Huwelijksbootje. Proficiat Leen en Stijn! Beste leden en ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huwelijksbootje. Proficiat Leen en Stijn! Beste leden en ouders,"

Transcriptie

1 Beste leden en ouders, Onze leiding is al maandenlang bezig met de kampvoorbereidingen en we kunnen dus verwachten dat editie 2011 in Herbstein een prachtige afsluiter van onze 45 e verjaardag zal worden! In deze groepsinfo staat alle belangrijke kampinfo, lees dus alles goed door Alle informatie kan je ook vinden op onze website : Met vragen over het kamp kan je in eerste instantie terecht bij de takleiding. Zij zullen jullie via mail of telefoon de nodige antwoorden bezorgen. Voor algemene vragen (bagage, vervoer, bezoekweekend, ) kan je natuurlijk contact opnemen met de groepsleiding. De overgang zal plaatsvinden op zondag 11 september vanaf 13.30u. Leden die overgaan naar de volgende tak kunnen deze dag best in het groot aankruisen in hun agenda! Alle andere leden natuurlijk ook, want zij kunnen zich die dag opnieuw inschrijven. Meer informatie hierover volgt in de joepie van september en oktober. Wij wensen elk lid een spetterend kamp en elke ouder een periode van welverdiende rust. En bij deze ook alvast nen dikke mercie aan al onze leiding en fourage voor de inzet, weken- en maandenlang! Een stevige linker, De groepsleiding Bert Diels Mathias Denckens 0479/ / Sven Weyers Pieter Ysebaert 0498/ / groepsleiding@scoutsoelegem.be Huwelijksbootje Leen Van der Kerken en Stijn Van Deun stappen in het huwelijksbootje! Iedereen van harte welkom op 23 juli in de kerk van Oelegem (12u) voor de huwelijksviering. Proficiat Leen en Stijn!

2 Bagage inleveren Het inleveren van de bagage gebeurt op dinsdag 26 juli tussen en 20.30u aan de meisjeslokalen. Deze zijn gelegen in de Oudstrijdersstraat tegenover reisbureau Molengalm. Als je wegens uitzonderlijke omstandigheden (bijvoorbeeld op reis) je bagage niet kan komen inleveren, moet je je bagage registreren voor de busreis! Je doet dit via het bagageformulier verderop in deze joepie of bij voorkeur via onze website (deadline: 21 juli)!! Onze kapoenen vertrekken pas later op kamp, maar toch verwachten wij ook van hen reeds zoveel mogelijk bagage!! Vertrek Het vertrek is voorzien op maandag 1 augustus aan de Parochiezaal. We verwachten iedereen om 7.00u en dit in piekfijn uniform! Iedereen neemt voor de eerste dag ook een lunchpakket (eten en drinken) mee. Verder kan het handig zijn om muggenmelk en zonnecrème mee te geven, net als een petje tegen de zon! Je geeft bij het vertrek ook je Kids-id of E-id af en eventueel persoonlijke medicatie (voorzie een duidelijke uitleg!). Jonggivers, givers en jins nemen hun fiets mee naar het vertrek. Deze hoef je niet op voorhand in te leveren! De kapoenen vertrekken op vrijdag 5 augustus. Zij worden samen met de ouders die op bezoekweekend vertrekken- om 6.30u verwacht aan de Parochiezaal. Zij hoeven géén lunchpakket mee te nemen, wel alle andere bovenstaande zaken. Bezoekweekend Schreef u in voor het bezoekweekend? Dan staat u een geweldige ervaring te wachten! Je ontvangt eind juli alle concrete informatie in de brievenbus. We kunnen alvast meegeven dat het vertrek voor de busreizigers voorzien is op vrijdag 5 augustus om 6.30u aan de Parochiezaal. (samen met onze kapoenen) Mocht je nog vragen hebben over het bezoekweekend, neem dan zeker contact met ons op: - bezoekweekend@herbstein2011.be - Telefonisch (zie telefoonnummers groepsleiding)

3 Bezoekdag De bezoekdag heeft plaats op zaterdag 6 augustus. Het begin is voorzien om 11.30u aan de Sportplaats in Herbstein. Vandaar brengt een gratis pendeldienst je in 10 minuutjes naar het kampterrein. Met de auto zal je niet aan het kampterrein geraken! De pendeldienst is voor alle bezoekers, niet enkel voor deelnemers aan het bezoekweekend. Het einde van de bezoekdag is voorzien om 18.00u. Daarna brengt de pendeldienst je weer naar het centrum van Herbstein. Iedereen die is ingeschreven voor het bezoekweekend, kan genieten van een overheerlijke BBQ op het kampterrein. Dit is voorzien in je maaltijdenpakket; hiervoor hoef je niet apart meer in te schrijven. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen vrij voor mensen die enkel willen komen BBQ en. Surf hiervoor als de bliksem naar Haast je, want vol=vol! Wat breng je zeker niet mee? => Bord en bestek: dit voorzien we voor elke deelnemer! => Een grote tafel en stoeltjes: er zijn voldoende tafels en stoelen voorzien op het kampterrein! Kijk verderop in de groepsinfo voor een wegbeschrijving naar de sportplaats in Herbstein.

4 Naar huis Op vrijdag 12 augustus zit het avontuur er jammer genoeg weer op. We verwachten de bussen tussen 18 en 19.00u aan de Parochiezaal. Via onze website houden we je op de hoogte van het exacte aankomstuur! Bagage ophalen Wanneer iedereen thuis is, begint de leiding met het opbreken van het hele kamp. Dinsdag zullen ook zij terugkeren naar Oelegem om daar de containers uit te laden. Het afhalen van de bagage kan daarom gebeuren op woensdag 18 augustus tussen 19 en 20.30u aan de meisjeslokalen. Als je wegens uitzonderlijke omstandigheden (bijvoorbeeld op reis) je bagage vroeger nodig zou hebben, moet je je bagage registreren voor de busreis! Je doet dit via het bagageformulier verderop in deze joepie of bij voorkeur via onze website (deadline: 21 juli) Post! Een brief of kaartje versturen vanuit Duitsland naar België kost 0,75. Tijdens het kamp kan je deze postzegels aankopen bij de fourage. Tip: schrijf op voorhand de adressen (+vermelding België) op de enveloppen of voorzie adresstickers om op de kaartjes te kleven. Post krijgen is natuurlijk ook leuk! Via onderstaand adres komen al jullie brieven en kaartjes op de juiste plaats: < Voornaam + Naam kind> Scouts en Gidsen Oelegem - <Tak kind> Marktplatz Herbstein Duitsland In geval van nood In geval van nood of voor zeer dringende gevallen kan je contact opnemen met de KAMPGSM. Probeer niet om rechtstreeks de takleiding te bellen

5 Thuisblijver? Thuisblijver? Geniet van je rust! En breng dagelijks een bezoekje aan onze website, We houden je daar op de hoogte van het reilen en zeilen in Herbstein! Fietsinfo Fietsencontrole Alle jonggivers, givers en jins worden nog op de hoogte gebracht. We wijzen er nog eens op dat een goede fiets belangrijk is voor de verzekering! Vertrek Jonggivers, givers en jins nemen hun fiets mee naar de bus op maandag 1 augustus. De fietsen komen ook met de bus terug op vrijdag 12 augustus. Extra fietsverzekering Met je fiets op kamp, dan kan er altijd wel iets mis gaan. Een valpartij onderweg, iemand anders die je fiets even leent om naar de fourage te rijden en daarbij iets stuk maakt of in het ergste geval- je fiets wordt ergens gestolen. Om dit alles te voorkomen bieden we je de mogelijkheid om een extra fietsverzekering af te sluiten. Voor een zeer klein bedrag ben je dan verzekerd tegen accidentele schade, diefstal, vandalisme, Deze verzekering is geen verplichting, maar kan zeer handig zijn. Kostprijs: maximum 1% van het aankoopbedrag van de fiets. Hoe deze verzekering aanvragen? Via het formuliertje verderop in de joepie of veel gemakkelijker via onze website: (deadline 21 juli). Je hebt hiervoor het merk van je fiets, de kleur en de aankoopprijs nodig. Je krijgt na de aanvraag een bevestiging en daarin kan je de betalingsgegevens terugvinden. Vragen? groepsleiding@scoutsoelegem.be of 0473/ (Pieter)! Opmerking: lichamelijke schade door een ongeval/valpartij is standaard verzekerd door onze verzekeringspolis. Deze extra verzekering dekt alle materiële schadegevallen.

6 Wegbeschrijving - Vertrek aan de kerk in Oelegem en volg daar de pijl richting Herbstein. - Neem de E313 in Massenhoven, richting Luik. - Op het knooppunt in Lummen volg je de E314 richting Aken. - Rij Nederland binnen (E314 wordt A76). - Rijd Duitsland binnen (A76 wordt A4). - Volg de A4 richting Keulen. - Volg richting Olpe. - Op het knooppunt Heupmar: rechts aanhouden richting Olpe - Blijf richting Olpe volgen tot aan het knooppunt Olpe Zuid, neem daar de 45 richting Frankfurt AM. - Neem afslag 30 (Giessen) en volg richting Giessen. - Blijf richting Giessen volgen, neem hiervoor afrit Neem vervolgens afrit 480 richting Kassel. - Volg de A5 Kassel/Hannover. - Neem afrit 62 (Alsfeld Ost) en sla links af richting Alsfeld. - Na 800 meter sla je linksaf richting Lauterbach. - Volg vanaf hier de pijlen Herbstein/Oelegem GPS-gebruikers Eindbestemming: Oelegemstraße 34, Herbstein Opgelet! Stel in het begin Alsfeld in, niet de eindbestemming in Herbstein. Anders sturen de meeste GPS-toestellen u ongeveer 30 km langs kleine wegen! Na het nemen van de afrit Alsfeld Ost (zie bovenstaande beschrijving), kan je dan het correcte adres instellen. De wegbeschrijving brengt je naar de sportplaats van Herbstein. Dit is de uitvalsbasis voor het ganse bezoekweekend én de bezoekdag. Tijdens de bezoekdag neem je hier de gratis pendeldienst naar het kampterrein!!

7 Bagageformulier Mijn kind(eren) kunnen hun bagage niet inleveren / ophalen [schrappen wat niet past] op het/de voorziene tijdstip(pen). Vul in wat van toepassing is: Wij kunnen de bagage niet inleveren om volgende reden: Wij kunnen de bagage niet ophalen om volgende reden: Wij zouden graag hebben dat de bagage daarom aan het begin/einde van het kamp met de bus mee kan. Bezorg dit formuliertje voor 21 juli bij Pieter Ysebaert (Van Edinghenlaan 14) of vul het digitaal in via Fietsverzekering Wij willen graag een fietsverzekering afsluiten voor volgende fiets(en):! Enkel jonggidsen, jongverkenners, gidsen,verkenners, jins en leiding! Naam Voornaam Tak Merk fiets Kleur fiets Aankoopprijs Bezorg dit formuliertje voor 21 juli bij Pieter Ysebaert (Van Edinghenlaan 14) of vul het digitaal in via Je krijgt daarna een bericht om te betalen. Doe dit zo snel mogelijk! Naam en handtekening ouder:

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, De vakantie doet z n intrede en dat wil zeggen dat we binnen een goede maand kunnen genieten van een geweldig zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Kamp Jonggivers & Givers

Kamp Jonggivers & Givers Kamp Jonggivers & Givers Wirtzfeld, 21-31 juli 2014 1 Inhoudsopgave 1 Proloog... 3 2 Road trip (Routebeschrijving)... 4 3 Into the wild (Meeneemlijst)... 7 4 Capitalism : a love story (Prijs + inschrijven)...

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Kampinfo 2019 Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Beste ouders, jongverkenners Het is bijna zover! Het moment waar iedereen al een gans

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016 Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2016 Beste ouders, Naar jaarlijkse gewoonte bezorgen wij u met veel enthousiasme: de kampbrief! Komende julimaand is het weer zover, het kamp waar we al heel

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2017

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2017 Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 17 Beste ouders, Hier is hem dan, de kampbrief! Komende maand is het weer zover, het kamp komt eraan en de leiding is er al volop mee bezig. Om het u wat gemakkelijker

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

FRANCISKAANTJE JANUARI MAART

FRANCISKAANTJE JANUARI MAART FRANCISKAANTJE JANUARI MAART Ditboekjeiseigendomvan. 2 Kapoenenleiding SophieVanGucht TenHove11 9255Buggenhout van.gucht.sophie@gmail.com MatthiasVanGucht TenHove11 9255Buggenhout ChaniWouters Hoogweg39

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Scoutskamp 2014. Scouts en Gidsen Sint-Franciscus 1

Scoutskamp 2014. Scouts en Gidsen Sint-Franciscus 1 Scoutskamp 2014 Het feit dat je dit kampboekje vast hebt, wil zeggen dat jij (of je kind) het aan durft om met ons 10 dagen op kamp te trekken! Een geweldige keuze, want wij zullen er alles aan doen om

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2014

Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2014 Scouts en Gidsen Sint Michiel Keerbergen KAMP 2014 Beste ouders, Hier is-ie dan, de kampbrief! Komende julimaand is het weer zover, het kamp komt eraan en de leiding is er al volop mee bezig. Om het u

Nadere informatie

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND

NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND NOORDPOOL ZUIDPOOL VERKENNERWEEKEND 2014 HELP! Geachte ijsberen uit België, Tot jullie spreekt Pol du Nord van de Noordpool. Ik schrijf jullie deze brief omdat het hier niet goed gaat. Eigenlijk gaat het

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Locatie Meeneemlijst... 11

The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Locatie Meeneemlijst... 11 THE ARK 2019 2 Giverkamp Herselt 3 Inhoudsopgave The ark... 5 Wie gaat er mee?...6 Leiding... 6 Foeriers... 8 Locatie... 10 Waar gaan we op kamp?... 10 Adres... 10 Meeneemlijst... 11 Algemeen... 11 Voor

Nadere informatie

Gruitrode St. Martinus scouts en Helder Camara Gidsen L 14 01/02G

Gruitrode St. Martinus scouts en Helder Camara Gidsen L 14 01/02G is een gemeente in de provincie Limburg in België. Een kapoen arriveert op de 15de op het kampterrein en keert de 20ste met de ouders mee naar huis, een vegi daarentegen vertrekt de 10de met de fiets naar

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize.

Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Als je deze brochure ontvangen hebt, dan ben je ingeschreven voor het kamp van 2015, te Houffalize. Belangrijke mededeling: De leidingsploeg staat er op dat het kampgeld betaald is voor het vertrek. Indien

Nadere informatie

KLAAR VOOR HET AVONTUUR?

KLAAR VOOR HET AVONTUUR? INFORMATIEBROCHURE 2019 KLAAR VOOR HET AVONTUUR? KAMP 2019: Wanneer? KABOUTERS, PAGADDERS en JONGKNAPEN : 15 21 juli KNAPEN EN JONGHERNIEUWERS: 12-21 juli KAMP 2019: Waar? Ninane 13 6941 Heyd, Durbuy KAMP

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord Beste Jinners, 1. Waarom deze mail? De leefweek staat binnenkort voor de deur en dit is uiteraard een spektakel om niet te missen in jullie soutscarrière. Aangezien de printer vorige week buiten dienst

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Bieke, Jolien, Gijs, Gert

Bieke, Jolien, Gijs, Gert KAPOENENKAMP 2009 Bieke, Jolien, Gijs, Gert kapoenen@scoutsschorvoort.be www.scoutsschorvoort.be 1. Kamp Het jaarlijkse kamp is de kers op de taart van het prachtige scoutsjaar. De kapoenen kennen mekaar

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

Op safari door Afrika

Op safari door Afrika Op safari door Afrika 2 Allerliefste jogi s Welk continent bestaat uit zo n 30.244.050 vierkante kilometer? In welk continent wonen er meer dan 1 miljard mensen? In welk continent bevindt zich de grootste

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye

Zomerkampboekje Scouts André de Thaye 1 t/m 7 juli Zomerkampboekje. Scouts. Scouting André de Thaye Zomerkampboekje Scouts Scouting André de Thaye 1 t/m 7 juli 2012 1 Beste Scouts en ouders, Hier is hij dan, het langverwachte zomerkampboekje. Zoals elk jaar gaan we weer een week met elkaar op kamp en

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 Zaterdag 11 juli 15 Maandag 20 juli 15 Ribbels: Woensdag 15 juli 15 Maandag 20 juli 15 Op maandag 20 juli 15 is het bezoekdag (met BBQ) vanaf 15u00 tot 20u00. 1. Kampgeld Vanaf

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het is nu bijna een maand geleden sinds de laatste dag van het scoutskamp te Neerpelt. W817? Een maand? Wil dat niet zeggen dat het nieuwe scoutsjaar dan begint? INDERDAAD! We heten

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Kawellenkamp

Kawellenkamp Kawellenkamp 2017-2018 7 juli - 14 juli 2018 Scouts Essen Heikant ~Kawellenleiding~ Femke Van Wezel Niki de Jonge Shinta Vanderzande Daan Jennes Jesley Sijmens Voorwoord Beste kawellen en kawellenouders

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

Scouts & Gidsen P. Benedictus Wezemaal t Skoeteke Algemeen Deel November December 2014

Scouts & Gidsen P. Benedictus Wezemaal t Skoeteke Algemeen Deel November December 2014 Beste leden en ouders, Zie hier het tweede skoeteke van ons nieuwe scoutsjaar. Nu alle takken goed gestart zijn en iedereen op zondag weer in het scoutsritme zit, vliegen we er de komende maanden nog eens

Nadere informatie

We gaan naar Hamont-Achel! Scouts & Gidsen Sint- Franciscus 2

We gaan naar Hamont-Achel! Scouts & Gidsen Sint- Franciscus 2 We gaan naar Hamont-Achel! Scouts & Gidsen Sint- Franciscus 1 Scouts & Gidsen Sint- Franciscus 2 Scoutskamp 2017 Het feit dat je dit kampboekje vasthebt, wil zeggen dat jij (of je kind) het aan durft om

Nadere informatie

Hoe stel je prioriteiten?

Hoe stel je prioriteiten? Hoe stel je prioriteiten? Wat heb je eraan? In deze les leer je hoe je prioriteiten stelt, dus te kiezen welke dingen het belangrijkst zijn om te doen. Dat is handig als je meer moet doen dan waar je eigenlijk

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

-Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat Zottegem

-Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat Zottegem We verwachten de leden 23 Juli om 12u 30 in Zottegem (Bevegemstraat 2) De 30ste mogen jullie ze komen ophalen om 13 in zottegem (zelfde adres uiteraard) Brieven naar: -Naam Welp- Scouts Wijnegem Bevegemstraat

Nadere informatie

45 jaar Scouts en Gidsen Oelegem. Leidraad doorheen de festiviteiten

45 jaar Scouts en Gidsen Oelegem. Leidraad doorheen de festiviteiten 45 jaar Scouts en Gidsen Oelegem Leidraad doorheen de festiviteiten Er was eens Beste leden en ouders, Na 45 jaar scouts- en gidsenactiviteiten in Oelegem en omstreken kunnen we menig bladzijde vullen

Nadere informatie

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016

JONG-GIVERWEEKEND maart 2016 JONG-GIVERWEEKEND 18-19-20 maart 2016 Beste ouders, beste jong-givers, De feestdagen zijn weer gepasseerd, hoog tijd om te beginnen denken aan een weekend in dit tweede semester. We stootten deze keer

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie rkvv Meerburg Molentocht 1 2382 AZ Zoeterwoude Plattegrond

Nadere informatie

KAPOENENKAMP Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel

KAPOENENKAMP Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel KAPOENENKAMP 2019 Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel Kaboega kapoenen! Grotten, mammoeten en speren Kom samen met ons de oertaal leren Vissen vangen, vruchten plukken en kampvuren

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v kampinformatie a k a n t i e Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie rkvv Meerburg Molentocht 1 2382 AZ Zoeterwoude Plattegrond

Nadere informatie

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018

COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 COWBOYS & INDIANEN Kamp 2018 Cowboys & indianen kamp 2018 Dag kapoentjes, zoals jullie hierboven al hebben kunnen zien gaan we op cowboys & indianen kamp! Net zoals hen zullen we super coole en toffe avonturen

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van...

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van... WANNEER?: ZATERDAG 25 JUNI ZEKER NIET TE VERGETEN: * LUNCHPAKKET * GROTE HANDDOEK * ZWEMPAK/BROEK * ZONNECREME * PET/ZONNEBRIL VERTREK: LEUVEN STATION OM 08.15 UUR TERUG: LEUVEN STATION OM 18.15 UUR KOM

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal

Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische monsterlijke kamp??? Wij al zeker en vast, hopelijk jullie dus ook en zien we jullie dan allemaal Dag monstertjes van ons. Na een jaar vol spelen, ravotten, plezier maken, knutselen zijn we eindelijk aan het hoogtepunt van het jaar gekomen, het KAMP! Zijn jullie klaar voor het gruwelijke fantastische

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT. in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael

Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT. in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael Scouts & Gidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT in samenwerking met: De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Ijs Van De Walle Drankenhandel Hinderdael Overgang & Barbecue Aperitief - BBQ met keuze uit 9 stukken

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019

KAMPPARETTER GROOT KAMP. La Roche-en-Ardenne 2019 KAMPPARETTER GROOT KAMP La Roche-en-Ardenne 2019 KALENDER ð Zondag 30 juni: Deadline overschrijving kampgeld. Het kampgeld bedraagt 140 en dient overgeschreven te worden op het rekeningnummer BE90 7341

Nadere informatie

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015

P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout. jaargang 30 nummer 1 September 2015 P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout jaargang 30 nummer 1 September 2015 Allerliefst Akaberen, Voor dit gloednieuwe scoutsjaar staat er na de

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015

LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 LEERLINGEN UITVOERING 28 en 29 maart 2015 Het is bijna zover! De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Kampboekje Jonggivers Juli te Sprimont

Kampboekje Jonggivers Juli te Sprimont Kampboekje Jonggivers 2017 21-31 Juli te Sprimont INLEIDING I. Voorwoord van de groepsleiding Beste ouders, liefste leden Na een jaar vol leuke vergaderingen, originele geldactiviteiten, spetterende groepsactiviteiten,

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e

GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v a k a n t i e GeWeLDiG Dat Je van De PartiJ Bent! z o m e r v kampinformatie a k a n t i e Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie Sportcentrum Olympos Uppsalalaan 3 3584 CT Utrecht Plattegrond

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie

Jonggiverweekend april 2016 Avatar: De waternatie Jonggiverweekend 15-17 april 2016 Avatar: De waternatie 1 Water, aarde, vuur, lucht Lang geleden leefden de 4 takken van de scouts in vrede samen. Maar alles veranderde toen de Givers aanvielen. Alleen

Nadere informatie

C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07. Pagina 1 van 10

C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07. Pagina 1 van 10 K A M P B O E K JE C O U V I N 2018 Kamp: Zate r dag 21/07 Zo n dag 29/07 Kapoenen: Zat e r dag 21/07 D o n d e r dag 26/07 Pagina 1 van 10 Beste leden en ouders, In juli gaan we weer op scoutskamp: het

Nadere informatie

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E

World war III GROOT KAMP Jonggivers Givers 50 23'16.4N 6 17'42.7E World war III GROOT KAMP 2019 Jonggivers Givers 50 23'16.4"N 6 17'42.7"E 1 VoorwooRd Zoals elk jaar gaan wij eind juli een bezoekje brengen aan onze landgenoten in het zuiden van het land, maar dit jaar

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 1. September 10.

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 1. September 10. Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 1 SCOUGI September 10 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be Inschrijvingen 2010 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse.

Nadere informatie

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E GEWELDIG DAT JE VAN DE PARTIJ BENT! Z O M E R V A K A N T I E KAMPINFORMATIE Adres Begin & Eindtijd Bijzonderheden Paklijst Infoblad Adres Locatie vv Woudenberg John F. Kennedylaan 116 3931 XM Woudenberg

Nadere informatie

Giverweekend april 2016 Avatar:: De vuurnatie

Giverweekend april 2016 Avatar:: De vuurnatie Giverweekend 15 17 april 2016 Avatar:: De vuurnatie 1 Water, aarde, vuur, lucht Lang geleden leefden de 4 elementen (takken) van de scouts in vrede samen. Maar alles veranderde toen wij, de Givers, aanvielen.

Nadere informatie