Goede Nacht - Lilly. Materiaal:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goede Nacht - Lilly. Materiaal:"

Transcriptie

1 Goede Nacht - Lilly Deze handleiding is eigendom van Zhaya/Zhaya Design. Verkoop, uitwisseling, publicatie en reproductie van het patroon (incl. vertalingen) is verboden. Natuurlijk mogen de foto s en het patroon in zijn geheel of gedeelte ervan niet als uw eigendom uitgegeven worden Als u de pop wilt verkopen, op markten of online mag dit met vermelding v/d auteur - Zhaya / Zhaya Designs -.Dank U wel :o) * * * Feel free to sell your finished items. Do not copy, alter, share, publish or sell pattern, pictures or images as your own. Copies may be made for owner s personal use only. Materiaal: Garen, voor het model, katoen (125 m/50 gr) Voor de pyjama: ca. 25 gr in kleur van uw keuze, voor het model Catania nr. 401 (abrikoos), voor de randen wit of ecru Voor de slippers: licht naturel (Catania) en vergelijkbaar met dikke vlies wol (of haak alles met Catania), model is met garen Butt Maya wit Voor het bed: Schachenmayr Catania: 2x 50 gr nr mallow) Voor het kussen en deken: Scheepjes Catona 50 gr nr. 238 (poeder roze) Klein beetje roze en zwart voor de neus v/d sloffen Haaknaald voor de pyjama: 3,5 mm, voor de rest: 2,0 mm Vulling 2 paar ogen voor de sloffen (hier: 4 mm) als alternatief kan je de ogen borduren

2 Stevig karton Voor de matras een stukje schuimrubber (bv. Van een stoel kussen) of vul de matras met vulling 3 kleine knoopjes, ca. 1 cm voor de pyjama Afkortingen: MR = opzet (magische ring / of gebruik 2-l methode ) v = vaste L = Losse st = steek hv= halve vaste Kreeftsteek (zonder het werk te draaien in tegengestelde richting haken) Het aangegeven garen is natuurlijk maar een voorbeeld. Als je ander garen gebruikt wordt het figuur groter/kleiner. Pas je haaknaald daarop aan. Bij het haken van amigurumi is het mooier om een kleinere haaknaald te gebruiken als op de wikkel is aangegeven, zodat de vulling er niet doorheen te zien is. Mijn proefstukje, 6 toeren gehaakt met nld. 2, heeft een diameter van 4,5 cm Er wordt tenzij anders aangegeven - in spiraalronden gehaakt. Opmerking: : in dit patroon werken we in rijen, tenzij anders gemeld. We beginnen elke rij met -losse (dit om de hoogte van de steek te overbruggen) en aan het eind draai je het werk, dit is niet verder vermeld in het patroon. Voor een (zo onzichtbare) kleurwissel bij spiraalronden en het verplaatsen van meer-en minderingen, zie onder Tipps, Tricks en Tutorials. De basis voor Lilly vind U : ATTENTIE: De pyjama en de slippers zijn bedoeld voor Lilly 2.0, voor Lilly in Versie 1 zal het te klein zijn, maar natuurlijk is dit aan te passen. Herhaal regelmatig of de kleding goed past, dit is afhankelijk van uw garen en haaknaald. Indien nodig kunt u garen en haaknaald aanpassen. Of corrigeer het aantal steken en rijen. De Teddy van de Foto s is een apart patroon hier: ( gehaakt en geschikt voor Lilly met een dunner garen, als in het patroon vermeld is. (LL 250 m/50gr) met haaknaald 1,75 mm.

3 Pyjama: Kleur van uw keuze voor mij abrikoos, & 3,5 mm Herinnering: begin met losse en draai of sluit m/hv :o) 1. 19L, begin in 2e l v/d nld: 18v (18) 2. elke 3 e v meerderen (24) 3. elke 4 e v meerderen (30) 4. elke 5 e v meerderen (36) 5. elke 6 e v meerderen (42) 6. elke 7 e v meerderen (48) 7. elke 8 e v meerderen (54) 8. 7v, 12 st overslaan (voor armsgat), 15v, 12 st overslaan (voor armsgat), 8v (30) < de steken v/d armsgaten blijven onbewerkt (7 Rijen) 1v in elke st (30) Sluit vanaf nu met hv en, haak in rondes. 16. elke 5 e v meerderen (36) (2 Rnd) 1v in elke st (36) v, 1v in de laatste st, haak nu de 1e en 18 e st samen als 1v (18)voor het eerste been (10 Rnd) 1v in elke st (18) 30. Elke 5 e en 6 e st samen haken (15) Onzichtbaar afkanten. Herhaal vanaf rnd 19 t/m 30 voor het tweede been. Nu aanhechten voor de mouwen in de 1 e onbewerkte st v/h armsgat. 1v meerderen, 10v, 1v meerderen (7 Rnd) 1v in elke st (14) Onzichtbaar afkanten. Herhaal voor de tweede mouw. Nu met contrastkleur (voor mij is dat naturel) langs de mouwen haken 1hv, 1L in elke st rond, sluit m/hv en onzichtbaar afkanten. Herhaal dit aan de andere mouw en de broekspijpen. Nu langs de kraag (begin aan de voorkant links bovenaan) aanhechten met 1L, langs de hals haken we 1hv, 1L, in elke st, dan langs de linker sluitbies naar beneden met vasten, haak langs de andere (rechter) kant met vasten naar boven, aansluiten m/hv. draai het werk. Nu voor de knoopsgaten, 1L, de hv overslaan, 1v in de volgende st, 1-2 L, 1-2 st overslaan (eerste knoopsgat, even passen met de knoopjes), dan haken we 2-3 v (afhankelijk v/d grootte van het knoopsgat bij 1L haken we 3v, bij 2 L haken we 2v). Haak op deze manier nog twee knoopsgaten (bij grotere knopen, is 2 knoopsgaten genoeg) Eindig de rij met 1hv, draai. 1L, de hv overslaan, nu 1hv, 1L in elke st, inclusief de losse bogen v/d knoopsgaten. Eindig m/hv en Onzichtbaar afkanten. Naai de knoopjes aan de andere kant vast.

4 Bunny sloffen Zool (2x): Catania naturel, haaknld 2,0 mm Haak in Spiraal rondes, met als begin een ovaal ronde (zie schema). 1. 6L, 2v in 2 e l v/d nld, 3v, 4v in 1st, langs de andere kant v/d losse: 3v, 2v in laatste L (14) 2. 1v, 1x meerd, 3v, 4x meerd, 3v, 1x meerd, 1v (20) 3. 1v, 1x meerd, 4v, 2x meerd, 4v, 2x meerd, 4v, 1x meerd, 1v (26) 4. 1hv in elke st (26) Onzichtbaar afkanten. Bunny sloffen basis: garen Butt Maya wit, haaknld 2,0 mm Haak opnieuw in ovaal rond. 1. 6L, 2v in 2 e l v/d nld, 3v, 4v in 1st, langs de andere kant v/d losse: 3v, 2v in laatste L (14) 2. 1v, 1x meerd, 3v, 4x meerd, 3v, 1x meerd, 1v (20) 3. 1 v, 1x meerd, 4v, 2x meerd, 4v, 2x meerd, 4v, 1x meerd, 1v (26) < de ronde marker verschuiven, tot midden op de hiel (het breedste deel met 4 meerderingen is de voorkant) 4. 6hv, alleen in de achterste st links: 1hv, 1v in dezelfde st, 13v, draai het werk (14) < de rest v/d st blijft onbewerkt, haak in rijen verder, begin de rijen 1L, eindig de rij met draaien (3 Rijen) 1v in elke st (14) 8. 1v, 6x (1v overslaan, 1v), 1v (8) 9. 4x (1v overslaan, 1v) (4) 10. 2x (1v overslaan, 1v) (2) < nog éénmaal draaien 11. 1L, nu langs de rand v/d rijen 5-6 v, 1v in de hoek (tussen de bovenkant en zool), 12 hv langs de zool, 1v in de hoek, 5-6 v langs de andere kant, eindig m/hv in 1L. Onzichtbaar afkanten.

5 Borstel de buitenkant v/d slof. Haak de zolen nu samen met contrastkleur of naai onzichtbaar de zolen samen. ( zie foto s) Oor (4x): garen Butt Maya wit, haaknld 2,0 mm Haak hier weer een ovaal 1. 5L, 3v, 5hstk in de laatste st, langs de andere kant v/d losse: 3v, eindig m/hv in 1 e st Eindig met lange draad om de oren vast te naaien. Naai of borduur de ogen aan de voorkant, borduur de neus net onder de ogen. Het bed is slechts een voorbeeld u kan de rijen in breedte en in lengte aanpassen. Hou de maat van uw karton aan als maat. Eerst maken we het karton op gewenste maat. Voor de stabiliteit kan u een dubbele laag karton maken, lijm dan beide lagen tegen elkaar. Bepaal de grootte van het bed door Lilly op het karton te leggen. Ze moet natuurlijk niet te krap in haar bedje passen. Dan het hoofdeind, dit moet net iets hoger als het hoofd zijn als ook het matras er al in berekent is (het voeteind, is 2/3 van de hoogte van het hoofdeind) De beide gelijke zijdelen, zijn zo lang als de bodem is, en de hoogte is afhankelijk van het matras. De foto s geven meer duidelijkheid bij het berekenen van de maten voor het bed, hoewel dit niet zeer nauwkeurig hoeft te zijn. Ik ben begonnen met het Hoofdeind (maar start met het deel wat u wilt ), voor alle delen gebruik ik haaknld 2,0 mm Het hoofdeind begin ik met marshmallow roze en haak alle delen 2x. Hiervoor zet ik op: 28 L, en begin in 2 e l v/d nld haak 27v. (de opzet moet net iets breder als het karton zijn). Na 3-4 Rijen, nogmaals de breedte controleren, zodat het niet te smal zal worden. Later moet de lengte ook net iets ruimer als het karton zijn. ik heb er 40 rijen voor nodig. Het eerste deel (voor mij de lichte kleur ) afkanten. Het tweede deel (voor mij de donkere kleur) niet afhechten, maar rondom het geheel samen haken in dubbele laag. Dus beide delen op elkaar passen, met de lichte kleur naar je toe, met vasten omhaken, met 3v in de hoeksteken. Als drie kanten gesloten zijn het karton er in plaatsen en de laatste rand dicht haken. Als dit volledig rond is gehaakt, dan 1 rij kreeftsteek over de eerste kant (bovenkant) van hoofdeind.

6 Het voeteind heb ik op dezelfde manier gehaakt, U bent natuurlijk vrij om de kleuren te gebruiken, welke u wenst :o)

7 Ik heb het bed en de zijdelen met de donkere kleur gehaakt, maar eigenlijk maakt dit niet uit, omdat het nauwelijks zichtbaar is. Ik heb de basis van het bed aan één stk gehaakt, zodat het de hele bodem bedekt (voor mij: 54 L & 50 Rijen met 53v nodig). Deze keer heb ik het dicht genaaid, bedek het karton en naai volledig dicht. Met de naad in het midden aan de onderkant. Tot slot de zijkanten (Foto links). Alleen de zijdelen ontbreken nog. Ik heb ze met de donkere kleur gehaakt. Ook de zijdelen heb ik aan één stuk gehaakt. Met voor mij (54 L & 13 rijen met 53v). Deze delen heb ik samen gehaakt met de basis (zie ook Foto rechts). De beide korte kanten worden nu niet gesloten, deze sluiten later bij het samenstellen van het bed-frame. Nu alle delen zijn gehaakt, gaan we het bed samenstellen. Hecht de zijpanelen aan de basis. Met de zijpanelen aan de onderkant aan hoofd en voeteind vastnaaien. Dit aan beide zijden, dus alleen aan hoofd- en voeteinde. Op de foto rechts mist u de basis, maar deze zit al aan de zijpanelen vast. Voor het beste resultaat, kunt u het beste eerst alles vastspelden, en bekijken of Lilly hierin past.

8 Vervolgens haken we het Matras. Knip een stuk schuimrubber (bv. Van een oud stoelkussen) in de grote die in het bed-frame past (met een beetje haakruimte ), er mag geen spanning op hoofd en voeteind komen. Als alternatief kan je de bodem met styrofoam (piepschuim) maken. Natuurlijk kan je ook een matrashoes haken en deze met gewone vulling vullen. (ik heb dit niet getest) Begin de matras met naturel, haak na 6 rijen 2 rijen met donkere kleur. Eerst moet weer de lengte van de keten bepaald worden, dit meet je rondom het schuimrubber, voor mij is dat 55 L & 62 Rijen met 54v. Als de rechthoek groot genoeg is naaien we deze om het schuimrubber ( met de naad aan de onderkant). Nu de twee identieke eindstukken, de breedte is natuur gebaseerd op de breedte van de opening en voor mij is dat 21 L, en ik heb 7 rijen nodig om de hoogte v/d matras te bereiken. Speld de delen aan boven en onderkant v/d matras en sluit netjes met naald en draad. Het sluiten en vormen v/d matras met vulling zal iets moeilijker zijn. * Als u de matras wilt vullen met polyester vulling, adviseer ik om in spiraal rond te haken, langs een ovaal rond. En aan het eind kan je hakend sluiten in dubbele laag, of met naald en draad. Nu alleen de deken en het kussen nog, voor beiden gebruik ik haaknld 3,5 mm. Voor het kussen gebruik ik licht roze met 25 L in de opzet. Zo kan ik met 24v een vierkant haken ( ik haak in achterste lus en creëer zo een elastische steek). Het eerste deel afkanten, met het tweede deel haken de delen weer samen, rondom met in de hoeken: 3v in 1st, wanner ¾ is gesloten het kussen matig vullen en verder sluiten. Haak tot slot een ronde met kreeftsteek ( tegengestelde richting), eindig m/hv en onzichtbaar afkanten.

9 De Deken kan in elke willekeurig patroon gehaakt worden, voor de grote moet u uiteraard weer de maat vaan het bed aanhouden. Ik heb het volgende patroon gebruikt : Een passend aantal steken opzetten (de losse moeten deelbaar zijn door 3 ) 1. 1v in de 3 e L v/d nld, 2st overslaan, [(1v, 1L, 1Stk) in de volg L, 2st overslaan], nu alles tussen de [ ] herhalen, eindig met 1v in laatste st, draai. 2. 1L, (1v, 1L, 1Stk) in de volg l-lus, (hier even opletten, de eerste l-lus, wordt gauw over het hoofd gezien, en komt direct na het stk). Deze tweede rij wordt herhaald tot de gewenste lengte is bereikt. Sluit de laatste rij m/hv en haak dan rondom met een fantasie steek. Kies voor kreeftsteek, waaier patroon, picot of [1L, 1hv] in 1st. Nu kan Lilly naar bed om te rusten na haar spel :o) Ik hoop dat het patroon u veel plezier geeft en begrijpelijk is geworden.

10

Lilly 2.0 (Handleiding)

Lilly 2.0 (Handleiding) Lilly 2.0 (Handleiding) Deze handleiding is eigendom van Zhaya/Zhaya Design. Verkoop, uitwisseling, publicatie en reproductie van het patroon (incl. vertalingen) is verboden. Natuurlijk mogen de foto s

Nadere informatie

Vertaald door Jeannette Kemp

Vertaald door Jeannette Kemp Konijn met vest Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken en verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook de foto s,

Nadere informatie

Lilly op weg naar de speelplaats

Lilly op weg naar de speelplaats Lilly op weg naar de speelplaats Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook

Nadere informatie

Schnuffeltuch Zipfelchen

Schnuffeltuch Zipfelchen Schnuffeltuch Zipfelchen Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan.

Nadere informatie

Pompoen-Lilly. Materiaal: Afkortingen: MR = magische ring v = vaste hstk = half stokje stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste

Pompoen-Lilly. Materiaal: Afkortingen: MR = magische ring v = vaste hstk = half stokje stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste Pompoen-Lilly Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk

Nadere informatie

Egeltje. Afkortingen: v = vaste Stk = stokje MR = magic ring L = losse st = steek hv = halve vaste

Egeltje. Afkortingen: v = vaste Stk = stokje MR = magic ring L = losse st = steek hv = halve vaste Egeltje Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen)is niet toegestaan. Natuurlijk mogen

Nadere informatie

Mathilde, III. afkortingen: MR = opzet = magische ring of 2-l-methode v = vaste -l = losse st = steek hv = halve vaste

Mathilde, III. afkortingen: MR = opzet = magische ring of 2-l-methode v = vaste -l = losse st = steek hv = halve vaste Mathilde, III. Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken en verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook de foto s, afbeeldingen

Nadere informatie

Erwin. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje MR = Magische ring L = losse st = steek hv = halve vaste * * *

Erwin. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje MR = Magische ring L = losse st = steek hv = halve vaste * * * Erwin Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen)is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook

Nadere informatie

Paasschaal. Materiaal: Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje MR = magische ring/draadring L = losse st = steek hv = halve vaste

Paasschaal. Materiaal: Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje MR = magische ring/draadring L = losse st = steek hv = halve vaste Paasschaal Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag

Nadere informatie

Lilly (basis- patroon)

Lilly (basis- patroon) Lilly (basis- patroon) Alle figuren die met mijn patronen zijn gemaakt, mogen verkocht worden, met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf, of delen daarvan mogen niet worden verkocht of als

Nadere informatie

Lilly naar het Strand

Lilly naar het Strand Lilly naar het Strand Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook het patroon,

Nadere informatie

Lilly in de sneeuw. Afkortingen: MR = magic ring v = vaste hstk = half stokje Stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste

Lilly in de sneeuw. Afkortingen: MR = magic ring v = vaste hstk = half stokje Stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste Lilly in de sneeuw Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken en verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook de foto

Nadere informatie

Deko voor Marmeladepotten

Deko voor Marmeladepotten Deko voor Marmeladepotten Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan.

Nadere informatie

Materiaal: De Beer is ongeveer 16 cm groot met het opgegeven materiaal.

Materiaal: De Beer is ongeveer 16 cm groot met het opgegeven materiaal. Mariana s Beer Deze handleiding is eigendom van Zhaya/ Zhaya ontwerpen. Verkoop, uitwisseling, publicatie of kopiëren is verboden (incl. vertalen in andere talen). De foto s en de beschrijving blijven

Nadere informatie

Schaap in. Wolfskleren

Schaap in. Wolfskleren Schaap in Wolfskleren Vertaling: Elly Lijster Alle figuren die met mijn patronen zijn gehaakt mogen verkocht worden met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf, of delen ervan mogen niet verkocht,

Nadere informatie

publish or sell pattern, pictures or images as your own. Copies may be made for owner s personal use only.

publish or sell pattern, pictures or images as your own. Copies may be made for owner s personal use only. Lilly in de herfst Alle Figuren, die door mijn patronen zijn ontstaan, mogen verkocht worden met vermelding van de designer. Het patroon zelf of delen ervan mogen niet worden verkocht, openbaar worden

Nadere informatie

Marie. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje stk = stokje MR = magische ring/ draadring L = losse st = steek hv = halve vaste

Marie. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje stk = stokje MR = magische ring/ draadring L = losse st = steek hv = halve vaste Marie Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook

Nadere informatie

Gumnut Crochet Designs from Aus

Gumnut Crochet Designs from Aus Large Easter Bilby Materiaal 4 draads katoen x 150 gram basiskleur (licht grijs) 4 draads katoen 50 gram contrastkleur A (groen/blauw) 4 draads katoen restanten contrastkleur B & C (koraal, geel) roze,

Nadere informatie

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste Haak-Oma Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkopen, ruilen, openbaar maken, en/of verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook het patroon,

Nadere informatie

Martine. Vertaald door Jeannette Kemp

Martine. Vertaald door Jeannette Kemp 1 Martine Vertaald door Jeannette Kemp 2 Een origineel ontwerp van de Deux Petites mains. Copyright 2017, Sandrine Campaña-Garcia Stuur een foto van uw resultaat, naar mij alstublieft. sandcamp@live.fr

Nadere informatie

Bruidspaar. Er wordt tenzij anders vermeld - in spiraalronden gehaakt.

Bruidspaar. Er wordt tenzij anders vermeld - in spiraalronden gehaakt. Bruidspaar Alle figuren die met mijn patronen zijn gemaakt mogen verkocht worden met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf of delen ervan mogen niet worden verkocht, openbaar worden gemaakt

Nadere informatie

Strand- baby. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje Stk = stokje MR = magische ring L = losse st = steek(steken) hv = halve vaste

Strand- baby. Afkortingen: v = vaste hstk = half stokje Stk = stokje MR = magische ring L = losse st = steek(steken) hv = halve vaste Strand- baby Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk

Nadere informatie

Slapende Kat * * * Materiaal: Gebruikte steken en afkortingen:

Slapende Kat * * * Materiaal: Gebruikte steken en afkortingen: Slapende Kat Alle figuren die met mijn patronen zijn gemaakt, mogen verkocht worden, met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf, of delen daarvan mogen niet worden verkocht of als eigen patroon

Nadere informatie

Muziekdoosje Olifant. Materiaal: Met het aangegeven garen wordt het figuur ca.18cm. Maar je kan natuurlijk elk ander garen gebruiken

Muziekdoosje Olifant. Materiaal: Met het aangegeven garen wordt het figuur ca.18cm. Maar je kan natuurlijk elk ander garen gebruiken Muziekdoosje Olifant Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook het Designs.

Nadere informatie

Dierenkrans. Vertaald door Jeannette Kemp. Alle Figuren, gemaakt met mijn instructies,

Dierenkrans. Vertaald door Jeannette Kemp. Alle Figuren, gemaakt met mijn instructies, Dierenkrans Vertaald door Jeannette Kemp Alle Figuren, gemaakt met mijn instructies, mogen verkocht worden, met een vermelding naar mij als ontwerpster de instructies zelf (of delen ervan), mogen niet

Nadere informatie

Glow bunny. Vertaling: Elly Lijster.

Glow bunny. Vertaling: Elly Lijster. Glow bunny Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook het patroon, foto s en

Nadere informatie

Alle materialen gebruikt in de vertaling worden verkregen van de Amigurumi Today website met schriftelijke toestemming.

Alle materialen gebruikt in de vertaling worden verkregen van de Amigurumi Today website met schriftelijke toestemming. SCHATTIG UILTJE MET JURKJE Alle materialen gebruikt in de vertaling worden verkregen van de Amigurumi Today website met schriftelijke toestemming. 1 BENODIGDHEDEN: ü 100% acrylgaren [50 gr./235 m] voor

Nadere informatie

Schweini. Afkortingen: MR = magische ring v = vaste stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste

Schweini. Afkortingen: MR = magische ring v = vaste stk = stokje L = losse st = steek hv = halve vaste Schweini Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag

Nadere informatie

Knuffellapje Konijn. Afkortingen: Mr: Magische ring L: Losse S: Steek Hv: Halve vaste V: Vaste Stk: Stokje

Knuffellapje Konijn. Afkortingen: Mr: Magische ring L: Losse S: Steek Hv: Halve vaste V: Vaste Stk: Stokje Knuffellapje Konijn No. 1001-171-3055 Materialen: Haaknaald nr. 3, 4 & 5 Go Handmade Teddy garen Go Handmade Soft garen Go Handmade Borduurgaren 1 set veiligheidsogen 5mm. Beetje vulling Koop het garen

Nadere informatie

Zogenaamde beste Vriendjes

Zogenaamde beste Vriendjes Zogenaamde beste Vriendjes Alle figuren, die door mijn patronen zijn ontstaan, mogen verkocht worden, met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf, of delen ervan mogen niet worden verkocht of

Nadere informatie

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon

Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon snacksies.com http://snacksies.com/pages/snow-white-and-prince-amigurumi-pattern Sneeuwwitje en de prins Amigurumi patroon Dit is een gratis patroon, het mag niet worden verkocht of als eigen ontwerp uitgegeven

Nadere informatie

Ei-wagen met aanhangwagen

Ei-wagen met aanhangwagen Ei-wagen met aanhangwagen Haaktermen: L = losse hv = halve vaste v = vaste hstk= half stokje stk= stokje 2v in 1v = meerderen 2v samen = minderen Benodigdheden: Katoen garen (catania): groen, zwart, grijs

Nadere informatie

Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website: Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart

Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website:   Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart Lana. Ontwerpster: Stassart Patricia Website: www.devrolijkevlinders.be Ravelry: De Vrolijke Vlinders / Patricia Stassart De pop is ongeveer van top tot teen, met de voorgestelde materialen, 52 cm groot.

Nadere informatie

Vlinder Fiete. Afkortingen: v = vaste MR = magische ring L = losse st = steek hv = halve vaste

Vlinder Fiete. Afkortingen: v = vaste MR = magische ring L = losse st = steek hv = halve vaste Vlinder Fiete Vertaald door Elly Lijster Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk

Nadere informatie

Max en Mia. Steken en afkortingen: Hoofd (voor beide hetzelfde ):

Max en Mia. Steken en afkortingen: Hoofd (voor beide hetzelfde ): Max en Mia Alle figuren, die met mijn patronen zijn gemaakt, mogen verkocht worden. Ik zou het op prijs stellen als je de designers daarbij vermeld. Het patroon zelf mag niet verkocht worden. Ook mag het

Nadere informatie

Oor: Been (2x): Lijf:

Oor: Been (2x): Lijf: Manni Muis Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken en verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook de foto s, afbeeldingen

Nadere informatie

Schmuse-Püppchen. Steken en afkortingen: v = vaste hstk = half stokje stk = stokje L= losse hv = halve vaste MR = magische ring.

Schmuse-Püppchen. Steken en afkortingen: v = vaste hstk = half stokje stk = stokje L= losse hv = halve vaste MR = magische ring. Schmuse-Püppchen Zo n poppetje had ik als kind, ik herinner me het niet duidelijk meer, omdat ze zo smoezelig was geworden, dat mijn moeder haar weggegooid heeft, dat vind ik nog steeds jammer. Maar nu

Nadere informatie

Krabbelkäfer & Friends

Krabbelkäfer & Friends Krabbelkäfer & Friends Alle Figuren, die door mijn patronen zijn ontstaan, mogen verkocht worden, met vermelding van mij als designer. Het patroon zelf, of delen ervan mogen niet worden verkocht of als

Nadere informatie

Ella de Olifant. Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen

Ella de Olifant. Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen Ella de Olifant Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen Gebruikte materialen: 2mm haaknld, katoen garen in licht blauw of grijs kleur zwart borduurgaren

Nadere informatie

Patroon Teddy & deken

Patroon Teddy & deken Patroon Teddy & deken Materialen Teddy 37 cm: Couture: 300 g Soft: 25 g Haaknaald: 3,0-4,0 mm Oogjes: 14 mm Vulling Deken 70 x 70 cm: Cosy: 450 g Naald: 3,0-4,0 mm Haaknaald: 3,0-4,0 mm Teddy - gehaakte

Nadere informatie

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar

Heb je vragen over dit patroon stuur dan een mailtje naar Pim: Benodigdheden: SMC Catania of Scheepjes Catona Ca 20 g bruin (kleurnummer 157) Ca 35 g donkerblauw (kleurnummer 164) Ca 70 g huidskleur (kleurnummer 257) Ca 4 0 g rood (kleurnummer 115) Ca 15 g roomwit

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

Hubert Hommel. Afkortingen: v = vaste MR = magic ring L = losse st = steek hv = halve vaste

Hubert Hommel. Afkortingen: v = vaste MR = magic ring L = losse st = steek hv = halve vaste Hubert Hommel Alle figuren, die met mijn patronen zijn gehaakt mogen verkocht worden, het vermelden van mij als designer zou ik op prijs stellen Het patroon zelf of delen ervan mogen niet verkocht worden

Nadere informatie

Fipsi, de Slak. Materiaal: Gebruikte steken en afkortingen:

Fipsi, de Slak. Materiaal: Gebruikte steken en afkortingen: Fipsi, de Slak Alle figuren, die met mijn patronen zijn gemaakt, mogen verkocht worden met vermelding van de designers. Het patroon zelf mag niet verkocht worden of als eigen patroon uitgegeven worden.

Nadere informatie

MOOI KONIJN MET JURKJE

MOOI KONIJN MET JURKJE MOOI KONIJN MET JURKJE Bron: https://amigurumi.today/pretty-bunny-amigurumi-in-dress-free-crochet-pattern/ Vertaald door Carine Meessen BENODIGDHEDEN: Yarnart Jeans garen (katoen/acryl) 50 gr/160 m Wit

Nadere informatie

SETJE ROSETTA UNO A RITORTO 5 garen

SETJE ROSETTA UNO A RITORTO 5 garen SETJE ROSETTA UNO A RITORTO 5 garen JURKJE breinaalden nr. 3½ 4 knoopjes in de kleur van het garen Rechte tricotsteek PROEFLAPJE 10 x 10 cm in rechte tricotsteek met breinaalden nr. 3 1/2 = 27 st. en 35

Nadere informatie

Relaxte Kat. Materiaal. Gebruikte afkortingen. Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling

Relaxte Kat. Materiaal. Gebruikte afkortingen. Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling Relaxte Kat Materiaal Haaknaald 6mm Garen in grijs, wit en roze Zwart borduurgaren Roze Vilt Textiellijm Stopnaald Vulling Gebruikte afkortingen L= Losse V= Vaste Hoofd Start met grijs, maak een magische

Nadere informatie

Knuffelkussen Hondje Droppie

Knuffelkussen Hondje Droppie Knuffelkussen Hondje Droppie Gebruikt garen: 1 bol Wibra/Zeeman garen voor de kop, oren, pootjes en staart (maar je kunt alles ervoor gebruiken, als het maar voor haaknaald 3 of 3,5 is) 1 bol Scheepjes

Nadere informatie

Lilly s Kinder- kamer

Lilly s Kinder- kamer Lilly s Kinder- kamer Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkoop, ruilen, openbaar maken, verspreiden van het patroon (incl. vertalingen) is niet toegestaan. Natuurlijk mag ook het patroon,

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner No. 1001-192-8340 Materialen: Rainbow 8/4, per konijn ca. kleur A 25 gram en kleur B 8 gram, restje roze voor de snuitjes Haaknaald 2,5 mm 6 veiligheidsogen 6

Nadere informatie

Ibiza haltertop Hobiek.

Ibiza haltertop Hobiek. Ibiza haltertop Hobiek. Benodigdheden: Ik heb het volgende materiaal en kleur gebruikt: 3 bolletjes Rio katoen van Lammy Yarns, 50 gr, 125 meter looplengte. Kleur: crème, geel en bruin. (De kleur katoen

Nadere informatie

Easter Bunnies - Klein

Easter Bunnies - Klein Easter Bunnies - Klein No. 1001-191-9567 Materialen: Haaknaald nr. 2,5 Rainbow Cotton 8/4 1 set veiligheidsogen 7 mm 4 houten kralen 12 mm Opvulwatten Kunststof korrels Afmetingen: Ca. 14 cm hoog (inkl.oren)

Nadere informatie

Angelina. Patricia Stassart. Facebookgroep:

Angelina. Patricia Stassart. Facebookgroep: 1 Angelina Patricia Stassart Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/311076422663902/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/designs-creations-by-patricia- 1984766338444828/ Ravelry: De Vrolijke

Nadere informatie

min = minderen (=2 steken samenhaken)

min = minderen (=2 steken samenhaken) Muis op de maan Voel je vrij om je gemaakte haakwerk te verkopen. Massa productie en Verkoop is uiteraard niet toegestaan! Het is niet toegestaan om dit patroon te kopiëren, wijzigen, delen, publiceren

Nadere informatie

Garen: Haaknaald: Binnenkussen:

Garen: Haaknaald: Binnenkussen: Garen: Rico, Creative Cotton Aran 4 bollen patina (grijsgroen) nr 43 ~ 1 bol mint groen nr 31 ~ 1 bol groen nr 41 ~ 1 bol geel nr 62 ~ 1 bol rood nr 65 ~ 1 bol roze nr 14 ~ 1 bol oranje nr 75 Haaknaald:

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Afmetingen: Zon: 9 cm diameter (alleen het gezicht) en 14 cm diameter (gezicht en stralen). Regenboog: 18,5 cm

Nadere informatie

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig:

Happy Bunny. Veel plezier met haken. Dit patroon niet verkopen a.u.b. Wat hebben we nodig: Happy Bunny Dit konijntje is geïnspireerd door de film Bambi. In tegenstelling tot mijn andere dierpatronen, is dit geen klein dier. Het konijntje word ongeveer 15 cm hoog, zijn oren van 9 cm niet inbegrepen.

Nadere informatie

Zet een aantal steken op dat deelbaar is door 3 (+1steek extra)

Zet een aantal steken op dat deelbaar is door 3 (+1steek extra) Pannenlappenproject Steekje los in het kader van de Maand van de Geschiedenis Breien: Patroon 1 Voor het beste resultaat: Brei met dubbele draad. Naald 3,5 Afkortingen: kst = Kantsteek (afhalen en niet

Nadere informatie

Memories BY DROPS DESIGN

Memories BY DROPS DESIGN Memories BY DROPS DESIGN Gehaakte DROPS deken met oma-vierkantjes, cirkel-vierkantjes en randen met bobbels van Delight. DROPS 163-1 DROPS design: Model nr. de-140 Garengroep A ----------------------------------------------------------

Nadere informatie

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Coco op knuffeldoekje en houten ring

Patroon. Go handmade quality design in a unique style. Coco op knuffeldoekje en houten ring Patroon Coco op knuffeldoekje en houten ring Materialen Knuffeldoekje 22 x 22 cm Coco op houten ring 12 cm Teddy garen: 100 g Little one s Cotton garen: 50 g Haaknaald: 2,0-3,0 mm Haaknaald knuffeldoekje:

Nadere informatie

Doe je een stukje karton erin voor de bodem wat te verstevigen

Doe je een stukje karton erin voor de bodem wat te verstevigen Dit gaan we maken: BRUIDEGOM: Haaknaald 3 Benen: Begin met zwart 1. Magische ring van 6 vasten. Trek goed aan 2. In elke vaste 2 vasten (12) 3. 1v 2v in de volgende vaste (herhaal 6 x) (18) 4. 1v 1v 2v

Nadere informatie

Schapen Lambert en Lana

Schapen Lambert en Lana Schapen Lambert en Lana No. 1001-191-3659 Materialen: Haaknaald nr. 3 Vintage van Go Handmade Curly van Go Handmade 2 stk. veiligheidsogen 10 mm Vulling Koop het garen en toebehoren hier: http://shop.hobbii.nl/schapen-lambert-lana

Nadere informatie

Alisa de Spaanse Flamenco

Alisa de Spaanse Flamenco Alisa de Spaanse Flamenco Benodigdheden - haaknaald 2,5 mm - 5 kleuren garens - vulling - veiligheidsoogjes 7 mm Alisa wordt met het genoemde garen (katoen) staand ongeveer 16 cm hoog. Garens Ik heb de

Nadere informatie

14 bollen garen met een looplengte van 125mtr. (voor de grootste maat denk ik 2 bollen meer).

14 bollen garen met een looplengte van 125mtr. (voor de grootste maat denk ik 2 bollen meer). Pagina1 Haakpatroon Mijn Knoopjes vest Dit patroon is het eigendom van Mijn Knoopjes en alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Alle rechten van dit patroon zijn voorbehouden aan Mijn Knoopjes. Dit patroon

Nadere informatie

Herfstmeisjes. Haaktermen: L = losse hv = halve vaste v = vaste hstk= half stokje stk= stokje 2v in 1v = meerderen 2v samen = minderen

Herfstmeisjes. Haaktermen: L = losse hv = halve vaste v = vaste hstk= half stokje stk= stokje 2v in 1v = meerderen 2v samen = minderen Herfstmeisjes Haaktermen: L = losse hv = halve vaste v = vaste hstk= half stokje stk= stokje 2v in 1v = meerderen 2v samen = minderen Benodigdheden: haaknaald 2.5 mm Catania wol van Schachenmayr: wit,

Nadere informatie

Butterfly Swoncho. No Maten: S (M, L, XL, XXL) Benodigde hoeveelheid garen:

Butterfly Swoncho. No Maten: S (M, L, XL, XXL) Benodigde hoeveelheid garen: Butterfly Swoncho No. 1006-192-2543 Maten: S (M, L, XL, XXL) Niveau: Beginner Haaknaald: 4.5 mm Materialen: Naald & steekmarkeerders Garen: Hobbii Tivoli, lila (nr. 37) Koop het garen hier: http://shop.hobbii.nl/butterfly-swoncho

Nadere informatie

Pat en Mat, Buurman & Buurman, Aankleedpopjes Haakpatroon

Pat en Mat, Buurman & Buurman, Aankleedpopjes Haakpatroon Pat en Mat, Buurman & Buurman, Aankleedpopjes Haakpatroon Inleiding Buurman en Buurman of Pat en Mat, zijn een paar onhandige karakters in een populaire animatie video serie. In 2014 heb ik de buurmannen

Nadere informatie

Dutch Version. Large Lily Flower. Lily Pond Blanket Vierkant Acht

Dutch Version. Large Lily Flower. Lily Pond Blanket Vierkant Acht Dutch Version Large Lily Flower Lily Pond Blanket Vierkant Acht 1 Vierkant Acht Large Lily Flower Welkom bij Vierkant Acht van de Stylecraft Lily Pond Blanket Crochet Along ontworpen door Jane Crowfoot.

Nadere informatie

En dan nu aan de slag: Ik heb voor Catania katoen gekozen, maar de materiaalleuze bepaal je natuurlijk zelf!

En dan nu aan de slag: Ik heb voor Catania katoen gekozen, maar de materiaalleuze bepaal je natuurlijk zelf! Baby Sneakers Er staan op het www veel patroontjes van babysneakers, maar iedere keer was ik niet tevreden. Dan was het zooltje niet mooi, dan vond ik de hiel uitgezakt of de neus te bol. Tja, dan kan

Nadere informatie

Patroon Sterren steek tas Groot

Patroon Sterren steek tas Groot Patroon Sterren steek tas Groot Het patroon beschrijft hoe: 1. U de twee patronen kunt combineren en hoe u de bodem haakt in dubbele vaste voordat u aan de Sterren steek begint 2. U de Sterren steek haakt

Nadere informatie

Patroon Papegaaitje Pico

Patroon Papegaaitje Pico Patroon Papegaaitje Pico Benodigd materiaal Gebruikte steken Ca. 15 gram katoen voor het lijf Ca. 10 gram voor de kop Ca. 10 gram voor de vleugels l = losse hv = halve vaste v = vaste Ca. 10 gram voor

Nadere informatie

Rammelaar Winx. Benodigdheden:

Rammelaar Winx. Benodigdheden: Rammelaar Winx Benodigdheden: Haaknaald 2,5 mm Naald Yarn and colors Charming 095 Soft Grey Yarn and Colors Charming 097 Shadow Yarn and Colors Charming Black 100 Scheepjes Softfun wit 2412 Veiligheidsoogjes

Nadere informatie

Haak Tom. Haak aan! Stuur Tom op naar: NSDSK T.a.v. Tas van Tom Antwoordnummer WE Amsterdam

Haak Tom. Haak aan! Stuur Tom op naar: NSDSK T.a.v. Tas van Tom Antwoordnummer WE Amsterdam Haak aan! Haak Tom Tom gaat in de tas van Tom voor een doof of slechthorend kind. Eind 209 krijgen de eerste 000 kinderen een tas! Help je mee? meer info op www.tasvantom.nl Stuur Tom op naar: NSDSK T.a.v.

Nadere informatie

BALLON hond BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL

BALLON hond BENODIGDHEDEN HAAK JE EIGEN BALLON BAL BALLON hond HAAK JE EIGEN BALLON BAL Deze ballonbal voorziet je van urenlang speelplezier, en hij past zomaar in je tas! Je blaast de ballon op en klaar is kees. Dankzij het dense haakwerk is hij beschermd

Nadere informatie

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald

KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald kit pop FIL KATIA, S.A. KIP POP Benodigd materiaal 2 bollen Cotton Cord kleur 52 3 bollen Cotton Cord kleur 66 1 bol Cotton Cord kleur 53 1 bol Cotton Cord kleur 56 Haaknaald nr. 6.00 mm Wolnaald Borduurgaren

Nadere informatie

Patroon Beer Bram. Inclusief patroon kerstmuts. Ca. 100 gram Phildar Coton 3 of Catania

Patroon Beer Bram. Inclusief patroon kerstmuts. Ca. 100 gram Phildar Coton 3 of Catania Patroon Beer Bram Inclusief patroon kerstmuts Benodigdheden Gebruikte steken Ca. 100 gram Phildar Coton 3 of Catania l = losse voor de kop, het lijf en de poten hv = halve vaste Ca. 20 gram voor de snuit

Nadere informatie

MyKrissieDolls. Poesje Mauw

MyKrissieDolls. Poesje Mauw MyKrissieDolls Poesje Mauw Benodigdheden - haaknaald 2,5 mm - 4 kleuren garens naar eigen keuze - vulling - veiligheidsoogjes 7 mm - kattenbelletje Poesje Mauw wordt met het genoemde garen (sokkenwol)

Nadere informatie

Haak- en breispullenorganizer

Haak- en breispullenorganizer Haak- en breispullenorganizer Een ideale manier om je haak- en breispullen op te bergen! Neemt veel minder ruimte in dan een kast en staat ook nog eens supergezellig! Het patroon voor deze organizer heb

Nadere informatie

/

/ Haak je eigen Instax met het heerlijk zachte garen, wat zo over je haaknaald glijd, van het merk Schachenmayr Soft&Easy. Deze leuke Instax kun je voor jezelf gebruiken of kun je maken voor `n lief fotograafje!

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken... van :

Oh, kom er eens kijken... van : Oh, kom er eens kijken... van : http://kneutsel.blogspot.nl Ik heb een haakpatroon gemaakt voor een Sinterklaasje! Dit is de eerste keer dat ik zelf een haakpatroon heb geschreven en dat kostte me toch

Nadere informatie

Happy Crochet Patterns. Haakpatroon Paashaas

Happy Crochet Patterns.   Haakpatroon Paashaas Happy Crochet Patterns www.happycrochetpatterns.com Haakpatroon Paashaas Garen: Rico Creative Cotton Aran Haaknaald: nummer 4 3 bollen nature nr 60 ~ 1 bol parelgrijs nr 52 ~ stukje wit ~ stukje zwart

Nadere informatie

Stummelchen-Lamp. Vertaald door Elly Lijster; Nederlands vertaling mag niet gedeeld worden, https://www.facebook.com/groups/creaties/

Stummelchen-Lamp. Vertaald door Elly Lijster; Nederlands vertaling mag niet gedeeld worden, https://www.facebook.com/groups/creaties/ Stummelchen-Lamp Alle Figuren, die met mijn patronen gehaakt zijn, mogen verkocht worden. Het zou netjes zijn om mijn naam als designer te vermelden. Het patroon zelf mag niet verkocht of uitgegeven worden

Nadere informatie

Summertime Mix - Inkooptas

Summertime Mix - Inkooptas Summertime Mix - Inkooptas Materialen: Haaknaald nr. 4 Rainbow Cotton 8/4 Gemerceriseerd -Dubbele draad Koop garen en toebehoren hier: http://shop.hobbii.nl/summertime-mix-tas Afkortingen: L: Losse S:

Nadere informatie

Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede.

Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede. Gemaakt met acrylgaren geschikt voor haaknaald 4-5 Benodigdheden verschillende kleuren wol voor haaknaald 4-5, vulling, kartonnen cirkeltjes van ca. 8 cm doorsnede. Stop de cirkeltjes voordat je gaat minderen

Nadere informatie