. jeugd 18.00 20.00 training senioren 20.00 22.30 CKS

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

2019 januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november (Deze maand NVA) december 1 Nieuwbrief verzonden PILLAR Opl.

2019 januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november (Deze maand NVA) december 1 Nieuwbrief verzonden PILLAR Opl. 2019 januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november (Deze maand NVA) december 1 Nieuwbrief Amsterdam 7 2 Nieuwbrief Amsterdam 8 3 omzet insturen omzet insturen 4 omzet insturen

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2O19 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S

PRIJSLIJST 2O19 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE VILLA S BUNGALOWS BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 4, 11, 18, 25 jan 535,00 820,00 410,00 670,00 1, 8

Nadere informatie

landleven waddenstaete de witte hoek

landleven waddenstaete de witte hoek prijslijsten 2o17 BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF landleven waddenstaete de witte hoek bleekerscoogh Villa met serre 21O, 212, 214 Villa 194, 196, 2OO, 2O2, 2O4, 2O6, 2O8 wissel: vrijdag vakanties m/w week

Nadere informatie

PRIJSLIJSTEN 2O18 LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK

PRIJSLIJSTEN 2O18 LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK PRIJSLIJSTEN 2O18 BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 194, 196, 2OO, 2O2, 2O4, 2O6, 2O8 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 5,

Nadere informatie

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen

januari 2015 29 dec 30 31 1 jan 15 2 3 4 26 27 28 29 30 31 1 feb MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 09:15 vrijzwemmen januari 2015 januari 2015 1 1 2 3 4 2 5 6 7 8 9 10 11 3 12 13 14 15 16 17 18 4 19 20 21 22 23 24 25 5 26 27 28 29 30 31 februari 2015 5 1 6 2 3 4 5 6 7 8 7 9 10 11 12 13 14 15 8 16 17 18 19 20 21 22 9

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2018 30-jul 31-jul 1-aug 2-aug 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug 21-aug 22-aug 23-aug 24-aug 25-aug 26-aug

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2O20 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S

PRIJSLIJST 2O20 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE VILLA S BUNGALOWS BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 3, 10,17, 24, 31 jan. 510,00 770,00 410,00 670,00

Nadere informatie

type week datum week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug

type week datum week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug 19-aug 20-aug Basis jaarrooster Aeres Hogeschool Dronten/A onderwijsinfo, basis jaarrooster vastgesteld week datum type week 32 7-aug 8-aug 9-aug 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 33 14-aug T5 15-aug 16-aug 17-aug 18-aug

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

februarigroepen BBL regulier en instroom

februarigroepen BBL regulier en instroom februarigroepen BOL regulier en instroom 10ZO1402F 10ZO1502F 10ZO1402Fi 10ZO1502Fi 10ZB1302 10ZB1402 10ZB1502 10ZB1402 10ZB1502 februarigroepen BBL regulier en instroom 10ZO1402Gi 10ZO1502Gi K/L K K Li/Mi

Nadere informatie

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats

week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats week dag datum tijd (van-tot) activiteit plaats 34 di 22-aug-17 08.30-09.10 Ontvangst eerste klassen door mentor 34 09.10-10.30 Ontvangst klassen door mentor, instructie nieuwe systeem+cuppen 34 11.00

Nadere informatie

Repetitieschema Me On Stage VALKENSWAARD

Repetitieschema Me On Stage VALKENSWAARD OKTOBER week 41 5-okt 6-okt 7-okt 8-okt 9-okt 10-okt 11-okt Valkenswaard (1) week 42 12-okt 13-okt 14-okt 15-okt 16-okt 17-okt 18-okt Valkenswaard (2) week 43 19-okt 20-okt 21-okt 22-okt 23-okt 24-okt

Nadere informatie

opening schooljaar v.a. 15:30 uur onderwijsbeurs groningen teamvergadering 10 okt - 16 okt 41 Lissabon va 16 teamvergadering zwolle culinair Lissabon

opening schooljaar v.a. 15:30 uur onderwijsbeurs groningen teamvergadering 10 okt - 16 okt 41 Lissabon va 16 teamvergadering zwolle culinair Lissabon Periode 1 Datum Kalenderw eek 05 sep - 11 sep 36 leerjaar 1 360 leerjaar 2 760 JAARPLANNING DELTION COLLEGE team IHS vastgesteld door CvB en directe d.d. 15-02-2011 (N11028CvB) Cursusjaar 2011-2012 leerjaar

Nadere informatie

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018

Jaarkalender voor ouders. ODS Daalhuizen. schooljaar augustus-2018 Jaarkalender voor ouders ODS Daalhuizen schooljaar 2018-2019 augustus-2018 ma 13-aug-18 di 14-aug-18 wo 15-aug-18 do 16-aug-18 vr 17-aug-18 za zo 18-aug-18 19-aug-18 ma 20-aug-18 Eerste schooldag schooljaar

Nadere informatie

16 37 ma 7 NIEUWSBRIEF 2

16 37 ma 7 NIEUWSBRIEF 2 Mnd SD Wk dag dat INFORMATIE ALGEMEEN VOOR LEERLINGEN JULI nieuwe lln. Brief Zomervakantie AUG 33 wo 12 NIEUWSBRIEF 1 do 13 vr 14 AUG 1 34 ma 17 LLN zijn vrij. 2 di 18 introductiedag 1+2 en 1ste lesdag

Nadere informatie

Haren Fairtrade Gemeente

Haren Fairtrade Gemeente Pagina 1 Verantwoordelijkheid Wereldwinkel Ineke Wielinga Projectgroep Wereldwinkel Adèle Dummer gemeente Haren Hinke de Boer Petronel Rietema Zernike College Martine Slager Kerkelijke gemeenschap Marco

Nadere informatie

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips. In onderstaande tabel ziet u de resultaten van de signalen van het afgelopen jaar.

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips. In onderstaande tabel ziet u de resultaten van de signalen van het afgelopen jaar. Welkom bij YourMoneyAlarms.tips Sinds januari 2008 heeft ons model meer dan 100 signalen gegeven. Gebaseerd op meer dan 10 jaar lang analyses. Elke signaal vertaalt zich in een activiteit. In onderstaande

Nadere informatie

Communicatieplan Ouderbetrokkenheid 3.0

Communicatieplan Ouderbetrokkenheid 3.0 Communicatieplan Ouderbetrokkenheid 3.0 Schooljaar 2015-2016 1 INLEIDING De werkgroep wil graag Ouderbetrokkenheid 3.0 introduceren bij leerkrachten en ouders. De aanleiding voor dit communicatieplan is

Nadere informatie

prijslijsten 2o16 waddenstaete hoeve landleven

prijslijsten 2o16 waddenstaete hoeve landleven prijslijsten 2o16 waddenstaete hoeve landleven BLEEKERSCOOGH de witte hoek HET BUITENHOF DE WITTE HOEK PRIJSLIJST 2O16 5 's 124, 126, 128, 136, 14O 138 Bungalow 132, 134 Bungalow 142 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES

Nadere informatie

BELEIDSPLAN: Visie op zorg;

BELEIDSPLAN: Visie op zorg; Stichting Samen toch apart Arnold van Rodelaan 65 5527 BS Hapert 0497-843196 Email: Info@Samentochapart.nl Website: www.samentochapart.nl KvK Eindhoven: 17203470 Rabobank Reusel: 12.12.05.991 BELEIDSPLAN:

Nadere informatie

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017

Jaarkalender ouders. ODS Daalhuizen augustus-2017 Jaarkalender ouders ODS Daalhuizen 2017-2018 augustus-2017 ma wk 1 28-aug-17 Eerste schooldag schooljaar 2017-2108 di 29-aug-17 wo 30-aug-17 do 31-aug-17 september-2017 vr 1-sep-17 za 2-sep-17 zo 3-sep-17

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline

Taak Splitsing Voortgang. Mijlpaal Samenvatting Projectsamenvatting. Externe taken Externe mijlpaal Deadline Id naam Duur Begindatum Einddatum an '10 18 jan '10 25 jan '10 1 feb '1 d w d v z z m d w d v z z m d w d v z z m d 1 2 Start 1 dag woe 13-1-10 woe 13-1-10 3 Voorbereidende werkzaamheden (offertes, besluiten

Nadere informatie

Jaarplanning voor ouders. VMBO

Jaarplanning voor ouders. VMBO Weeknr Dag Datum Jaarplanning 2016-2017 voor ouders. VMBO 36 ma 5-sep-16 13.00 Klas 4 ophalen rooster e.d.. 36 di 6-sep-16 10.00 uur - 15.00 uur klas 1 Introductiedag. 11.00 uur klassen 2,3 ophalen roosters

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

aug 2010 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 23 * Eerste schooldag

aug 2010 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 23 * Eerste schooldag aug 2010 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 16 1 18 19 20 21 22 23 * Eerste schooldag 24 25 26 2 28 29 30 31 sep 2010 1 2 3 4 5 6 Nieuwsbrief 2 20:00:Info avond gr 8 en kampinfo. 20::*ORvergadering 8 9 10 11

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT.

BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT. COMMUNICATIEPLAN OPDRACHTGEVER DATUM 17 december 2013 OPGESTELD DOOR LEIDER BOOT organiserend

Nadere informatie

Besluitvorming aan de Raad Formele advisering van de Raad. Collegevoorstel Advies: Openbaar. Onderwerp BBI-kalender 2005

Besluitvorming aan de Raad Formele advisering van de Raad. Collegevoorstel Advies: Openbaar. Onderwerp BBI-kalender 2005 Collegevoorstel Advies: Openbaar Onderwerp BBI-kalender 2005 Programma / Programmanummer Concernsturing / 8110 IBW-nummer Portefeuillehouder P. Lucassen Samenvatting De BBI-kalender 2005 vermeldt de agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018

Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018 Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018 06-07 12:00 Start zomervakantie 20-08 Start nieuwe schooljaar W34 SW01 Deze week hoofdluiscontrole 22-08 Openingsviering 30-08 Open Schoolavond Sümeyye, Jesper, Lucas, Veerle,

Nadere informatie

werkruimte school als vindplaats (zorg) teamoverleg Ouderavond klas 3

werkruimte school als vindplaats (zorg) teamoverleg Ouderavond klas 3 legenda > DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER 2018-2019 vakantie DDW en SE leerlingen roostervrij centraal examen wk datum maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 35 27-aug 36 3-sep 08.30 jaaropening

Nadere informatie

juli augustus . Jaarplanning Sterk VO 2013-2014 Maand week datum tijd omschrijving Deelnemers overleg 7-1-2014 ma 22-jul hele week Zomervakantie

juli augustus . Jaarplanning Sterk VO 2013-2014 Maand week datum tijd omschrijving Deelnemers overleg 7-1-2014 ma 22-jul hele week Zomervakantie mber augustus 30 ma 22-jul hele week Zomervakantie 31 ma -jul hele week Zomervakantie 32 ma 5-aug hele week Zomervakantie 33 ma 12-aug hele week Zomervakantie 34 ma 19-aug hele week Zomervakantie 35 36

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst

Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst Hoe wij samen onze beloftes waarmaken. Maasduinen, onze toekomst 2017 2020 Maasduinen, onze toekomst Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om met het ouder worden van het leven te blijven genieten.

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Visie en beleid 2012 2015

Visie en beleid 2012 2015 Visie en beleid 2012 2015 Het (door)vertellen en uitdragen van het woord van God. Waarbij de basis is, heb God lief en heb je naaste lief als jezelf. 1 Inhoud: Inleiding blz. 3 Proces blz. 4 Visie (droom)

Nadere informatie

werkruimte school als vindplaats (zorg) teamoverleg Ouderavond klas 3

werkruimte school als vindplaats (zorg) teamoverleg Ouderavond klas 3 legenda > DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER 2018-2019 vakantie DDW en SE leerlingen roostervrij centraal examen wk datum maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Periode 1 35 27-aug 36 3-sep 08.30

Nadere informatie

Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar

Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar AcOA jaarrooster 2010-2011 Wk Maandag 30 aug Dinsdag 31 aug Woensdag 1 sept Donderdag 2 sept Vrijdag 3 sept Za/Zo 4/5 35 Start Schooljaar Spinoza Startbijeenkomst alle Lio s augustusstart en kennismaking

Nadere informatie

HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN?

HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN? HOE LAAT JE KINDEREN ONTDEKKEN DAT ZE DE WERELD KUNNEN VERANDEREN? Kinderen kunnen meer dan ze denken. Dat moeten ze wel eerst ervaren. Helaas is dat niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom koppelt

Nadere informatie

VvE Werkplan werkgroep PR 2017

VvE Werkplan werkgroep PR 2017 VvE Werkplan werkgroep PR 2017 Inleiding De PR werkgroep is gestart in 2010, m.n. voor de uitwerking van de activiteiten voor het 25-jarig jubileum van de VvE in 2011. Na het jubileum is de PR werkgroep

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015

Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 Jaarplan schooljaar 2014 / 2015 AUGUSTUS ma 21 jul 2014 08:30 - za 30 aug 2014 16:00 ZOMERVAKANTIE OKTOBER wo 1 okt 2014 08:30 - vr 10 okt 2014 12:00 KINDERBOEKENWEEK Kinderboekenweek ma 6 okt 2014 19:30-21:30

Nadere informatie

CURSUSSEN Vrienden van Gomarus

CURSUSSEN Vrienden van Gomarus CURSUSSEN Vrienden van Gomarus Avondcursussen Als school willen we een plek zijn om te leren, elkaar te ontmoeten en samen te genieten. Niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor ouders, oud-leerlingen,

Nadere informatie

september aug sep 2 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 11:30 Jaaropening

september aug sep 2 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 11:30 Jaaropening september 2018 september 2018 1 2 oktober 2018 29 30 31 27 aug 28 29 30 31 1 sep 2 11:30 Jaaropening kennismaak gesprekken ouder/kind/leerkracht 8:30 project opening 8:30 op de koffie bij 20:00 Informatieavond

Nadere informatie

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarplanner ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarplanner 2017-2018 ouders Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER 2019-2020 legenda > vakantie DDW en SE leerlingen roostervrij centraal examen wk datum maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Periode 1 1 34 19-aug 35 26-aug 08.30

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Begroting /8 nov Collegeprogramma opstellen

Begroting /8 nov Collegeprogramma opstellen Spoorboekje 2018 P&C Bloemendaal (versie 1.0) wknr datum (wo) Jaarverslag 5 juli raad Kadernota 2019 31 mei raad (alleen technische uitgangspunten) Voor + najaarsnota (5 juli en 13 december) functie: VERANTWOORDING

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op.

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk 2017-2022 Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. 1 We zijn een open christelijke gemeente die al meer dan 125 jaar een eigen plek heeft in de Nijkerkse samenleving. Als

Nadere informatie

Communicatie Milieumanagementsysteem en CO2- prestatieladder

Communicatie Milieumanagementsysteem en CO2- prestatieladder Notitie Contactpersoon Tom van der Weegen Datum 7 februari 2017 Kenmerk N015-0110400TOW-dat-V01-NL Communicatie Milieumanagementsysteem en CO2- prestatieladder 1 Communicatieplan Communicatiedoelstelling

Nadere informatie

Identiteitsdocument Met de Bijbel op weg de wereld in

Identiteitsdocument Met de Bijbel op weg de wereld in Identiteitsdocument Met de Bijbel op weg de wereld in 1. We willen gereformeerd zijn 2. We geloven in genade 3. We zijn samen op reis Gereformeerd onderwijs voor christenen Met de Bijbel op weg de wereld

Nadere informatie

Gereedschap voor succes

Gereedschap voor succes Gereedschap voor succes magazine voor maximaal buurtgeluk met kunst & cultuur 1 2 Gereedschap voor succes in buurtcultuur Succes! Kunst in de buurt brengt bewoners dichter bij elkaar en verbindt talenten.

Nadere informatie

Communicatieplan Newae B.V.

Communicatieplan Newae B.V. Communicatieplan Newae B.V. CO2 prestatieladder Pagina 1 van 10 Inhoudsopgave 1. Introductie... 3 2. Communicatiedoelstelling... 4 2.1. Doelstelling interne doelgroep... 4 2.2. Doelstelling externe doelgroep...

Nadere informatie

Jaarplanning Gomarus College Groningen Vondelpad 1

Jaarplanning Gomarus College Groningen Vondelpad 1 Oktober week 43 ma 22 okt 2018 t/m Herfstvakantie vr 26 okt 2018 week 44 ma 29 okt 2018 Tekenen 5H: suikerfabriek (Voorlopige planning) di 30 okt 2018 t/m vr 02 nov 2018 Inhaaltoets 7+8 November week 45

Nadere informatie

Planning JWC Augustus/September 2011

Planning JWC Augustus/September 2011 Planning Augustus/September 2011 Agenda opstellen voor de website en bijblijver Uiterlijke inleverdata Kopij Bijblijver: Agenda opstellen voor vergadering en verspreiden 25 sept (verschijnt 29 sept) 27

Nadere informatie

. De school uitgangspunten en visie. 1.1. Naam en logo. De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22).

. De school uitgangspunten en visie. 1.1. Naam en logo. De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22). . De school uitgangspunten en visie 1.1. Naam en logo De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22). Het betekent: de Heer heeft ons ruimte gemaakt. De Heer geeft ruimte om in vrede en liefde met

Nadere informatie

Weekendprijs t/m 8. Weekendprijs t/m 8. Nachtprijs t/m 8. Weekendprijs t/m 8. Nachtprijs t/m 8

Weekendprijs t/m 8. Weekendprijs t/m 8. Nachtprijs t/m 8. Weekendprijs t/m 8. Nachtprijs t/m 8 Huurprijzen voor 2015 januari & februari 2 jan - 13 feb Weekprijs t/m 8 pers. : 450.00 Voorjaarsvakantie 13 feb - 1 mrt Weekprijs t/m 8 pers. : 450.00 pers. : 450.00 maart/april 2 mrt - 3 apr Weekprijs

Nadere informatie

Ingenieurs met een verhaal.

Ingenieurs met een verhaal. Ingenieurs met een verhaal. BOOT organiserend ingenieursburo bv Alle opdrachten worden aanvaard en uitgevoerd overeenkomstig de AV-BOOT 2016. COMMUNICATIEPLAN EN ENER- GIEMANAGEMENT UPDATE 2018 OPDRACHTGEVER

Nadere informatie

35 di 28-aug Kennismakingsprogramma onderbouw Kennismakingsprogramma bovenbouw

35 di 28-aug Kennismakingsprogramma onderbouw Kennismakingsprogramma bovenbouw week dag datum tijd (van-tot) activiteit 35 di 28-aug-18 09.30-12.00 Kennismakingsprogramma onderbouw 35 12.30-15.00 Kennismakingsprogramma bovenbouw 36 14.15-16.15 Orientatiebijeenkomst over leerlingmediation

Nadere informatie

week t/m 24 aug Info-avond klas 3, aanvang ma Uitnodigingen ouderavond uur. di di di di do do do do do do Schoolfeest klas 3/4

week t/m 24 aug Info-avond klas 3, aanvang ma Uitnodigingen ouderavond uur. di di di di do do do do do do Schoolfeest klas 3/4 CONCEPT JAARPLANNING 2012-2013 BOVENBOUW GPL week 34 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 20 t/m 24 aug 27 aug t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept Uitdelen PTA's in

Nadere informatie

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep

SEPTEMBER. 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep SEPTEMBER 1-sep 2-sep 3-sep zomervakantie 4-sep 5-sep 6-sep 7-sep 8-sep 9-sep 10-sep eerste schooldag Studiedag - school gesloten Luizencontrole 11-sep 12-sep 13-sep 14-sep 15-sep 16-sep 17-sep 18-sep

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018

Agenda. pinksterfeest. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER mei 2018 pinksterfeest JAARGANG 2017-2018 NUMMER 16 24 mei 2018 editie Aziëweg Agenda Maandag 4 juni VAA Woensdag 6 juni Sportdag Vrijdag 15 juni Studiedag (gecombineerd met pers.uitje) Vrijdag 22 juni Sint Jansfeest

Nadere informatie

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging

Plan van Aanpak samen op weg naar beweging Plan van Aanpak samen op weg naar beweging 2017-2018 Mei 2017 - 2 - Inhoudsopgave 1. Sportief, Gezond & Cultureel 3 2. Meedoen & Talent 4 3. Samen & Actief 5 4. Communicatie & Organisatie 6 Inleiding We

Nadere informatie

Verdiepingsplan november 2017 Pagina 1

Verdiepingsplan november 2017 Pagina 1 Gemeente Leusden Contactpersoon Chieni Wassink Telefoonnummer Klik hier als u tekst wilt invoeren. Mailadres Ch.wassink@gmail.com Datum 27-11-2017 Naam verdiepingsplan Leusden gaat voor duurzamer Fairtrade

Nadere informatie

Vastgoedbericht juni 2008

Vastgoedbericht juni 2008 Vastgoedbericht juni 20 Het Kadaster brengt maandelijks een vastgoedbericht uit. Hierin worden statistieken gepresenteerd met de ontwikkelingen van de afgelopen maand: de prijsindex en het aantal verkochte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 14 oktober 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Bas is geboren! In de afgelopen weken hebben we wisselende

Nadere informatie

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster

(verkort rooster) wo wo wo wo wo wo 29 INTRODUCTIE WEEK 5 12 MR leerjaar 1 speurtocht leerjaar 2 aangepast rooster Jaarplanning AKL 2018-2019 31-08-18 week 35 week 36 week 37 week 38 week 39 week 40 27 t/m 31 aug 3 t/m 7 sept 10 t/m 14 sept 17 t/m 21 sept 24 t/m 28 sept 1 t/m 5 okt ma ma ma ma ma ma 27 3 10 17 24 1

Nadere informatie

Vastgoedbericht oktober 2009

Vastgoedbericht oktober 2009 20 november 20 Vastgoedbericht oktober 20 Het Kadaster brengt maandelijks een vastgoedbericht uit. Hierin worden statistieken gepresenteerd met de ontwikkelingen van de afgelopen maand: de prijsindex,

Nadere informatie

Dag Datum Aanvang Locatie Soort

Dag Datum Aanvang Locatie Soort Dag Datum Aanvang Locatie Soort Januari Dinsdag 3-jan 15.00u Papendal Nieuwjaarsreceptie PS en GS, aansluitend Provincie Gelderland Woensdag 4-jan 19.45u Fractievergadering VERVALT Dinsdag 10-jan 19.45u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

zorgboerderij De Middag

zorgboerderij De Middag Plaats hier eventueel foto of logo van uw zorgboerderij Jaarverslag april2012 - december 2012 zorgboerderij De Middag Boerderijnummer: 711 Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen Versie 4.1, juni 2011. Federatie

Nadere informatie

COMPENDIUM VOOR KUST EN ZEE

COMPENDIUM VOOR KUST EN ZEE COMPENDIUM VOOR KUST EN ZEE DRAAIBOEK voor de uitbouw van een geïntegreerd kennisdocument over de socio economische, ecologische en institutionele aspecten van de kust en zee in Vlaanderen en België COMPENDIUM

Nadere informatie

...betrokken en gastvrij...

...betrokken en gastvrij... Beleidsplan Protestantse Gemeente te Bolnes 2018 2023...betrokken en gastvrij... Oktober 2018 De duif en de watergolven in het logo van onze Protestantse Gemeente te Bolnes vertellen hoe wij in het leven

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Bestuurlijke P&C-kalender 2019

Bestuurlijke P&C-kalender 2019 Bestuurlijke P&C-kalender Inleiding Voor u ligt de P&C-kalender voor de bestuurlijke Planning en Control cyclus. In deze kalender is van elk document binnen deze cyclus de planning opgenomen van het moment

Nadere informatie

Jaarrooster Aeres VMBO Velp

Jaarrooster Aeres VMBO Velp aug-18 34 35 ma 20 aug di 21 aug wo 22 aug do 23 aug vr 24 aug Leerlingen vrij Start leerlingen. Boeken ophalen: Klas 1: 9.30 uur, klas 2: 11.00 uur Kennismakingsdag klas 3: 8.30-15.00 uur, aansluitend

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Beleidsuitgangspunten. Schoolsporttoernooien en Evenementen.

Beleidsuitgangspunten. Schoolsporttoernooien en Evenementen. Beleidsuitgangspunten Schoolsporttoernooien en Evenementen. Doel. Het doel van dit document is om de beleidsuitgangspunten voor schoolsportactiviteiten vast te leggen om zo de deelname van scholen en leerlingen

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 jan :00 Presidium 19:30 Commissie Bestuur en Economie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 jan :00 Presidium 19:30 Commissie Bestuur en Economie januari 2018 januari 2018 1 1 2 3 4 5 6 7 2 8 9 10 11 12 13 14 3 15 16 17 18 19 20 21 4 22 23 24 25 26 27 28 5 29 30 31 februari 2018 5 1 2 3 4 6 5 6 7 8 9 10 11 7 12 13 14 15 16 17 18 8 19 20 21 22 23

Nadere informatie

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap

Strategienota Ruimte, Relatie & Rekenschap Strategienota 2019-2022 Ruimte, Relatie & Rekenschap 2 Strategienota Landstede Groep 2019-2022 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Missie & waarden 6 1.1 Missie 6 1.2 Waarden 6 We willen ontwikkelen

Nadere informatie

De Boemerang Jaarplanning Schooljaar

De Boemerang Jaarplanning Schooljaar De Boemerang Jaarplanning Schooljaar 2018 2019 Versie februari 2019 Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag AUG 33 13-08 Zomervakantie 14-08 Zomervakantie 15-08 Zomervakantie 16-08 Zomervakantie

Nadere informatie

2. Een gezamenlijke studiedag met ouders en docenten

2. Een gezamenlijke studiedag met ouders en docenten De Leon van Gelder, Groningen pagina 1 De Leon van Gelder: school, leerlingen en ouders samen op weg naar een passende schoolloopbaan De Leon van Gelder in Groningen, een vestiging van het Reitdiep College,

Nadere informatie

Vastgoedbericht november 2008

Vastgoedbericht november 2008 22 december 20 Vastgoedbericht november 20 Het Kadaster brengt maandelijks een vastgoedbericht uit. Hierin worden statistieken gepresenteerd met de ontwikkelingen van de afgelopen maand: de prijsindex,

Nadere informatie

Subsidies netwerken rond voedselverspilling 19/02/2019

Subsidies netwerken rond voedselverspilling 19/02/2019 Subsidies netwerken rond voedselverspilling 19/02/2019 Overzicht 1. Duurzame wijken 2. Tijdelijke invullingen 3. Klimaatprojecten 4. OOG - Ondersteuningspunt Ondernemers Gent 5. Startersfabriek 6. Wijk

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Planning schooljaar leerlingen

Planning schooljaar leerlingen Datum Planning schooljaar 2018-2019 leerlingen Do 23 aug Eerste lesdag + 19 uur: Algemene ouderavond Vr 24 aug Ma 27 aug Di 28 aug Woe 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Ma 3 sept jaaropening in Emmakerk (1e en

Nadere informatie

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips

Welkom bij YourMoneyAlarms.tips Welkom bij YourMoneyAlarms.tips In dit overzicht leest u onze resultaten tot en met augustus 2017. Sinds januari 2008 zijn er meer dan 100 trades uitgevoerd op basis van de signalen van het analysemodel

Nadere informatie

(LET OP:Meenemen op inventarisatie

(LET OP:Meenemen op inventarisatie Weekopeningen 22-aug-16 Hans 30-jan-17 Arjan 29-aug-16 Geurt 6-feb-17 Hans P. 5-sep-16 Elbert 13-feb-17 Janneke 12-sep-16 Carin 20-feb-17 Trijnie 19-sep-16 Arjan 6-mrt-17 Klaasjan 26-sep-16 Janneke 13-mrt-17

Nadere informatie

Communicatieplan project Gaan!

Communicatieplan project Gaan! Communicatieplan project Gaan! Team Communicatie, Tom Schooltink 11 januari 2012, versie 0.1 Inleiding Veranderen kan niet zonder communiceren. Daarom is er voor alle verandertrajecten een plan voor de

Nadere informatie

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie:

Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: Kinderen: Studenten: Stad & wijk: Looptijd: Thema: Coördinator Communicatie: [Met dit template maak je een communicatieplan voor jullie Move-project. Je bedenkt bij welke mensen jullie project onder de

Nadere informatie

Burgemeester Amersfoordtlaan DM Badhoevedorp. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Groepen 7 naar Scheepvaartmuseum

Burgemeester Amersfoordtlaan DM Badhoevedorp. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. Groepen 7 naar Scheepvaartmuseum SEPTEMBER Burgemeester Amersfoordtlaan 61-1171 DM Badhoevedorp 2018 1-sept 2-sept 3-sept 4-sept 5-sept 6-sept 7-sept 8-sept 9-sept 1. Eerste schooldag 10-sept 11-sept 12-sept 13-sept 14-sept 15-sept 16-sept

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116 Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 24 mei 2017 nr. 116 Agenda HEMELVAART EEN FEEST!? 25 mei Hemelvaartsdag 26 mei vrij 30 mei Personeels Vergadering 5 en 6 juni Pinksteren 9 juni Viering Vruchten van de Geest

Nadere informatie