Handleiding GPS tracker telefoon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding GPS tracker telefoon"

Transcriptie

1 Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten 5. Algemene instellingen 6. Instellen speciale en SOS nummers 7. Vraag de locatie op 8. SOS alarm 9. Meeluister functie 10. Online platform 11. Problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen Gewicht Netwerk Band GPS sensitiviteit GPS accurate Tijd tot 1 ste gebruik Oplader Batterij Stand-by Opslag temperatuur Operationele temperatuur Vochtigheid 115 x 51 x 16,5 mm 75 gram GPS/GSM 850/900/1800/1900Mhz -159dBm Tot 5 meter Koude status 38s - Warme status 15s - Zeer warme status 2s V AC adapter Oplaadbare 3,7 1200mAh lithium batterij 9 dagen, beltijd 9 uur -40 C tot +85 C 0 C tot +45 C 5%-95% non-condensing

2 2. Knoppen illustratie Bel/bevestigings-knop: Klik op deze knop om de telefoon op te nemen of gebruik deze knop als bevestigingsknop. Ook kunt u deze knop gebruiken om de laatste gesprekken te bekijken als u bij het hoofdmenu bent. Aan/uit-knop: Lang indrukken om de telefoon aan/uit te zetten. Kort indrukken om een gesprek te beëindigen, terug te gaan naar het hoofdmenu of de laatst ingevoegde tekst te wissen. Volume knop: Gebruik deze knop om het volume harder of zachter te zetten. Navigeren menu: Gebruik deze knop om te navigeren in het menu of instellingen aan te passen. Nummer 1t/m3: Dit zijn de knoppen voor de speciale nummers die u kunt instellen. Alleen deze nummers kunnen de locatie opvragen of meeluisteren met de omgevingsgeluiden. FM/radio-knop: Druk op deze knop om de radio aan/uit te zetten. U kunt met de navigatieknop bepalen welke frequentie u wilt selecteren. Ook kunt u de radiofrequentie zelf instellen of een vooraf opgegeven frequentie gebruiken door op de bel/bevestigingsknop te drukken als de radio aanstaat op het beeldscherm. Zaklamp: Schuif deze knop op en neer om de zaklamp aan/uit te doen. Toetsen blokkeren: Schuif deze knop op en neer om de toetsen te ontblokken of blokkeren. U kunt zelf instellen na hoeveel minuten inactiviteit de toetsen geblokkeerd worden. Speaker knop: Door deze knop lang in te drukken schakelt de telefoon over in speaker mode tijdens telefoongesprekken. Als de radio is ingeschakeld kunt u deze knop gebruiken om te pauzeren. SOS knop: Lang indrukken om het SOS alarm te laten afgaan. De 3 speciale nummers krijgen dan een melding.

3 3. SIM kaart installatie U zult een sim kaart moeten plaatsen voordat u kunt beginnen. Alleen de normale SIM kaarten passen in de GPS tracker, dus geen micro of Nano formaten. Wij raden aan deze SIM kaarten bij de provider om te ruilen of een SIM kaart adapter te kopen. Voorzie de sim kaart van voldoende beltegoed. Vrijwel alle providers rusten de sim kaart uit met een standaard pincode, deze is doorgaans Schakel de pincode, voic en nummer doorschakeling uit, anders werkt de GPS tracker niet! Dit kunt u doen door de SIM kaart in een normale mobiele telefoon te plaatsen en naar menu>instellingen>beveiliging instellingen te gaan. Bij sommige telefoons werkt dit anders, raadpleeg dan de handleiding van het betreffende mobieltje of Google eens op uitzetten pincode (naam telefoon). De voic en nummer doorschakeling kunt u uitzetten via de provider. Na het openen van het klepje aan de achterkant van de GPS tracker, kunt u de SIM kaart invoegen door deze in de SIM kaart houder te schuiven. Let op: de GPS tracker werkt niet zonder de voic , pincode en nummer doorschakeling uit te schakelen! 4. Telefoon aanzetten Laad de telefoon volledig op en zet deze aan door 3 seconden op de aan/uit-knop te drukken. Het apparaat wordt opgestart en gaat op zoek naar de GSM en GPS signalen. De GSM signalen worden doorgaans snel gevonden, maar het GPS netwerk kan gevoeliger zijn. Buiten of dicht bij een raam heeft u vrijwel altijd verbinding, maar binnen kunnen de radio golven die de GPS satellieten uitzenden niet altijd worden opgevangen. Houd hier rekening mee als u de locatie wilt opvragen. 5. Algemene instellingen Deze telefoon werkt hetzelfde als andere telefoons, u kunt smsen, bellen en de instellingen wijzigen via de bovenste navigeerknop. Dit behoeft geen verdere uitleg als u bekend bent met de werking van een mobiele telefoon, maar we willen toch kort beschrijven wat de functies inhouden. - Messaging: Hier kunt u een sms versturen of de inbox en outbox beheren. Als de inbox vol is kan geen sms worden ontvangen. - Organizer: Hier kunt u een alarm (wekker) instellen en gebruik maken van een rekenmachine. - FM radio: Hier kunt u luisteren naar de radio en de instellingen aanpassen door 2-3 seconden op de groene knop te drukken als u het radio scherm ziet op het scherm. - Location service: Hier kunt u de GSM/GPS instellingen bekijken en bewerken. - Exigence help (((SOS))): Deze functie beschrijven we in paragraaf 6. - Family number: Deze functie beschrijven we in paragraaf 6. -Tone settings: Hier kunt u de ringtone en volume aanpassen. - Settings: Hier kunt u de algemene instelling als tijd, datum en taal aanpassen. - Call logs: Hier kunt u de geschiedenis van de telefoongesprekken bekijken. - Phonebook: Hier kunt u nummers toevoegen en ziet u een overzicht van alle toegevoegde telefoonnummers.

4 6. Instellen Familie en SOS nummers De GPS tracker telefoon kan drie SOS nummers instellen die geautoriseerd zijn om de locatie op te vragen en mee te luisteren met de omgevingsgeluiden. Andere nummers hebben geen toegang tot deze opties. Ook kunt u drie familie nummers instellen door te navigeren naar Family number in het menu. Hier kunt u 3 nummers selecteren uit het telefoonboek. De knoppen 1t/m3 functioneren als sneltoets om deze nummers te bellen. Druk deze knop dan 3 seconden in. De speciale SOS nummers kunt u instellen om de locatie op te vragen, een SOS melding te ontvangen en mee te luisteren met de omgeving. Ga via de navigatie naar (((SOS))). U kunt hier drie nummers instellen inclusief landcode ( ) en aangeven in welke vorm deze nummers een melding ontvangen. Hoe het SOS alarm werkt wordt beschreven in bij punt Vraag de locatie op De locatie kan worden opgevraagd door één van de drie ingestelde SOS nummers. U kunt de locatie op 2 verschillende manieren opvragen: - Coördinaten opvragen per sms: SMS WHERE# waarna de GPS tracker een smsje terugstuurt met de coördinaten, tijd en datum. Als er geen contact is met het GPS netwerk zal GPS is failed to locate, please try again of No Data! worden teruggestuurd. - Coördinaten opvragen per sms met Google maps link: SMS URL# en de GPS tracker zal een sms terugsturen met de link naar Google maps, waardoor u de coördinaten niet meer zelf hoeft in te voeren. Als er geen contact is met het GPS netwerk zullen de laatst bekende locatie gegevens verstuurd worden. De GPS tracker moet een goede verbinding hebben met de GPS satellieten om een juiste locatie te berekenen. Het beste bereik heeft u buiten of dicht bij een raam. 8. SOS alarm Wordt geactiveerd als de SOS knop 3 seconden wordt ingedrukt. De 3 vooraf ingestelde nummers worden op de hoogte gesteld. Bij menu optie (((SOS))) kunt u deze instellen en aangeven in welke vorm een alarm wordt verstuurd. Houd er rekening mee dat als de voic van één van deze 3 nummers aanstaat, er maar één telefoontje plaatsvindt. 9. Meeluister functie Deze functie is alleen beschikbaar voor de drie SOS telefoonnummers die zijn ingesteld. Zorg dat uw nummerherkenning aan staat en SMS MONITOR# naar het volgsysteem. De GPS tracker zal OK terug smsen en uw nummer bellen. Als u opneemt kan worden meegeluisterd met de geluiden in de omgeving. De drager merkt hier niets van.

5 10. Online platform Voordat u het online platform kunt bekijken, moet u de APN instellen door APN,APNname# te smsen. De meeste providers (kijk op de site van uw provider) hebben internet als apnname, de sms ziet er dan zo uit: APN,internet#. Indien uw provider een gebruikersnaam en wachtwoord hanteert, kunt u APN,APNname,gebruikersnaam,wachtwoord# smsen. GPRS is nu ingesteld en maakt het mogelijk dat de locatie naar het platform wordt verzonden. Leg de GPS tracker vervolgens buiten en surf naar de website U kunt hier inloggen met uw IMEI nummer (zie binnenkant GPS tracker) en het wachtwoord Op het begin kan het moeilijk zijn om in te loggen, aangezien het platform contact moet maken met de GPS tracker via de GPS satellieten en GSM masten. Vraag de locatie op, zodat contact met de GPS satellieten wordt uitgelokt en probeer gelijktijdig in te loggen op de site. Uw account is geactiveerd als het inloggen gelukt is. Het kan zijn dat u dit proces meerdere keren zult moeten herhalen voordat dit lukt. In het vervolg kunt u zich aanmelden met uw ID nummer, deze kunt u vinden bij de knop setting. Hierdoor hoeft u de GPS tracker niet elke keer buiten te leggen. Op het platform kunt u de opgevraagde locaties bekijken en de speciale nummers instellen.

6 11. Problemen en oplossingen Probleem Oorzaak Oplossing GPS tracker gaat niet aan Geen power Kijk of de batterij is opgeladen en correct is geplaatst. Slecht bereik telefoonfunctie Opdrachten komen niet door GPS tracker stuurt geen accurate locatie Word niet opgeladen Meeluister functie en andere functies werken niet Geen bereik met de GPS satellieten Op sommige plekken of tijdens bepaalde momenten is het signaal slecht, net als bij een normale mobiele telefoon. Het speciale nummer is niet of verkeerd geautoriseerd. Ook kan de sim kaart verkeerd geplaatst, de pincode nog aanstaan of het beltegoed op zijn. Indien er geen verbinding kan worden gemaakt met het GPS netwerk, zal het volgsysteem de coördinaten op basis van informatie van GSM masten, laatst bekende of geen sturen. - Verkeerde oplader - Slecht contact Uw nummer staat ingesteld als privé nummer of is nog niet ingesteld als een van de drie geautoriseerde telefoonnummers. - GPS tracker is binnen Ga naar een plek met een beter signaal of wacht totdat het netwerk niet meer overbelast is. Autoriseer het goede nummer en controleer de sim kaart, de pincode en het beltegoed. Plaats de tracker altijd op een plek waar een goede verbinding met de GPS satellieten kan worden gemaakt. Als u dit al heeft gedaan kunnen bepaalde omgevingsfactoren als stoorzender optreden, probeer het traceren later nog een keer. - Gebruik de originele oplader - Kijk of de stekker correct is ingestoken Stel het juiste nummer in en schakel nummerherkenning aan door privé uit te zetten. - Probeer het nog eens bij het raam of buiten, zodat de GPS signalen worden ontvangen. Wel een sms, maar geen of niet nauwkeurige locatie ontvangen - Omgeven door metalen of andere - Verwijder de storende voorwerpen of storende voorwerpen verplaats de GPS tracker. - GPS signaal is zwak - Plaats de GPS tracker op een andere plek of wacht op beter bereik. Lees deze handleiding voor een goed gebruik van de GPS tracker. heeft de handleiding zorgvuldig samengesteld en updates zullen hierin worden verwerkt als deze bekend zijn. De laatste update van deze handleiding is geweest op

Handleiding GPS tracker telefoon

Handleiding GPS tracker telefoon Handleiding GPS tracker telefoon Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. SIM kaart installatie 4. Telefoon aanzetten + Nederlandse taalinstelling 5. Algemene instellingen 6. Instellen

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker kind

Handleiding GPS tracker kind Handleiding GPS tracker kind Tracker + telefoon Inhoudsopgave: 1. Accessoires 2. Specificaties 3. Knoppen illustratie 4. SIM kaart installatie 5. Eerste gebruik GPS tracker 6. Instellingen 7. Vraag de

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties

GPS halsband. Inhoudsopgave. 1. Specificaties GPS halsband Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Status LED lampje 4. Instellen functies 5. Aanzetten GPRS 6. Online 7. Mogelijke problemen en oplossingen 1. Specificaties Afmetingen

Nadere informatie

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave

Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave Handleiding Voertuig inbouw SMS/GPRS Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes 5. Locatie traceren per sms 6. Wachtwoord wijzigen 7. Locatie

Nadere informatie

Handleiding Smart tracker (magneet)

Handleiding Smart tracker (magneet) Handleiding Smart tracker (magneet) Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Knoppen illustratie 3. Sim kaart installatie 4. Batterij opladen 5. Status LED lampjes 6. Plaatsen GPS tracker 7. APN instellen 8.

Nadere informatie

Handleiding Premium Tracker

Handleiding Premium Tracker Handleiding Premium Tracker Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Sim kaart installatie 3. GPS tracker inbouwen 4. Status LED lampjes en knoppen illustratie 5. Nummers autoriseren 6. Locatie traceren per Sms

Nadere informatie

Handleiding Universal gps tracker

Handleiding Universal gps tracker Inhoudsopgave Handleiding Universal gps tracker 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik mini gps tracker 4. Inbouwen mini gps tracker 5. Instellen functies 6. Mogelijke problemen en

Nadere informatie

Handleiding mini gps tracker

Handleiding mini gps tracker Inhoudsopgave Handleiding mini gps tracker 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik mini gps tracker 4. Inbouwen mini gps tracker 5. Instellen functies 6. Mogelijke problemen en oplossingen

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD22

Heavy Duty Magnet HD22 Heavy Duty Magnet HD22 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD22

Heavy Duty Magnet HD22 Heavy Duty Magnet HD22 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveilig ng van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER

HANDLEIDING MINI GPS TRACKER HANDLEIDING MINI GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD50

Heavy Duty Magnet HD50 Heavy Duty Magnet HD50 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

Handleiding Long lasting GPS tracker

Handleiding Long lasting GPS tracker Handleiding Long lasting GPS tracker Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Eerste gebruik GPS tracker 4. Inbouwen GPS tracker 5. Instellen functies 6. Troubleshooting 1. Specificaties

Nadere informatie

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM

Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie. GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Senioren GSM met paniekknop en lokalisatie GEBRUIKSHANDLEIDING Senioren GSM Lees deze handleiding zorgvuldig alvorens het toestel in gebruik te nemen! PIN code op SIM kaart uitschakelen Standaard code

Nadere informatie

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V

GPS Tracker kaart telefoon. Gebruiksaanwijzing V GPS Tracker kaart telefoon Gebruiksaanwijzing V2.0-1 - Speaker Foto Signaal Led Power Led Led toets blokkering Voorkeur toets 1 / Beantwoorden oproep Microfoon Voorkeur toets 2 SOS help toets Voorkeur

Nadere informatie

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon.

Stap 2: Uitzetten de pincode met behulp van een mobiele telefoon. Let op: De SIM-kaart is niet inbegrepen in onze verkoop. In Nederland raden wij aan de prepaid sim kaart van Simyo. We kunnen niet garanderen dat het zal werken met andere sim kaart. U kunt deze speciaal

Nadere informatie

Heavy Duty Magnet HD154

Heavy Duty Magnet HD154 Heavy Duty Magnet HD154 Inhoudsopgave 1. Specificaties 2. Installatie Sim kaart 3. Aan/uit knop 4. Aanzetten GPRS 5. Activeer master nummer en instellen functies 6. Online platform 7. Plaatsing 8. Mogelijke

Nadere informatie

SIM kaart installatie

SIM kaart installatie SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM kaarten (vaak pincode

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

Handleiding voertuig tracker

Handleiding voertuig tracker Handleiding voertuig tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding universele GPS tracker

Handleiding universele GPS tracker Handleiding universele GPS tracker SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. De pincode kunt u uitzetten met behulp van een

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

LED rood (power) Rode LED aann Rode LED uit Groene LED aan. Charging. Geen GPS ontvangst. LED groen (GSM) LED blauw (GPS) Blauwe LED uit

LED rood (power) Rode LED aann Rode LED uit Groene LED aan. Charging. Geen GPS ontvangst. LED groen (GSM) LED blauw (GPS) Blauwe LED uit HANDLEIDING GPS TRACKERR SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging opp

Nadere informatie

Handleiding SmartLinQ Pro GT300

Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Handleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven. Verwijder

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0

Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker 3.0 www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 2.0

Nederlandse handleiding Follow 2.0 Met Sociale Controle raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 2.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

Inbouw GPS volgsysteem,handleiding

Inbouw GPS volgsysteem,handleiding Inbouw GPS volgsysteem,handleiding SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging

Nadere informatie

Binnenshuis is. GPS signalen. Pagina 1 van 6

Binnenshuis is. GPS signalen. Pagina 1 van 6 HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging opp

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging op SIM

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Follow 3.0

Nederlandse handleiding Follow 3.0 Met de Follow 3.0 raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding Follow 3.0 www.sociale-controle.nl 1 Welkom bij Sociale Controle Bedankt voor uw keuze voor Sociale Controle. In deze handleiding

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor de MY GPS Tracker 3.0. In deze gebruikershandleiding wordt uitgelegd hoe u de tracker kunt activeren, gebruiken en begrijpen. Lees deze

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

Mobiel Internet Aansluiten

Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Mobiel Internet voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet Stick

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT

MTracer SPT10. korte handleiding. Versie 0.1. RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT MTracer SPT10 korte handleiding Versie 0.1 RHO-DELTA Automotive & Consumer Products BV Villa California Building Escudostraat 2-2991 XV BARENDRECHT T:010-497 11 12 Stealth verkoop T:010-497 11 10 Stealth

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7

1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 GEBRUIKSAANWIJZING 2 INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.DEURBEL AANSLUITEN OP STROOM EN BEVESTIGEN AAN DE MUUR 4 4.HET SCHERM IN GEBRUIK NEMEN 7 5.HET SCHERM NEERZETTEN

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

1. Algemene informatie

1. Algemene informatie PPOC-301 Netwerk walkie talkie 1. Algemene informatie 1.1 Introductie De PPOC-301 is het eenvoudigste type netwerk radio compatibel met het SycoPTT platform. Het combineert kwaliteit en veelzijdigheid

Nadere informatie

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6

1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1.QUICKSTART GUIDE 3 2.PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG 4 3.MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 5 4.NEERZETTEN OF MONTEREN VAN HET SCHERM 6 5.HET PLAATSEN OF UITNEMEN

Nadere informatie

HANDLEIDING GPS TRACKER

HANDLEIDING GPS TRACKER HANDLEIDING GPS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voice mail en pin code beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebbe n een pincode beveiliging op

Nadere informatie

Zorg er voor. Binnenshuis. seconden AANSLUITING. Pagina 1 van 6

Zorg er voor. Binnenshuis. seconden AANSLUITING. Pagina 1 van 6 HANDLEIDING GPSS TRACKER SIM kaart installatie Zorg er voor dat nummerdoorschakeling, voicemail en pincode beveiliging van de SIM kaart uitstaan. Bijna alle providers hebben een pincode beveiliging opp

Nadere informatie

GPS Nano TRACKER. Use Case Bike. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1

GPS Nano TRACKER. Use Case Bike. [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 GPS Nano TRACKER Use Case Bike [Title] Produced by Follow Fast, Copyright 2016 Page 1 Table of contents 1. Hoe de tracker te gebruiken?... 2 1.1 Step 1: Laad de tracker op en schakel hem aan... 2 1.2 Step

Nadere informatie

Internet Onderweg Aansluiten

Internet Onderweg Aansluiten Internet Onderweg Aansluiten Internet Onderweg aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Internet Onderweg voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet

Nadere informatie

Welkom bij Teleservice Connect Mobile

Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile Inhoud Welkom bij Teleservice Connect Mobile Welkom bij Teleservice Connect Mobile 3 Buitenland 10 2 Met 4 stappen klaar voor gebruik Snel starten Over voicemail 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100

Gebruikershandleiding. SmartLinQ GT100 Gebruikershandleiding SmartLinQ GT100 Het toestel SmartLinQ GT100 Batterij installeren Plaats de batterij correct in de groef. Schuif de batterij zoals wordt aangegeven door de pijl en klik de batterij

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER Inhoud INSTALLATIE... 2 GEVOELIGHEIDSDETECTIE... 3 HUISDIERMODUS... 4 TESTEN... 5 WANNEER IS DE BEWEGINGSMELDER ACTIEF?... 6 LED AAN/UIT SELECTIE... 6 DETECTIEPATROON... 6 VEELGESTELDE

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

GPS Horloge Vichie. Handleiding

GPS Horloge Vichie. Handleiding GPS Horloge Vichie Handleiding 1.1 Vichie De Vichie is een nieuwe generatie GPS Horloge. Met de GSM verbinding werkt de Vichie overal ter wereld. Met de GSM en de GPS positionering kan men makkelijk bepalen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300

Gebruikershandleiding. SmartLinQ Pro GT300 Gebruikershandleiding SmartLinQ Pro GT300 Het toestel SmartLinQ Pro GT300 Icoon omschrijving van het LCD (display) scherm Simkaart plaatsen Verwijder de batterij klep door deze naar boven te schuiven.

Nadere informatie

Handleiding Doro Liberto

Handleiding Doro Liberto Handleiding Doro Liberto Durf te leven. Ga op pad. Geniet van uw favoriete bezigheden en vrijheid. Met Livv Mobiel Alarm is de juiste hulp altijd binnen handbereik. In Nederland en in het buitenland. Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING GSM TRACKER

HANDLEIDING GSM TRACKER HANDLEIDING GSM TRACKER Disclaimer: De GSM tracker is een handig hulpmiddel voor de veiligheid van uw kind. De werking is onder andere afhankelijk van een werkend GSM netwerk, een goed geladen [Het eerste

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor de MY GPS Tracker Bolt. In deze gebruikshandleiding wordt uitgelegd hoe u de tracker kunt activeren, gebruiken en begrijpen. Lees deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Handleiding deur / raam contacten

Handleiding deur / raam contacten Handleiding deur / raam contacten Inhoudsopgave. 3 Installatie / Aanmelden 4 Batterij vervangen 5 Specificaties Installatie / Aanmelden. INSTALLATIE/ INSTALLATIE/ AAMELDEN AAMELDEN A. Aanmelden: 1. Open

Nadere informatie

Gebruikshandleiding MiApp

Gebruikshandleiding MiApp Gebruikshandleiding MiApp V 2015-10 Gefeliciteerd met uw Moving Intelligence hardware! U kunt nu de diensten gaan gebruiken met de MiApp. Download deze in de App store of in Google Play (Zoek op Moving

Nadere informatie

25/06/2012 GSMP100 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING

25/06/2012 GSMP100 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 25/06/2012 GSMP100 GSM PARLOFOON PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Specificaties Voedingsspanning 12 Vdc Nominaal stroomverbruik Maximum 250 ma, nominale 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900 of GSM 900/1800

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

HANDLEIDING BEDIENINGSPANEEL

HANDLEIDING BEDIENINGSPANEEL HANDLEIDING BEDIENINGSPANEEL Inhoud INSTALLATIE...2 AANMELDEN...3 WACHTWOORDEN MANAGEN...4 ALARM IN- EN UITSCHAKELEN...6 FUNCTIES...8 SPECIFICATIES...9 WACHTWOORD RESETTEN...9 1 INSTALLATIE Meegeleverd:

Nadere informatie

Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS.

Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS. 1 Met je Beagle vind je alles terug wat je nooit kwijt wilt raken. Je stuurt eenvoudig 1 SMS. Hoofdstuk 1 Wat doet de Beagle voor jou pagina 2 Hoofdstuk 2 Hoe wordt de Beagle jouw Beagle pagina 3 Wijzigen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12

HANDLEIDING. Online portal. Versie: 1.12 HANDLEIDING Online portal Versie: 1.12 1 INDEX 1. Login (pagina 2) 2. Gebruiker/Wachtwoord -2.1 Gebruiker toevoegen -2.2 Extra gebruiker -2.3 Wachtwoord wijzigen 3. Tracker info (wijzigen) -3.1 Tracker

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

Geschikte providers:

Geschikte providers: HANDLEIDING Doosinhoud: Horloge + Schroefjes en schroevendraaier + USB oplaadkabel + accu Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge.

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP

Medaillon. GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi. Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing IN AIBEILE APP Gebruiksaanwijzing Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde

Nadere informatie

Handleiding bedieningspaneel

Handleiding bedieningspaneel Handleiding bedieningspaneel Inhoudsopgave. 3 Installatie 4 Aanmelden 5 Toegangscodes beheren of instellen 6 Alarm In- en Uitschakelen 7 Functies 8 Specificaties 8 Pincodes Resetten Installatie. INSTALLATIE

Nadere informatie

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC Handleiding GSM RC-GBT8448BC 1. Omschrijving: De RC-GBT8448BC is een GSM interface die een niet meer aanwezige standaard PSTN lijn of nieuwe VoIP lijn, middels een Simkaart (niet meegeleverd) omzet naar

Nadere informatie

Uw persoonlijke account

Uw persoonlijke account Uw persoonlijke account 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen Mijnsmartalarm... 4 2. Aansluiten basiscentrale... 5 2.1 Model zwart... 5 2.2 Model wit... 5 3. Bediening alarmsysteem... 6 3.1 Alarm... 7 2.1.1

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

Interdex Page 1

Interdex Page 1 Handleiding GPS Tracker PT2000 1. Inleiding 2. Beschrijving van het apparaat 3. De ingebruikname (technische instructie) a. Het gereed maken voor het gebruik b. Instelmogelijkheden 4. Bediening door de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Dash app

Dienstbeschrijving IP One Dash app Dienstbeschrijving IP One Dash app Auteur: Marketing Datum: 05-08-2015 Versie: 1.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1054 2 P a g i n a Inhoud 1 Algemeen... 4 1.1 Wat is de Dash app... 4 1.2 Inloggen... 4 1.3

Nadere informatie

HD IP Conferentie Toestel

HD IP Conferentie Toestel HD IP Conferentie Toestel CP860 Quick Start Handleiding Inhoud verpakking De volgende onderdelen zijn ingesloten in de verpakking. Indien een onderdeel niet aanwezig is, raadpleeg dan uw leverancier. Het

Nadere informatie

Parkinson Thuis Probleemoplossing

Parkinson Thuis Probleemoplossing Parkinson Thuis Probleemoplossing Probleemoplossing Fox Inzicht App In sommige gevallen kan er een handeling van uw kant nodig zijn om ervoor te zorgen dat de apps altijd ingeschakeld zijn. Dit zal voornamelijk

Nadere informatie

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Specificaties Voedingsspanning 7-32 Vdc GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900 MHz Werkingstemperatuur -20 C tot + 55 C Gewicht 220 gr Afmetingen

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Handleiding BELIO. Geschikte providers:

Handleiding BELIO. Geschikte providers: Handleiding BELIO Geschikte providers: Model serie: L20 plus Beste gebruiker: Nogmaals bedankt voor het aankopen van uw BELIO horloge. Hieronder de belangrijkste functies van uw toestel: SOS Bellen: Uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GUI 1.2

Gebruikershandleiding GUI 1.2 Gebruikershandleiding GUI 1.2 Auteur: Annemiek Apeldoorn Versie: 1.2 / 24-03-2009 Disclaimer Dit document bevat vertrouwelijke informatie bedoeld voor een specifiek persoon en doel en wordt beschermd door

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS Tracker Ultra

Nederlandse handleiding My GPS Tracker Ultra Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS Tracker Ultra www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie