Project Villa Bakkeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Project Villa Bakkeveen"

Transcriptie

1

2 Over InterFaca Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten. Door nauwe samenwerking met de producenten van de merken DumoWood, VäriWood en Natural Cladding wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Met deze drie merken biedt InterFaca een compleet scala aan geveloplossingen. Zo kan er gekozen worden voor een natuurlijke look zonder afwerking, semi-transparante toepassing of een dekkend verfsysteem. Alle merken zijn voorzien van een CE-markering en kunnen indien gewenst met een brandvertragende behandeling worden aangeboden. Project Villa Bakkeveen In het bosrijke dorpje Bakkeveen ten oosten van Drachten is een prachtige villa gerealiseerd. Het unieke woonhuis is afgewerkt met 100% PEFC gecertificeerde houten gevelbekleding van het merk VäriWood. 100% PEFC- of FSC gecertificeerd De toepassing van het V-profiel in verschillende breedtes in combinatie met de dekkende antraciet kleur, maakt het een zeer stijlvol pand. InterFaca verkoopt uitsluitend producten met 100% PEFC of FSC certificaat. Dé certificeringen voor duurzaam bosbeheer. DumoWood en VäriWood zijn voorzien van het PEFC keurmerk en Natural Cladding van het FSC keurmerk. Daarnaast hebben de gevelproducten van alle drie de merken duurzaamheidsklasse I/II. Elk merk gebruikt hiervoor zijn eigen manier van verduurzamen.

3 Ervaring Het team van InterFaca bestaat uit professionals die jarenlange ervaring hebben op het gebied van gevelprojecten. Kwaliteit De producten van InterFaca voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. InterFaca innoveert haar producten om constante kwaliteit te garanderen. Duurzaam InterFaca biedt een kwalitatieve oplossing voor duurzaam ontwikkelen en bouwen. Deze sluit aan bij het overheidsbeleid duurzaam inkopen en duurzaam vastgoed. Project Waterwoningen Grafhorst Een authentieke en natuurlijke look was de wens van de architect voor project 10 waterwoningen in Grafhorst. Dat is gelukt en hoe! De woningen zijn voorzien van 100% FSC gecertificeerde houten gevelbekleding van het merk Natural Cladding. De onbehandelde channelsiding zal na verloop van tijd mooi egaal vergrijzen. FSC & PEFC InterFaca verkoopt uitsluitend producten met PEFC of FSC certificaten. Dé certificeringen voor duurzaam bosbeheer wereldwijd. CE-markering Alle producten van InterFaca hebben CE-markering. Dit bewijst dat onze fabrikanten voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en dat de conformiteitsprocedures zijn voltooid. Project focus InterFaca heeft 100% focus op uw project en adviseert met betrekking tot voorbereiding, montage en de juiste producten en accessoires.

4 VäriWood Gekleurde houten gevelbekleding De basis van VäriWood is Noord-Europees Vuren van een goede zaagvallende kwaliteit. Het hout wordt verduurzaamd met een aquaprimer en daarna afgewerkt met een drielaags dekkend verfsysteem. Deze is verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. VäriWood is voorzien van een CE-markering. Dit bewijst dat de fabrikant voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en dat de conformiteitsprocedures zijn voltooid. Project Poort van Amsterdam Op het vakantiepark Poort van Amsterdam zijn drie complexen gerealiseerd. Deze zijn voorzien van VäriWood houten gevelbekleding. De 100% PEFC gecertificeerde channelsiding en Zweeds rabat zijn geleverd in verschillende RAL kleuren. Zo krijgt het project een authentieke look. 15 jaar garantie Door de selectieve sortering van het basishout en het geavanceerde proces van machinaal coaten, geeft VäriWood 15 jaar garantie. Brandvertragend Indien gewenst kan VäriWood geleverd worden met een gecertificeerde brandvertrager (Brandklasse B-s1, d0). 100% PEFC VäriWood is 100% PEFC gecertificeerd. Natuurbewust produceren heeft de volledige aandacht en daar hoort het steunen van duurzaam bosbeheer bij.

5 DumoWood Gemodificeerde houten gevelbekleding De basis van DumoWood is, net als bij VäriWood, Noord-Europees Vuren van een goede zaagvallende kwaliteit. Het hout verkrijgt duurzaamheidsklasse I/II door thermische modificatie. Dit heeft als voordeel dat het niet dekkend afgewerkt dient te worden. Hierdoor biedt DumoWood vier mogelijkheden: 1. Onbehandeld, er treedt een mooie egale vergrijzing op 2. DumoWood FIX, hierdoor behoudt het hout langer zijn natuurlijke kleur 3. Semi-transparante afwerking, in iedere gewenste kleur met behoudt van de naturelle look 4. Dekkend verfsysteem, verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren, geleverd met 15 jaar garantie Project 12 Baayvilla s Lauwersoog Direct aan het water van het Lauwersmeer zijn 12 moderne recreatiewoningen gerealiseerd. De Baayvilla s zijn voorzien van houten gevelbekleding van het merk DumoWood. De geborstelde board profielen zijn geleverd in drie verschillende kleuren, wat in combinatie met de unieke locatie een prachtige uitstraling geeft. Brandvertragend Indien gewenst kan DumoWood geleverd worden met een gecertificeerde brandvertrager (Brandklasse B-s1, d0). CE-markering DumoWood wordt geleverd met CE-markering. Dit bewijst dat de fabrikant voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en dat de conformiteitsprocedures zijn voltooid. 100% PEFC DumoWood is 100% PEFC gecertificeerd. Natuurbewust produceren heeft de volledige aandacht en daar hoort het steunen van duurzaam bosbeheer bij.

6 Natural Cladding De nieuwe generatie houten gevelbekleding De basis van Natural Cladding wordt gevormd door Afrikaans loofhout. Deze is 100% FSC gecertificeerd. Door thermische modificatie heeft dit hout duurzaamheidsklasse I/II. Dit betekent dat het hout jarenlang onderhoudsvrij blijft en goed beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Natural Cladding is voorzien van een CE-markering. Dit bewijst dat de fabrikant voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en dat de conformiteitsprocedures zijn voltooid. Net als DumoWood, biedt Natural Cladding vier mogelijkheden: onbehandelde toepassing, behandeld met FIX, semi-transparante of dekkende afwerking. Project Medisch Centrum Meppel Medisch Centrum het Spectrum is voorzien van 100% FSC gecertificeerde houten gevelbekleding van Natural Cladding. De onbehandelde vierzijdig geschaafde boards zijn in een speels verband op de gevel gemonteerd. Dit geeft het pand een unieke en natuurlijke uitstraling. Foutvrij hout Dit betekent dat Natural Cladding vrijwel geen kwasten of andere gebreken bevat. Brandvertragend Indien gewenst kan Natural Cladding geleverd worden met een gecertificeerde brandvertrager (Brandklasse B-s1, d0). 100% FSC Met deze certificering is vastgesteld dat Natural Cladding voldoet aan o.a. de vereisten voor goed bosbeheer, die in de FSC standards zijn vastgelegd.

7 Projecten & begeleiding Een succesverhaal InterFaca heeft alle ervaring in huis om gevelprojecten in goede banen te leiden. Alle specialisten zijn nauw betrokken geweest bij tal van bouwtrajecten en hebben zodoende alle mogelijke vraagstukken al voorgeschoteld gekregen. Met de merken VäriWood, DumoWood en Natural Cladding, heeft InterFaca een oplossing voor elk type gevel. Ook voor advies over het toepassen van houten gevelbekleding kunt u bij InterFaca terecht. Daarnaast kunnen we u in contact brengen met leveranciers van geschikt achterhout, hoek- en raamprofielen en geschikte nagels. Bewijs dat InterFaca uw partner kan zijn bij gevelprojecten, is project RCN de Potten. Tijdens dit gehele project heeft InterFaca geadviseerd in de keuzes van het juiste product, profiel, kleur en bij de aanschaf van de diverse bijhorende materialen. Hierbij zaten onze adviseurs regelmatig om tafel met zowel de houthandel als de aannemer. InterFaca hecht veel waarde aan het goed adviseren van alle betrokken partijen. Dit garandeert een kwalitatief goed eindproduct en zorgt voor een soepel verloop van het project. Project RCN de Potten Offingawier Op vakantiepark RCN De Potten, gelegen aan het Sneekermeer, zijn 20 recreatiewoningen gerealiseerd. Deze zijn voorzien van 100% PEFC gecertificeerde houten gevelbekleding van het merk VäriWood. De channelsiding geveldelen zijn dekkend afgewerkt met RAL 7016, een mooie antraciet kleur.

8 Overheidsbeleid duurzaam bouwen en verbouwen Voor het duurzaam en energieneutraal bouwen en verbouwen heeft de EU verschillende richtlijnen opgesteld. Onderdeel daarvan is het gebruiken van duurzame materialen. Verantwoord bosbeheer Verantwoord bosbeheer is al tijden geen vraag meer, maar een eis. Daarom zijn de producten van InterFaca enkel met 100% keurmerk verkrijgbaar. Alle producten van InterFaca voldoen aan deze eisen. Tijdens het gehele productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. In combinatie met 100% gecertificeerde houtsoorten en de CE-markering, bent u gegarandeert van een product dat aan alle beleidseisen voldoet. Dit zorgt ervoor dat de bossen, waaruit ons hout afkomstig is, in stand worden gehouden door herbeplanting. Op deze manier is en blijft hout een onuitputtelijke grondstof.

9 InterFaca Chevalleraustraat 4, Kamer B EE Ommen Atze Atsma +31 (0) Bert Huijsman +31 (0) Erwin Bakker +31 (0) linkedin.com/company/interfaca facebook.com/interfaca

Natuurlijk Fairwooth

Natuurlijk Fairwooth Natuurlijk Fairwooth Natuurlijke uitstraling Thermische houtbehandeling geeft Fairwooth een warm bruine kleur, met de uitstraling van hardhout. Zonlicht zal het hout op dezelfde manier vergrijzen als hardhout.

Nadere informatie

SoulWood algemene informatie Houten gevelbekleding Hout is een van de mooiste en oudste materialen dat wordt toegepast als gevelbekleding. Zoekt u een rustieke of robuuste gevelbekleding met een unieke

Nadere informatie

SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL. Schoolgebouw de Zonnebom te Roosendaal, SoulWood Douglas

SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL. Schoolgebouw de Zonnebom te Roosendaal, SoulWood Douglas SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL Schoolgebouw de Zonnebom te Roosendaal, SoulWood Douglas SOULWOOD Een houten gevel geeft uw gebouw een warme uitstraling en dat spreekt veel mensen aan. Voor

Nadere informatie

SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL

SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL SOULWOOD DE HOUTEN GEVELBEKLEDING MET EEN ZIEL Nieuwbouwproject Schoolgebouw KPO SBO De Sponder en SO De Fakkel te Roosendaal, SoulWood Douglas. Aannemer: BVR Groep B.V. SOULWOOD Een houten gevel geeft

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 1 Onze houtsoorten INHOUD FRAKÉ PAG. 4 Duurzaam hout met unieke eigenschappen 2 Natuurlijke vergrijzing 3 Echtheidsgarantie 3 VUREN PAG. 6 HOUTSOORTEN Platowood

Nadere informatie

ModiWood NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I

ModiWood NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I ModiWood Gemodificeerd hout Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II/I Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk Vormvast 10 jaar garantie

Nadere informatie

ModiWood. Algemene informatie NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling

ModiWood. Algemene informatie NIEUW. Gemodificeerd hout. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling ModiWood Gemodificeerd hout Algemene informatie Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II/I Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT

100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 100% DUURZAAM VORMVAST EN GOED VERWERKBAAR HOUT 1 Onze houtsoorten INHOUD FRAKÉ PAG. 4 Duurzaam hout met unieke eigenschappen 2 Natuurlijke vergrijzing 3 Echtheidsgarantie 3 HOUTSOORTEN Platowood Fraké

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele houtsoorten, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt dan ook altijd deskundige voorlichting en een praktisch advies.

Nadere informatie

Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit.

Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. voor een houten gevel op kleur GECERTIFICEERDE KWALITEIT voor een houten gevel op kleur 15 JAAR GARANTIE Een pand of woning krijgt het

Nadere informatie

In elke kleur mogelijk. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II

In elke kleur mogelijk. Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II In elke kleur mogelijk Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd

Nadere informatie

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko.

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko. Weet hoe hout werkt 15 JAAR 1 5 GARANTIE J A A R I E G A R A N T Cape Cod SGS-CO -COC-0 C-0677 FSC t m Counc il A. Me rademark ark 1996 Forest St s Steward ship C. t de aa anko op van pro ducten met het

Nadere informatie

Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I. Milieuvriendelijk verduurzaamd

Gemodificeerd hout. Gecoat en ongecoat. Krachtige en natuurlijke uitstraling. Duurzaamheidsklasse II/I. Milieuvriendelijk verduurzaamd Gemodificeerd hout Gecoat en ongecoat Krachtige en natuurlijke uitstraling Duurzaamheidsklasse II/I Milieuvriendelijk verduurzaamd Onderhoudsvriendelijk Vormvast 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd hout

Nadere informatie

Duurzaam. Vormvast. Milieuvriendelijk. Thermisch hout: verhoogde duurzaamheid zonder chemicaliën. uw partner voor hout en bouw

Duurzaam. Vormvast. Milieuvriendelijk. Thermisch hout: verhoogde duurzaamheid zonder chemicaliën. uw partner voor hout en bouw Thermisch hout: verhoogde duurzaamheid zonder chemicaliën Duurzaam Milieuvriendelijk Alternatieve en milieuvriendelijke toepassingen in hout zijn bijzonder actueel. Het toepassen van thermisch verduurzaamd

Nadere informatie

Duurzaam. Het Open Gevelsysteem. Ontwerpvrijheid. Perfecte combinatie. uw partner voor hout en bouw. De vraag naar het toepassen van open

Duurzaam. Het Open Gevelsysteem. Ontwerpvrijheid. Perfecte combinatie. uw partner voor hout en bouw. De vraag naar het toepassen van open Het Open Gevelsysteem Ontwerpvrijheid Perfecte combinatie Duurzaam De vraag naar het toepassen van open gevels neemt toe. PontMeyer biedt met het Open Gevelsysteem een compleet pakket. De vele variaties

Nadere informatie

DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING

DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING 2018 DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING 1 DÉ KRACHT VAN DE NATUUR ModiWood is een product met ongekende mogelijkheden en zeer veel toepassingen, bijvoorbeeld gevelbekleding (ver- en nieuwbouw en renovatie),

Nadere informatie

Programma hout. Noord Europees Grenen Lariks en Douglas Western Red Cedar Lunawood. Producten:

Programma hout. Noord Europees Grenen Lariks en Douglas Western Red Cedar Lunawood. Producten: Programma hout Noord Europees Grenen Lariks en Douglas Western Red Cedar Lunawood Producten: Gevelbekleding Boeidelen en neuslijsten Tuinhout Kozijn- en raamhout Binnendeurkozijnen Lijstwerk Constructie

Nadere informatie

Specialist in maatwerk

Specialist in maatwerk Specialist in maatwerk 2 Maatwerk met maximale klantwaarde Heuvelman Hout: specialist in maatwerk De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is door ons gehele

Nadere informatie

DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING

DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING 2019 DE TOP IN HOUTEN GEVELBEKLEDING 1 GENIETEN ZONDER ZORGEN Naturetech; een prachtige gevelbekleding, geproduceerd uit kwalitatieve houtvezels, die niet meer geschilderd hoeft te worden. Het is voorzien

Nadere informatie

zo kiest u het juiste tuinhout

zo kiest u het juiste tuinhout tuin zo kiest u het juiste tuinhout Overzicht assortiment Toepassingsmogelijkheden Tuinhout Het assortiment tuinhout dat GAMMA in het assortiment voert, bestaat uit verschillende soorten hout. Elke houtsoort

Nadere informatie

Geef de wereld kleur met WaxedWood Color

Geef de wereld kleur met WaxedWood Color Vuren kleurenkaart Innovatief van Foreco Geef de wereld kleur met WaxedWood Color Grondstof naaldhout Hernieuwbare grondstof Uit duurzaam beheerd bos Met PEFC- of FSC -certificaat Waterafstotende werking

Nadere informatie

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar SmartSide houten gevelpaneel Hout Mooie en natuurlijke uitstraling Ongekend duurzaam Eenvoudig en snel verwerkbaar Breed toepasbaar Alle RAL kleuren mogelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd KOMO attest-met

Nadere informatie

Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995

Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995 Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995 Grondstof naaldhout Hernieuwbare grondstof Uit duurzaam beheerd bos Met PEFC- of FSC-certificaat Waterafstotende werking Minder krimp en zwel Verbeterde

Nadere informatie

Garantievoorwaarden & verwerkingsvoorschriften

Garantievoorwaarden & verwerkingsvoorschriften Garantievoorwaarden & verwerkingsvoorschriften VäriWood Garantievoorwaarden 1. Siparila VäriWood 15 jaar garantie Siparila Oy verleent de VäriWood 15 jaar Garantie op de houten drager, de coating en de

Nadere informatie

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige

Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige Canexel Houten gevelbekleding Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal 15 jaar garantie op

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout

Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos. Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Foreco Houtconstructies Duurzame projecten met hout Prefab maatwerk: Duurzaam, flexibel en zorgeloos Bergingen Geveltimmerwerk Erfafscheidingen Pergola s en Carports Vlonders en Terrassen Foreco Houtconstructies

Nadere informatie

OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS SMART LIVIN LODGE SOLUTIONS. Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen

OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS SMART LIVIN LODGE SOLUTIONS. Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen SMART SOLUTIONS Gevelbekleding Terrassen QuickClip Dakbeschot Damwanden LIVIN LODGE Bijgebouwen Lamellen/shutters

Nadere informatie

INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUWE SEMI-TRANSPARANT KLEUREN RIJKE HISTORIE OP DE NEDERLANDSE MARKT CAPE COD 15 JAAR GEGARANDEERD

INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUWE SEMI-TRANSPARANT KLEUREN RIJKE HISTORIE OP DE NEDERLANDSE MARKT CAPE COD 15 JAAR GEGARANDEERD HOUT# 11 INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUWE SEMI-TRANSPARANT KLEUREN RIJKE HISTORIE OP DE NEDERLANDSE MARKT CAPE COD 15 JAAR GEGARANDEERD DUURZAAM VEELZIJDIG Ontwerpen en bouwen doen we altijd met het

Nadere informatie

zo kiest u het juiste tuinhout

zo kiest u het juiste tuinhout tuin zo kiest u het juiste tuinhout Overzicht assortiment Toepassingsmogelijkheden Hardhout Hardhout hoeft niet behandeld te worden en is onderhoudsarm. Hardhout zal echter wel in de loop van de tijd vergrijzen.

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

DE TOP IN KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING

DE TOP IN KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING 2019 DE TOP IN KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING 1 Protex Sense Massief bruine kern VERWERKT ALS HOUT NOOIT MEER SCHILDEREN Hoogwaardige folie Protex is dé innovatieve gevelbekleding die u een mooie en duurzame

Nadere informatie

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT!

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT! DE HOUTSPECIALIST ONTHOUT ONS! BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT! Welkom in onze wereld van hout. Wij hebben een passie voor hout. Sterker nog: wij houden van hout. Dat merkt u vast bij het doornemen van deze

Nadere informatie

Inspiratie voor de Professional. Professionele gevelbekleding. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE. massief kunststof plaat

Inspiratie voor de Professional. Professionele gevelbekleding. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE. massief kunststof plaat Professionele gevelbekleding massief kunststof plaat massief kunststof paneel cementgebonden paneel Inspiratie voor de Professional SHERA Plank RAL 7021/8025 Sneek Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm

Nadere informatie

HOUT#10 INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUW CHANNEL SIDING (178 MM) ELEMENTS GEOLIEDE GEVELPLANKEN MET PRACHTIGE VLAM

HOUT#10 INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUW CHANNEL SIDING (178 MM) ELEMENTS GEOLIEDE GEVELPLANKEN MET PRACHTIGE VLAM HOUT#10 INSPIRATIEMAGAZINE CAPE COD NIEUW CHANNEL SIDING (178 MM) ELEMENTS GEOLIEDE GEVELPLANKEN MET PRACHTIGE VLAM BINNEN BUITEN Buiten wordt binnen. Binnen wordt buiten. Ontwerpvrijheid heeft geen logica

Nadere informatie

Een geniaal alternatief voor tropisch hardhout

Een geniaal alternatief voor tropisch hardhout NW-2015-1 NOBELWOOD Innovatief van Foreco, met Een geniaal alternatief voor tropisch hardhout Grondstof naaldhout Hernieuwbare grondstof Snelgroeiend dennenhout Uit duurzaam beheerd bos Eco friendly 100%

Nadere informatie

Weersbestendig brandvertragend hout, voordelige oplossing op de lange termijn

Weersbestendig brandvertragend hout, voordelige oplossing op de lange termijn SWS-2015-1 SAFEWOOD Select Innovatief van Foreco Weersbestendig brandvertragend hout, voordelige oplossing op de lange termijn Hout- en plaatmateriaal Diverse houtsoorten getest Volledige ontwerpvrijheid

Nadere informatie

Weet waar u moet zijn

Weet waar u moet zijn Weet waar u moet zijn Zaandam Houthandel Gras Noord Europees Grenen Lariks en Douglas Western Red Cedar Lunawood Gramsbergen Gras Houtproducten Gevelbekleding Boeidelen en neuslijsten Tuinhout Kozijn-

Nadere informatie

Duurzaam bouwen met houten gevelpanelen MOCO Premium en MOCO Pinufix

Duurzaam bouwen met houten gevelpanelen MOCO Premium en MOCO Pinufix 10 JAAR GARANTIE NIEUW IN NEDERLAND! Duurzaam bouwen met houten gevelpanelen en Ontdek de voordelen van het MOCO assortiment! Houten gevelbekleding met unieke coating Lange levensduur Milieuvriendelijk

Nadere informatie

info@centrum-hout.nl

info@centrum-hout.nl Hout-Café Hout in buitentoepassingen GEVELBEKLEDING Olav Pouw Centrum Hout 0900-5329946 info@centrum-hout.nl Centrum Hout voor houtvoorlichting en als vraagbaak 1 Centrum Hout Architectenspreekuur Centrum

Nadere informatie

In dit boekje komt u alles te weten over

In dit boekje komt u alles te weten over hout 100 0/ 0 duurzaam In dit boekje komt u alles te weten over 4 Voordelen van hout Duurzaam bosbeheer Redenen om duurzaam geproduceerd hout te kopen Het kopen en verkopen van miljard hectare van de

Nadere informatie

Garantie DumoWood gevelbekleding. 1. Siparila DumoWood 15 jaar garantie. 2. Producten onder garantie

Garantie DumoWood gevelbekleding. 1. Siparila DumoWood 15 jaar garantie. 2. Producten onder garantie InterFaca KVK 63322102 info@interfaca.nl Jan Sluytersstraat 7 7731 ML Ommen Garantie DumoWood gevelbekleding 1. Siparila DumoWood 15 jaar garantie Siparila Oy verleent de DumoWood 15 jaar Garantie" op

Nadere informatie

Specialist in maatwerk. onderdeel van

Specialist in maatwerk. onderdeel van Specialist in maatwerk onderdeel van 2 Maatwerk met maximale klantwaarde onderdeel van Heuvelman Hout: specialist in maatwerk De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

NovaWood (Thermo Essen) Gevelbekleding:

NovaWood (Thermo Essen) Gevelbekleding: NovaWood (Thermo Essen) Gevelbekleding: NovaWood of thermisch essen is hét beste alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Voordelen van thermisch essen gevelbekleding: Essenhout wordt bij een thermobehandeling

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur FSC CONCEPTEN Duur DUURZAAM ONDERNEMEN Als producent van (hard) houten deuren is Weekamp zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Stockmans Wood Products +32 (0)

Stockmans Wood Products  +32 (0) De ThermoDUR producten worden gerealiseerd door het toepassen van een uniek en een Europees gepatenteerd thermisch modificatieproces dat de cruciale eigenschappen van hout significant verbetert. Dankzij

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

glaslatten aluminium profi elen

glaslatten aluminium profi elen AVABEL NEDERLAND BV 3.1 glaslatten aluminium profi elen AVABEL NEDERLAND BV 3.2 AVABEL NEDERLAND BV 3.3 ZIJ- EN BOVENLATTEN Houtsoort Meranti, 1e keuze, klasse A (KVT 95) Kwaliteit Kernhout, 98% spintvrij

Nadere informatie

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.:

Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: Uw Canexel verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3226/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 06/2010 Canexel Houten

Nadere informatie

De houten gevel Brand en onderhoudsaspecten. Olav Pouw

De houten gevel Brand en onderhoudsaspecten. Olav Pouw Brand en onderhoudsaspecten Olav Pouw Inhoud De houten gevel; -brandeisen in het nieuwe bouwbesluit -brandprestaties van hout De houten gevel; -ontwerp en detaillering -afwerking en onderhoud Project Broekerhaven

Nadere informatie

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT!

BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT! DE HOUTSPECIALIST ONTHOUT ONS! BIJ ONS DRAAIT ALLES OM HOUT! Welkom in onze wereld van hout. Wij hebben een passie voor hout. Sterker nog: wij houden van hout. Dat merkt u vast bij het doornemen van deze

Nadere informatie

HANDIG KWALITEIT TUINHOUT

HANDIG KWALITEIT TUINHOUT TUINHOUT HANDIG KWALITEIT TUINHOUT DE BESTE OPLOSSING BINNEN HANDBEREIK 2 Disclaimer: De informatie in dit boekje is met de grootst mogelijke zorg samen gesteld, om de keuze voor het juiste product te

Nadere informatie

ift Rosenheim Onze producten zijn getest door ift Rosenheim. Wij hebben de testcertificaten van ift Rosenheim beschikbaar op onze website.

ift Rosenheim Onze producten zijn getest door ift Rosenheim. Wij hebben de testcertificaten van ift Rosenheim beschikbaar op onze website. CE markering Bijna alle bouwproducten moeten binnen enkele jaren zijn voorzien van een CE markering. Fabrikanten, producenten en importeurs moeten hiervoor al hun bouwmaterialen en bouwproducten (laten)

Nadere informatie

Aalst VIDEO:

Aalst VIDEO: Aalst VIDEO: http://www.sablo.eu/project/aalst Uitvoeringsdossier Technische beschrijving van de materialen De gebruikte materialen Hout staat beschreven op de 2 volgende paginas. Onze touwen

Nadere informatie

Professionele gevelbekleding. Inspiratie voor de Professional. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE

Professionele gevelbekleding. Inspiratie voor de Professional. Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE Professionele gevelbekleding Inspiratie voor de Professional Mooi Praktisch Duurzaam Onderhoudsarm Garantie KOMO CE Massief kunststof plaat KI-KERN Mistgrijs 0202 Slag- en stootvast Zeer duurzaam 10 jaar

Nadere informatie

Uw partner voor de grond-, weg-, en waterbouw sinds 1983

Uw partner voor de grond-, weg-, en waterbouw sinds 1983 GWW-hout Innovatief van Foreco Uw partner voor de grond-, weg-, en waterbouw sinds 1983 60.000 m 2 voorraad Vakmanschap Betrouwbaarheid Concurrerend prijsniveau Oplossingsgericht meedenken Totaalleverancier

Nadere informatie

INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL

INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL HOUT#7 INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL ELEMENTS GEOLIEDE GEVELPLANKEN MET PRACHTIGE VLAM H o u t Herfst en

Nadere informatie

De gevelbekledingsdelen vervaardigen wij uit standaard houtmaten. Door zagen en schaven, is een grote variatie in afmetingen en profielen leverbaar.

De gevelbekledingsdelen vervaardigen wij uit standaard houtmaten. Door zagen en schaven, is een grote variatie in afmetingen en profielen leverbaar. Profielkeuze en afmetingen In Nederland past men gevelbekledingsprofielen meestal horizontaal toe. In Scandinavië ziet men echter vooral verticale gevelbekledingen. Beiden zijn verantwoord, mits men het

Nadere informatie

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar

SmartSide. houten gevelpaneel. houten gevelpaneel. Hout. Mooie en natuurlijke uitstraling. Ongekend duurzaam. Eenvoudig en snel verwerkbaar SmartSide houten gevelpaneel Hout Mooie en natuurlijke uitstraling Ongekend duurzaam Eenvoudig en snel verwerkbaar Breed toepasbaar Alle RAL kleuren mogelijk 10 jaar garantie PEFC gecertificeerd KOMO attest-met

Nadere informatie

Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995

Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995 WAXEDWOOD (Color) Innovatief van Foreco, met Verduurzaamd hout met waterafstotende werking, sinds 1995 Grondstof naaldhout Hernieuwbare grondstof Uit duurzaam beheerd bos Met PEFC- of FSC-certificaat Waterafstotende

Nadere informatie

Veteka. Experts in houtbewerking.

Veteka. Experts in houtbewerking. Veteka. Experts in houtbewerking. 1 Zorgcentrum Larisa, Maastricht Houtsoort: Fraké Toepassing: Buitenplafond 2 Index Houtindustrie Veteka 04 Zeven zekerheden 06 Duurzaamheid 08 Behandeling en afwerking

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

VERDUURZAMING KOMO geïmpregneerd: WaxedWood:

VERDUURZAMING KOMO geïmpregneerd: WaxedWood: TUINHOUT 2013 VERDUURZAMING KOMO geïmpregneerd: Verduurzaamd hout is geïmpregneerd: het is behandeld met bestrijdingsmiddelen zodat het minder snel gaat rotten. Verduurzaamd hout is vaak herkenbaar aan

Nadere informatie

Inspiratieboek. Houten gevels

Inspiratieboek. Houten gevels Inspiratieboek Houten gevels Wij doorbreken barrières voor meer mogelijkheden met hout en dragen zo bij aan het bestaansrecht en behoud van onze bossen als onuitputtelijke bron van duurzame grondstoffen

Nadere informatie

Meer informatie? Vraag ernaar op jouw vestiging of kijk op Stiho.nl T (030) Stiho Postbus BL Nieuwegein

Meer informatie? Vraag ernaar op jouw vestiging of kijk op Stiho.nl T (030) Stiho Postbus BL Nieuwegein Bij bieden we verschillende FSC - en PEFC -gecertificeerde houtachtige plaatmaterialen voor alle denkbare toepassingsgebieden. Zo hebben we meerdere typen constructieplaten en decoratieve plaatmaterialen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad.

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad. Betonnen Parkbanken VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD BETONNEN PARKBANKEN Deze tijdloze FalcoPark banken gaan niet zonder reden al zolang mee. Het is een beproefde serie die nog steeds populair is bij veel

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

SMART SOLUTIONS WOOD PRODUCTS CONCEPTS. Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden

SMART SOLUTIONS WOOD PRODUCTS CONCEPTS. Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden WOOD PRODUCTS Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden SMART SOLUTIONS Gevelbekleding Wand- en plafondbekleding Terrassen QuickClip Dakbeschot CONCEPTS

Nadere informatie

Plan Wood. Milieuwinst Producten met DUBOkeur Volgens KOMO Uit duurzaam beheerde bossen

Plan Wood. Milieuwinst Producten met DUBOkeur Volgens KOMO Uit duurzaam beheerde bossen Plan Wood Milieuwinst Producten met DUBOkeur Volgens KOMO Uit duurzaam beheerde bossen Brandveilig Getest op Euroklasse B Volgens CE-markering Conform bouwbesluit 2012 Kleurbehoud Brandveilige coating

Nadere informatie

ModiWood. Technische documentatie. gemodificeerd hout. Eenvoudige montage. Duurzaamheidsklasse II. Milieuvriendelijk. Duurzaam

ModiWood. Technische documentatie. gemodificeerd hout. Eenvoudige montage. Duurzaamheidsklasse II. Milieuvriendelijk. Duurzaam ModiWood gemodificeerd hout Technische documentatie Eenvoudige montage Duurzaamheidsklasse II Milieuvriendelijk Duurzaam Gunstige prijs-kwaliteit ver houding Vormvast Breed toepasbaar 10 jaar garantie

Nadere informatie

Waterdampbestendig brandvertragend hout, blijvende bescherming tegen brand

Waterdampbestendig brandvertragend hout, blijvende bescherming tegen brand SWC-2015-1 SAFEWOOD (Color) Innovatief van Foreco, met Waterdampbestendig brandvertragend hout, blijvende bescherming tegen brand Hout- en plaatmateriaal Diverse houtsoorten getest Volledige ontwerpvrijheid

Nadere informatie

van massief hout Houtwijzer Opbouw, detaillering en tips Bouwen

van massief hout Houtwijzer Opbouw, detaillering en tips Bouwen Houtwijzer Bouwen Opbouw, detaillering en tips G e v e l b e k l e d i n g van massief hout Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeldbepalend, maar beschermt

Nadere informatie

HERKOMST HOUTSOORT HOUTSOORT PRODUCT SOORTEN AFWERKING. (I: essen) goede weerstand tegen verrotting vormvast en stabiel warme kleur

HERKOMST HOUTSOORT HOUTSOORT PRODUCT SOORTEN AFWERKING. (I: essen) goede weerstand tegen verrotting vormvast en stabiel warme kleur Hot-WOOD hardhout GEVELBEKLEDING T H E R M O PRODUCTFICHE HERKOMST HOUTSOORT Europees hardhout HOUTSOORT ES,POPULIER PRODUCT gevelbekleding, thermisch behandeld SOORTEN RB2 S3 SB1 SB3 SV1 SV2 planchet

Nadere informatie

GEVELBEKLEDING VAN MASSIEF HOUT

GEVELBEKLEDING VAN MASSIEF HOUT houtwijzer bouwen opbouw, detaillering en tips GEVELBEKLEDING VAN MASSIEF HOUT Gevelbekleding vormt de buitenste schil van een gebouw en is daardoor niet alleen beeldbepalend, maar beschermt ook de achterconstructie

Nadere informatie

Bewust met hout. Overstappen naar verantwoord hout

Bewust met hout. Overstappen naar verantwoord hout Bewust met hout Overstappen naar verantwoord hout Hout is een belangrijk bouwmateriaal. Bovendien komt het uit een onuitputtelijke bron: onze bossen. Maar als we op lange termijn verzekerd willen blijven

Nadere informatie

Shera. cementgebonden paneel. Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement. Eenvoudige montage. Onderhoudsarm. Brandwerend klasse A2.

Shera. cementgebonden paneel. Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement. Eenvoudige montage. Onderhoudsarm. Brandwerend klasse A2. Shera Onbrandbare gevelbekleding van vezelcement Eenvoudige montage Onderhoudsarm Brandwerend klasse A2 Duurzaam Milieuvriendelijk Recyclebaar Ongevoelig voor vocht en ongedierte Vele kleuren verkrijgbaar

Nadere informatie

Houten Gevelpanelen Natuurlijk hout! Duurzaam en veelzijdig

Houten Gevelpanelen Natuurlijk hout! Duurzaam en veelzijdig Houten Gevelpanelen Natuurlijk hout! Duurzaam en veelzijdig Hout. Voor gevels met karakter Een gevel bekleden met hout? Vroeger was dat de gewoonste zaak van de wereld, nu vaak niet: te onderhoudsgevoelig.

Nadere informatie

Biobased all-in-one Deur

Biobased all-in-one Deur Biobased all-in-one Deur svrije en vormvaste biobased deur met hoge isolatiewaarde. De Biobased all-in-one Deur, inclusief kozijn, is opgebouwd uit biobased materialen. En juist dat maakt deze deur zo

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

Knikarmscherm V210 - Rhodos. Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm

Knikarmscherm V210 - Rhodos.     Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm Knikarmscherm V210 - Rhodos Tot 3 meter uitval Handmatige of elektrische bediening Fantastisch standaard zonnescherm LV210-486-170721(13) De V210-Rhodos is één van de vele schermen uit het Verano assortiment.

Nadere informatie

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG OVERKAPPINGSYSTEMEN Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten van Boog wordt de

Nadere informatie

1.0 Inleiding ModiWood Producteigenschappen Transport en Opslag Verwerkingsinstructies Behandeling 8. 6.

1.0 Inleiding ModiWood Producteigenschappen Transport en Opslag Verwerkingsinstructies Behandeling 8. 6. Index 1.0 Inleiding ModiWood 4 2.0 Producteigenschappen 5 3.0 Transport en Opslag 5 4.0 Verwerkingsinstructies 5 5.0 Behandeling 8 6.0 Tekeningbladen 9 7.0 Garantie 12 Importeur Fetim Professional Postbus

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer HOUT, DE LINK TUSSEN BOS EN BOUWEN Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer Natuurlijk en duurzaam ontwerpen Gebouwen kunnen profiteren van de bijzondere eigenschappen, structuur en het ecologische voordeel

Nadere informatie

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer

VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT. Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer VERPAKKINGEN, DE LINK TUSSEN BOS EN CONSUMENT Hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer Natuurlijk en duurzaam verpakken Consumenten vinden dat bedrijven een belangrijke rol spelen als het gaat om maatschappelijke

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur

Collectie 2015-1. Plafond- en wandpanelen. Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Collectie 2015-1 Plafond- en wandpanelen Voor een duurzame en decoratieve afwerking van uw interieur Listo Inhoudsopgave 2 Inhoudsopgave Mooi afgewerkte plafonds en wanden zijn de basis van een stijlvol

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

GTOP TRADING. Inspiratiemagazine. o Buitenvloeren o Tuinafscheidingen o Tuindecoratie o Gevelbekleding o Mobilane producten

GTOP TRADING. Inspiratiemagazine. o Buitenvloeren o Tuinafscheidingen o Tuindecoratie o Gevelbekleding o Mobilane producten GTOP TRADING o Buitenvloeren o Tuinafscheidingen o Tuindecoratie o Gevelbekleding o Mobilane producten Tielsestraat 85 4043JR Opheusden +31 488 442876 +31 6 29165843 info@gtop.nl www.gtop.nl Inspiratiemagazine

Nadere informatie