Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina"

Transcriptie

1 Inspirerende s CASE Voxtron bij Medisch Labo Medina

2 Voxtron bij Medisch Labo Medina Medisch Labo Medina, opgericht in 1978, is een medisch diagnostisch laboratorium, actief in de eerstelijns gezondheidszorg. Het labo is sterk geautomatiseerd en werkt heel efficiënt. Bij die efficiënte werkwijze hoort een goed systeem om te communiceren met artsen, chauffeurs en andere medewerkers. Medina koos voor het Voxtron Communication Center om de totale communicatie te verbeteren en meetbaar te maken en de klantenservice naar een nog hoger niveau te tillen.

3 Analyse van patiëntenstalen Medina analyseert bloedstalen, bacteriologische stalen en weefselstalen op vraag van huisartsen en specialisten. Het werkgebied ligt vooral in Oost- en West- Vlaanderen en in bepaalde delen van Antwerpen en Brussel. Het bedrijf voert analyses uit in vijf vestigingen. De meeste analyseresultaten zijn dezelfde dag beschikbaar. Medina werkt snel, betrouwbaar en efficiënt, met een eigen ophaaldienst en een eigen prikdienst. Volledig geautomatiseerd Het aanmelden van patiëntenstalen en aanvraagformulieren is over de hele lijn geautomatiseerd. Medina heeft daarvoor nog niet zo lang geleden een volautomatisch tracksysteem geïnstalleerd, met barcode-etiketten en scansystemen. Elke aangevoerde buis wordt via een laadplatform als aanwezig genoteerd, en vervolgens gesorteerd, verdeeld, geanalyseerd en eventueel gearchiveerd. High-tech-apparatuur heeft het repetitieve manuele werk grotendeels vervangen. Laboranten bewaken het proces en grijpen in als dat nodig blijkt. Voor de resultaten naar de arts gaan worden ze gevalideerd door de klinisch biologen van Medina.

4 Resultaten nog dezelfde dag beschikbaar Behalve bij analyses die complexer zijn of een langere onderzoeksperiode vragen zijn de resultaten binnen enkele uren gekend en nog dezelfde dag voor de arts beschikbaar. De chauffeurs bij de ophaaldienst van Medina, die de stalen bij de artsen ophalen, leveren ook de resultaten weer af, op papier. Medina verstuurt ze ook over het internet, via een beveiligd mailsysteem, zodat de dokter ze nog sneller in zijn bezit heeft. Artsen kunnen de resultaten ook raadplegen op hun computer of tablet, in the cloud op het serverpark van Medina.

5 Een nieuw contactsysteem Het belang van de patiënt en de persoonlijke service aan de arts staan voorop. Om die reden wil Medina altijd en over de hele lijn een uitstekende communicatie met de artsen garanderen. Daarom werd onlangs gekozen voor een nieuw contactsysteem. Jaak Walgraeve, IT-manager legt uit: We wilden een totaal nieuw systeem. Medina is sinds de oprichting in 1978 sterk gegroeid. In de loop van de laatste tien jaar is het labo nog verder uitgebreid door de overnames in de sector. Zo is Medina een groot laboratorium geworden met verschillende vestigingen en moesten wij op zoek gaan naar een systeem dat over alle vestigingen en locaties heen de communicatie zou kunnen dragen. Onze partner, Simac, heeft ons verschillende oplossingen voorgesteld, en we zijn naar een aantal applicaties gaan kijken. Voxtron kwam daarbij heel overtuigend naar voren. Het systeem is heel flexibel. Aan veel pakketten kun je niets veranderen. Toen Simac en Voxtron tevoorschijn kwamen, merkten we dat hun oplossing, na parametrisatie, bijna volledig voldeed aan onze behoeften.

6 Hoe Voxtron het verschil maakt Wat Medina tijdens de demonstratie van het Voxtron Communication Center meteen aansprak, was dat van elk inkomend gesprek de gespreksgeschiedenis te zien is. Dat lost een probleem op dat vroeger vaak voorkwam. Chantal Adriaenssens, diensthoofd administratie: Ons callcenter wordt bemand door meerdere medewerkers. Als we een vraag krijgen over een vorige oproep, is het heel belangrijk dat we precies weten welke medewerker de oproep eerder behandelde. We kunnen die medewerker dan doorschakelen, wat de efficiëntie verhoogt. De gespreksgeschiedenis is eenvoudig oproepbaar op ons computerscherm. Een ander voordeel van het Voxtron-systeem dat bij Medina op veel bijval kan rekenen is de naverwerkingstijd. Na het gesprek heeft de medewerker enige tijd om de call correct af te werken en alles te registreren, terwijl eventuele nieuwe oproepen bij andere collega s terechtkomen. Die mogelijkheid was er vroeger niet: als de ene oproep na de andere kwam, kon dat voor problemen zorgen. Nu kan elk contact goed opgevolgd worden. Iedere medewerker moet de klant kunnen helpen Medina wou een goede prijs-kwaliteitverhouding, wilde alleen maar in zee gaan met een stabiel bedrijf, én de applicatie moest kunnen draaien op een Cisco-telefooncentrale. Ook moest iedereen binnen de organisatie in staat zijn om de persoon die belt vlot verder te helpen. Daarvoor is het Voxtron Communication Center bijzonder geschikt, en dat gaf ook mee de doorslag bij de beslissing om voor Voxtron te kiezen.

7 Een vlotte overgang van oud naar nieuw Omdat Medina verschillende vestigingen heeft en elke vestiging bij de beslissing betrokken was, duurde de implementatie redelijk lang, maar de uiteindelijke overgang van het oude naar het nieuwe systeem verliep dan weer razendsnel. Diensthoofd Chantal Adriaenssens vertelt: We hebben vooraf alles uitgebreid getest met een proof of concept, waardoor de uiteindelijke omschakeling vlekkeloos verliep. We zijn tijdens de dagelijkse routine op een half uur effectief omgeschakeld. Dankzij een goede opleiding waren alle medewerkers optimaal voorbereid, waardoor artsen en patiënten er helemaal niets van gemerkt hebben. Snel opgehaald door een chauffeur in de buurt Het ophalen van stalen is in het Voxtron-systeem geïntegreerd. Jaak Walgraeve: Belt een arts voor het ophalen van een staal, dan zien wij welke chauffeur in de buurt is en kunnen we de arts onmiddellijk zeggen wanneer het staal opgepikt zal worden. Onze medewerker belt dan met een verkort nummer de chauffeur op en laat hem weten waar hij het staal moet ophalen. Heel efficiënt. En belangrijk, want door zo snel te zijn kunnen we de analyses uitvoeren op bloed dat heel recent is afgenomen.

8 Goede monitoring verhoogt de efficiëntie Tussen 9 en uur is het bij Medina altijd erg druk, maar het aantal telefoons dat van front- naar backoffice gaat, wordt voortdurend gemeten, zodat piekmomenten snel opgevangen kunnen worden. Op zo n piekmomenten worden er automatisch meerdere medewerkers ingeschakeld. Chantal Adriaenssens geeft nog een ander voordeel van een goede monitoring: Vroeger kon alleen ik, als diensthoofd, het activiteitenoverzicht raadplegen en zien welke medewerkers ingelogd waren of in pauze stonden. Nu is die informatie voor iedereen beschikbaar, wat de interne samenwerking sterk bevordert. De monitoring is uitstekend en bewijst elke dag zijn nut. Stel dat een arts belt om te zeggen dat iets niet goed gelopen is, dan kan ik zien met wie hij gesproken heeft. Ik kan die medewerker dan om meer uitleg vragen, en we kunnen eruit leren hoe we het probleem in de toekomst kunnen vermijden. Een tevreden klant Medina is tevreden met de resultaten. De efficiëntie die het bedrijf heeft in het analyseren van stalen, is nu doorgetrokken in de communicatie met de klant. Chantal Adriaenssens: Het systeem werkt goed, is betrouwbaar en heel flexibel. En de mensen van Voxtron staan altijd klaar om een probleem op te lossen of een vraag te beantwoorden. Geen moeite is hen te veel. Dat is heel geruststellend.

9 Meer weten over deze? Contacteer: Raf Celis op het nummer raf.celis@voxtron.be Stijn Claes op het nummer stijn.claes@voxtron.be Voxtron Hoogkamerstraat 304 B-9140 Temse T F COPYRIGHT Alle artikels in onze s en op onze site zijn beschermd door het auteursrecht. Overname, ook gedeeltelijk, kan alleen maar na schriftelijk akkoord van Voxtron en mits vermelding van Voxtron als bron en met een link naar / Verantwoordelijke uitgever: Jan Vidts Hoogkamerstraat 304 B-9140 Temse

Inspirerende cases CASE 2. Sité Woondiensten

Inspirerende cases CASE 2. Sité Woondiensten Inspirerende s CASE Sité Woondiensten Hoe Sité Woondiensten voor Voxtron koos Sité Woondiensten is actief in de Nederlandse gemeenten Bronckhorst en Doetinchem. De wooncorporatie zorgt er voor geschikte

Nadere informatie

Inspirerende cases CASE 4. Modero Gerechtsdeurwaarders

Inspirerende cases CASE 4. Modero Gerechtsdeurwaarders Inspirerende s CASE Modero Gerechtsdeurwaarders Waarom Modero voor Voxtron heeft gekozen Modero Gerechtsdeurwaarders is een deurwaarderskantoor dat bewust een bemiddelende, modererende rol speelt als intermediair

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync. case 13

Inspirerende cases. CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync. case 13 Inspirerende s CASE 14 De Rijksdienst voor Pensioenen innoveert met Voxtron, Belgacom en Microsoft Lync 13 De bevolking vergrijst, maar de Rijksdienst voor Pensioenen is springlevend. Een mooi bewijs daarvan

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 10 Voxtron bij Corelio

Inspirerende cases. CASE 10 Voxtron bij Corelio Inspirerende s CASE Voxtron bij Corelio Voxtron bij Corelio Corelio is het uitgeversbedrijf achter de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar en L Avenir. Het bedrijf participeert ook in onder

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 6 Voxtron en Microsoft bij RealDolmen

Inspirerende cases. CASE 6 Voxtron en Microsoft bij RealDolmen Inspirerende s CASE Voxtron en Microsoft bij RealDolmen Voxtron bij RealDolmen: grootste Lync-integratie in België RealDolmen ontstond in 2008 na de fusie van ICT-integratoren Real Software en Dolmen.

Nadere informatie

Inspirerende cases CASE 1. Het Charter in de praktijk, bij DPD

Inspirerende cases CASE 1. Het Charter in de praktijk, bij DPD Inspirerende s CASE Het Charter in de praktijk, bij DPD Op januari is het Charter voor klantvriendelijkheid van kracht geworden Het charter bepaalt onder meer dat de agent de nodige informatie op zijn

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 5 Voxtron bij Toyota Belgium

Inspirerende cases. CASE 5 Voxtron bij Toyota Belgium Inspirerende s CASE Voxtron bij Toyota Belgium Voxtron bij Toyota Belgium: perfect gestroomlijnd en goed geïntegreerd Toyota Belgium organiseert de commerciële activiteiten voor de merken Toyota en Lexus

Nadere informatie

Inspirerende cases CASE 3. DELA, met Voxtron klaar voor de toekomst

Inspirerende cases CASE 3. DELA, met Voxtron klaar voor de toekomst Inspirerende s CASE DELA, met Voxtron klaar voor de toekomst DELA: met Voxtron klaar voor de toekomst DELA, specialist in uitvaartverzekering en -verzorging, verhuisde onlangs van de hoge toren aan de

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 13 Voxtron voor thuiswerkende agents

Inspirerende cases. CASE 13 Voxtron voor thuiswerkende agents Inspirerende s CASE Voxtron voor thuiswerkende agents Dat het Voxtron Communication Center zich perfect laat ombouwen tot dé contactcenteroplossing voor thuiswerkende agents bewijst het project dat Voxtron

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 12 Voxtron bij KULeuven

Inspirerende cases. CASE 12 Voxtron bij KULeuven Inspirerende s CASE Voxtron bij KULeuven Voxtron verkort de wachttijden bij de KU Leuven De KU Leuven heeft een centrale helpdesk. De helpdeskmedewerkers van ICTS de centrale informaticadienst van de universiteit

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 7 Voxtron bij Tabakstop

Inspirerende cases. CASE 7 Voxtron bij Tabakstop Inspirerende s CASE Voxtron bij Tabakstop Voxtron bij Tabakstop: contactcenter voor thuiswerkers Stoppen met roken is niet eenvoudig. Persoonlijke begeleiding door een tabakoloog kan rokers helpen om definitief

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 7 Voxtron bij Q Team: een scala van mogelijkheden. Nextel NV Koralenhoeve 15 2160 Wommelgem

Inspirerende cases. CASE 7 Voxtron bij Q Team: een scala van mogelijkheden. Nextel NV Koralenhoeve 15 2160 Wommelgem Inspirerende s CASE Voxtron bij Q Team: een scala van mogelijkheden Nextel NV Koralenhoeve 15 2160 Wommelgem Voxtron bij Q Team: een scala van mogelijkheden Bandenspecialist Q Team ontstond in 2002 na

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

THE BIG CHALLENGE. Gerechtsdeurwaarder Groenewegen (NL)

THE BIG CHALLENGE. Gerechtsdeurwaarder Groenewegen (NL) THE BIG CHALLENGE VAN Gerechtsdeurwaarder Groenewegen (NL) HET PROFIEL De Nederlandse gerechtsdeurwaarders Groenewegen en Partners zorgen voor beter betalende klanten. Hun professionele incassospecialisten

Nadere informatie

THE BIG CHALLENGE. Van de Velde Lingerie (Marie Jo, PrimaDonna, )

THE BIG CHALLENGE. Van de Velde Lingerie (Marie Jo, PrimaDonna, ) THE BIG CHALLENGE VAN Van de Velde Lingerie (Marie Jo, PrimaDonna, ) Klant Hun uitdaging Opmerkelijk Van de Velde nv, het bedrijf achter lingeriemerken Marie Jo, PrimaDonna, een premium service bieden

Nadere informatie

THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP

THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP THE BIGGEST CHALLENGE PIT FAMILIEHULP Klant: PIT, de dienstenchequesafdeling van Familiehulp Hun uitdaging: planningsdienst en klantendienst makkelijk op de hoogte houden van elkaars klantencontacten om

Nadere informatie

Trendrapport. Channel convergence en de nieuwe medewerker. case 13

Trendrapport. Channel convergence en de nieuwe medewerker. case 13 Trendrapport Channel convergence en de nieuwe medewerker De consument is door de exponentiële groei van de internetmogelijkheden en de mobiele media mondiger dan ooit. Om te beantwoorden aan de eisen van

Nadere informatie

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard.

UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. UZ BRUSSEL, vlekkeloze communicatie als standaard. Het UZ Brussel is in beweging. Elk jaar worden er 28.000 patiënten opgenomen en vinden er meer dan 400.000 patiëntencontacten plaats. Die gigantische

Nadere informatie

Trendrappor t 2015 case 13

Trendrappor t 2015 case 13 Trendrapport 2015 EN U VINDT DE KLANT VANDAAG MONDIG? Hoe zal het contactcenter van 2015 eruit zien? En zijn deze veranderingen het begin van een grotere evolutie? Of misschien wel: het begin van het einde?

Nadere informatie

ACERTA BELLEN? VLOTTER DAN OOIT. in samenwerking met

ACERTA BELLEN? VLOTTER DAN OOIT. in samenwerking met ACERTA BELLEN? VLOTTER DAN OOIT in samenwerking met Anno 2017 draait bij moderne bedrijven alles rond klantenbeleving. Zeggen dat u klantgericht bent? Daar heeft een (potentiële) klant niets aan als uw

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft

Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft Twynstra Gudde op weg naar Adviseur 2010 met zoektechnologie van Microsoft De adviseurs en managers van Twynstra Gudde willen zelf kennis kunnen vinden, delen en bewerken. De IT moet dat faciliteren. De

Nadere informatie

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen zorgwijzer 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Toen mijn vriendin

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

THE BIG CHALLENGE VAN DE KLANT DIE OP UW WEBSITE ZIT

THE BIG CHALLENGE VAN DE KLANT DIE OP UW WEBSITE ZIT THE BIG CHALLENGE VAN DE KLANT DIE OP UW WEBSITE ZIT Whitepaper the next best thing in customer communication: Skype for Business. Patrick Kusseneers, Product manager Voxtron Communication Center Ons Voxtron

Nadere informatie

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82

DIGITALE WERKBONNEN. Gemaakt door www.webactive.be. Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN Gemaakt door www.webactive.be Bredabaan 871A 2930 Brasschaat EMAIL : info@webactive.be TEL : 0485/66.50.82 DIGITALE WERKBONNEN geeft je zoveel meer mogelijkheden Web Active heeft zich

Nadere informatie

EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD MUTAS ALARM- EN ZORGCENTRALE

EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD MUTAS ALARM- EN ZORGCENTRALE EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD MUTAS ALARM- EN ZORGCENTRALE LEVENSBELANGRIJKE TELEFOONGESPREKKEN SNEL DOORGESCHAKELD MET JUISTE PERSOON Mutas dag en nacht bereikbaar via Voxtron-contactcenter van Nextel

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE

ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE Exact Online CASE STUDY ONLINE SAMENWERKEN IN HET DNA VAN ACCOUNTANTSKANTOOR JOINSON & SPICE www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY INZICHT DELEN OM TE GROEIEN JOINSON & SPICE is druk.

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

MULTICHANNEL, TREND OF EVOLUTIE?

MULTICHANNEL, TREND OF EVOLUTIE? MULTICHANNEL, TREND OF EVOLUTIE? MULTICHANNEL, TREND OF EVOLUTIE? Ik ben hier. En u? De klant is god. En god is overal. Maar is uw bedrijf dat ook? Want terwijl u braaf naast de telefoon wacht tot de klant

Nadere informatie

VOXTRON KLAAR VOOR UW TOEKOMST

VOXTRON KLAAR VOOR UW TOEKOMST VOXTRON KLAAR VOOR UW TOEKOMST VOXTRON 100% KLAAR VOOR UW TOEKOMST Voor Voxtron-Enghouse is het altijd belangrijk geweest om nieuwe producten te ontwikkelen die u het leven en werken radicaal vereenvoudigen.

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

De expatriate Health Insurance. Wereldwijd verzekerd van de beste zorg

De expatriate Health Insurance. Wereldwijd verzekerd van de beste zorg De expatriate Health Insurance Wereldwijd verzekerd van de beste zorg Wereldwijde vergoeding van medische hulp Uw medewerkers wereldwijd verzekerd van de beste zorg Als werkgever voelt u zich verantwoordelijk

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts CASE GALLE NV CARPARTS Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts Software op maat van de verdeler van auto-onderdelen SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team

Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Nu ook voor het MKB Met RPA van Bluepond bereikt u meer met uw bestaande team Als MKB-ondernemer ligt uw focus op gezonde groei. Maar vaak gaat die groei gepaard met meer interne processen, meer administratie,

Nadere informatie

De redactie zette de vijf service providers die

De redactie zette de vijf service providers die SERVICE PROVIDERS rondetafel service ProviDing Dient kwaliteit advies Service providers dragen bij aan een hoge kwaliteit van financieel advies. Ze noemen het heel belangrijk ervoor te zorgen dat beleidsmakers

Nadere informatie

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen

4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper video call SKYPE FOR BUSINESS 4 vragen die customer contact- verantwoordelijken zich stellen whitepaper Wat is Skype for Business (SfB)? SfB is een Microsoft-platform dat al uw business-communicatie

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Informatie op te nemen in communicatie-instrumenten over borstkankeropsporing. bij vrouwen van 50 tot 59 jaar

Informatie op te nemen in communicatie-instrumenten over borstkankeropsporing. bij vrouwen van 50 tot 59 jaar Informatie op te nemen in communicatie-instrumenten over opsporing bij vrouwen van 50 tot 59 jaar Algemene informatie over opsporing Wat is opsporing? Hoe gebeurt het onderzoek bij opsporing? Borstkankeropsporing

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

Medisch dossier. 2.2.2 Sociografisch gedeelte, identiteitsblad 20 2.2.3 Statisch medisch gedeelte 21 2.2.4 Behandelingsverslag of ziekteverloop 21

Medisch dossier. 2.2.2 Sociografisch gedeelte, identiteitsblad 20 2.2.3 Statisch medisch gedeelte 21 2.2.4 Behandelingsverslag of ziekteverloop 21 19 Medisch dossier.1 Inleiding 0. Status 0..1 Coderingsrand 0.. Sociografisch gedeelte, identiteitsblad 0..3 Statisch medisch gedeelte 1..4 Behandelingsverslag of ziekteverloop 1.3 Dossiervorming 1.3.1

Nadere informatie

project development 2011 Creathings BVBA. Potaardestraat 10, 1950 Kraainem België - BTW BE-0841.145.002 - TEL +32 2 731 12 02

project development 2011 Creathings BVBA. Potaardestraat 10, 1950 Kraainem België - BTW BE-0841.145.002 - TEL +32 2 731 12 02 2011 Creathings BVBA. Potaardestraat 10, 1950 Kraainem België - BTW BE-0841.145.002 - TEL +32 2 731 12 02 Inleiding Bij Creathings helpen wij u al uw projecten te realiseren, gaande van uw persoonlijke

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

Scarabee Vereniging Brochure

Scarabee Vereniging Brochure Scarabee Vereniging Brochure februari 2015 Inleiding Scarabee Vereniging is het werkmiddel bij uitstek voor een vlotte ledenadministratie. Het is bedoeld voor alle soorten verenigingen die met leden werken.

Nadere informatie

Contacten die het verschil maken

Contacten die het verschil maken n ie u w s b r ie f Spotlight on Anke Van Der Heijden, Case Manager FOCUS VAN DE MAAND: Contacten die het verschil maken de best doctors stichting: in Mei 2014 Ik hoor regelmatig van patiënten dat ze het

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden TV for business Onbegrensde mogelijkheden De complete, professionele tv-oplossing TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen?

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen? zorgwijzer 2013/2014 Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! De beste zorg vinden? Uw verzekering snel en digitaal regelen? Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Inhoudsopgave 4 Regel uw verzekering

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Bedrijven safari. Daphne Meijer 0821393 CMD 1c

Bedrijven safari. Daphne Meijer 0821393 CMD 1c Bedrijven safari Daphne Meijer 0821393 CMD 1c TamTam Korte historie van het bedrijf Tam Tam is in 1996 opgericht door Paul en Bart Manuel. Paul en Bart zijn als partners aan Tam Tam verbonden en spelen

Nadere informatie

SUCCESS STORY De beste oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken! MPL Connecting Possibilities

SUCCESS STORY De beste oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken! MPL Connecting Possibilities MPL Connecting Possibilities SUCCESS STORY De beste oplossing voor al uw beveiligingsvraagstukken! WinGuard WinGuard behoud behoud altijd altijd de de controle controle Ing. Ing. Werner Werner Casett Casett

Nadere informatie

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops

ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops ROC ID College vergroot kracht van virtuele desktops IT met impact Referentie Met deze oplossing kunnen we een beter serviceniveau aan ons hun productiviteit te verbeteren Voor beter onderwijs en meer

Nadere informatie

AFSPRAKEN tussen huisartsen en apothekers omtrent het afleveren van medicatie en voorschriften.

AFSPRAKEN tussen huisartsen en apothekers omtrent het afleveren van medicatie en voorschriften. Huisartsen Apothekers AFSPRAKEN tussen huisartsen en apothekers omtrent het afleveren van medicatie en voorschriften. Inleiding door J.P. Pierreux Waarom? Visie: sterke eerste lijn (SIT, GDT) Zorgplanwerking

Nadere informatie

Waarom Access. In de onderstaande afbeelding ziet u een begin van de lijst met cliëntgegevens van de diëtiste.

Waarom Access. In de onderstaande afbeelding ziet u een begin van de lijst met cliëntgegevens van de diëtiste. Waarom Access Voor velen is het verschijnsel van de relationele database een brug te ver. Voor het opslaan en analyseren van gegevens neemt men zijn toevlucht tot Excel. Excel heeft inderdaad een uitgebreid

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Prostaatkanker Hoe ontdek je het en dan?

Prostaatkanker Hoe ontdek je het en dan? Prostaatkanker Hoe ontdek je het en dan? Eerste druk, 2014 2014 Henri Pieter www.henripieter.nl Schilderij cover: Irma Boogh-van der Burg isbn: 9789048433735 nur: 860 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer

Nadere informatie

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN

Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Business Case KENNISPORTAAL VOOR NEUTRAAL ZIEKENFONDS VLAANDEREN Bij het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen (NZVL) staan klantenadviseurs over heel Vlaanderen dagelijks een heleboel klanten te woord. Zij

Nadere informatie

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen?

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen? 2013/2014 Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! De beste zorg vinden? Uw verzekering snel en digitaal regelen? Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Inhoudsopgave 4 Uw verzekering snel en digitaal

Nadere informatie

5 tips voor betere klantenservice

5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice 5 tips voor betere klantenservice Het geheim van goede service is bereikbaarheid overal en altijd Hoe ziet volgens u een contact center er uit? Denkt u ook direct aan

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

SolidWorks QuickStart Algemene informatie

SolidWorks QuickStart Algemene informatie SolidWorks QuickStart Algemene informatie SolidWorks 3D CAD software biedt intuïtieve oplossingen voor alle aspecten van uw designproces. De SolidWorks producten kunnen worden toegepast binnen de hele

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 5 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 6 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Wie

Nadere informatie

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken...

Inhoud Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inleiding Inloggen Een Laboratoriumaanvraag maken... Handleiding Cyberlab Uw labo-aanvragen via Cyberlab Inhoud Handleiding Cyberlab... 1 Uw labo-aanvragen via Cyberlab... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 2 Een Laboratoriumaanvraag maken... 3 Zoeken en selecteren

Nadere informatie

Referentiecase. Five 4 U Cloud Social Intranet

Referentiecase. Five 4 U Cloud Social Intranet Referentiecase Five 4 U Cloud Social Intranet Om niet opnieuw het wiel uit te vinden, hebben we specifiek gekeken naar een standaard oplossing in Office 365. Er zijn maar weinig partijen die een standaard

Nadere informatie

Windows Server 2012 en System Center 2012 faciliteren XS4ALL-cloud. XS4ALL toont innovatiedrang met cloud

Windows Server 2012 en System Center 2012 faciliteren XS4ALL-cloud. XS4ALL toont innovatiedrang met cloud Windows Server 2012 en System Center 2012 faciliteren XS4ALL-cloud XS4ALL toont innovatiedrang met cloud Windows Server 2012 en System Center 2012 faciliteren XS4ALL-cloud XS4ALL toont innovatiedrang met

Nadere informatie

BOEKHOUDKANTOOR REFIBO GAAT DIGITAAL

BOEKHOUDKANTOOR REFIBO GAAT DIGITAAL CUSTOMER CASE REFIBO Meer dan de helft van de resources in een boekhoudkantoor gaat naar de manuele input van documenten. Ontdek hoe Canon, Refibo hielp dit proces te automatiseren. BOEKHOUDKANTOOR REFIBO

Nadere informatie

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud

Werken in de Cloud. Prijzen.xls. Geschikt voor. Werken in de cloud Pag. 1 Downloads.xls Facturatie.xls Voorraad.xls Prijzen.xls Prijzen.xls Werknemers.xls Klantgegevens.xls Prijzen.xls Voorraad.xls xls Werknemers.xls Voorraad.xls Werknemers.xls Downloads.xls Werknemers.xls

Nadere informatie

Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo

Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo Live Communications Server en Office Communicator bij Bugaboo Innovatieve samenwerking bij Bugaboo: betere communicatie en minder e-mail Het designbedrijf Bugaboo bekend van de baanbrekende kinderwagens

Nadere informatie

Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming!

Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming! Uw medische gegevens elektronisch delen? Alleen met uw toestemming! Betere zorg met de juiste informatie Artsen en apotheken kunnen uw medische gegevens delen via het LSP (Landelijk Schakelpunt). Zodat

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business TV for business Onbegrensde mogelijkheden Telenet for smart Business De complete, TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring

GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring Stap 1 GA VOORAL NIET DENKEN VOOR DE GEBRUIKERS, MAAR VRAAG HET ZE ZELF Martine Brommer, communicatieadviseur Omring 34 { INTERVIEW Waarom hebben jullie gekozen voor een social intranet? Ons oude intranet

Nadere informatie

Office 365. Overstappen of niet?

Office 365. Overstappen of niet? Office 365 Overstappen of niet? Moet je als bedrijf ook overstappen naar de cloud? Office 365 Introductie Moet ik met mijn bedrijf ook overstappen naar de cloud? Veel MKB bedrijven worstelen nogal met

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk. In samenwerking met BaseNet het meest gebruikte CRMsysteem voor de Advocatuur heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld.

Nadere informatie

Gratis opleidingen voor callcenter operators

Gratis opleidingen voor callcenter operators Gratis opleidingen voor callcenter operators Test jezelf. Volg gratis de opleidingen die bij jou passen. Wat zijn je sterktes en zwaktes? Ben je een ervaren beller? Of nieuw in het vak? Bereik je jouw

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Heino Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Heino zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken uitgevoerd.

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Met de komst van een nieuw management nam Rotor een ingrijpende beslissing: ITmaatwerk vervangen door standaardsoftware. Onder het motto Follow

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE

EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE EFFICIENTE INTEGRATIE FRONT- EN BACKOFFICE Verzekeraar Univé voerde een nieuw administratief softwaresysteem in, eerst voor de particuliere klanten, daarna voor de zakelijke markt. Met positief resultaat.

Nadere informatie

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld,

De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, De bouw Conceptueel bouwen. Klinkt ingewikkeld, heeft wel de toekomst. Over vijf jaar zal één op de vijf bouwwerken in Nederland volgens een concept gebouwd worden. Wat is dat en wat betekent het voor

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Plan van Aanpak Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook

Nadere informatie

artseninformatie Klinisch Laboratorium Infobrochure GezondheidsZorg met een Ziel

artseninformatie Klinisch Laboratorium Infobrochure GezondheidsZorg met een Ziel i artseninformatie Klinisch Laboratorium Infobrochure GezondheidsZorg met een Ziel Inhoud 1 Bereikbaarheid... 4 2 Ophaal- en prikdienst... 6 3 Aanvraagformulieren... 8 4 Materiaalkaart... 9 5 Uitslagen...

Nadere informatie

De SolidWorks QuickStart Module

De SolidWorks QuickStart Module SolidWorks 3D CAD software biedt intuïtieve oplossingen voor alle aspecten van uw designproces. De SolidWorks producten kunnen worden toegepast binnen de hele organisatie. De SolidWorks QuickStart Module

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

Na standaardisatie van haar vestigingen op Windows 7 en App-V ervaart Dekker Zevenhuizen een betere performance en eenvoudiger beheer

Na standaardisatie van haar vestigingen op Windows 7 en App-V ervaart Dekker Zevenhuizen een betere performance en eenvoudiger beheer Na standaardisatie van haar vestigingen op Windows 7 en App-V ervaart Dekker Zevenhuizen een betere performance en eenvoudiger beheer Organisatie Dekker Zevenhuizen is in Nederland marktleider op het gebied

Nadere informatie