Doet u mee gids. U doet ertoe bij Magentazorg MAGENTAZORG. Oudtburgh Molenweidtje BC Bergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doet u mee gids. U doet ertoe bij Magentazorg MAGENTAZORG. Oudtburgh Molenweidtje BC Bergen"

Transcriptie

1 Doet u mee gids MAGENTAZORG Adres: Oudtburgh Molenweidtje BC Bergen Telefoon/fax/ Telefoon: ma.t/m vrij uitbureau-oudtburgh@magentazorg.nl U doet ertoe bij Magentazorg

2 Wij hopen u snel te verwelkomen bij de activiteiten Met vriendelijke groet, Jessica Runderkamp en Angela Hageman

3 Uit eten in eigen huis U kunt altijd wanneer u dat wilt, uw middagmaaltijd gebruiken in het restaurant. Bijv. samen met uw familie of vrienden. Viert u uw verjaardag en wilt u dat doen met lekkere hapjes of een high tea? Informeer naar de mogelijk heden bij de medewerkers gastvrijheid van het restaurant Zilt en Zoet. Ook voor andere feestjes is het restaurant beschikbaar. Voorwoord Plezier hebben, een leuke dag. Daar gaat het toch gewoon om. Leuke dingen doen, hobby s hebben. Want een onsje welzijn telt vaak even zwaar mee in het welbevinden als één kilo zorg! Daarom heeft Magentazorg het Uitbureau opgericht. Voor u ligt de Doet u mee gids van het Uitbureau. Het Uitbureau is er voor iedereen die woont in Oudtburgh (permanent of tijdelijk) en voor ouderen uit de buurt. Het Uitbureau organiseert allerlei activiteiten en helpt bij het opzetten van verenigingen. In deze gids vertellen we u daar meer over. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht om vragen te stellen of om vrijblijvend een kijkje te nemen. Met vriendelijke groet, Angela Hageman en Jessica Runderkamp pleinregisseurs

4 Het team van het Uitbureau De welzijnsactiviteiten in de locatie Oudtburgh worden begeleid door pleinregisseurs en medewerkers gastvrijheid. De pleinregisseurs zorgen voor het reilen en zeilen van het Uitbureau binnen Oudtburgh. De medewerkers gastvrijheid ondersteunen hierbij en zorgen ook voor kleine activiteiten op de afdelingen. De matinee op zaterdag gebeurt via kaartverkoop in het restaurant of aan de kassa aan het begin van de voorstelling. Verspreid over het jaar worden er evenementen en vieringen van nationale of regionale festiviteiten georganiseerd. Deelname hieraan is meestal gratis. Bij onvoldoende aanmeldingen kan het Uitbureau besluiten om een activiteit niet door te laten gaan. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage en zijn een essentieel onderdeel van het team. Zonder hen zouden we niet zo n uitgebreid programma kunnen aanbieden. Een aantal activiteiten, zoals de matinee voorstelling, is opgezet om samen met uw familielid te bezoeken.

5 Algemene voorwaarden Verenigingen: Om deel te kunnen nemen aan de verschillende verenigingen, moet u zich opgeven bij het Uitbureau van uw locatie. Dit doet u door middel van bijgaand inschrijfformulier. U tekent dan voor akkoord voor deelname en tevens voor het in rekening brengen van de kosten via automatische incasso. Voor het bloemschikken en het schilderen is een maandcontributie vastgesteld, omdat daar materiaalkosten aan verbonden zijn. U krijgt maandelijks een overzicht van de bedragen die in rekening worden gebracht door de debiteurenadministratie van Magentazorg. Deelname kan opgezegd worden voor de eerste kalendermaand bij het uitbureau. De eigen bijdrage kan naar aanleiding van bijv. prijsontwikkelingen en/of toegekende subsidies/ sponsorbedragen 1x per jaar worden bijgesteld. Bij overlijden of verhuizing naar een andere regio zal geen restitutie plaats vinden. De verenigingen in Oudtburgh lopen onder voorbehoud het hele jaar door; uitgezonderd de vakantieperiode van de begeleider. Tijdens feestdagen of seizoensfeesten kunnen verenigingen uitvallen, deze worden niet ingehaald. Wisselende of incidentele activiteiten zoals, uitjes, festiviteiten etc. De prijzen van deze activiteiten worden voorafgaand aan de activiteit kenbaar gemaakt. Deelnemen aan activiteiten Oudtburgh heeft een rijk verenigingsleven en hiervoor kunt u zich opgeven. Vanuit uw ZZP indicatie kunt u gratis meedoen aan meerdere verenigingen. Voor een aantal verenigingen wordt een contributie gevraagd, omdat hiervoor materialen worden aangeschaft. U kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen bij een vereniging om te kijken of het iets voor u is. Tijdens vakanties en vrije dagen van vrijwilligers is er geen vervanging bij de verenigingen en is er beperkte vervanging en een aangepast programma. Hierover wordt u natuurlijk tijdig bericht. U vindt de prijzen van de betaalde verenigingen op het inschrijfformulier. Verhinderd? Als u een keer verhinderd bent voor een van de verenigingen waarvoor u zich heeft ingeschreven, dan slaat u gewoon een keer over. U kunt zich dan afmelden bij het Uitbureau van Oudtburgh, tel:

6 Aanmelden Aanmelden voor de verschillende welzijnsactiviteiten kunt u doen via de verzorgenden op de afdeling of via de pleinregisseurs. U dient dan bijgevoegd inschrijfformulier in te vullen (eventueel met hulp van uw familie of uw verzorgende) en in te leveren bij het Uitbureau of bij de zorgmedewerkers. Gezellig samen fietsen Dat kan! Samen op de duofiets. Met een familielid of vrijwilliger kunt een rondje fietsen. De fiets is te reserveren bij de medewerker gastvrijheid of de pleinregisseur. Er is ook een fiets waar u met de rolstoel op kan. Informeer naar de mogelijkheden bij de pleinregisseur. Heeft u nog vragen over het Uitbureau? Neem dan contact op met Angela Hageman en Jessica Runderkamp van Uitbureau Oudtburgh Het actuele programma staat op de flyers die op verschillende plaatsen in Oudtburgh hangen en op het weekschema in het restaurant. Heeft u interesse om bij activiteiten te helpen of op een andere manier te helpen, dan kan dit uiteraard. U kunt contact opnemen met de coördinator vrijwilligers Yvonne Mosch. Tel:

7 Qwiek-up: Cliënten worden zintuiglijk geprikkeld met kamer-vullende visuele projecties en geluid dat verpakt is in een eenvoudig te bedienen projector. Zo kan men o.a. genieten van een boswandeling, een André Rieu concert, een op maat gemaakte belevingsmodule met persoonlijke herinneringen. De Qwiek.up wordt zowel in groepsverband als individueel gebruikt. De apparaten kunnen via het uitbureau geleend worden. Zie telefoonnummer en adres op de achterzijde van deze brochure. Het Uitbureau bereiken Het Uitbureau is bereikbaar op maandag: uur Dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Vrijdag uur T: E: W:

8 De verenigingen in Oudtburgh Zingen Iedere week komt de zangclub van Oudtburgh bij elkaar om samen te zingen. De zangclub bestaat uit bewoners van alle afdelingen die graag willen zingen. De nadruk ligt op gezelligheid, samen zingen en/of lekker meedeinen. We zingen vooral populaire liedjes van toen en nu. Als muzikale begeleiding gebruiken we cd s en de piano. Maandag uur vanaf September Denker en Doener op de 1e etage en vanaf september in het restaurant Uitleenproducten In Oudtburgh hebben we producten die kunnen worden gebruikt als bijv. communicatiemiddel met uw familielid. Dankzij gelden uit Waardigheid & Trots hebben we deze mooie apparaten kunnen aanschaffen. De beleef-tv: Met interactieve spellen worden mensen zowel mentaal als in de fijne motoriek gestimuleerd. Denk bijv. aan een jukebox met muziek en beelden uit de jeugd van de bewoners of aan een spreekwoordenspel. Samen spelen bevordert vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid. Is men het spelen moe? Dan kunt u de tafel heel gemakkelijk veranderen in een reguliere TV.

9 Alle eerste contactpersonen ontvangen maandelijks een bericht via de mail over het aankomende matinee. Sport en bewegen Start optreden: Kosten: zaterdag zaal open uur uur Een kaartje kost 5 p.p. incl. een hapje en een drankje. In beweging blijven is belangrijk en kan altijd, ook in een rolstoel. Dit doen we om de conditie op peil te houden, maar ook voor de gezelligheid. Aan de hand van verschillende sport- en spelmaterialen komen we in beweging. Maandag uur Restaurant

10 Zitdansen matinee Dansen kan altijd. Zittend op een stoel en zelfs in een rolstoel kunt u nog meedoen met het maken van eenvoudige bewegingen. Tijdens het zitdansen maken we gebruik van herkenbare ritmische muziek. De nadruk ligt op het samen bewegen en muziek maken. dinsdag uur Restaurant Iedere maand is er op de 3e of de 4e zaterdag een matinee voorstelling. Tijdens deze matinees kunt u een grote variëteit aan artiesten verwachten: van Nederlandstalige tot klassieke muziek, van dans tot cabaret. Kortom, een brede programmering die aansluit bij de wens van de bezoekers. De matinee is bedoeld voor familie en vrienden die bewoners vergezellen naar de voorstelling. Zo maken jullie samen een bijzondere middag mee. Reserveren en kopen van kaartjes kan aan de kassa in het restaurant, via de mail: uitbureauoudtburgh@magentazorg.nl Per telefoon: Voor aanvang van de voorstelling in de hal.

11 Kerk, vrijdag kledingverkoop en de Klaverjassen vrijdagmiddagborrel Elke vrijdagochtend is er een kerkdienst in het restaurant. De dienst begint om kwart over tien en we sluiten gezamenlijk af met een drankje. In de even week is er een katholieke dienst en in de oneven week een protestantse dienst. U bent welkom. De derde vrijdag van de maand is er een tweedehands kleding verkoop in het restaurant. Voor een klein prijsje kunt u lekker dicht bij huis winkelen En de laatste vrijdag van de maand vieren we een klein feestje in het restaurant. Onder het genot van gezellige muziek sluiten we de maand af met een hapje en een drankje. Bij het klaverjassen staat het spel-plezier voorop. We starten daarom altijd met een kopje koffie. Vanmiddag hebben we een kerstviering in het restaurant. Deze middag is er een pianist die Krijgt u de juiste kaarten? kerstliederen speelt, er zijn lekkere kerstversnaperingen en er zullen kerstgedichten worden voorgedragen. Kom gezellig langs en vier samen met ons kerst. Kledingverkoop derde vrijdag van de maand Vrijmibo laatste vrijdag van de maand Tijdstip: Tijdstip: Woensdag uur Restaurant

12 Bloemschikken Muziek in Oudtburgh Houdt u van bloemen en van bloemschikken? Geef u dan op. Wij zorgen voor de bloemen en u maakt er een mooi stukje van. Ook hier starten we eerst altijd gezellig met een kop koffie. 1x per 14 dagen kunt u Woensdag uur Denker/Doener 1e etage Contributie: acht euro per maand bloemschikken. Muziek vinden we erg belangrijk, er worden regelmatig optredens gegeven in Oudtburgh die gratis te bezoeken zijn (afgezien van de matineevoorstelling). Ook hebben we maandelijks s avonds een optreden. Zo houden we de variatie erin. Voor actuele informatie over de optredens kunt u het weekschema op het bord in het restaurant raadplegen of de flyers die in huis zijn verspreid.

13 Biljarten Houdt u van biljarten? In het restaurant staat een grote biljarttafel waar u met uw familie of een vrijwilliger kunt biljarten. Dag en tijdstip in overleg met het Uitbureau. Het biljarten is gratis en kan ten allen tijde. Handwerken Vanmiddag hebben we een kerstviering in het restaurant. Deze middag is er een pianist die Wilt u breien, haken of borduren? Schrijf u dan in voor deze kerstliederen speelt, lekkere kerstversnaperingen altijd en klaar. zullen er kerstgedichten vereniging. Praten en handwerken kan makkelijk samen en de koffie staat worden voorgedragen. Kom gezellig langs en vier Er zijn dames bij aanwezig die u de fijne steekjes van het vak kunnen leren. samen met ons kerst. donderdag Tijdstip: uur Denker/Doener 1e etage

14 Visclub Jaws voor visserslatijn en mannenpraat Iedere donderdagochtend tijdens het visseizoen beproeven de mannen van de visclub hun geluk in de vijver en sloten rondom Oudtburgh. Op onze eigen rolstoel toegankelijke steiger. En mag er niet gevist worden? Dan komen de mannen bij elkaar in het restaurant voor echte mannenpraat met koffie en koek. Het breekt zo lekker de week middag Elke woensdagmiddag is er een themamiddag. Soms nodigen we mensen uit om een lezing te geven, zijn we creatief bezig of draaien we elpees om weer eens horen hoe mooi dat altijd was. We houden de variatie erin. De tijden zijn wisselend. Woensdagmiddag. donderdag Tijdens het visseizoen uur en buiten het seizoen uur verzamelen in het restaurant

15 Kegelen Houdt u van kegelen? Dan bent u van harte welkom om mee te doen. U kunt elke dinsdag uw geluk beproeven. dinsdag en Restaurant Schildervereniging Laat u inspireren tot het maken van prachtige dingen; kom schilderen. Mandala s maar ook stillevens en aquarellen. Onder leiding van ervaren docenten kunt u uw eigen kunstwerk maken. Iedereen van beginner tot gevorderd kan meedoen. Contributie: vrijdag uur Denker/Doener 1e etage 16 euro per maand

16 Wandelvereniging blokje om Overige activiteiten in het restaurant: Tijdens de zomerperiode wordt er bij goed weer gewandeld. Heeft u interesse om aan te sluiten? We verzamelen in de centrale hal van Oudtburgh. U kunt aansluiten met uw eigen familie of mantelzorger om heerlijk samen een blokje om te gaan. maandag en donderdag uur verzamelen in de centrale hal Bingo Elke eerste donderdag van de maand kunt u uw geluk beproeven bij de Bingo. Voor 3,00 speelt u twee ronden mee. Er zijn altijd leuke prijzen te winnen. In de pauze krijgt u een hapje en een drankje. Kosten: eerste donderdag van de maand uur 3 euro

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 17 0 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt!

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programmaboekje Vivium Torendael. Vivium helpt u verder

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programmaboekje Vivium Torendael. Vivium helpt u verder Programmaboekje Vivium Torendael Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 17 0 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Een vereniging verbindt! Ieder mens,

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014

Activiteiten programma De Meerstede. Juli 2014 Dinsdag 1 juli Juli 2014 Van het werken met al die vrolijke kleuren worden u vanzelf vrolijk. Samen maken we de mooiste dingen. Kom eens kijken! Locatie: 1e etage creatief-centrum. Materiaalgeld 1,00 als

Nadere informatie

Programma Verenigingsleven De Leystroom

Programma Verenigingsleven De Leystroom Programma Verenigingsleven De Leystroom Periode van 1 december 2017 t/m 31 maart 2018 Voorwoord Beste bewoner of bezoeker, Dit is alweer de vijfde versie van het programmaboekje van het verenigingsleven.

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee Leefplezier & Zingeving Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 018 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt! Ieder mens, ook

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Activiteitengids Hanzeborg

Activiteitengids Hanzeborg Activiteitengids Hanzeborg Seizoen 2015-2016 Bril Bezoek U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2015 September

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Juli Augustus September

Juli Augustus September Juli Vr 1 juli Zomer activiteit SammersPlaza 14.00 uur High Tea Zo 3 juli Kerkdienst SamSam 10.30 uur B. Janssens Wo 6 juli Zomer activiteit SammersPlaza 14.00 uur Creatief Do 7 juli De Rijdende Opticien

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. November 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen November 2018 De activiteiten in huiskamer de Zonnehoek: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 10.30 uur Klassieke muziek luisteren 15.30 uur

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 1 E HELFT 2016 ACTIVITEITENAANBOD Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens de vereniging bewegen op

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenbulletin van Schavenweide

Activiteitenbulletin van Schavenweide Activiteitenbulletin van Schavenweide Mei 2017 Activiteitenbulletin Vanaf dit moment, zult u per maand een activiteitenbulletin ontvangen. In dit bulletin vindt u ook het activiteitenprogramma voor de

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand augustus. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

Berkumstede - Maart 2018

Berkumstede - Maart 2018 Berkumstede - Maart 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor personen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn alleen toegankelijk

Nadere informatie

Activiteitengids De Uiterton

Activiteitengids De Uiterton Activiteitengids De Uiterton Seizoen 2015-2016 Al sinds jaren Uw apotheek voor al uw farmaceutische zorg! Apotheek Ex Aqua Noorderwagenstraat 1h 8223AM Lelystad Tel: 0320-221640 info@exaqua.nl Apotheek

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier De Vesting & Vivium De Antoniushof

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier De Vesting & Vivium De Antoniushof Leefplezier De Vesting & Vivium De Antoniushof Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Editie 2016 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt! Ieder mens,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld

Activiteitenaanbod. Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Activiteitenaanbod Voor bewoners van woonzorgcentrum Sint Joseph Achterveld Inleiding Sint Joseph organiseert tal van activiteiten voor haar bewoners. In deze brochure vindt u een handig overzicht van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma Januari 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Januari 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Januari 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Januari 2018 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede juni 2019 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw zijn

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Juli 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN

ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN ACTIVITEITENAANBOD ZORGCENTRUM DE BOGEN INHOUD Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Activiteitenkalender November De Kajuit

Activiteitenkalender November De Kajuit Activiteitenkalender November De Kajuit Maandag 2 november Dinsdag 3 november Vanmorgen gaan we gymmen Kosten: 3,- Woensdag 4 november Vanmorgen gaan we sjoelen. Donderdag 5 november Vrijdag 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Dinsdag 1 mei 14.00-17.00 Diva Dichtbij, muziek en zang op afdeling Cyclaam, Bromelia en Begonia Vrijdag 4 mei 19.00-21.00 Bioscoop: Beeld van Nederland 1945-1960,

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Bolder

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium De Bolder Leefplezier & Zingeving Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2018 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Bolder? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Een vereniging verbindt!

Nadere informatie

Welkom. 27/2/2017 blz 1

Welkom. 27/2/2017 blz 1 Welkom Van harte welkom in De Haemstede. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie