Nieuwsbrief gemist? Kijk op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief gemist? Kijk op"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief gemist? Kijk op Nieuwsbrief Schooljaar januari 2017 MEDEDELINGEN DIRECTIE ADVIES GROEP 8 Hoe komt een schooladvies tot stand? Door de samenstelling van de groepen op onze school kan het zijn dat de bovenbouwleerkracht de leerling al voor het derde jaar in zijn groep heeft. Dit heeft als voordeel dat de leerkracht de leerling heel goed kent. Hij weet hoe de werkhouding, inzet en zelfstandigheid van de leerling is, en kan op basis daarvan een goed onderbouwd advies geven aan de ouders. Daarnaast speelt het LOVS (het Leerlingvolgsysteem) een heel belangrijke rol. De leerlingen maken de reguliere citotoetsen (M8) in januari en aan de hand van deze resultaten kunnen wij vaststellen of de doorgaande ontwikkelingslijn voldoende is. De eigen leerkracht van de leerling geeft op basis van bovenstaande een advies. In een bouwvergadering met de collega s uit de bovenbouw brengt hij dit advies in. Bij deze bouwvergadering is de Intern Begeleider aanwezig om haar kennis en kunde in te brengen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de andere collega s om advies te vragen Standaard wordt echter de Intern Begeleider (IB) ingeschakeld om elk advies te bekijken. Soms kan het zijn dat de IB-er net even een andere kijk heeft vanuit haar kennisgebied, de zorg. Nadat al deze stappen gezet zijn wordt het schooladvies opgesteld in een onderwijskundig rapport en dit wordt met de ouders besproken. Dit jaar is dat in de week van 6 februari. VERSLAG MEE 23 FEBRUARI VOOR DE VAKANTIE! Het uitgebreide verslag van de prestaties van uw kind(eren) wordt donderdag 23 februari meegegeven (groep 2 t/m 8). Vrijdag 24 februari zijn de leerlingen vrij. Maandag 6 maart verwachten wij de leerlingen weer op school. VERZUIMREGISTRATIE Net als in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, zal het gebruik van het digitaal verzuimregister in het primair onderwijs verplicht worden gesteld. Het register moet het relatief verzuim beter in beeld gaan brengen. Voor het melden van verzuim gebruiken scholen voortaan het verzuimregister bij DUO. De huidige werkwijze wordt vervangen door een digitale melding. Dit betekent dat scholen verzuim sneller kunnen melden en er eerder actie van de leerplichtambtenaar mogelijk is. Vanaf 01 april 2017 gaan alle basisscholen het register gebruiken en dit is geen grap! Houdt u er rekening mee dat dokters- en orthodontistbezoeken ook onder verzuim vallen onder schooltijd, dank u wel!

2 2 SCHOOLBEL AAN HET EINDE VAN DE SCHOOLDAG De schoolbel gaat nu twee keer in de ochtend; om 8.25 uur en 8.30 uur. We merken met grote regelmaat dat ouders voor het einde van de schooldag de school ingaan en in de gang wachten op hun kind. Dit leidt af en is zowel voor uw kind als voor de leerkracht niet wenselijk. Vanaf 01 februari zal de schoolbel ook aan het einde van de schooldag gaan; om uur. De kinderen komen dan zelf naar buiten. DE DEURBEL De deurbel wordt heel vaak gebruikt terwijl er iemand bij de receptie aanwezig is. Het is een stuk rustiger voor de groepen als er niet constant een belgeluid is. Wilt u hier rekening mee houden, dank u wel. GROEP APPS Regelmatig heb ik gesprekjes met de leerlingen over vele onderwerpen. De laatste tijd komt het gesprek vaak op het appen van de leerlingen buiten schooltijd naar elkaar. De woorden maar ook foto s die zonder medeweten van een leerling naar elkaar toegestuurd worden, soms midden in de nacht, is iets wat wij als school niet begrijpen dat het gebeurt. Weet u van uw kind of hij/zij regelmatig in een groepsapp zit, spontaan wordt toegevoegd of door de beheerder ongevraagd wordt toegevoegd? Wij willen u vragen hier met uw kind over te praten zodat wij met elkaar op een respectvolle wijze met elkaar kunnen omgaan, ook na schooltijd. N.B.; Zoals u weet worden de mobiele telefoons bij binnenkomst uitgezet en in de kluis gedaan om na schooltijd weer meegenomen te worden. STAGIAIRES Momenteel hebben wij een aantal stagiaires op school. Juf Nienke is eerstejaars stagiaire van de Haagsche Hogeschool en is op de donderdagen in de groep van juf Debby, MBA. Vanaf vandaag heeft conciërge meester Dennis een assistent, Tom. Tom zal op dinsdag en donderdag op school zijn. NIEUWBOUW Van de gemeente hebben wij bericht ontvangen dat de bestaande schoolruimte op de Moerbeigaarde de komende tijd tijdelijk in gebruik wordt genomen door De Triangel. Zij hebben een interne verbouwing tot aan de zomervakantie. In het najaar van dit jaar zouden dan de sloopwerkzaamheden plaats kunnen vinden. De nieuwbouw start, volgens dit plan, in het voorjaar van We wachten af.

3 3 MEDEDELINGEN ALGEMEEN VALENTIJNSDISCO Op vrijdag 17 februari 2017 zal er weer een schooldisco plaatsvinden op school, een echte Valentijnsdisco! De kinderen mogen verkleed komen en de indeling is als volgt: Jaargroep 1, 2, 3 en 4: uur 1,50 Jaargroep 5, 6, 7 en 8: uur 2,00 De kaartjes kunt u kopen in de aula op 13, 14 en 15 februari van uur. Via de mail ontvangt u nog een brief met uitgebreide informatie. ENGELSE LES De bovenbouw heeft goede voornemens voor 2017 opgeschreven in het Engels. Deze zijn in de school opgehangen, zodat u deze ook kunt lezen. Onderstaand ziet u 2 voorbeelden: GODSDIENSTIG VORMINGSONDERWIJS (GVO) OP TELEVISIE GVO is wekelijks te zien bij RTL 4 op zondag in het programma Lifestyle Xperience, uur. Elke uitzending komt een item aan bod dat tevens in de lessen van juf Ellen op school terug kan komen. Zo kunt u zich een idee vormen van het godsdienstige onderwijs op basisscholen. ZAGEN Volgende week woensdag gaat meester Pim weer met leerlingen van de bovenbouw aan de slag met zagen. De leerlingen maken in een aantal weken een mooi werkstuk van hout. FRUIT Dit jaar hebben wij een andere fruitleverancier. Deze firma levert bijzonder fruit dat de leerlingen (en soms ook de leerkrachten) nog niet kennen. Het mooie is dat de leerlingen gaan opzoeken wat de fruitsoort is en doen zij smaaktestjes. POPPENKLEERTJES GEVRAAGD VOOR OBC Voor onze poppen in de huishoek zijn wij op zoek naar poppenkleren. Helaas bibberen ze nu van de kou en we willen ze graag helpen. Heeft u wat poppenkleertjes die wij kunnen gebruiken?

4 4 VRAAG KLEUTERGROEPEN Helaas komen ongelukjes bij ons in de groepen soms voor. De kinderen krijgen dan van ons schone kleren. Wilt u ervoor zorgen dat alles terugkomt? Heeft u misschien nog grotere (onder)broeken en sokken die u niet meer gebruikt? Wij kunnen ze goed gebruiken! OBB NIEUWS Het nieuwe jaar 2017 hebben we ingeluid met het stempelen van vuurwerk met verf en wc rolletjes. (foto) Ook zijn we bezig met een project over TIJD. Aan de hand van het prentenboek " Nippertje" ontdekken de kinderen allerlei vormen van tijd. Hoe lang duurt iets? Wat gaat snel en langzaam? Dagen van de week, seizoenen, dagdelen, ect. De moeder van Mauro (Esther Tesselaar) uit onze groep verzorgt op donderdagochtend voor de onderbouwgroepen een vijftal korfballessen. Op speelse wijze beleven de kinderen veel plezier met het leren omgaan met de bal. Op 25 januari waren de B groepen aan de beurt voor het "Open podium". Op een echt podium heeft onze groep een versje over koude handen en een liedje/dansje " driving my car " ten gehore gebracht. Ze hebben het super goed gedaan! ( foto).

5 5 MBB NIEUWS Op woensdag 25 januari was er weer een open podium. Dit keer voor alle B groepen. Groep MBB heeft samen met de bovenbouwgroep van meester Michel het opruimlied gezongen. Ze werden begeleid door de bovenbouwers op de Boomwhackers. Op donderdag 26 januari mochten alle 5 e groepers naar Wiskids in het CKC. Er waren leuke wiskundige puzzels, bouwwerken, proefjes en opstellingen, waarbij het zelfontdekkend leren werd gestimuleerd. Ze kwamen erg enthousiast terug. In de middenbouwgroepen zijn de kinderen bezig met vogels. Ze hebben een werkblad over de vogels gemaakt en in groepjes een voederbakje voor de vogels. Voor thuis hebben de kinderen een blad meegekregen zodat ze kunnen kijken welke vogels er allemaal zijn en welke vogels er bijvoorbeeld in de tuin zitten. BBB NIEUWS Afgelopen dinsdag en woensdag zijn de bovenbouw kinderen naar het CKC gegaan om daar een les te krijgen van wiskids. Je deed daar allemaal proefjes. Zoals puzzels met een patroon die je moest maken en onthouden. En ook proefjes met zeepbellen. Zoals de ouders van de kinderen van Meester Verwers al weten is meester Michel uit de klas BBB vader geworden. Het jongetje van meester Michel heet Mika. Elisa en Nisrine BBC NIEUWS MILIEUVERVUILING Wat ons vaak opvalt is dat we veel afval zien op straat. Het is eigenlijk heel onnodig, omdat je het ook gewoon in de prullenbak kan gooien. Daarom hebben we een campagne gemaakt over milieuvervuiling. De opdracht kwamen we tegen tussen de kaarten van Outside the box. We hebben een poster gemaakt en die hangt in de gang bij de boven/ middenbouw. Ook komt helaas milieuvervuiling voor in de zee, het meeste is plastic. Omdat plastic heel lang meegaat blijft het in de zee drijven. De dieren gaan daardoor dood. Dat komt doordat sommige dieren plastic zien als eten en er ook in verstrikt kunnen raken. Sommige mensen zoeken een oplossing voor het plastic. Er zijn mensen op de universiteit die een ontwerp hebben gemaakt. En die

6 6 zijn ook uitgevoerd en heeft gewerkt!! Hopelijk kunnen we daarmee de zee een beetje schoonhouden. Geschreven door Jadelyn en Ilse VERJAARDAGEN WIJ FELICITEREN ONZE JARIGEN VAN FEBRUARI EN WENSEN HEN EEN HELE FIJNE VERJAARDAG!! 1 februari Kyara OBA1, Shaleste MBA3 2 februari Ashley BBB7 8 februari Lia MBB5 9 februari Thijs BBB7 13 februari Jadelyn BBC7 17 februari Timo BBA8, Terrence BBC8 19 februari Angel MBC4, Alice BBA8 21 februari Mauro OBB1, Michiel MBB4, Samuel BBC6 24 februari Danique BBA7 25 februari Fiënne MBB4 27 februari Lana OBB1, Mo BBC8 28 februari Milo OBB2

7 7 AGENDA Februari: 17 februari Valentijnsdisco 23 februari Verslag mee 24 febr. t/m 3 maart Krokusvakantie (dus ook vrijdag 24 februari 2017!) Maart: 11 maart Open dag April: 5 april Schoolfotograaf 13 april Onderwijsdag, leerlingen vrij! 14 april Goede Vrijdag 17 april 2 e Paasdag 21 april Vieren wij Koningsdag (ontbijt en sport) 24 april t/m 5 mei Meivakantie Mei: 15 t/m 19 mei Techniekweek 17 t/m 19 mei Kamp groep 8 25 en 26 mei Hemelvaartsweekend Juni: 5 juni Pinksteren 8 juni Schoolreis 9 juni Studiedag, leerlingen vrij Juli: 7 juli Zomervakantie (v.a uur) t/m 18 augustus 2017

Nieuwsbrief gemist? Kijk op

Nieuwsbrief gemist? Kijk op Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 30 maart 2017 PLEINWACHTEN We zijn in goed overleg met de leerlingenraad gestart met het invoeren van pleinwachten. Leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 november Nieuwsbrief gemist? Kijk op Schooljaar MEDEDELINGEN DIRECTIE VERBOUWING

Nieuwsbrief. 27 november Nieuwsbrief gemist? Kijk op  Schooljaar MEDEDELINGEN DIRECTIE VERBOUWING Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 27 november 2014 MEDEDELINGEN DIRECTIE VERBOUWING PERSONEEL Binnen ons team heeft ieder teamlid naast zijn onderwijstijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief gemist? Kijk op

Nieuwsbrief gemist? Kijk op Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 MEDEDELINGEN DIRECTIE DE MEESTER VERWERS LEESCLUB! Een nieuw initiatief voor onze school. In samenwerking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 20 februari 2014. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl. Schooljaar 2013-2014 MEDEDELINGEN DIRECTIE CITO EINDTOETS GROEP 8

Nieuwsbrief. 20 februari 2014. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl. Schooljaar 2013-2014 MEDEDELINGEN DIRECTIE CITO EINDTOETS GROEP 8 Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2013-2014 20 februari 2014 MEDEDELINGEN DIRECTIE CITO EINDTOETS GROEP 8 STUDIEDAG Morgen, vrijdag 21 februari, hebben de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school

September 2014. week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 1. 2 3 4 5 Start VS, blok 1. Toneelvoorstelling MB, op school September 2014 36 1 2 3 4 5 Start VS, blok 1 37 8 Kennismakingsgesprekken 11 9 10 Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken Kennismakingsgesprekken 12 OR startvergadering 38 15 16 17 18 Bezoek vogelnest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 26 november 2015. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl. Schooljaar 2015-2016 MEDEDELINGEN DIRECTIE

Nieuwsbrief. 26 november 2015. Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl. Schooljaar 2015-2016 MEDEDELINGEN DIRECTIE Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 26 november 2015 MEDEDELINGEN DIRECTIE TE LAAT KOMEN De lessen op de Meester Verwers beginnen om 8.30 uur. Om 8.25 uur

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 mei Nieuwsbrief gemist? Kijk op Workshops. Schooljaar

Nieuwsbrief. 27 mei Nieuwsbrief gemist? Kijk op  Workshops. Schooljaar Nieuwsbrief gemist? Kijk op www.meesterverwers.nl Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 27 mei 2016 MEDEDELINGEN DIRECTIE MONTESSORI De kernwaarden van ons samenwerken zijn vertrouwen, respect en interesse

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016

Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Nieuwsbrief Jacob Maris Augustus 2016 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Als het weer niet meezit, zorg dan voor een goede bui ~ Anoniem ~ Beste

Nadere informatie

08-10-2015. U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

08-10-2015. U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. 08-10-2015 In deze Intro nieuwsflits Mediatoren van De Vreedzame School Nieuwbouw update Informatie per bouw Inhoudsopgave o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende maand U kunt

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang

Dijknieuws. De redactie. Nieuws vanuit de directie. Koningsspelen. Dijknieuws 5, jaargang Dijknieuws Dijknieuws 5, jaargang 2017-2018 20 april De redactie Erik Peperkamp, directeur Esther van Loon, leerkracht en bouwcoördinator Nieuws vanuit de directie Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

7/8 6/7 1/2 1/2 6/7 6/7 4/5 6/7 4/5 4/5 1/2 7/8

7/8 6/7 1/2 1/2 6/7 6/7 4/5 6/7 4/5 4/5 1/2 7/8 9 APRIL 2015 De Rossenberg NIEUWSFLITS 10 Schooljaar 2014-2015 Jarigen Alle jarigen alvast gefeliciteerd! Fijne dag! 09-04 Lucas van 't Klooster 10-04 Marely Smit 10-04 Nienke van Daatselaar 11-04 Olivia

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 10, 19-05-2017 In deze nieuwsbrief: WhatsApp Ontruiming BSO De Hunenborg Primair Onderwijs in Actie Onderzoek Stil-lezen Welkom Data schoolreisjes/schoolkamp Finale

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 Week 32 7 8 9 10 11 12 13 Week 33 14 Juf Ilse jarig / 15 16 17 18 19 20 Week 34 21 Juf Maaike B.jarig/ 22 23 24 25 Conciërge Ed jarig/ 26 27 Week 35 28 29 Juf Carla jarig / 30

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag SGM De Brouwerij, locatie Zetten Lesrooster 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Maandag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Dinsdag 8:30-12:00 Woensdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Donderdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Vrijdag

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2018 2019 Zelfstandigheid Verantwoordelijkheid Samenwerken Reflectie AUGUSTUS 2018 Woensdag 1 ZOMERVAKANTIE Donderdag 2 Vrijdag 3 Zaterdag 4 Zondag 5 WEEK 32 Maandag 6 ZOMERVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn.

Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Info 17 15 april 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Lachen is fijn, uitlachen doet pijn. Team nieuws Juf Mariët Juf Mariët

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie april 2018

ACTIVITEITENROOSTER Versie april 2018 ACTIVITEITENROOSTER 208-209 Versie april 208 Vakantierooster 208/209 Zomervakantie vrijdagmiddag 3 juli t/m vr. augustus 208 Jaarmarkt woensdag 9 september 208 Herfstvakantie maandag 22 oktober t/m vrijdag

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda

Koetkrant. Woensdag 8 mei Agenda Koetkrant Woensdag 8 mei 2019 Agenda 8 mei t/m 10 mei 2019 : Koetvierdaagse inschrijven 14.00 14.30 bij juf Astrid (2,50 euro per persoon) 13, 14 en 15 mei 2019 : Eindtoets groep 8 Route 8 16 mei 2019

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5.

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5. Informatie groep 5 Algemeen: Leerkrachten: Ellen Moerman maandag, dinsdag en woensdag. Iris Stuur donderdag en vrijdag. Groep 5 De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

BERICHTEN 3 13 oktober 2017

BERICHTEN 3 13 oktober 2017 1/5 BERICHTEN 3 13 oktober 2017 Kalender: Maandag 16 Dinsdag 17 Woensdag 18 Donderdag 19 Vrijdag 20 Werkweek BB Werkweek BB Werkweek BB Gesprek gr. 3 FMB 15:30-17:30 uur Gesprek gr. 3 13.00-17.30 uur Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

SCHOOLINFORMATIE

SCHOOLINFORMATIE SCHOOLINFORMATIE 2018 2019 (locatie ) (locatie Kamelenspoor) 549 Kamelenspoor 81 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl website :

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 2 / 3 4 Rap voor de bb-groepen 5 1/2a en 1/2c naar Boymans gr.7 naar C vd Kunsten gr.6 : Stoep MEMO APRIL 2016 6 Percussie voor de mb-groepen 7 8 Afsluiting

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie