Nieuwsbrief. 13 april jaargang 31 nr.8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. 13 april jaargang 31 nr.8"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 13 april jaargang 31 nr.8 Mededelingen MR In de laatste MR vergadering zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: de formatie volgend jaar, het IKC en het vakantierooster. De GMR zoekt een enthousiast nieuw lid namens De Kameleon! De GMR gaat aan het einde van dit schooljaar afscheid nemen van Robin Jager. Hierdoor komt de plek van een ouderlid in de GMR weer open. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ouder die naast Alinda van der Zande de GMR wil komen versterken namens de Kameleon. In de GMR Het onderwijs staat voor grote uitdagingen. Dalende leerlingenaantallen, invoering van passend onderwijs, minder financiële middelen en de invoering van moderne leermiddelen die het onderwijs enorm kunnen veranderen; het zijn thema's die vragen om een goede aanpak om als school succesvol te blijven. De GMR staat dichter bij school dan vaak wordt gedacht. Onderwerpen waarover de GMR adviseert of waaraan hij instemming verleent aan de Raad van Bestuur (RvB) en die van directe invloed zijn op het beleid op uw school zijn bijvoorbeeld: het strategisch meerjarenbeleidsplan, de nieuwe organisatiestructuur, verzuimbeleid, de implementatie van de nieuwe cao en veiligheid op de scholen. Wat doet de GMR? De GMR bestaat uit minimaal 10 en maximaal 14 leden; 5-7 ouders en 5-7 leerkrachten, die inhoudelijke discussies voeren met de Raad van Bestuur (RvB). Dit leidt tot advisering aan de RvB of het verlenen van instemming met het onderwijsbeleid, personeelsbeleid en financieel beleid voor alle scholen van SCO R IJssel in Westervoort, Duiven, Groessen en Loo. Wat wordt er verwacht van een GMR lid? U bent enthousiast, betrokken en opbouwend kritisch. U vindt het leuk om over beleidsonderwerpen na te denken, tot een gezamenlijke visie te komen en deze met de Raad van Bestuur (RvB) te bespreken. U wilt dus graag samenwerken, staat open voor de mening van anderen en wilt met uw inspanningen bijdragen aan een goed onderwijsbeleid, personeelsbeleid en/of financieel beleid op scholen van SCO R IJssel.

2 Oriëntatie: Mocht u interesse hebben, maar nog twijfelen: u bent welkom om ter oriëntatie een GMRvergadering bij te wonen. Wilt u iets meer informatie, dan kan dat ook. In beide gevallen kunt u contact opnemen met Alinda van der Zande; alindaz@bskameleon.nl Aanmelding en/of vragen: Mochten er meerdere aanmeldingen zijn, dan zal de MR een verkiezing organiseren voor de invulling van de vacante zetel. Dit houdt in dat alle potentiële nieuwe leden zich middels een tekst presenteren. Vervolgens kunnen de leden van de MR een stem uitbrengen. Schriftelijk verkeersexamen groepen 7 Op donderdagmorgen 6 april deden de kinderen van groep 7a en 7b mee met het landelijk schriftelijk verkeersexamen. Vooraf was er flink geoefend. Toch was het best moeilijk. Maar al dat oefenen heeft geholpen: alle kinderen zijn voor dit onderdeel geslaagd. Van harte gefeliciteerd! Excursie Watermuseum Groep 4/5 is donderdag 6 april naar het Watermuseum geweest. Dit naar aanleiding van een mysterieuze fles Levenschwater die ineens op de stoep stond. Na wat detectivewerk en een belletje hebben we achterhaald dat we dit terug moesten brengen naar het Watermuseum! Met 23 kinderen en 6 begeleiders werden we hartelijk ontvangen. De kinderen hebben waterproefjes gedaan, een spel gespeeld: wat mee te nemen tijdens een overstroming en verder veel geleerd over water in het algemeen in de gigantische kelder onder het museum. De kinderen zijn interactief bezig geweest en hebben aan het einde van de excursie zelfs de eerste prijs gepakt met de decibelwedstrijd. Met maar liefst 107 decibel met 23 kinderen hebben ze, met 1 decibel verschil, een andere school van de eerste plek verstoten. Wij hebben erg genoten en er veel van opgestoken, zeker een aanrader om het Watermuseum eens te bezoeken! Oproep Voor de kleutergroepen zijn we op zoek naar oude lakens en/of dekens, waarmee de kinderen buiten kunnen spelen. Heeft u nog iets liggen wat u niet meer gebruikt? Wij zijn er blij mee!

3 Hoofdluis Met de lente lijkt ook de hoofdluis weer zijn intrede te hebben gedaan. In meerdere klassen zijn er kinderen met hoofdluis. Zodra wij een melding krijgen van een ouder, gaat er een mail uit naar de ouders van die groep en wordt de hele groep gecontroleerd. Na twee weken volgt er een her-controle. Dat is echter ook alles wat wij als school kunnen doen. U blijft er als ouder verantwoordelijk voor dat uw kind hoofdluisvrij naar school komt. De beste manier om dat te doen is wekelijks op een vast tijdstip uw kind te controleren op hoofdluis en/ of neten. Meer informatie over hoofdluis vindt u op: Voor de hoofdluiscontrole kunnen we altijd hulpouders gebruiken. Heeft u interesse? Aanmelden kan bij de hoofdluiscoördinator Ellen Gerritsen: info@bskameleon.nl Nieuws van Filmhuis Duiven Op woensdag 19 april draait in filmzaal Bij Bert in de OG tent de film: The Junglebook, deze is voor kinderen vanaf 12 jaar. Zoals altijd is de toegang gratis en is er in de pauze een glaasje limonade. Aanvang van de voorstelling is uur. Nieuwkomers op school In april zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen: In groep 1/2b: Jula Swens en Ziggy Willemsen In groep 1/2c: Tess Bouman Wij wensen jullie een fijne schooltijd op De Kameleon! Welkom Agenda Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; de kinderen zijn vrij Maandag 17 april 2 e paasdag; de kinderen zijn vrij Dinsdag 18 april Cito eindtoets groepen 8 Ouderraadsvergadering Woensdag 19 april Cito eindtoets groepen 8 Donderdag 20 april Cito eindtoets groepen 8 Vrijdag 21 april uur: Sportdag groep 1 en 2 op school uur: Sportdag groep 3 en 4 in Groessen uur: Koningsspelen groep 5 t/m 8 bij DVV/ Westerduiven Aansluitend start aprilvakantie Maandag 1 mei Weer naar school Donderdag 4 mei Studiedag; de kinderen zijn vrij Vrijdag 5 mei Vrije dag Maandag 8 mei Entreetoets groepen 7 Dinsdag 9 mei Entreetoets groepen 7 Woensdag 10 mei Entreetoets groepen 7 Vrijdag 12 mei Voorstelling voor ouders van groep 4 en 8b Uitgave digitale nieuwsbrief nr. 9 (o.v.b.)

4 Prikbord UITNODIGING Beste ouder(s)/verzorger(s) van de kinderen uit groep 5 tot en met 8, In 2017 organiseert korfbalvereniging DUKO voor de 8ste keer het schoolkorfbaltoernooi voor de kinderen van groep 5 tot en met 8. Wij nodigen uw kind van harte uit om zich in te schrijven voor dit toernooi! Schoolkorfbaltoernooi op zaterdag 24 juni In de categorie groep 5 en 6 spelen schoolteams wedstrijden tegen elkaar. Ook in de categorie groep 7 en 8 strijden schoolteams om de eer. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers. Elke school mag per categorie meerdere teams opgeven. In iedere categorie is een prijs te verdienen. Wanneer? Waar? zaterdag 24 juni van 9.00 uur tot uur groep 5 en 6 en van tot uur groep 7 en 8 het terrein van Duko, De Nieuweling 5 in Duiven. Inschrijven tot en met woensdag 19 april Wil uw kind meedoen? Zorg dan dat uw zoon of dochter zich inschrijft op het formulier bij zijn of haar groep. Het is belangrijk dat hierop ook het adres en telefoonnummer worden ingevuld. Inschrijven kan uiterlijk tot en met woensdag 19 april. Begeleiden Let op: er kunnen alleen teams meedoen, die een begeleider hebben! Per groep van maximaal 8 kinderen is minimaal één begeleider nodig. Lijkt het u leuk om een groepje te begeleiden? Geeft u zich hiervoor dan uiterlijk 19 april op. Dit doet u door uw naam, telefoonnummer en adres in te vullen op het formulier bij de groep van uw kind. Alvast reuze bedankt voor uw hulp! Trainingen Net als voorgaande jaren verzorgt Duko een korfbaltraining voor de schoolteams. We geven deze training in de periode van 12 t/m 22 juni op het Duko-complex. Alle teams, die zich inschrijven, krijgen uiterlijk 7 juni via hun teambegeleider bericht over de exacte datum en het tijdstip van de training. Meer weten? Kijk bijvoorbeeld voor een filmpje van voorgaande edities van het toernooi op Heeft u vragen? Mailt u dan gerust naar schoolkorfbal@dukoduiven.nl. Graag tot ziens op zaterdag 24 juni!!!!!! Met vriendelijke groet, Korfbalvereniging Duko de Schoolkorfbalcommissie

5 Cursussen muziekschool April/Mei Muziek op schoot (9 mnd 3 jaar) Muziekles vanaf 9 maanden, kan dat al? Jazeker, bij Muziek op schoot! Samen met je (klein)kind ga je dansen en liedjes zingen, met instrumentjes spelen en muziekspelletjes doen. Samen plezier maken met muziek verrijkt de band met je (klein)kind. Muziek heeft bovendien een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind, zoals taalontwikkeling en waarnemingsvermogen. Vanwege het enorme succes wordt de cursus zowel in Zevenaar als Duiven aangeboden. Docent: Start cursus: Dag/tijd: Locatie: Martine Spruijt 13 april (Zevenaar) 1 mei (Duiven) Donderdag, of uur (Zevenaar) Maandag, uur (Duiven) Het Musiater, Zevenaar De Ogtent, Duiven Aantal lessen: 10 lessen van 45 minuten Prijs: 82,00 (incl. liedjesmap) De muziekspeeltuin (4 5 jaar) Een muzikale ontdekkingsreis voor kleuters Muziek geeft plezier en draagt bij aan de ontwikkeling van het kind. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen! In de muziekspeeltuin komen kinderen op een speelse manier in aanraking met onder andere ritme, maat en melodie. Ze maken een muzikale ontdekkingsreis door te zingen, te spelen op instrumentjes, te improviseren, te dansen en te luisteren naar muziek. Zo wordt de creativiteit en het muzikale gehoor ontwikkeld. De muziekspeeltuin sluit naadloos aan op de beleveniswereld van kleuters! Docent: Symone Boerstoel Start cursus: 5 april 2017 Dag/tijd: Woensdag, uur Aantal lessen: 10 lessen van 45 minuten Prijs: 82,00 (incl. liedjesmap)

6 Spelen met muziek (6 t/m 8 jaar) Plezier staat voorop! muziekinstrument! Deze cursus is voor alle toekomstige zangers, rappers, Dj s of gitaristen, want hier leg je de basis. Zit je in groep 3, 4 of 5 en wil je een heleboel weten over muziek? Dat kan in de nieuwe cursus Spelen met muziek! Iedere week maak je kennis met een nieuw instrument, luister je naar muziek en leer je de beginselen van het noten lezen. Je maakt zelfs je eigen Docent: Sander Spaan Start cursus: 7 april 2017 Dag/tijd: Vrijdag, uur Aantal lessen: 10 lessen van 60 minuten Prijs: 50,00 (incl. materialen) Let's play guitar (8 12 jaar) Lijkt het je leuk om gitaar te kunnen spelen? In deze korte cursus kun je het uitproberen. Samen met andere kinderen beleef je veel muziekplezier en speel je zelfs eenvoudige liedjes. Na deze cursus kun je doorstromen naar individuele lessen of duo lessen. Docent: Klaas van Polanen Start cursus: 4 april 2017 Dag/tijd: Dinsdag, of uur Locatie: Het Albertusgebouw, Didam Aantal lessen: 5 lessen van 30 minuten Prijs: 40,00 (incl. gitaar en materialen) Docent: Caroline Jansen Start cursus: 8 mei 2017 Dag/tijd: Maandag, uur Aantal lessen: 9 lessen van 90 minuten Prijs: 75,00 Theatercursus Improviseren (10 14 jaar) Heb jij een enorme energie, oneindige fantasie en veel zin om samen gekke dingen te bedenken? Dan is deze theatercursus iets voor jou! Met een groep ga je leren hoe de techniek van het improviseren in elkaar zit en leer je hoe je zonder voorbereiding de meest prachtige scènes speelt. Wie kent niet De Vloer Op Junior of de spelletjes van de Lama's? Kom mee doen en ontdek het zelf! Schrijf je snel in. Er is slechts plek voor 20 deelnemers!

7 All about singing Ontwikkel je eigen zangtalent Wij dagen je uit je meest persoonlijke instrument te ontwikkelen met de cursus All about singing. In deze cursus komen alle facetten van het zingen aan bod. Je werkt aan: ademhaling, articulatie, microfoontechniek, interpretatie en de ontwikkeling van je eigen muzikale identiteit. Deze cursus wordt zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen aangeboden. Docent: Nicolien Post Start cursus: Woensdag 12 april 2017 Dag/tijd: uur (9 12 jaar) maximaal 4 deelnemers uur (14 17 jaar) maximaal 6 deelnemers uur (volwassenen) maximaal 8 deelnemers Aantal lessen: 10 lessen van 45 of 60 minuten Prijs: 100,00 (excl. 21% BTW vanaf 21 jaar)

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief april 2017 Stand van zaken. Allereerst een terugblik op de afgelopen maand maart. Het was een maand met veel activiteiten. *Allereerst was er op zaterdag 11 maart de NL-Doet-dag op school.

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 GROEPSACTIVITEITEN Samen Doen Samen Toorts Wat was het gezellig op de speelplaats afgelopen maandag. De opening van het schooljaar met als thema We stappen samen het nieuwe

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Jaren lang is er bij Oost-Arnhem het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor drie scholen in de omgeving. De groepen 3 t/m 5 speelden op deze dag wedstrijdjes tegen

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept Nieuwsbrief No. 1 Datum: 04-09-2014 Locatie Zuid Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept MR vergadering; locatie Zuid 20.00 u. Algemene ouder informatie-avond Roostervrij groep

Nadere informatie

Maandag 27 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 27 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 27 maart 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws De laatste week waarin stop-loop-praat onder de aandacht staat is aangebroken. Voor

Nadere informatie

di /8 mei 15 Centrale Eindtoets groep 8 wo /9 mei 16 Centrale Eindtoets groep 8 do /10 mei 17

di /8 mei 15 Centrale Eindtoets groep 8 wo /9 mei 16 Centrale Eindtoets groep 8 do /10 mei 17 OBS HET KOFSCHIP Platanenlaan 1 * 6903 DK Zevenaar * Telefoon 0316-525619 e-mail: directie@het-kofschip.nl website: www.het-kofschip.nl ma 2 april 9 16 23 30 april /7 mei Tweede Paasdag Partnerschapsteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen

Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Weesp, 22 april 2016 Inhoud: Cito eindtoets groep 8 Koningsspelen Verkeersexamen groep 7 Voetbaltoernooi Studiedag Schoolfotograaf Schoolkamp Schoolreisje Verkeersveiligheid in de schoolomgeving Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 Beste allemaal, Je roeping, je geroepen voelen staat deze maand als thema centraal. Wat is geroepen worden? En wanneer voel je dat je geroepen bent? Heeft het te maken met iets

Nadere informatie

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken.

Info, 1 april 2016. vrijdagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 uur. Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Info, 1 april 2016 Beste ouders /verzorgers, Hierbij stuur de info voor aankomende weken. Verkeersituatie De verkeerssituatie rondom school verandert bijna dagelijks. Aanstaande dinsdag zal er weer een

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter

Juni 2017, jaargang 21. Inhoud. Woordje van onze voorzitter Juni 2017, jaargang 21 Inhoud Woordje van onze voorzitter Zaterdag 1 juli: Gratis proeflessen of een keer spelen op een ander instrument Einde cursusjaar: opnieuw aanmelden Uitnodiging roosterbespreking

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders

Kuikens. Koningsspelen. Tafels op de trap. Gezond trakteren. Hulpouders NIEUWSBRIEF 15, JAARGANG 13 10 april 2017 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799, voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouder(s), Heerlijk, het wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

Koningsspelen 24 april 2015

Koningsspelen 24 april 2015 Schooljournaal O.B.S. De Zilvermeeuw, De Visserstraat 6a,1964 ST Heemskerk, T: 0251 232 646 E: directie@obsdezilvermeeuw.nl W: www.obsdezilvermeeuw.nl voor de week van 14 april 2015 CONTACTPERSONEN VOORZITTER

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 17 april 2019 (4 blz.) Inhoud: kinderen op De Heerdstee, jaarplanning, Klasbordapp, OR (Avondvierdaagse), MR (besproken punten), gratis kinderfiets laten maken, ouders gevraagd wijkvernieuwing, uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nr.09, mei 2018 AVG - privacy wetgeving De AVG is van kracht, ook voor Innoord en haar scholen Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacy-wetgeving van kracht geworden, de Algemene

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT A p r i l 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van april 2015. In deze maand zijn de groepen 7 en 8 druk bezig met toetsen: groep 7 doet de Entreetoets,

Nadere informatie

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord!

PS. Heeft u vragen of opmerkingen over deze brief? Mail mij, of loop even binnen. U krijgt altijd antwoord! Beste ouders/verzorgers, Deze weken is er in alle groepen getoetst. Als ik een willekeurige groep binnen liep, zag ik de kinderen zwoegen en zweten! We nemen de landelijke toetsen van het CITO af zodat

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25

Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Schooljournaal 15 Maart 2019 nummer 25 Agenda 2019 Maand April 2019 03-04 Grote Rekendag 04-04 Verkeersexamen groep 7 theorie 09-04 Studiedag (alle leerlingen vrij) 12-04 Koningsspelen. 16, 17 en 18 CITO

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief staat weer heel veel informatie. Let u vooral op de uitnodiging voor 21 april! Van harte aanbevolen!!

In deze nieuwsbrief staat weer heel veel informatie. Let u vooral op de uitnodiging voor 21 april! Van harte aanbevolen!! Nieuws brief 1 april 2016 Voorjaar! En zo is het alweer april! Het schooljaar gaat snel. Voor je het weet zijn we alweer toe aan het schooljaar 2016-2017. De formatie voor het volgend jaar is in grote

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders 4 Afscheid 1 inzamelactie 2 Schoolvoetbaltoernooi 3 Bijdrage groep 1/2a 5 Op tijd 1 Voorleesdagen 2 Talentenjacht 3 Afscheid

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie