NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6"

Transcriptie

1 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6 Aanvragen omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen voor een vergunning zijn ontvangen: Paardseheide 1, bestaande pluimveestal voorzien van een overdekte uitloop, ontvangen Kattenbergseweg 4, bouwen van een woonboerderij met schuur, ontvangen op ; Kerkstraat 18, plaatsen van zonnepanelen, ontvangen ; terrasoverkapping (chalet kavel 38), ontvangen ; terrasoverkapping (chalet kavel 17), ontvangen ; terrasoverkapping (chalet kavel 50), ontvangen ; terrasoverkapping (chalet kavel 51), ontvangen Rijkesluisstraat 35, vernieuwen van dakkapellen, ontvangen ; Spoordonkseweg 85, verbouwen van een garage, ontvangen ; Broekstraat ong., bouwen van een woning, ontvangen op ; Gasthuisstraat 66, wijzigen van de functie van het bijgebouw naar wonen, ontvangen Aanvragen om vergunningen liggen niet ter inzage en hiertegen bestaan geen bezwaarmogelijkheden. Besluiten omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende vergunningen zijn verleend: De Stille Wille 88, verbouwen van een woning, verzonden (reguliere procedure); Heikant 2, aanleggen van een zandwal, verzonden (reguliere procedure); Steenfortseweg 13a, verbouwen van een schuur tot Bed & Breakfast, verzonden (reguliere procedure); Kuikseindseweg 31B, plaatsen van een terrasoverkapping bij een chalet, verzonden (reguliere procedure). Straten 16C, bouwen van een woning en bijgebouw, verzonden (reguliere procedure); Oude Grintweg 39, verbouwen van een woning, verzonden (reguliere procedure); Herder Pasmansdreef 12, vervangen van het gebouw van de huidige milieustraat, verzonden (reguliere procedure); Kattenbergsesteeg 9, bouwen van een bedrijfswoning, verzonden (reguliere procedure); De Loop 28, uitbreiden van een winkel, magazijn en kantoor (Jumbo supermarkt), verzonden (uitgebreide procedure). Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit. Rijkesluisstraat 35, vernieuwen van dakkapellen, verzonden (reguliere procedure). de volgende vergunning is ingetrokken: Nieuwe Erven 2, gedeeltelijk intrekken omgevingsvergunning bouw en omgevingsvergunning milieu, verzonden , (uitgebreide procedure): Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit. Bezwaar of beroep Belanghebbenden kunnen tegen deze besluiten waarbij de reguliere procedure van toepassing is een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaar kan worden ingediend tot zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden.

2 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 2 VAN 6 Tegen besluiten op basis van de uitgebreide procedure, kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s- Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld tot zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. De inzage start op de eerste werkdag na verschijnen van deze publicatie. Daarnaast kunt u - als u spoedeisend belang heeft - de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen. Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via Kijk op deze site voor de voorwaarden. Ontwerpbesluit intrekken omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning milieu zoals verleend op voor de veehouderij aan Heiakkerweg 6 in Oost West en Middelbeers, geheel in te trekken. Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 18 juli 2017 gedurende zes weken en dus tot en met maandag 28 augustus 2017 ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. Ontwerpbesluit vaststellen maatwerkvoorschriften Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn maatwerkvoorschriften vast te stellen voor: De Stad 11, maatwerkvoorschriften voor het niet hoeven plaatsen van een vetafscheider, verzonden (uitgebreide procedure). Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 18 juli 2017 gedurende zes weken en dus tot en met maandag 28 augustus 2017 ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via Milieumeldingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende meldingen zijn ontvangen: De Stad 11, starten van een bedrijf, ontvangen op Deze meldingen liggen niet ter inzage. Tegen deze meldingen bestaan geen bezwaar- en beroepsmogelijkheden.

3 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 3 VAN 6 Overige vergunningen, ontheffingen en meldingen (APV, e.d.) Burgemeester en wethouders en/of de burgemeester maken bekend dat de volgende vergunningen zijn verleend: Doornboomplein, innemen van een standplaats ten behoeve van de verkoop van hamburgers, vers belegde broodjes, gebak, verse sappen en frisdrank in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021, verzonden ; Doornboomplein, innemen van een standplaats ten behoeve van de verkoop van broodjes tijdens Middelbeers Kermis in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021, verzonden de volgende meldingen zijn afgehandeld: Centrum, organiseren van Zomers op , en , verzonden Gebied gemeente Organiseren van de Waalre Classic Car Rally op , verzonden ; Maken van panoramafoto s in de gemeente van medio augustus 2017 tot medio september 2017 en de jaren 2018, 2019, 2020 en 2021, verzonden Bezwaar Belanghebbenden kunnen tegen deze besluiten een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders/de burgemeester. Het bezwaar kan worden ingediend tot zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden. Daarnaast kunt u - als u spoedeisend belang heeft - de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via Kijk op deze site voor de voorwaarden. Drank- en Horeca De burgemeester maakt bekend dat de volgende vergunningen zijn verleend: Kerkstraat 10, uitoefenen van een horecabedrijf (De Kerk en Café Andreas), verzonden (reguliere procedure). Bezwaar of beroep Belanghebbenden kunnen tegen deze besluiten waarbij de reguliere procedure van toepassing is een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester. Het bezwaar kan worden ingediend tot zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden. Tegen besluiten op basis van de uitgebreide procedure, kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s- Hertogenbosch. Het bezwaar kan worden ingediend tot zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden. Beroep kan worden ingesteld tot zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. De inzage start op de eerste werkdag na verschijnen van deze publicatie. Daarnaast kunt u - als u spoedeisend belang heeft - de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA s-hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen. Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

4 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 4 VAN 6 Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via Kijk op deze site voor de voorwaarden. Ontwerpbesluit Drank- en Horecavergunning De burgemeester maakt bekend dat hij voornemens is vergunning te verlenen voor: Sportparklaan 2, uitoefenen van een para commercieel horecabedrijf, verzonden (uitgebreide procedure). Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 18 juli 2017 gedurende zes weken en dus tot en met maandag 28 augustus 2017 ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij de burgemeester. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Achterste Heistraat 1 Gemeente en de bijbehorende ontwerpomgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van maken op basis van artikel 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, herziening Achterste Heistraat 1 Gemeente én de daarbij behorende ontwerpomgevingsvergunning voor het verbouwen van een woning naar B&B, het verbouwen van een schuur naar een woning en het verbouwen van een schuur naar een bijgebouw op dit adres met ingang van 20 juli 2017 gedurende 6 weken op afspraak ter inzage liggen bij de gemeentebalie. Deze ontwerpen worden gecoördineerd ter visie gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien op met het identificatienummer: NL.IMRO.0823.BPBGACHTERSTEHEI1-ONTW. Waar gaan het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning over? Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning voorzien in een juridisch-planologische regeling voor het omzetten van de agrarische bestemming naar een woonbestemming, het realiseren van een bed and breakfast en een minicamping op de locatie Achterste Heistraat 1 te Oostelbeers. Coördinatieregeling Met de gelijktijdige terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning, wordt toepassing gegeven aan de coördinatieregeling van afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Hiermee is het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De gemeenteraad van de gemeente heeft hiervoor op 15 november 2016 de coördinatieverordening Wro gemeente 2016 vastgesteld. De bovengenoemde ontwerpbesluiten worden als gevolg hiervan gecoördineerd behandeld en voorbereid. De gemeenteraad is het bevoegde gezag voor het vaststellen van het bestemmingsplan en het college van burgemeester en wethouders is het bevoegde gezag voor de omgevingsvergunning. Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken? Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (niet per ) een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan of op de ontwerpomgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van (Postbus 11, 5688 ZG ).

5 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 5 VAN 6 Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie. U moet hiervoor een afspraak maken via of telefonisch via Wij verzoeken u duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan of op de ontwerpomgevingsvergunning. Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel over vaststelling van het bestemmingsplan. Het besluit op de zienswijzen met betrekking tot de omgevingsvergunning zal genomen worden door het college van Burgemeester en wethouders. Vastgesteld bestemmingsplan Langzaamverkeersbrug Moorland in Op 20 juni 2017 heeft de gemeenteraad van het bestemmingsplan Langzaamverkeersbrug Moorland met planidentificatie NL.IMRO.0823.BPOIlvbrugMoorland-VAST gewijzigd vastgesteld. Inhoud van het bestemmingsplan Het bestemmingsplan voorziet in een juridischplanologische regeling voor het realiseren van een langzaamverkeersbrug over het Wilhelminakanaal tussen Moorland en het Standaardplein in. Gewijzigde vaststelling Vanaf 9 februari 2017 heeft het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage gelegen. Dit is op 8 februari 2017 gepubliceerd in het s weekjournaal, de Staatscourant en de gemeentelijke website. Tijdens deze termijn van terinzagelegging zijn bij de gemeenteraad 5 schriftelijke zienswijzen ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. Eén zienswijze is ondertekend door 15 personen wonend aan de noordzijde van het Wilhelminakanaal: een persoon van deze lijst heeft daarnaast zelf een zienswijze ingediend. Zienswijze 3 is ondertekend door 18 personen uit het gebied De Kemmer. Het bestemmingsplan is naar aanleiding van deze zienswijzen gewijzigd. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan hebben kort samengevat betrekking op: 1. Het bestemmingsvlak Waarde - Ecologie zal worden vergroot in overeenstemming met het aanduidingsgebied EVZ in de Verordening Ruimte. 2. In het bestemmingsplan nemen we een aanvullend geluidonderzoek op dat ingaat op het woon- en leefklimaat; 3. In het bestemmingsplan nemen wij een bezonningsstudie op waarin wordt aangetoond dat er geen gevolgen zijn voor zonlichttoetreding in de woningen aan de noordzijde van het Wilhelminakanaal. 4. Wij passen de tekst in de toelichting aan waarin wordt ingegaan op de verkeersaspecten van de Prinses Irene Brigadebrug. 5. Wij nemen een beschrijving van de cultuurhistorische waarden op in de toelichting. 6. Wij nemen in de begripsomschrijving in de regels een definitie op van het begrip Langzaamverkeersbrug. 7. Wij passen artikel 6.2 als volgt aan: Gebouwen en bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mogen niet worden opgericht. De beantwoording van de zienswijzen en wijzigingen van het bestemmingsplan zijn opgenomen in de Nota zienswijzen. Deze nota maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan. Beroepsmogelijkheid Wij leggen het bestemmingsplan vanaf donderdag 20 juli 2017 voor de duur van 6 weken ter inzage. U kunt het bestemmingsplan raadplegen via de link: BPOllvbrugMoorland-VAST. Ook kunt u het plan op afspraak inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Deken Frankenstraat 3 in. De beroepstermijn loopt met ingang van 21 juli t/m 31 augustus Binnen de genoemde termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dit kan door een gemotiveerd beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in s-gravenhage.

6 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 6 VAN 6 Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende: die op tijd een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend; aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht; die beroep aantekent tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht. Voorlopige voorziening Belanghebbenden die beroep hebben ingediend kunnen, naast het beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Oirschot week

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Oirschot week GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nr. 121690 17 juli 2017 Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente week 29 2017 Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen,

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Eersel week

Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Eersel week GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nr. 126694 24 juli 2017 Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente week 30 2017 Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen,

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan III Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 11 2019 Raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er een: Raadscommissie Ruimte/AB plaatsvindt op dinsdag 19 maart 2019 om 19.30 uur

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Elektronisch gemeenteblad 29 juni 2015 watermolen aan de Vloetweg in Oploo (verzonden 23 juni 2015) 2. Wedstrijdvereniging Nederland (motorcrosswedstrijden) -verlenen van vergunningen en ontheffingen voor

Nadere informatie

Voorlopige voorziening:

Voorlopige voorziening: trekken. De aangevraagde verandering heeft betrekking op het toestaan van een watersprinkler-installatie. Tevens was het College van Oosterhout van plan om op verzoek van Agrichem B.V., paragraaf 13.2

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Woensdag 10 april 2013

Woensdag 10 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 6 2017 Onherroepelijk wijzigingsplan 'Galgenstraat 1 Sint Kruis' Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat tegen het vaststellingsbesluit van het wijzigingsplan

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening

Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening Bekendmaking Wet ruimtelijke ordening Ontwerp wijzigingsplan Asseldonkweg 1, Uden Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, de terinzagelegging

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven, overeenkomstig

Nadere informatie

* * * *

* * * * *18-2303746* *18-2303746* Besluit vaststellen wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening Kenmerk : Z-HZ_BP-2018-000686 Aanvrager : G.H. Geurts Onderwerp : het wijzigen van de bestemming

Nadere informatie

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 48 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels beheersing van de Nederlandse taal Someren 2018; Beleidsregels Middelentoets gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 17 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Beleidsregels bijzondere bijstand Someren 2018 Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 24 april 2018 de navolgende beleidsregels

Nadere informatie

Woensdag 26 september 2012

Woensdag 26 september 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht, gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 29 mei 2015 : Gemeente Woensdrecht Postbus AA HOOGERHEIDE

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht, gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 29 mei 2015 : Gemeente Woensdrecht Postbus AA HOOGERHEIDE OMGEVINGSVERGUNNING nr. Z-HZ-WABO-2015-0295 als bedoeld in artikel 2.2, lid 1, onder d van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 2:11 APV Burgemeester en wethouders van Woensdrecht,

Nadere informatie

Anterieure overeenkomsten Delstraat 3-5 te Uden en Volkelseweg (locatie Retraitehuis) te Uden

Anterieure overeenkomsten Delstraat 3-5 te Uden en Volkelseweg (locatie Retraitehuis) te Uden Bekendmaking Anterieure overeenkomsten Delstraat 3-5 te Uden en Volkelseweg (locatie Retraitehuis) te Uden Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad terras aan Breestraat 18 van 23 t/m 25 mei 2015 tijdens de Pinksterkermis in Sint Anthonis (verzonden 22 april 2015) 2. Gemeente Sint Anthonis (evenementenvergunning) - het verlenen van een vergunning

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van

Nadere informatie

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren

Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Week 43 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Someren Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Woensdag 3 oktober 2012

Woensdag 3 oktober 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 18 augustus 2016 De Krouwel kv 29, Sevenum regulier Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is Het oprichten van een woonhuis. Nieuwe Peeldijk 36

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen Regulier Aangevraagd - Vlasakker 1a, Oostrum het starten van een kapsalon (nr. 2014-0263, ontvangstdatum 07/11) - Veldstraat 29, Merselo het plaatsen van een pergola met zonnepanelen

Nadere informatie

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat zij het voornemen heeft om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande personen

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578

OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 OMGEVINGSVERGUNNING (Nummer: W12/003578 Aanvraag Op 30 maart 2012 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het oprichten van een woning (vervangende bouw), kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 13 november 2014 Herstraat 45, Horst overig overig melding 5961GH45 Publicatiedatum 13-11-2014 Vervaldatum 27-11-2014 Burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Regulier

Omgevingsvergunning. Regulier Omgevingsvergunning Regulier Aangevraagd - Pauwweg 8, Oirlo het wijzigen van de voorgevel (nr. 2016-0289, ontvangstdatum 20/12) - Mariushof 22 en 24, Heide het bouwen van 2 halfvrijstaande woningen (nr.

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

* *

* * *16.074696* 16.074696 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 255661 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders van Uden heeft op 30 maart 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00103914 Burgemeester en wethouders hebben op 6 september 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T b.boerstra@live.nl De heer B.M. Boerstra Kreil 17 1768 BS BARSINGERHORN Verzenddatum 27 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Chris Nijhuis 1/5 T 088 321

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 27 december 2012 Veld-Oostenrijk 50 te Horst uitgebreid 5961NW50 Burgemeester en wethouders van maken bekend dat de volgende is bouw van een kraamzeugenstal en een dragende

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Woensdag 13 juni 2012

Woensdag 13 juni 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Kapvergunning. Stookontheffing. Speelautomatenvergunning. Drank- en horecavergunning. Omgevingsvergunning

Kapvergunning. Stookontheffing. Speelautomatenvergunning. Drank- en horecavergunning. Omgevingsvergunning Kapvergunning Verleende kapvergunning, Dr. Gunningstraat 15 Datum verzending: 19 februari 2015 Het kappen van een Taxus Verleende kapvergunning, IJsselstraat 9 Datum verzending: 23 februari 2015 Het kappen

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning).

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). Standplaatsvergunning Verleend Het college van burgemeester

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 03 oktober 2013 Kerkbosweg ongenummerd, America ontwerp Horst L 1643 Ontwerp- Kerkbosweg America (NL.IMRO.1507.BPAMKERKBOSWEG-ON01)Kerkbosweg America

Nadere informatie

Definitieve besluiten voor het project IJsselsprong Fietspad Oude Bandijk

Definitieve besluiten voor het project IJsselsprong Fietspad Oude Bandijk Bestemmingsplan Definitieve besluiten voor het project IJsselsprong Fietspad Oude Bandijk Achtergrond Ten gevolge van de hoogwatersituaties van 1993 en 1995 heeft de regering in 2006 besloten dat de hoogwaterveiligheid

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 14 mei 2015 Kerkstraat 1, Sevenum apv vergunning exploitatievergunning 5975BH1 Publicatiedatum 14-05-2015 Vervaldatum 28-05-2015 Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en reguliere bouwvergunningen fase 1 Nieuw Gemengd Bedrijf in het LOG Witveldweg Grubbenvorst Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij projectbesluiten

Nadere informatie

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land

Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Donderdag 7 juli 2016, week 27 Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekend land Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij

Nadere informatie

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt

Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt Week 37 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanwijzingstermijn lokale omroep verloopt Bij besluit van 16 juli 2013 heeft het Commissariaat voor de Media Stichting Omroep Asten - Someren voor vijf jaar

Nadere informatie

Zie Procedure 4. Anterieure overeenkomst Rechtestraat 3, Odiliapeel

Zie Procedure 4. Anterieure overeenkomst Rechtestraat 3, Odiliapeel Anterieure overeenkomst Rechtestraat 3, Odiliapeel Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend:

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 18 mei 2011; dossiernummer : WB20110318; van : Panteia de heer MJM Vermunt : Bredewater 26, 2715CA

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00110064 Burgemeester en wethouders hebben op 6 september 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 207 woningen

Nadere informatie

* *

* * *15.077900* 15.077900 omgevingsvergunning bouwen van 9 woningen bouwen van 9 woningen Beschikking 229461 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 229461 Uitgebreide procedure Het College van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat zij het voornemen heeft om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande personen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Regulier

Omgevingsvergunning. Regulier Omgevingsvergunning Regulier Aangevraagd - St. Antoniusstraat 117-119, Venray het splitsen van een woning (nr. 2016-0229, ontvangstdatum 29/09) - Grutto 27 en 35, Venray het oprichten van twee vrijstaande

Nadere informatie

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Aan de aanvraag hebben wij de volgende activiteit toegevoegd: - Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo);

Aan de aanvraag hebben wij de volgende activiteit toegevoegd: - Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo); Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. t.a.v. mevrouw C.N.M. Toussaint Postbus 764 3300 AT DORDRECHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk 1344385 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

Nadere informatie

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruik van het achterste deel van het perceel

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel,

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel, Verzenddatum Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact 1/7 Geachte mevrouw Deimel, Op

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Regulier

Omgevingsvergunning. Regulier Omgevingsvergunning Regulier Aangevraagd - Laagheidseweg 15, Venray het veranderen van de inrichting (nr. int-2016-0006, ontvangstdatum 20/09) - Grutto ongenummerd, Venray het bouwen van 14 woningen (nr.

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 22 oktober 2015 Losbaan 42, Lottum milieuvergunning AMVB melding 5973RL42 Publicatiedatum 22-10-2015 Vervaldatum 03-12-2015 Voor een aantal inrichtingen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T tomgroot@hotmail.com jeroenborst@breddels.nl Verzenddatum 2 mei 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk De heer T.N. Groot Westerweg 16 a 1733 EB NIEUWE NIEDORP Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Lisette

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad 2. 't Cafeetje en De Vrolijke Koster Sint Anthonis -verlenen van een vergunning en ontheffingen voor het houden van muziekavonden van 7 t/m 9 juni 2014 op de Breestraat in Sint Anthonis tijdens de Pinksterkermis

Nadere informatie

Procedure 1c, 4 en 6a zijn van toepassing. Anterieure overeenkomst Duifhuizerweg 21, Uden

Procedure 1c, 4 en 6a zijn van toepassing. Anterieure overeenkomst Duifhuizerweg 21, Uden Anterieure overeenkomst Duifhuizerweg 21, Uden Het college van burgemeester en wethouders maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6:24 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend: Anterieure

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen

Officiële bekendmakingen GEMEENTENIEUWS OLDEBROEK Voor dinsdag 21 juni 2016 Officiële bekendmakingen Verkeer Tijdelijke verkeersmaatregelen Een afsluiting van het parkeerterrein achter Zuiderzeestraatweg nummer 136 in Oldebroek

Nadere informatie

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink

Het gedeeltelijk intrekken van de omgevingsvergunning van het vleesvarkensbedrijf J. Wassink Omgevingsvergunning Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning B&W hebben de volgende aanvragen ontvangen: Regulier: Locatie: Hallsedijk 30 Tonden Voor: het vernieuwen van een bijgebouw Datum ontvangst:

Nadere informatie

Santpoort-Noord Kruidbergerweg 56, plaatsen dakopbouw (21/08/2017) ; Duin- en Kruidbergerweg 57, plaatsen aanbouw (21/08/2017)

Santpoort-Noord Kruidbergerweg 56, plaatsen dakopbouw (21/08/2017) ; Duin- en Kruidbergerweg 57, plaatsen aanbouw (21/08/2017) Week 35, 31 augustus 2017 Op 20 augustus 2013 heeft het college het besluit genomen om vanaf 1 januari 2014 alle formele bekendmakingen van bijvoorbeeld vergunningen, beleid en verordeningen te publiceren

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Everard Meysterweg 12. (gelegen achter de percelen Everard Meysterweg 14 t/m 20) Zienswijzennota

Omgevingsvergunning Everard Meysterweg 12. (gelegen achter de percelen Everard Meysterweg 14 t/m 20) Zienswijzennota Omgevingsvergunning Everard Meysterweg 12 (gelegen achter de percelen Everard Meysterweg 14 t/m 20) Zienswijzennota Zienswijzennota Omgevingsvergunning Everard Meysterweg 12 (gelegen achter de percelen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 14 september 2016

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 14 september 2016 RAADSBESLUIT Vaststelling bestemmingsplan "Gebrande Hoefstraat 2 te Rucphen" 28 september 2016 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 juli 2016, overwegende

Nadere informatie

Evenementenvergunning

Evenementenvergunning Evenementenvergunning Verleend De burgemeester van Venray heeft vergunning verleend op: - 29 april 2016 voor het houden van Motorcrossweekend Wanssum d.d. 21-05-2016 en 22-05- 2016 Motorcrossweekend op

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 29 september 2016 De Comert, Sevenum gewijzigd-vastgesteld Burgemeester en wethouders van maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 en 6.14 Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493)

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) Donderdag 20 oktober 2016, week 16 Gemeentebladen Vaststelling beheersverordening Heiakker e.o. - Noordrand Burgemeester en wethouders van Deurne maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 06 november 2014 Veld-Oostenrijk 24, Horst bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan ontwerp-besluit 5961NV24 Publicatiedatum 06-11-2014 Vervaldatum

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Hof van Tholen 2 4691 DZ Tholen Postbus 51 4690 AB Tholen telefoon: 140166 telefax: (0166) 66 35 53 e-mail: gemeente@tholen.nl website: www.tholen.nl bank: BNG 28.50.08.315 iban: NL14BNGH0285008315 bic:

Nadere informatie