STUDIO BLANCA. ruimte optimaal benut wordt, met aandacht voor uitzicht, privacy, ruimte, licht, ontsluiting en materialen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STUDIO BLANCA. ruimte optimaal benut wordt, met aandacht voor uitzicht, privacy, ruimte, licht, ontsluiting en materialen."

Transcriptie

1 STUDIO BLANCA

2 STUDIO BLANCA Studio Blanca heeft een rijk gevarieerd portfolio waarbij de nadruk op wonen en de woonomgeving ligt. Studio Blanca ontwerpt veel voor particulieren, varierend van verbouwingen, uitbreidingen, woonhuizen tot riante villa s. De woningen die Studio Blanca ontwerpt kenmerken zich door heldere plattegronden, veel licht en een grote ruimtelijkheid. ARCHITECTUUR STEDENBOUW INTERIEUR We ontwerpen woningen met goede plattegronden waarbij de beschikbare ruimte optimaal benut wordt, met aandacht voor uitzicht, privacy, ruimte, licht, ontsluiting en materialen. Studio Blanca creëert samen met opdrachtgevers hun ideale woning. In deze publicatie laten we een aantal woningen zien die we voor diverse opdrachtgevers hebben ontworpen. Nico van Bockhooven

3 Studie Lommerlust Beverwijk

4 Villa Reijn Villa Reijn is een compacte vrijstaande moderne villa op een kavel in Aerdenhout met een verrassende ruimtelijkheid. De grijswit gestucte woning heeft aan de entreekant een elegante eikenhouten entreedeur met een donkergrijze stalen luifel, aan de zuidkant een groot terras overkapt door een beglaasde luifel en aan de oostkant een riante carport.

5

6 Villa Reijn beganegrond verdieping

7 west noord oost zuid

8 Villa Reijn westgevel

9

10 Villa Reijn corridor

11 De vide in de woonkamer en grote hoge ramen geven een rijk gevoel

12 Villa Reijn zuidwest gevel met rechts de natuursteen gevel van de keuken

13 Het terras is bekleed met Padoek en voorzien van een beglaasde luifel met zonweringslamellen. Grote schuifpuien geven toegang tot het terras.

14 Stadsvilla Heemstede Verbouwing en uitbreiding van een gemeentelijk monument aan de Blekersvaartweg te Heemstede, bestaande uit een woonhuis uit 1896 en een voormalige paardenstal uit Centraal in de grote woning is een vide gemaakt waarin trappen en brugdelen de verschillende vloerniveaus met elkaar verbinden. Door de vide met bovenin daklichten in het schuine dak komt het daglicht diep in het hart van de woning. Een nieuwe transparante uitbouw zorgt voor een relatie tussen het interieur van de woning en de tuin. De opdrachtgever: En ik lieg niet dat we vrijwel dagelijks iets zeggen over ons heerlijke huis. Het is vrij briljant wat je hier gedaan hebt!

15 detail van de serre

16 Stadsvilla Heemstede verdieping

17 west oost zuid beganegrond

18 Stadsvilla Heemstede bordes met trappen in de vide

19 Bestaande houten spanten van de stal uit 1660 zijn weer in ere hersteld.en door een donkergrijze kleur geaccentueerd.

20 Stadsvilla Heemstede

21 trap in de vide vanuit de entreehal naar de verdieping. De trap loop door de woonkamer en is aan beide kanten voorzien van gehard glas als doorvalbeveiliging en geluid- en tochtwering

22 Stadsvilla Heemstede De woning bestaat uit 4 verschillende delen uit verschillende tijden (hier 3 zichtbaar) Daar is een 5e eigentijds bouwdeel in de vorm van de serre aan toegevoegde

23 serre met zicht op de riante stadstuin

24 Heilooërdijk Aan de Heilooërdijk in Almaar is een woning gerealiseerd die bestaat uit twee helften die qua maat en schaal passen in het straatbeeld. In de woning verspringen de vloeren van de twee helften en worden ze in het midden door een waterval van trappen met elkaar verbonden. Vides in beide helften van de woning zorgen voor een ruimelijke woning met veel lichtinval.

25

26 Heilooërdijk / Eetkamer / keuken Peil=0 entree en woonkamer

27 masterbedroom/ badkamer Studeerkamer slaapkamers en badkamer

28 Heilooërdijk waterval van trappen overloop op hoogste verdieping zicht op entree vanuit werkkamer

29

30 Wapserveen Op een ruim perceel in Drenthe wordt tussen de bomen met uitzicht op weilanden en heide een riante bosvilla gerealiseerd. In het midden van de villa kom je binnen in een hoge entreehal. Het 80 m2 grote woongedeelte is 3,9 meter hoog en heeft aan de zuid- en westgevel grote verdiepingshoge ramen en schuifpuien die een panoramisch blik op de omgeving bieden. Met de schuifpuien kan de hele zuid-westhoek geopend worden. De kleinschalige opbouw, de horizontale belijning van de daken, de transparantie, de verticale belijning van de puien en toepassing van natuurlijke materialen als hout en natuursteen zorgen ervoor dat de woning zich ingetogen tussen de bomen in het landschap voegt.

31

32 Wapserveen beganegrond

33 oost west zuid en noord verdieping

34 Wapserveen

35

36 Dijkvilla Heerewaarden Twee gekoppelde oude dijkwoningen op de zomerdijk in Heerewaarden worden vervangen door een nieuw te bouwen dijkvilla. Omdat de villa in de uiterwaarden ligt is er een waterdichte basis ontworpen die circa 30 cm boven de hoogst gemeten waterstand ligt. Op het laagste niveau van de woning, aan de voet van de zomerdijk, liggen een aantal slaapkamers met een badkamer. De slaapkamers grenzen aan een patio met muren waarvan de bovenkant ook op de hoogte van de waterdichte basis ligt. Staand in dit niveau kijkt je net boven de waterdichte basis over de dijk naar de rivier. Boven de waterdichte basis ligt de living met keuken. Vanuit de woonkeuken biedt een groot raam een panoramisch zicht op de rivier. De woonkamer, een hoge ruimte waar de kap zichtbaar is, heeft in de zuidgevel vier grote schuifpuien waardoor volop licht naar binnen stroomt en die een prachtig zicht op de uiterwaarden bieden. Op de verdieping ligt een ruimte die als werkkamer of masterbedroom kan fungeren. Grote schuifpuien geven toegang tot twee balkons en bieden ook weer zicht op de rivier en de uiterwaarden.

37

38 Dijkvilla Heerewaarden

39 situatie 1 a 1000 regionale waterkering

40 Dijkvilla Heerewaarden noord zuid

41 peil= bg (peil = o) en verdieping (1550+) kelder (1350-/-) west oost

42 Kerckebosch Bij het ontwerp voor een villa in Kerckebosch te Zeist draait het om ruimte, licht en zicht. Op het langwerpige kavel is een smalle, lange woning gesitueerd die werkt als een lamel en zorgt voor ruimte op het kavel rond de woning, doorzicht over de lengte van het kavel en zicht op de heide. Gangen, trappen en vides creëren ruimte en zichtlijnen in de woning en zorgen voor transparantie en flexibiliteit. Aan de zuidkant ligt de twee lagen hoge woonkamer met hoge glasdeuren. Als de hoge deuren opengezet worden vervaagt de grens tussen binnen en buiten en worden de woonkamer en het terras één ruimte onder een groot dak.

43

44 Kerckebosch De twee verdiepingen hoge tuindeuren bij de woonkamer kunnen volledig geopend worden.

45 zicht over kavel langs woning zicht vanuit de woonkamer op de hei zicht vanuit eetkamer en slaapkamers op de tuin

46 Kerckebosch verdieping

47 oost west beganegrond

48 Kerckebosch

49

50 Zaanse Eilanden Studio Blanca heeft voor de Zaanse Eilanden vier inspirerende voorbeeld woningen ontworpen met aandacht voor functionaliteit, ruimtelijkheid, duurzaamheid en eigentijdse architectuur geinspireerd op de streek. Particulieren kunnen op de Zaanse eilanden een kavel kopen en daar zelf een woning bouwen. Daarbij kunnen ze zelf de breedte van het kavel bepalen. De kleinste breedte is 5,4 meter en de breedte loopt vervolgens telkens met 60 cm op. Om een indruk te geven van de mogelijkheden heeft Studio Blanca voor vier verschillende kavelbreedtes een woning geschetst. Een woning voor het smalste kavel van 5,4 breed biedt door een slimme indeling en plaatsing van de trap verrassend veel ruimte. Dezelfde woning op een kavel van 9 meter breed heeft weer allerlei andere mogelijkheden. Bij een woning op een kavel van 6.6 meter breed kan op eigen terrein geparkeerd worden terwijl er toch een sterke relatie van de woning met de straat is. De woning op een kavel van 10,2 breed biedt vele gebruiksen indelingsmogelijkheden en laat veel ruimte vrij voor de tuin.

51 beeld van een woning van 5,40 meter breed, 6,60 meter breed en 10,20 breed

52 Zaanse Eilanden Kavel 6,6 meter parkeren op eigen terrein Tuingerichte extra hoge woonkamer Woonkeuken boven de parkeerruimte. Vanuit deze transparante ruimte is er zicht op de straat, naar de woonkamer en via de woonkamer ook naar de tuin. 4 tot 5 kamers op de verdiepingen en een bergruimte op de zolder. Kavel 10,2 meter Een hoge tuingerichte en straatgerichte woonkamer, tuingerichte woonkeuken en parkeren in een garage. Ruimtelijke woning met een trap die als een waterval van voor naar achter loopt en de verspringende verdiepingen met elkaar verbindt. Op de verdiepingen 4 slaapkamers, 2 badkamers en een werkkamer / hobbyruimte die door een vide een zichtrelatie met de woonkamer heeft. Deze woning heeft door zijn breedte vele mogelijkheden.

53 Kavel 5,4 meter Parkeren op centrale parkeerplaats Tuingerichte extra hoge woonkamer. In het midden van de woning ligt een trap met korte rechte steken die de in hoogte verspringende verdiepingen met elkaar verbindt. 4 tot 5 kamers, een badkamer en bergruimte op de verdiepingen. De slaapkamer aan de tuinkant heeft een groot dakterras. Kavel 9 meter Parkeren naast de woning. Ruimte voor een uitbouw waardoor er een grote tuingerichte woonkamer gemaakt kan worden of bijvoorbeeld een extra (slaap- of werk) kamer. Straatgerichte keuken. Op de verdiepingen is de woning identiek aan de woning op een 5,4 meter breed kavel.

54 Bosschage Ede Voor een kavel van 526 m2 aan de bosrand in Ede bij de ontwikkeling Op Enka, deelgebied de Bosschage is een vrijstaande woning ontworpen. De opdrachtgevers willen graag een woning met een uitstraling van een loft realiseren binnen een scherp budget. Het uitgangspunt is een eenvoudige, onafgewerkte woning die van binnen een industrieel uiterlijk mag hebben met constructies in het zicht. De opdrachtgevers hechten aan privacy en zoeken wat betreft het beeld een bijzondere woning. Het kavel ligt prachtig in het groen, aan de rand van een bosgebied. Er is een ontwerp gemaakt dat zich richt op dit bos en met het oog op privacy het kavel omsluit. Aan de randen van het kavel is het ontwerp vrij gesloten en laag. Richting het bos wordt de woning met een oplopende kap hoger en de oostgevel die zich naar het bos richt is voor het grootste deel open met veel glas. Het ontwerp is een eigentijdse vertaling van een kapschuur en vormt een karakteristiek beeld in het bosrijke gebied. Net als bij een kapschuur bestaat de draagconstructie uit asymmetrische spanten die in het zicht bijven.

55

56 Bosschage Ede noord zuid

57 beganegrond verdieping oost west

58 Bosschage Ede

59

60 PARTICULIEREN STUDIO BLANCA ARCHITECTUUR STEDENBOUW INTERIEUR Karel Doormanlaan 26 Aerdenhout Postbus AA Overveen

STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design WONEN VOOR PARTICULIEREN

STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design WONEN VOOR PARTICULIEREN STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design Karel Doormanlan 26 - Postbus 9 2050AA Overveen - T 023 7435285 - E info@blanca.nl WONEN VOOR PARTICULIEREN STUDIO BLANCA - Karel Doormanlaan 26-2111XD

Nadere informatie

STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design

STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design STUDIO BLANCA stedenbouw architectuur interieur design Karel Doormanlan 26 - Postbus 9 2050AA Overveen - T 023 7435285 - E info@blanca.nl STUDIO BLANCA - Karel Doormanlaan 26-2111XD Aerdenhout - Postbus

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

ARC Detail Erkerhuis#2. Midlaren, Groningen

ARC Detail Erkerhuis#2. Midlaren, Groningen ARC Detail Erkerhuis#2 Midlaren, Groningen Erkerhuis#2 Midlaren, Groningen naam opdrachtgever: particulier projectarchitect: Haiko Meijer projectteam: René Harmanni realisatie: augustus, 2017 adres: Groningerstraat

Nadere informatie

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k.

ZEIST GRAAF JANLAAN 51. vraagprijs: k.k. ZEIST GRAAF JANLAAN 51 vraagprijs: 799.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 585 m³ Garage carport, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1938 parkeerplaats Kamers 6 Tuin tuin rondom Woonopp. 140 m² Verwarming

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Huis Pinck-Heerkens Verbouwing van de voormalige drukkerij Van Het Vrije Volk en Arbeiderspers tot een particulier woonhuis gelegen in een binnenhof

Huis Pinck-Heerkens Verbouwing van de voormalige drukkerij Van Het Vrije Volk en Arbeiderspers tot een particulier woonhuis gelegen in een binnenhof Huis Pinck-Heerkens Verbouwing van de voormalige drukkerij Van Het Vrije Volk en Arbeiderspers tot een particulier woonhuis gelegen in een binnenhof tussen de Keizers- en Prinsengracht in Amsterdam BogermanDill

Nadere informatie

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP Anna Lindhlaan 7 3446 HT Woerden Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl gmwoerden.nl 895.000 K.K. Ruime woonkamer

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 4425 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer

Nadere informatie

Schuurhuis Jan Bonkes te Aalden

Schuurhuis Jan Bonkes te Aalden "" OUWNVRG datum: 23-11-2012 INHOUD : Ruimtelijke onderbouwing ouwbesluit berekeningen 00 Situatie 01-01 egane Grond 01-02 1e verdieping 01-03 2e verdieping ( opkamer ) 02-01 Doorsnede - 02-02 Doorsnede

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015

dreessen willemse architecten jan campertstraat sg heerlen Villa RV Beesel, 2015 Villa RV Beesel, 2015 Adres: Bussereindseweg 10, 5954 CH, Beesel NL Programma: Villa Oplevering: mei 2015 Architect: Dreessen Willemse Architecten Projectteam: Lars Dreessen, Rob Willemse, Léon Habets,

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste...

De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Tiendschuurpad De Gouverneur Stijlvol en tijdloos wonen aan de rand van Limburgs mooiste... Stater Aan de rand van Limburgs

Nadere informatie

Koudijs Makelaardij Torenstraat 18, 9163 HE NES AMELAND Tel : 0519-543353 Fax : 0519-542858 www.koudijs-ameland.nl info@koudijs-ameland.

Koudijs Makelaardij Torenstraat 18, 9163 HE NES AMELAND Tel : 0519-543353 Fax : 0519-542858 www.koudijs-ameland.nl info@koudijs-ameland. TE KOOP Vraagprijs : 995.000 k.k. Prachtig bij de grote kerk van Hollum gelegen, op slechts 350 meter van het strand, kleinschalig hotel met galerie, woonhuis en zeer fraaie tuin. Dit unieke pand bestaat

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1

00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 00020_16~APPARTEMENT VESTER / 1 Appartement Vester uitbreiding interieur, Amsterdam Programma: een extra verdieping van 50 m2 met werkkamer, een extra ouderslaapkamer en badkamer, een vernieuwde keuken

Nadere informatie

BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde

BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde BROCHURE Van Mentadalaan 21 Rolde Een unieke locatie in Rolde. Een uniek ruimtelijk ontwerp. Een unieke inhoud. Een uniek huis om heerlijk in te leven Een unieke royale kavel. Kortom een onder architectuur

Nadere informatie

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

T E K O O P. Pastoor Verbakelstraat 21 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 21 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen allen gelegen op ruime percelen. De

Nadere informatie

LAAR ontwerp voor kavel 5 Op de Hei (OH5) LAAR wonen op een open plek in het bos

LAAR ontwerp voor kavel 5 Op de Hei (OH5) LAAR wonen op een open plek in het bos ontwerp voor kavel 5 Op de Hei (OH5) wonen op een open plek in het bos wonen op een open plek in het bos We droomden al geruime tijd van een eigen huis toen de kavels in Kerckebosch Zeist werden aangeboden.

Nadere informatie

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten.

disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. disclaimer De tekeningen zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van de woningen. De ingeschreven maten op de tekening zijn circa maten. optie 1 < 186 > < 252 > bijkeuken Bij deze optie is

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland

ARC Detail Erkerhuis#1. Offingawier, Friesland ARC Detail Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Erkerhuis#1 Offingawier, Friesland Het erkerhuis heeft een zadelkap en is met zijn erkerhoofdvorm toegesneden op de locatie: een kavel aan de hoofdweg van

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer lichtinval

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER. 41 b LEEUWARDEN MR. P.J. TROELSTRAWEG

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER. 41 b LEEUWARDEN MR. P.J. TROELSTRAWEG WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 41 b MR. P.J. TROELSTRAWEG LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort herenhuis Type geschakelde woning Ligging in woonwijk Bouwjaar 1931-1944

Nadere informatie

In gesprekken met betrokkenen welke graag in aanmerking komen voor dit soort woningen kwamen de volgende punten naar voren:

In gesprekken met betrokkenen welke graag in aanmerking komen voor dit soort woningen kwamen de volgende punten naar voren: Levensfasen bestendige woningbouw In samenwerking met senioren zijn de afgelopen jaren een aantal plannen ontwikkeld en gerealiseerd, die het predikaat levensfasen bestendige woningbouw mogen dragen. Door

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Riethoven 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Rijksmonumentale langgevelboerderij Walik Een voormalige koeien-

Nadere informatie

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS Prachtig gesitueerd midden in de natuur, grenzend aan De Beerze, een zeer ruim bemeten, karakteristiek uitgevoerd, vrijstaande woonboerderij met inpandige stal-

Nadere informatie

TE KOOP. Brinkstraat K.K DN Denekamp

TE KOOP. Brinkstraat K.K DN Denekamp Brinkstraat 71 69 7591 DN Denekamp TE KOOP 375.000 K.K. Brinkstraat 71 69 7591 DN Denekamp Inleiding Unieke onder architectuur gebouwde vrijstaande woning mét ruim kantoor op loopafstand van centrum Denekamp!

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze De Puttendijk is een rustige laan, mooi gelegen aan de rand van het dorp. De woonomgeving kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing, brede straten en de aanwezigheid van veel openbaar groen. De woning

Nadere informatie

Voorlopig Ontwerp. Rijskade bouwnr.2-3. Nieuwerkerk aan den IJssel

Voorlopig Ontwerp. Rijskade bouwnr.2-3. Nieuwerkerk aan den IJssel Voorlopig Ontwerp 2-onder-1 kap Rijskade bouwnr.2-3 variant 'modern' Nieuwerkerk aan den IJssel 312.002 HD Projectrealisatie VO06 15 april 2010 rijskade _ bestaande situatie luchtfoto's Rijskade 'taverna'

Nadere informatie

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM

PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL 12.04.2016 AMSTERDAM PORTFOLIO ARCHITECTENMARKT ZELFBOUW CAPELLE AAN DEN IJSSEL.04.0 AMSTERDAM Bureau Fraai realiseert projecten op maat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever/gebruiker. Bij elk project wordt er gestreefd

Nadere informatie

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw

Bijlage 1 Situatieschets. Bijlage 2 Perceel. Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 1 Situatieschets Bijlage 2 Perceel Bijlage 3 Plattegrond en foto s bestaande bouw Bijlage 4 Toelichting uitbreiding/ aanbouw en carport/ schuur Bijlage 5 Perceel met uitbreidingen Bijlage 6 Motivatie

Nadere informatie

De Grienden 15 Puttershoek

De Grienden 15 Puttershoek De Grienden 15 Puttershoek In nieuwbouwwijk De Grienden met landelijk uitzicht en rustig gelegen, onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow (bouwjaar 2000) met tuin rondom en aan het water gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs 895.000 k.k.

Vraagprijs 895.000 k.k. Molenwerf 4 te EDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Rust, ruimte, privacy en een werkelijk fantastische ligging direct aan de Purmerringvaart met een riant vrij uitzicht over de weilanden van de

Nadere informatie

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen

BROCHURE Esserhaag 4 Groningen BROCHURE Esserhaag 4 Groningen Op een prachtige woonlocatie, in het geliefde Groningse Helpman, staat deze zeer riante vrijstaande villa. Het beslaat een perceel van 605 m2 en heeft een inhoud van 880

Nadere informatie

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten

MAAR LIEFST 7-KAMERS HOGE KLUSHUIZEN SINT MARIASTRAAT ROTTERDAM. jadearchitecten MAAR LIEFST 7-KAMERS Deze 7-kamerwoning biedt alle ruimte aan een groot huishouden; met de mogelijkheid om te werken aan huis. Je komt binnen in een riante entree. Loop je door, dan kom je in het woon-

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010

Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 Villa van Wanrooij - Geffen Ontwerpboek December 2010 02 Geffen Villa van Wanrooij ontwerpboek december 2010 BvB/ag/BOE7444-002-Geffen Villa van Wanrooij_BRO.indd Dit boekwerk is een samenvatting van het

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen

Nadere informatie

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Jonagold. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Jonagold Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Brochure Parkzijde 8 Groningen

Brochure Parkzijde 8 Groningen Brochure Parkzijde 8 Groningen Royaal & modern vormgegeven stadsvilla met hoog afwerkingsniveau en speelse indeling aan de rand van het kleinschalig nieuwbouwplan op voormalig FC Groningen-stadionterrein

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla

Voorlopig Ontwerp. HuisTuinHuis Willemstad. bureau sla Voorlopig Ontwerp HuisTuinHuis Willemstad bureau sla Colofon project: HuisTuinHuis verbouwing woonhuis Willemstad opdrachtgever: privaat ontwerp: bureausla stedenbouw landschap architectuur Tussen de Bogen

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Rustenburgstraat 31 Puttershoek Rustenburgstraat 31 Puttershoek Uniek! Royaal vrijstaand woonhuis met garage, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op 430m² eigen grond Aangebouwde tuinkamer met extra keuken en toilet Schitterend

Nadere informatie

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n.

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n. Duinhuis Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort 395.000 v.o.n. Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie kunnen echter geen rechten

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Het Elferman 2 Denekamp 20 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Het Elferman 2 Denekamp 20 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Het Elferman 2 Denekamp 20 februari 2017 Vraagprijs: 485.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Op t Pierik staan hoogwaardig afgewerkte woonhuizen en daar is dit herenhuis

Nadere informatie

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K.

TAUTENBURG BL LELYSTAD K.K. TAUTENBURG 36 8219 BL LELYSTAD 595.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 595.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning Bouwperiode

Nadere informatie

Gareelhoek 28, Enschede

Gareelhoek 28, Enschede Gareelhoek 28, Enschede Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 27-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom 37.500 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV

Project Interieur woonhuis In opdracht van particulier Plaats Rotterdam Ontwerp 1997 Realisatie 1997 Uitvoering door Monster Meubel BV Verbouwing van een keuken met toevoeging van enkele kasten. Uitgangspunt bij het ontwerp is dat klassiek en modern een harmonieus geheel kunnen vormen. De keuken is geheel uitgevoerd in wit gelakt mdf

Nadere informatie

BROCHURE Viaductweg 39 Haren

BROCHURE Viaductweg 39 Haren BROCHURE Viaductweg 39 Haren Charmant vrijstaand woonhuis met garage in een groene, landelijke omgeving. De Viaductweg is gelegen halverwege het centrum van Haren en het dorp Glimmen. Kenmerkend voor de

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW

TE KOOP. Jachtlustweg K.K AC Wijckel. H4O makelaardij. Torenstraat BW TE KOOP 459.000 K.K. H4O makelaardij Torenstraat 48 8501 BW 0513-201066 info@h4omakelaardij.nl Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Jachtlustweg 41 8563 AC Wijckel Inleiding Op een zeldzaam mooie locatie in

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze

T E K O O P. Valkenlaan 5 te Maarheeze Valkenlaan 5 - Maarheeze Het Landgoed Kamersven is prachtig gelegen in de bossen aan de rand van het dorp. Vrijstaande landhuizen aan parkachtige lanen omgeven door bossen bepalen het fraaie, rustige straatbeeld.

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD

K.K. JAGERSVELD AC LELYSTAD JAGERSVELD 52 8222 AC LELYSTAD 535.000 K.K. "Nu bieden vanaf 535.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 535.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude

Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Vraagprijs 925.000,-- kosten koper Omschrijving Ald Duerswald 1 - Wijnjewoude Aan de rand van het fraaie natuurgebied Duurswouderheide gelegen, vrijstaande woning type landhuis

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k.

Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Reinette 46 Boskoop Vraagprijs 550.000,-- k.k. Zeer goed onderhouden, fraai gedetailleerde kubusvilla. Gebouwd op ca 600 m² eigen grond met garage, carport en oprit met ruimte voor 4 auto's. De achtertuin

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Vraagprijs 1.595.000,- k.k. Henk Burger Makelaardij o.g. b.v. Amsterdamseweg 487 1181 BR, AMSTELVEEN Tel: 020-6403853 Fax: 020-6404004 E-mail: info@henkburger.nl www.henkburger.nl

Nadere informatie

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k.

Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: k.k. Bergeijk: Gildetrom 1 Koopsom: 500.000 k.k. Gildetrom 1 Instapklaar te betrekken, zeer verrassend en speels ingedeeld ruim vrijstaand herenhuis (ca. 766m3) met 4/5 slaapkamers, garage en mogelijkheid voor

Nadere informatie

KLEIN FIJN & MIJN. Twee lofts en een tuinatelier. 3 appartementen op één kavel. 3 appartementen op één kavel

KLEIN FIJN & MIJN. Twee lofts en een tuinatelier. 3 appartementen op één kavel. 3 appartementen op één kavel Twee lofts en een 17 Plangebied in Zaandam Aubade Plangebied Stadhuis Zaandam Cypressehout 2 1 Stationsplein Houtveldweg Station Zaandam Belt Regio college Voorbeeld locatie kavelbreedte 9,6m Aubade Houtveldweg

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

HOLLANDSE HOUT GK LELYSTAD K.K.

HOLLANDSE HOUT GK LELYSTAD K.K. HOLLANDSE HOUT 206 8244 GK LELYSTAD 1.200.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 1.200.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode 2006 Dakbedekking

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG De dakopbouw aan de Zuiderparklaan bestaat uit een woon-, slaap- en badruimte met daaraan twee terrassen gelegen. Het terras aan de slaapkamer is op de ochtendzon georiënteerd

Nadere informatie

Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte!

Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte! Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte! Toegangseweg 1 te Alphen aan den Rijn Eerste indruk: Een prachtige vrijstaande villa gelegen op de grens van de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente

Nadere informatie

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk Molenheide 14 - Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

TE KOOP. Wageningsestraat K.K DC Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld

TE KOOP. Wageningsestraat K.K DC Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld TE KOOP 369.000 K.K. HETWoonhart De Zandakkers 2 6674 DJ Herveld 0488-481566 info@hetwoonhart.nl Wageningsestraat 71 6671 DC Zetten Wageningsestraat 71 6671 DC Zetten Inleiding Heerlijk wonen aan de rand

Nadere informatie

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

K.K. BEUKENHOF EB LELYSTAD

K.K. BEUKENHOF EB LELYSTAD BEUKENHOF 104 8212 EB LELYSTAD 250.000 K.K. "Nu bieden vanaf 250.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 250.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

Het Elferman 2 Denekamp k.k.

Het Elferman 2 Denekamp k.k. Het Elferman 2 Denekamp 485.000 k.k. Buiten Makelaar Richard Schasfoort: Op t Pierik staan hoogwaardig afgewerkte woonhuizen en daar is dit herenhuis absoluut een voorbeeld van Het Elferman 2 Denekamp

Nadere informatie

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten

BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten BROCHURE De Zaalsteden 22 Gieten Een verrassende villa! Op één van de mooiste locaties van Gieten ligt deze unieke semibungalow. De onder architectuur gebouwde villa is verrassend, ruimtelijk, spannend

Nadere informatie

TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle

TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle TE KOOP Cederlaan 2 b Kapelle Prijs: 699.000,00 k.k. Cederlaan 2 b Op een schitterend perceel grond van 2515 m2 gelegen vrijstaande villa met dubbele garage en compleet woonprogramma op de begane grond.

Nadere informatie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Woerden Stadshart Woerden, 1500 m winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Opdrachtgever: Multi Development Ontwerp: 003 Uitvoering: 006 Architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden Wijnstraat

Nadere informatie

Schalksedijkje 20 Ridderkerk

Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Vraagprijs 650.000 - kosten koper Met een fantastisch uitzicht over De Waal gesitueerd: VRIJSTAANDE woning op totaal 1020 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie