Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie"

Transcriptie

1 Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie

2 Hoe KRACHTIG mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen zijn gericht op effect. Goed gemotiveerde aanbevelingen voor concrete stappen die u telkens weer dichter bij uw doel brengen. De adviezen van mensen die denken als ondernemers.

3 ORGANISATIE In de afgelopen 60 jaar is Witlox Van den Boomen, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Wij zijn trots op onze relatie met vele familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daardoor in de genen van onze organisatie. Witlox Van den Boomen adviseert u over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken meer dan 300 professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen. TWEE organisaties, één DENKwijze Witlox Van den Boomen onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen, waar meer dan 60 advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam zijn. Omwille van beroepsregels twee gescheiden organisaties maar wel met één denkwijze en gezamenlijke aanpak. Op die manier wordt ingespeeld op de adviesbehoeftes die vaak meer dan één specialisatie betreffen. Wij bieden een geïntegreerde aanpak voor al uw ondernemingsvraagstukken, waarbij wij snel schakelen met de overige dienstverleners van onze multidisciplinaire organisaties. Door onze multidisciplinaire manier van denken en werken, begrijpen wij als geen ander de toegevoegde waarde van een geïntegreerde praktijk voor de activiteiten van onze klanten. twee organisaties, één DENKwijze!

4 Hoe eerlijk mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen zijn eerlijk. Nuchtere observaties en zuivere analyses waarmee u uw organisatie op de juiste koers houdt. Adviezen van mensen die denken als ondernemers.

5 WERKGEBIED Vanuit Zuid-Nederland, waar de vestigingen van Witlox Van den Boomen een prima dekking bieden en goed bereikbaar zijn, wordt gewerkt voor klanten die zowel binnen als buiten onze landsgrenzen gevestigd zijn. Witlox Van den Boomen bestrijkt vanuit haar vestigingen ook de grensregio met België en Duitsland en beschikt bovendien over specifieke kennis en ervaring die nodig is voor haar klanten om in deze grensregio s zaken te doen. Internationaal Niet alleen in Nederland zijn uw belangen in goede handen maar ook daarbuiten. Zaken doen gaat vaak over de landsgrenzen heen. Witlox Van den Boomen heeft een historische samenwerking met Van Havermaet Groenweghe in België. Wij werken internationaal samen met Moore Stephens, een netwerk van gelijkgestemde accountants- en belastingadvieskantoren in alle, in zakelijk opzicht belangrijke, landen. Met Translink Corporate Finance, een netwerk met ongeveer 30 lokale kantoren op alle continenten, beschikken wij over een internationaal netwerk voor fusies en overnames. Jarenlange ervaring heeft ons een ruime internationale expertise opgeleverd. Zo staan wij ook internationaal ons mannetje. Regionaal maar ook internationaal

6 Hoe STUREND mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen laten niets aan het toeval over. Het zijn duidelijke, eenvoudige en goed gemotiveerde uitspraken over de ideale koers. De adviezen van mensen die denken als ondernemers.

7 MISSION STATEMENT In onze dienstverlening nemen wij de situatie van onze klanten vanzelfsprekend als vertrekpunt. De persoonlijke aandacht speelt daarbij een centrale rol. Samen met u inventariseren wij welke acties (moeten) worden ondernomen. Vervolgens brengen wij advies uit in een voor u begrijpelijke taal en nemen wij daarna zaken met u ter hand bij de uitvoering. Vooruitkijken Advies bij Witlox Van den Boomen is in hoofdzaak anticiperen op basis van feiten. Wij maken inschattingen en spelen vervolgens in op uw kansen en mogelijke bedreigingen. Dit laatste altijd vanuit een pro-actieve grondhouding. Richting geven Wij durven in ons advies duidelijk richting te geven. Wij vinden het belangrijk om onze eigen mening te geven. Dat doen wij op een pragmatische en persoonlijke wijze en op maat. Wij staan naast u met gedegen vakinhoudelijke kennis en zijn er op het juiste moment als ervaren gesprekspartner die beschikt over een deskundige achterban. Werkwijze Aangezien de meeste van uw zaken betrekking hebben op meer dan één vakgebied, schakelen wij snel met professionals die wij in huis hebben en, indien nodig, met adviseurs van onze strategische partner VDB Advocaten Notarissen. Gezien onze multidisciplinaire traditie kennen wij als geen ander de kracht van een geïntegreerde aanpak van uw zaken. Het coördineren van dit soort zaken is in wezen een specialisme op zich en daarom onze tweede natuur. Dit resulteert in een complete en gedegen kijk op uw onderneming en in een goed fundament onder uw beslissingen. Vaak zit daar de kern waarbij op voorhand natuurlijk niet valt te voorspellen wat er uit zal komen. Ook wij beschikken niet over een glazen bol maar wel over een deskundige achterban en jarenlange ervaring. Adviseren is durven richting te geven

8 DIENSTEN Witlox Van den Boomen is als zakelijk dienstverlener actief op het gebied van advisering en ondersteuning in de volgende diensten: Hoe gedegen mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. In onze adviezen zijn alle relevante aspecten rondom uw bedrijfsvoering verweven. De adviezen van mensen die denken als ondernemers. Daarop kunt u voor de volle 100% vertrouwen.

9 Accountancy In opdracht verzorgen wij de samenstelling en/of controle van uw jaarrekeningen waarmee wij cijfers leveren die de basis vormen voor uw managementinformatie, alsmede ten behoeve van externe partijen zoals banken. Wij adviseren over optimalisatie van de beheersing van uw financiële processen, de inrichting van uw informatie- en administratieve systemen en managementcontrols, bij bedrijfsopvolging en -overname en (her)financiering. Onze corporate finance specialisten zijn bekwaam in koop en verkoop, due diligence en waardebepaling. Belastingadvies Onze belastingadviseurs kunnen u naast algemene fiscale adviezen bijstaan op specialistische gebieden, zoals loonbelasting, btw, (her)structureringen, pensioenen, estate planning, emigratie, vastgoed en internationale structuren. Juridisch advies Met onze alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen bieden wij u deskundige juridische begeleiding op die terreinen van het recht die voor u van belang zijn zoals aanbestedingsrecht, aansprakelijkheid, schade en verzekeringen, ondernemingsrecht (fusies & overnames en handelsrecht & geschillen), arbeidsrecht, insolventierecht, IE/ICT, bouw- en vastgoed, personen- en familierecht/estate planning. CORPORATE FINANCE ADVIES Onze ervaren corporate finance adviseurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van fusies, overnames en bedrijfsopvolging. Verder arrangeren wij het aantrekken van risicodragend kapitaal en bancaire financiering, realiseren wij complexe herfinancieringen en waarderen wij ondernemingen. HR-advies Onze HR-adviseurs werken multidisciplinair en bestrijken het brede terrein dat te maken heeft met de factor arbeid. Concreet betekent dit dienstverlening op het gebied van personeelen organisatieadvies, loonbelasting en sociale verzekeringen, expat advisering, salarisadvies en -verwerking en pensioenadvies (fiscaal, juridisch en actuarieel). Uw totaaladvies is ons teamwerk

10 Hoe ONDERSCHEIDEND mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen worden u op het lijf geschreven. Duidelijke, eenvoudige en goed gemotiveerde uitspraken over de ideale koers van uw organisatie. De adviezen van mensen die denken zoals u.

11 ONZE ADVISEURS Onze adviseurs geven leiding aan gemotiveerde teams en specialisten die permanent hun focus richten op kansen en mogelijke bedreigingen, uiteraard vanuit hun vakgebied. Mensen die perfect aanvoelen wat het inhoudt om ondernemingen te begeleiden en zich daarvoor inspannen. Bij Witlox Van den Boomen staat achter iedere klant een team van competente mensen met een eigen stijl en vakinhoudelijke ambitie. Samenwerking met vakgenoten maar ook met collega s uit andere disciplines maakt dat iedere adviseur intensief voor de klant samenwerkt aan oplossingen en antwoorden. Ieders expertise, karakter en persoonlijkheid voegt binnen het adviesteam iets toe. Het zijn juist de verschillen, zowel in persoon als in vakgebied, die het team en daarmee het advies aan u compleet maken. De aansturing van deze mensen vindt door ons gecoördineerd plaats. Zo voorkomen wij miscommunicatie. Werken bij Witlox Van den Boomen Bij Witlox Van den Boomen is diversiteit een belangrijk criterium voor de samenstelling van onze teams. Want voor geïntegreerde dienstverlening aan onze klanten maken wij maximaal gebruik van alle aanwezige kwaliteiten en competenties bij onze adviseurs. Naast ervaring en inhoudelijke deskundigheid hechten wij ook veel belang aan karakter, dynamiek en stijl. Daarom is professionaliteit in combinatie met persoonlijke touch van doorslaggevend belang bij onze adviseurs. Daar selecteren wij op. Vakmatig en persoonlijk

12 Witlox Van den Boomen Accountants Burgemeester Burgerslaan 42 Eindhovenseweg 126 Belastingadviseurs Postbus 402 Postbus 120 Juridisch adviseurs 5240 AK Rosmalen 5580 AC Waalre Corporate Finance adviseurs T + 31 (0) T + 31 (0) E info@wvdb.nl HR-adviseurs F + 31 (0) F + 31 (0) I Witlox Van den Boomen onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen.

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het.

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe AMBITIEUS kun jij zijn? Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe confronterend kun jij zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Adviseren is soms ook confronteren. De kunst is om

Nadere informatie

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het.

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe ONDERSCHEIDEND kun jij zijn? Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe Krachtig kun jij zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. In onze geïntegreerde aanpak staat teamwork

Nadere informatie

Bovenop zaken. Goede dienstverlening is een professionele mentaliteit.

Bovenop zaken. Goede dienstverlening is een professionele mentaliteit. Bovenop zaken Bovenop zaken Joanknecht & Van Zelst bestaat ruim 65 jaar. Maakte alle golven van de conjunctuur mee. Bleef altijd scherp, zowel vakinhoudelijk als qua dienstverlenende mentaliteit. Decennia

Nadere informatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie

uw bedrijf ook in acconditie? www.acconavm.nl Ruimte voor ondernemen. Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Ruimte voor ondernemen. uw bedrijf ook in acconditie? Adequate bedrijfsvoering Gedegen administratieve organisatie Gezonde financiële huishouding accountancy belastingadvies strategisch advies accountantscontrole

Nadere informatie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie LexPartners: uw full service juridische sparringpartner en huisadviseur Door het sterk gestegen belang voor ondernemingen

Nadere informatie

ondernemen is de reis van je leven

ondernemen is de reis van je leven ondernemen is de reis van je leven Accountancy Belastingadvies Corporate finance HR services Juridisch advies Ondernemen is de reis van je leven Onze diensten Met CROP staat u er niet alleen voor CROP.NL

Nadere informatie

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De ambitie om uw organisatie te laten excelleren RSM Niehe Lancée geniet een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Opdrachtgevers kunnen

Nadere informatie

Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein

Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein Amersfoort Arnhem Ede Hoofddorp Nieuwegein Dit is CROP 1965: CROP opent de deuren van haar eerste kantoor. vijf decennia later zijn we een begrip in zakelijk Nederland en groeit CROP registeraccountants

Nadere informatie

cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen

cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen cijfers zijn overal u moet er blind op kunnen vertrouwen Verstegen Verstegen is een middelgroot kantoor van accountants en (belasting)adviseurs, gevestigd in Dordrecht. Met zo n 100 medewerkers staan we

Nadere informatie

Van cijfers naar visie

Van cijfers naar visie Van cijfers naar visie De ontwikkeling van KroeseWevers heden 2008 Aantal werknemers 350 De missie van KroeseWevers Het is de missie van KroeseWevers om onze positie in de top van de accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

&BRANCHETEAM AUTOMOTIVE

&BRANCHETEAM AUTOMOTIVE &BRANCHETEAM AUTOMOTIVE Ons brancheteam Automotive is op de hoogte van de actualiteiten in de branche. Daarbij strekt onze kennis verder dan louter die van de juridische aspecten. Onze grote betrokkenheid

Nadere informatie

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl

ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl ICT Accountancy praktijkdag 15 maart 2017 Eric Gort Linda van Tuijl Wij zijn PKF Wallast Accountants, (fiscaal) adviseurs, bedrijfsjuristen, Business Valuators Lokaal, regionaal en landelijk actief Hoofdzakelijk

Nadere informatie

Team notariaat. www.dehaanlaw.nl

Team notariaat. www.dehaanlaw.nl Team notariaat www.dehaanlaw.nl De Haan team notariaat Sinds al weer meer dan 10 jaar geleden de overheid een einde heeft gemaakt aan de vaste tarieven, heeft het notariaat in Nederland een onstuimige

Nadere informatie

Medicidesk Rabobank Rijk van Nijmegen

Medicidesk Rabobank Rijk van Nijmegen Medicidesk Rabobank Rijk van Nijmegen Samen sterker. Dat is het idee. Rabobank Rijk van Nijmegen De gezondheidszorg is volop in beweging. Toenemende markt - werking, schaalvergroting en professionalisering

Nadere informatie

Gevolgen voor de werkgelegenheid

Gevolgen voor de werkgelegenheid KRACHTIG ADVISEREN BIJ FUSIES EN OVERNAMES Met een divers team van organisatieadviseurs ondersteunen we ondernemingsraden bij het beoordelen van voorgenomen verkoop, fusies en overnames van bedrijven.

Nadere informatie

inzicht in uw bedrijf

inzicht in uw bedrijf Niet zomaar cijfers inzicht in uw bedrijf accounting - auditing - consulting Kennis en maatwerk voor uw business Over Baker Tilly Belgium Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen

Nadere informatie

Meer dan kennis alleen. Next

Meer dan kennis alleen. Next Meer dan kennis alleen Next Ambitie Uitdaging Ontwikkeling Shift Ambitie Een ambitieus accountantskantoor heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Bij Horlings dagen we elkaar voortdurend uit om

Nadere informatie

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig.

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig. GROOT BOEK REKENEN EN REDENEREN Mensen maken cijfers en letters. De Scheers Groep maakt er getallen en woorden van. Doortimmerd en doordacht. Het samenwerkingsverband van de Scheers Groep bundelt een schat

Nadere informatie

NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts

NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts NDL Slotbijeenkomst Propositie Spare Parts Intro Crowe Horwath Peak 7 maart 2017 Geert-Jan Krol en Xander Wamelink 2016 Crowe 2017 Crowe Horwath Horwath Peak Peak Wie is Crowe Horwath Peak Ondersteunt

Nadere informatie

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL

DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL DIE EXTRA STAP MAAKT HET VERSCHIL VanSoestDolmans & Associates VanSoestDolmans is een onafhankelijke business management organisatie die pragmatische en sterk oplossingsgerichte ondersteuning biedt aan

Nadere informatie

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling

Krijg weer grip op uw pensioenregeling. Krijg weer grip op uw pensioenregeling Eindhoven Amsterdam Bladel Groningen Krijg weer grip op uw pensioenregeling Lelystad Oostzaan Roermond Krijg weer grip op uw pensioenregeling Uden Valkenswaard Dienstenwijzer Inleiding hecht veel waarde

Nadere informatie

voor accountants en bedrijven

voor accountants en bedrijven voor accountants en bedrijven voor de juiste financiële verbindingen De Van Eekhout Groep is al jaren lang een professionele gesprekspartner voor ondernemingen en bedrijfsadviseurs op het gebied van verzekeringen

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng KANTOORVOORSTELLING Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact Accoun?ng Audi?ng Consul?ng Over ons Gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat,

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie

Bol Adviseurs. Voor ondernemers die wyzr willen worden. Denk Ondernemend. Denk Bol Versie 2016 Versie 07.06.16 Bol Adviseurs Voor ondernemers die wyzr willen worden Denk Ondernemend. Denk Bol. Inleiding Bol Adviseurs richt zich op het ondersteunen van ondernemers in het midden- en klein bedrijf.

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling.

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Vrieling Adviesgroep. Gewoon beter. vrieling. Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Vrieling Adviesgroep Gewoon beter vrieling adviesgroep Vrieling Adviesgroep Enthousiast Onafhankelijk Betrokken Creatief Integer

Nadere informatie

Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen

Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen Bedrijfsoverdracht, geen afbouwen maar opbouwen Bedrijfsoverdracht of -aankoop Een eigen bedrijf is vaak een levenswerk. Maar er komt een moment dat u de touwtjes uit handen zult geven. Moeilijk? Soms.

Nadere informatie

EFFECTENREChT. Ons Banking & Finance team: adviseert over compliance- en toezichtvraagstukken. Wij adviseren nationale en internationale

EFFECTENREChT. Ons Banking & Finance team: adviseert over compliance- en toezichtvraagstukken. Wij adviseren nationale en internationale & Banking & Finance Wij staan met ons Banking & Finance team nationale en internationale (financiële) ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang bij. Wij bieden u specialistische up-to-date kennis

Nadere informatie

Onze relatie met u! Een goed gesprek over

Onze relatie met u! Een goed gesprek over Een goed gesprek over Onze relatie met u! Wij houden van ons vak. Ons vak is u te helpen bij het organiseren van uw financiële zekerheid. Daar praten we veel en graag met u over. In die gesprekken stellen

Nadere informatie

UW BEDRIJF VERKOPEN?

UW BEDRIJF VERKOPEN? UW BEDRIJF VERKOPEN? BEDRIJFSVERKOOP Begeleiding bij bedrijfsverkoop Elke zelfstandig ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken: bedrijfsverkoop. Het verkopen van uw bedrijf is geen sinecure. Het

Nadere informatie

Team Zwolle www.dehaanlaw.nl

Team Zwolle www.dehaanlaw.nl Team Zwolle www.dehaanlaw.nl De Haan team Zwolle In Zwolle zijn vele duizenden ondernemingen gevestigd in alle marktsegmenten, waaronder productiebedrijven, financiële instellingen, vastgoedondernemingen

Nadere informatie

BonnierVeraa: uw schatmeesters

BonnierVeraa: uw schatmeesters ve r z e k e r in g e n pe n s i o e ne n b e l a s tin g e n BonnierVeraa: uw schatmeesters Een schatmeester is de financieel vertrouwenspersoon van weleer, bekend om zijn specialisme en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.

ADRIAAN VAN DEN HEUVEL MAKELAARS EN ADVISEURS WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL. Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel. WÉRKT VOOR U WWW.HEUVEL.NL Hoofdstraat 155 5706 AL Helmond T 0492 661 884 www.heuvel.nl info@heuvel.nl AAN- EN VERKOOP SPECIALIST Adriaan van den Heuvel vestigde zich in 1993 als zelfstandig makelaar.

Nadere informatie

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname

EEN BEDRIJF KOPEN. Management Buy Out. Management Buy In. Strategische overname EEN BEDRIJF KOPEN? EEN BEDRIJF KOPEN Management Buy Out Het overnemen van een bedrijf is zeker geen eenvoudig proces. Een bedrijfsovername kan op verschillende manieren worden ingezet. De meeste bedrijfsovernames

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Bespaar tijd en geld Brengt financiële mogelijkheden en risico s in kaart Da Vinci Finance voor financiering en financiële vraagstukken. Het is bijna onmogelijk om op alle gebieden de actuele kennis bij

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3

Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 Inhoud EEN NIEUWE FORMULE 3 WAT IS BURO LUIKEN? 5 UW VOORDEEL 7 VOOR WIE INTERESSANT? 9 UW INVESTERING 11 DIGITAAL ONDERNEMEN 13 BUSINESSPARTNERS 15 PASSIE, MISSIE, VISIE 17 CONTACT 19 Welkom! Buro Luiken

Nadere informatie

CONTROLEVERKLARING VAN DE ONAFHANKELIJKE ACCOUNTANT Aan: het bestuur van Stichting Fonds Collectieve Belangen voor de Handel in Bouwmaterialen A. Verklaring over de in het jaarverslag opgenomen jaarrekening

Nadere informatie

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Eversheds Faasen Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Wat verlangt u van Of u nu een sterke partner zoekt op uw eigen thuismarkt of als buitenlandse onderneming

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten

We know it takes a teamplayer to win. Tijdelijke professionals duurzame resultaten We know it takes a teamplayer to win Tijdelijke professionals duurzame resultaten RSM WMV Interim services 2/3 RSM WMV / Interim Services In de professionele interim-markt is er nadrukkelijk behoefte aan

Nadere informatie

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V.

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Factsheet Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Inleiding NFCO voor ziet in Nederland in een behoefte door voor de ondernemer een integraal financieel advies uit te brengen waarbij zakelijke

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Alles, behalve zwart-wit

Alles, behalve zwart-wit Alles, behalve zwart-wit Regionaal betrokken, wereldwijd bekend U kent het spel. Maar niet zoals wij het spelen Accountants en belastingadviseurs: het zijn dienstverleners op een speelveld dat u bekend

Nadere informatie

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is.

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. Bovendien is belastingadvies maatwerk en kan het zijn

Nadere informatie

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is.

De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. De informatie in deze folder is uiterst zorgvuldig samengesteld. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat de inhoud onjuist, onvolledig of verouderd is. Bovendien is belastingadvies maatwerk en kan het zijn

Nadere informatie

BDO CONSULTANTS VOOR VRIJ ONDERNEMEN

BDO CONSULTANTS VOOR VRIJ ONDERNEMEN BDO CONSULTANTS VOOR VRIJ ONDERNEMEN BDO Consultants 3 BDO CONSULTANTS Als resultaat telt, schakelt u BDO Consultants B.V. in. Wij realiseren binnen uiteenlopende branches succesvolle projecten door onze

Nadere informatie

<naam kantoor en vennoten invullen> Corporate Finance Support B.V. te Rhenen/Veenendaal.

<naam kantoor en vennoten invullen> Corporate Finance Support B.V. te Rhenen/Veenendaal. Strijdlust Advocaten T.a.v. de heer/mevrouw Straat en nummer Postcode en plaats Rhenen/Veenendaal, [..] Betreft: Doorverwijzerscode met Corporate Finance Support B.V. Geachte heer/mevrouw.., In verband

Nadere informatie

PRESENTATIE HARVEY REYNALDS LEGAL DIENSTVERLENING VOORBEELDEN KLANTEN FEES CV

PRESENTATIE HARVEY REYNALDS LEGAL DIENSTVERLENING VOORBEELDEN KLANTEN FEES CV 2013 PRESENTATIE HARVEY REYNALDS LEGAL DIENSTVERLENING VOORBEELDEN KLANTEN FEES CV Reinoud van Servellen +31 613 966 281 rvanservellen@harveyreynalds.com Pagina 2 WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE? Harvey Reynalds

Nadere informatie

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING

FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING FAMILY OFFICE & ESTATE PLANNING Een must voor iedereen met vermogen en onroerend goed in Spanje. WAAROM FAMILY OFFICE? Family Office betreft een meer complete dienstverlening dan Estate Planning. Estate

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven!

Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Slimme zet! Vindingrijk in vastgoedopgaven! Postbus 711 3900 AS Veenendaal Kerkewijk 26 3901 EG Veendaal (T) 0318-55 19 60 (F) 0318-55 19 61 (M) info@ingeniousvastgoed.nl (I) www.ingeniousvastgoed.nl Haar

Nadere informatie

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V.

Factsheet. Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Factsheet Nederlands Financieel Centrum voor Ondernemers B.V. Inleiding NFCO voorziet in Nederland in een behoefte door voor de ondernemer een integraal financieel advies uit te brengen waarbij zakelijke

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013 Strategische review 2013-2017 14 mei 2013 Samenvatting Duidelijke keuze voor positionering als gespecialiseerde, onafhankelijke wealth manager Ons doel is behoud en opbouw van vermogen voor klanten Wij

Nadere informatie

Accountant (bij voorkeur vennotabel)

Accountant (bij voorkeur vennotabel) Accountant (bij voorkeur vennotabel) Wij zoeken Voor ons team zijn we voor 40 uur per week op zoek naar een accountant voor de samenstelpraktijk (bij voorkeur vennotabel). In deze functie voer je werkzaamheden

Nadere informatie

van havermaet groenweghe familieadviseurs

van havermaet groenweghe familieadviseurs van havermaet groenweghe familieadviseurs van havermaet familieadviseurs groenweghe Heeft u al aan het volgende gedacht Wanneer is het ideale moment om over te dragen? Is de opvolging financieel verantwoord

Nadere informatie

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor

Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Wij bieden accountants en belastingadviseurs ruimte die verder gaat dan ons kantoor Direct manoeuvreren, bovenop zaken Een olietanker die Rotterdam nadert, begint tientallen kilometers voor de haveningang

Nadere informatie

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat.

GRANT THORNTON. Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. GRANT THORNTON Merkbaar anders. Waar Grant Thornton voor staat. Uw keuze. Wat geeft voor u de doorslag bij de keuze van een accountancy- en adviesorganisatie? Vaak wordt deze keuze ingegeven door uw beeld

Nadere informatie

Nagtzaam Strategisch Advies, van strategie naar meetbaar succes

Nagtzaam Strategisch Advies, van strategie naar meetbaar succes Nagtzaam Strategisch Advies, van strategie naar meetbaar succes Kent u uw bedrijf? Forse groeicijfers, tegenvallende resultaten, capaciteitsproblemen, productieoverschot, te ruime behuizing of 'uit de

Nadere informatie

Zorgeloos uitbesteden!

Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden! Zorgeloos uitbesteden is bij ons geen loze kreet. Met het inschakelen van onze adviseurs kunt u al uw werkzaamheden en vragen op het brede terrein van Personeel

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Welke bedrijven en risicogebieden kunnen bij ons terecht?

DIENSTENWIJZER. Wie zijn wij? Welke bedrijven en risicogebieden kunnen bij ons terecht? DIENSTENWIJZER Wie zijn wij? Wij adviseren en bemiddelen als onafhankelijk intermediair op het gebied van schadeverzekeringen. Andere financiële diensten met betrekking tot ( collectieve ) pensioenen,

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring!

Ervaar de voordelen van onze. 75 jaar ervaring! Ervaar de voordelen van onze 75 jaar ervaring! Jos Klaasse (1956) Jos is fiscalist en ondernemersadviseur. Hij heeft o.a. maatschappen in de financiële en dienstverlenende sector en MKB-ondernemers als

Nadere informatie

evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg

evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg evenwichtig ondernemen Hoe (drie)kleurrijk en onbevangen onderneemt u? Goes Zierikzee Terneuzen Middelburg Ondernemende mensen zijn kleurrijk, maar soms ook zwart-wit. Kleurrijk in de zin van breed ontwikkeld

Nadere informatie

Sectorgerichte marketing in de advocatuur. Ibo Gülsen IGMPR ibo.gulsen@igmpr.nl 06-53651173

Sectorgerichte marketing in de advocatuur. Ibo Gülsen IGMPR ibo.gulsen@igmpr.nl 06-53651173 Sectorgerichte marketing in de advocatuur Ibo Gülsen IGMPR ibo.gulsen@igmpr.nl 06-53651173 Programma Introductie Wat is sector gerichte marketing? Waarom zou een kantoor het wel/niet moeten doen? Voorwaarden

Nadere informatie

Deloitte MKB Accountancy & Advies Mergers & Acquisitions Uw strategisch en financieel adviseur

Deloitte MKB Accountancy & Advies Mergers & Acquisitions Uw strategisch en financieel adviseur Deloitte MKB Accountancy & Advies Mergers & Acquisitions Uw strategisch en financieel adviseur Fusies en overnames Een voortdurend veranderende omgeving vraagt veel van u en uw bedrijf. U neemt daarbij

Nadere informatie

De Hooge Waerder Corporate Finance

De Hooge Waerder Corporate Finance De Hooge Waerder Corporate Finance Aankoop van een bedrijf Of u nu een bedrijf wilt overnemen, omdat het een minder risicovolle manier is om een bedrijf te starten of omdat u uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig

Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Een kijkje achter de schermen, kennismaken met een zesde zintuig Onze dienstverlening in vogelvlucht Accountancy De toekomst begint met het heden. Actuele objectieve financiële informatie is daarom van

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Ervaar het verschil tussen werken en carrière maken. Onze focus? Jouw persoonlijke ambities overtreffen. De beste zijn in ons vakgebied. Dat is waar de specialisten

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens

Bedrijfsprofiel. Constant Jurgens Bedrijfsprofiel Het succes van een bedrijf wordt gecreëerd door de mensen die er werken. Hun ideeën, motivatie en vaardigheden, hun normen en waarden, maar ook hun persoonlijkheden zijn de belangrijkste

Nadere informatie

Aankoop en Verkoop Het begint met dromen. Denk ondernemend. Denk Bol.

Aankoop en Verkoop Het begint met dromen. Denk ondernemend. Denk Bol. Aankoop en Verkoop Het begint met dromen Denk ondernemend. Denk Bol. Stimulerende rendementsdenkers Groei stimuleert. Bij Bol Adviseurs geloven we in de positieve kracht van groei. We dagen ondernemers

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

professionals met een persoonlijke aanpak

professionals met een persoonlijke aanpak professionals met een persoonlijke aanpak Bij Vanbreda zijn we gedreven om onze kennis en ervaring in te zetten om één gezamenlijk doel te bereiken: uw organisatie nog beter maken. Dit doen we door uw

Nadere informatie

KINDEREN EN HET MILLENNIUM

KINDEREN EN HET MILLENNIUM KINDEREN EN HET MILLENNIUM Naast de bijdragen van een aantal auteurs die herinneringen ophalen aan het verleden van Kampen en haar inwoners, wilde de redactie aan jongeren de mogelijkheid bieden hun visie

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

<naam kantoor en vennoten invullen> Corporate Finance Support B.V. te Rhenen/Veenendaal.

<naam kantoor en vennoten invullen> Corporate Finance Support B.V. te Rhenen/Veenendaal. Rekenbeen Accountants T.a.v. de heer/mevrouw Straat en nummer Postcode en plaats Rhenen/Veenendaal, [..] Betreft: Doorverwijzerscode van Corporate Finance Support B.V. Geachte heer/mevrouw.., In verband

Nadere informatie

SEPTEMBER 2012 LEERGANG BEDRIJF VERKOPEN

SEPTEMBER 2012 LEERGANG BEDRIJF VERKOPEN In vijf dagdelen bent u optimaal voorbereid op de verkoop van uw onderneming SEPTEMBER 2012 LEERGANG BEDRIJF VERKOPEN Leergang Bedrijf Verkopen U heeft besloten uw bedrijf in de nabije toekomst te verkopen.

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Fair Value Business Valuation. Specialist in Ondernemingswaardering

Fair Value Business Valuation. Specialist in Ondernemingswaardering Fair Value Business Valuation Specialist in Ondernemingswaardering PROFIEL Fair Value Business Valuation heeft zich, als één van de weinige bureaus in Nederland, uitsluitend toegelegd op het specialisme

Nadere informatie

NIEUWE REGELGEVING VOOR ORGANISATIES VAN OPENBAAR BELANG De gevolgen voor uw organisatie op een rij

NIEUWE REGELGEVING VOOR ORGANISATIES VAN OPENBAAR BELANG De gevolgen voor uw organisatie op een rij NIEUWE REGELGEVING VOOR ORGANISATIES VAN OPENBAAR BELANG De gevolgen voor uw organisatie op een rij Omdat mensen tellen. Nieuwe regelgeving voor Organisaties van Openbaar Belang 3 Invoering nieuwe regelgeving

Nadere informatie

Bol Adviseurs. Denk ondernemend. Denk Bol.

Bol Adviseurs. Denk ondernemend. Denk Bol. Bol Adviseurs Denk ondernemend. Denk Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. 14 Ambities waarmaken Wat uw ambitie ook is, we denken ondernemend met u mee Bol Adviseurs wil ondernemers uitdagen om te groeien.

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

W E BOUW EN MEE AAN DE

W E BOUW EN MEE AAN DE WIJ ZIJN MEER DAN ADV OCAT EN. W E BOUW EN MEE AAN DE TOEKOMST VAN UW ONDE RNEMING. OVER MARLEX OVER MARLEX 3 COMMERCIAL 5 CORPORATE 7 M & A 9 OMGEVING 11 HR 13 TAX 15 BOUW & VASTGOED 17 ONDERNEMINGEN

Nadere informatie

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise.

Uniting Expertise, Accelerating Ambitions. Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. Uniting Expertise, Accelerating Ambitions Focus op uw kernactiviteiten. Dankzij onze brede juridische expertise. U wilt zich focussen op uw core business. Daarom nemen wij u juridisch werk uit handen.

Nadere informatie

Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers

Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers Deloitte MKB Accountancy & Advies Tax Advisory & Compliance Belastingadvies op maat voor ondernemers Belastingadvies Als ondernemer dient u periodiek tal van belastingaangiften in te dienen. Van omzet-

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN

DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN DIENSTENWIJZER FIDENZ HYPOTHEKEN Fidenz is financieel dienstverlener. Dit betekent dat we ons aan bepaalde regels moeten houden. Deze dienstenwijzer is één van de wettelijke verplichtingen. We vertellen

Nadere informatie

FINANCIERING IN HET MKB

FINANCIERING IN HET MKB FSV CORPORATE FINANCE FINANCIERING IN HET MKB N.T.O.C. 2.0 Geurt Hogenbirk Melvin Rademaker FSV CORPORATE FINANCE 2 Programma 1. Inleiding door Geurt Hogenbirk AA RV 2. Wat doet FSV Corporate Finance?

Nadere informatie

Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank. 0 ING Bank

Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank. 0 ING Bank Masterclass Bedrijfsoverdracht Wout van der Goot ING Bank 0 ING Bank Bedrijfsoverdracht Een zaak van gevoel en verstand 1 ING Bank Vormen van bedrijfsoverdracht Familie Persoon MBO Verkoop/ opvolging MBI

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie