Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Bestelmodule Platform P. 1. Introductie. Versie 1.0 november 2007"

Transcriptie

1 Handleiding Bestelmodule Platform P Versie 1.0 november Introductie Wat kan je doen met de bestelmodule? Met de bestelmodule kun je regulier drukwerk bestellen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen standaard en variabel drukwerk. Bij variabel drukwerk gaat het om bijvoorbeeld visitekaartjes en receptenblocs. Regulier drukwerk kan je alleen bestellen en niet zelf aanpassen, visitekaartjes en receptenblocs (in verband met de tenaamstelling) echter wel. Je kan nieuwe visitekaartjes aanmaken en wijzigen, doorsturen naar iemand binnen de organisatie voor controle, archiveren en verwijderen. Zowel het reguliere drukwerk als de visitekaartjes worden in de bestelmodule producten genoemd. Verderop in deze handleiding wordt uitgelegd hoe je regulier drukwerk kunt bestellen en hoe visitekaartjes aangemaakt en besteld kunnen worden. Verder kan je de bestelgeschiedenis inzien. Alle bestellingen die je plaatst worden in de bestelmodule bewaard. Wat gebeurt er als ik een bestelling geplaatst heb? Alle bestellingen lopen via . Wanneer je een bestelling plaatst wordt er door de bestelmodule een gestuurd naar je contactpersoon bij Platform P. Deze contactpersoon is vermeld onder de tab Informatie. Zodra de bestelling bij Platform P verwerkt is ontvang je ter bevestiging een . Spoedbestellingen Een spoedbestelling is altijd mogelijk, deze optie is ook in de bestelmodule ingebouwd in de vorm van een keuzemogelijkheid tussen normaal en spoed. Waar vind je de bestelmodule? Van Platform P heb je een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Daarmee kan je inloggen op de website van Platform P ( ). Op de homepagina van Platform P klik je op Platform voor klanten. Heb je nog geen gebruikersnaam of wachtwoord gekregen? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Platform P. Hoofdnavigatie Wanneer je bent ingelogd kom je op de homepagina van de bestelmodule. Linksboven zie je de hoofdnavigatie met daarin de volgende links: [ Home ] [ Variabel drukwerk ] [ Standaard drukwerk ] [ Bestelgeschiedenis ] [ Informatie ] [ Uitloggen ]

2 Om drukwerk te bestellen klik je op [ standaard drukwerk en kies je de vestiging] en om visitekaartjes of receptenblocs op te maken én te bestellen op [ Nieuw Project ]. Om je bestelgeschiedenis te bekijken klik je op [ Bestelgeschiedenis ] en om uit te loggen op [ Uitloggen ]. Achter de tab Informatie kun je de contactpersoon met gegevens vinden. 2. Bestellen De organisatie waarin je werkzaam bent heeft één of meerdere vestigingen. In de bestelmodule bestel je altijd voor één vestiging. Het is niet mogelijk om voor verschillende vestigingen in één project te bestellen. Het plaatsen van een bestelling gaat in twee stappen: Stap 1 Bestelling opgeven Klik op [ Bestellen ] Kies in het uitklapmenu de vestiging waarvoor je wilt bestellen. Je krijgt nu het bestelformulier te zien met daarop een lijst van producten die voor de vestiging besteld kunnen worden. Hieronder wordt het bestelformulier beschreven. Houdt er rekening mee dat het bestelformulier niet voor iedere besteller gelijk is. Het bestelformulier heeft de volgende, meest voorkomende kolommen. Product De naam van het product eventueel met een productnummer of productcode. Info Klik op de link [ Info ] om een scherm te openen met productspecificaties en, indien van toepassing, de prijzen en staffels. PDF Klik op de link [ PDF ] om een voorbeeld van het product te bekijken. Als er geen voorbeeld beschikbaar is zal de link [ PDF ] niet zichtbaar zijn. Formaat Het formaat van het product in millimeter (mm), breedte x hoogte. Voorraad (indien van toepassing)

3 De huidige voorraad van het product. Eenheid De besteleenheid van het product. Een besteleenheid van wil zeggen dat je exemplaren ontvangt wanneer je 1 besteleenheid bestelt. Produceren (indien van toepassing) Hier vul je het aantal te produceren eenheden in. De eenheden worden gedrukt en voor je op voorraad gezet. Een opdracht voor het in productie nemen van een bestelitem kan door enkele geautoriseerde medewerkers worden verstrektt. Niet iedereen heeft deze mogelijkheid. Afleveren Hier vul je het aantal te af te leveren eenheden in. Deze eenheden worden bezorgd op het afleveradres van de vestiging Geef je referentie op en plaats indien nodig een opmerking. Bij de afleverinstructie kun je bijvoorbeeld een afwijkend afleveradres vermelden. Of factuurgegevens. Soms moet een factuur naar een ander adres (bijv. financiele administratie) worden gestuurd dan de bestelling. Ook is het soms wenselijk een aparte kostenplaats op een factuur te vermelden. Dit kun je hier aangeven bijvoorbeeld met de tekst: svp op factuur kostenplaats (nummer) vermelden. Je kan zelf je referentie bepalen, deze hoeft niet aan specifieke voorwaarden te voldoen. Klik op de knop [ Overzicht en bestellen ] Stap 2 Bestelling controleren Controleer je bestelling en pas deze eventueel aan door op de knop [ Wijzigen ] te klikken. Klik op de knop [ Akkoord ] om de bestelling te plaatsen. Nadat de bestelling geplaatst is krijg je een pagina met een bevestiging te zien ondertekend door je contactpersoon bij Platform P. Nadat de bestelling verwerkt is bij Platform P ontvang je een met daarin een overzicht van de door jou bestelde producten, het aflever- en factuuradres en de aflevertermijn. 3. Visitekaartjes 3.1 Projecten Om een visitekaartje of een receptenbloc op naam te kunnen bestellen moet je eerst een nieuw project aanmaken. Hieronder beschrijven we de aanmaak van visitekaartjes. Het bestellen van receptenblocs gaat op dezelfde wijze. Wat is een project? Ja kan een visitekaartje aanmaken, wijzigen en per voor controle naar iemand binnen de organisatie sturen (ook naar jezelf dus). Al deze handelingen hebben betrekking op het visitekaartje en vinden plaats binnen een project. Je kan een project beschouwen als een denkbeeldige map waarin het visitekaartje bewaard wordt. Het visitekaartje zelf is een Adobe PDF dat door de bestelmodule gecreëerd wordt. Hieronder wordt uitgelegd hoe je een nieuw project aanmaakt en een visitekaartje bestelt:

4 Stap 1 Nieuw project Klik in de hoofdnavigatie op [ Projecten ] Je bent nu in het Visitekaartjes gedeelte van de bestelmodule. Klik op [ Nieuw project ] in de subnavigatie, links op je scherm. Je ziet nu het scherm Nieuw project. Je ziet hierbij de keuzemogelijkheid voor een visitekaartje of een receptenbloc. Nadat je deze keuze hebt gemaakt, vul je het volgende in: Project Hier geeft je de naam van het project op (de naam van de denkbeeldige map waarin het visitekaartje bewaard wordt) Stel dat je een visitekaartje wilt bestellen voor iemand in de organisatie met de naam J. Jansen. Dan is het handig om het project J. Jansen te noemen. Product Hier kies je het product. Afhankelijk van de organisatie kan je kiezen uit één of meer producten. Je organisatie bestaat bijvoorbeeld uit verschillende bedrijfsonderdelen met ieder een eigen visitekaartje. Urgentie Je kiest uit Normaal of Spoed. Indien je voor spoed kiest zal Platform P je visitekaartje met voorrang drukken en afleveren. Interne controle Kies Ja of Nee. Wanneer je kiest voor Interne controle heb je de mogelijkheid om de PDF van het visitekaartje voor controle naar iemand in je organisatie te sturen. Dit wordt verderop uitgelegd onder Workflow. voor controle Hier vul je het adres in voor interne controle.

5 Klik op [ Doorgaan ] Je ziet nu het invoerscherm voor het visitekaartje. Hier vul je alle gegevens in die op het visitekaartje gedrukt gaan worden: Titels (voor) (na) Je selecteert de titel in het uitklapmenu en klikt op de knop met pijltjes naar rechts [>>>]. De titel verschijnt in het invoerveld rechts van de knop met pijltjes. Je kan de titel(s) ook handmatig invoeren of verwijderen. Voornaam, Tussenvoegsel, Achternaam, Functie et cetera. Vul alle gegevens in die op het visitekaartje gedrukt moeten worden. Klik op [ Doorgaan ]. Het nieuwe project en het visitekaartje zijn nu aangemaakt! Je ziet het scherm Project gegevens. Het is verstanding om altijd het nieuwe visitekaartje te controleren. Klik onder Project opties op [ Bekijk PDF ]. De PDF van het visitekaartje zal worden geopend.

6 Stap 2 Bestellen bij Platform P Klik onder Project opties op [ Bestellen bij Platform P ] Kies in het uitklapmenu de vestiging waarvoor je wilt bestellen. Vanaf hier verloopt de bestelling op dezelfde wijze waarop je regulier drukwerk bestelt. Receptenblocs speciale instructie Receptenblocs kun je beschouwen als gevoelig drukwerk. In de instructie is het dus belangrijk om bij de bestelling van receptenblocs te vermelden aan wie deze persoonlijk moeten worden afgegeven. Hierover zijn afspraken gemaakt met Platform P, Het is belangrijk dat de bezorgdienst een aanspreekpunt heeft. Aflevering aan de behandelaar is niet handig, omdat deze niet altijd beschikbaar is om de aflevering in ontvangst te nemen. Het is dus handig om de naam van een receptionist(e) of secretaresse op te geven. 3.2 Werken met visitekaartjes binnen een project Hieronder worden alle handelingen, die binnen het project mogelijk zijn, beschreven. Indien je nog niet in het Visitekaartjes gedeelte bent: Klik op [ Visitekaartjes ] in het hoofdmenu. Kies het project waarin het visitekaartje bewaard wordt (klik op de naam van het project). Je ziet het scherm Project gegevens. Onder Project opties zie je alle handelingen die mogelijk zijn: Bekijk PDF Klik op [» Bekijk PDF ] om de PDF van het visitekaartje te openen.

7 Wijzig projectgegevens Klik op [» Wijzig project gegevens ] Onderstaande gegevens kan je wijzigen: Project; Urgentie; Interne controle; voor interne controle; Wijzig PDF Klik op [» Wijzig PDF ] om de gegevens op het visitekaartje te wijzigen. Wijzig PDF zonder de workflow te wijzigen Klik op [» Wijzig PDF zonder de workflow te wijzigen ] om de gegevens op het visitekaartje te wijzigen zonder dat de workflow gewijzigd wordt (Zie Workflow). Stuur PDF voor interne controle Klik op [» Stuur PDF voor interne controle ] De PDF wordt per gestuurd naar het adres dat is opgegeven bij Project gegevens (zie Workflow) Bestellen bij Platform P Klik op [» Bestellen bij Platform P ] Vanaf hier verloopt de bestelling op de zelfde wijze waarop je regulier drukwerk bestelt. Verplaats dit project naar het archief Klik op [» Verplaats dit project naar het archief ] Om je werk overzichtelijk te houden kan je, nadat het visitekaartje besteld is, het project naar het archief verplaatsen. Indien je later het zelfde kaartje wilt bijbestellen kan je het project vanuit het archief activeren (terugplaatsen) Verwijder dit project Klik op [» Verwijder dit project ] om het project en visitekaartje uit de bestelmodule te verwijderen. 3.3 Workflow De workflow is met name bedoeld om de interne controle te volgen. Wanneer je kiest voor Interne controle bij het aanmaken van een project wordt de workflow geactiveerd. Je vindt de workflow in het scherm Project gegevens onder Workflow. Het bestaat uit: Interne controle Platform P Hoe werkt de workflow? Wanneer je een visitekaartje verstuurd voor interne controle krijgt de geadresseerde een met de PDF van het visitekaartje. De geadresseerde controleert het kaartje en klikt op een link in de . De geadresseerde krijgt een scherm te zien waarop hij of zij het visitekaartje kan goed- of afkeuren.

8 Wanneer het visitekaartje niet goed is, kan de reden hiervoor opgegeven worden. Wanneer de controle heeft plaatsgevonden zie je het resultaat terug in de workflow: Goedgekeurd of afgekeurd (met eventueel de reden) Workflow Interne controle : Postvak UIT het kaartje is nog niet verstuurd; Goedgekeurd het visitekaartje is goedgekeurd; Afgekeurd het visitekaartje is afgekeurd; Interne controle is niet actief Workflow Platform P : Postvak UIT het visitekaartje is nog niet besteld; Verzonden het visitekaartje is besteld; 4.0 Systeemeisen Om gebruik te maken van de bestelmodule heb je een internet browser nog. Dit is meestal standaard geïnstalleerd op je PC of Mac. De bestelmodule is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer voor PC en Safari voor Mac. Beveiliginginstellingen De browser dient Javascript 2.0 te ondersteunen. Als je problemen ondervindt met de bestelmodule komt dit meestal door een te hoge veiligheidinstelling, waardoor bepaalde functionaliteiten van de browser niet werken.

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek

Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem. MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Handleiding MedBIS Medeco Bestel en Informatie Systeem MedBIS voor verzorgingshuis en apotheek Starten met MedBIS Voordat een verzorgingshuis kan starten met MedBIS is het van belang dat er overleg met

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina:

Profielpagina Wanneer je voor het eerst inlogt, kom je binnen op je profielpagina: Afhangen thuis Thuis of op het werk kun je op de website www.afhangbord.nl inloggen om bijvoorbeeld de baanbezetting te bekijken of de ledenlijst te bekijken. En je kunt nadat je bent ingelogd op deze

Nadere informatie

Handleiding Inloggen. Leerlingen

Handleiding Inloggen. Leerlingen Handleiding Inloggen Leerlingen Inhoud Inloggen voor de eerste keer 3 1 Check eerst je systeem 4 2 Geef aan hoe jij je boeken ontvangt 5 3 Maak een account aan bij Edupoort 6 4 Activeer jouw licentie 9

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen

Algemeen. HOME startpagina. NBD BIBLION achtergrondinformatie. AANBIEDINGEN overzicht acties. CONTACT speciale verzoeken indienen Algemeen 1 HOME startpagina NBD BIBLION achtergrondinformatie 1 AANBIEDINGEN overzicht acties CONTACT speciale verzoeken indienen 2 2 Als u al een account heeft dan kunt u hier rechtstreeks inloggen. Uw

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders

Handleiding Internet bestel Horesca Smulders Handleiding Internet bestel Horesca Smulders 1 Inloggen: Om in te kunnen loggen hebt u een inlogcode nodig. Deze kunt u aanvragen/wordt verstrekt door Horesca Smulders. Toets in de adresbalk van uw internetbrowser

Nadere informatie

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf de resultaten

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

Exchange Webmail. Danny Molle

Exchange Webmail. Danny Molle Exchange Webmail Danny Molle 1 1. Inhoudsopgave Dit document is onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Verbinding Maken...3 4. Het Hoofdscherm... 5 5. E-mail

Nadere informatie

Instellen Microsoft Outlook e-mail.

Instellen Microsoft Outlook e-mail. Instellen Microsoft Outlook e-mail. Om ook je e-mail van het kantoor te kunnen bekijken heb je Microsoft Outlook nodig. Dit is een onderdeel van Microsoft Office. De meeste pc gebruikers maken voor hun

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Nieuwsbrief van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Nieuwsbrief kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Vragen? Heb je na het doornemen van deze handleiding nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met je persoonlijke consulent. Je kunt ook terecht

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop

Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Handleiding van de Bibliotheek: e-books online lezen op een PC of laptop Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Uitleg werking webshop

Uitleg werking webshop Uitleg werking webshop Par. 1 (eventueel) Inloggen (alleen bedrijven) en menustructuur. Inloggen: Geef hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in, klik vervolgens op Log in>> (Hebt u nog geen inlogcode klik

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac)

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - versie voor OS X (Mac) Stichting Bibliotheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccount 4

Nadere informatie

Instructie Portal Klantdossier aangiftes en up- en downloaden bestanden. Inhoudsopgave

Instructie Portal Klantdossier aangiftes en up- en downloaden bestanden. Inhoudsopgave Instructie Portal Inhoudsopgave Systeemeisen... 2 Algemeen... 2 Inloggen op de portal... 3 Het dashboard... 6 De overzichtsschermen Takenlijst en Archief... 7 Accorderen van aangiftes... 8 Het klantdossier

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

AANMELDEN EN INLOGGEN...

AANMELDEN EN INLOGGEN... Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 AANMELDEN EN INLOGGEN... 4 2.1.1 De site... 4 2.1.2 Aanmelden en account aanmaken... 4 2.1.3 Persoonsgegevens invullen... 6 3 DE TESTEN... 7 Hogeschool Rotterdam, Studiesucces

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Korte handleiding O365=Office 365

Korte handleiding O365=Office 365 Korte handleiding O365=Office 365 Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openingscherm... 3 3. Outlook... 4 4. Onedrive... 5 Document uploaden (4c)... 6 Nieuw document (4d)... 6 Document bewerken i. Word Online (4f)...

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

1. Inleiding Algemeen Handleiding Sportvereniging Home Vereniging Sportwerkgever Fryslân...

1. Inleiding Algemeen Handleiding Sportvereniging Home Vereniging Sportwerkgever Fryslân... Handleiding Sportal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemeen... 3 3. Handleiding Sportvereniging... 5 3.1 Home... 5 3.2 Vereniging... 7 3.3 Sportwerkgever Fryslân... 9 3.4 Nieuws... 9 3.5 Bijlages toevoegen...

Nadere informatie

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties:

Nadat u bent ingelogd kunt u in het hoofdmenu kiezen voor 4 opties: HOME Op deze pagina kunt u inloggen op het KledingManagementSysteem (KMS) van Buurman. Bent u uw wachtwoord vergeten? U kunt het via de link klik hier opvragen, het wordt u per e-mail toegezonden. Heeft

Nadere informatie

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0

Cliënthandleiding Aangifte service. Versie 6.0 Cliënthandleiding Aangifte service Versie 6.0 Inhoudsopgave 1 Inloggen/systeemeisen... 3 1.1 Systeemeisen...3 1.2 Inloggen op het portaal...3 2 Aangifte Service... 4 2.1 Inleiding...4 2.2 Het aangifte

Nadere informatie

Handleiding Voedselteamleden

Handleiding Voedselteamleden Wijzigingen in de handleiding tov vorige versie 19/04/2007 Wijzigingen persoonlijke gegevens aan de bestelverantwoordelijke vragen, producten zuivel kunnen met decimalen besteld worden. 15/06/2007 Uitbreiding

Nadere informatie

Cliëntenhandleiding PwC Digitale Services

Cliëntenhandleiding PwC Digitale Services Cliëntenhandleiding PwC Digitale Services Financial Management Solutions 15 mei 2006 5.10 PricewaterhouseCoopers is de handelsnaam van onder meer de volgende vennootschappen: PricewaterhouseCoopers Accountants

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Inloggen. Docenten

Handleiding Inloggen. Docenten Handleiding Inloggen Docenten Inhoud Inloggen voor de eerste keer 3 1 Check eerst uw systeem 4 2 Maak een account aan bij Edupoort 5 3 Een geldige licentie 8 4 Activeer uw licentie 9 5 Log in op Smart-e

Nadere informatie

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen

Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Instructie voor het accepteren van PayPal betalingen Inleiding Om betalingen via PayPal in uw webshop te ontvangen dient u een zakelijk PayPal account te openen. Middels een zakelijk account kunnen namelijk

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

1. Inleiding Algemeen Handleiding Trainer Home Medewerker Sportwerkgever Fryslân Nieuws...

1. Inleiding Algemeen Handleiding Trainer Home Medewerker Sportwerkgever Fryslân Nieuws... Handleiding Sportal Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Algemeen... 3 3. Handleiding Trainer... 4 3.1 Home... 4 3.2 Medewerker... 6 3.3 Sportwerkgever Fryslân... 8 3.4 Nieuws... 8 3.5 Bijlages toevoegen...

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Starten met bettermarks. Registreren en activeren

Starten met bettermarks. Registreren en activeren Starten met bettermarks Voordat u uw docentenaccount in bettermarks wiskunde en/of rekenen kunt gebruiken, moet u eenmalig een aantal stappen doorlopen. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS Nadat u bent aangemeld bij go2ubl kunt u binnen enkele minuten aan de slag. Als beheerder kunt u uw eigen gegevens inzien en uw cliënten beheren

Nadere informatie

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW

versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW versie: 5-7-2013 HANDLEIDING MIJN DE LEEUW HANDLEIDING MIJN DE LEEUW Inhoudsopgave Inloggen... 3 Gebruikersnaam of Wachtwoord vergeten?... 3 Startscherm "Tabblad mijn gegevens":... 4 Tabbladen... 5 Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F 19-11-2007 Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus 7010 6801 HA Arnhem T 026 355 24 00 F 026 351 50 51 info@nifv.nl Inhoudsopgave Welkom pag. 3 Inloggen pag. 4 Debiteurnummer of wachtwoord

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Handleiding Web to Print

Handleiding Web to Print Handleiding Web to Print April 2014 Alphega apotheek Pagina 1 Handleiding Web to Print Inhoudsopgave Pagina 3 Inleiding 4 Registreren 5 Start Web to Print 6 Bestellen via een statische template 7 Bestellen

Nadere informatie

Handleiding Webshop De Bondt B.V.

Handleiding Webshop De Bondt B.V. Handleiding Webshop De Bondt B.V. Registreren Om van de webshop gebruik te kunnen maken dient u zich te registreren. Er zijn twee mogelijkheden: U bent een bestaande klant: u drukt boven in het scherm

Nadere informatie

Handleiding voor accountants

Handleiding voor accountants Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een account op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie Beheer

Nadere informatie

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i

AAN DE SLAG FAC T U U R E N PA R A P L U R E L AT I E S i AAN DE SLAG FACTUUR EN PARAPLU R ELATI ES i Inhoudsopgave Inleiding... 3 Begin... 4 Factuur relatie... 5 Paraplu relatie... 6 Voor veel gestelde vragen (FAQ) kunt u terecht op onze online handleiding via

Nadere informatie

We gaan de verschillende mogelijkheden hieronder stap voor stap laten zien.

We gaan de verschillende mogelijkheden hieronder stap voor stap laten zien. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Log in op webshop voor afdelingen... 3 3.Visitekaartjes... 4 3.1 Open de pagina visitekaartjes... 4 3.2 Vult u de gevraagde gegevens in... 4 3.3 Naam

Nadere informatie

Handleiding HvD Cards Online

Handleiding HvD Cards Online Handleiding HvD Cards Online 0 Servicestation Van Dijkhuizen B.V. HVD CARDS ONLINE VERSIE 1.0 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Inloggen... 3 3. Wachtwoord vergeten... 3 4. Fleetmanagement... 4 4.1. Overzicht

Nadere informatie

Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken

Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken Korte handleiding O365=Office 365 Let op: er worden hier en daar nog wijzigingen doorgevoerd, dus de afbeeldingen en teksten kunnen afwijken Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openingscherm... 3 3. Outlook...

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders DUO Versie 1.1 13 januari 2016 Inhoud 1. AUTORISATIE 3 2. AANSTELLEN BEHEERDER 4 2.1 SCHEMATISCHE WEERGAVE 4 2.2 REGISTRATIEPROCES BIJ ENTREE

Nadere informatie

Handleiding BestelPlus

Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus Versie 20170112 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen... 3 Inloggen... 7 Aanmaken bestelling... 8 Raadplegen eerdere bestellingen... 16 Raadplegen actuele assortiment... 17 Overige...

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding Webshop. Algemene handleiding

Handleiding Webshop. Algemene handleiding Handleiding Webshop Algemene handleiding Inhoudsopgave 1. Inloggen op de Bunzl Retail & Industry webshop 2. Uw wachtwoord wijzigen of vergeten 3. Bestellen via webshop 4. Bunzl Retail & Industry catalogus

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen op je e-reader - voor Windows en Sony e-reader Bibliotheek.nl september 2015 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lenen en lezen op je Sony e-reader...

Nadere informatie

Startershandleiding ProCheck+

Startershandleiding ProCheck+ Startershandleiding ProCheck+ Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Voor de eerste maal inloggen... 3 2. Systeembeheerder... 5 2.1 Wat kunt u als systeembeheerder ten opzichte van andere gebruikers...

Nadere informatie

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken?

Wie kan in je elektronisch cliëntendossier (ECD) kijken? Handleiding MijnECD Wat doe je als het niet lukt? - Ben je cliënt en begrijp je iets niet van MijnECD? Kijk er samen met de (persoonlijk) begeleider naar en praat erover. - Lukt het inloggen niet? Of zie

Nadere informatie

Filters voor Microsoft Outlook Een handleiding om de automatische meldingen van het nieuwe Mijn RvR het Postvak IN te laten passeren.

Filters voor Microsoft Outlook Een handleiding om de automatische meldingen van het nieuwe Mijn RvR het Postvak IN te laten passeren. Filters voor Microsoft Outlook Een handleiding om de automatische meldingen van het nieuwe Mijn RvR het Postvak IN te laten passeren. Sinds de invoering van het nieuwe Mijn RvR (augustus 2014) worden er

Nadere informatie

Cliëntenhandleiding PwC.digitaleservices. versie 5.12

Cliëntenhandleiding PwC.digitaleservices. versie 5.12 Cliëntenhandleiding PwC.digitaleservices versie 5.12 Inhoudsopgave 1 Ondersteuning/systeemeisen...3 1.1 Systeemeisen...3 1.2 Ondersteuning...3 2 PwC.digitaleservices...4 2.1 Inleiding...4 2.2 Aangifte

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie