TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap JABRE B.V., statutair gevestigd te Tiel en volgens het uittreksel van de Kamer van Koophandel kantoorhoudende te Heerewaarden aan de Hoge Waard 21. Inschrijfnummer KvK: Faillissementsnummer : 07/592 F Datum uitspraak : 31 oktober 2007 Curator : mr. J.M.A.J. Thielen Rechter-commissaris : mr. F.M.T. Quaadvliet Datum verslag : 10 maart 2007

2 Pagina 2 Activiteiten onderneming : Het verzorgen van (inter-)nationale goederenstromen en de distributie van goederen. Deze activiteiten worden verricht in eigen beheer danwel door expeditiewerkzaamheden te laten door derden, op- en overslag, promotie voor derden. Omzetgegevens : 2003: , : , : , : onbekend Personeel : vermoedelijk 10 Verslagperiode : 4 december 2007 t/m 9 maart 2008 Bestede uren in verslagperiode : 38 uur en 42 minuten Bestede uren totaal : 86 uur en 6 minuten

3 Pagina 3 1. Inventarisatie: 1.4 Lopende procedures: Enige tijd vóór faillissement zou Jabre BV nog een procedure hebben gevoerd tegen een Belgisch bedrijf en haar vennoten. Jabre BV stelde een geldvordering te hebben en had ook conservatoir beslag gelegd onder een derde en voorts op een tweetal onroerende zaken. Jabre BV is in het ongelijk gesteld door de rechtbank en een globale lezing van de inhoud van de zaak wees uit dat hoger beroep weinig zin had. De beslagen moesten dan ook worden doorgehaald. Curator is op dit moment in overleg met de advocaat van de wederpartij om te komen tot doorhaling van de onroerend-goedbeslagen. 1.6 Huur: De huurovereenkomst met betrekking tot de kantoorunits is in overleg met de verhuurder, De Kleijn BV, nog niet beëindigd. Het ziet ernaar uit dat er zich in deze onregelmatigheden hebben voorgedaan en in de units bevinden zich nog "gevoelige zaken". Ook zijn er overigens nog onduidelijkheden over de vraag wie rechthebbende is op zaken die zich in de units bevinden. 1.7 Oorzaak faillissement: In het vorig verslag is uitgebreid uiteengezet wat de oorzaak zou zijn geweest van het faillissement in de visie van voormalig bestuurder, de heer Van Brenk. Inmiddels is gebleken dat verklaringen van de heer Van Brenk niet altijd serieus kunnen worden genomen. De kwestie met Artstone BV waarover werd gesproken, was onderwerp van een procedure. In die procedure is Jabre BV echter in het ongelijk gesteld. Op grond ook van eigen inhoudelijk onderzoek, moest geoordeeld worden dat hoger beroep geen zin had.

4 Pagina 4 3. Activa: Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: In het eerste verslag is al aangegeven dat er veel onduidelijkheid waren en dat de verklaringen van de heer Van Brenk niet altijd juist bleken te zijn. Daarin is weinig verandering gekomen. Curator heeft diverse informatie ontvangen die erop zou kunnen wijzen dat er meer bedrijfsmiddelen zouden moeten zijn dan door de heer Van Brenk aangegeven. Met name lijken er kort voor faillissement diverse zaken van eigenaar gewisseld te zijn (zie verder ook hoofdstuk "Rechtmatigheid"). Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving: In eerste instantie heeft curator de heer Van Brenk uitdrukkelijk gevraagd naar mogelijke diensten die nog niet zouden zijn uitgefactureerd. Met uitzondering van een kleinigheidje gaf hij aan dat er in het geheel niets meer gedeclareerd kon worden. Inmiddels is gebleken dat hij toen niet de waarheid heeft gesproken. Uit diverse bronnen kreeg curator de informatie dat er voor een groot bedrag niet uitgefactureerd zou zijn en dat de heer Van Brenk zou trachten dit door een andere entiteit uit te laten declareren (zie hierover hoofdstuk "Rechtmatigheid"). 4. Debiteuren: 4.1 Omvang debiteuren: De boekhouding en administratie is allesbehalve ordentelijk. Het is de vraag of de stukken die curator aanvankelijk heeft gekregen, een juiste weergave vormen van de werkelijkheid.

5 Pagina 5 Er moeten nog afspraken worden gemaakt met de bank die pandrechten heeft op debiteuren. Daarbij zal ook de kwestie moeten worden betrokken die hierna nog zal worden besproken onder 7.6 "paulianeus handelen". 4.2 Opbrengst: Voor zover bekend zijn er geen debiteurenbetalingen ná faillissementsdatum binnen gekomen. Op enig moment bleek er echter wel een positief saldo te staan op een rekening bij ABN AMRO Bank. Later werd ook duidelijk dat gefailleerde de debiteurenbetalingen "omgeleid" had. Betalingen op de facturen geschiedde niet op de rekening van de Rabobank, zoals ook met haar overeengekomen, doch op de ABN AMRO Bank. Werkzaamheden: Curator dient nog onderzoek te doen naar de post debiteuren en hierover overleg te voeren met de bank. Daarbij zal de kwestie onder punt 7.6 betrokken worden. 5. Bank/Zekerheden: 5.1 Vordering van de bank: Volgens een opgave van de Rabobank had deze bij aanvang van het faillissement te vorderen een bedrag van ,11. Zoals in het vorig hoofdstuk al aangegeven, bleek bij ABN AMRO Bank uiteindelijk een positief saldo te staan van 6.528,49 dat overgemaakt is op de boedelrekening. Bij de Postbank staat slechts een gering tekort van slechts 37, Leasecontracten: Eerder werd al aangegeven dat er een aantal leasecontracten waren met betrekking tot vrachtwagens. Bij de afwikkeling van één van die

6 Pagina 6 leasecontracten bleek er voor de boedel een vorderingsrecht te resteren. Dit heeft ertoe geleid dat aan de boedel is betaald een bedrag van 4.585, Zekerheden: Eerder wel al aangegeven dat de Rabobank tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van Jabre BV pandrechten had gevestigd op inventaris en vorderingen op derden. Omdat de situatie in deze door diverse verwikkelingen erg chaotisch is geworden, konden en kunnen de zekerheden vooralsnog niet worden uitgewonnen. Op ieder item blijken er steeds meerdere rechthebbenden te zijn, hetgeen betekent dat er eerst duidelijkheid moet worden verkregen. Gezien het geringe belang dat bij die kwesties is gemoeid, verloopt de afwikkeling ook erg traag. 5.4 Separatistenpositie: De Rabobank neemt als pandhouder de positie van separatist in. Gezien de onzekere situatie ten aanzien van diverse zaken, kan er helaas noch door de bank, noch door de curator doortastend worden opgetreden. 5.6 Eigendomsvoorbehouden: Er zijn diverse (rechts)personen die een beroep hebben gedaan op hun eigendomsvoorbehoud. Dit kon helaas niet gehonoreerd worden, omdat er op de zaak alweer andere rechten zouden zijn gevestigd danwel omdat de zaak alweer verkocht zou zijn (zie hierover later meer bij "Rechtmatigheid"). 5.9 Overige rechten van derden: In het eerste verslag werd al gemeld dat afgezien van de Rabobank er ook pandrechten waren gevestigd door De Lage Landen Financial Services BV op alle huidige en toekomstige inventaris en de huidige en toekomstige voorraden. Daarnaast blijkt Jabre BV tot zekerheid voor de nakoming van haar verplichtingen ook pandrechten te hebben verstrekt aan haar toenmalig raadsman. Afgezien van het feit dat deze gelden terzake verleende diensten te vorderen had, had deze ook een lening aan Jabre BV verstrekt.

7 Pagina 7 Werkzaamheden: Op dit punt dient nog veel werk te worden verricht. Met name dienen er nog praktische afspraken te worden gemaakt met de bank om te komen tot afwikkeling van de diverse pandrechten. Eventueel moeten daar andere pandhouders bij betrokken worden. 6. Doorstart/voortzetten: Voortzetten 6.2 Financiële verslaglegging: In het eerste verslag werd aangegeven dat volgend de heer Van Brenk over de periode na 31 oktober 2007 nog een bedrag gefactureerd zou kunnen worden van 2.100,--. Inmiddels is gebleken dat er veel diensten door Jabre BV zijn verricht, die niet uitgefactureerd zijn en derhalve nog steeds gefactureerd zouden kunnen worden. Daarbij zou het soms ook kunnen gaan over de periode na 31 oktober Nader onderzoek zal dit moeten uitwijzen. 7. Rechtmatigheid: 7.1 Boekhoudplicht: In het eerste verslag werd al aangegeven dat de administratie zoals die werd aangetroffen een chaos was. Ook bij de nadere behandeling is gebleken dat de boekhouding en administratie niet ordentelijk en compleet is. Er is niet voldaan aan wettelijke eisen en verplichtingen. 7.4 Stortingsverplichting aandelen: Op dit punt dient nog onderzoek plaats te vinden.

8 Pagina Onbehoorlijk bestuur: Enkel op grond van de niet-nakoming van de boekhoud- en administratieplicht kan al geoordeeld worden dat er sprake is van onbehoorlijke taakvervulling. Ook op allerlei ander terrein lijkt deze conclusie getrokken te kunnen worden, zie ook hierna. 7.6 Paulianeus handelen: Curator heeft op enig moment aanwijzingen gekregen dat er door Jabre BV diensten waren verricht terzake waarvan nog geen facturen waren verzonden. Het zou de bedoeling van de heer Van Brenk zijn deze over het faillissement heen te tillen en deze later door een andere entiteit te laten uitfactureren. Volgens de eerste gegeven zou het daarbij in totaal om een bedrag van zo'n ,-- gaan. Korte tijd nadat hierover informatie was ontvangen, kwam curator in contact met een bedrijf dat een factuur had ontvangen van een bepaalde rechtspersoon en wel voor diensten die destijds door Jabre BV waren verricht. Curator heeft de betreffende rechtspersoon hierop aangesproken en deze heeft direct volledig inzicht gegeven in al die facturen die door haar verzonden zouden zijn voor diensten die waren verricht door Jabre BV. De betreffende rechtspersoon had nog vorderingen op Jabre BV en de heer Van Brenk had aangeboden op deze wijze tegemoet te komen aan die vorderingen. De heer Van Brenk zou gezegd hebben dat alles in overleg met curator en de debiteur zou zijn. Ook op allerlei andere vlakken wordt curator geconfronteerd met feiten en omstandigheden die wijzen op paulianeus en/of onrechtmatig handelen waarbij steeds de heer Van Brenk op enigerlei wijze betrokken is. Omdat ook sprake is van strafbare feiten is er inmiddels aangifte gedaan. Curator heeft begrepen dat ook andere slachtoffers aangifte zullen doen.

9 Pagina 9 8. Crediteuren: 8.1 Boedelvorderingen: Tot op heden is er geen boedelvordering ingedien. 8.2 Preferente vordering van de fiscus: Bij gelegenheid van het vorig verslag werd melding gemaakt van een vordering van de Belastingdienst van ,--. Nadien zijn er nog vele (ambtshalve) aanslagen binnen gekomen. Niet onwaarschijnlijk is dat op grond van ontdekkingen die tijdens het onderzoek in dit faillissement worden gedaan, nog aanslagen zullen worden opgelegd. 8.3 Preferente vordering van het UWV: Nog onbekend. 8.4 Andere preferente crediteuren: Nog niet bekend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Tot op dit moment hebben 54 crediteuren hier hun vordering ingediend. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren: Tot nu toe is er voor een totaalbedrag van 420,456,07 aan vorderingen in dit faillissement ingediend. De verwachting is dat dit nog zal toenemen. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling: Zoals uit bijgevoegd financieel verslag blijkt, is er een gering batig saldo. Dat saldo is niet toereikend ter bestrijding van de boedelkosten. Er wordt echter nog veel onderzoek gedaan en zoals hiervoor al aangegeven is

10 Pagina 10 gebleken dat er mogelijk nog diensten gefactureerd kunnen worden. Het is dan ook moeilijk nu al aan te geven hoe er zal worden afgewikkeld. Werkzaamheden: Het faillissement is en blijft chaotisch. Ook als het gaat om schuldvorderingen is er vaak grote onduidelijkheid. Er zal dan ook nog verder gecorrespondeerd moeten worden met diverse crediteuren om te komen tot vaststelling van de posities. 9. Overig: 9.1 Termijn afwikkeling faillissement: Het is nog steeds te vroeg om hierover uitspraak te doen. Het is echter de verwachting dat de definitieve afwikkeling, gezien alle geconstateerde onregelmatigheden, nog lang op zich zal kunnen laten wachten. 9.2 Plan van aanpak: De curator zal verder onderzoek doen naar de diverse geconstateerde onregelmatigheden. Voor zover mogelijk zullen er acties worden ondernomen om onttrokken gelden veilig te stellen. Ook zullen er nog afspraken moeten worden gemaakt met de bank over wie nu welke acties zal instellen. Verder zal curator Justitie behulpzaam zijn bij het onderzoek naar strafbare feiten. 9.3 Indiening volgend verslag: 10 juni 2008 Tiel, 10 maart 2008 J.M.A.J. Thielen curator

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLAK INTERIEUREN BV, tevens h.o.d.n. DO-IT MAATWERK, statutair gevestigd te Zaltbommel, kantoorhoudende

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DHIBO Dak BV, statutair gevestigd te Waardenburg, kantoorhoudende te 4181 CH Waardenburg, Filipsweistraat

Nadere informatie

Datum: 31 december 2015 Nummer: 1

Datum: 31 december 2015 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 31 december 2015 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PCT Lamers Beheer B.V.,

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap LEIJTEN HORECA BV, gevestigd te 5342 LE Oss aan de Germanenweg 1, KvK 16056240 Faillissementsnummer : 06/602 F (rechtbank Den

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met bepaerkte aansprakelijkheid Visser & Bosschaart Finishing B.V. gevestigd en kantoorhoudende aan de Nieuwsteeg 34 te Tricht

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Elst DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARMI FACILITIES B.V., gevestigd te (5301 LL) Zaltbommel aan de Hogeweg 129b, inschrijvingsnummer

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bemmel DHZ B.V., statutair

Nadere informatie

Gegevens onderneming : STICHTING BEHEER DERDENGELDEN ADVOCATENKANTOOR HEUTINK

Gegevens onderneming : STICHTING BEHEER DERDENGELDEN ADVOCATENKANTOOR HEUTINK 14 e OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (EX ART. 73A FW) Gegevens onderneming : STICHTING BEHEER DERDENGELDEN ADVOCATENKANTOOR HEUTINK Faillissementsnummer : C/06/11/182 F Datum uitspraak : 17

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Zas Noord B.V F19/14/17

Zas Noord B.V F19/14/17 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 maart 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Datum: 31 maart 2016 Nummer: 2

Datum: 31 maart 2016 Nummer: 2 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 31 maart 2016 Nummer: 2 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PCT Lamers Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Gegevens gefailleerden : De besloten vennootschappen

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE SEPERS BEHEER BV Gegevens onderneming De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEPERS BEHEER BV, statutair en feitelijk gevestigd te Heerewaarden, KvKnummer:

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BURO TRANSPORTOPLEIDINGEN BV, tevens handelende onder de namen: - BACE ACADEMY - BACE/BTO - BACE/EW&L

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCHE INDUSTRIE VERSCHOOR BV, statutair gevestigd te Culemborg, kantoorhoudende te 4104 AM

Nadere informatie

Sterre en Tijl hield zich bezig met de verkoop van (kinder)meubels, speelgoed en baby- en kinderkleding

Sterre en Tijl hield zich bezig met de verkoop van (kinder)meubels, speelgoed en baby- en kinderkleding EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschappen: 1. Sterre & Tijl Amsterdam B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (1077

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEM COMFORT MEUBELEN, statutair gevestigd te Culemborg, kantoorhoudende te (4104 AB) Culemborg

Nadere informatie

ZESDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

ZESDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET ZESDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap 707 Brand Communications B.V., tevens handelend onder de namen BOWINGS en 707WINGS, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F. van Doorn BV, gevestigd te (4119 LS) Ravenswaaij aan het adres Ravenswaaijse Steeg 18 A, ingeschreven

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BV LA VIE, statutair gevestigd te Beuningen, kantoorhoudende te (6546 BB) Nijmegen aan het adres

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: 020 521 66 99, fax: 020 521 66 90) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschappen: 1. Jeha Wooncentrum Dronten B.V., statutair gevestigd te Dronten en kantoorhoudende te (8253

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-09-08 Insolventienummer F.3/8/46 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000045056:F00 Datum uitspraak 0-05-08 R-C

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud en Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN PHOENIX 4 B.V. Gegevens onderneming : Phoenix 4 4 handelde onder de statutair gevestigd te Landsmeer, laatstelijk kantoorhoudende

Nadere informatie

In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid:

In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid: DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid: 1. Intact Ecodesign B.V., hierna te noemen: Intact Ecodesign,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum:29 juni 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum:29 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum:29 juni 2016 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN HARWAL MARINE B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN HARWAL MARINE B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN HARWAL MARINE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harwal Marine B.V.

Nadere informatie

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4

Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 februari 2017 Nummer: 4 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 0-08-09 Insolventienummer F.08/9/6 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000090669:F00 Datum uitspraak -0-09 R-C

Nadere informatie

2 (bron: Handelsregister).

2 (bron: Handelsregister). FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 augustus 2012 Gegevens failliet: Emote Events B.V. Faillissementsnummer: 12/359 F Datum uitspraak: 12 juni 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/196 NL:TZ:0000013204:F001 16-05-2017 mr. C.A.G. Krüger mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Iso Bricks

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Handelsactiviteiten in de levensmiddelenbranche alsmede het verpakken van kruiden op maat.

Activiteiten onderneming : Handelsactiviteiten in de levensmiddelenbranche alsmede het verpakken van kruiden op maat. TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: Concept Food B.V., handelend onder de naam De Kruidenmarkt, statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CC Combinatie Crisci BV, gevestigd te Beneden-Leeuwen, voorheen kantoorhoudende te 4003 CD Tiel,

Nadere informatie

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3

Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 17 januari 2017 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Hendriks Metaal Industrie

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In de faillissementen van: 1. Gras-Chem Holland B.V, statutair gevestigd te Veenendaal, gevestigd te (1314 BD) Almere aan Randstad 21

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/17/262 NL:TZ:0000013404:F001 23-05-2017 mr. M.H. Boersen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Verslagperiode: 18 november 2014 t/m 16 februari 2015

Verslagperiode: 18 november 2014 t/m 16 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 februari 2015 Gegevens failliet: Rijnbeek B.V. KvK-nummer: 30040785 Faillissementsnummer: F.16/14/935 Datum uitspraak: 21 oktober 2014 Rechter-commissaris: mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : III Datum : 23 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : III Datum : 23 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : III Datum : 23 oktober 2012 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : F 12/72 Datum uitspraak : 27 maart 2012 Curator Rechter-commissaris : De KeukenNu B.V., gevestigd

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/12/567 F. Verslagnummer : 2 Datum uitspraak : 30 oktober 2012 Curator Rechter Commissaris Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 2 d.d. 9 juli 2009 Gegevens onderneming : Eco Wood Investments B.V. (hierna "de Vennootschap") Faillissementsnummer : 08/561 Datum uitspraak : 2 december

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HERTOG AUTO'S BV, statutair gevestigd te Ammerzoden, kantoorhoudende te (5331 AK) Kerkdriel,

Nadere informatie

Remco Meijers Holding B.V.

Remco Meijers Holding B.V. Remco 16/15/804 3 Dhr. Remco Meijers Holding B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 december 2015 Gegevens onderneming : Meijers Holding B.V., statutair gevestigd te Breukelen en blijkens KvK kantoorhoudende

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Betuwe Versbanket B.V., statutair gevestigd te Geldermalsen, kantoorhoudende te (4185 NG) Est

Nadere informatie

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1

Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 26 februari 2016 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WRM B.V., tot 7 augustus

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GRAFISCHE INDUSTRIE VERSCHOOR BV, statutair gevestigd te Culemborg, kantoorhoudende te 4104 AM

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30-11-2018 Insolventienummer F.02/1/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001252:F001 Datum uitspraak 18-04-201

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: , fax: ) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam

Certa Legal Advocaten, Wisselweg 33, 1314 CB Almere, (tel.: , fax: ) Postadres: Keizersgracht 620, 1017 ER Amsterdam VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van Hakbijl B.V. Hakbijl B.V. t.h.o.d.n. Hakbijl Glas, statutair gevestigd te Lelystad en kantoorhoudende te (8211 AS) Lelystad,

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van de besloten vennootschappen:

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van de besloten vennootschappen: VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschappen: 1. Blaauwbroek Bureau Voor Vraaggestuurde Zorg B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs (blijkens het uittreksel van de Kamer van Koophandel).

Activiteiten onderneming : Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs (blijkens het uittreksel van de Kamer van Koophandel). EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: Aïcha Holding B.V., statutair gevestigd te (1333 BZ) Almere, aan de Walmolenstraat 21, ingeschreven

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: 29 april 2014 Nummer: 1 Gegevens gefailleerde : De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/311 NL:TZ:0000007644:F001 16-08-2016 mr. L.J. van Apeldoorn mr. K. van Dijk Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/161 NL:TZ:0000012652:F001 18-04-2017 mr. E. Kolk mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Brabant Lijm en Metsel B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 Gegevens onderneming: De besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Orka Kunststofvloeren B.V, Orka Bouwchemie en Orka Beheer B.V., allen

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flex Tell BV, statutair gevestigd te Nijmegen, kantoorhoudende te 6651 ZN Druten, Karel Doormanstraat

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens gefailleerde : Simon Boelee, geboren op 30 juni 1967, wonende te (4032 NK) Ommeren aan de Canadalaan 38 Faillissementsnummer : F 08/87 Datum uitspraak : 19 februari

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012

Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Christian Sijnen Mode B.V. 003414322 Faillissementsnummer : F11/792 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/668 NL:TZ:0000008749:F001 25-10-2016 Mr. C.F.H. Donners mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

Datum: 3 februari 2016 Nummer: 3

Datum: 3 februari 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 3 februari 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jutten Simulation & Training

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Restaurant Sucre

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 7 Datum : 3 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 7 Datum : 3 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 7 Datum : 3 september 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : F12/37 Datum uitspraak : 14 februari 2012 Curator : mr. L.H. Hooites Rechter-commissaris : WK Project

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/16/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000466:F001 Datum uitspraak 26-0-2016 R-C Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Chelsea Facilities B.V., gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131. Faillissementsnummer : 13/445 F Datum

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG INZAKE MEDIA SERVICE 4U B.V. Gegevens onderneming de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDIA SERVICE 4U B.V., statutair gevestigd te Doetinchem, kantoorhoudende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 4 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 4 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 4 april 2014 Gefailleerden Faillissementsnummers JDR Bouwregie B.V. JDR Kozijnen B.V. C/14/13/434 F (JDR Bouwregie B.V.) C/08/13/852 F (JDR Kozijnen B.V.) Datum

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Big L Jeans Almere B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1353 BC) Almere,

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) Nummer: 1 Datum: 12 februari 2014 Gegevens onderneming (hierna: De Bron ) Faillissements-/ surseancenummer Datum uitspraak : 14 januari

Nadere informatie

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006.

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG One Cleaning Services B.V. Nummer: 3 Datum: 28 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ONE CLEANING SERVICES B.V., statutair gevestigd te Amsterdam, voorheen feitelijk gevestigd aan de Witte de Withstraat 123

Nadere informatie

Nummer: 1. gevestigd te Utrecht en kantoorhoudend te (3561 BP) Utrecht aan het adres Ajaxdreef 22,

Nummer: 1. gevestigd te Utrecht en kantoorhoudend te (3561 BP) Utrecht aan het adres Ajaxdreef 22, FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 september 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OVZ GROEP B.V., statutair gevestigd te Utrecht en kantoorhoudend

Nadere informatie

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3

Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 18 november 2016 Nummer: 3 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter Hendriks Beheer B.V.,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/464 NL:TZ:0000006452:F001 22-09-2015 mr. K. Overloop mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming De besloten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 7-07-09 Insolventienummer F.0/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000779:F00 Datum uitspraak 09-0-08 R-C

Nadere informatie