WEETJES. Beste KLJ ers, ouders en vrienden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEETJES. Beste KLJ ers, ouders en vrienden"

Transcriptie

1

2 Beste KLJ ers, ouders en vrienden Het mooie weer is er al een tijdje en dan begint het uiteraard bij iedereen te kriebelen om te sporten! De zomer van de KLJ bestaat niet enkel uit op kamp gaan zoals bij de meeste andere jeugdbewegingen. KLJ heeft in de zomer een heuse sportwerking. Deze sportwerking bestaat onder meer uit vendelen, wimpelen, dansen (bondsreeks, vrije ritmiek, kringdans en parendans), atletiek en piramides. Deze verschillende disciplines worden zo goed mogelijk gebracht tijdens de wekelijkse sportfeesten op zondag waar we s morgens ons beste beentje voorzetten in de schiftingen in de desbetreffende disciplines. In de namiddag volgen dan de demonstraties waarop ook ouders, grootouders en andere sympathisanten welkom zijn om hun kroost of vrienden te bewonderen. In de eerste plaats zijn plezier maken en amusement belangrijk op deze sportfeesten. Wanneer je dit combineert met de factor competitie bekom je het speciale aan de KLJ-zomer. Verder volgt nog wat meer info over de verschillende disciplines en de sportfeesten. Hopelijk zien we jou deze zomer genieten van je eerste KLJ-zomer of van je zoveelste zalige zomer onder vrienden! Groetjes, Het bestuur Cedric, Evy, Fiebe, Jarne, Jens, Jeroen, Sara, Tom, Torsten, Vertriest, Wout, Dautsje, Fébe, Naomi, Aagje, Stef, Joran, Dimitri WEETJES - Wanneer men op het sportfeest voor de jury wil deelnemen, moet men minstens 1 keer in de week vooraf geoefend hebben. Indien dit niet zo is, kan men dit wel vragen aan de leiding om een uitzondering te maken. Dit is zowel voor het dansen als voor het wimpelen en vendelen. - Wanneer men wimpelt of vendelt moet men ook dansen, met uitzondering van de hoofdgilde. - Wanneer we met de bus gaan, vragen we een kleine bijdrage voor de bus. Voor mensen die onder hetzelfde dak wonen, vragen we voor de eerste in het gezin 3 euro, de tweede 2 euro, de derde 1 euro en dan telkens 1 euro voor de vierde, vijfde - De thuiskomst van een sportfeest is vaak tussen 18.30u en 19.30u. Op het Regionaal Sportfeest kan dit zelfs nog iets later zijn. - Wat neemt men mee naar een sportfeest: o Uniform doet men best al aan; o Goed schoeisel (sportschoenen); o Lunchpakket (eten en drinken, men kan ter plaatse ook iets kopen, maar dit is dan op eigen kosten); o Een trui of regenvest voor mocht het slecht weer zijn, we zitten namelijk een hele dag buiten; o Hoofddeksel of zonnecrème indien het zonnetje schijnt.

3 DE SPORTFEESTEN 9 juli Kaprijke met de fiets 7:00 uur 16 juli Assenede met de fiets 6:45 uur 30 juli Moerbeke Waas * met de auto, uur wordt doorgegeven 6 augustus Beervelde met de bus, uur wordt doorgegeven 13 augustus Kruibeke met de bus, uur wordt doorgegeven 20 augustus Lovendegem landjuweel met de fiets 7:00 uur 27 augustus Nieuwkerke-Waas regionaalsportfeest met de bus 6:50 uur * Dit is het sportfeest waarop de +16 ers moeten jureren. De -16 ers mogen dus thuisblijven of komen kijken. WANNEER WORDT ER GEOEFEND? Aangezien de wimpeliersters en vendeliers meer werk hebben om alles onder de knie te krijgen, zijn zij intussen al volop aan het oefenen. Zij beginnen traditiegetrouw de week na de ouderavond met de wekelijkse oefening op zondagvoormiddag van u tot u. De eerste echte oefeningen starten we op maandag 26 juni van 20.00u tot 22.00u aan het lokaal. Iedereen die interesse heeft of wil meedoen aan de spetterende KLJ-zomer mag dan eens een kijkje komen nemen. De leiding zal jullie met veel plezier de eerste danspasjes aanleren. Vanaf dan oefenen we op de gebruikelijke uren en dagen. Dit is elke maandag, woensdag en vrijdag van 20.00u tot 22.00u aan het lokaal (Oostmoer 2a, bus 1) In augustus oefenen we enkel op woensdag en vrijdag van 20.00u tot 21.00u, de meisjes tot 22.00u. De vendeliers en wimpeliersters oefenen elke maandag, woensdag en vrijdag van 22.00u tot en donderdag nog eens extra van 20.00u tot. Aangezien er af en toe een oefening wegvalt door onze kampen of gewoon omdat het augustus is, vinden jullie in dit boekje nog eens alle data waarop er een oefening is. We verzamelen telkens aan het lokaal. DATUM ZOMERKAMPEN juli -12/-16 kamp juli JEKA

4 Data oefeningen Maandag 26 juni 20.00u 22.00u. : iedereen Woensdag 28 juni 20.00u-22.00u: iedereen Zondag 2 juli 14.00u 17.00u: iedereen maandag 3 juli 20.00u 22.00u: iedereen woensdag 5 juli 20.00u 22.00u: iedereen donderdag 6 juli 20.00u u: vendelen en wimpelen vrijdag 7 juli 20.00u 22.00u: iedereen 10 juli- 14 juli Geen -12/-16 kamp juli Geen JEKA Woensdag 2 augustus 20.00u 22.00u: iedereen Donderdag 3 augustus 20.00u : vendelen en wimpelen Vrijdag 4 augustus 20.00u 22.00u: iedereen woensdag 9 augustus 20.00u 22.00u: iedereen donderdag 10 augustus 20.00u : vendelen en wimpelen vrijdag 11 augustus 20.00u 22.00u: iedereen Woensdag 16 augsustus 20.00u 22.00u: iedereen donderdag 17 augustus 20.00u : vendelen en wimpelen vrijdag 18 augustus 20.00u 22.00u: iedereen woensdag 23 augustus 20.00u 22.00u: iedereen Donderdag 24 augustus 20.00u : vendelen en wimpelen vrijdag 25 augustus 20.00u 22.00u: iedereen VENDELEN Bij vendelen is het de bedoeling om met een vlag met tegengewicht zo synchroon mogelijk oefeningen uit te voeren. In onze KLJ doen de jongens dit vanaf de leeftijd van ongeveer 16 jaar. Er zijn 2 groepen, de gilde en de hoofdgilde. Zoals het woord al laat vermoeden start men steeds in de gilde en wanneer men het vendelzwaaien beter onder de knie heeft kan men doorschuiven naar de meer gevorderde groep, de hoofdgilde. We hebben ook verschillende onderdelen in het vendelzwaaien. Zo hebben we voor de gilde het korps vendelen waarbij we alle basisoefeningen uitvoeren in groep begeleid door een tamboer. Dit onderdeel wordt ook individueel gedaan voor een jury, maar dan zonder de begeleiding van een tamboer. Daarnaast hebben we ook nog 2 reeksen op muziek. Eén daarvan is door KLJ nationaal opgelegd en een andere mogen we zelf samensteken. De hoofdgilde heeft 2 oefeningen op muziek. Een opgelegde reeks en een vrije reeks. Daarnaast hebben we ook nog andere individuele reeksen (brabants en leermeesters) en zelfs een reeks die slechts met 2 wordt uitgevoerd (dubbel brechts). Elke vendelier heeft een vendeluniform nodig. Dit is een witte broek en een wit hemd met de nodige emblemen. De rode gordel maakt het vendelkostuum compleet.

5 WIMPELEN Bij wimpelen is het de bedoeling om met een vlag en een lichte stok zo gelijk mogelijk oefeningen uit te voeren in groep. Vanaf de leeftijd van ongeveer 14 à 15 jaar begint men in onze KLJ-groep te wimpelen als meisje. Bij het wimpelen zijn er 3 reeksen: de basisreeks, de muziekreeks en de vrije reeks. Bij de basisreeks zijn het voornamelijk basisoefeningen om alles onder de knie te krijgen. Daarnaast is er een muziekreeks waar al wat moeilijkere oefeningen aan bod komen en die wat sneller moeten worden uitgevoerd dan die in de basisreeks. De vrije reeks wordt opnieuw zelf samengestoken door de wimpeliersters van onze eigen KLJ. De wimpeliersters dragen allemaal hetzelfde uniform als de meisjes die niet wimpelen, namelijk een witte polo met daaronder een blauwe rok. DANSEN Bij het dansen onderscheiden we 4 reeksen: BONDSREEKS: Deze dans is een combinatie van tal van ritmische oefeningen. Deze reeks wordt opgelegd door KLJ-nationaal. Om de 2 jaar is er een nieuwe dans. VRIJE RITMIEK: Hiervoor krijgen we een liedje van KLJ-nationaal en mogen we zelf onze creativiteit gebruiken en een toffe reeks in elkaar steken. KRINGDANS: Dit kan je vergelijken met een volksdans van vroeger maar op hedendaagse muziek. We dansen dit zoals het woord zelf al verraadt, in een kring. PARENDANS: De parendans wordt zoals de naam al doet vermoeden door zowel jongens als meisjes gedanst. Elk meisje vormt een koppeltje met een jongen en er wordt vaak doorgeschoven van partner. Elk jaar is er een nieuwe parendans.

6 ATLETIEK: De atletiek bestaat uit loop- en sprintnummers maar ook uit koordtrekken. De lange afstand en de sprintnummers worden in verschillende leeftijdscategorieën gelopen. Speciaal is hierbij de afdelingskilometer. Deze wordt gelopen door één lid uit de verschillende leeftijdscategorieën. Het koordtrekken wordt tussen de verschillende -16ers en +16ers bevochten. De - 16ers kunnen ook deelnemen aan het -16 spel. Dit is elke week iets anders, met natuurlijk ook prijzen te verdienen. Piramide Heb je zin om je evenwicht en kracht te tonen tijdens de sportfeesten? Dan is deelnemen aan de piramide de ideale gelegenheid. De meisjes en jongens zullen steeds een aparte piramide bouwen. Het is de bedoeling om een zo mooi en stevig mogelijke piramide te presenteren aan de jury.

7 Wat zal dit allemaal kosten? HET UNIFORM: De meisjes en de jongens dragen dezelfde witte polo. Meisjes worden aangeraden daaronder ook een topje te dragen voor als het warm is dan kunnen ze de polo uitdoen. Meisjes dragen onder de polo een blauwe rok, jongens een blauw shortje. We dragen allemaal witte kousen en om te lopen best sportschoenen. De vendeliers dragen bij het vendelen een apart kostuum, dit is een witte lange broek met een wit hemd met de nodige emblemen erop. Hierop draagt men dan een rode gordelband. Al deze accessoires kan men kopen bij de KLJ-leiding, met uitzondering van de sportschoenen. De uniformverkoop gaat door op zondag 2 juli aan het KLJ-lokaal (Oostmoer 2a) om 17.00u. MEISJES: - Rokje: 10 * - Polo: 11 * - Broekje: niet verplicht 6 ** - Kousen: moeten zelf worden aangekocht JONGENS: - Broekje: 10 * - Polo: 11 * - Kousen: moeten zelf worden aangekocht - Vendelhemd: moet zelf worden aangekocht - Vendelbroek: moet zelf worden aangekocht - Rode gordel: gratis * - Emblemen: gratis * Verantwoordelijke: Torsten Martens Een KLJ-sjaaltje kost 4,50 euro maar is niet verplicht. Een trui kost 25 euro maar is eveneens niet verplicht. Zomerleden betalen 10 voor de periode van 1 juni t.e.m. 30 september. * Kan enkel via KLJ gekocht worden omdat dit hoort bij het uniform. ** Mag zelf worden aangekocht maar kan ook via KLJ. Verantwoordelijke: Aagje Flement

8 Het bestuur van KLJ Waarschoot heeft er alvast heel veel zin in. Maar wie zijn dat eigenlijk? We stellen ze kort even voor. Sara De Reu Hoofdleidster EHBO verantwoordelijke Evy Rutsaert Archief -12 verantwoordelijke jeugdraad Jana Vertriest Jeroen Martens kassier Fotograaf gewest Technisch verantwoordelijke -16 verantwoordelijke Materiaal Torsten Martens Aagje Flement -12 verantwoordelijke Sportfeestverantwoordelijke Sportfeest verantwoordelijke Gewest Jens Gabriël Gemeente zaken Website Dautsje Martens Secretaris

9 Fiebe Geirnaert Jeugdraad verhuur JEKA Foto s Fébe Crommen Activiteitenmap Tom Hebbrecht Gasverantwoordelijke Cedric Van Steenberge Tentverantwoordelijke Security Wout Van Der Hogestrate Kassier -16 verantwoordelijke Verzekeringen Dimitri Gabriël drank verantwoordelijke Jarne Leers Hoofdleider Christine Van Laere Volwassen begeleidster

10 Naomi Vandaele Kassier Stef Gyssels Nieuw Bestuur Jorans Bauwens Nieuw bestuurslid Heb je vragen over KLJ, kamp, leden dan kan je altijd terecht bij deze jongeren. Zij staan altijd voor jullie klaar.

SPORTFEESTBOEKJE 2019

SPORTFEESTBOEKJE 2019 SPORTFEESTBOEKJE 2019 1. Wat zijn sportfeesten? Het schooljaar loopt alweer op zen einde en dat betekent dat de sportfeesten alweer in zicht komen! J Heb jij nog nooit een sportfeest meegemaakt? Dan wordt

Nadere informatie

SPORTFEESTBOEKJE 2018

SPORTFEESTBOEKJE 2018 SPORTFEESTBOEKJE 2018 1. Wat zijn sportfeesten? Het schooljaar loopt alweer op zen einde en dat betekent dat de sportfeesten alweer in zicht komen! Heb jij nog nooit een sportfeest meegemaakt? Dan wordt

Nadere informatie

Dag KLJ ers!! Wij zijn volledig klaar voor om er een onvergetelijke zomer van te maken. Jullie toch ook? Groetjes van jullie leiding

Dag KLJ ers!! Wij zijn volledig klaar voor om er een onvergetelijke zomer van te maken. Jullie toch ook? Groetjes van jullie leiding Dag KLJ ers!! Hebben jullie het ook gemerkt? De dagen worden langer, het wordt al een beetje warmer en de zomervakantie begint nu toch al wat dichter te komen. Allemaal tekens dat de zomer eraan komt!

Nadere informatie

Met KLJ de zomer door!

Met KLJ de zomer door! Met KLJ de zomer door! Doe de test! Welke KLJ-sport is jou op het lijf geschreven? Doe de test! Welke KLJ-sport is jou op het lijf geschreven? me niet moe maken! Ben je gek? Coach / Mascotte Alleen Als

Nadere informatie

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2019 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN. 4 augustus: Sportfeest in Zondereigen. 11 augustus: Sportfeest in Berlaar

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2019 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN. 4 augustus: Sportfeest in Zondereigen. 11 augustus: Sportfeest in Berlaar BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN 4 augustus: Sportfeest in Zondereigen 11 augustus: Sportfeest in Berlaar 15 augustus: Interregionaal sportfeest in Herent Neerpelt 18 augustus: Sportfeest in Zoersel 25 augustus:

Nadere informatie

20 augustus Lovendegem

20 augustus Lovendegem 20 augustus 2017 - Lovendegem 1 Hallo KLJ ers, De 27ste editie van het KLJ-Landjuweel ligt inmiddels enkele weken achter ons. Wellicht denken jullie ook met veel plezier terug aan de onvergetelijke KLJ-momenten

Nadere informatie

Interregionaal sportfeest 2016 KLJ Balen & KLJ Oostham Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen

Interregionaal sportfeest 2016 KLJ Balen & KLJ Oostham Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen Interregionaal sportfeest 2016 KLJ Balen & KLJ Oostham Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen Als het kriebelt moet je...klj-sporten! In deze bundel vind je alle informatie terug, die je nodig hebt

Nadere informatie

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2016 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2016 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN 7 augustus : Sportfeest in Zandhoven 14 augustus : Sportfeest in Halle 15 augustus : Sportfeest in Oostham 21 augustus : Sportfeest in Berlaar KLJ FEESTEN 2 september : beachparty

Nadere informatie

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2017 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN. 30 juli: Sportfeest in Achterbroek. 6 augustus: Sportfeest in Kasterlee

DAG KLJ. Sportfeesteditie 2017 BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN. 30 juli: Sportfeest in Achterbroek. 6 augustus: Sportfeest in Kasterlee BELANGRIJKE DATA SPORTFEESTEN 30 juli: Sportfeest in Achterbroek 6 augustus: Sportfeest in Kasterlee 13 augustus: Regionaal in Wuustwezel 15 augustus: Interregionaal in Pulderbos 20 augustus: Landjuweel

Nadere informatie

Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen

Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen Afsprakenbundel voor deelnemende afdelingen Als het kriebelt moet je...klj-sporten! In deze bundel vind je alle informatie terug, die je nodig hebt om deel te nemen aan het interregionaal sportfeest (Antwerpen,

Nadere informatie

Lieve leden en ouders,

Lieve leden en ouders, Lieve leden en ouders, Voor de schoolgaande jeugd is het weldra weer vakantie en de werkenden onder ons kunnen misschien ook wel van een korte zomerpauze genieten. Maar wie zeker en vast geen vakantie

Nadere informatie

De Vendelier. - Editie 2015

De Vendelier. - Editie 2015 De Vendelier - Editie 2015 Hallo KLJ ers, De 26ste editie van het KLJ-Landjuweel ligt inmiddels enkele weken achter ons. Wellicht denken jullie ook met veel plezier terug aan de onvergetelijke KLJ-momenten

Nadere informatie

KLJ Sportreglement. Beste Sportieveling,

KLJ Sportreglement. Beste Sportieveling, KLJ Sportreglement Beste Sportieveling, Voor je ligt het enige echte KLJ Sportreglement. Inderdaad het enige, we hebben van vijf verschillende reglementen 1 reglement gemaakt. Je vindt hier dus alle informatie

Nadere informatie

Up- to- date. Mei Weer helemaal mee met onze KLJ! Foto van de maand. Ontbijtpakketten 5 mei +14 kamp juli - 16 kamp juli

Up- to- date. Mei Weer helemaal mee met onze KLJ! Foto van de maand. Ontbijtpakketten 5 mei +14 kamp juli - 16 kamp juli KLJ ASSENEDE Up- to- date Weer helemaal mee met onze KLJ! Mei 2019 Foto van de maand HOT SHOT PARTY 2019 Save the date! Ontbijtpakketten 5 mei +14 kamp 01-12 juli - 16 kamp 22-27 juli SPORTFEESTEN: 7 juli

Nadere informatie

REGLEMENT. Landelijke Vendeliersgilde van de Katholieke Landelijke Jeugd LVG-REGLEMENT

REGLEMENT. Landelijke Vendeliersgilde van de Katholieke Landelijke Jeugd LVG-REGLEMENT Landelijke Vendeliersgilde van de Katholieke Landelijke Jeugd REGLEMENT 016/47.99.54 1 vijftig duizend tweehonderd één en NO/100 VOORWOORD Het LVG-wedstrijdreglement is vastgelegd door de Hoge Gildenraad

Nadere informatie

Nationaal Sportreglement van de KLJ-sportwerking

Nationaal Sportreglement van de KLJ-sportwerking Nationaal Sportreglement van de KLJ-sportwerking 1. KLJ-Sportwerking... 4 1.1. Doel... 4 1.2. Definities Sportwerking... 4 1.3. Structuur... 7 2. Algemeen Reglement... 9 2.1. Deelname... 9 2.2. Sportfeesten...

Nadere informatie

DE VENDELIER - EDITIE 2009

DE VENDELIER - EDITIE 2009 Wiekevorst 2121-23 augustus 2009 DE VENDELIER - EDITIE 2009 23 KLJ KLJ--Landjuweel e Hallo KLJ ers, De 23 ste editie van het KLJ-Landjuweel ligt inmiddels enkele weken achter ons. Wellicht denken jullie

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

- editie e KLJ-Landjuweel Merchtem 25 augustus 2013

- editie e KLJ-Landjuweel Merchtem 25 augustus 2013 - editie 2013-25e KLJ-Landjuweel Merchtem 25 augustus 2013 Hallo KLJ ers, De 25e editie van het KLJ-Landjuweel ligt inmiddels enkele weken achter ons. Wellicht denken jullie ook met veel plezier terug

Nadere informatie

verjaardag, ook hij verjaarde in juni maar door een foutje van onze postbode werd hij vergeten! Dus HIEP HIEP HOERA voor SEPPE! Robin Yannick Dries

verjaardag, ook hij verjaarde in juni maar door een foutje van onze postbode werd hij vergeten! Dus HIEP HIEP HOERA voor SEPPE! Robin Yannick Dries Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter het meest. Eerst en vooral wensen we SEPPE nog een hele gelukkige

Nadere informatie

- editie e KLJ-Landjuweel Waregem augustus 2011

- editie e KLJ-Landjuweel Waregem augustus 2011 - editie 2011-24e KLJ-Landjuweel Waregem 19-21 augustus 2011 Hallo KLJ ers, De 24 e editie van het KLJ-Landjuweel ligt inmiddels enkele weken achter ons. Wellicht denken jullie ook met veel plezier terug

Nadere informatie

KLJ-sportreglement Regionale aanvullingen

KLJ-sportreglement Regionale aanvullingen KLJ-sportreglement Regionale aanvullingen 1. Regionale aanvullingen... 2 1.1. KLJ Antwerpen... 2 1.2. KLJ West-Vlaanderen... 3 1.3. KLJ Oost-Vlaanderen... 4 1. Regionale aanvullingen Iedere regio heeft

Nadere informatie

BladZonderBodem. Juli - Augustus

BladZonderBodem. Juli - Augustus BladZonderBodem Juli - Augustus Joepie!! Het kamp staat nu echt voor de deur! Terug veel zon, plezier, lachen, waterpret en natuurlijk ook omringd zijn door je beste vrienden! Voorwoord Aller-allerliefste

Nadere informatie

Turnen: groepen Lies/Lotte/Marlies/Jana

Turnen: groepen Lies/Lotte/Marlies/Jana Beste ouders, Het turnfeest nadert snel. We proberen hier alles op een rijtje te zetten en hopen dat het voor iedereen duidelijk is. Als er nog vragen zijn, stel ze gerust of stuur een berichtje naar gymnalandegem@skynet.be.

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre

Kampinfo Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre. Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Kampinfo 2019 Zomerkamp jongverkenners 5 juli t.e.m. 15 juli Chassepierre Adres: Rue Warlomont 19, 6824 Chassepierre Beste ouders, jongverkenners Het is bijna zover! Het moment waar iedereen al een gans

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Chiro Budingen 2011 2012

Chiro Budingen 2011 2012 Chiro Budingen 2011 2012 Beste vrienden, Het geweldig jaar is weer begonnen, zeker na zo een spetterende startdag. De kriebels zijn waarschijnlijk boven gekomen. Om jou verder te helpen, in dit geweldig

Nadere informatie

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES

21 april 2018 eerste communie PRAKTISCHE WEETJES BELBRIEF mei 2018 21 april 2018 eerste communie Bedankt voor alle mooie, deugddoende complimentjes die juf Thaïs en juf Maricarmen mochten ontvangen van ouders en grootouders. Dank u wel aan de communicantjes

Nadere informatie

KAARTEN - KLEDIJ. Beste ouders,

KAARTEN - KLEDIJ. Beste ouders, KAARTEN - KLEDIJ Beste ouders, Het turnfeest nadert snel. We proberen hier alles op een rijtje te zetten en hopen dat het voor iedereen duidelijk is. Als er nog vragen zijn, stel ze gerust of stuur een

Nadere informatie

SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL

SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL SPORTFEESTEN 2009 GEWEST VEURNE 5 JULI 2009 ORGANISATIE: KLJ BEAUVOORDE JURY: GEWEST GISTEL Voorwoord Het is alweer een jaar geleden, maar na een lange periode van zwoegen en zweten is het weer zover!

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Zomereditie. Pagina 1

Zomereditie. Pagina 1 Zomereditie Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Daguitstap... 4 Kamp -16... 5 Kamp +16... 7 Sportfeestoefeningen... 8 KLJ 90 jaar... 10 Terugblik evenementen... 11 Belangrijke data... 12 Contact...

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Hey lieve leden en ouders!

Hey lieve leden en ouders! Den Rooien Droad Hey lieve leden en ouders! We hebben alweer een heleboel activiteiten achter de rug. De vriendjesactiviteit was een groot succes. Er waren maar liefst 55 aanwezigen die genoten van het

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Regionaal atletiekreglement. (versie 2015)

Regionaal atletiekreglement. (versie 2015) Regionaal atletiekreglement (versie 2015) Voorwoord Het regionaal atletiekreglement van KLJ Oost-Vlaanderen is vastgelegd door de regionale monitorenraad en bekrachtigd door het Regionaal Bestuur. Het

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u

infoavond op donderdag 1 juni 2017 om 20u 1 2 Beste gymnasten en ouders, Woensdag 31 mei 2017 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen eindigt het turnseizoen op vrijdag 23 juni 2017. ORIËNTATIEGROEP OPGELET!!!:

Nadere informatie

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste!

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! EEN BROCHURE voor ouders Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2017 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2017 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren maar liefst zes kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 nummer 5 Lekker op kamp Verzamelactie flapjes Sparen voor Joyvalle EN Appelsientje Het is weer zover! We kunnen opnieuw deelnemen aan de spaaractie

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR

MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR KAMPBOEKJE AKAPARTIES MEDISCHE FICHE + OUDERLIJKE TOESTEMMING + KOPIE IDENTITEITSKAART + TOESTEMMING DRINGENDE HEELKUNDIGE INGREEP ZEKER IN TE VULLEN EN OP TE STUREN NAAR Astrid Bruynooghe Oudstrijderslei

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2016 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2016 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. Dit jaar hebben we echter een aantal wijzigingen doorgevoerd. We organiseren deze keer geen twee,

Nadere informatie

BETREFT: KAARTENVERKOOP EN KLEDIJ TURN- EN DANSFEEST

BETREFT: KAARTENVERKOOP EN KLEDIJ TURN- EN DANSFEEST BETREFT: KAARTENVERKOOP EN KLEDIJ TURN- EN DANSFEEST Beste leden, ouders en sympathisanten, Ons 25 ste turn- en dansfeest van zaterdag 14 mei nadert snel. De kaartenverkoop gaat van start op maandag 11

Nadere informatie

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure.

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure. ZOMERKAMPEN 2018 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2018 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren dit jaar vier kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017 Gazetje juli Verrassingsreis 2 juli 2017 We gaan de zomer in met een onvergetelijke uitstap op zondag 2 juli. We vertrekken die ochtend om 7u30 stipt! Meer informatie over deze dag vinden jullie terug

Nadere informatie

fijne vakantie toegewenst vanwege het hele schoolteam directieteam

fijne vakantie toegewenst vanwege het hele schoolteam directieteam Basisschool Zilverenhoek bedankt voor het fijne, KUNSTIGE schooljaar! Geniet van de zomervakantie geniet van de kleine dingen, maak je niet druk om futiliteiten, wees zelf het zonnetje en vlieg er eens

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN!

VANAF NU ENKEL ONLINE INSCHRIJVEN! Tervuren, 27 mei 2016 Beste turners en ouders, Zondag 29 mei 2016 is de laatste les voor de recreatieve groepen. Voor de wedstrijdgroepen AGD en tumbling eindigt het turnseizoen op donderdag 23 2016. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

idee sportzomer voor bestuur en leiding in KLJ

idee sportzomer voor bestuur en leiding in KLJ idee sportzomer voor bestuur en leiding in KLJ Verschijnt tweemaandelijks Afgiftekantoor Gent X P702129 Start to KLJ-sport Nr. 2, jaargang 48, maart 2016 intro Samen sporten zorgt ervoor dat de groepssfeer

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

NIEUWSFLASH MEI 2019

NIEUWSFLASH MEI 2019 NIEUWSFLASH MEI 2019 GEEN LES: Op 11/5: geen freestyle 5B. Op 11/5: geen lessen van juf Chana en juf Sam, zij moeten dan Belgisch Kampioenschap modern gaan dansen in Leuven. Alleen de les modern 4A gaat

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April Zondag 1 maart Activiteit: Van 12.45u Tot 17.00u: Battle van den Noorderkempen Vandaag gaan we samen met de andere KLJ s van het gewest

Nadere informatie

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website.

Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Bij deze kunt u de informatiebrief wat tevens per mail is verzonden nog even nalezen. Deze brief staat ook gepubliceerd op de website. Hallo!!! Ook dit jaar organiseren wij weer een dansvoorstelling, namelijk

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

KAPOENENKAMP Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel

KAPOENENKAMP Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel KAPOENENKAMP 2019 Als de Leiding van Huis is, dansen de oermensen op tafel Kaboega kapoenen! Grotten, mammoeten en speren Kom samen met ons de oertaal leren Vissen vangen, vruchten plukken en kampvuren

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

!! TWEEDE KAMPBRIEF!!

!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Scouting Durendael Ronse!! TWEEDE KAMPBRIEF!! Beste ouders, Beste Durendaelers, Zoals beloofd in de eerste kampbrief vinden jullie in deze tweede brief alle verdere informatie over het groot tentenkamp

Nadere informatie

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën maandag 0 00:00 - Laatst aangepast dinsdag 05 maart 2019 21:34 Nummer: 10 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel.: (030)6876722 Website:

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs

OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs OMNISPORTKAMP ZOMER 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018 En/of uitstqp op vrijdag 6 juli 2018 #sportersbelevenmeer #laakdal

Nadere informatie

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel!

Niet vergeten : aanwezigheid op de repetities is vereist om te kunnen deelnemen aan de optredens. Dankjewel! Februari 2018 Hallo imove-dansers! Via deze weg willen we graag vragen om nog een aantal spullen zelf te voorzien tegen de dansshows. Je vindt een overzicht per groep op de volgende pagina s. Indien je

Nadere informatie

Den Rooien Droad. Juni 15. Lokeren - Heiende

Den Rooien Droad. Juni 15. Lokeren - Heiende Den Rooien Droad Juni 15 Lokeren - Heiende Inhoudstafel Inhoudstafel...3 Inleiding...4 Daguitstap -16...5 Kamp -9...6 Kamp -12...8 Kamp +12...10 Kamp +16...12 Ik ga op kamp en neem mee.....13 Inschrijvingen

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Beste dansers en ouders

Beste dansers en ouders Beste dansers en ouders De optredens komen snel dichterbij. In deze brief vindt u alle praktische informatie in verband met de voorstellingen (dansfestivals) en repetities. 1. Data en uren De voorstellingen

Nadere informatie

Buitenlands kamp Hongarije In de Gym. Chiro meisjes Vlierbeek

Buitenlands kamp Hongarije In de Gym. Chiro meisjes Vlierbeek Buitenlands kamp Hongarije In de Gym Chiro meisjes Vlierbeek Van 3 juli tot 14 juli 2017 Praktische informatie Vertrek: Maandag 3 juli worden jullie om 20u30 verwacht aan de Westerpoort. Tip: trek comfortabele

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie