SecurityCode op UD stickers op rol

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SecurityCode op UD stickers op rol"

Transcriptie

1 Markering van apparatuur Via verschillende soorten markeringen welke onverwijderbaar op uw apparatuur kunnen worden aangebracht, wordt duidelijk wie de werkelijke eigenaar is van het apparaat. Deze markering helpt het voorkomen van diefstal. Eventueel gecombineerd met een barcode, kan het gebruik of de aanwezigheid (inventarisatie) ook eenvoudig worden geregistreerd. Als extra beveiliging is er de mogelijkheid van het toepassen van het unieke SecurityCode systeem. SecurityCode SecurityCode is een eenvoudig maar zeer doeltreffend systeem wat als doel heeft, een dief te ontmoedigen om een met SecurityCode beschermt apparaat mee te nemen omdat een heler er niet aan wil. Op een plaquette of UD sticker staat minimaal de tekst en wordt er voor ieder apparaat een uniek nummer aangebracht. Deze nummers worden geregistreerd in de SecurityCode database samen met de gegevens van de legitieme eigenaar. Deze plaquette of sticker wordt vervolgens aangebracht op een apparaat. Hiermee werkt de plaquette als een soort onverwijderbaar nummerbord. Een gestolen apparaat is niet langer anoniem. Er kan altijd worden opgezocht wie de echte eigenaar is. Het intikken van dit nummer op geeft de gegevens van de legitieme eigenaar. Overal ter wereld kan bijv. de politie zien wie de rechtmatige eigenaar is. Dit maakt verkoop van een gestolen gemarkeerd apparaat meteen een stuk lastiger. Een heler zal niet langer interesse hebben. Er zijn geen jaarlijkse kosten voor deze registratie. Bij verkoop van het gemarkeerde apparaat geeft de klant ons op wie de nieuwe eigenaar is en à 15 wordt de registratie overgezet op de nieuwe eigenaar. Uitsluitend een schriftelijk verzoek van de bij ons bekende eigenaar wordt geaccepteerd. Het eventueel vervallen van de registratie is kosteloos. Deze codes kunnen, eventueel in combinatie met uw naam, logo en andere tekst, worden aangebracht op een aantal soorten markeermogelijkheden. Deze staan hier onder beschreven. SecurityCode op UD stickers op rol Deze stickers hechten zeer goed, ook op gebogen oppervlakten en kunnen vrijwel niet verwijderd worden. Het materiaal breekt erg snel af waardoor het weg peuteren zo goed als onbegonnen werk is. Ideaal voor goedkope apparatuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keyboards en muizen. Geschikt voor snel markeren. Deze stickers kunnen tegen meerprijs eventueel ook voorzien worden van een barcode. Standaard uitvoering met oplopende nummering: Materiaal: vinyl UD in de kleur wit met zwart en blauwe opdruk. Maten: 10 x 30 mm (h x br) Eigenschappen: stickervorm welke afbreekt in kleine stukjes bij een poging deze te verwijderen. Kan ook op sterk gebogen oppervlakken.

2 Bevestiging: Voor het aanbrengen het apparaat ter plaatse ontvetten. Prijs: Voor 500 UD barcodestickers met standaard opdruk zoals bovenstaand voorbeeld 250 Ontvettingsmateriaal 10 SecurityCode op FlexiBrass De beste optie die er is: ijzersterk en superdun én geschikt voor gebogen oppervlakten. Deze plaquettes worden met een speciale twee-componentenlijm en een sjabloon aangebracht. Verwijderen is niet mogelijk zonder de apparatuur ernstig te beschadigen. De ovale vorm voorkomt ook dat er een aangrijppunt is. De plaquette is bestand tegen agressieve oplosmiddelen (bijv. thinner), langdurig schuren en krassen. Doordat de letters erg diep in het materiaal worden gefreesd blijven de letters ook nog zichtbaar wanneer er langdurig wordt geschuurd. Uitermate geschikt voor laptops en alle andere dure hardware waar voldoende ruimte is voor deze 60 x 40 mm. plaquettes. Andere maten en vormen zijn op aanvraag mogelijk. Indien u de gewenste tekst en cijfers opgeeft maken wij een voorbeeld ter accordering of ter wijziging. Ook logo s zijn mogelijk. Voorbeeld Oval Standard Materiaal: messingachtige kunststof (FlexiBrass) in de kleuren brons en zilver. Slechts 0.5 mm dik. Maten: Ovaal 60 x 40. Graveerdiepte circa. 0.3 mm. Eigenschappen: taai, soepel en ijzersterk. Kan ook op sterk gebogen oppervlakken van bijv. TFT schermen onwrikbaar bevestigd worden! Bevestiging: Inclusief handleiding, schuurlapje(s), ontvetter, cyano-acrylaatlijm en montagesjablonen. Lijmen met: cyano-acrylaat lijm. Bevestigings-sjablonen worden meegeleverd. Het sjabloon zorgvuldig op de gewenste plaats aanbrengen, Het ovaal binnen het sjabloon ontvetten en indien nodig goed schuren; poedercoating houdt niet, de kunststof van bijv. monitoren hoeft niet geschuurd te worden. Schuurstof goed wegstoffen, -zuigen Het ovaal binnen het sjabloon geheel maar dun besmeren met lijm De plaquette zorgvuldig binnen het ovaal leggen en stevig aandrukken; Let op: Het ovaal binnen het sjabloon meet 610 x 410 mm. dus er is rondom 1 mm. ruimte;.

3 Vast = vast! Na het aandrukken is de plaquette NIET meer te verschuiven! Laat geen lijm op uw vingers of de plaquette komen; er is dan kans op een vlekje op de plaquette. Nadat de plaquette vastzit trekt u het sjabloon weg eventuele uitgevloeide lijm zit op het sjabloon en wordt tegelijk met het sjabloon verwijderd. Prijs: 1 stuks stuks stuks stuks stuks stuks stuks stuks en meer 2,50 SecurityCode op ABS plaquettes Een prima betaalbare oplossing voor vrijwel alle hardware met een vlakke ondergrond. Niet geschikt voor gebogen oppervlakten (zie hiervoor FlexiBrass). Een zeer sterke bevestiging middels een speciale twee-componentenlijm voorkomt dat deze plaquettes worden verwijderd zonder de apparatuur serieus te beschadigen. Het materiaal is bijzonder taai en breekt vrijwel niet af. Zeer geschikt voor alle vormen van apparatuur en meubilair. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Indien u de gewenste tekst en cijfers opgeeft maken wij een voorbeeld ter accordering of ter wijziging. Ook logo s zijn mogelijk. Enkele voorbeelden Materiaal: een taaie hardkunstof ABS in verschillende kleuren. Maten: naar wens. Dikte: variërend van 0,75 tot 1,4 mm. Graveerdiepte circa. 0.4 tot 0,7 mm. Eigenschappen: taai, hard en stug.

4 Bevestiging: Inclusief handleiding, schuurlapje(s), ontvetter, cyano-acrylaatlijm en montagesjablonen. Lijmen met: cyano-acrylaat lijm. Bevestigings-sjablonen kunnen eventueel worden meegeleverd. Het sjabloon zorgvuldig op de gewenste plaats aanbrengen, De ruimte binnen het sjabloon ontvetten De ruimte binnen het sjabloon, indien nodig, goed schuren; poedercoating houdt niet! De kunststof van bijv. monitoren hoeft niet geschuurd te worden. Schuurstof goed wegstoffen, -zuigen De ruimte binnen het sjabloon geheel maar dun besmeren met lijm De plaquette zorgvuldig binnen de ruimte leggen en stevig aandrukken; Let op: Vast = vast! Na het aandrukken is de plaquette NIET meer te verschuiven! Laat geen lijm op uw vingers of de plaquette komen; er is dan kans op een vlekje op de plaquette. Nadat de plaquette vastzit trekt u het sjabloon weg eventuele uitgevloeide lijm zit op het sjabloon en wordt tegelijk met het sjabloon verwijderd. Prijs: Een logo, á 60, maken wij pas na goedkeuring van het concept en de opdracht. Wij verbinden ons wel om de plaquettes geheel naar uw wensen en eisen af te leveren! Aan de hand van de te markeren apparatuur moet bekeken worden of het mogelijk is een zelfde maatvoering aan te houden voor alle plaquettes; bijvoorbeeld 20 x 60 mm. Als dat het geval is kunnen wij daarvoor ook passende sjablonen maken. Maar soms is het wenselijker om per groep apparaten aangepaste plaquettes te maken. De prijs per plaquette komt uit op 1.75 tot Dit is afhankelijk van de uitvoering, wel of geen logo, de hoeveelheid tekst/cijfers en het te produceren aantal. Het SecurityCode registratie-systeem kan in alle gevallen geïntegreerd worden zonder meerprijs. Een barcode integreren in- of met het een SecurityCode plaquette Er zijn 2 mogelijkheden: A) Op de plaquette wordt een ruimte uitgespaard voor de UD barcode sticker en deze wordt op de plaquette gelijmd. Wij hebben dit reeds eerder geleverd en de UD sticker hecht zeer sterk. Verwijderen is ook hier onbegonnen werk. Meerprijs, inclusief aanbrengen, per plaquette 0,60 B) De plaquette wordt voorzien van een uitsparing waarin de UD barcodesticker wordt geplakt. Door de hoger liggende randen van de FlexiBrass plaatjes, kan de UD sticker nog moeilijker worden verwijderd. Meerprijs per plaquette 1,50 Montagekosten Op locatie; 2 mogelijkheden: A) 55 per gewerkt uur + 30 voorrijkosten per dag. B) Een vooraf vastgesteld tarief van 3,- per aangebrachte plaquette. Voorwaarde is dan wel dat alle te markeren apparaten, zonder verpakking en onder handbereik worden aangeleverd en dat er continu moet kunnen worden doorgewerkt! Lukt dit niet, dan rekenen wij met terugwerkende kracht het tarief vermeld bij A.

5 Aan ons bedrijf; 2 mogelijkheden: A) 55 per gewerkt uur. B) Een vooraf vastgesteld tarief van 2,85 per aangebrachte plaquette. Voorwaarde is dan wel dat alle te markeren apparaten, zonder verpakking en onder handbereik worden aangeleverd en dat er continu moet kunnen worden doorgewerkt! Lukt dit niet, dan rekenen wij met terugwerkende kracht het tarief vermeld bij A. Eventuele kosten voor aan- en afvoer van te markeren apparatuur zijn voor rekening van de opdrachtgever.

6 Garantie: Reeds eerder hebben wij zeer grote aantallen laptops en flatscreens voorzien van SecurityCode; o.a. bij het Ministerie van VROM in Den Haag, zowel als op locaties in het land. Men was en is zeer tevreden. Zeker als wij de SecurityCode FlexiBrass met sjablonen bevestigen is de kans op vlekken en beschadigingen nagenoeg nihil. Waarschijnlijk is het ergste wat er kan gebeuren, een lijmvlekje op de plaquette. Tot onze spijt kunnen wij echter geen verantwoording aanvaarden voor eventuele fouten die door ons gemaakt worden anders dan vallende onder onze onderstaande standaard garantie- en coulanceregelingen. Onder alle omstandigheden Kettingen en RVS Ankers levenslang Bij normaal gebruik op apparatuur binnenshuis Kabels levenslang Hangsloten 5 jaar Leveringen van andere fabrikanten 1 Jaar of langer indien door de betreffende fabrikant vermeld. Belangrijk Het verlijmen dient strikt te geschieden volgens de gebruiksaanwijzing. Onze beveiligingen zijn goed tot buitengewoon goed om normale diefstal te voorkomen. Tegen grof geweld en vandalisme is echter NIETS bestand! Coulanceregeling Indien na inbraak blijkt dat de door ons geadviseerde en door ons gemonteerde beveiliging toch onvoldoende bleek te zijn, zullen wij bij het alsnog leveren van zwaardere beveiligingen, de eerder geleverde onderdelen tegen 50 % van de verkoopprijs crediteren. Wij kunnen een exacte offerte uitbrengen als wij weten welke mogelijkheden de apparatuur biedt voor wat betreft de afmetingen van de plaquettes en wij op de hoogte zijn van uw specifieke eisen en wensen. Het kan zijn dat er een bezoek ter plaatse nodig is om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden en om in overleg met u te kiezen voor de beste en meest kostenefficiënte oplossing. Hiervoor rekenen wij een uurtarief van 55,- inclusief de reistijd. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

bevestiging Pimp flexible

bevestiging Pimp flexible bevestiging Pimp flexible Beste klant, Bedankt voor uw bestelling bij PimpYourKitchen, dé manier om uw keuken van een unieke op maat gemaakte achterwand te voorzien. In deze handleiding geven wij instructies

Nadere informatie

Montage Handleiding van SignWorld

Montage Handleiding van SignWorld Montage Handleiding van SignWorld 1. De ondergrond reinigen Ook al lijkt de ondergrond schoon, u moet de ondergrond altijd reinigen op de hierna beschreven wijze: Maak de ondergrond schoon met zeepwater

Nadere informatie

SecuMate.nl. Computerbeveiliging

SecuMate.nl. Computerbeveiliging SecuMate.nl Computerbeveiliging SecuMate accessoires 35002KD SecuMate PadLock KD (1) messing 35mm hangslot met kunststof bumper 5,00 beugel diameter 5mm (verschillende sleutels) 35002KA SecuMate PadLock

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar

Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar Product ID: ARMDUALV Met deze stevige en slanke dubbele monitor standaard kunt u twee schermen boven uw bureau of tafel monteren, om ruimte vrij te maken

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel

Handleiding. voor de podofix nagelcorrectie beugel Handleiding voor de podofix nagelcorrectie beugel 2 INHOUD Inleiding 4 De podofix actieve plakbeugel 5 Het vermijden van problemen in het gebruik 6 Het aanbrengen van de podofix beugel 7 Voorbereidingen

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

Flexicuro Kunstgras. Tegen meerprijs. Overige werkzaamheden. Uitgesloten van garantie zijn: KUNSTGRAS VAL- EN SPEELONDERGRONDEN

Flexicuro Kunstgras. Tegen meerprijs. Overige werkzaamheden. Uitgesloten van garantie zijn: KUNSTGRAS VAL- EN SPEELONDERGRONDEN Tegen meerprijs Leveren en aanbrengen maaitegels rondom het kunstgrasvlak. Leveren en aanbrengen geotextiel (drukspreidend waterdoorlatend vlies) Meerprijs: 3,-- per m². Verschillende kleuren in één vak

Nadere informatie

Dual-Monitor standaard - verticaal

Dual-Monitor standaard - verticaal Dual-Monitor standaard - verticaal Product ID: ARMBARDUOV Met deze stevige en slanke dubbele monitor standaard kunt u twee schermen boven het oppervlak van uw bureau of tafel monteren, om ruimte vrij te

Nadere informatie

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen

Beschermen. + afdekken. Veilig afdekken van vloeren en trappen Veilig afdekken van vloeren en trappen en afdekken Gebruiksgemak, veiligheid en een uitstekende bescherming Compleet programma beschermende afdekmaterialen voor bouw, afbouw en renovatie. PERMAFIX FLOORGUARD

Nadere informatie

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge PRINT Flex badges Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge Tot nu toe was het niet mogelijk om echt op te vallen met een badge, button of speld. De vorm is altijd hetzelfde en alleen de print

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

SUPERIEUR AAN HOUT, IN ELK OPZICHT BOEIDELEN WINDVEREN OVERSTEKKEN LIJSTWERKEN PUIVULLING

SUPERIEUR AAN HOUT, IN ELK OPZICHT BOEIDELEN WINDVEREN OVERSTEKKEN LIJSTWERKEN PUIVULLING Unipanel bouwpanelen SUPERIEUR AAN HOUT, IN ELK OPZICHT BOEIDELEN WINDVEREN OVERSTEKKEN LIJSTWERKEN PUIVULLING Levenslange garantie op rotten en delamineren 10 jaar garantie op verfhechting Uitstekende

Nadere informatie

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT!

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Het Koninklijk Theater Carré Amsterdam vertrouwt op Deltec Tape! Vast en zeker in entertainment en standbouw! Deltec Tape

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking.

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking. kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 Onderdelenlijst: NR. Onderdeel Aantal Poten, voorzijde stoel 2 2. Latten zitting 6 Armleuning ondersteuning voorzijde 2 Armleuning ondersteuning driehoekjes

Nadere informatie

Zelf doen! BUREAU BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BUREAU. Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt.

Zelf doen! BUREAU BOUWEN HANDLEIDING VOOR EEN BUREAU. Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt. HANDLEIDING VOOR EEN Wij laten u zien hoe u een uniek bureau bouwt en dit goed lakt. 1 ONDERDELEN MARKEREN In de bijlage staan alle vereiste materialen vermeld. Gebruik als sjabloon de rastertekening (bijlage).

Nadere informatie

Locatienummering. Het locatienummer als adres

Locatienummering. Het locatienummer als adres Locatienummering Het locatienummer als adres Voor het geheugen geldt dat aangeboden informatie sneller wordt opgenomen naarmate de informatie logisch gestructureerd is. Daarom maken we gebruik van zogenaamde

Nadere informatie

SILKSCREEN. Druk-afmeting: 40x15 mm SILKSCREEN. Druk-afmeting: 29x18 mm

SILKSCREEN. Druk-afmeting: 40x15 mm SILKSCREEN. Druk-afmeting: 29x18 mm 04 05 06 Memosoft MO1057 3,44 Volledig gemaakt van zachte PVC met matte afwerking. The USB stick heeft een uitsparing op de behuizing waar een doming in geplaatst kan worden. Optioneel kan er een lanyard

Nadere informatie

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting

Partnr. Afmeting. 15 mm x 50 mtr 19 mm x 50 mtr 25 mm x 50 mtr 38 mm x 50 mtr 50 mm x 50 mtr. Partnr. Afmeting Papieren Maskeer Plakband, Speciaal Maskeer Plakband, Auto Masking Tape, Maskeerkleefstrip, Doorkijk Maskeerfolie, Fine Line Tapes, Raamrubberstrip 6 2328 Maskeer Plakband Afplakband voor algemene toepassingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

Tagout LOCKOUT TAGOUT

Tagout LOCKOUT TAGOUT Tagout is het plaatsen van een label (tag). Hiermee wordt aangegeven dat het systeem en de vergrendeling waarmee de energie geïsoleerd is IN GEEN GEVAL mag bediend of gewijzigd worden totdat de labels

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Astrifix Lijm, advies en productblad

Astrifix Lijm, advies en productblad Astrifix Lijm, advies en productblad Productbeschrijving Astrifix Lijm is een hoogwaardige, ijzersterke 1-component lijm en voegenkit op basis van MS polymeer. Het product is reukloos, ph-neutraal en isocyanaat

Nadere informatie

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Laminaat vloeren Dit zijn vloeren welke eigenlijk niet zoveel uitleg meer nodig hebben, temeer daar bijna iedereen

Nadere informatie

Cubicle monitor arm - beugel

Cubicle monitor arm - beugel Cubicle monitor arm - beugel Product ID: ARMCBCL Met deze monitor beugel voor cubicles kunt u bureauruimte vrijmaken door beeldschermen aan de wanden tussen kantoor cubicles te hangen. Elke beugel is geschikt

Nadere informatie

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger

3M Traffic Safety Systems. Diamond Grade Contourmarkering. Zichtbaar beter. zichtbaar veiliger 3M Traffic Safety Systems Diamond Grade Contourmarkering Zichtbaar beter zichtbaar veiliger Alles over de invoering van ECE Reglement 48 vanaf 10 juli 2011 Retroreflecterende contourmarkering Minder ongevallen

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Display Materials & Systems Division Om de visuele privacy in perspectief te zetten: 69% van de geënquêteerden zei dat hun visuele privacy op het

Nadere informatie

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Bedieningshandleiding Belangrijke aanwijzingen! Zorg ervoor dat de luidspreker volgens de aanwijzingen in deze handleiding wordt opgesteld en aangesloten. Probeer nooit de behuizing

Nadere informatie

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES

ENGELS. modulair en eenvoudig te combineren. voor diverse fracties. onderzetwagen en andere accessoires optioneel AFVALSCHEIDEN ECOMODULES modulair en eenvoudig te combineren voor diverse fracties onderzetwagen en andere accessoires optioneel ENGELS voor maatwerk afvalscheiding OP MAAT compact en handig: een 30 liter papierunit gecombineerd

Nadere informatie

BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0. 2012 Sdu uitgevers

BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0. 2012 Sdu uitgevers BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0 2012 Sdu uitgevers BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export Inhoudsopgave BTW Conversie Legal Eagle Integratie

Nadere informatie

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V.

Wegdekreflectoren. Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen. Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren Innovatieve toepassingen en praktijkervaringen Chris van Wylick, Directeur Van Wylick Wegdek-reflecoren B.V. Wegdekreflectoren zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Veel van jullie

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

MALLEN VOOR PREFAB BETON

MALLEN VOOR PREFAB BETON pagina 1 van 5 INLEIDING De IJssel Coatings B.V. is een Nederlandse fabrikant van coatings en aanverwante materialen en is met name gespecialiseerd in twee componenten materialen op basis van epoxy, polyurethaan

Nadere informatie

Zonne-energie voor iedereen. Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan

Zonne-energie voor iedereen. Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan Zonne-energie voor iedereen Installatiehandleiding zonnepaneelset camper, boot of caravan Inhoud zonnepaneelset Hoekstukken set Zonnepaneel Montagekit Laadregelaar Connectorset mc4 Solar kabel Optioneel

Nadere informatie

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.

Facilitair BV. Pulpmatic Vermaler. Installatie handleiding. QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss. T: 0412-690461 E: info@qrsfacility. Facilitair BV QRS Facilitair Randmeer 12 5347 JW Oss T: 0412-690461 E: info@qrsfacility.nl Pulpmatic Vermaler Installatie handleiding Pulpmatic Vermaler Installatie Handleiding Roterend mes onder in vermaalkamer

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket!

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! RAL 6005 RAL 8011 RAL 9010 RAL 7035 RAL 7016 RAL 5013 HET COLORAL PAKKET IS IN IEDERE RAL - KLEUR VERKRIJGBAAR. ER ZIJN ZES STANDAARD KLEUREN. COLORAL,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer

GEBRUIKSAANWIJZING VRAGEN? OPGELET. Modelnr. WEEVBE Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met serienummer Modelnr. WEEVBE3909.0 Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid.

Nadere informatie

Rogi 2009 Workshop werken met Perspex

Rogi 2009 Workshop werken met Perspex Perplex Projectplan met Perspex Workshop: Werken met Perspex Auteurs: Ron Gielen Versie: Definitief 1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Voorbereiding... 4 2.1. Perspex... 4 2.2. Oplosmiddel...

Nadere informatie

SecuMate.nl. Computerbeveiliging

SecuMate.nl. Computerbeveiliging SecuMate.nl Computerbeveiliging SecuMate accessoires 35002KD SecuMate PadLock KD (1) messing 35mm hangslot met kunststof bumper 5,00 beugel diameter 5mm (verschillende sleutels) 35002KA SecuMate PadLock

Nadere informatie

Regenboog U-lamp. Stuklijst: by Horst Wagner. Benodigd gereedschap en hulpmiddelen: Veiligheidstip

Regenboog U-lamp. Stuklijst: by Horst Wagner. Benodigd gereedschap en hulpmiddelen: Veiligheidstip 105.641 Regenboog U-lamp Stuklijst: 2x regenboog-led 5 mm 1x acrylglas 3 x 30 x 110 mm 1x kunststof stick ø11 x 200 mm 1x schakeldraad, rood 500 mm 1x schakeldraad, zwart 500 mm 2x platte stekkerhuls 6,3mm

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Unipanel bouwpanelen SUPERIEUR A AN HOUT, IN ELK OPZICHT. Levenslange garantie tegen delamineren en rotten. 10 jaar garantie op verfhechting

Unipanel bouwpanelen SUPERIEUR A AN HOUT, IN ELK OPZICHT. Levenslange garantie tegen delamineren en rotten. 10 jaar garantie op verfhechting Unipanel bouwpanelen SUPRIUR A AN HOUT, IN LK OPZICHT LIJST WRKN AR AN T I Uitstekende vervanger voor multiplex 10 jaar garantie op verfhechting Levenslange garantie tegen delamineren en rotten PUIVULLIN

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Whisper380-computerhulp.net

Inhoudsopgave: Whisper380-computerhulp.net Versie: 2.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp Datum: 3-9-2010 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Waarom een printer delen?... 3 Printer beschikbaar (delen) maken op Windows 7:...

Nadere informatie

01. links: De unit met verrotte ophangranden. 03. onder: Het los snijden van de verrotte ophangrand aan de. kant van het kunststof frame.

01. links: De unit met verrotte ophangranden. 03. onder: Het los snijden van de verrotte ophangrand aan de. kant van het kunststof frame. Handleiding revisie Bose 901/802 foam : Benodigdheden: 1. revisieset: lijm + ophangranden van. 2. klein model Stanley afbreekmes. 3: spiritus, wc-papier, kommetje, penseel*, grote kwast met fijn haar 3.

Nadere informatie

Garantievoorwaarden PVC-vloeren

Garantievoorwaarden PVC-vloeren Garantievoorwaarden PVC-vloeren Ad Bouw geeft de garantie dat het geleverde product tijdens de garantieperiode vrij is van gebreken welke voortkomen vanuit directe fabricagefouten. Mocht er binnen de garantieperiode

Nadere informatie

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal.

Handleiding werken met een mal Handleiding Het werken met een polyester mal. Handleiding Het werken met een polyester mal. Hoekseize 3 8711 HR WORKUM tel.: 0515-543556 info@polymat.nl www.polymat.nl. Het werken met een polyester mal. 1. Info vooraf 2. Mallen bouw en plug. 3. het

Nadere informatie

BUVA composites specialist in kunststoffen

BUVA composites specialist in kunststoffen BUVA composites specialist in kunststoffen Informatie over TRALI-GRATE Kunststof roosters en planken BUVA composites levert hoogwaardige kunststof roosters voor vele industriële en civiele toepassingen.

Nadere informatie

Thorens TD 145/160/166 console

Thorens TD 145/160/166 console Versie 1.0 1 Opbouw van de console voor de Thorens TD160 Allereerst moet de Thorens verlost worden van zijn oude huis. Verwijder eerst het draaiplateau en leg hem netjes weg. Het is zonde als hij valt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Stereomicrofoon STM10 Inhoudsopgave Basisprincipes...3 Functieoverzicht...3 Overzicht hardware...3 Montage...4 De microfoon gebruiken...5 Geluid opnemen...5 Geluid voor video opnemen...8

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING

AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING AFVOER-/AANZUIGAPPARAAT RQN 1071 GEBRUIKSAANWIJZING IN ONTVANGST NEMEN VAN HET APPARAAT INLEIDING TECHNISCHE GEGEVENS PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE PLAATSEN VAN HET APPARAAT MONTAGE VAN DE TRANSPARANTE

Nadere informatie

Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium

Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium Monitor arm - bureau monteerbaar - volledig beweegbaar - scharnierend - aluminium Product ID: ARMPIVOTHD Maak ruimte vrij én creëer een comfortabelere en productievere werkomgeving. Deze aan een bureau

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Wil jij bewijzen dat jouw fiets van jou is? Het bewijs ligt in jouw handen

Wil jij bewijzen dat jouw fiets van jou is? Het bewijs ligt in jouw handen Wil jij bewijzen dat jouw fiets van jou is? Het bewijs ligt in jouw handen Tracecode is een nieuw produkt dat zich tot doel stelt het aantal fietsendiefstallen te doen afnemen en het tegelijkertijd mogelijk

Nadere informatie

Steekapparaat voor vluchtige stoffen

Steekapparaat voor vluchtige stoffen Steekapparaat voor vluchtige stoffen 04.10 Steker voor grond met vluchtige stoffen Onderdelen van de set: Steker, uitdrukker, uitdrukvoetje, steekringen, doppen, zakjes, stickers en potjes (barcodestickers

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken.

Handleiding 496.142. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak te gebruiken. is uniek Handleiding 496.142 - embossing is een klassieke knutseltechniek met papier. - de ShapeBoss is uitgerust met een groot werkvlak. - het innovatieve Fiskars embossing-systeem is zonder lichtbak

Nadere informatie

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00

Tarieven scannen. Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Afdruk op fotopapier 7,50 12,50 25,00 Tarieven 2016 scannen tot A5 per afbeelding tot A4 per afbeelding groter dan A4 per afbeelding Fotoretouche lichte bewerking fotoreparatie per uur (min. 1 uur) Vraag gerust eerst een offerte aan 7,50 12,50

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure.

Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure. 29 28 27 26 25 GRAVURES Alle trofeeën kunnen worden voorzien van een plaatje met gravure. Gelieve de te graveren tekst duidelijk en in drukletters of digitaal te willen doorgeven. Wij kunnen niet verantwoordelijk

Nadere informatie

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker.

GEBRUIK. Verwijder alle verpakkingen, stickers en diverse accessoires zowel aan de binnenals buitenkant van de waterkoker. GEBRUIK NL Wij danken u voor het kopen van een Rowenta waterkoker. Leest u de volgende instructies, die van toepassing zijn op al onze modellen, alstublieft zorgvuldig door en houd ze bij de hand. Open

Nadere informatie

Het reviseren gebeurt geheel op eigen risico. Lees de brochure eerst geheel door.

Het reviseren gebeurt geheel op eigen risico. Lees de brochure eerst geheel door. versie 05-02-2007 ---------- aanwijzingen reviseren zonder verwijderen van de afdekdop: ---------- Het reviseren gebeurt geheel op eigen risico. Lees de brochure eerst geheel door. 1. De unit vóór de revisie

Nadere informatie

Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren.

Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren. Informatie voor de gebruikers van kozijn, ramen en deuren. Kochs kozijnen, ramen en deuren zijn hoogwaardige bouwelementen met een veelvoud aan mogelijkheden. Om U jaren lang naar tevredenheid te kunnen

Nadere informatie

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar Product ID: FPCEILPTBLP Nu kunt u uw platte tv op een plaats met een hoog plafond ophangen, voor optimaal kijkplezier. Deze

Nadere informatie

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08

Content. USB Shapes 02. USB Pen 03. USB Eco 03. USB Cards 04. USB Design & Color 05. USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07. Power Banks 08 Content USB Shapes 02 USB Pen 03 USB Eco 03 USB Cards 04 USB Design & Color 05 USB Heavy Metal 06 USB 3.0 07 Power Banks 08 1 USB Shapes USB Shape Include USB Shape Slide Prachtig en opvallend promotioneel

Nadere informatie

Identificatielabels voor elektrische toepassingen

Identificatielabels voor elektrische toepassingen 70 ETIKETTEN & TAGS Identificatielabels voor elektrische toepassingen Kies uw kleuren uit het assortiment bijbehorende materiaal KABEL-ETIKETTEN MET INKEPINGEN Gravoply 1 1,5 mm (1/16") dik Afmeting 150

Nadere informatie

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing

Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing Harde schijf (met montagebeugel) Gebruiksaanwijzing CECH-ZHD1 7020228 Compatibele hardware PlayStation 3-systeem (CECH-400x-serie) Voorzorgsmaatregelen Lees om veilig gebruik van dit product te garanderen

Nadere informatie

Regenboog U-lamp. Stuklijst: by Horst Wagner. Benodigd gereedschap en hulpmiddelen: Veiligheidstip

Regenboog U-lamp. Stuklijst: by Horst Wagner. Benodigd gereedschap en hulpmiddelen: Veiligheidstip is uniek 105.641 Regenboog U-lamp Stuklijst: 2x regenboog-led 5 mm 1x acrylglas 3 x 30 x 110 mm 1x kunststof stick ø11 x 200 mm 1x schakeldraad, rood 500 mm 1x schakeldraad, zwart 500 mm 2x platte stekkerhuls

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit. Provinciale Fietsbarometer: Handleiding plaatsen teller op het terrein

DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit. Provinciale Fietsbarometer: Handleiding plaatsen teller op het terrein DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit Provinciale Fietsbarometer: Handleiding plaatsen teller op het terrein INHOUD Plaatsen teller op het terrein... 3 1. Materiaal zelf te voorzien:...

Nadere informatie

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters VORM& KLEUR ORM Freesletters & KLEUR VORM & KLEUR Leveringsprogramma fortype Acryl Het leveringsprogramma wordt steeds verder uitgebreid en bestaat intussen al uit meer dan 30 kleuren in 8 mm dikte. Het

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit MDL-35160/B Voor deuren van 40 tot 100mm dik TYPE: MDL-35160/B TOTALE VEILIGHEID Zien wie er voor uw deur staat DIGITALE DEUR SPION Type MDL-35160/B

Nadere informatie

1. Specificaties Algemeen Inhoud verpakking Modelspecifiek Veiligheidsnormen en beveiligingen...

1. Specificaties Algemeen Inhoud verpakking Modelspecifiek Veiligheidsnormen en beveiligingen... HANDLEIDING Inhoud 1. Specificaties..................................3 1.1 Algemeen.................................3 1.2 Inhoud verpakking.............................. 3 1.3 Modelspecifiek...............................

Nadere informatie

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair

Packard Bell Easy Repair. Packard Bell Easy Repair Hard Disk Drives Belangrijke instructies om de veiligheid te controleren U moet alle instructies zorgvuldig lezen voor u aan het werk gaat en u moet voldoen aan de instructies die u hieronder aantreft.

Nadere informatie

Moduullogistiek ISO 40/60

Moduullogistiek ISO 40/60 Moduullogistiek ISO 40/60 Hammerlit Moduulsysteem: Het concept 132 ken en manden voor systeem 40/60 133-135 Hammerlit moduulwanden 136 Stoppers voor moduulwand, Silicone proiel voor moduulwanden, Quick-release

Nadere informatie

HANDBOEK VEILIGHEIDSMIDDELEN 10-08-2015

HANDBOEK VEILIGHEIDSMIDDELEN 10-08-2015 Hoofdstuk 2 - Hoofdbescherming Inleiding Tijdens werkzaamheden en activiteiten waarbij hoofdletsel kan ontstaan is een veiligheidshelm verplicht. De helm mag geen risico opleveren voor de gebruiker en

Nadere informatie

1 Voorbereiden van de werkplek.

1 Voorbereiden van de werkplek. Algemene kwaliteitseisen: Minimale hechtingstreksterkte van de ondergrond > 1,5 N/mm 2 Minimale temperatuur van de ondergrond: 3 C boven het dauwpunt Maximaal vochtgehalte ondergrond < 4% Verwerkingstemperatuur

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

nr. 833 OMBOUWSET NS 2530 De Bisschop

nr. 833 OMBOUWSET NS 2530 De Bisschop U dient nog aan te schaffen: - KLEINSPOOR verf blanke lak nr.16 Primer nr.26 Zwart nr.39 - KLEINSPOOR transfers nr.227 Deze bouwset bevat: bestelnr. - 5557 cabine NS 2530-5556 huif NS 2530-5558 bufferbalk

Nadere informatie

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding

Ritsscreen VS-R120. Montage / Gebruikershandleiding Ritsscreen VS-R120 Montage / Gebruikershandleiding Inhoud 1 De VS-R120... 3 1.1 Producteigenschappen... 3 2 Montage door middel van de montagesteunen.... 4 2.1 Geleiders plaatsen... 5 2.2 Extra gaten in

Nadere informatie

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding

Moederbord iphone 6 Reparatie handleiding 1. De iphone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector. 2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm. 3. Zorg

Nadere informatie

6.0 BEVESTIGINGSCLIPS. Bevestigingsclips. Bevestigingsclips 6.0. WKK: producent van bevestigingsclips

6.0 BEVESTIGINGSCLIPS. Bevestigingsclips. Bevestigingsclips 6.0. WKK: producent van bevestigingsclips 6.0 Bevestigingsclips Bevestigingsclips 6.0 WKK: producent van bevestigingsclips WKK heeft door middel van haar dochteronderneming WKK Automotive de beschikking over een eigen productiefaciliteit voor

Nadere informatie

5 Vloergootsystemen Vergokan

5 Vloergootsystemen Vergokan Gebruik van het lastenboek: Het teken '#' duidt aan dat een keuze dient gemaakt worden. Er is slechts 1 keuzemogelijkheid. Alle tekst die achter het teken komt en 'rood' gemarkeerd staat, hoort bij deze

Nadere informatie

Wifi hotspot met welkomspagina Kurkshop 5.2. Installatie en gebruiksaanwijzing

Wifi hotspot met welkomspagina Kurkshop 5.2. Installatie en gebruiksaanwijzing Wifi hotspot met welkomspagina Kurkshop 5.2 Installatie en gebruiksaanwijzing www.kurkshop.nl KvK nr 60828587 februari 2015 Inhoud 1 Inleiding en overzicht... 3 1.1 Bediening... 3 1.2 Toegang... 3 2 Hardware

Nadere informatie

bouw- & tegelelementen handleiding

bouw- & tegelelementen handleiding bouw- & tegelelementen handleiding voorbereiden Een primer is niet noodzakelijk als u gaat betegelen. Maar indien u de platen bepleistert, is het wel noodzakelijk eerst een primer aan te brengen. Zowel

Nadere informatie

Croon Procurement Service

Croon Procurement Service Wat is een CMS? Een content-beheersysteem of Content Management Systeem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis,

Nadere informatie