Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot"

Transcriptie

1 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot Van Lanschot Bankiers s-hertogenbosch, maart 2017

2 Inhoudsopgave 1. Vragen over inloggen 3 Hoe log ik in met mijn Digipas? 3 Hoe log ik in met mijn Webber? 4 2. Vragen over aanpassen van gegevens en instellingen 6 Hoe pas ik mijn persoonsgegevens aan? 6 Hoe pas ik een geagendeerde of periodieke overboeking aan? 7 Hoe stel ik een transactielimiet in? 10 Hoe stel ik een land in? Vragen over informatie en documenten 17 Waar vind ik rekeninginformatie en het Financieel Jaaroverzicht? 17

3 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 3 1. Vragen over inloggen Hoe log ik in met mijn Digipas? Stap 1 Ga naar Stap 2 Klik rechts bovenin de pagina op Inloggen. U komt op de inlogpagina voor online bankieren. Stap 3 Om in te loggen met de Digipas klikt u op het rondje voor het plaatje van de Digipas. Het bolletje wordt dan zwart en het plaatje van de Digipas en de tekst worden groen. Stap 4 U vult de gebruikersnaam in die u van ons hebt ontvangen. Weet u uw gebruikersnaam niet meer? Neemt u dan contact op met Client Services op of vanuit het buitenland op Stap 5 U vult het digipasnummer in. Dit nummer staat op de achterkant van uw digipas. Stap 6 U klikt vervolgens op de button Verder.

4 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 4 Stap 7 Zet uw Digipas aan met de pijltjestoets. De Digipas vraagt nu om uw vijf cijferige code. Toets de vijf cijferige pincode van de Digipas in. Let op! De code van de Digipas hebt u eerder zelf bedacht. Weet u uw code niet meer? Neemt u dan contact op met Client Services op of vanuit het buitenland op Stap 8 Op de Digipas verschijnt de tekst APPLI--. Toets het cijfer 1 in op uw Digipas. Stap 9 Toets daarna op uw Digipas de zes-cijferige rode code in die u ziet op uw computerscherm. Stap 10 Op uw Digipas verschijnen dan zes andere cijfers (response). Toets deze zes cijfers in in het invulveld op uw en klik op de button Inloggen. Daarna bent u ingelogd. Hoe logt u in met uw Van Lanschot Webber? Stap 1 Ga naar Stap 2 Klik rechts bovenin de pagina op Inloggen. U komt op de inlogpagina voor online bankieren. Stap 3 Om in te loggen met de Webber klikt u op het rondje voor het plaatje van de Webber. Het bolletje wordt zwart, en het plaatje van de Webber en de tekst worden groen.

5 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 5 Stap 4 U vult het rekeningnummer (IBAN) in dat op uw bankpas staat vermeld. Vul alleen de laatste 9 cijfers van het IBAN in. De twee cijfers achter NL verschijnen automatisch. Stap 5 Dan vult u het pasnummer in dat op uw bankpas vermeld staat. Let op! Als u een nieuwe bankpas heeft ontvangen, dan is ook het pasnummer gewijzigd. Stap 6 U klikt vervolgens op de button Verder. Stap 7 U schuift uw bankpas in de Webber. De Webber vraagt om uw pincode. U toetst de viercijferige pincode van uw bankpas in. Stap 8 Op de Webber verschijnt de tekst CODE?. Toets de zescijferige rode code in die u ziet op uw computerscherm. Druk op de OK toets van de Webber. Stap 9 Op uw Webber verschijnen zes andere cijfers (response). Toets deze zes cijfers in op het invulveld op uw computer en klik op de button Inloggen. Daarna bent u ingelogd.

6 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 6 2. Vragen over aanpassen van gegevens en instellingen Hoe pas ik mijn persoonsgegevens aan? Stap 1 U vindt uw gegevens in het menu links, onder Mijn gegevens. Stap 2 De informatie die u dan te zien krijgt, kunt u zelf wijzigen. Let op! Het gaat alleen om de persoons- en contactgegevens van de rekeninghouder die is ingelogd. Stap 3 Een wijziging via Mijn Van Lanschot verwerken wij binnen maximaal vier werkdagen. Let op! De wijzigingen in uw contactgegevens worden alleen verwerkt in onze bancaire systemen. Er is géén koppeling met externe partijen als Van Lanschot Chabot, International Card Services of Van Lanschot Personal Service. Die moet u zelf benaderen met een verzoek om aanpassing. Stap 4 Heeft de wijziging van contactgegevens betrekking op een en/of-rekening? Dan moet de andere rekeninghouder ook de wijziging doorvoeren in Mijn Van Lanschot.

7 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 7 Hoe wijzig ik een geagendeerde of periodieke overboeking? Stap 1 Om een geagendeerde of periodieke overboeking te wijzigen klikt u in Mijn Van Lanschot bovenin de menubalk op Betalen. Stap 2 U kiest de rekening waarvan de overboeking wordt afgeschreven. Stap 3 In de menubalk klikt u dan op Raadplegen overboekingen. Stap 4 U kiest de overboeking die u wilt wijzigen door op het vakje rechts naast het vergrootglas te klikken. De buttons onderaan worden daarna groen. Stap 5 Wilt u deze overboeking niet laten uitvoeren? Klik dan op de button Afkeuren.

8 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 8 Wilt u deze overboeking wijzigen? Klik dan op de button Opnieuw. Stap 6 U krijgt het scherm Tekenen met uw Van Lanschot Digipas of Tekenen met uw Van Lanschot Webber te zien. Klik op het vakje bij Akkoord. Vervolgens zet u uw handtekening met uw Digipas of Webber. Let op! Als u gebruikmaakt van een Digipas, moet u bij APPLI- het cijfer 2 intoetsen. Vul de responsecode in het veld achter de tekst Response. Klik op de button Tekenen. Stap 7 U krijgt een bevestiging dat uw overboeking is teruggezet naar Verzenden overboekingen. Daar kunt u de gegevens van de overboeking wijzigen.

9 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 9 Stap 8 U vindt de overboeking in het tabblad Verzenden overboekingen. U wijzigt de overboeking door te klikken links op het icoon Wijzigen. Stap 9 U krijgt de detailgegevens van de overboeking te zien. U kunt dan de diverse velden naar eigen wens wijzigen. Daarna klikt op OK + Verzenden. Stap 10 U zet de overboeking met de gewijzigde gegevens klaar voor verzenden door de overboeking aan te vinken en te klikken op Verzenden.

10 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 10 Stap 11 U krijgt nogmaals het scherm Tekenen met uw Van Lanschot Digipas of Tekenen met uw Van Lanschot Webber te zien. Klik op het vakje bij Akkoord. Vervolgens zet u uw handtekening met uw Digipas of Webber. Let op! Als u gebruikmaakt van een Digipas, moet u bij APPLI- het cijfer 2 intoetsen. Vul de responsecode in het veld achter de tekst Response. Klik op de button Tekenen. Stap 12 U ziet een pop-up melding met het bericht dat de overboeking succesvol is verzonden. Hoe stel ik een transactielimiet in? Stap 1 Klik in het menu op het item Beheren.

11 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 11 Stap 2 In het submenu dat verschijnt, klikt u vervolgens op Limieten en landen. Stap 3 U krijgt nu uw rekeningnummers te zien die gekoppeld zijn in Online Bankieren. Hier kunt u de transactielimiet instellen. Let op! Het instellen van een transactielimiet is per rekening. Limieten Er gelden standaardlimieten voor particuliere en zakelijke rekeningen. Particuliere rekeningen Voor een Privé- of KroonRekening is de standaardlimiet U kunt de limiet voor deze rekeningen verhogen tot maximaal Zakelijke rekening Voor een (zakelijke) rekening-courant is de standaardlimiet U kunt de limiet voor deze rekening verhogen tot maximaal Mogelijkheden Als u een andere limiet wilt instellen dan de standaardlimiet, dan klikt u op bolletje vóór het veld onder de standaardlimiet. Daar vult u de limiet in die u wilt instellen op uw rekening. Een hogere limiet dan de standaardlimiet kunt u voor maximaal één jaar instellen. U kiest de gewenst einddatum via de kalender. Een lagere limiet dan de standaardlimiet kunt u voor onbepaalde tijd instellen.

12 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 12 Voorbeeld U wilt een limiet instellen van In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat de limiet wordt ingesteld op 1 januari. U wilt de limiet voor de maximale periode activeren, dus voor één jaar. U kiest dan als einddatum 31 december. Stap 4 Om de instelling te bevestigen klikt u op OK + Verzenden. Stap 5 U krijgt nu het scherm Tekenen met uw Van Lanschot Digipas of Tekenen met uw Van Lanschot Webber te zien. Controleer de samenvatting van de wijziging die u hebt opgegeven. Als de samenvatting klopt, klikt u in het vakje vóór de tekst Ik ben akkoord met de onderstaande wijziging in de instellingen van transactielimiet en toegestane landen. Vervolgens zet u uw handtekening met uw Digipas of Webber. Let op! Als u gebruikmaakt van een Digipas, moet u bij APPLI- het cijfer 2 intoetsen. Vul de responsecode in het veld achter de tekst Response:. Klik op de button Tekenen.

13 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 13 Stap 6 Op het moment dat u hebt geklikt op de button Tekenen, verschijnt er een pop-up melding. Daarin staat dat de nieuwe instellingen worden toegepast en per wanneer ze actief zijn. Let op! Na het tekenen van uw wijziging duurt het altijd één uur voordat de instelling actief is. Stap 7 U sluit de pop-up melding door te klikken op de button OK. U komt dan terug in het scherm Limieten en landen. Hier ziet u nogmaals een overzicht van de instellingen die worden toegepast. Tijdige waarschuwing als een transactielimiet vervalt Eén maand voordat een transactielimiet de einddatum bereikt, krijgt u een waarschuwing op het moment dat u een overboeking doet van de betreffende rekening. Eenvoudig uw instellingen in één keer verlengen (per rekeningnummer) U gaat terug naar Limieten en landen. Daar klikt u op het vakje voor de tekst Onderstaande instellingen verlengen t/m. U selecteert de gewenst periode en klikt op de button Verlengen. Daarna volgt u de stappen op uw beeldscherm. Hoe stel ik een land in? Stap 1 Klik in het menu op het item Beheren.

14 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 14 Stap 2 In het submenu dat verschijnt, klikt u vervolgens op Limieten en landen. Stap 3 U krijgt nu uw rekeningnummers te zien die gekoppeld zijn in Online Bankieren. Hier kunt u het land toevoegen waarnaar u wilt overboeken. Let op! Het toevoegen van een land is per rekening. Standaard staat alleen Nederland open als land waarbinnen u kunt overboeken. Wilt u een ander land activeren dan Nederland? Dan klikt u op de button + of de tekst Land toevoegen. In het invoerveld dat u te zien krijgt, vult u het land in dat u wilt toevoegen. Bij het intypen van de naam van een land, krijgt u meteen suggesties hiervoor. Bij het toevoegen van een land kunt u een termijn van maximaal één jaar instellen. U kiest de gewenste einddatum via de kalender. Voorbeeld U wilt België als land toevoegen. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat de limiet wordt ingesteld op 1 januari. U wilt het land voor de maximale periode activeren, dus voor één jaar. U kiest dan als einddatum 31 december. Stap 4 Om de instelling te bevestigen klikt u op OK + Verzenden.

15 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 15 Stap 5 U krijgt nu het scherm Tekenen met uw Van Lanschot Digipas of Tekenen met uw Van Lanschot Webber te zien. Controleer de samenvatting van de wijziging die u hebt opgegeven. Als de samenvatting klopt, klikt u in het vakje vóór de tekst Ik ben akkoord met de onderstaande wijziging in de instellingen van transactielimiet en toegestane landen. Vervolgens zet u uw handtekening met uw Digipas of Webber. Let op! Als u gebruikmaakt van een Digipas, moet u bij APPLI- het cijfer 2 intoetsen. Vul de responsecode in het veld achter de tekst Response:. Klik op de button Tekenen. Stap 6 Op het moment dat u hebt geklikt op de button Tekenen, verschijnt er een pop-up melding. Daarin staat dat de nieuwe instellingen worden toegepast en per wanneer ze actief zijn. Let op! Na het tekenen van uw wijziging duurt het altijd één uur voordat de instellingen actief zijn. Stap 7 U sluit de pop-up melding door te klikken op de button OK. U komt dan terug in het scherm Limieten en landen. Hier ziet u nogmaals een overzicht van de instellingen die worden toegepast.

16 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 16 Tijdige waarschuwing als een landinstelling vervalt Eén maand voordat een landinstelling de einddatum bereikt, krijgt u een waarschuwing op het moment dat u een overboeking doet van de betreffende rekening. Eenvoudig uw instellingen in één keer verlengen (per rekeningnummer) U gaat terug naar Limieten en landen. Daar klikt u op het vakje voor de tekst Onderstaande instellingen verlengen t/m. U selecteert de gewenst periode en klikt op de button Verlengen. Daarna volgt u de stappen op uw beeldscherm.

17 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot Vragen over informatie en documenten Waar vind ik rekeninginformatie en het Financieel Jaaroverzicht? U vindt de informatie en documenten in het menu links, onder Mijn documenten. Bij de informatie die wij ter beschikking stellen maken wij onderscheid tussen rekeninginformatie en jaaroverzichten. Rekeninginformatie Onder Rekening documenten vind u de informatie over uw rekening(en). U kunt naar informatie zoeken zowel op rekeningnummer als op soort informatie. Ook kunt u zoeken op datum. Over het algemeen kunt de documenten raadplegen vanaf begin 2015 tot heden.

18 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 18 U selecteert eerst het rekeningnummer. Het specifieke document opent u door er dubbel op te klikken. Het document opent in een apart venster. Nadat u het document hebt geopend, kunt u het downloaden. Dit doet u door te klikken op de button Opslaan. Jaaroverzichten Onder Jaaroverzichten vind u de jaaroverzichten die wij u digitaal ter beschikking hebben gesteld. Let op! Alleen de jaaroverzichten van de rekeninghouder die is ingelogd worden hier getoond. Iedere rekeninghouder vindt de jaaroverzichten in zijn/haar eigen Mijn Van Lanschot. Bent u een zakelijke rekeninghouder? Dan ontvangt u uw jaaroverzicht altijd per post. Deze vindt u dus niet terug in Mijn van Lanschot.

19 Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 19 U opent het specifieke jaaroverzicht door erop te klikken. Het document opent in een apart venster. Nadat u het document hebt geopend, kunt u het downloaden. Dat doet u door te klikken op de button Opslaan. 05/17

2. Vragen over aanpassen van gegevens en instellingen

2. Vragen over aanpassen van gegevens en instellingen Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot 6 2. Vragen over aanpassen van gegevens en instellingen Hoe pas ik mijn persoonsgegevens aan? Stap 1 U vindt uw gegevens in het menu links, onder Mijn gegevens.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

ABN AMRO internetbankieren - overboeken

ABN AMRO internetbankieren - overboeken ABN AMRO internetbankieren - overboeken mei 2015 Inhoudsopgave 1. Surfen naar de website van ABN AMRO... 2 2. Inloggen op de website van ABN AMRO... 3 3. De e.dentifier gebruiken voor het inloggen... 5

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software

Installatiehandleiding voor e.dentifier2 software Installatiehandleiding voor e.dentifier software De e.dentifier is los en gekoppeld aan de pc met een USB-kabel te gebruiken. Voor gekoppeld gebruik is installatie van software voorwaardelijk. Met het

Nadere informatie

Handleiding ASN Digipas

Handleiding ASN Digipas Handleiding ASN Digipas Hoe maak ik de ASN Digipas gebruiksklaar? Voor het gebruiksklaar maken van uw digipas ontvangt u per post een 5-cijferige initiële pincode. Deze code wijzigt u, de eerste keer dat

Nadere informatie

Snel op weg met e.dentifier2

Snel op weg met e.dentifier2 Snel op weg met e.dentifier2 U kunt uw e.dentifier2 gekoppeld of los gebruiken. De verschillen tussen beide methoden leggen we hier uit. Ook vindt u hier antwoord op de veelgestelde vragen. Gekoppeld gebruik

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Handleiding Internetbankieren

Handleiding Internetbankieren Handleiding Internetbankieren 1) I N L E I D I N G... 2 2) H E L P D E S K... 2 3) V E R K L A R I N G I C O N E N... 2 4) O V E R Z I C H T H O M E P A G I N A... 3 5) R E K E N I N G E N... 3 a. Mutaties...

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren ( )

Handleiding Internet Bankieren ( ) Handleiding Internet Bankieren 2.00.71.35 (13-07-2015) Algemeen 2 Met Internet Bankieren van RegioBank regelt u gemakkelijk en snel uw geldzaken. Internet Bankieren is beveiligd. Alleen u heeft toegang

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015

zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 zelf Internet Bankieren Wij helpen u graag op weg Juni 2015 2 zelf Internet Bankieren Wij vinden het fijn dat u Internet Bankieren gebruikt en helpen u graag op weg. Daarom leest u in deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Klanthandleiding. Versie 2.0

Klanthandleiding. Versie 2.0 Klanthandleiding Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. SYSTEEMEISEN/INLOGGEN... 3 1.1 SYSTEEMEISEN... 3 1.2 INLOGGEN... 3 2. ALGEMEEN... 4 3. DASHBOARD... 5 3.1 ALGEMEEN... 5 3.2 UW TAKEN... 5 3.3 TAKEN... 6 3.3.1

Nadere informatie

handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015

handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015 handleiding Internet Bankieren Instructieboekje Oktober 2015 September 2015 2 inleiding In deze handleiding helpen wij u graag op weg met Internet Bankieren. U leest hierin hoe u de meest gebruikte functies

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw computer? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de eerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start 265244_1213.indd 1 05-11-13 09:41 Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Conformiteitsverklaring... 2 Inleiding... 3 Handleiding en instructievideo's... 4 Inloggen... 5 Uw gebruikersnaam...

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

E.dentifier2. Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist

E.dentifier2. Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist Voor het gebruik van de e.dentifier2 gekoppeld aan uw pc is de installatie van software vereist Kijk voor alle voordelen en toepassingsmogelijkheden op www.abnamro.nl E.dentifier2 E.dentifier2: gemak en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Windows 30 april 2015 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Windows computer,

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I 1 1 1 Met Multicraft Online is het mogelijk om op ieder gewenst moment online inzicht te hebben in de urenregistratie en facturatie

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

Handleiding Externe Werkplek Atlant

Handleiding Externe Werkplek Atlant Handleiding Externe Werkplek Atlant Colofon Scribent Dhr. J.E.F. Coonen Documenteigenaar Manager ICT Bestemd voor Geheel Atlant Zorggroep Versie 1.2 Doc datum 04 juni 2014 Inleiding Deze handleiding beschrijft

Nadere informatie

Rabo Corporate Connect

Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Handleiding Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect * 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina waar u klikt op de link Log hier

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren

Handleiding Internet Bankieren Particulier Opties Handleiding Internet Bankieren Inhoud 1 Algemeen... 1 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk...1 1.2 Hulp bij Internet Bankieren...1 1.3 Uw Zelfstandig Adviseur...1 1.4 Privacy...1

Nadere informatie

Handleiding. Internet Bankieren. 1 Algemeen. Inhoud. 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk. 1.2 Hulp bij Internet Bankieren

Handleiding. Internet Bankieren. 1 Algemeen. Inhoud. 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk. 1.2 Hulp bij Internet Bankieren Handleiding Internet Bankieren Inhoud 1 Algemeen... 1 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk...1 1.2 Hulp bij Internet Bankieren...1 1.3 Uw Zelfstandig Adviseur...1 1.4 Privacy...1 2 Inloggen en uitloggen...2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0

Klanthandleiding Digitale Services. Versie 1.0 Klanthandleiding Digitale Services Versie 1.0 Inhoudsopgave 1 Systeemeisen/Inloggen... 3 1.1 Systeemeisen... 3 1.2 Inloggen... 3 2 Algemeen... 4 3 Dashboard... 5 3.1 Algemeen... 5 3.2 Taken... 5 3.2.1

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator

Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate)- autorisator Versie 1.0 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Inloggen op DSB Internet Banking 2 B. Hoofdscherm 3 C. Mijn overzicht 6 C.1 Mijn rekeningen

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Particulier Versie 1.0 Oktober 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 A. Inloggen op DSB Internet Banking 3 B. Hoofdscherm 6 C. Mijn overzicht 9 C.1 Mijn rekeningen 11 C.1.1.

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Welkom op My Degroof Petercam

Welkom op My Degroof Petercam Welkom op My Degroof Petercam Hoe logt u de allereerste keer in op My Degroof Petercam vanop uw ipad? 1 het Uw digipass en serienummer Als u uw digipass voor de allereerste keer gebruikt: De toegang tot

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder WWW.BNG Bank.NL: keuze Betalingsverkeer Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden Digipass en Digipass App Tips voor veilig bankieren bij

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Januari 2018 Inhoud Handleiding Crabbehoff-pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Crabbehoff-pas... 3 Stap 1: De website...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Januari 2017 Inhoud Handleiding Elde-Pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Elde-Pas... 3 Stap 1: De website... 3 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

1. Inloggen artsenportaal

1. Inloggen artsenportaal 1. Inloggen artsenportaal De inlogprocedure voor het artsenportaal is gelijk aan die van de Feedbackmodule. U logt in op dezelfde website met uw Call Manager gebruikersnaam en wachtwoord, vervolgens krijgt

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie

Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie Realisatie Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie Instructiekaart Inleiding Het online formulier voor de aangifte van verhuizing of emigratie is onderdeel van de Landelijke online diensten.

Nadere informatie

Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie

Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie Realisatie Landelijke online dienst aangifte verhuizing en emigratie Instructiekaart Colofon Deze handreiking is een uitgave van VNG Realisatie. Contact opnemen kan via landelijkeonlinediensten@vng.nl

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op:

HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM. Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? WWW.FLOOW2.COM Volg ons ook op: HOE WERKT FLOOW2? Handleiding 1: Account aanmaken en inloggen P 3 Handleiding 2: Materieel toevoegen P 6 Handleiding 3: Plan materieel en plaats online

Nadere informatie

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice

SnelStart. Stappenplan. SBR btw-aangifte met SnelStart 12. Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Status: Definitief Auteur: Selfservice SnelStart Stappenplan SBR btw-aangifte met SnelStart 12 Datum: 18-4-2014 Versie: 0.5 Inleiding Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om de btw-aangifte te versturen volgens de Standard Business Reporting

Nadere informatie

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig?

Internet bankieren. Is bankieren via internet veilig? Internet bankieren Is bankieren via internet veilig? In de eerste plaats is veiligheid uw eigen verantwoordelijkheid: u moet toegangscodes (uw pincode of gebruikersnaam en wachtwoord) geheim houden, goed

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u:

Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u: Voor u begint met het aanmaken van een e-factuur, hebben wij nog een aantal tips voor u: - Werkt u via één van de aanbevolen browsers zoals Internet Explorer of Mozilla Fire Fox? Andere browsers worden

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS

2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS 2 CORRESPONDENTIEGEGEVENS Voorafgaande stappen: Inloggen Voor alle stappen waarbij wordt aangegeven welke keuze u in het menu moet maken, geldt dat bij gebruik van de mobiele versie of als u uw scherm

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

INSTRUCTIEKAART LANDELIJKE ONLINE DIENSTEN

INSTRUCTIEKAART LANDELIJKE ONLINE DIENSTEN INSTRUCTIEKAART LANDELIJKE ONLINE DIENSTEN Aangifte verhuizing en emigratie Opgesteld door Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten Datum 11 juli 2017 Versie 0.5 2 Inhoud 1. Inleiding 4 2. Inloggen 5

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud Inloggen op de webmail.... 2 Het gebruik van de webmail.... 3 Nieuw bericht maken... 3 Bericht doorsturen / beantwoorden... 4 E-mail mappen gebruiken... 4 E-mail handtekening

Nadere informatie

Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015)

Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015) Handleiding Internet Bankieren 2.00.50.07 (17-07-2015) Algemeen 2 1 Algemeen...3 1.1 Internet Bankieren met groene adresbalk...3 1.2 Hulp bij Internet Bankieren...3 1.3 Privacy...3 2 Inloggen en uitloggen...4

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets

Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Leerlingen inschrijven portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0

Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Handleiding cliënt Online Samenwerken 2.0 Unit4 N.V. Telefoon +31 88 247 17 77 Papendorpseweg 100 Supportlijn +31 88 247 24 72 Postbus 500 Self Service https://my.unit4.com 3502 JA Utrecht Internet www.unit4.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect* 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN

INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op Wachtwoord vergeten? op het inlogscherm

Nadere informatie