Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze"

Transcriptie

1 servicemenu

2 Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.

3 ONTDEK de salon & spa services die schoonheid, welzijn en milieubewustzijn combineren. ERVAAR Aveda s high-touch filosofie, haarkleuring die tot 95% natuurlijk is, haarverzorging, huidverzorging, lichaamsverzorging en make-up. BEREIK de look die u wenst dankzij onze kleurspecialisten en stylisten die uitzoeken wat best past bij uw levensstijl.

4 HAARKLEURING Ervaar puur op maat gemaakte haarkleuring met plantenextracten in de plaats van petrochemicaliën. Haarkleuring van Aveda beantwoordt alles wat je van een natuurlijke haarkleuring verwacht: van een volledige grijsdekking tot een sprankelende heldere kleur. Laat het haar onbeschadigd, en maakt het glanzend en gezond. Je krijgt een kleuradvies op maat waarbij je de keuze krijgt tussen permanente haarkleuring of een verzorgende semipermanente kleuring. Met natuurlijke ingrediënten*, waaronder gecertificeerde organische oliën, geven we je de meest gezonde en unieke haarkleuring. Full spectrum kleuring... vanaf 46,50 Highlights 10 stuks... vanaf 34,95 Highlights 20 stuks... vanaf 40,15 Highlights 30 stuks... vanaf 53,55 Glossing treatment... vanaf 46,50 Een 99% natuurlijke behandeling met een heerlijk lavendel aroma. Kies uit een doorschijnende gloss voor optimale glans of voor een gepersonaliseerde kleur gloss om uw haarkleur beter laten uit te komen met meer glans. * op basis van platen en petroleumvrije mineralen

5

6

7 KNIPPEN EN STYLING Onze filosofie is gepersonaliseerde creativiteit. Ons innovatief team van stylisten zal een look creëren die bij jou en je levensstijl past. Wassen, knippen en blowen... 27,80 Vrouwen Wassen knippen en blowen... 16,10 Mannen Föhnen... 23,40

8 HAARBEHANDELINGEN Neem een moment om te ontspannen en laat uw haar wassen. Je hoofd is een ecosysteem. Haar en hoofdhuid werken in harmonie door energie en voedingsstoffen te delen om zo de ideale omgeving te creëren voor gezond haar. Zoals de omgeving van de aarde, moet je hoofdhuid in balans zijn en goed voor gezorgd worden. Wanneer deze uit balans is, moet het terug gezond gemaakt worden. Scalp detox... 27,20 vanaf 20 minuten (bevat een hoofdhuid massage) Scalp balance... 27,20 vanaf 20 minuten Moisture behandeling... 27,20 vanaf 20 minuten Botanical haar- en hoofdhuid... 60,30 vanaf 45 minuten (föhnen inbegrepen)

9

10 WELZIJN Aveda producten en Spa behandelingen zijn gericht op het herstellen van de natuurlijke balans van je huid en lichaam volgens Ayurvedische principes. Aveda noemt dit Elemental Nature. Elemental Nature is gebaseerd op de gedachte dat ons universum opgebouwd is uit vijf elementen: ruimte lucht vuur water aarde Invloeden vanuit onze omgeving, alsmede emotionele factoren zoals stress, disbalans en toxiciteit kunnen ervoor zorgen dat deze elementen uit de natuurlijke balans raken, waardoor de conditie van onze huid, ons lichaam en onze emoties aangetast worden. Wij geloven in het belang van het herstellen van innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid door middel van onze holistische benadering, waarbij de natuurlijke balans van deze vijf elementen hersteld wordt. De vijf zintuigen (zicht, gehoor, geluid, smaak en de tastzintuigen) worden aangewakkerd door een combinatie van het gebruik van aroma s van pure essentiële oliën, unieke op planten en bloemen gebaseerde producten en onze high-touch benadering. U bepaalt vooraf de duur van je behandeling, bijvoorbeeld 30, 60, 90 of 120 minuten. In een persoonlijk consult stelt onze schoonheidsspecialiste vervolgens met je de behandeling samen, afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeftes, mogelijk tijdens een heerlijk voetenbad. Onze Sensory Journey ondersteunt de keuze voor die aroma s welke je innerlijke en uiterlijke balans kunnen herstellen. Je ontvangt een persoonlijk advies voor de keuze van producten, exfoliatie, en dieptereiningsmethoden, alsmede de toepassing van diverse massagetechnieken.

11

12 AVEDA GELAATSBEHANDELINGEN elemental nature customised facial 30 min 40,60 75 min 83,50 90 min 106,60 Elemental Nature behandelingen worden afgestemd op je persoonlijke wensen en de behoeftes van je huid. Deze gepersonaliseerde behandeling vormt een weldadige intro-ductie van onze unieke op bloemen en planten gebaseer-de producten met toepassing van etherische oliën om uw natuurlijke balans te herstellen. Specifieke Aveda verzorgingen 30 min 40,60 75 min 83,50 90 min 106,60 Outer Peace Blemish Relief Facial Geheel volgens Aveda s holistische visie worden in deze behandeling zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne behandeld. Na een consultatie volgt een milde exfoliatie, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid in het gezicht wordt verminderd door stress verlagende massagetechnieken. Tevens krijg je persoonlijke lifestyle en voedingsadviezen. Voor een maximaal effect adviseren wij te starten met een kuur van 3 behandelingen en de Outer Peace productlijn dagelijks thuis te gebruiken. Botanical Skin Resurfacing Facial Aveda gaat voorbij aan microdermabrasie met een natuurlijk alternatief. Unieke behandelingstechnieken en de toepassing van Aveda s Tourmaline productlijn, zorgen voor een geëgaliseerd huidoppervlak en een zichtbaar jongere uitstraling zonder schadelijke bijwerkingen. Voor een maximaal effect adviseren wij te starten met een kuur van 3 behandelingen. Enbrightenment Brightening Facial Met de Aveda s EnbrightenmentTM huidverzorging ervaar je door middel van Aziatische massagetechnieken een diepe ontspanning tijdens deze innovatieve behandeling. Je huid zal opnieuw gezonder functioneren. Vervelende verkleuringen in de huid die veroorzaakt zijn door hyperpigmentatie verminderen en de helderheid wordt bevorderd. Het resultaat? Een stralende huid en een prachtig egale teint. Voor een maximaal effect adviseren wij te starten met een kuur van 3 behandelingen,

13 Green Science Anti-Ageing Facial Green ScienceTM verstevigt de huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes en verzacht de huid. Deze unieke gezichtsbehandeling combineert high-tech planttechnologie met high-touch huidtherapie o.a. door 5 fasen massagetechnieken om je huid te vernieuwen en te laten herstellen. Je geeft aan waar in je gezicht, hals en decolleté je het meest aandacht nodig heeft, wij zorgen voor een ontspannende ervaring die je huid jeugdiger maakt. Voeg een supplement aan je behandeling toe met extra aandacht voor de ogen, het lipcontour, hals, decolleté of de handen tijdens uw Green ScienceTM Skin Renewing Treatment á 75 min 83,50 Perfecting Plant Peel 30 min 40,60 3 behandelingen 115,00 Ons Perfecting Plant PeelTM Thermal Facial Masque zorgt voor een zachter, gladder huidoppervlak met zichtbare verbetering van de huidstructuur door actieve verwijdering van dode huidcellen, vermindering van oppervlakkige lijn-tjes en rimpels, egalisatie van de huidteint en verfijning van de poriën welke zodoende een jeugdige uitstraling van de huid herstellen. Deze behandeling creëert gelijke resultaten als een 30% glycol peeling, echter zonder roodheid en irritatie te veroorzaken. Green Science Skin Renewing 90 min 106,60 3 behandelingen 299,00 Combineer een Green ScienceTM Skin Renewing Facial met onze Perfecting Plant PeelTM voor een optimaal resul-taat op het gebied van anti-veroudering en huidverzor-ging. Deze effectieve behandeling zorgt voor optimale exfoliatie van de huid en focust zich op vermindering van fijne gezichtslijntjes en rimpels, met een revitaliserend huidresultaat. Enbrightenment met Perfecting Plant Peel 90 min 106,60 3 behandelingen 299,00 Combineer een EnbrightenmentTM Brightening Facial met onze Perfecting Plant PeelTM voor de ultieme verzorging van hyperpigmentatie. Deze effectieve behandeling zorgt voor optimale exfoliatie van de huid en focust zich op de vermindering van hyperpigmentatie, met een stralende teint en een meer egale huidskleur als resultaat. Een kuur van 3 behandelingen wordt aanbevolen.

14

15 Aveda massage Elemental Nature Massage 30 min 51,00 75 min 95,60 90 min 133,85 Een gepersonaliseerde massage ter vermindering van fysieke spanningen en mentale stress, met aandacht voor nek, schouders en rug. Algemene vermoeidheid wordt behandeld door de toepassing van pure etherische oliën en diverse massagetechnieken die je fysieke en mentale behoefte tegemoet treden. Chakra Balancing Massage 30 min 51,00 75 min 95,60 De Chakra Balancing Massage is een innovatieve behandeling die zich focust rond de Chakra centra. Deze behandeling, uitgevoerd met de speciale Aveda Chakra Balancing Blends, is opgebouwd uit diverse massagetechnieken: Deep Tissue massage voor de rugspieren en Chakra Reflexologie massage voor de voeten. Tevens wordt behandeld op energetisch niveau en wordt de gast - indien gewenst-, begeleid door een meditatie om de gevolgen van stress te verminderen, spierspanning te verlagen en het energetisch niveau te versterken. Fusion Stone Massage 30 min 51,00 75 min 95,60 Ervaar de aromatische kracht van Aveda s samenstellingen van Pure bloemen en plantenextracten in combinatie met een Hot Stone massage. Je favoriete aroma zal Je zintuigen prikkelen, terwijl de toepassing van warme en koude stenen in combinatie met diverse massagetechnieken actief de balans in je lichaam zullen herstellen en een optimale ontspanning bevorderen.

16 AVEDA LICHAAMSBEHANDELINGEN Caribbean therapy body treatment Verjongende en voedende behandeling die gebruik maakt van genezende aanraking in combinatie met plantaardige ingrediënten van de Caraïben om zo innerlijke rust en lichamelijk welzijn te creëren. Dry room version 90 min 133,85 Deze behandeling start met een droge lichaamsexfoliatie, gevolgd door een ontgiftende en verzachtende rug- en voetpakking op basis van algen. Een hoofdhuiden gezichtsmassage alsmede onze herstellende lichaamsmassage zorgen voor een complete ervaring geïnspireerd op het tempo van de Caraïben. Caribbean therapy body Scrub 60 min 83,50 Een stimulerende lichaamsexfoliatie met toepassingen van de geneeskrachtige werking van plantaardige ingrediënten en massage technieken vanuit de Caraïben om uw huid en zintuigen te revitaliseren. Deze op de Caraïben geïnspireerde behandeling omvat een volledige lichaamsscrub en een voet- en lichaamsmassage welke u volledig gerevitaliseerd zal laten voelen. Essential Back Treatment 60 min 83,50 Samengesteld om de zuiverheid en balans in de huid van uw rug te herstellen. Deze behandeling concentreert zich op reiniging, exfoliatie, rug massage en maskertherapie. Een ideale behandeling wanneer u last heeft van onzuiverheden, van uitdagingen van de huid bij seizoen veranderingen of voorafgaand aan een bijzondere gelegenheid. Rosemary Awakening Body Wrap 60 min 95,60 Vernieuw je lichaam en geest met deze verkwikkende en voedende, droge pakking. Essences van rozemarijn en pepermunt worden toegepast samen met een droge lichaamsexfoliatie, acupressuurtechnieken, alsmede hoofdhuid-, lichaams- en voetmassages welke uw lichaam volledig revitaliseren.

17 Aqua Polish 60 min 95,60 Complete lichaamsexfoliatie en verfijning van uw huid door elementen uit de zee zoals Dode Zee-zouten samen met huid verbeterende oliën. Het resultaat is een zachte, gepolijste huid. Aveda verzorgings-supplementen Revitaliserende oogbehandeling 10 minuten = v.a. 26,25 - Concentreert zich op vermindering van fijne lijntjes, zwellingen en donkere verkleuringen in de delicate zone rondom de ogen. Supplement voor iedere gezichts-, lichaams- of massagebehandeling. Perfecting Plant Peel 30 minuten = v.a. 40,60 - Bereik huidresultaten identiek aan een 30% Glycol behandeling, zonder bijkomende roodheid en irritatie. Voor een optimaal resultaat toe te voegen aan iedere Elemental Nature gezichtsverzorging of een Essential Back Treatment.

18 AVEDA HAND- EN VOETBEHANDELINGEN Aveda spa manicure 30 min 40,60 Deze specifieke verzorging revitaliseert de conditie van je handen door de toepassing van technieken zoals vijlen, exfoliatie, verwijderen van nagelriemen en een uitgebreide massage. Met toepassing van unieke Aveda producten op basis van pure bloemen en planten extracten, wordt de conditie van je nagels, nagelriemen en handen zichtbaar zachter en egaler. Je kunt kiezen voor de bewerking van de nagels met een glansvijl of de toepassing van een nagellak naar keuze. Caribbean Therapy Hand 30 min 40,60 Een revitaliserende verzorging voor uw handen met de toepassing van de geneeskrachtige plantaardige ingrediënten van de Caraïben om de conditie van je nagels, nagelriemen en handen te verbeteren. Een bijzondere combinatie van exfoliërende ingrediënten en een warme algenpakking, tezamen met Caribische massagetechnieken verzachten, egaliseren, ontspannen en revitaliseren. Green Science manicure 30 min 40,60 Krachtige, natuurlijke ingrediënten vernieuwen en herstellen zichtbaar de tekenen van veroudering, zin stoppen na veroudering. Huidverbeteringen in zachtheid, teint en helderheid terwijl de huid verstevigd en getonifieerd wordt, verkleuringen bestreden worden en huid-lijntjes en rimpels verminderen met de toepassing van Green Science producten. Bereik optimaal resultaat met de extra toepassing van Aveda s Perfecting Plant Peel, zonder irritatie. Aveda spa pedicure 15 min 24,15 Een bijzondere Aveda spa ervaring waarbij de voeten volledig gerevitaliseerd worden. Beleef hoe spanningen vrijkomen bij de toepassing onze unieke dode zeezouten, warme aroma kompressen, voetreflexologie en massagetechnieken. Tijdens deze behandeling kunt u kiezen voor de bewerking van de nagels met een glansvijl of de toepassing van een nagellak naar keuze. Caribbean Therapy Foot 15 min 24,15 Een revitaliserende verzorging voor je voeten met de toepassing van de geneeskrachtige plantaardige ingrediënten en aanraking van de Caraïben om de conditie van uw nagels, nagelriemen en voeten te verbeteren. Een bijzondere combinatie van exfoliërende ingrediënten en een warme algenpakking, tezamen met caribische massagetechnieken verzachten, egaliseren, ontspannen en revitaliseren.

19

20

21 MANNEN BEHANDELINGEN Gelaatsverzorging voor mannen 30 minuten 40,60 75 minuten 83,50 Focus op exfoliatie, extractie en/of hydratatie. De reinigende rugbehandeling bevat exfoliatie en extractie technieken. Aveda men s manicure 30 minuten 40,60 Inclusief exfoliatie en het verwijderen van nagelriemen. Aveda men s pedicure 15 minuten 24,15 Inclusief exfoliatie, het verwijderen van nagelriemen en dode huidcellen.

22 DAG BEHANDELINGEN Aveda men s experience 94,50 Knipbehandeling - Ervaar onze Sensory Journey met de toepassing van essentiële oliën en een ontspannende rug-, schouder- en nekmassage voorafgaand aan je behandeling. Elemental nature lichaamsmassage - Een gepersonaliseerde massage ter vermindering van fysieke spanningen en mentale stress, met aandacht voor nek, schouders en rug. Aveda vrouwen experience 172,10 Elemental nature facial - Een gepersonaliseerde gezichtsverzorging afgestemd op je wensen en behoeftes. Elemental nature back massage - Een gepersonaliseerde rugmassage afgestemd op je specifieke wensen en behoeftes. Botanical hair therapie moisture - Een intensieve preshampoo wordt aangebracht op het haar, gevolgd door een warm kompres om de hoofdhuid te revitaliseren en het haar te voeden. Föhnbehandeling

23

24 Voor alle boekingen en vragen telefoonnummer: +31 (0) website : adres: Le Mage Breestraat AV Sint Anthonis dinsdag vrijdag 09:00 17:30 zaterdag 09:00 15:00 gesloten op zondag en maandag Le Mage.

de schoonheid, maar overal ter wereld.

de schoonheid, maar overal ter wereld. service menu Onze missie bij aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij aveda streven we ernaar een

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,50. Luxury lady cut 37,50. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,50. Luxury men cut 33,00

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,50. Luxury lady cut 37,50. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,50. Luxury men cut 33,00 Hair Scissor treatment Basic lady cut 28,50 wassen- knippen- drogen Luxury lady cut 37,50 wassen- knippen- föhnen Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen Basic men cut 24,50 wassen- knippen- drogen

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

w w w. e n g e l s c r e a t i o n s. n l

w w w. e n g e l s c r e a t i o n s. n l w w w. e n g e l s c r e a t i o n s. n l Wij gaan voor de beleving In onze Lifestyle Salon hebben we alles onder één dak: haar, haarwerken, makeup, kleding, cityspa, schoonheidssalon, manicure en (medicinale)

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème.

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. info & prijzen Gelaatsverzorgingen GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. ZUIVERENDE GELAATSVERZORGING (45 MIN) 37,00 Reinigen, peeling, vapozone,

Nadere informatie

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00 !QMS!QMS Medcosmetics anti-aging- gezichtsbehandeling. Elke product garandeert kwaliteit op het hoogste niveau, betrouwbaarheid in gebruik en superieure resultaten. De volmaakte huidverzorging behandeling

Nadere informatie

www.profileshairbodyspa.nl

www.profileshairbodyspa.nl www.profileshairbodyspa.nl H A I R Knippen Cutting Level 1 Master Stylist 71, 50 Level 2 Senior Stylist 61, 50 Level 3 Top Stylist 56, 50 Level 4 Stylist 51, 50 Een consult met één van onze haarstylisten

Nadere informatie

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50 Salon Menu ESTEE LAUDER SKINCARE CABINE De Estee Lauder Cabine biedt U alle luxe en comfort voor een zeer ontspannende behandeling! De behandelingen worden aanvullend naar wens verzorgd met een Hot-Stone

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

Welkom in het Balmoral Wellness Center

Welkom in het Balmoral Wellness Center Welkom in het Balmoral Wellness Center Geniet van een moment van ontspanning in ons wellness centrum en ervaar onze uitzonderlijke behandelingen tijdens een verblijf in het Radisson Blu Balmoral Hotel

Nadere informatie

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE

FACETOFACE. your face, your body, your moment AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE FACETOFACE AMSTERDAM FACETOFACE À LA CARTE your face, your body, your moment Neem even heerlijk de tijd voor uzelf bij Face to Face, het schoonheidsinstituut waar u terecht kunt voor de meest professionele

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon NAGELSTUDIO Gell /acryl New set met verlenging ; tips / sjablonen Naturel 65 French / color 69 New set zonder

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als buiten aan werken. Ook geloven

Nadere informatie

Welkom. Thalgo Spa & Beauty

Welkom. Thalgo Spa & Beauty Welkom T Thalgo Spa & Beauty Thalgo Spa & Beauty De Bovenste Molen Thalgo Aan zeewater en algen wordt al jarenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze worden gebruikt om de huid

Nadere informatie

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,00. Luxury lady cut 37,00. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,00. Luxury men cut 33,00

Hair. Scissor treatment. Basic lady cut 28,00. Luxury lady cut 37,00. Exclusive lady cut 47,50. Basic men cut 24,00. Luxury men cut 33,00 Hair Scissor treatment Basic lady cut 28,00 wassen- knippen- drogen Luxury lady cut 37,00 wassen- knippen- föhnen Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen Basic men cut 24,00 wassen- knippen- drogen

Nadere informatie

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak)

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) G E L A AT S V E R Z O R G I N G E N G E R M A I N E D E C A P U C C I N I Huidanalyse & productadvies

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement Prijslijst Sauna Beurtprijs (dagprijs onbeperkte tijd) 25,00 Avondtarief vanaf 19u (niet op vrijdag, zaterdag of vakantieperiodes, zie website) 18,50 10 badenkaart 200,00 20 badenkaart 380,00 Maandabonnement

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure

Pedicure. Nagelcorrecties. MANicure Welkom Mannen kunnen bij Pure Palace terecht voor een uitgebreid gamma aan verzorgingen. Wij streven ernaar jullie zo goed mogelijk te adviseren. Zo genieten jullie van doelgerichte behandelingen in het

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

30 min 29 60 min 48 90 min 65

30 min 29 60 min 48 90 min 65 Relaxation Massage Ontspanningsmassage is voor iedereen, het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stukje ontspanning voor lichaam en geest. 30 min 29 60 min

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

spa en beauty arrangementen

spa en beauty arrangementen spa en beauty arrangementen Spa en beauty arrangementen Moeder & dochter / vriendin verwen arrangement * Uitgebreide THALGO Beaute Marine behandeling of Thalgo anti-ageing gelaatsbehandeling You are never

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR

INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR INSTITUUT LIEVE : VERZORGING VOOR HEM & HAAR MANICURE : volledige verzorging vd handen Manicure / SPA manicure Lakken / vijlen + lakken van de nagels French manicure ( met fijn wit boordje ) PEDICURE :

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen.

Beauty. Jouw schoonheid in goede handen. Beauty Jouw schoonheid in goede handen. Gelaatsverzorging: Quick Facial (25 min): 39 euro: reiniging, peeling, massage Tiener care (50 min): 49 euro (voor de jonge huid tot 16 jaar) Basis gelaatsverzorging

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

ONTHUL EEN STRALENDE HUID Introducing Tulasāra Geavanceerde wetenschap, Ayurvedische kennis, bewezen resultaat

ONTHUL EEN STRALENDE HUID Introducing Tulasāra Geavanceerde wetenschap, Ayurvedische kennis, bewezen resultaat Stressmomenten, slaapgebrek en vermoeidheid kunnen al snel sporen achterlaten op de huid. Er heerst bij velen dan ook een grote behoefte om in het leven meer balans te krijgen en zodoende ook de huid weer

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

Basic lady cut 26,50 Wassen- knippen- drogen- Luxury lady cut 36,00 wassen- knippen- föhnen. Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen

Basic lady cut 26,50 Wassen- knippen- drogen- Luxury lady cut 36,00 wassen- knippen- föhnen. Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen A la carte Scissor treatment HAIR Basic lady cut 26,50 Wassen- knippen- drogen- Luxury lady cut 36,00 wassen- knippen- föhnen Exclusive lady cut 47,50 wassen- knippen- stylen Basic men cut 23,00 wassen-

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

THALGO Spa & Beauty Hoevelaken

THALGO Spa & Beauty Hoevelaken THALGO Spa & Beauty Hoevelaken Spa & Beauty arrangementen Relax Totaal arrangement Kom volledig tot rust en geniet vier uur van totale ontspanning Aanvang 09.00 of 13.00 uur Ontvangst met koffie of thee

Nadere informatie

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00 GELAATSBEHANDELINGEN Sundãri basic face treatment 30 min / 45,00 Een verkorte klassieke gelaatsbehandeling bestaande uit een grondige reiniging en voeding met natuurlijke ayurvedische producten. Ideaal

Nadere informatie

Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist.

Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist. Schoonheidsssalon Voor een doelgerichte schoonheidsbehandeling, speciaal voor U op maat. Raadpleeg uw schoonheidsspecialist. Basis (40 minuten)... E 38,50 Huidanalyse, reinigen, vochtbehandeling, verwijderen

Nadere informatie

10 x Power Wrap 490,00

10 x Power Wrap 490,00 10 x Power Wrap 490,00 Power Plate with personal instructor 5 trainingen 80,00 10+1 gratis 150,00 20+6 gratis 300,00 Power Plate & Massage Na de training op de Power Plate krijgt u een weldoende massage

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare. 1 Prijslijst 2013 Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.be Gelaatsverzorging 2 Voor de gelaatsverzorgingen wordt er gewerkt met

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00 Prijslijst Face [Face essence] 45 min. 45,00 Een heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarbij gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, een heerlijke ontspannende start van de

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015

Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Beauty & Wellness De Hunzebergen Tarieven 2014/2015 Voor heerlijke ontspanning en een complete verzorging van uw lichaam en geest. Ons luxe Beauty & Wellness Center biedt u een tal van mogelijkheden om

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2017 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Spa & Beauty arrangementen

Spa & Beauty arrangementen Spa & Beauty arrangementen Spa & Beauty arrangementen Spa & Beauty arrangementen Relax Totaal arrangement Kom volledig tot rust en geniet vier uur van totale ontspanning Aanvang 09.00 of 13.00 uur Ontvangst

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

PureSkin Schoonheidssalon

PureSkin Schoonheidssalon PureSkin Schoonheidssalon Nieuwsbrief September 2018 Workshop gezichtyoga met Carolien en Femke Bijna is het zover, onze eerste workshop! Femke Hanse van Praktijk Femke Hanse (www.praktijkfemkehanse.nl)

Nadere informatie

Welkom. Thalgo Spa & Beauty

Welkom. Thalgo Spa & Beauty Welkom T Thalgo Spa & Beauty Thalgo Spa & Beauty De Bovenste Molen Thalgo Aan zeewater en algen wordt al jarenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze worden gebruikt om de huid

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandeling 1: Deze behandeling duurt ca. 45 minuten. Prijs: 22,50 Gezichtsbehandeling 2: Wenkbrauwen epileren en verven Wimpers verven Harsen bovenlip, onderkin Onzuiverheden

Nadere informatie

spa en beauty arrangementen

spa en beauty arrangementen spa en beauty arrangementen Spa en beauty arrangementen Moeder/ dochter/ vriendin Verwen arrangement * Uitgebreide THALGO Beaute Marine behandeling Essie Manicure Ontspannende hot stone massage behandeling

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

BELLADONNA. skin hair beauty

BELLADONNA. skin hair beauty BELLADONNA skin hair beauty PRIJSLIJST BELLADONNA skin hair beauty WELKOM! Bij BELLADONNA bieden wij een uniek All-in concept, waarbij beauty werelden samenkomen. Waar het in de Wellness wereld draait

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Overzicht behandelingen en tarieven 2009

Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Alle zintuigen worden geprikkeld door het totale nieuwe concept van geur, kleur en muziek afgestemd per behandeling. Het zuivere water van de Bloemenbeek, door

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

spa en beauty arrangementen

spa en beauty arrangementen spa en beauty arrangementen Spa en beauty arrangementen Nieuw! Stel uw eigen arrangement samen en ontvang 25% korting! 1. Kies een gelaatsbehandeling (keuze uit Vita Marine of Anti-ageing) 2. Kies een

Nadere informatie

Rituals city spa Ontdek onze unieke behandelingen voor dames en heren

Rituals city spa Ontdek onze unieke behandelingen voor dames en heren Rituals city spa Ontdek onze unieke behandelingen voor dames en heren Reis mee naar vervlogen tijden en dompel jezelf onder in een wereld van luxe en ontspanning Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen.

Nadere informatie

BEHANDELINGSKAART Promenade Health Club & Spa

BEHANDELINGSKAART Promenade Health Club & Spa BEHANDELINGSKAART Promenade Health Club & Spa 1 Respect voor de uniciteit van elk individu, is het fundament van onze Spa ervaring. Onze therapieën combineren oude en moderne technieken op een natuurlijke

Nadere informatie

Gelaatsverzorging Dermalogica

Gelaatsverzorging Dermalogica Prijslijst geldig tot en met 31 december 2012. Gelaatsverzorging Dermalogica Korte gelaatsverzorging Duur: ± 30 minuten 30 dubbele reiniging zachte exfoliatie Basis gelaatsverzorging Duur: ± 45 minuten

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie

Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Natural Wellness Fish Spa Massages Schoonheidsbehandelingen Wimperextensions Fysiotherapie Lika staat voor een gezonde huid. De huid weerspiegelt onze gezondheid en daar kunnen we zowel van binnen als

Nadere informatie

Spa & Beauty arrangementen

Spa & Beauty arrangementen Spa & Beauty arrangementen Spa & Beauty arrangementen Relax Totaal arrangement Kom volledig tot rust en geniet vier uur van totale ontspanning Aanvang 09.00 of 13.00 uur Ontvangst met koffie of thee deluxe

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Spa & Wellness centre

Spa & Wellness centre Spa & Wellness centre Bent u toe aan ontspanning? Ga er dan even tussenuit en kom genieten van een relaxdag in ons Spa & Wellness Centre. Onze specialisten leggen u graag in de watten. Geniet van verschillende

Nadere informatie

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95 Webecos Gezichtsbehandeling, afgestemd op uw huid 49,95 60 min. Incl. reiniging, huid analyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen stylen, massage, masker, tijdens masker extra massage,

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Galvanic Spa II System

Galvanic Spa II System Galvanic Spa II System Elektrische zwakstroom of galvanische stroom Galvanische stroom is genoemd naar Luigi Galvani, een Italiaanse arts wiens levenswerk gewijd was aan de studie van het effect van elektrische

Nadere informatie

Wellness. Relax. Beauty

Wellness. Relax. Beauty Wellness Privé sauna Stoomcabine Jacuzzi Zwembad Arrangementen Relax Massages Lichaamsverzoring Beauty Gelaatsverzorging Gelish Pedicure Spraytanning Wellness Sauna-stoomcabine-massagebad-jacuzzi Basis

Nadere informatie

Lijst van behandelingen en prijzen

Lijst van behandelingen en prijzen Lijst van behandelingen en prijzen Hamseweg 52 B 3828 AE Hoogland KVK :31046226 033-258 55 28 IBAN: NL73 ABNA 0458780146 06 41 50 42 35 BTW: NL 090783487 B01 Gezichtsbehandelingen Teenage skin behandeling

Nadere informatie

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak)

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak) Verrekijker 33-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) GELAATSVERZORGINGEN GERMAINE DE CAPUCCINI Huidanalyse & productadvies Jeugdverzorging zuiverende behandeling

Nadere informatie

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Klassieke gezichtsbehandelingen Deluxe gezichtsbehandeling 59,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Basis gezichtsbehandeling 49,50 Oppervlaktereiniging,

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

La Perla. 3 maal Beauty & Wellness onder een dak: Ericson Laboratoire Pharmos Natur O P I

La Perla. 3 maal Beauty & Wellness onder een dak: Ericson Laboratoire Pharmos Natur O P I La Perla 3 maal Beauty & Wellness onder een dak: Ericson Laboratoire Pharmos Natur O P I Gelaatsbehandelingen van Ericson Laboratoire Enzymacid Dankzij de combinatie van micro-dermabrasie, chemische peeling

Nadere informatie

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis

Prijslijst 2016. schoonheidssalon. Al onze producten zijn op natuurlijke basis Uw Prijslijst 2016 schoonheidssalon Al onze producten zijn op natuurlijke basis Bij B-Beautiful bent u van harte welkom voor professionele schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam. Wij streven

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05

BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05 BRUGSESTRAAT 63 8211 AARTRIJKE T. 050 24 05 05 GELAATSVERZORGINGEN BASIC Coup d éclat express Dieptereiniging 45,00 EURO 45,00 EURO CLASSIC Klassieke gelaatsverzorging Een volledige verzorging op maat

Nadere informatie

Gelaatsverzorging jeugd... 35,00 Jeugdverzorging voor jonge acne huidjes. Voorzien van een intense reiniging en verwijderen

Gelaatsverzorging jeugd... 35,00 Jeugdverzorging voor jonge acne huidjes. Voorzien van een intense reiniging en verwijderen Gelaatsverzorgingen Gelaatsverzorging jeugd... 35,00 Jeugdverzorging voor jonge acne huidjes. Voorzien van een intense reiniging en verwijderen van comedonen. Gelaatsverzorging coup d eclat vrouw... 48,00

Nadere informatie