YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Life is 10% of what happens to me and 90% of how I react to it.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Life is 10% of what happens to me and 90% of how I react to it."

Transcriptie

1 YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei! Life is 10% of what happens to me and 90% of how I react to it.

2 Week 8 Plezier ple zier (het; o) 1 aangenaam gevoel; vreugde 2 iets prettigs, vermaak, genoegen; Ken je dat nog? Die momenten dat je buikpijn krijgt van het lachen, dat je het gevoel het niet meer te kunnen stoppen? De momenten waarop je écht het gevoel hebt dat je leeft? Wat doet dat met je als je daar aan denkt? En hoe kun je die momenten vaker ervaren in het dagelijkse leven? Plezier geeft energie. Plezier zet je in beweging. Plezier doet delen. Als je regelmatig een beetje plezier inbrengt, dan maak je je werk en je leven van jezelf en anderen zoveel mooier. 1. Beleef nieuwe dingen Als je meer plezier wilt ervaren moet je nieuwe dingen doen. Dat voelt oncomfortabel en gaat niet altijd automatisch. Weet dat je er wel wat voor terug krijgt. Hoe voelt het als je iets hebt gedaan dat je eerst niet durfde? 2. Beleef plezier met leuke mensen Samen reizen, nieuwe plekken ontdekken, leuke activiteiten doen, avonturen beleven, in het diepe springen. Vriendschappen draaien niet alleen om goede gesprekken, een kop koffie of glas wijn. Ga iets doen samen, en merk hoe leuk het is om samen te spelen. 3. Speel, neem het leven niet té serieus Maak grapjes, maak het leven luchtig. Zie de lol in van simpele alledaagse dingen om je heen. Ga de wereld zien als een grote speeltuin waar jij de dingen kunt en mag doen die je heel graag wilt doen. Wil jij meer plezier in je leven? Vaker het gevoel hebben dat je echt geniet? Wat is echt plezier voor jou?

3 Tien gouden tips voor succes en plezier in het leven vrij naar Richard Branson. 1 Volg je dromen en doe het gewoon Volg je dromen, raak betrokken bij dingen die je interesseren. Of het nu gaat om het creëren van een gezin, het maken van carrière of iets anders. Zorg ervoor dat datgene waar je het meeste tijd aan kwijt bent in het leven datgene is waar je passie voor hebt. Dit zal ervoor zorgen dat je meer plezier hebt in het hele leven. Mensen die hun dromen volgen en deze daadwerkelijk tot uitvoering te brengen hebben meer lol in het leven en bereiken uiteindelijk meer dan anderen. 2 Verander iets ten positieve Wat het ook is; doe iets om in deze wereld iets ten positieve te veranderen. Of dit nu in een gezin, een bedrijf of een vriendengroep is: als je iets ten positieve kunt en wilt veranderen: doe dit! Het zal jezelf uiteindelijk gelukkiger maken. 3 Geloof in je ideeën Geloof in je eigen ideeën. Er is geen reden om iets te doen in het leven waar je niet zelf in gelooft en trots op bent. Zorg dat je passie hebt voor wat je doet en dat je anderen kunt inspireren om ergens ook passie voor te ontwikkelen. Als een idee goed genoeg is om mee door te gaan is het vaak ook zo dat dit op de achterkant van een bierviltje beschreven kan worden. Iets echt goeds kan vaak op een simpele manier uitgelegd worden. 4 Heb plezier en geef om de mensen om je heen Het is 100% belangrijk dat je lol hebt in het leven. Als je dat niet op dit moment niet ervaart: kijk of je iets kunt veranderen. Als jij plezier hebt straal je dat uit naar je omgeving en zorg je dat het voor mensen om je heen prettiger is. Andersom kun je er ook het beste voor zorgen dat jij mensen om je heen verzameld die positieve energie geven en geen (negatieve) kritiek. Mensen zijn net planten: geef ze water en ze floreren; doe dit niet en ze drogen op. 5 Geef niet op Het is zeer belangrijk om niet op te geven. Iedereen komt in situaties waarbij opgeven makkelijker is dan doorgaan. Maar degene die het meeste bereiken in het leven zijn diegenen die ook op zulke momenten durven door te gaan en niet opgeven. Daarbij is het soms niet eens erg als je ook daadwerkelijk faalt. Als je eenmaal een keer gefaalt hebt zul je makkelijk toch ook voor andere dingen durven gaan. Als je opgeeft, zul je minder snel nieuwe dingen gaan proberen. 6 Maak lijstjes en blijf nieuwe doelen stellen Door het maken van lijstjes blijf je jezelf nieuwe uitdagingen en doelen stellen. Het gaat niet zozeer om die lijstjes, alswel om het feit dat je doelen en uitdagingen vaak uit je handen glijden als je ze niet opschrijft en jezelf aan je eigen doelen herinnert met als gevolgd dat je minder zal bereiken dan als je dat wel doet.

4 Plezier is een essentiële levensbehoefte. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen. Ongeacht wie je bent of wat je rol is. Met plezier slaag je er beter in wat je wilt bereiken. Heb je plezier in wat je doet, dan ben je oprecht betrokken, heb je doorzettingsvermogen en ontstaan er verbindingen die blijvend zijn. Plezier is een vorm van intrinsieke motivatie, leidt tot verantwoordelijkheid en eigen initiatief. Echt plezier in je leven komt van het weten dat je nu de controle hebt over jezelf. Het is ook nu weer belangrijk dat je je bewust wordt en bent van je gedachten en gevoelens. Wat denk je, wat hoor je, wat zie je en wat voel je? Verbinding Begin de dag met jezelf te verbinden met al het leven om je heen. Glimlach naar de mensen die je tegenkomt. Wees je bewust van de uitdrukking op je gezicht en voel wat het met je doet als je die glimlach te voren haalt. Maakt echt verbinding met alles wat er voorbij komt. Als je oprecht lacht, laadt je jezelf positief en verbind je je met de wereld om je heen. Geef de ander eens voorrang Iedereen wil de eerste zijn en gunt zichzelf de beste plaats. Iedereen irriteert zich wanneer er lang gewacht moet worden. Dit levert eigenlijk veel frustratie op. Je wordt vanzelf de eerste. In de tussentijd kan je zoveel doen voor jezelf. Adem uit en neem je omgeving in je op. Luister naar de geluiden. Wees aanwezig. En wat gebeurt er als je een keer die druk om de eerste te willen zijn van je af gooit? Als je een ander met een groots gebaar voor laat gaan? Het zal standaard zeer positief beantwoord worden. Draai de rollen om en voel hoe de gehaastheid van je af glijdt en plaats maakt voor innerlijke rust en blijdschap. Het is heerlijk om te geven! De spelende mens Geef het kind in jezelf ruimte en ontdek wat dat met je doet. Iedere volwassene is nog steeds dat kind dat hij of zij ooit was. Die eigenschappen liggen ergens op de zolder opgeslagen. Door een speelse manier van leven kom je op plekken waarvan je bestaan was vergeten. Gun jezelf dat plezier. Het werkt bovendien erg relativerend. Wat komt er spontaan in je op? Je kunt jezelf bijvoorbeeld een opdracht geven. Zoals: zing eens op de fiets, loop anders dan je normaal loopt, probeer eens een dag op ogen (kleur, vorm) te letten of met complimentjes te strooien. Verfris jezelf. Relax en wees zo leeg mogelijk Een ontspannen staat kennen we allemaal. Het is heel voelbaar na fysieke inspanning. Dat gevoel waarin het lichaam het overneemt van het hoofd'. Even zijn er geen gedachten; je blijft met je aandacht in het gevoel dat je lijf je geeft. Je adem wordt rustiger, na een serie van diepe in- en uitademingen. Je voelt je schoon van binnen. In de meeste gevallen duikt het verstand acuut weer die leegte in, om het voorlopig niet meer te verlaten. Onbewust neemt dat bekende stemmetje weer bezit van je. Probeer het stemmetje te betrappen en lach het weg. Je lichaam is je tempel; gebruik het met je volle aandacht.

5 Alles wat je in het echte leven ervaart, ervaar je ook op de yogamat en andersom. Door regelmatig yoga te beoefenen, ontdek je waar je blokkades liggen en waar je overgave, plezier en ontspanning ervaart. Dit verandert altijd. Want de ene dag lukt die ene houding beter, de volgende dag een andere. Dat geldt ook voor je leven in zijn totaliteit. De ene dag ben je beter in staat om in te spelen op wat er gebeurt dan de andere dag. Flexibiliteit, kracht en rust in lichaam en geest zul je ervaren als je vaker je yogamat uitrolt. Hoe flexibeler je bent, hoe meer plezier je ervaart, hoe beter je tegenslagen kunt opvangen. Hoe ga jij het plezier wat je eerder hebt omschreven toepassen in je dagelijkse leven?

6 Schrijf jezelf een hartverwarmende, inspirerende brief. Zodat je die kunt terug lezen op de momenten dat je plezier en de positieve energie kunt gebruiken.

7 Extra - Chakra s De chakra s, energiepunten die op onze wervelkolom liggen, helpen bij een goede doorstroming, gezondheid en welzijn. Je hebt zeven hoofdchakra s. Deze bevinden zich in je energielichaam en lopen van het perineum tot iets boven de kruin. Chakra s worden omschreven als wielen van energie. Ze zijn verbonden met je zenuwstelsel en endocriene kliersysteem (de hormoon producerende klieren), met lichamelijke processen als je spijsvertering en voortplanting en op een meer symbolisch niveau met de elementen. Een chakra kan open of gesloten zijn, of alles daar tussenin. Dan is er sprake van blokkades in de chakra s. Als één van deze centra niet goed geopend is, gaat er te weinig energie doorheen. Als een chakra te veel geopend is, stroomt de energie niet goed door naar buiten en hoopt die als het ware op. In de ideale situatie gaat de energiestroom van beneden naar boven (van de aarde naar de hemel) en omgekeerd gelijk op. Meer weten over de typen energie in jezelf, waar ze zich concentreren en hoe ze samenhangen met je gevoelens of stemmingen, kan veel uitmaken voor hoe je omgaat met alles wat het leven elke dag van je vraagt. 1. Wortel chakra (muladhara) Element: aarde Kleur: rood Lichaam: perineum Klier: bijnieren Klank: LAM Kenmerk: overleven, gronden Het eerste chakra heeft te maken met je basisveiligheid. Werkt dit chakra slecht, dan kan zich dat fysiek uiten in o.a. vetzucht en constipatie en psychologisch in het vasthouden aan zekerheden. Word je regelmatig geplaagd door angsten? Ga bijvoorbeeld heerlijk wandelen door het bos en kom in contact met de natuur.

8 2. Sacraalchakra (svadisthana) Element: water Kleur: oranje Lichaam: onderbuik Klier: eierstokken Klank: VAM Kenmerk: seksualiteit, genot, emoties, plezier Als je niet goed bij je gevoel kunt komen, speelt dit chakra een rol. Misschien heb je van jongs af aan te horen gekregen dat je niet moet zeuren of dat huilen voor watjes is. 3. Zonnevlechtchakra (manipura) Element: vuur Kleur: geel Lichaam: zonnevlecht Klier: bijnieren, alvleesklier Klank: RAM Kenmerk: wilskracht, macht Het 3e chakra staat voor vuur en wilskracht en alles wat je op aarde neerzet. Een overmatig werkend derde chakra uit zich in machtswellust en dominant gedrag 4. Hartcharka (anahata) Element: lucht Kleur: groen Lichaam: hart Klier: borstbeenklier Klank: YAM Kenmerk: liefde, compassie, balans Het hartchakra gaat niet alleen over liefde geven, maar ook over liefde kunnen ontvangen. Als je vaak gekwetst bent, zul je je hart afsluiten, waardoor de energie niet goed doorstroomt. Cijfer je jezelf altijd weg voor anderen? Ga dan aan de slag met je hartchakra. Doe regelmatig achteroverbuigingen, die geven ruimte aan je hart, en wees ook lief voor jezelf! 5. Keelchakra (vishudda) Element: ether (geluidstrillingen) Kleur: blauw Lichaam: keel Klier: hypothalamus, schildklier Klank: HAM Kenmerk: communicatie, creativiteit Het keelchakra heeft te maken met je kunnen en durven uitspreken. Het is nauw verbonden met het tweede chakra. Vind je het moeilijk om jezelf te uiten? Durf je woede, verdriet en teleurstelling onder woorden te brengen?

9 6. Voorhoofdchakra/derde oog chakra (ajna) Element: licht Kleur: indigo Lichaam: voorhoofd Klier: pijnappelklier Klank: AUM Kenmerk: intuïtie, verbeeldingskracht Hier zetelt je intuitie. Werkt dit chakra niet goed, dan het zich uiten in hoofdpijn, angst of concentratieproblemen. 7. Kruinchakra (sahasrara) Element: verbonden met de gedachten en in spiritueel opzicht het universum Kleur: violet Lichaam: kruin Klier: hypofyse Klank: stilte Kenmerk: inzicht, kennis, spiritualiteit Als er blokkades in het kruinchakra zitten kan dat leiden tot depressie en een gevoel van vervreemding. Bron: Happinez

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Basismeditatie bijeenkomst 3

Basismeditatie bijeenkomst 3 Basismeditatie bijeenkomst 3 Kom rechtop zitten op je zitbotjes. Beweeg even met je hoofd alsof je een dikke sjaal om hebt. Til je hoofd daarover heen. Buig je hoofd naar rechts. Buig je hoofd naar links.

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Mudra de subtiele energie Mudra s zijn handgebaren. De meest bekende is misschien wel de duim en wijsvinger tegen elkaar met de hand rustend op de knie. Mudra s zijn subtiel en leiden de energie in een

Nadere informatie

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017

Odd Fellows. Milica Marinkov 9 maart 2017 Odd Fellows Milica Marinkov 9 maart 2017 De drie schakels Geven van vriendschap. Het bewijzen van (naasten) liefde. Zoeken naar waarheid in het leven. Drie vragen van je ziel Wie ben ik, wie ben ik echt?

Nadere informatie

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad

DE CHAKRA REMEDIES. judaspenning fluitenkruid grasklokje kaasjeskruid klein hoefblad DE CHAKRA REMEDIES Chakra s zijn energiecentra in ons lichaam. Een verstoorde of geblokkeerde werking heeft directe gevolgen voor ons voelen, denken en handelen. Deze Chakra remedies zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet,

LIEVE JIJ, RIA. Heel veel plezier, succes en geniet! Warme groet, 1 INHOUDSOPGAVE Introductie... 3 Accepteren... 5 Dankbaar... 6 Zoek je diepste verlangens... 8 Oplaad tijd... 10 Emoties in balans... 11 Spiegelen... 13 Shaken... 14 2 LIEVE JIJ, Thuis komen bij je zelf,

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Minigids. Zelfliefde

Minigids. Zelfliefde Minigids Zelfliefde 7 Mythes over Zelfliefde die jij zo snel mogelijk mag vergeten: Zelfliefde is egoïstisch en arrogant Zelfliefde is jezelf vertroetelen met b.v. een middagje naar de sauna en alles met

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan

Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Assertiviteit Ik weet wat ik wil Ik kom voor mezelf op Ik geef mijn grens aan Ik zeg wat ik bedoel Ik bescherm mezelf Ik durf nee te zeggen Ik spreek met respect Bedachtzaamheid Ik neem de tijd om na te

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID'

'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' WERKBOEK VOOR 52 WEKEN VOL DANKBAARHEID 'TIENDUIZEND REDENEN TOT DANKBAARHEID' MARGARETH MADURO-KOEIMAN Lieve Diamond, Ik noem je een Diamond omdat ik weet dat je nog heel veel moois met de wereld te delen

Nadere informatie

Korte inleiding over chakra s en energie

Korte inleiding over chakra s en energie Korte inleiding over chakra s en energie In ons lijf stroomt energie. Daar zijn we ons niet altijd van bewust. We merken het soms pas als de energie niet zo lekker stroomt, of als we het even niet zo goed

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Business Essentials. 3 Essentiële lessen

Business Essentials. 3 Essentiële lessen Coach Business Essentials 3 Essentiële lessen Welkom! Wat super dat je je hebt ingeschreven voor de Coach Business Essentials! Deze gratis training is speciaal voor coaches en therapeuten, die hun onderneming

Nadere informatie

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl

Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl Verbonden in Vrijheid Leonie Linssen www.veranderjewereld.nl 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 1 IS HET MOGELIJK? 04-11-2009 Leonie Linssen, Verander je Wereld 2 DE MYTHE 04-11-2009 Leonie

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

4 Stappen naar een gelukkiger leven

4 Stappen naar een gelukkiger leven 4 Stappen naar een gelukkiger leven Inleiding Wie verlangt er naar een gelukkiger leven? Ik denk dat dit de droom is van iedereen. We maken het ons echter vaak moeilijk. Geluk is niet enkel een prachtig

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Zo ver weg, zo dichtbij

Zo ver weg, zo dichtbij Brief van een engel Sinds de dag dat ik mijn lichaam heb verlaten Heb ik geen woorden meer Enkel een gevoel dat geen lied kan vertalen Ik zal er altijd zijn voor je, in de wolken die je zullen vergezellen

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen

Keuzespecialist voor #workingmoms (35+) die meer voldoening in hun leven willen In dit e-book krijg je van mij de meest effectieve en onderschatte tool die onmisbaar is in de voorspoedige ontwikkeling van ieder kind, mens en professional en ik geef je 3 redenen waarom dat zo is. Ik

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s

Ontdek de 7 Levenslessen van de Chakra s Ontdek de 7 sen van de Chakra s Jouw overzicht om in balans te komen Tri Academy 2016 Leven in Licht & Liefde Ontdek de 7 sen van de Chakra s Elke Chakra heeft zijn eigen levensles over Licht & Liefde..

Nadere informatie

Chakra Resonance part 7

Chakra Resonance part 7 Chakra Resonance part 7 - Tanpura Ragas in C # & F # - music: Raju, Mischa & Anandajay arrangement & composition: Anandajay 1. Tanpura duet male 5-string & male 4-string in C #, 38.25 min. (offers a soothing

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

M O O N R I T U A L S

M O O N R I T U A L S M O O N R I T U A L S N I E U W E M A A N T I P S & R I T U E E L De nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Het is daarom de perfecte tijd om te bedenken wat je wensen en doelen zijn voor de komende maand.

Nadere informatie

aromatherapie AROMATHERAPIE

aromatherapie AROMATHERAPIE AROMATHERAPIE Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze oliën bevatten vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer

De 10 tips om. Aantrekkelijk te blijven als Werknemer De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer Tip 1 van 10 Werk aan werkgeluk Aangeboden door mkbasics.nl De 10 tips om Aantrekkelijk te blijven als Werknemer 3 e druk - speciale uitgave voor mkbasics.nl,

Nadere informatie

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers.

NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN. Natasja Kuipers Astrologie www.astro-energetischetherapie.nl info@natasjakuipers. NATASJA KUIPERS ASTROLOGIE 7-CHAKRA SCAN WAT IS EEN 7-CHAKRA SCAN? Wat zijn chakra s Chakra s zijn verzamelpunten van energie in je (energetisch) lichaam. Deze punten voorzien het lichaam en alle organen

Nadere informatie

0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits

Spiritueel dagboek. Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Spiritueel dagboek Met teksten en inzichten van MORYA zoals opgetekend door Geert Crevits Voorwoord: Een spiritueel dagboek 5 Waarom een spiritueel dagboek? 7 Om bewuster te leven en te handelen Aandachtspunten

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Ontspannen als gezonde levenshouding!

Ontspannen als gezonde levenshouding! Ontspannen als gezonde levenshouding! Gratis e-book met leuke ontspanningsoefeningen voor elke dag! Jana Schoefs Relaxatietherapie Jana Schoefs www.janaschoefs.be Ontspannen als gezonde levenshouding:

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Klankstaven. Klankstaaf. tonen

Klankstaven. Klankstaaf. tonen Chakra Healing set van 7 Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang

Nadere informatie

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt?

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt? INLEIDING Zeven Zetjes Zetje 1 - Zeuren: In herhaling vallen zonder dat er iets in je leven verandert. Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN;

NIEUWSBRIEF. nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; NIEUWSBRIEF nr.8 september 2018 EINDE ZOMERVAKANTIE START YOGALESSEN; De weken vliegen voorbij. Einde van de zomervakantie komt in zicht. Voor mij is het een periode geweest van rust, stilte, ontspanning,

Nadere informatie

Week 1 Focus Mindfulness beoefenen

Week 1 Focus Mindfulness beoefenen Week 1 Focus Mindfulness beoefenen Vaak schenkt onze geest geen aandacht aan wat er nu gebeurt, maar denken we na over iets dat gebeurd is of maken we ons zorgen over de toekomst. Dat zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Je lijf weet. wat jij vergeet. Jade Qigong Lifestyle

Je lijf weet. wat jij vergeet.  Jade Qigong Lifestyle Je lijf weet wat jij vergeet Jade Qigong Lifestyle www.jadeplaats.nl Hi, Dank je voor het aanvragen van dit ebook 'Uit je hoofd, in je lijf'. Misschien was je nieuwsgierig, en vroeg je het daarom aan.

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden. verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden. verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand stap in de stilte www.uitgeverijmeinema.nl Ontwerp omslag: Mulder van Meurs Illustraties: Maartje van den Noort isbn 978 90 211 4326 2 nur 728 2013 Uitgeverij Meinema, Zoetermeer Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf

Werkboek. je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Werkboek Vind de weg naar voor je groei je meest Gelukkige, Liefdevolle en Ware Zelf Inleiding Hoe werkt dit werkboek? Waar vind ik mijn filmpje? Omdat de titels van mijn filmpjes op Youtube nog wel eens

Nadere informatie

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn

-1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn Test geluk en levenskunst Beantwoord elke stelling met ja/eens of nee/oneens -1- Mijn geluk wordt niet veroorzaakt door iets van buiten het is mijn staat van Zijn -2- Ik ben niet zo gevoelig voor lof of

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen.

Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen. Ontdek welke chakra s uit balans zijn en hoe je ze weer in balans kunt brengen. Sabine Liefsoens Leefjeleven.nu In ons lichaam bevindt zich een uiterst subtiel systeem. Wanneer je dat systeem zou kwijtraken

Nadere informatie

In de nieuwe wereld. Willem de Bondt

In de nieuwe wereld. Willem de Bondt In de nieuwe wereld Willem de Bondt Welkom Om de liefde die ik zoek Kom ik wel bij jou En kom ik toch nog even niet Dan wil ik zo graag van je horen Dat ik welkom ben Om de liefde die ik met je deel Kom

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken

Grijp niet naar de rivier, je kunt haar niet pakken Rust in Zijn Zijn is het Hart van alle verschijnselen in binnen- en buitenwereld. Rust in de oneindige, roerloze presentie daarvan. Laat alles verschijnen zoals het wil en weer oplossen in Zijn. Jij hoeft

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren Goede voornemens Ik wil gezonder leven Ik wil gelukkiger zijn Ik wil meer bewegen Ik wil stoppen met roken Ik wil wat zwaarder worden Ik wil minder alcolhol gaan drinken Ik will minder stress Ik wil meer

Nadere informatie

16 tips om te leven in het hier en nu

16 tips om te leven in het hier en nu 16 tips om te leven in het hier en nu Leven in het hier en nu. Hoe vaak hoor je dit wel niet? En waarom is het zo verdomd lastig om je aandacht bij dit moment te houden? Dit moment is tenslotte het enige

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief Mei 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief Mei 2015 Beste nieuwsbrieflezer, Chakra s Het woord chakra komt uit het oude Sanskriet en betekent wiel van licht. Meestal reageren we op moeilijke situaties in ons leven met

Nadere informatie

W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L

W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L M I N I - C U R S U S S t a r t e n m e t Y o g a - Y O G A I S F O R E V E R Y - B O D Y - W W W. A S T R I D V A N R E N S. N L Astrid van Rens - 2016 Het gaat niet om hoeveel je doet, maar om de aandacht

Nadere informatie

Marianne Baudenelle/Werken met chakra s

Marianne Baudenelle/Werken met chakra s 1 Inhoud Overzicht van de chakra s 4 Wat zijn chakra s 5 Wortelchakra 9 Sacraalchakra 12 Zonnevlechtchakra 15 Hartchakra 18 Keelchakra 21 Voorhoofdchakra 24 Kruinchakra 27 Behandelingen 30 Behandelen via

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

BURN- OUT RISICO CHECK

BURN- OUT RISICO CHECK BURN- OUT RISICO CHECK Vul onderstaande vragenlijst in door ja of nee aan te kruisen. VRAAG JA NEE 1 Nemen jij en je gezin s ochtends rustig de tijd om op te staan en goed te ontbijten? 2 Zie je vaak tegen

Nadere informatie

Munt 71-A 8446 AK Heerenveen +31617644610

Munt 71-A 8446 AK Heerenveen +31617644610 Chakra's zijn het centrum van geestelijke energie in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra's lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra's (Sanskriet voor "wiel") zijn te vergelijken

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

MODULE #8 TIME MANAGEMENT

MODULE #8 TIME MANAGEMENT MODULE #8 TIME MANAGEMENT Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven!

3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! 3 tips om als hoog-sensitief persoon bij jezelf te kunnen blijven! Even voorstellen: Thirza Holwerda Mijn naam is Thirza Holwerda en als je mij zou kennen dan weet je dat ik een gevoelig persoon ben en

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen

PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen PDF Meditatie Ontspanning door te Glimlachen Meditatie Wat Is Dat Meditatie is niet zozeer alleen voor mensen die een klooster wonen. En ook niet alleen voor mensen die met spiritualiteit bezig zijn. Meditatie

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Het Dansende dierenbos

Het Dansende dierenbos Het Dansende dierenbos Kinder-yoga op muziek Jasper Merle & Hester van Toorenburg SPECTRUM over yoga, kinderen & dit boek In Het dansende dierenbos komen dieren, muziek en yoga samen. Er kan worden gedanst,

Nadere informatie

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk

Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk 1 Vergeving, De Sleutel Tot Innerlijk Geluk IT ONLY TAKES ONE PERSON TO CHANGE YOUR LIFE YOU. First published on September 21, 2017 in Tilburg, Netherlands. INHOUD Introdu ctie Oefening Hoofdstuk 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

5 tips om te ontspannen

5 tips om te ontspannen 5 tips om te ontspannen Yin in Yang Sommige foto s zijn gevonden op internet. Meen je rechten te hebben op een daarvan neem dan contact op met Yin in Yang. Het belang van ontspannen Ontspannen is een van

Nadere informatie

Zingeving en geluk. Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel

Zingeving en geluk. Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel Zingeving en geluk Inleiding Wat is zingeving Wat is geluk Elementen zinvolleven Er TOE doen Verkenningsvragen Carrousel Inleiding Wie zijn wij Jolanda Verschuren Brigitte Kruik Lerende praktijk zingeving

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Module 4 : Krachtbronnen

Module 4 : Krachtbronnen Module 4 : Krachtbronnen Vertrouwen Krachtbron: positieve mindset krachtbron: emoties hanteren Krachtbron: loslaten Moment voor jezelf en jouw verhaal opdrachten oefeningen Inleiding Veerkracht bouw je

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Colofon. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon.   Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie