Nummer mei Sint Trudo Info Pagina KALENDER. 17 t/m 20 mei 20 mei 20 mei 21 mei 23 mei 25 en 26 mei 28 mei 31 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer mei Sint Trudo Info Pagina KALENDER. 17 t/m 20 mei 20 mei 20 mei 21 mei 23 mei 25 en 26 mei 28 mei 31 mei"

Transcriptie

1 Nummer mei 2017 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Thijs Goudriaan en Hannah Rhoe stromen in bij juf Jeanne en juf Lia. Deva van Boekel stroomt in bij juf Moniek. Hartelijk welkom op de Trudoschool! WELKOM 1 KALENDER 1 PERSONEEL 2 CITO-EINDTOETS GROEP 8 2 VOORSTELLING MET DE MUZIEK MEE 2 FLADDERUURTJE 2 VOORAANKONDIGING LAATSTE SCHOOLDAG 3 CITO-TOETSEN 3 WANDEL-4-DAAGSE 3 VRIJ 3 COMMUNIE 3 BEDANKT! 4 GROEP 3/4 & 4/5: GYMLES VOOR PAPA S EN MAMA S 4 HERINNERING TOT BETALING SCHOOLREISJE VAN HARTE GEFELICITEERD 5 VANUIT DE REDACTIE 5 DUTCH TECHNOLOGY WEEK VOETBALLEN? KOM NAAR SPORTPARK DE WARANDE! 6 CODERDOJO 6 MAD SCIENCE ZOMERKAMPEN 7 KALENDER 17 t/m 21 mei 23 mei 25 en 26 mei 28 mei 31 mei Wandel-4-daagse Dutch Technology Week CoderDojo Oefentraining voetbalclub RKPVV Voorstellingen Met de muziek mee Hemelvaart, vrij 1 e Communie Kleuterinloop Basisschool St. Trudo -1- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

2 31 mei 1 juni 1 juni 5 juni 8 juni 12 juni 14 juni 15 juni 18 juni 26 juni 26 t/m 30 juni 15 jul t/m 27 aug Wennen groep 2 groep 3 Groep 6/7/8 Cultuurblok Groep 3/4 & 4/5 gymles voor papa s & mama s 2 e Pinsterdag, vrij Groep 6/7/8 Cultuurblok OR-vergadering Inloop logopedie Groep 6/7/8 Cultuurblok Vaderdag Schoolreisjes groepen 1 t/m 7 Schoolkamp groep 8 Mad Science Zomerkampen PERSONEEL Wat fijn dat meneer Jan na 42 jaar op onze school zo n fijne afscheidsdag heeft gehad. Iedereen bedankt voor de hulp en de leuke bijdragen voor meneer Jan. Momenteel loopt de sollicitatieprocedure voor twee nieuwe leerkrachten. Wellicht dat we u in een volgende Stip hierover meer kunnen vertellen. CITO-EINDTOETS GROEP 8 Groep 8 kreeg vorige week de uitslag van de laatste Cito-toets. Iedereen had zijn uiterste best gedaan. Alle scores waren naar verwachting, wat resulteerde in een mooi gemiddelde van 540,5. Het landelijk gemiddelde was 535,6 Wederom een mooie score dus. Goed gedaan groep 8 (en de juffen)! VOORSTELLING MET DE MUZIEK MEE A.s. dinsdag vindt weer de jaarlijkse voorstelling in de Smed plaats. Om uur is de generale repetitie voor opa s en oma s. s Avonds om uur is de echte voorstelling samen met de fanfare. Van de leerkracht horen de kinderen (of u via de mail) of er speciale kleding gewenst is. FLADDERUURTJE Afgelopen week hadden de groepen 1 t/m 5 voor het eerst een fladderuurtje. Dit is in de plaats gekomen van de eerdere talentenochtend. Kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 werden gekoppeld aan een leerling uit groep 1/2. Ze konden in allerlei Basisschool St. Trudo -2- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

3 klassen verschillende activiteiten doen. Zo konden de kleuters al een kijkje nemen in de grote gymzaal. Het was mooi te zien hoe ongedwongen leerlingen met elkaar aan de slag gingen. Of het nu buiten in de zandbak was of bij programmeren in groep 3/4, overal werd gezellig gewerkt. Mooi ook om te zien hoe zorgzaam de oudere leerlingen waren voor de jongere kinderen. Kortom: voor herhaling vatbaar. VOORAANKONDIGING LAATSTE SCHOOLDAG Ook dit jaar is er op de laatste schooldag weer een mooie afsluiting en mogen kinderen dan weer optreden. Over een aantal weken komt er een briefje waarmee ze zich kunnen opgeven. CITO-TOETSEN Binnenkort starten ook weer de Cito-toetsen in alle groepen. Als u afspraken maakt met zorgverleners, is het fijn als u dat niet op de ochtend plant. Dan hoeft uw kind de toets nl. niet op een ander moment in te halen. WANDEL-4-DAAGSE Fijn dat er weer zo veel kinderen (en ouders) meelopen met de wandelvierdaagse. Wij hopen dat iedereen zaterdag ook de bloemenintocht meeloopt. Samen uit samen thuis is het motto. Ik zal op de Steenweg de medailles uitreiken aan de kinderen die meelopen. Het kost u even meer tijd, maar het is wel een belevenis voor de kinderen. VRIJ 25 en 26 mei hebben alle kinderen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag. COMMUNIE Zondag 28 mei gaan 18 kinderen hun eerste Heilige Communie ontvangen in de speciale kindermis om 12:30 in de St. Trudokerk. De communicanten van de Trudoschool zijn dit jaar: Isabella Kager, Rick van de Laar, Ties Habraken, Iris Rooijakkers, Jules Hendrickx, Sanne Rooijakkers, Tobias Hüsken, Willem van der Vorst. Wij wensen jullie allemaal een hele mooie feestelijke dag toe! Basisschool St. Trudo -3- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

4 BEDANKT! Lieve kinderen, ouders en collega's, Ik wil iedereen heel, heel hartelijk danken voor het geweldige afscheidsfeest van vrijdag 21 april. Vanaf het kopje koffie met ouders, de koningsspelen, de leuke stukjes en liedjes in de aula tot aan de lunch met het team en een afscheidsreceptie is het een dag geworden om nooit te vergeten. Als tastbare herinnering hebben de map met al jullie recepten en mijn mooie schort een ereplaats in onze keuken gekregen. Als ik terug ben van mijn vakantie naar Spanje en Portugal ga ik echt aan de slag met jullie ideeën. Ik wens jullie allemaal alle goeds voor de toekomst en nogmaals... DANK...DANK. meneer Jan. GROEP 3/4 & 4/5: GYMLES VOOR PAPA S EN MAMA S Op donderdag 1 juni staat er voor de groepen 3/4 en 4/5 een gymles gepland van JIBB. Tijdens deze gymles is er de mogelijkheid voor papa s en mama s om met hun kind mee te gymmen in de grote gymzaal. Voor groep 4/5 is dat donderdagmiddag van uur. Voor groep 3/4 is het donderdagmiddag van uur. Op de deur van het lokaal van juf Sandra, juf Nieke en juf Angeniet hangen inschrijflijsten waarop u kunt invullen als u graag mee wilt gymmen. Denk alsjeblieft wel aan geschikte schoenen voor in de gymzaal. HERINNERING TOT BETALING SCHOOLREISJE 2017 Op 26 juni gaan de groepen 1 t/m 7 weer op schoolreis. In de vorige Stip heeft een verzoek tot betaling gestaan. Mocht dit aan uw aandacht ontsnapt zijn, dan willen wij u vragen dit alsnog over te maken naar rekeningnummer NL25 RABO t.n.v. basisschool St.Trudo Helmond o.v.v schoolreis naam leerling (voor en achternaam). Het gaat om het bedrag van 20 euro per kind. De kinderen van groep 8 gaan op kamp, dus die hoeven dit bedrag niet te betalen. Bedankt voor uw medewerking. De schoolreiscommissie Basisschool St. Trudo -4- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

5 VAN HARTE GEFELICITEERD Jochem van Baal Angeniet Marks Sam Driessen Roos Vos Emma van Hoof Brayn van den Hurk Pepijn van Leuken Thijs Goudriaan Gonnie Verhagen-Bukkems Hannah Rhoe Jules Hendrickx Levi Reijnders Deva van Boekel 21 mei 21 mei 25 mei 26 mei 26 mei 26 mei 2 juni 3 juni 5 juni 5juni 7 juni VANUIT DE REDACTIE De volgende Stip zal op 8 juni verschijnen. De kopij hiervoor ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 6 juni, voor 20:00 uur via de stip@trudoschoolstiphout.nl Hartelijk dank voor uw medewerking, De redactie DUTCH TECHNOLOGY WEEK 2017 Afgelopen week stond er bij ons op school in de hal een sökkel, een kleine vitrine met rode poten met een aantal bijzondere voorwerpen erin. Er is door de kinderen druk gediscussieerd wat het allemaal was. Het antwoord op deze discussie is te zien bij de DTW hotspot Helmond- Peel in Liessel. Kom en beleef de wereld van Hightech Helmond-de Peel op zaterdag van 11:00 17:00 uur bij MCM en HVL in Liessel (Deurne) Willige Laagt te Liessel Hier zijn deze dag ruim 50 technologische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio vertegenwoordigd. Basisschool St. Trudo -5- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

6 Een greep uit de activiteiten: Bouw je eigen drone en ben de snelste in de lucht. Zie hoe een achtbaan wordt gebouwd en maak een virtuele achtbaanrit. Maak kennis met de technologie achter jouw smartphone. Ervaar hoe het is om in een F16 te vliegen. Zie hoe een motor op elektriciteit kan rijden of een auto op zonne-energie of zelfs op mierenzuur. Bestuur zelf een robot en win de wedstrijd. En nog veel meer! Maak jouw tour door de Hotspot interactief en beleef nog meer! Download de gratis DTW-app op je telefoon (Android/Apple). Free Wifi. VOETBALLEN? KOM NAAR SPORTPARK DE WARANDE! In september gaat voetbalclub RKPVV starten met nieuwe teams voor beginnende spelers, voor jongens en meisjes van 5, 6 en 7 jaar. Vindt je zoon of dochter voetballen leuk? Kom dan gezellig een kijkje nemen op ons mooie sportpark, fraai gelegen aan de rand van de Warande. De kinderen van groep 2 en 3 hebben deze week een flyer (tevens tegoedbon) meegekregen, om hen uit te nodigen voor een oefentraining op zondag 21 mei. Kom gerust met het hele gezin, er is speelgelegenheid genoeg. Wil je je kind aanmelden, of heb je graag wat meer informatie? Bel ons even: Belle of Rowland CODERDOJO Onze 14e CoderDojo wordt op zaterdagmiddag 2017 gehouden op het Jan van Brabant College. Wat gaan we doen? Een voor elk wat wils dojo houdt in dat je kunt programmeren met verschillende programmeertalen. We behandelen eerdere projecten zoals Scratch, Python, Arduino, Codecombat, Raspberry Pi en nog veel meer. Je kunt ook je eigen programmeerproject meenemen. Onze coaches helpen je graag! De inloop begint om uur. Kijk op coderdojo-helmond.nl om je te kunnen inschrijven. Wees er snel bij, want vol = vol. Basisschool St. Trudo -6- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

7 MAD SCIENCE ZOMERKAMPEN Tijdens de Mad Science Zomerkampen beleven kids de wondere wereld van de wetenschap met het zonnetje in het gezicht. Een week lang lekker buiten spelen, nieuwe vrienden maken en onvergetelijke 'wauw'-momenten ervaren bij unieke experimenten en proefjes. Meer info via magazine.mad-science.nl/kamp2017 Voor kids van 7 t/m 11 jaar 15 juli t/m 27 augustus Gave locaties in de regio Dagelijks van 9:00 tot 16:00 uur Inclusief lunch Professionele begeleiding Experimentjes voor thuis Vier dagen met elk een eigen thema Basisschool St. Trudo -7- stip@trudoschoolstiphout.nl (0492)

PERSONEEL AANTAL GROEPEN

PERSONEEL AANTAL GROEPEN Nummer 10.14 6 april 2017 Sint Trudo Info Pagina KALENDER 1 PERSONEEL 2 AANTAL GROEPEN 2 FLADDERUURTJE 2 VAKANTIEROOSTER 3 VERKEERSEXAMEN 3 CITO-EINDTOETS 3 PALMPASENMANDJES 4 SCHOOLFOTOGRAAF 4 PAASVIERING

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.9 20 december 2018 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels is Rabèn Mauer al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2b. Wij wensen haar een mooie tijd op de St.Trudoschool. PERSONEEL

Nadere informatie

Nummer april 2016 INHOUDSOPGAVE

Nummer april 2016 INHOUDSOPGAVE Nummer 9.15 14 april 016 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Gijs Adriaans wordt op 1 mei 4 jaar en stroomt in bij juf Moniek. Finn Meijer stroomt na de meivakantie in bij juf Moniek, en komt in groep. INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

GROEPSINDELING

GROEPSINDELING Nummer 10.15 20 april 2017 Sint Trudo Info Pagina KALENDER 1 GROEPSINDELING 2017-2018 1 AFSCHEID MENEER JAN 2 KONINGSDAG 3 STUDIEDAGEN 3 CITO-TOETS GROEP 8 3 VERKEERSSITUATIE 4 VERZOEK TOT BETALING SCHOOLREIS

Nadere informatie

WELKOM. Nummer 9.6. 19 november 2015. Sint Trudo Info Pagina

WELKOM. Nummer 9.6. 19 november 2015. Sint Trudo Info Pagina Nummer 9.6. 19 november 2015 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Gaia Grünholz wordt 22 november 4 jaar en Alicia Kager wordt 3 december ook 4 jaar. Beiden zijn ingestroomd bij de juffen Jeanne en Lia. PERSONEEL

Nadere informatie

Nummer mei Sint Trudo Info Pagina

Nummer mei Sint Trudo Info Pagina Nummer 11.7 31 mei 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Hartelijk welkom aan Jan van Berkel, die is ingestroomd in groep 6 bij juf Maike. We wensen je een fijne tijd op de St. Trudoschool. PERSONEEL 2 GROEP

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Mededelingen. Nieuwe leerlingen. 19 mei nummer 14 Jaargang 36

Agenda. Verjaardagen. Mededelingen. Nieuwe leerlingen. 19 mei nummer 14 Jaargang 36 19 mei 2017 - nummer 14 Jaargang 36 Agenda 21-05 Eerste Communie 22-05 10.30 uur aanvang lessen groep 4 24-05 Studiedag 25-05 Hemelvaartsdag 26-05 Vrije dag 31-05 t/m 02-06 Schoolkamp groepen 6 en 7 Verjaardagen

Nadere informatie

Nummer juni Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL

Nummer juni Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL Nummer 11.19 28 juni 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 OUDERBEDANKOCHTEND 2 KALENDER 2 SCHOOLREIS/SCHOOLKAMP 2 DOORSCHUIFMIDDAG 2 VERDELING GROEPEN OVER DE LOKALEN 2 LAATSTE SCHOOLDAG 2 GYMSCHOENEN

Nadere informatie

Lezen in de vakantie is leuk én slim!

Lezen in de vakantie is leuk én slim! Data 31 mei, 1 en 2 juni Kamp groep 8 Zeeland 5 juni 2 e Pinksterdag, vrije dag voor iedereen 7 juni OV vergadering 13 juni Studiemiddag team. Alle kinderen zijn s middags vrij 26 juni GGD Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nummer mei Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL

Nummer mei Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL Nummer 11.16 17 mei 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 GROEPSINDELING 2018/2019 2 VRIJ 2 CULTUURBLOK 2 NASCHOOLS AANBOD 2 VISITATIE 3 JIBB SCHOOLBATTLE 3 INZAMELEN 3 AUDITIE 3 HERINNERING BETALING

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.10 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels zijn Eva Bouwman en Wies van der Weijden al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2B. Thibo Verbunt, Tim Bouwman en Sam Prijden zijn aan het

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.11 Sint Trudo Info Pagina CARNAVAL 1 STUDIEDAG 2 RAPPORTEN 2 VERVANGING 3 STAGIAIR(E)S 3 NLDOET 3 SAMENWERKING SPRING 3 OPROEP GROEP 1/2 4 DJEMBÉ-WORKSHOPS GROEP 6/7 4 CULTUURBLOK 6/7/8 4 VOORLEESWEDSTRIJD

Nadere informatie

Nummer april Sint Trudo Info Pagina WELKOM PERSONEEL

Nummer april Sint Trudo Info Pagina WELKOM PERSONEEL Nummer 11.14 5 april 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Welkom aan Siem Daniëls en Bibi de Jong die instromen bij juf Moniek. Heel veel plezier op de St. Trudoschool! PERSONEEL 1 OP AUDITIE 2 NIEUWE GEZINSCOACH

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 8

Schooljaar Nieuwsbrief 8 Reigerlaan 5 5702 PT Helmond NIEUWSBRIEF Email: info@sbo-de-toermalijn.nl Website: www.sbo-de-toermalijn.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 8 Agenda Dinsdag 24 mei praktijk verkeersexamen BB 3,4,5 Donderdag

Nadere informatie

Nummer november 2018 Sint Trudo Info Pagina

Nummer november 2018 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.6 8 november 2018 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM 1 KALENDER 1 PERSONEEL 2 OUDERPORTAAL 2 LAMPIONNENOPTOCHT 2 INLOOPSPREEKUREN 2 OUDERAVONDEN 2 FLADDERUURTJE 2 VORMSEL 3 AANMELDEN BROERTJES

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nummer juni 2017 INHOUDSOPGAVE

Nummer juni 2017 INHOUDSOPGAVE Nummer 10.17 8 juni 2017 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Hartelijk welkom voor Thijs Goudriaan en Hannah Rhoe die bij Juf Jeanne en Juf Lia instromen en hartelijk welkom aan Deva van Boekel die bij Juf Moniek

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar!

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Mad Science Eerste schooldag Niet vergeten: Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Mad Science 27 28 29 30 31 Veel plezier dit schooljaar! 1 2 3 Infoavond alle groepen 19.00 uur 4 5 6 7 8 9 10 11 MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 mei 2015 nr. 32

Nieuwsbrief 21 mei 2015 nr. 32 Algemene informatie Schoolraad Dinsdag 26 mei a.s. om 20.00 uur staat een vergadering van de Schoolraad gepland. Op de agenda staat onder meer: ontwikkelingen Passend onderwijs, schoolplan 2015-2019 en

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.11 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Wij verwelkomen Thijn van Hoof en Abigail Smulders op onze school. Abigail gaat meedoen in groep 1/2B bij juf Moniek; Thijn stroomt in bij juf Lia,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 11.3 6 oktober 2017 Sint Trudo Info Pagina STAKING 2 PERSONEEL 2 MOV SPONSORLOOP 2 STUDIEDAG 2 SPORTDAG 3 INLOOPOCHTEND GROEP 1 T/M 3 3 FLADDERUURTJE 3 OUDERPANEL 3 CAMPINA SCHOOLMELK 3 SCHOLENBEZOEKEN

Nadere informatie

Welkom. Nummer januari Sint Trudo Info Pagina

Welkom. Nummer januari Sint Trudo Info Pagina Nummer 11.9 19 januari 2018 Sint Trudo Info Pagina Welkom Hartelijke welkom voor Quinten Bachrach die 26 januari 4 jaar wordt en instroomt in groep 1B bij juf Moniek. PERSONEEL 2 PLUSKLAS 2 STUDIEMIDDAG

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 10.11 16 februari 2017 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Lotte Bloks stroomt in bij Juf Jeanne en Juf Lia. Hartelijk welkom op de Trudoschool! WELKOM 1 KOOKWORKSHOP NA SCHOOLTIJD 2 VERLOF 2 RAPPORTEN

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 10.10 2 februari 2017 Sint Trudo Info Pagina INHOUD VRIJE DAGEN ONDERBOUW 2 CERTIFICAAT EXCELLENTE SCHOOL 2 KOOKLES 2 VEILIGHEID TIJDENS GYMLESSEN 2 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 CARNAVAL 3

Nadere informatie

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina

Nummer december 2018 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.8 6 december 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Van harte welkom aan Tom Bloks die zal beginnen in groep 1/2 B bij juf Moniek. en aan Noud Meulendijks die 17 december start in groep 3 bij juf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nummer november december 5 december 6 december 12 december 12 december 12 december 13 december AMBASSADEUR MBO

Nummer november december 5 december 6 december 12 december 12 december 12 december 13 december AMBASSADEUR MBO Nummer 11.6 28 november 2017 Sint Trudo Info Pagina AMBASSADEUR MBO 1 LAMPIONNENOPTOCHT 2 VOORAANKONDIGING AFWEZIGHEID 2 OUDERPANEL 2 STAKING 2 SINT OP SCHOOL 3 MEDIAWIJSHEID 3 MEDIAMASTERS 3 BERICHT VAN

Nadere informatie

JAARGANG 21 NR februari 2019

JAARGANG 21 NR februari 2019 JAARGANG 21 NR. 24 22 februari 2019 OUDERGESPREKKEN Volgende week maandag zal het 2e rapport meegegeven worden. Deze zal bestaan uit een overzicht van de CITO-grafieken. De CITO-uitslagen zijn (zoals alle

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nummer maart Sint Trudo Info Pagina

Nummer maart Sint Trudo Info Pagina Nummer 10.12 9 maart 2017 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Lotje van Leuken stroomt in bij Juf Jeanne en Juf Lia. Hartelijk welkom op de Trudoschool! WELKOM 1 KALENDER 1 CARNAVAL 2 KIJKLESSEN VERZET / AANMELDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Nummer maart 2016

Nummer maart 2016 Nummer 9.1 1 maart 2016 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Max van Gils wordt op 6 april jaar en stroomt in bij juf Moniek. Welkom Inhoud Kalender Start van de dag Groepsindeling volgend schooljaar Parkeeroverlast

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo Week Ine 19 Laatste vakantiedag. Eerste schooldag begint op maandag 20 augustus

ma di wo do vr za zo Week Ine 19 Laatste vakantiedag. Eerste schooldag begint op maandag 20 augustus Augustus 08 0 Moniek 7 8 9 0 7 8 Ine 9 Laatste vakantiedag. Eerste schooldag begint op maandag 0 augustus 0 Eerste schooldag Deze week luizencontrole Lidy Stip. 7 Informatieavond ouders Gr. /a,,, 8 9.00u

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender. De LvB Beweegt Vooruit. Hendrik Piersonstraat CK Zetten

De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender. De LvB Beweegt Vooruit. Hendrik Piersonstraat CK Zetten De LvB, daar telt iedereen mee! Activiteitenkalender 0 De LvB Beweegt Vooruit Hendrik Piersonstraat CK Zetten 0 www.lvbueren.nl AUGUSTUS WEEK WEEK 0 WEEK Eerste teamvergadering WEEK Eerste schooldag WEEK

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad

Interne verhuizing... Team OBS Binnenstad. Team & Oudervereniging OBS Binnenstad Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl t.sanders@kom-leren.nl 15.07.2016 Jaargang 25 24 In dit nummer: Binnenstadfeest 1 Verhuizen van groep 1 Binnenstadfeest 1 Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nummer juli 2017 INHOUDSOPGAVE

Nummer juli 2017 INHOUDSOPGAVE Nummer 10.19 6 juli 2017 Sint Trudo Info Pagina INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... Vakantie in zicht... Doorschuifmiddag... Klien it... Lezen in de vakantie... Inloop na de vakantie... Traktaties... Laatste

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nummer april 2018

Nummer april 2018 Nummer 11.15 19 april 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Welkom aan Daaf Roffelsen die instroomt bij juf Moniek. Heel veel plezier op de St. Trudoschool! PERSONEEL 2 KONINGSDAG 2 STAKINGSDAG 2 VAKLEERKRACHT

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nummer maart Sint Trudo Info Pagina

Nummer maart Sint Trudo Info Pagina Nummer 11.13 22 maart 2018 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Hartelijk welkom voor: Mees Gijsbers die 28 maart 4 jaar wordt en inmiddels is ingestroomd in groep 1/2B bij juf Moniek. Floris Mooi die 5 april

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 11 mei 2016 contactbrief nr. 17 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn begonnen aan de laatste periode van het schooljaar. De meivakantie

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie