Datum vergadering 26 januari 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum vergadering 26 januari 2010"

Transcriptie

1 Gemeente Langedijk Datum vergadering 26 januari 2010 Nummer 4 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester, wethouder F. Bonsel, wethouder W. van Beek, wethouder W. Nugteren, wethouder E. Annaert, secretaris A.A.M. Meijering, adjunct-secretaris Afwezig: J.C. Koolaard Reden afwezigheid: vakantie Openbaar gedeelte vastgesteld met 27 volgnummers en vertrouwelijk gedeelte vastgesteld met 8 volgnummers op 2 februari 2010 Burgemeester en wethouders, De secretaris, De burgemeester, E. Annaert drs. J.F.N. Cornelisse

2 Secr Onderwerp: Besluitenlijst van 19 januari 2010 Vaststellen BS Onderwerp: Verslag MT-vergadering 6 januari 2010 Voor kennisgeving aannemen BMObjz Onderwerp: Advisering van de commissie voor de bezwaarschriften inzake het bezwaar tegen een geweigerde bouwvergunning voor het veranderen van het talud 1. kennisnemen va de advisering voor de commissie voor de bezwaarschriften 2. het bezwaarschrift ontvankelijk te verklaren; 3. het bezwaarschrift gegrond te verklaren. De weigering wordt daarmee ingetrokken en het college dient op de dan openliggende aanvraag een nieuw besluit te nemen BPolj Onderwerp: Onderhuisvesting. Aanvraag 1 e inrichting onderwijsleerpakket en meubilair Instemmen met het vergoeden van de 1 e inrichting onderwijsleerpakket en meubilair voor RKBS Paus Jonhannes voor een bedrag van , BPvrom Onderwerp: Verkeersbesluit voor het instellen van een erf in De Kloet Instemmen met het bijgevoegd verkeersbesluit voor het instellen van een erf in De Kloet BPvrom Onderwerp: Wijzigingsplan Laanweg 39a te Oudkarspel Wijzigingsplan Laanweg 39a te Oudkarspel vaststellen en publiceren, waarna het 6 weken ter inzage gelegd moet worden. Beroep bij de Raad van State is mogelijk.

3 BPwz Onderwerp: Nieuwe huurtarieven theaterzaal CEC De Binding Instemmen met de voorgestelde huurtarieven voor de theaterzaal CEC De Binding voor een periode van 1 jaar, ingaande op 1 januari Aangehouden in afwachting van aangepaste tarievenlijst BPwz Onderwerp: Financiële bijdrage, c.q. garantiesubsidie voor Koolsail 2010 Voor de door de Stichting Waterrijk Langedijk te organiseren Koolsail 2010 voor een eventueel exploitatietekort garant staan tot een bedrag van maximaal , BPwz Onderwerp: Subsidieverzoek Stichting Geestmer voor het theaterproject Meisjes van 80 - de Stichting Geestmer een projectsubsidie toekennen van 6.250,-- voor het theaterproject Meisjes van 80 onder voorwaarde van daadwerkelijke uitvoering van het project; - de subsidie dekken uit het door de raad vastgestelde budget voor het Uitvoeringsplan Cultuurhistorie en Toerisme BPwz Onderwerp: Verzoek om een gemeentelijke financiële bijdrage voor activiteiten op 4 en 5 mei 2010, (her)uitgave van publicaties en plaquette gevallenen 1. de Stichting 4 en 5 mei Langedijk een subsidie toekennen van maximaal ,-- voor de organisatie van activiteiten op 4 en 5 mei 2010; 2. de Stichting Langedijker Verleden een subsidie van maximaal 6.000,-- toekennen voor de uitgave van een boek met portretten van de 32 op het monument te Noord-Scharwoude genoemde personen; 3. de Historische Vereniging Sint Pancras: a. een subsidie van maximaal 4.000,-- toekennen voor een hernieuwde uitgave van een brochure over de 20 te Sint Pancras gefusilleerde personen; b. een subsidie van maximaal 2.500,-- toekennen voor een boekje over inwoners van Sint Pancras die door oorlogshandelingen om het leven zijn gekomen; 4. een bedrag van 4.000,-- beschikbaar stellen voor plaatsing bij het monument te Sint Pancras van een plaquette met de namen van de onder 3.b. bedoelde inwoners van Sint Pancras; 5. de raad door middel van een memo op de hoogte stellen over de besluiten 1 t/m 4 en hierin opnemen dat in de Kadernota , jaarschijf 2010 een dekkingsvoorstel wordt gedaan. Aangehouden in afwachting van overleg met presidium.

4 FINbel Onderwerp: Gemeentegarantie TV Tulp Akkoord gaan met de gevraagde garantie tbv de renovatie en aanleg van tennisbanen voor TV Tulp voor een bedrag van ,--. De garantie gaat van kracht nadat TV Tulp de voorwaarden uit de bijlage van dit advies heeft ondertekend VVHbc Onderwerp: Vergaderverslag 17 december 2009 Verslag vaststellen en toesturen aan de LTO.. (De bedrijfscontactfunctionaris wordt verzocht de voortgang van de actiepunten te bewaren VVHjz Onderwerp: Aanvraag bouwvergunning gedeeltelijk vergroten woning Nobelhof 17 te Sint Pancras, reactie op zienswijze (dossiernr ) 1. instemmen met de reactie op de zienswijze, waarbij ingediende zienswijze geen aanleiding geeft om af te zien van het voornemen ontheffing te verlenen voor het gedeeltelijk vergroten van de woning op het perceel Nobelhof 17 te Sint Pancras; 2. besluiten om zo spoedig mogelijk ontheffing bouwvergunning te verlenen voor dit bouwplan; 3. de aanvrager en de zienswijzenhebbende schriftelijk op de hoogte stellen van uw besluit door toezending van (een afschrift van) de definitieve bouwvergunning met ontheffing VVHjz Onderwerp: Uitvoering bestuursdwang Ambachtsdijk 17, Oudkarspel 1. bestuursdwang toepassen op kosten van overtreder teneinde de overtredingen te beëindigen en beëindigd te houden; 2. overtreder hieraan voorafgaand uitnodigen voor een laatste waarschuwingsgesprek; 3. zonodig per 1 maart 2010 daadwerkelijk uitvoering geven aan de bestuursdwang; 4. voor uitvoering van de werkzaamheden conform offerte van 22 december 2009 opdracht verlenen aan Klein Texas B.V.; 5. met verwijzing naar de actie, in overleg met Communicatie, een persbericht opstellen, teneinde de inwoners van de gemeente te informeren over het gemeentelijk belang van handhaving en deze te verspreiden onder de lokale media en direct omwonenden zodra een aanvang is gemaakt met de werkzaamheden.

5 VVHjz Onderwerp: Schetsplan dakopbouw Dorpsstraat 577H Het schetsplan voor het realiseren van een dakopbouw op het pand Dorpsstraat 577h wegens strijd met het ruimtelijke beleid afwijzen VVHjz Onderwerp: Bouwaanvraag plaatsen erfafscheiding Benedenweg 123 a. besluiten om de aanvraag om bouwvergunning van 10 maart 2009 voor het plaatsen van een erfafscheiding op het perceel Benedenweg 123 te Sint Pancras te weigeren wegens strijd met het ruimtelijke beleid; b. de betreffende eigenaar/bewoner berichten dat uw college wel kan meewerken aan een aangepast bouwplan waarbij het hogere deel van de schutting wordt ingekort tot 1 m achter de voorgevel van de woning en hem te verzoeken binnen twee maanden daartoe een nieuwe, aangepaste bouwaanvraag in te dienen; c. de betreffende eigenaar/bewoner voorts berichten dat uw college heeft geconstateerd dat de reeds geplaatste erfafscheiding aan de voorkant hoger is dan het ruimtelijke beleid toestaat en uw college, indien deze afwijking niet uit eigen beweging ongedaan wordt gemaakt, na afgifte van de onder b) bedoelde bouwvergunning voornemens is tegen deze afwijking handhavend op te treden. Aan deze mededeling toe te voegen dat indien er na twee maanden geen aangepaste bouwaanvraag is ingediend uw college aanneemt dat er geen concreet zicht is op legalisatie en uw college als dan handhavend zal optreden tegen de gehele erfafscheiding; d. de buren van Benedenweg 121 eveneens van het voorgaande in kennis stellen VVHjz Onderwerp: Handhavingszaak Kanaaldijk afzien van het voornemen tot het opleggen van een last onder dwangsom voor het perceel Kanaaldijk 41; 2. het perceel Kanaaldijk 41 aan een inspectie op brandveiligheid onderwerpen en de eigenaar, afhankelijk van de bevindingen, zo nodig te gelasten alsnog bouwvergunning dan wel ontheffing aan te vragen.

6 VVHjz Onderwerp: Legaliseren van een al 40 jaar bestaande pergola, gelegen Pr. Hendrikkade 72 te Broek op Langedijk ( ) 1. de aanvraag bouwvergunning voor een carport voor de woning aan de Prins Hendrikkade 72 te Broek op Langedijk te weigeren conform artikel 44 lid 1 sub C van de Woningwet wegens strijd met het bestemmingsplan; 2. aanvrager te berichten dat gelet op het reeds langdurig bestaan niet meer zal worden gehandhaafd tegen dit bouwwerk; 3. de aanvrager van deze besluiten schriftelijk te informeren middels bijgevoegde conceptbrief en te berichten omtrent de bezwaar- c.q. beroepsmogelijkheden VVHjz Onderwerp: Weigeren aanvraag bouwvergunning aanleg talud en steiger Penant 11 te Sint Pancras ( ) 1. de aanvraag bouwvergunning voor het veranderen van het talud en een steiger op het perceel Penant 11 te Sint Pancras te weigeren wegens strijd met artikel 44 Woningwet; 2. verzoeker van uw besluit schriftelijk in kennis te stellen en te berichten over de bezwaar- c.q. beroepsmogelijkheden VVH Onderwerp: Mandaatbesluit BAG beheer Mandaatbesluit Wet BAG VVHv Onderwerp: Supermarkt op zondag avondwinkel Een keuze te maken uit de vier mogelijkheden die in de toelichting staan beschreven. Aangehouden tot 2 februari BPvrom Onderwerp: Tranche II Tijdelijke stimuleringsmaatregel van VROM 1. de toegekende subsidie van ,-- n.a.v. de aanvraag voor het Project Zonoord en de Kloet in Noord-Scharwoude uit te keren aan de ontwikkelaar Woningstichting Woonwaard Noord-Kennemerland met als bestedingsdoel: het inrichten van de openbare omgeving: zoals het aanbrengen speelvoorziening, aanleg wegen en parkeerplaatsen; 2. de toegekende subsidie van ,-- n.a.v. de aanvraag voor het project Kolfbaan in Oudkarspel uit te keren aan de ontwikkelaar Tauber ten behoeve van het verlagen van de VON prijs en of het omzetten van koop naar huurappartementen.

7 BPvrom Onderwerp: Rapportage Woonruimteverdeling de nota aan B en W van de gemeente Alkmaar: 1. kennisnemen van de rapportage Woonruimteverdeling Noord- Kennemerland ; 2. de bevindingen, conclusies en aanbevelingen uit dat B en W voorstel vast te stellen; 3. met de corporaties in contact te treden over de volgende technische apsecten; - herberekening slaagkansen; - afbakening leeftijdsgroepen; 4. instemmen met toezending van de Rapportage W oonruimteverdeling aan de gemeenteraden via bijgevoegde aanbiedingsbrief FINpc Onderwerp: Kaderbrief Instemmen met de Kaderbrief VVHbc Onderwerp: Herstructureringsprogramma bedrijventerreinen Regio Alkmaar (Noord-Kennemerland) 1. instemmen met bijgevoegd regionaal herstructureringsprogramma voor bedrijventerreinen in de Regio Alkmaar (Noord-Kennemerland). 2. in verband met de tijdsdruk, de wethouder van Economische Zaken van Alkmaar te machtigen om het Regionaal Herstructureringsprogramma Regio Alkmaar namens alle gemeenten die deel uitmaken van de Regio Alkmaar, naar de Provincie te versturen (op basis van door deze gemeenten afgegeven machtigingen). Aangehouden in afwachting van nieuw advies VVHjz Onderwerp: Bouw bedrijfspand op het perceel hoek Industriestraat/2 e Industriestraat te Noord-Scharwoude, reactie op zienswijzen ( instemmen met de reactie op de zienswijze, waarbij de ingediende zienswijze geen aanleiding geeft om af te zien van het voornemen ontheffing en bouwvergunning te verlenen voor de bouw van een bedrijfspand op het perceel hoek Industriestraat/2e Industriestraat te Noord-Scharwoude; 2. besluiten om zo spoedig mogelijk ontheffing en bouwvergunning te verlenen voor dit bouwplan; 3. de aanvrager en de zienswijzenhebbenden schriftelijk op de hoogte stellen van uw besluit door toezending van (een afschrift van) de definitieve bouwvergunning met ontheffing.

8 BPwz Onderwerp: Gemeentelijke bijdrage aan aardbeving Haïti. Instemmen met een bijdrage van 0,25 per inwoner tot maximaal 6.725,-- ten laste van het programma 'Besturen en Burgers', post 'onvoorzien'.

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

Datum vergadering 7 december 2010

Datum vergadering 7 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 7 december 2010 Nummer 51 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers E.M.

Nadere informatie

Datum vergadering 15 juni 2010

Datum vergadering 15 juni 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 15 juni 2010 Nummer 25 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder P.J.

Nadere informatie

Datum vergadering 16 maart 2010

Datum vergadering 16 maart 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 maart 2010 Nummer 11 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse J.C. Koolaard, burgemeester, wethouder F.

Nadere informatie

Datum vergadering 22 januari 2013

Datum vergadering 22 januari 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 22 januari 2013 Nummer 3 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

Datum vergadering 16 november 2010

Datum vergadering 16 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 november 2010 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 28 september 2010

Datum vergadering 28 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 28 september 2010 Nummer 41 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering 25 oktober 2011

Datum vergadering 25 oktober 2011 Gemeente Langedijk Datum vergadering 25 oktober 2011 Nummer 48 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F.

Nadere informatie

Datum vergadering 15 mei 2012

Datum vergadering 15 mei 2012 Gemeente Langedijk Datum vergadering 15 mei 2012 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Datum vergadering 21 mei 2013

Datum vergadering 21 mei 2013 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 mei 2013 Nummer 20 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse P.J. Beers E.M. Overzier, burgemeester F. Westerkamp

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet.

Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet. Aan alle leden van de Raad 2 oktober 2009 VVH/juridische zaken Mevr. K. Zonneveld Schriftelijke vragen van rechtswege verleende bouwvergunning 2 e fase Kloet. Geachte leden van de Raad, Namens de fracties

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen

Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen Toezicht & Handhaving in de Gemeente Meerssen INLEIDING De meeste mensen willen graag wonen in een gemeente die veilig is en er netjes en verzorgd uitziet. Maar we willen ook wel eens iets aan de omgeving

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

Beslisdocument college van Peel en Maas

Beslisdocument college van Peel en Maas 310358 Beslisdocument college van Peel en Maas Document openbaar: Ja Documentnummer: 1894/2012/104364 Besluitnummer: 34 5b Onderwerp: Handhaving Lorbaan 49a in Grashoek Advies: 1. Het bezwaarschrift van

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Van 5 februari 2013 openbaar

Van 5 februari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering van 29 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005538 2 Onderwerp Prestatieverslag inburgering 2012 I Advies 1. Kennisnemen van het bijgevoegde Prestatieverslag inburgering

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Vragen en handhavingsverzoek omwonenden over Kapelstraat 46a in Elshout

Vragen en handhavingsverzoek omwonenden over Kapelstraat 46a in Elshout Collegevoorstel Aanleiding In de raadsvergadering van 20 december 2016 is het bestemmingsplan Elshout vastgesteld. In dit bestemmingsplan is het perceel Kapelstraat 46a in Elshout opgenomen. Over deze

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst

VERGADERING. de dato 2 SEPTEMBER 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 2 SEPTEMBER 2014 besluitenlijst Burgemeester SECR int 14.2414 Betreft: Openbare B&W-besluitenlijst van 26 augustus 2014 Het vaststellen

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. van 11 september 2007 nr. 37

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. van 11 september 2007 nr. 37 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS van 11 september 2007 nr. 37 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 maart nummer 13 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 maart 2007 nummer 13 A.D. van den Bergh, A.L. Cardon, burgemeester wethouder T. de Gelder, wethouder J.M. Dekker,

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

Van 29 mei 2012 Openbaar

Van 29 mei 2012 Openbaar 1. Onderwerp Notulen B&W-vergadering d.d. 22 mei 2012. Advies Akkoord. BW-004672 2. Onderwerp Jaarverslag Gilde Opleidingen en verklaring rechtmatigheid en doelmatigheid 2011 I Advies Vaststellen van het

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Hoekschewaards Landschap inzake de Oeverloop op 12, 13 en 14 augustus 2011. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle

1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle 1. VVH Beslissing op bezwaar Van Haestrechtstraat te Goirle Er zijn bezwaren ingediend tegen de weigering aan aanvrager een omgevingsvergunning te verlenen voor het kappen van een populier op de locatie

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 3 Dinsdag 17 januari 2012 09:30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel wethouder

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van gemeente Binnenmaas inzake afscheidsreceptie van burgemeester A. Pijlman op 28 juni 2007 te Puttershoek. Besluit: College

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 17 augustus 2010. AANWEZIG: AFWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings; Wethouders C.M.H. van Melsen,

Nadere informatie

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder.

M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes, wethouder. Besluitenlijst B&W vergadering d.d. 30-08-2011 (nr. 35). Aanwezig: Afwezig: M.L.J. Out, burgemeester; W.C. Luchjenbroers, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris. J.J. Bruintjes,

Nadere informatie

Oldehoofsterkerkhof 2 Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden Telefoon 14058 www.leeuwarden.nl E-mail gemeente@leeuwarden.nl Uitvoering: archief via BAG beheerder afschrift : aanvrager kopie : team Toezicht en

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T. van het college van BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 13 april 2004 nr. 16. Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 13 april 2004 nr. 16 Nr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Gemeente Langedijk. Voorstel aan de raad

Gemeente Langedijk. Voorstel aan de raad Gemeente Langedijk Raadsvergadering van : Agendanummer : Portefeuillehouder Afdeling Opsteller : P.J. Beers : Beleid en Projecten : M. Klazema Voorstel aan de raad Onderwerp Programma : Vaststelling "Partiële

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 18 AUGUSTUS 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 28 september 2010 genomen besluiten (B-stukken) van 20 t/m 24 september 2010 door parafen genomen besluiten (A-stukken)

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 18 november 2008. nummer 45

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 18 november 2008. nummer 45 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 18 november 2008 nummer 45 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco-burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 27 juni 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO

REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO Reg. Nummer: REGULIERE BOUWVERGUNNING EN VRIJSTELLING EX ARTIKEL WRO BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DORDRECHT, Gelezen de op 20 maart 2008 ingekomen aanvraag van B.H.Honcoop, Matensestraat Dodewaard om

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN. Jaarverslag 2014

COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN. Jaarverslag 2014 COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN Jaarverslag 2014 Haaksbergen, mei 2015 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 COMMISSIE... 4 TOELICHTING CIJFERS... 5 OPMERKINGEN, CONCLUSIES EN AANBEVELINGEN... 7 CIJFERS... 8 2 INLEIDING

Nadere informatie

NR AFD RESUME ADVIES. Akkoord. 1 FAZA De notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 juli 2011.

NR AFD RESUME ADVIES. Akkoord. 1 FAZA De notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders van 26 juli 2011. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 23 augustus 2011. AANWEZIG: Wethouders drs. H.M.L. Dauven, C.M.H. van Melsen en W.J.M. Thijssen.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Nr. 60207/PUV Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Zwolle, Op 9 maart 2009 hebben burgemeester en wethouders van Zwolle een aanvraag om bouwvergunning ontvangen en in behandeling genomen

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 29 NOVEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017

Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp. 12 januari 2017 Openbare besluitenlijst B&W Smallingerland - week 3-2017 Afd. Nr. Kenmerk Onderwerp 12 januari 2017 Soza 1. 1842169 Brief FSU splitsing vrijwilligersvergoeding / reiskostenvergoeding Het FSU heeft in een

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 20 september 2011 Aanwezig Afwezig: Aanvang : H.J. Flieringa, voorzitter C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R. Riedijk, wethouder

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg

bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg College Onderwerp: V200801547 bouwen van een berging/carport aan de achterzijde van het woonhuis aan de Haarsteegsestraat 36 in Haarsteeg Samenvatting: Inleiding: Tijdens een controle is geconstateerd

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017

*634230* van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 *634230* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 12 september 2017, vastgesteld 19 september 2017 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 628766 Aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 10 maart 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van C.A. van Zon, Barrierweg 62 a te Liempde voor het gedeeltelijk verbouwen van het bijgebouw

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 10 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel 15ini00256 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig Secretaris Afwezig : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster : Mevrouw Tamminga : De heer Finkenflügel Datum 27 januari

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juli 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST

Raadsvoorstel. Projectbesluitprocedure De Haal 58a. Dienstverlening DV-ADE CBW-CST Titel Nummer 10/50 Projectbesluitprocedure De Haal 58a Datum 8 september 2010 Programma Fase Onderwerp Verzoek om medewerking te verlenen aan de projectbesluitprocedure De Haal 58a Gemeentehuis Bezoekadres

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017

NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 NOTULEN VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS d.d. 17 oktober 2017 Aanwezig: F. Ossel - burgemeester Th.H.A.M. Reijn - wethouder drs. B.R. van Henten-Meijer wethouder J.J. de Kloet - wethouder drs. S.N.F.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 21-03-2017 onderwerp ambtelijk advies besluit Vaststellen besluitenlijst b&w 14-03-2017 Vaststellen besluitenlijst b&w-vergadering 14-03-2017 Gebiedsvisie en programma De Groote

Nadere informatie

Collegevoorstel. Onderwerp: Dakopbouw Bizetlaan 28 en 30

Collegevoorstel. Onderwerp: Dakopbouw Bizetlaan 28 en 30 Collegevoorstel Inleiding: Naar aanleiding van het handhavingsbesluit dat is genomen ten aanzien van het plaatsen van een opbouw op de garage/hobbyruimte aan de Bizetlaan 28 en 30 te Vlijmen, is gevraagd

Nadere informatie

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling

Routingformulier. Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11. Duurzame Ontwikkeling Routingformulier Nummer: Onderwerp: Projectbesluit & bouwvergunning 1e fase woonhuis Galecopperdijk 11 Afdeling Duurzame Ontwikkeling Behandelend ambtenaar Ingeborg de Zeeuw- t Lam Naam portefeuillehouder

Nadere informatie