LBKa(lcoh)(th)oliekers. Belangrijke mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LBKa(lcoh)(th)oliekers. Belangrijke mededelingen"

Transcriptie

1 Baarr Bier van de week: Gulden draak & Augustyn 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Gerookte Zalm en brie 4,40 Openingsuren: 10.30u 24u Gesloten op Paasmaandag en op donderdagavond Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ Gnorgl Promo van het jaar: wodka Redbull elke maandag voor slechts 2.50 Belangrijke mededelingen Een sms je doet geen pijn! Contacteer voor al uw roddels de floreatlijn: 0495/ Ook dit jaar zullen inschrijvingen voor belangrijke LBK-events, gebeuren via de site van de Landbouwkring: Broodjes bestellen in de Baarr moet vanaf nu voor 9u15 gebeurd zijn, anders geen lekker broodje voor jou!! Katholiek gezind LBK, LBKa(lcoh)(th)oliekers Jullie weten het, of weten het niet. LBK draagt nog een katholieke erfenis met zich mee: de Kerstviering. Of deze prachtige traditie al dan niet nog binnen de idee van onze studentenvereniging past laat ik in het midden. De eerlijkheid gebied mij echter om te zeggen dat het momenten zijn als de Kerstviering waarop de warmte van LBK echt een summum bereikt; katholiek of niet. Immers, het draait niet om de opeenstapeling van stenen, die wij tot kerk hebben gedoopt en waar we ons op deze viering in bevinden, maar des te meer om de mensen die ons omringen. Tot dusver het Evangelie volgens Alexander, Preses van de boerinthiërs Waarom steek ik hier een tirade af over de Kerstviering? Die is toch al lang voorbij? Correct, de geschiedenis leert ons dat de kille wintermaand december het ideale moment is om gezellig dicht bij elkaar te kruipen en met vrede te strooien. Echter, er zijn meerdere van deze tradities die onze kring hoog in het vaandel draagt! Ik presenteer u: De (échte) Goede Week! LBK is na het paasverlof herrezen en zal voor zijn studenten een fameus Goede Week (à la LBK) op poten zetten.

2 Palmzondag studenten doen hun intrede in Leuven Prettige Maandag Easter eggs, LBK brengt mensen uit verschillende uithoeken van het presidium (shport en cudi) samen en lokt u allen naar de tempel: De G! Waarheidsgetrouwe Dinsdag We vertellen onze studenten de échte waarheid en niets dan de waarheid op onze Revue Actieve Woensdag - Survival of The Students houdt onze dansbenen fris en bezorgt ons veel leute Witte Donderdag We nuttigen een laatste avondmaal in Leuven alvorens te gaan beerpongen met Farma Goede Vrijdag - LBKruisiging: we zakken terug af naar het thuisfront Voor zij die maar niet genoeg krijgen van deze week; niet getreurd! We organiseren ook nog een buurtfeest in het prachtige Heverlee: LBKaas en Wijnavond met de Heverleese buren! De LBK-geest zij met u, Uw heer, leider en rots in de branding, Alexander 22u00 12u30 13u30 22u00 Maandag 17 april Easter Een niet te missen Christelijk evenement waar 2 totaal verschillende werkgroepen toch samen het licht hebben gezien naar een vruchtbare samenwerking. Allen naar de G komen want om 23:15 begint de speciale super leuke activiteit al, er vallen zelfs prijzen te winnen! Chili sin Baarr Dinsdag 18 april Het begint stilaan een traditie te worden maar Internationaal staat opnieuw aan de baarr met overheerlijke chili sin carne! Dagen zonder vlees mag dan wel afgelopen zijn, wij zetten het initiatief verder! Ondertussen kan je ook een kaart voor de Viking cantus kopen op donderdag! Tot dan! Rustige Avond Kom vanavond een pintje drinken om wat bij te praten met je maten!

3 Woensdag 19 april Donderdag 20 april 17u50 Survival Of The Student We zitten dit jaar al aan de derde editie van Survival Of The Student! Ook nu staan er weer verschillende hindernissen voor jullie klaar en wordt het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven omgebouwd tot een heuse obstakelrun. LBK heeft ook zijn eigen startwave en deze start om 17:50!! 20u00 Viking Een mythische cantus tussen de Noorse goden en lange baarden! Vergezel ons medevikingen en versla al uw tegenstanders in deze wel heel battle oriented cantus! Deuren: 20u00; Io Vivat: 20u30! Register online op volgende link: Likoy4xFAwle2dKpn0SyGWL_LXQrNP 0sVpRrRvHs/edit Tickets kunnen afgehaald worden (na online inschrijving) aan de baarr van dinsdag t.e.m. donderdag telkens tussen 12u30 en 13u30. 19u30 22u00 Praatcafé Landbeheer en Ace Glazen brug Geoinstituut. 20u00 00u00 Voor de mensen die zich snel genoeg konden inschrijven, jullie worden allemaal verwacht om 19:45. De competitie begint om 20 uur! Voor de rest is de baarr jammer genoeg gesloten op donderdag! 22u00 Rustige Avond Kom vanavond een pintje drinken om wat bij te praten met je maten!

4 Vrijdag 21 april 19u30 22u00 Kaas- en Wijnavond Een rustige vrijdagavond met lekkere Wereldwijnen, Kazen van bij ons en een gezellige babbel met de sympathieke inwoners van Heverlee? Het kan! Inschrijven gaat door een mailtje te sturen naar of door via de site het inschrijfformulier in te vullen. 20u30 Baarravond internationaal (Potluck) Omdat we maar niet genoeg kunnen krijgen van eten is deze baarravond in het thema van een Potluck. Iedereen kookt thuis een potje eten en deelt het op deze gezellige avond met de rest van de internationals/locals. In het gezelschap van een lekker biertje kan deze avond nu al niet meer stuk! Groetjes! Gulden Draak & Augustyn Grand Cru Wist je dat: wijlen Eddy Wally de gemeente Ertvelde op de kaart zette met zijn razend populaire dancing? Wist je dat: Ertvelde veel meer is dan een beetje Eddy Wally geschiedenis? In de schattige gemeente bij Gent bevindt zicht namelijk de zeer interessante Brouwerij Van Steenberge. Deze brouwerij bestaat al sinds 1784 als Brouwerij De Peer, later als Brouwrij Bios en finalement Brouwerij van Steenberge. In het jaar 1978 verwerfde de brouwerij het recept van het patersbier van de Augustijnen in Gent. Na wat tweaken werd in 1982 werd dan het Augustijn bier op de markt gelanceerd, hiermee hun toekomstige koers met Speciaalbieren vast leggend. Er zijn ondertussen drie verschillende Augustijn bieren te verkrijgen: Blond, Donker en Grand Cru. Het is deze laatste en naar mijn mening beste die we zullen aanbieden in de baarr. Augustijn Grand Cru kan je een beetje vergelijken met de Tripel versie van Augustijn. Het is een donkergoud biertje met 9% alcohol. Het bier bevat een heerlijke balans tussen hoppig en moutig. Het is ook mogelijk om er een lichte vanilesmaak in te vinden. Wist je dat: de Gulden Draak genoemd is naar het vergulde beeld op de top van het Gentse Belfort dat er vandaag nog steeds staat?

5 Volgens de legende sierde de vergulde draak de voorsteven van het schip waarmee de Noorse koning Sigrid Magnusson in 1111 op kruistocht voer. Hij schonk het aan de keizer van Constantinopel om het op de koepel van de Aya Sophia te plaatsen. Een kleine honderd jaar later liet de Vlaamse graaf Boudewijn IX het pronkstuk overbrengen naar onze gewesten waar de Noorse draak uiteindelijk in handen viel van de Bruggelingen. Na de slag op het Beverhoutsveld in 1382 haalden de Gentenaars de draak als oorlogsbuit binnen en plaatsten die op het Belfort. Het Belfort was de plaats waar de gemeentelijke charters bewaard werden. De draak moest deze beschermen en stond tevens symbool voor de vrijheid en de macht van de stad. Gulden Draak is een donkere tripel van 10,5 %, wat het op zich al een uitzonderlijk bier maakt, maar de complexe smaak met toetsen van caramel, gebrande mout, en de romige hazelnootkleurige schuimkraag maken het uniek. Zoals de andere speciaalbieren van Brouwerij Van Steenberge is Gulden Draak een bier van hoge gisting met nagisting. Voor de hergisting wordt gebruik gemaakt van een wijngist die ook zijn bijdrage levert aan de weergaloze smaak. Trouwens, ik weet niet of jullie het weten maar Gulden Draak wordt geserveerd in het mooiste glas dat ik ken. Kom het zeker eens proberen! Feest Deze week organiseert Feest samen met het Buurtcomité van Heverlee een Kaas- en Wijnavond op vrijdagavond! Het belooft een gezellige avond te worden waar je kan smullen van lekkere Kazen van bij ons en waar je nog iets kan bijleren over verschillende soorten wijnen van de Wereldwinkel! Als je je wilt inschrijven, stuur dan een mailtje naar of kijk even op onze site en schrijf je in via de inschrijflink! Secretaris Je kan vanaf nu een fotoboek bestellen via volgende link. Je kan kiezen tussen een fotoboek van je jaar of van alle jaren samen. Het presidium is altijd bijgevoegd. Je kan tot en met maandag 24 april 2017 om 23u59 een fotoboek bestellen.het fotoboek zal in kleur gedrukt worden en kost je slechts 12 EUR! Bestellen die handel! Woensdag 26 april Dinsdag 9 mei Om naar uit te kijken A Gedantus *Laatste LBK Cantus!*

6 Zumba Sport IFB-update De paasvakantie is voorbij en dat betekend maar 1 ding: de finalerondes van IFB gaan van start. Eerst en vooral willen we alle LBK-ploegen bedanken voor hun inzet want LBK heeft het opnieuw fantastisch gedaan! Maar liefst alle (deelnemende) ploegen stoten door naar die finaleronden! Dit wil zeggen dat na de paasvakantie de kwartfinales starten en dat in elke competitie LBK nog maximaal 3 matchen speelt, om de beker te winnen. Hieronder een overzichtje van de kwarfinales: Volleybal dames: Politika - LBK woensdag 19 april van 21u-22u op terrein UCLL unit 5. Zaalvoetbal dames: LBK - Crimen woensdag 19 april 22u-23 op UCLL unit 3. Veldvoetbal heren: LBK - VRG op donderdag 20/04 21u30-22u30 op terrein V2 (A+B). Woensdag 10 mei is het zo ver, de laatste zumba les voor dit academie jaar : ( Maar het belooft een prachtige afsluiter te worden. PS begin die nineties/disco/foute zumba kleren maar al te zoeken! Zaalvoetbal heren (8e finale): Industria - LBK maandag 24 april 22u-23u op terrein UCLL-unit 1. Basketbal heren: Industria - LBK woensdag 3 mei 21u-22u op terrein UCLL unit 3. Dit beloven leuke matchen te worden, maar tevens ook heel spannende! De LBK-ploegen hopen dan ook dat ze op veel steun mogen rekenen van jullie. Twijfel zeker niet om eens te komen supporteren en LBK naar de overwinning te loodsen!

7 Praatcafé Landbeheer en ACE De professoren van Landbeheer en ACE nodigen jullie graag uit voor het jaarlijkse Praatcafé. Dit jaar zal het niet te missen evenement doorgaan in de glazen brug van het Geo Instituut (zie bannerfoto), een plek die niet onbekend is voor een Landbeheerder of ACE'er. We starten de avond (om 19u30) met een bondige maar informatieve presentatie die de opties Landbeheer en ACE nader toelicht. Deze presentatie wil je als bachelor student zeker niet missen. verwelkomen jullie graag aan hun tafel om meer te vertellen over hun job en al jouw vragen te beantwoorden. De alumni zijn actief in verschillende werkvelden (Bosbouw, Natuurbeheer, Bodemkunde Onderzoek, Bio-Economie, Remote Sensing,...). Je zal verstelt staan van de beroepsmogelijkheden die je diploma Landbeheer of ACE bieden. Voor de oudere studenten biedt het speeddaten ook een perfecte mogelijkheid tot netwerken. Wie er precies komt zal later nog bekend gemaakt worden in dit evenement, dus duidt zeker aan dat je aanwezig bent zodat je op de hoogte blijft! Groetjes, Michiel Maar ook voor masterstudenten is het interessant aangezien in de presentatie ook nog eens benadrukt wordt wat de troeven zijn van een diploma bio-ingenieur met een master in Landbeheer of ACE in de huidige maatschappij en op de arbeidsmarkt. Om 20u starten de speeddates. Alumni van Landbeheer en ACE

8 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG April Easter eggs Chili sin carne Revue Dansles 1 2 Kiesshow 19 Survival of the student 20 Beerpong Farma 21 Baarravond Potluck e bac feestje Internationaal cantus Overdrachts- cantus 4 Overdracht 5 Baarravond drinking 6 7 Gratis infoblad v.u. Silke Kerstens voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee.

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen. Dag lieve vrienden Baarr Bier van de week: Augustijn 1.50 Soep van de week: Kip- Tandoori 0.70 Broodje van de week: Witte Pens 3.20 (Witte pens, mosterdmayo, sla, uitjes, tomaat, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Krambambouli Ahoi mijn dierbare vriendjes, Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Restjesweek 1.50 Soep van de week: Tomaat Ballen 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Woordje van de Preses

Woordje van de Preses 10 Mei 2010 Beste Winezen, Woordje van de Preses Naast de grote f*ck you wij geven onze frak en hamer niet af cantus, is er deze week ook het grote f*ck you ik heb compleet geen inspiratiepreseswoordje!

Nadere informatie

Preses LBKanhetookgezond(er)? Dag allerliefste Leuvense bio-ingenieurs in spe! Belangrijke mededelingen

Preses LBKanhetookgezond(er)? Dag allerliefste Leuvense bio-ingenieurs in spe! Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Bier van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Brie,Spek en honing 4.00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar

Nadere informatie

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is

Humus 1. Dinsdag. Openingscantus. Woensdag. Donderdag. Erasmus is Humus 1 Dinsdag Après-ski @G Woensdag Openingscantus Donderdag Erasmus is back @G Belangrijke mededelingen Inschrijving openingscantus: De inschrijving voor de openingscantus is deze maandag (11/02) om

Nadere informatie

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 6 mei. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bieren van de week: Brugse Zot Soep van de week: Kervel Looza van de maand: Looza Red Croque v/d maand: Kruidenkaas, gerookte hesp, honing Broodjes bestellen voor 10u30: Naam + broodje sms en naar

Nadere informatie

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses LBKonomika. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de 2 dagen: Restjes 1.50 Bier van de 2 dagen: Prei 0.70 Broodje van 2 dagen: Amerikaans 3,30 (Americain, spek, samoeraisaus, ei) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Zware tijden. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Vedett (IPA) 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Italiaanse martino 3.10 (Americain, martinosaus, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, sla ) Openingsuren:

Nadere informatie

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex.

Het Bakske. 13 mei blz. - 0 ex. Het Bakske 13 mei 2013 - blz. - 0 ex. wekelijkse, gratis informatiebrochure van de Vlaamse Technische Kring vzw. Agenda ontspanning ACTIVITEITEN Zondag (12/5) 23u00-00u00 Happy Hour t ElixIr Maandag (13/5)

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Kippensoep 0.70 Broodje van de week: Eiersla & Spek 3,00 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10

Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10 Baarr Bier van de week: Egotripel 1.50 Bier van de week: Prei 0.70 Broodje van de week: Kip Pikkant 3.10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl Promo

Nadere informatie

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina,

16 mei Preseswoordje. Liefste Wina, 16 mei 2011 Liefste Wina, Preseswoordje Na een leuk preseswoordje van Eline van Pedagogische Kring mag u het deze week weer met mij doen! Hoera! Voor u is het deze week nochtans belachelijk gemakkelijk

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Jessenhofke 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Brie-honing 3.10 (Brie, Honing, Sla, Walnoten) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms

Nadere informatie

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria!

Editie 15 - jaargang 16-2013-2014. Party Snacks & Bier. Deze middag voor Groep T. Palettencantus woensdag. Kom sporten voor Industria! Editie 15 - jaargang 16-2013-2014 Party Snacks & Bier Deze middag voor Groep T Palettencantus woensdag Kom sporten voor Industria! Deze week: Kursusdienst p. 3 Sport p. 4 Ontspanning p. 6 Délibéré p. 7

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl

Hertog Jan. Assortiment PILSENER LENTEBOCK. horecasupport.nl Assortiment Hertog Jan PILSENER Omschrijving Hertog Jan Pilsener (5,1%) is een stevig goudblond bier met een mooie, dichte schuimkraag, een volle smaak en een aangenaam bittere afdronk. Met liefde gebrouwen.

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE

Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE Bier Kaart. MARTIN'S PALE ALE Wie kent niet de Martin s Pale Ale? Het bier dat onze voorouders "de nobelste Engelse Pale Ale noemden... Dit unieke bier is de vrucht van een absoluut buitengewone ambachtelijke

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: druk druk druk. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: St. Bernardus 1.50 Soep van de week: Pompoen 0.70 Broodje van de week: Varkensgebraad 3.10 (Varkensgebraad, mosterdmayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari

WINAGENDA. Maandag 24 februari. Lustrumquiz. Dinsdag 25 februari. Eetdag Lustrum. Lustrum BBQ Lustrumbar. Woensdag 26 februari WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De Dies Natalis cantus ter ere van ons 50 jarig bestaan Maandag 24 februari Dinsdag 25 februari

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart 15.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.30-20.30 Handboog schieten 21.00-22.30 Mega-eivolleybal Vrijdag 25 maart Schiet vandaag

Nadere informatie

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden.

WINAGENDA. 24 urenloop. 24 urenloop. Dinsdag 22 oktober. Woensdag 23 oktober. post-24-urenloopbar. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. De doop is gedaan, de schachtenmeester is tevreden. Dinsdag 22 oktober 24 urenloop 24 urenloop

Nadere informatie

Het Gouden Kogeltje 2018

Het Gouden Kogeltje 2018 1 D. van Loopik Koolwitjeshof 49 3124 BJ Schiedam Programmaboekje SV de Postschutters 63 Het GoudenKogeltje 2018 OPEN GRAND PRIX WEDSTRIJD 5 februari t/m 11 februari 2018 Open Grandprix,KNSA JC & Ranking

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Woordje van de preses - LBKaboutertjes

Woordje van de preses - LBKaboutertjes Baarr Bier van de week: Grand cru 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Gerookte zalm 3,80 gerookte zalm met bieslook vinaigrette Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

Humus 12. Maandag. Woudloop. Krambambouli cantus. Woensdag. Vrijdag. Movie night

Humus 12. Maandag. Woudloop. Krambambouli cantus. Woensdag. Vrijdag. Movie night Humus 12 Maandag Woudloop Woensdag Krambambouli cantus Vrijdag Movie night Belangrijke mededelingen Inschrijvingen cultuurreis: Vergeet je niet in te schrijven via de LBK-site voor een onmisbare, en uiteraard

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:  en/of onze kalender 2017-2018 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem 2 inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

D. van Loopik. Adresregel 3. Open Grandprix,KNSA JC. SV de Postschutters 63. Luchtgeweer Staand Knielend Opgelegd Luchtpistool Staand en Opgelegd

D. van Loopik. Adresregel 3. Open Grandprix,KNSA JC. SV de Postschutters 63. Luchtgeweer Staand Knielend Opgelegd Luchtpistool Staand en Opgelegd D. van Loopik Koolwitjeshof 49 3124 BJ Schiedam SV de Postschutters 63 Programmaboekje OPEN GRAND PRIX WEDSTRIJD Het Gouden Kogeltje 2018 Adresregel 1 Adresregel 2 Adresregel 3 [Geadresseerde] Open Grandprix,KNSA

Nadere informatie

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 13 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2019 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:   en/of onze kalender 2018-2019 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Humus 10. Maandag. 1e bac feestje. M-useumnacht. Woensdag. Vrijdag. Internationaal cantus

Humus 10. Maandag. 1e bac feestje. M-useumnacht. Woensdag. Vrijdag. Internationaal cantus Humus 10 Maandag 1e bac feestje Woensdag LBK @ M-useumnacht Vrijdag Internationaal cantus Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 10 Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de

Nadere informatie

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Vele nieuwe vriendschappen en rivaliteiten ontstonden op de LAN-party met VTK. Woensdag 18

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Het Eikeltje -MAART-

Het Eikeltje -MAART- Het Eikeltje -MAART- Beste ouder(s) en leden, Ondertussen is de derde maand van 2018 reeds aangebroken, wat gaat dat snel! Deze maand zal een iets andere maand zijn dan gewoonlijk. Zo wordt op zaterdag

Nadere informatie

inleveren op 9 januari 2019

inleveren op 9 januari 2019 Jaargang 15 / nr 05 21 december 2018 De volgende verschijnt op 31 januari 2019. Berichten voor de volgende uiterlijk 28 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten.

Het event vindt plaats op ons departement, zodat u uw bedrijf in een gemoedelijke sfeer kunt voorstellen aan onze studenten. 24 februari 2011 Job- en stage-event Hogeschooll Gentt Departtementt Toegepastte Ingeniieurswettenschappen Woord vooraf Geachte heer, Geachte mevrouw, Met trots stellen wij van de studentenvereniging Hermes

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix

Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Het is Paasvakantie! 1 17 april Gezellig dat je vakantie komt vieren op! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen, s middags komen sporten

Nadere informatie

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN

1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN 2 1ste KLASSE HOTEL VOOR HONDEN EN POEZEN Sassenhout 85 2290 Vorselaar Tel. 014 / 21 22 42 fax 014 / 22 22 25 GSM. 0474/ 25 99 39 www.berkenhoeve.be Open: Maandag tot zaterdag van 10u tot 12u en van 14u

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze facebookpagina KWB Merchtem

kalender Bezoek onze website:  en/of onze facebookpagina KWB Merchtem kalender 2016-2017 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze facebookpagina KWB Merchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Humus 11. Maandag. BaarrBQ + Baarraoké. Kiesshow. Dinsdag. Overdrachtscantus. Woensdag. Donderdag. Overdracht

Humus 11. Maandag. BaarrBQ + Baarraoké. Kiesshow. Dinsdag. Overdrachtscantus. Woensdag. Donderdag. Overdracht Humus 11 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BaarrBQ + Baarraoké Kiesshow Overdrachtscantus Overdracht Woordje van de preses Dag LBK ertjes, Wat een confronterende week, de kiesweek! De opkomende ploeg

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt Januari Xaverius-St.Rita A21/46G Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Wij en de leidingsploeg

Nadere informatie

Wij stoppen ook met taarten bakken en het assortiment brood wordt ook verkleind. Tot en met 1 mei. Tarwe-selderij-ui-lactose-lupine

Wij stoppen ook met taarten bakken en het assortiment brood wordt ook verkleind. Tot en met 1 mei. Tarwe-selderij-ui-lactose-lupine We zijn volop aan het reorganiseren bij Aen Tafel. De afhaalgerechten worden beperkter in het gedeelte van de suggesties. Deze zullen ook 1 x per maand veranderen ipv elke week. Wij stoppen ook met taarten

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen

Maandag 4 november. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Chimay: triple van de tap, rood en blauw van t flesje ( 1,40) Soep van de week: Erwten ( 0,70) Looza van de maand: Appel-Kers ( 0,80) Broodje van de week: Roast Club: rosbief,

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019

t Schriftje Maart - april 2019 t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Brood, tafel, maaltijd houden

Brood, tafel, maaltijd houden Brood, tafel, maaltijd houden Route 1: Aan tafel Kaart lezen Is brood de moeite waard? Ons broodje is gebakken Elke prent heeft een cijfer. Welke tekst hoort erbij? Geef die hetzelfde cijfer. Nog een beetje

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012

Wij maken het persoonlijk. Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Geschenken 2012 Wij maken het persoonlijk Het ontvangen van een eindejaarsgeschenk is eigenlijk een vaste vorm van een welgemeend dankjewel. Een waardering naar elkaar toe voor

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie