VOORWOORD. Indien er nog bijkomende vragen zijn, staan wij graag tot uw dienst. Veel plezier met het plaatsen van uw ruw sanitair! Sack Zelfbouw-team

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. Indien er nog bijkomende vragen zijn, staan wij graag tot uw dienst. Veel plezier met het plaatsen van uw ruw sanitair! Sack Zelfbouw-team"

Transcriptie

1 1

2 3 VOORWOORD Eerst en vooral willen wij u bedanken voor uw aankoop van een Sack-zelfbouwpakket en voor het vertrouwen dat u in Sack heeft gesteld. In dit fotoboek bespreken wij alle facetten van het zelf plaatsen van een installatie ruw sanitair. Wij hebben zeker niet de pretentie dat dit fotoboek volledig is en niet kan worden aangevuld. Indien u suggesties of bepaalde opmerkingen heeft, dan stellen wij het op prijs deze van u te vernemen. Indien er nog bijkomende vragen zijn, staan wij graag tot uw dienst. Veel plezier met het plaatsen van uw ruw sanitair! Sack Zelfbouw-team

3 5 Hoofdstuk 1: binnenbrengen van sanitair stadswater Sanitair water wordt door de watermaatschappij via het openbaar net geleverd. De waterteller kunt u al vrij vroeg in het bouwstadium bekomen. Vanaf het moment dat u de definitieve plaats van de waterteller bepaald heeft, kunt u een aansluiting aanvragen bij uw drinkwatermaatschappij. Het is aangeraden dit zo vroeg mogelijk te doen want de wachttijden kunnen tot enkele weken oplopen. Indien u de sanitair aftakpunten en afvoeren wenst te testen op waterdichtheid is de aanwezigheid van water een noodzaak. Aan de waterteller is een aansluiting voorzien waarop u eenvoudig een dubbele dienstkraan kan plaatsen om tijdelijk water te gebruiken. De hoofdkraan is STAAN vergezeld door de watermaatschappij. De verzegeling wordt verwijderd na keuring van uw installatie. Het gebruik van een energiebocht is noodzakelijk. We verwijzen hierbij graag naar de bouwtechnische voorschriften van uw distributienetbeheerder (Eandis,...). De energiebocht vormt de doorvoer van alle nutsleidingen buiten de woning tot binnen in de woning. Wij raden aan om een betonplexplaat van 122 cm breedte en 200 cm hoogte te voorzien waarop u alle tellers kan monteren. LET OP! HEEEYYYY De plaats van de waterteller: deze staat in de buurt van de elektrische tellerkast, plaats hem onder deze tellerkast. Bij het plaatsen van de wachtbuizen (gas en water ø 110 mm) van de rooilijn naar de energiebocht, dient u vlak voor de energiebocht een aansluitput van 1 m² te voorzien, met 1 meter diepte.

4 6 Hoofdstuk 2: bespreking sanitair legplan Vanaf de watermeteraansluiting vertrekken wij meestal met: 1 voeding van 20x2 naar de warmwaterboiler/doorstromer, 1 voeding van 20x2 naar de koudwatercollector gelijksvloers, 1 voeding van 20x2 naar de koudwatercollector eerste verdiep. 1. Vulling cv-gedeelte ketel: een aftakking op de voedingsleiding 20/2 naar de warmwaterboiler/doorstromer. Hierop wordt later het vulset aangesloten. 2. DD-kraan voor regenwaterput: dit is gewoon een punt waarop een kraantje wordt aangesloten voor de vulling van de regenwaterput. 3. Opbouw: wordt geplaatst in ruimtes waar niet bezet wordt - koper opbouwdoosje 4. Inbouwdoos 20/2: witte inbouwdoos voor regendouche en/of een groter bad. KOUD WATER WATERMETERAANSLUITING voeding naar boiler/doorstromer voeding naar collector 1 voeding naar collector 2 20x2 20x2 20x2 voeding naar boiler/doorstromer voeding naar koud water gelijkvloers voeding naar koud water 1e verdieping COLLECTOR 1 koud water gelijkvloers Lavabo WC Gootsteen keuken Vaatwas keuken Uitgietbak wasplaats Wasmachine wasplaats DD-kraan voor vulling RWput REGENWATERPUT WC inkom Buitenkraan eetruimte Buitenkraan wasplaats Uitgietbak wasplaats Wasmachine wasplaats aftap aan collector aftap aan collector COLLECTOR 2 koud water 1 e verdieping Bad Douche Lavabo Lavabo 20x2 WARM WATER BOILER/DOORSTROMER warm water 1 e verdieping Bad Douche Lavabo Lavabo Voeding naar collector 3 20x2 20x2 voeding naar warm water gelijkvloers COLLECTOR 3 warm water gelijkvloers Gootsteen keuken Uitgietbak wasplaats

5 7 Het legplan op vorige pagina is een voorbeeld. Bij elk sanitair bouwpakket wordt een individueel legplan van uw woning gemaakt. Dit wordt meegeleverd bij het sanitair bouwpakket en uitgelegd op de werf. Bovenstaand schema toont de opsplitsing van de collectoren in een woning met boiler/doorstromer en een ketel op de eerste verdieping of op de zolder. STAAN GEDETAILLEERDE OMSCHRIJVING VAN VOORBEELD LEGPLAN: Watermeteraansluiting: koud stadswater komt de woning binnen via de watermeteraansluiting. Van hieruit vertrekken 3 voedingsleidingen (20x2) naar 3 verschillende plaatsen in de woning: 1. voeding naar de warmwater boiler/doorstromer 2. voeding koudwater collector gelijkvloers 3. voeding koudwater collector 1e verdieping Collector 1: vanaf de koudwater collector gelijkvloers takt men af naar de verschillende koud water punten (gootsteen, lavabo,...). Collector 2: vanaf de koud water collector 1e verdieping takt men af naar de verschillende koud water punten (ligbad, douche,...). Boiler/doorstromer: U heeft een koudwaterleiding voorzien 20x2 naar de boiler/doorstromer (komende vanaf de voedingscollector). Vanaf de boiler/doorstromer maakt men een verbinding naar de warmwater collector eerste verdieping. Op het einde van deze collector is er een voeding voorzien 20/2 naar de warmwatercollector gelijkvloers of collector 3. HEEEYYYY Collector 3: vanaf de warm water collector 3 takt u af naar de verschillende warm waterpunten gelijkvloers (gootsteen, uitgietbak,...). LET OP! De alpexleidingen 20/2 worden steeds met blauwe mantel geleverd. De voedingsbuizen warmwater zijn dus ook met blauwe mantel. Om vergissingen te vermijden, kan men deze buizen steeds markeren.

6 8 Hoofdstuk 3: plaatsen van een enkele sanitaire inbouwdoos 16/2 De hoogte van de inbouwdozen is afhankelijk van de vloerpas of nulpas. STAAN de vloerpas of nulpas is de afstand tussen de betonplaat en de afgewerkte vloer. Dit kan variëren van werf tot werf. HEEEYYYY Let op: de vloerpas dient gekend te zijn alvorens men de inbouwdozen begint te plaatsen. LET OP! Voor aanvang van de werken dient u de juiste keuze van sanitaire toestellen (inbouwkranen, speciale douches,...) te kennen. Dit voorkomt vervelende aanpassingswerken bij de plaatsing van de sanitaire toestellen. Bezoek onze toonzaal tijdig voor het maken van een keuze en opmaak van een vrijblijvende offerte sanitaire toestellen. Een Sack-medewerker helpt u graag verder Bepalen vloerpas of nulpas + bepalen hoogte sanitaire inbouwdozen. Maak steeds gebruik van een waterpas bij het aftekenen van een sanitaire inbouwdoos.

7 Bij het plaatsen van een enkele sanitaire inbouwdoos kan men het ijzeren montageplaatje doormidden breken. Let op: alvorens men begint te slijpen, dient men de gaten van de montageplaat van de inbouwdoos te boren en pluggen te plaatsen. (diameter pluggen en bouten M6) Na het bepalen van de juiste hoogte, duidelijk aftekenen welk gedeelte moet worden uitgeslepen. Gebruik de nodige beschermingsmiddelen Uitslijpen Uitkappen

8 Plaats de enkele inbouwdoos en zorg ervoor dat deze waterpas wordt bevestigd. Koperen binnenwerk losmaken zodat de leiding kan verbonden worden met de inbouwdoos d.m.v. een klemkoppeling Met gratis bijgeleverde kniptang, de leiding recht afknippen. Kalibreer de leiding met het kalibreertoestel Schuif eerst de moer over de alpex leiding, vervolgens de klemring, duw tot slot het slangpilaar in de leiding. Bevestig het koperen binnenwerk aan de leiding.

9 Met gratis bijgeleverde sleutel, de klemkoppeling goed aandraaien. Met stalen draadstuk het koperen binnenwerk in de inbouwdoos bevestigen Klik het blauwe plastic beschermplaatje op het koperen binnenwerk. Heel belangrijk: cementeer het geheel dicht met mortel. Deze mag niet onder de vochtkering (zwarte folie) worden aangebracht. Opgelet: opstijgend vocht! 19

10 12 Hoofdstuk 4: plaatsen van een dubbele sanitaire inbouwdoos 16/2 en afvoeren Bepalen vloerpas of nulpas + bepalen hoogte sanitaire inbouwdozen. Maak steeds gebruik van een waterpas bij het aftekenen van een dubbele sanitaire inbouwdoos Plaats de sanitaire inbouwdoos in de dubbele montageplaat. Zorg dat er tussen de sanitaire inbouwdozen twee uitsparingen vrij zijn Alvorens men begint te slijpen, dient men de gaten van de dubbele montageplaat af te tekenen, te boren en pluggen te plaatsen. Na het bepalen van de juiste hoogte, duidelijk aftekenen welk gedeelte moet worden uitgeslepen.

11 Gebruik de nodige beschermingsmiddelen. Uitslijpen Uitkappen. Plaats de dubbele inbouwdozen en zorg dat deze waterpas worden bevestigd Schuif eerst de moer over de alpexleiding, vervolgens de klemring, duw tot slot het slangpilaar in de leiding. Met gratis bijgeleverde sleutel, de klemkoppeling goed aandraaien.

12 Het koperen binnenwerk in de inbouwdoos plaatsen. Klik het blauwe plastic beschermplaatje op het koperen binnenwerk Let op: rode buis (warm water) steeds links, en de blauwe buis (koud water) steeds rechts. Tussen de twee inbouwdozen voorziet men de afvoerbuis Zie hoofdstuk 7 voor meer informatie over het plaatsen van afvoerbuizen. Heel belangrijk: cementeer het geheel dicht met mortel. Deze mag niet onder de vochtkering (zwarte folie) worden aangebracht. Opgelet: opstijgend vocht! - TOEVOER WARM WATER STEEDS LINKS. - TOEVOER KOUD WATER STEEDS RECHTS. - TUSSEN DE TWEE INBOUWDOZEN: 2 GATEN VRIJMAKEN. (DE CENTER/CENTER-AFSTAND BEDRAAGT 15,3 cm)

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET VERWARMING

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET VERWARMING 1 HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET VERWARMING INHOUDSTABEL Voorwoord p. 03 HOOFDSTUK 1: plaatsen en aansluiten van een Integra-radiator p. 05 HOOFDSTUK 2: plaatsen en aansluiten van

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET BADKAMER

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET BADKAMER 1 HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET BADKAMER INHOUDSTABEL Voorwoord p. 03 HOOFDSTUK 1: plaatsen en aansluiten van een uitgietbak p. 05 HOOFDSTUK 2: plaatsen en aansluiten van een badkamermeubel

Nadere informatie

Beveiligingen voor huishoudelijke sanitaire toestellen

Beveiligingen voor huishoudelijke sanitaire toestellen Beveiligingen voor huishoudelijke sanitaire toestellen 1 Na de watermeter Na de watermeter dient steeds een algemene afsluitkraan en goedgekeurde controleerbare keerklep (type A) geïnstalleerd te zijn.

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem?

Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Hoe installeer je een centraal stofzuigsysteem? Het aanleggen van een centraal stofzuigsysteem is vrij eenvoudig. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Belangrijk is dat je nauwkeurig

Nadere informatie

Technische voorschriften voor een aftakking van een appartementsgebouw

Technische voorschriften voor een aftakking van een appartementsgebouw Technische voorschriften voor een aftakking van een appartementsgebouw Intercommunale Waterleidingsmaatschappij van Veurne-Ambacht Maatschappelijke zetel: Doornpannestraat 1-8670 Koksijde RPR Veurne -

Nadere informatie

Hoe installeer je een Sistem-Air centraal stofzuigsysteem?

Hoe installeer je een Sistem-Air centraal stofzuigsysteem? Hoe installeer je een Sistem-Air centraal stofzuigsysteem? Het aanleggen van een centraal stofzuigsysteem is vrij eenvoudig. Toch zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Belangrijk is dat je

Nadere informatie

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN

HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN 1 HANDLEIDING BIJ HET PLAATSEN VAN EEN ZELFBOUWPAKKET AFVOEREN INHOUDSTABEL Voorwoord p. 03 HOOFDSTUK 1: benodigdheden en levering p. 05 HOOFDSTUK 2: systemen voor afvoer sanitair water, toiletten en regenafvoeren

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw

De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw Inhoud De nutsleidingen binnenbrengen... 3 Definities... 3 De wachtbuizen... 3 De energiebocht/energiesteen plaatsen... 4 Energiebocht voor opstelling op

Nadere informatie

Nefit Economy cv-boilers

Nefit Economy cv-boilers Nefit houdt Nederland warm Installatie-instructie Nefit Economy cv-boilers INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 1-1 2. INSTALLEREN 2-1 2.1 Voorschriften 2-1 2.1.1 Algemene voorschriften 2-1 2.1.2 Voorschriften fabrikant

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

PRAKTISCHE FICHE / DE VOORBEREIDING Beschikbaar op www.legrand.be

PRAKTISCHE FICHE / DE VOORBEREIDING Beschikbaar op www.legrand.be Het A.R.E.I. en verlichtingskringen De verlichting in uw woning is het belangrijkste onderdeel van uw elektrische installatie n De kringen Een verlichtingskring wordt bekabeld met draden van 1,5 mm 2 en

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Minimum te plaatsen beveiliging voor een sanitaire toestel voor een conforme huishoudelijke binneninstallatie

Minimum te plaatsen beveiliging voor een sanitaire toestel voor een conforme huishoudelijke binneninstallatie Minimum te plaatsen beveiliging voor een sanitaire toestel voor een conforme huishoudelijke binneninstallatie Inhoud 1. Na de watermeter... 2 2. Voor de waterbehandeling... 2 3. Voor de dubbeldienstkraan...

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC wandmodel met plug and play stysteem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw

De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw De muurdoorgang en multiplexplaat bij nieuwbouw Inhoud De nutsleidingen binnenbrengen... 3 Definities... 3 De wachtbuizen... 3 De energiebocht/energiesteen plaatsen... 4 Energiebocht voor opstelling op

Nadere informatie

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan?

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Materialen Gereedschap Insinkerator boiler met filter (voor 3-in-1 heetwater-kraan) Insinkerator 3-in-1

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

Een 2e collectorgroep wordt bij de verbruikspunten geplaatst op de verdieping (bijv. in de badkamer)

Een 2e collectorgroep wordt bij de verbruikspunten geplaatst op de verdieping (bijv. in de badkamer) Datum : Sept. 206 Uw gemakkelijke sanitaire installatie Pluspunten : Installeer zelf al uw sanitaire leidingen, van de watermeter tot aan de gebruikspunten. Hennep of teflon zijn hierbij niet nodig: snel-klemkoppelingen

Nadere informatie

Het aanbrengen van knelfittingen en enkele 'water weetjes'.

Het aanbrengen van knelfittingen en enkele 'water weetjes'. Het aanbrengen van knelfittingen en enkele 'water weetjes'. Bij het installeren van een waterontharder of een waterzuiveringsinstallatie zult u een aansluiting moeten maken met de waterleiding in het pand.

Nadere informatie

GREVENBROEK meester saklaan te Hamont OVERZICHTSPLANNEN BOUWAANVRAAG. 1 - bouwen van een kantoor met 1 appartement 2 - bouwen van 2 appartementen

GREVENBROEK meester saklaan te Hamont OVERZICHTSPLANNEN BOUWAANVRAAG. 1 - bouwen van een kantoor met 1 appartement 2 - bouwen van 2 appartementen 1400 bad 366 14 215 14 370 14 343 lavabo kelder / funderingsplan douche lavabo 595 14 120 575 vloersifon aanrecht en vaatwas 521 14 194 575 overloop cv verdiep 2: bad, douche, 2x lavabo verdiep 1: aanrecht,

Nadere informatie

op (ver)bouwen een andere kijk Koester je warmte zelfbouwpakketten EN advies Sack Zelfbouw- Badkamers voor ieders budget & stijl

op (ver)bouwen een andere kijk Koester je warmte zelfbouwpakketten EN advies Sack Zelfbouw- Badkamers voor ieders budget & stijl Beurseditie Jaargang 1 Sack Zelfbouw Koester je warmte met het Sack Zelfbouwpakket verwarming Sack Zelfbouw- Badkamers voor ieders budget & stijl Sack Zelfbouw heeft ook oog voor hernieuwbare energie zelfbouwpakketten

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139

GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 GEBRUIKSAANWIJZING PLIEGER 1 KABEL INBOUWRESERVOIR 0701139 Bedankt voor de aankoop van dit Plieger product! Met Plieger heeft u iets goeds in handen. Plieger producten worden met zorg geselecteerd, gemaakt

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST DE HOUT - EILAND OOSTENBURG

KOPERSKEUZELIJST DE HOUT - EILAND OOSTENBURG Pagina 1 van 10 BOUWKUNDIGE WIJZIGINGEN B.bnr.01 Aanpassen woningindeling 1 post op aanvraag Wijzigen van de standaard woningindeling conform de door de koper aangeleverde gemaatvoerde plattegrondschets(en).

Nadere informatie

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal :

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal : HET BETREFT DIT PERCEEL BA-OMGEVING PROJECT 300 nr.: 21r3 NIEUWBOUW EENGEZINSWONING BOUWHEER IMMO TOP INVEST GULDENSPORENPLEIN.1.01 300 0032 (0)11 22 22 9 HERKENRODESINGEL 8D/.0.1 300 - BELGIUM +32 (0)11

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Bouwplannen in een residentiële verkaveling?

Bouwplannen in een residentiële verkaveling? Bouwplannen in een residentiële verkaveling? Vergeet uw Belgacom-aansluiting niet! Beste Bouwer, Alvast gefeliciteerd met het bouwen van uw woning. Deze brochure is een wegwijzer om op een eenvoudige manier

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Wandcontactdozen. Loze leidingen MAKELAARSOPTIES ELEKTRISCHE INSTALLATIE. Werknummer :

Koperskeuzelijst. Wandcontactdozen. Loze leidingen MAKELAARSOPTIES ELEKTRISCHE INSTALLATIE. Werknummer : 1 MAKELAARSOPTIES 08.04 Plaatsen dakraam 114 x 140 cm in het dakvlak 2.100,00 Conform technische omschrijving opties en optietekeningen. prijs per stuk. 08.05 Plaatsen dakraam 114 x 140 cm in het dakvlak

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Achitect. Bouwen van een ééngezinswoning volgens het passiefhuispricipe. Funderingsplan Gelijkvloersplan

Achitect. Bouwen van een ééngezinswoning volgens het passiefhuispricipe. Funderingsplan Gelijkvloersplan aanzuigleiding buitenlucht helling 2% regenwaterput 5000 liter 300 buitenkraan 186 17 5 0 17 81 ventialtiekanaal mm in de vloer 345 120 3 60 85 2 1 18 458 3 3 sept put 4-6 pers. aanzuigleiding RW D150mm

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

riolering DWA en RWA De rioleringsbuizen buiten het gebouw of onder de fundering tot 0,5 m in het gebouw behoren niet tot het deel technieken

riolering DWA en RWA De rioleringsbuizen buiten het gebouw of onder de fundering tot 0,5 m in het gebouw behoren niet tot het deel technieken Project: T083 Kinderopvang Herk-de-Stad Bouwheer: Oostereindestraat 31, 3560 Lummen Architect: Enerdo BVBA Oostereindestraat 31, 3560 Lummen LIJST GRENS VAN AANBESTEDING EN STUDIES art.nr omschrijving

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Water, graag! Hoe bereidt u de wateraftakking voor wanneer u (ver)bouwt?

Water, graag! Hoe bereidt u de wateraftakking voor wanneer u (ver)bouwt? Water, graag! Hoe bereidt u de wateraftakking voor wanneer u (ver)bouwt? 2 water-link Inhoudstafel: 1 Een aftakking nodig? 4 2 Praktische afspraken 4 3 De grondwerken 5 4 Mogelijke aftakkingen 6 4.1 Algemeen

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE MATERIALEN

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

Reservoir PRO3-VAQ PRO7-VAQ

Reservoir PRO3-VAQ PRO7-VAQ Installatiehandleiding VAQ Lees voor het installeren eerst deze handleiding Inleiding De werking van de Quooker Het Quooker-systeem bestaat uit een klein reservoir onder het aanrecht dat aangesloten is

Nadere informatie

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel

Nadere informatie

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel op rol en uit messing

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf?

Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf? Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf? - 1 - Om de drinkwateraftakking van een eengezinswoning correct aan te leggen, zijn er voorbereidende werken nodig op het privaat domein. Deze werken

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

Je drinkwateraftakking. Deze folder legt je stap voor stap uit hoe je je eengezinswoning kan voorzien van een drinkwateraftakking

Je drinkwateraftakking. Deze folder legt je stap voor stap uit hoe je je eengezinswoning kan voorzien van een drinkwateraftakking Je drinkwateraftakking Deze folder legt je stap voor stap uit hoe je je eengezinswoning kan voorzien van een drinkwateraftakking -1- Proficiat met het (ver)bouwen van je woning. Om vlot aan te sluiten

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Installatiehandleiding (inbouw in de wand of in een nis)

Installatiehandleiding (inbouw in de wand of in een nis) Populierenlaan 59, 1911 BK Uitgeest Telefoon 0251-316482 Fax 0251-314043 Email: mail@sanmedi.nl Website: www.sanmedi.nl Installatie handleiding draagframe voor Lift 03 Type E (inbouw) / CRE Installatiehandleiding

Nadere informatie

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem

LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem LAADZUIL ELEKTRISCHE MONTAGE EN GEBRUIK VOERTUIGEN HANDLEIDING Deze handleiding is van toepassing op een DIC laadzuil met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC laadzuil met plug and play systeem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

Inter IKEA Systems B.V. 2013. Spoelbak Vaatwasser en/of wasmachine

Inter IKEA Systems B.V. 2013. Spoelbak Vaatwasser en/of wasmachine Spoelbak Vaatwasser en/of wasmachine 1 Welke referentiehoek kies ik om mijn keuken te monteren? A A Klik op deze kast in de Home planner voor de afmetingen tussen de muur en de kast B Klik op deze kast

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie 1 Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

BIOLET. Installatiehandleiding. Model 10 20-45 en 60. Composttoilet.be. Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet

BIOLET. Installatiehandleiding. Model 10 20-45 en 60. Composttoilet.be. Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet BIOLET Installatiehandleiding Model 10 20-45 en 60 Wat je moet weten over de installatie van je Biolet Composttoilet Composttoilet.be HANDLEIDING BIOLET Inhoudstafel Installatie... 2 Installatie van het

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te:

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: W. Van Nassaustraat 51 en 53 te 9000 GENT H. Metdepenningenstraat 14 te 9000 GENT W. Van Nassaustraat 51 + 53 en H. Metdepenningenstraat

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur

Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Installatie handleiding TeleCARE Call Kamerapparatuur Gemaakt op: 17-02-2010 Versie: 1.0 Gemaakt door: Joost Verhoef Inhoudsopgave 1.0 Achterplaten en opbouwranden 3 1.1 Montage van de achterplaten en

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Electrische Boiler. Installatie, gebruik en onderhoud TNC 10 TNC 15 TNC 30 TNC 50 TNC 80 TNC 80 H TNC 100 TNC 100 H TNC 150 TNC 150 H

Electrische Boiler. Installatie, gebruik en onderhoud TNC 10 TNC 15 TNC 30 TNC 50 TNC 80 TNC 80 H TNC 100 TNC 100 H TNC 150 TNC 150 H Electrische Boiler Installatie, gebruik en onderhoud TNC 10 TNC 15 TNC 30 TNC 50 TNC 80 TNC 80 H TNC 100 TNC 100 H TNC 150 TNC 150 H Wij feliciteren u met de aanschaf van uw boiler. De electrische verwarmers

Nadere informatie

. Als je LED's wil dimmen lees onze opmerking hierboven over LED dimmen! VOB FLEX 3G1.5 1L5

. Als je LED's wil dimmen lees onze opmerking hierboven over LED dimmen! VOB FLEX 3G1.5 1L5 VAN VERDEELBORD NAAR_ PLAN VERLICHTING OPM KABEL KABELNAAM VAN VERDEELBORD 1 NAAR L1.1 Lichtpunt. VOB FLEX 3G1.5 1L1 NAAR L1.2 Lichtpunt. VOB FLEX 3G1.5 NAAR L1.3 Lichtpunt. VOB FLEX 3G1.5 VAN VERDEELBORD

Nadere informatie

STAP 1. Legschema STAP 2

STAP 1. Legschema STAP 2 1 Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere

APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere APPARTEMENT TE KOOP ERONDEGEM - GENTSESTEENWEG 436 B9 Gentsesteenweg 436 B9 9420 Erondegem - Erpe-Mere Verkoop onder registratie. Kadastraal inkomen >745 EUR Prijs 233.000 EUR Aantal slaapkamers 2 Grondoppervlakte

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo

Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo Technische beschrijving commerciële ruimten Kop Van Kessel-Lo De commerciële ruimten worden casco opgeleverd, d.w.z. gesloten ruwbouw (naakte betonstructuur + gevelsluitingen). Er worden door CIP geen

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

BOILER BL 120 BOILER 120 L. caldaie

BOILER BL 120 BOILER 120 L. caldaie BOILER BL 120 BOILER 120 L caldaie 22 kw 25 kw 28 kw Ingangstemperatuur van het koude sanitaire water +15 C +15 C +15 C Opwarmingstijd 18 min 16 min 14 min Maximale temperatuursinstelling met boileraquastaat

Nadere informatie

Je aftakking op het drinkwaternet

Je aftakking op het drinkwaternet Je aftakking op het drinkwaternet (Ver)bouw je? Dan is het belangrijk dat je in je woning tijdig over drinkwater beschikt. Deze folder legt stap voor stap uit hoe je een aftakking op het drinkwaternet

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten

2. Buitenschrijnwerk met hoogrendementsbeglazing, deuren en -poorten Lijst in aanmerking komende werken premie duurzaam wonen 1. Dak- of zoldervloerisolatie a. Werfinrichting, stelling, veiligheid; b. Verwijderen van de bestaande dakbedekking; c. Afbraak van de schouw of

Nadere informatie

05/2019

05/2019 www.lumenplus.be 05/2019 Voorbereidende werken - Afspraak lumenplus : Checklist : Wat wenst u te voorzien! Checklist : Welke posten dienen wij voor onze rekening te nemen. - planning v/d werken : (Agenda)

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf?

Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf? Je drinkwateraftakking: welke werken doe je vooraf? Om de drinkwateraftakking van een eengezinswoning correct aan te leggen, zijn er voorbereidende werken nodig op het privaat domein. Deze werken moet

Nadere informatie

architect erwin wilssens

architect erwin wilssens 100 250 100 0 100 100 550 100 100 550 100 695 ONBIJTRUIMTE 710 695 FLATSCREEN ZITRUIMTE ZITRUIMTE ONBIJTRUIMTE ONBIJTRUIMTE ZITRUIMTE OPEN HAARD (gas ) BUREAU WASM.+ DROOGK KEUKEN ontwerp keuken + afvoer

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

Intensions. Knikarmscherm. Montagehandleiding Sevilla & Malaga

Intensions. Knikarmscherm. Montagehandleiding Sevilla & Malaga Intensions Knikarmscherm Montagehandleiding Sevilla & Malaga Inhoud 1x cassette 1x draaistang beugels breedte aantal beugels aantal bouten 295 2 4 350 3 6 395 3 6 450 4 8 bouten Benodigd voor montage boormachine

Nadere informatie

metselwerk -1 cm

metselwerk -1 cm metselwerk -1 cm 1 1 5 3 1 145 2 2 135 75 45 2 1.0 3 8 sectie 7/18 45 45 6 gebakken aardepan: 85 5. 85 2 5 1 1 65 strekkenlaag dorpel in blauwe hardsteen betonlinteel muurplaat 6.5/ bureau-slaapkamer 2

Nadere informatie