Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen"

Transcriptie

1 Opstarten Open Internet Explorer en ga naar de URL Login scherm : - Ingave van gebruikersnaam (user name) en paswoord (password) - Druk op Login toets om in te loggen Indien gebruiker onbekend is of geen rechten heeft : In het ander geval ga naar het hoofdmenu Er zijn 2 typen webgebruikers, administrators en standaard gebruikers. Onderstaand menu is voor de administrators. Bij de standaard gebruikers zijn de Edit menu opties niet aanwezig

2 Overzicht menu - Rapport financieel : overzicht van de kosten - Rapport retour : overzicht van de afgesloten verhuren (= verhuren waarvan de goederen zijn terug gebracht) - Rapport inhuur : openstaande verhuren - Rapport einde huur : nog openstaande verhuren : rapport en afronding van de job. - Rapport buiten contract : overzicht van alle niet-unieke artikelen teruggebracht op een ander contact. - Overzicht contract : overzicht van de artikelen op het contract, wordt getoond bij het verwerken van de verhuur op de PDA, men kan dan op een standaard scherm de voortgang van de verhuur opvolgen. - Beheer kosten : retour artikelen met manco/defect kosten beheer - Beheer contracten : editeren en importeren van contracten - Beheer artikelen : editeren en importen van artikelen, artikel groepen - Beheer artikelgroepen : editeren van de artikel groepen - Beheer ophaalgroepen : ophalen van de ophaaldata artikel hoofd en subgroepen - Edit gebruikers : mobiele/webgebruikers aanmaken wijzigen - Edit opmerking : opmerking aanmaken wijzigen - Edit feestdagen : lijst feestdagen aanmaken wijzigen

3 Rapport retour Overzicht van de afgesloten verhuren. Filters : - Begin datum : alles na deze datum, datum kiezen en het vinkje aanklikken - Eind datum : alles voor deze datum, datum kiezen en het vinkje aanklikken - Contract : alle contracten of het ingegeven contract nummer en het vinkje aanklikken indien enkel dit contract van toepassing is. Rapport tonen door op Resultaat te klikken. Terug naar hoofdmenu door op menu te klikken. Per contract nummer is er minimaal 1 pagina. Navigatie tussen de pagina s : Artikelen worden getoond per contract, artikel nummer, datum uit, datum in. Verhuurdagen : #Werk : aantal werkdagen (excl weekend dagen en feestdagen) #Wkd : aantal weekend dagen #Fsd : aantal feestdagen Voor de verwerking van de feestdagen dienen de feestdagen correct te zijn ingegeven. (zie verder). De berekening van de verhuurdagen wordt uitgevoerd bij de terugname op de PDA, dus op dat ogenblik moeten de feestdagen correct zijn ingegeven

4 Je kan de rapporten exporteren naar Excel en PDF Kies het gewenste formaat en druk op Export

5 Rapport inhuur Overzicht van de uitstaande verhuren. Filters : - Begin datum : alles na deze datum, datum kiezen en het vinkje aanklikken - Eind datum : alles voor deze datum, datum kiezen en het vinkje aanklikken - Contract : alle contracten of het ingegeven contract nummer en het vinkje aanklikken indien enkel dit contract van toepassing is. - Producten tonen o Enkel verkoopsproducten o Enkel niet verkoopsproducten o Alle producten Rapport tonen door op Resultaat te klikken. Terug naar hoofdmenu door op menu te klikken. Per contract nummer is er minimaal 1 pagina. Navigatie tussen de pagina s : Artikelen worden getoond per contract, artikel nummer, datum uit.

6 Je kan de rapporten exporteren naar Excel en PDF Kies het gewenste formaat en druk op Export

7 Financieel rapport Overzicht van de kosten voor de geselecteerde contracten. Door het kiezen van een simulatie datum uit huur, kan ook de kost voor de artikelen die nog in huur zijn worden berekend over de periode van de verhuur datum tot de simulatie datum. Huur status : - Alles : zowel verhuurd als nog in huur worden gerapporteerd - In huur : enkel verhuurde maar nog niet retour - Uit huur : enkel retour artikelen Simulatie datum : - zie boven Start contract Laatste contract : - contract nummers waarover wordt gerapporteerd, indien beide blank worden alle contracten getoond. Week/weekend/feest dagen : - via de checkboxes is het mogelijk om deze wel of niet te laten meetellen Na het maken van de keuze(s), op de knop Resultaat drukken voor de refreshen van het rapport. De verkochte producten worden ook in het overzicht getoond, met de bijhorende verkoops prijzen en totalen. Onderaan rechts staan de eindtotalen van de kosten. : export XLS alle data in 1 worksheet

8 Rapport einde huur Overzicht van alle artikelen die nog in huur staan, gefilterd per contract. Indien het contract invulveld leeg is wordt er niet gefilterd op contract. Het is ook mogelijk om na de filtering, de producten uit huur te nemen. Hierbij kan een status, datum en opmerking worden meegegeven. Voor Resultaat (alle invulvelden zijn niet actief) Na Resultaat : (alle invulvelden zijn actief) Werkwijze : - Kies een product groep en druk op Resultaat - De knop Zet alles uit huur is nu actief - Kies een datum, status en selecteer een opmerking uit de dropdown en vul indien gewenst nog vrij tekst in het opmerking veld. - Druk op Zet alles uit huur om deze artikelen uit huur te nemen, tijdens de verwerking worden de gekozen waarden ingevuld. - systeem vraagt een bevestiging aan de gebruiker en indien op OK wordt gedrukt start de verwerking. - Na de verwerking is rechtsboven in het grijze vak te lezen hoeveel artikel lijnen zijn verwerkt.

9 Rapport buiten contract Tijdens het terugbrengen van de verhuurde goederen is het mogelijk dat er niet unieke artikelen worden teruggebracht die niet onder het contract zijn verhuurd waaronder ze worden teruggebracht. (Nota : uniek artikelen kunnen altijd correct worden toegewezen ook als ze onder een ander contract, dan verhuurd, worden teruggebracht.) Al deze producten worden op een aparte lijst in geboekt. Via dit rapport is het mogelijk een overzicht te krijgen van al deze producten. Tevens is er mogelijkheid om deze producten uit huur te nemen. Hierbij wordt er gecontroleerd of er nog artikelen uithuur staan die overeenkomen met deze op de buiten contract lijst en worden deze afgeboekt op de gekozen datum (Datum uit huur veld in dit rapport). Voer het afboeken wordt de lijst volgens verhuur volgorde afgelopen, ingevuld in de verhuur historiek en ook afgeboekt in de lijst buiten contract die getoond is op het scherm. Indien van een artikel het volledige aantal kan worden ingeboekt (aantal = verwerkt in het rapport), verdwijnt dit uit de lijst. Door aanvinken van de checkbox Toon alles en het rapport terug te refreshen (druk op Resultaat) worden deze artikelen terug getoond, waarbij het Artikel Nr (eerste kolom in het rood is gekleurd.) Let op : Artikelen die verhuurd zijn NA de gekozen Datum uit huur worden niet ingeboekt, omdat dit een negatieve verhuur tijd zou geven en dit kan niet correct worden verwerkt in de financiele rapportage.

10 Beheer kosten Producten die retour worden genomen kunnen een status meekrijgen. Voor alle deze statussen kunnen er kosten worden opgegeven. Momenteel worden enkel de Defect en Manco kosten meegenomen in de financiële rapportering. Met deze functie is het mogelijk om alle artikelen met een bepaalde status en een 0 kost op te zoeken en er kost aan toe te wijzen. Dit kan per artikel of voor alle artikelen die voldoen aan de filter. Werkwijze : - Vul een artikel in indien geen artikel wordt ingevuld wordt er niet gefilterd op artikel en worden alle artikelen getoond. - Kies een bepaalde status - Druk op - Kosten individueel invullen : o Selecteer een artikel door de selectie knop aan te klikken o Druk op o Vul een kost in en druk op Update - Kosten in groep voor de getoonde lijst verwerken : o Druk op Edit o Vult een kost in en druk op Alles Invullen - De artikelen waarvoor nu een kost is ingevuld zullen niet langer meer getoond worden in de lijst.

11 Edit algemeen Editeren : - Maar een selectie (druk op de pijl in de eerste kolom) - Druk op Edit - Wijzig de data - Data bijhouden : druk op Update - Data niet bijhouden : druk op Cancel Vegen : - Maar een selectie (druk op de pijl in de eerste kolom) - Druk op Edit - Druk op Delete Toevoegen : - Druk op Add - Data invullen - Data bijhouden : druk op Update - Data niet bijhouden : druk op Cancel Terug naar hoofdmenu : - Druk op Menu Lijst wordt getoond in pagina s. Links onderaan kan de pagina nummer worden geselecteerd. De pagina grootte wordt voor alle scherm in de web.config ingesteld. (parameter GridPageSize )

12 Beheer contracten Via het contracten beheer kunnen de bestaande contracten worden aangepast, geveegd of toegevoegd. Contracten kunnen individueel worden toegevoegd of in batch via een import van een Excel bestand. De methodes om de contacten toe te voegen : - via Add knop - inladen vanuit een EXCEL bestand : o Kies het bestand door op te drukken o Bestand opladen door op o Bevestigen door op OK te drukken o Aantal verwerkte regels uit de Excel file worden getoond :

13 Layout EXCEL bestand : A : contract nummer, moet numeriek zijn B : contract naam, maximum 64 karakters C : bedrijfsnaam, maximum 32 karakters Indien rij 1 van het XLS bestand een kolom titel is, moet in de web.config de parameter ImportContractsSkipFirstRow op FALSE (is case ongevoelig) zetten. Bij Excel import worden de waarden van Type, Blokkeerd en Reden voor blokkering als volgt behandeld : o Contract is nieuw : Type -> 0, Blokkeerd -> false, Reden -> leeg o Contract bestond reeds, de huidige waarden voor Type, Blokkeerd en Reden blijven behouden en worden dus NIET overschreven Het is ook mogelijk om het import bestand te laten controleren zonder de gegevens te importeren. Hiervoor dient men het vinkje naast de Opladen knop aan te vinken :

14 Het aantal correcte lijnen wordt getoond als Aantal contracten gecontroleerd BELANGRIJK : Het is enkel mogelijk om Excel 2003 bestanden binnen te nemen. Het XLSX type (Office 2007) wordt niet ondersteund.

15 Beheer ophaalgroepen Druk op browse om het XLS importbestand te gaan ophalen. Indien het vinkje naast de Opladen knopt niet aanstaat wordt enkel de layout van het XLS bestand gecontroleerd Layout XLS bestand : zoniet wordt het bestand effectief geladen. A : hoofdgroep max 2 cijfers B : subgroep max 3 cijfers

16 C : hoofdgroep omschrijving D : subgroep omschrijving Indien rij 1 van het XLS bestand een kolom titel is, moet in de web.config de parameter ImportContractsSkipFirstRow op FALSE (is case ongevoelig) zetten. Opladen neemt een aanzienlijke tijd in beslag, indien nodig de timout op de webserver verhogen.

17 Beheer artikelen Via het artikelen beheer kunnen de bestaande artikelen worden aangepast, geveegd of toegevoegd. Artikelen kunnen individueel worden toegevoegd of in batch via een import van een Excel bestand. Artikelen opzoeken : Opzoeken. Invullen artikel nr en druk op Artikelen editeren : Standaard manier (zie Edit algemeen) Artikelen toevoegen De methodes om de Artikelen toe te voegen : - via Add knop : zie Edit algemeen voor de werkwijze - inladen vanuit een EXCEL bestand : o Kies het bestand door op te drukken o Bestand opladen door op o Bevestigen door op OK te drukken

18 o Aantal verwerkte regels uit de Excel file worden getoond : Layout EXCEL bestand : A : artikel nummer, maximum 32 karakters B : artikel groep, maximum 32 karakters C : artikel omschrijving, maximum 64 karakters D : artikel uniek : 1 = uniek, 0 = niet uniek E : Verkoopsartikel : 1= verkoop, 0= geen verkoopsartikel F : Artikel aantal : aantal artikelen in stock

19 G : Netto prijs per dag, wordt bijgehouden op groepsniveau H : Verkoopsprijs, enkel van toepassing bij verkoopsartikel, wel 0 invullen indien niet van toepassing. Indien rij 1 van het XLS bestand een titel is, moet in de web.config de parameter ImportArticlesSkipFirstRow op FALSE (is case ongevoelig) zetten. (Getoonde voorbeeld heeft een titel rij) BELANGRIJK : Het is enkel mogelijk om Excel 2003 bestanden binnen te nemen. Het XLSX type (Office 2007) wordt niet ondersteund. Bij Excel import worden alle waarden van de bestaande artikelen overschreven, dus ook het aantal!!! Er wordt gecontroleerd of de artikel groep, aangegeven in het Excel bestand bestaat, zo nee wordt dit aangemaakt zonder waarden voor artikel groep omschrijving. Het is ook mogelijk om het import bestand te laten controleren zonder de gegevens te importeren. Hiervoor dient men het vinkje naast de Opladen knop aan te vinken : Het aantal correcte lijnen wordt getoond als Aantal artikelen gecontroleerd

20 Edit gebruikers Velden : - Groep nr : uniek nummer van de artikelgroep - Netto vk prijs : netto verhuur prijs per dag - Omschrijving : tekstomschrijving van de artikel groep Edit gebruikers Velden : - Gebruikers naam : naam van de gebruiker - Paswoord : in log paswoord - Web : gebruiker heeft toegang tot de website - Mob : gebruiker heeft toegang tot de mobiele applicatie op de PDA - Gebruikers type : rechten van de gebruiker voor de website

21 Edit opmerking De opmerkingen worden op de PDA geladen, en worden gebruikt bij de annulatie. Enkel gewijzigde opmerkingen worden op de PDA geladen, om het dataverkeer te beperken. Belangrijk : de eerste opmerking moet steeds een blanco opmerking zijn.

22 Edit feestdagen Velden : - Datum : datum van de feestdag, moet uniek zijn. - Opmerking : vrije tekst, kan worden gebruikt om aan te geven welke feestdag het betreft Dagen worden gesorteerd op datum. Het is ook mogelijk om in 1 keer alle feestdagen te vegen voor de gekozen datum (Datum). Kies eerst de datum, en druk vervolgens op de knop

23 Overzicht contract Met deze functie is het mogelijk een verhuur, die bezig is op de PDA, te tonen. Enkel de verhuren op een contract dat nog niet is afgesloten zijn zichtbaar. Een verhuur wordt afgesloten op de PDA door in het handtekening scherm op Afronden te drukken. Eenmaal afgerond is het verhuur niet meer zichtbaar in dit scherm. Het scherm wordt iedere 2 seconden automatisch ververst. Op die manier worden de bijgevoegde verhuren getoond in de lijst en kan men op een groot scherm volgen wat er op de PDA wordt geregistreerd. Werking : - Keuze van het contract nummer - Druk op Resultaat - In de order dropdown worden alle openstaande orders (op datum) getoond. Voor meer details over orders zie mobiele handleiding. - Kies een order en druk op resultaat. Lijst wordt automatisch bijgewerkt

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC

Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Technische nota AbiFire Rapporten maken via ODBC Laatste revisie: 23 januari 2018 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 2 2 Systeeminstellingen in AbiFire... 3 2.1 Aanmaken extern profiel... 3 2.2 Toewijzing extern

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Handleiding Urenstaat Applicatie

Handleiding Urenstaat Applicatie Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Professional... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Uren boeken en declaraties indienen... 3 1.2 Maandstaat... 3 1.3 Geboekte uren printen en gereed melden... 3 1.4 Jaaroverzichten...

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN

UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN UW EVENEMENT AANKONDIGEN BIJ UIT IN VLAANDEREN Ga naar de website : www.uitinvlaanderen.be Kies om in te loggen indien je reeds geregistreerd bent, of maak een nieuwe login via registreer hier Eenmalige

Nadere informatie

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobileSales. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Opstarten Start > Programs Kies nu MobileSales Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Startup scherm Alle data wordt opgeladen uit het vastgeheugen van de PDA en voorbereid om

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Beknopte handleiding SQ Vieuw software

Beknopte handleiding SQ Vieuw software Beknopte handleiding SQ Vieuw software Het startscherm met de verschillende opties: - Logger Set-up : het programmeren van de datalogger naar een gewenste configuratie - Download Data: het halen van data

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie 2 Inhoud 1 Via de menu SPORTIEF... 3 2 Het overzicht... 3 3 Nieuwe aanwezigheden invullen... 4 3.1 Niet van toepassing... 4 3.2 De

Nadere informatie

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden.

School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. School: richt je school in Voor dat leerkrachten kunnen bestellen moet je school ingericht worden. De leerkrachten moeten een correct e-mailadres hebben en een paswoord. je kan dit aanpassen van de lijst

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding

Mobile Service Request : handleiding Mobile Service Request : handleiding bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt dan automatisch

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2.

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2. Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 04-07-2016 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.0 Status: Concept Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer

Nadere informatie

Handleiding Magento - Asperion

Handleiding Magento - Asperion Handleiding Magento - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur

Nadere informatie

Expert/M Plus. Importeren saldibalans uit Excel.

Expert/M Plus. Importeren saldibalans uit Excel. Expert/M Plus Importeren saldibalans uit Excel www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 2 WERKING IN EXPERT/M PLUS... 2 DE STRUCTUUR VAN DE SALDIBALANS IN MS EXCEL... 3 DE HOOFDING... 3 DE SALDIBALANS...

Nadere informatie

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be

Handleiding vereniging: Knop Admin club. Handleiding verenigingen anons.be Handleiding vereniging: v130319 Log aan met je gebruikersnaam en paswoord via: www.anons.be Als administrator zou je onderstaande groene knoppen moeten zien, indien deze niet zichtbaar zijn gelieve dan

Nadere informatie

voor de clubs

voor de clubs www.vyflink.be voor de clubs Jo Vandendriessche www.jvd-solutions.be 02-01-2008 V2 (wijzigingen ten op zichtte van V1 zijn aangebracht in het rood) Inhoud: 1. De inlog pagina...2 2. De ledenlijst...3 2.1.

Nadere informatie

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER Bedrijven toevoegen aan het Risico Register Er bestaan verschillende manieren om bedrijven aan het Risico Register toe te voegen. Handmatig Wanneer u een rapport

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS)

Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Gebruikershandleiding scannen personeelsdossiers (PaXS) Inhoudsopgave Bestanden uploaden... 2 Omschrijving upload applicatie... 2 Bestanden uploaden... 3 Bestanden verwerken... 5 Omschrijving PaXS applicatie...

Nadere informatie

Mobile Service Request : handleiding voor de melder

Mobile Service Request : handleiding voor de melder Mobile Service Request : handleiding voor de melder bewaard op 30-11-2018 1 1. Meldingen in de Mobile Service Request app (MSR) Opgelet: inloggen kan niet tegelijk in web en app. Een van de twee wordt

Nadere informatie

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk

Opstarten. Start > Programs. Kies nu MobRentIT. Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Opstarten Start > Programs Kies nu MobRentIT Nadat het programma 1x is opgestart staat het ook in de startbalk Login scherm Functies login scherm Gebruikersnaam ingeven - drukken om een lijst van gebruikers

Nadere informatie

10: Statistieken en rapportages met Excel

10: Statistieken en rapportages met Excel 10: Statistieken en rapportages met Excel 1. Omschrijving van deze functie Met PlanningPME heeft u de mogelijkheid om verschillende typen rapporten te maken: Statistieken die geproduceerd worden door de

Nadere informatie

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402

Handleiding. Visual Planning. Visual Planning Pagina: 1 Versie: 06031402 Handleiding Visual Planning Visual Planning Pagina: 1 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk Pagina 1. Introductie. 5 1.1. Hartelijk Welkom. 5 1.2. Configuratie van Planning. 6 2. Planning. 7 2.1. Planbord inrichten.

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS Inleiding Wanneer dient u gebruik te maken van een handmatige excel voor het aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

S A N I T R A C E BESLAG. Versie 1.0

S A N I T R A C E BESLAG. Versie 1.0 S A N I T R A C E BESLAG Versie 1.0 25 oktober 2008 1 INHOUDSOPGAVE 1. Beslag identificeren... 3 2. Beheer beslag Creatie... 5 2.1. Creatie vanuit de inrichting... 5 2.2. Standaardwaarden... 6 2.3. Velden

Nadere informatie

In de tabel hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende velden die kunnen voorkomen in uw import-bestand.

In de tabel hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende velden die kunnen voorkomen in uw import-bestand. Algemeen Met behulp van deze handleiding zal u leren hoe u een bestand in het juiste formaat kan aanmaken en importeren naar uw winkelwagen. U zal merken dat dit zeer weinig moeite vergt en u op die manier

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

Handleiding. Leveranciersimport voor:

Handleiding. Leveranciersimport voor: Handleiding Leveranciersimport voor: MatrixKozijn - Leveranciersimport MatrixKozijn maakt intensief gebruik van artikel- en prijsinformatie van toeleveranciers. De module Leveranciersimport is ontwikkeld

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013

Gemeente Haarlemmermeer. Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP. Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Gemeente Haarlemmermeer Leer zelf je nieuwsbrief maken in YMLP Opgesteld door: drs. Mariska I.R. Franse Datum: 6 en 11 juni 2013 Nwsbrf.nl Office @ Igluu Jansdam 2a 3512HB Utrecht 06 447 08 349 info@nwsbrf.nl

Nadere informatie

Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten.

Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. Evenement: Kandidaat: Gebruiker: Klaarzetten toets: toets/examen medewerker

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Betaalbestanden (CLIEOP03 Export) Easy-work Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen algemeen...3 Instellingen

Nadere informatie

KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT

KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT Gebruikershandleiding ScanGreen Webportaal Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Het ScanGreen Webportaal... 3 2 User Management... 4 2.1.1 Aanmaken en beheren van gebruikersprofielen...

Nadere informatie

Handleiding Update Update

Handleiding Update Update Update 3.17.0 1 Overhalen documenten van offerte bestelbon levering - factuur.. 2 1.1 Overhalen documenten... 2 1.2 Documenten van meerdere leveranciers/klanten selecteren.... 4 2 Afboeking openstaande

Nadere informatie

Document. Name: Systemhound 2007 Getting started guide. Created: Roel van Baaren Raxco Software 7 April Revisions:

Document. Name: Systemhound 2007 Getting started guide. Created: Roel van Baaren Raxco Software 7 April Revisions: Document Name: Systemhound 2007 Getting started guide Created: Author Date Roel van Baaren Raxco Software 7 April 2008 Revisions: Author Date 1 Index Index... 2 Installatie van Systemhound 2007 server...

Nadere informatie

Proef/Wedstrijd beheer - 1

Proef/Wedstrijd beheer - 1 Proef/Wedstrijd beheer Zodra een proef of wedstrijd is goedgekeurd en open is gesteld kunt u de inschrijvingen en uitslagen beheren via het proef/wedstrijd menu op My ORWEJA De gebruikte gegevens in deze

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0

Handleiding registratiesysteem Kleuterplein. versie 1.0 Handleiding registratiesysteem Kleuterplein versie 1.0 september 2012 1 Inhoudhoudsopgave 1. Het belang van registreren Pagina 3 2. Systeeminstellingen Pagina 4 3. De leerdoelenregistratie Pagina 5 4.

Nadere informatie

HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding

HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding HTA Software - Klachten Registratie Manager Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Opstarten en inloggen, overzicht startscherm, uitleg symbolen Hoofdstuk 2: aanmaken relaties Hoofdstuk 1: Opstarten

Nadere informatie

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda...

Handleiding Magister voor personeel 2. Inloggen in Magister... 3. Leerlingen... 5. Cijfers... 8. Aanwezigheid... 11. Personeel... 12. Agenda... Assen, augustus 2013 Handleiding Magister voor personeel 2 Inhoud Inloggen in Magister... 3 Leerlingen... 5 Cijfers... 8 Aanwezigheid... 11 Personeel... 12 Agenda... 12 Beheer... 12 Handleiding Magister

Nadere informatie

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be

HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS. Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Financiële administratie en aankoopdienst HANDLEIDING : BESTELLINGEN INBRENGEN IN RAPTOOLS Log in op url : https://raptools.vub.ac.be Inloggen gebeurt met de inlog (vb.nverheye) en paswoord van het Rekencentrum

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Milieuvergunningen in FMIS

Milieuvergunningen in FMIS Milieuvergunningen in FMIS 1. Algemeen Elk schooldomein dient verplicht over één of meerdere milieuvergunningen te beschikken. Deze vergunningen zijn gekoppeld aan een domein zelf of aan bepaalde installaties;

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager)

Siemens Industry Mall. Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Siemens Industry Mall Administratie handleiding voor Administrator Vennootschap (CM Company Manager) Page: 1 of 16 Inhoudstafel 1 VOORWOORD...3 2 GEBRUIKERSADMINISTRATIE...4 2.1 Creatie van een nieuwe

Nadere informatie

Automatische Installatie op IIS server

Automatische Installatie op IIS server Automatische Installatie op IIS server In de map Web staat het installatiebestand : Je kan de install starten door het aanklikken van het msi bestand vanuit Verkenner. Na installatie is steeds een manuele

Nadere informatie

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen.

1. Doel - Het door de klant via een webapplicatie invoeren van zijn/haar orders in het TMS systeem van van Reenen. ID WI1.08.07 Omschrijving Orderintake online order entry Proces P 1.08 Trefwoorden Aslas; Online Order Entry Beschreven door Laurens van Oostenbrugge Datum 22-05-2012 Activiteit Transport Versie TranspasOnline

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

1 1: Algemene informatie

1 1: Algemene informatie 0 INHOUDSOPGAVE 1. Algemene informatie 2. Leerlingen-programma 3. Docenten-programma Algemene setup toetsen Overzicht uitleningen Producten Toets en Resultaten Barcodes 0-1 1 1: Algemene informatie Met

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK:

HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK: HANDLEIDING DIGITAAL LOGBOEK (INTERACTIVE JOURNAL) VERSIE BUILDING BLOCK: 1.1.3695 3 juni 2013 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Proces... 4 Beschikbaar stellen... 4 Hoe... 5 Invullen logboek door student...

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC

Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC Technische nota AbiFire5 Rapporten maken via ODBC Laatste revisie: 29 juli 2009 Inhoudsopgave Inleiding... 2 1 Installatie ODBC driver... 2 2 Systeeminstellingen in AbiFire5... 3 2.1 Aanmaken extern profiel...

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding e-legalisatie publieke website

Handleiding e-legalisatie publieke website Handleiding e-legalisatie publieke website Inhoud Een legalisatieaanvraag voorleggen... 2 Een legalisatieaanvraag wijzigen... 3 Betalen/Weigeren te betalen... 4 Details van de legalisatie... 5 Een nieuw

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding Financieel

Handleiding Financieel Handleiding Financieel Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Financieel...3 1.1 Grootboekschema...3 1.1.1 Grootboek verdichtingen...3 1.1.2 Invoeren kostenposten(grootboek nummers)/

Nadere informatie

Handleiding OFB WebModules

Handleiding OFB WebModules Handleiding OFB WebModules voor Exact Datum Versie Copyright : 4 mei 2009 : VERSIE 2.0 OFB Software 2009 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Uw webshop koppelen aan uw Exact administratie... 3 3 ARTIKELEN

Nadere informatie

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt

Handleiding. Webtoepassingen. Juli/2014. Vzw Stijn Breugelweg Overpelt Handleiding Webtoepassingen Juli/2014 Vzw Stijn Breugelweg 200 3900 Overpelt Inhoudsopgave 1. AANMELDEN... 1 1.1. Authenticatiekeuze... 1 1.2. Aanmelden met identiteitskaart... 1 1.2.1. Kaartlezer installeren...

Nadere informatie

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden:

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: MATRIXKOZIJN VERSIE 3.17.0 IMPORTMODULE Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: Selecteer de Leverancier 1) Selecteer de gewenste leverancier en kies voor

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 64098 Auto resize image geeft zwarte randen indien de achtergrond transparant is Gecorrigeerde functionaliteit Als bepaalde types afbeeldingen

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER

AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER AAN DE SLAG MET DE QDAC AUDITFILE VIEWER INHOUD Inleiding... 2 Het uiterlijk van QDAC light... 2 Bestandsformaten... 2 Standaardanalyses... 3 Filters en knoppen... 3 De rode draad... 4 Openen van een Auditfile...

Nadere informatie

SecureLink Customer portal handleiding

SecureLink Customer portal handleiding Inhoudsopgave SecureLink Customer portal handleiding 1. Inloggen in de customer portal 2. Een gebruiker aanmaken 3. Een case aanmaken 4. Een case verder opvolgen 1. Inloggen in de Customer portal Om in

Nadere informatie

Configuratie van de Website

Configuratie van de Website Configuratie van de Website 13 augustus 2013 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Configuratie website 2 1.1 Instellingen in Wisa............................... 2 1.1.1 Profielen aanmaken...........................

Nadere informatie

Handleiding Vervoerder

Handleiding Vervoerder Vervoerder Hoogstaande service naar uw klant, tijdsbesparing voor uw planning, gemak voor de chauffeur en kostenbesparend voor uw bedrijf. Web: www.easytrans.nl Mail: info@easytrans.nl Tel: 085-0479 475

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Handleiding HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Instructie toetsresultaten ESIS overzetten naar Excel.

Instructie toetsresultaten ESIS overzetten naar Excel. Instructie toetsresultaten ESIS overzetten naar Excel. Om de (leerling/school)opbrengsten in beeld te brengen afgezet tegen de schoolstandaarden is het mogelijk om de individuele toetsresultaten van ESIS

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie

Manual Ingave Inkoopovereenkomst

Manual Ingave Inkoopovereenkomst Manual Ingave Inkoopovereenkomst 1. Login - URL: http://s-bsc.com/rcmpsnl - Gebruikersnaam: geef je login in - Wachtwoord: geef het wachtwoord in - Selecteer Inloggen Ricoh handleiding ingave inkoopovereenkomst

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite

WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite WERVINGSPAKKET Handleiding voor medewerkers Wervingspakket Lite Inhoudsopgave Inleiding... 3 De leeswijzer en omschrijving van de algemene elementen... 4 Inloggen in de applicatie... 5 Het inloggen in

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Relaties. Inhoud

Handleiding Relaties. Inhoud Handleiding Relaties Inhoud 1 Relatiebeheer... 1 1.1 Relaties... 1 1.1.1 Relaties > Relaties > Zoeken... 1 1.1.2 Relaties > Relaties > Toevoegen... 8 1.1.3 Relaties > Relaties > Importeren... 8 1.2 Nieuwsbrieven...

Nadere informatie

EX:plainIT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten.

EX:plainIT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. EX:plainIT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. Evenement: Kandidaat: Gebruiker: Klaarzetten toets: toets/examen medewerker

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Pool Service B.V. 2016

Pool Service B.V. 2016 Werkinstructies Pool Service B.V. 2016 Contents 1. Leveranciers... 3 1.1 Inloggen en wachtwoord wijzigen... 3 1.2 Orders plaatsen... 3 1.3 Orders wijzigen en transacties terugvinden... 4 1.4 Order annuleren...

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Handleiding. www.traindb.nl. 2015,vanderWaalWebdesign

Handleiding. www.traindb.nl. 2015,vanderWaalWebdesign TrainDatabase Handleiding www.traindb.nl 2015,vanderWaalWebdesign Inhoudsopgave 1 Ingebruikname van Train Database... 2 2 Mijn modeltreinen... 3 2.1 Het hoofdscherm... 3 Categorieën... 3 Overzicht... 3

Nadere informatie

Handleiding Centix Cloud (WEB)

Handleiding Centix Cloud (WEB) Handleiding Centix Cloud (WEB) Om te beginnen dient er ingelogd te worden op de website: https://klantnaam.centix.com Login op de website (KLANTNAAM.centix.com) en klik op een knop om in te loggen: Via

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie