Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DO15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DO15"

Transcriptie

1 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen Agenda Pinkstervakantie MA05 MA12 Directeur aanwezig DI06 Studiedag team, alle leerlingen vrij! DI13 WO07 Studiedag team, alle leerlingen vrij! WO14 Directeur aanwezig Directeur aanwezig Directeur aanwezig DO uur: Teamvergadering DO uur: Teamvergadering VR09 VR16 ZA10 ZA17 ZO11 ZO18 Algemeen nieuws Een bericht van onze bovenschools ICT-er. ipads schoolverlaters met betalingstermijn. Heeft u een ipad via Primenius gekocht met een betalingsregeling en gaat uw zoon of dochter naar het voortgezet onderwijs, dan ontvangt u vanuit Primenius deze maand via de mail informatie over de afwikkeling van deze huurkoopovereenkomst. U dient een keuze te maken tussen het inleveren van de ipad in goede staat of het afbetalen van de laatste termijn(en). Mocht u vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar ipad@primenius.nl ipad aanbod leerlingen groep 3. Gaat uw zoon of dochter volgend schooljaar naar groep 3 en wilt u voor hem of haar een ipad aanschaffen voor schoolgebruik? Dan kunt u gebruikmaken van het vrijblijvend aanbod van Primenius, via de educatiestore van Primenius kunt u overgaan tot aanschaf. Meer informatie staat op Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met of een mail sturen naar ipad@primenius.nl Social Schools Inmiddels heeft zo n 70% van de ouders zich aangemeld op Social Schools; de nieuwe app die binnenkort deze nieuwsbrief gaat vervangen. Vorige week maandag of dinsdag heeft u een mailtje gehad met de uitnodiging om u aan te melden. Heeft u deze mail niet ontvangen, stuur dan een bericht naar sthenricusschool@primenius.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u alsnog een uitnodigingsmail ontvangt. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan alsnog om straks geen informatie van school te missen! Avond4daagse De avond4daagse was ook dit schooljaar weer een groot succes. Het weer was prachtig en al wandelend heeft iedereen weer kunnen zien hoe mooi de omgeving van Klazienaveen is. Dankzij de enthousiaste inzet van de 4daagse-commissie konden we als school weer meedoen en hebben de kinderen 4 prachtige wandelavonden gehad. Wilt u volgend jaar ook meehelpen aan dit prachtige wandelfestijn, dan kunt u zich nu al aanmelden voor de 4- daagse-commissie via orhenricus@gmail.com.

2 Uit de groepen GROEP 1A Wat een leuk project: de groentetuin! Onze zaadjes in de tuintjes doen het super goed. Kinderen staan elke dag weer verbaasd dat het zo snel gaat. Alles in de klas staat in teken van de groentetuin. Zo ook deze leuke bak met rijst. Kaartje met woord, letters zoeken tussen de rijst! Sommige vinden het geweldig. Afgelopen maandag natuurlijk heerlijk met water gespeeld, wat een feest! GROEP 1B De afgelopen week hebben we veel activiteiten gedaan met ons thema "De groentetuin". In de kring hebben we o.a. besproken wat er nodig is om zaadjes te laten ontkiemen, uit welke delen een plant bestaat, letters vergeleken op hun vorm, besproken of een woord langer of korter is dan een andere en zelfs een matrix afgelezen!!! In de klas kunnen de kinderen spelen in het tuincentrum en allerlei andere activiteiten rondom het thema ontdekken. Heeft u ons twee groentetuintjes al bewonderd? De plantjes staan er geweldig bij...ze worden goed verzorgd!!! Maandagmiddag hebben de kinderen heerlijk gespeeld met water, het was een echt Waterfeest! Heerlijk met het warme weer.

3 GROEP Maandagmiddag hebben de kinderen heerlijk gespeeld met water, het was een echt Waterfeest! Heerlijk met het warme weer. Verder zijn we begonnen met ons Vaderdag cadeau dus vaders mogen even niet meer in de klas komen. Natuurlijk werken we nog fijn aan ons thema Project Groententuin. De planten groeien goed, zowel in de klas als buiten in de kleine tuintjes.

4 GROEP Deze week was het heerlijk weer. Maandag zijn we dus ipv gym naar buiten gegaan en hebben we een heerlijk watergevecht gehouden met de kinderen van groep 1 t/m groep 4. De kinderen vonden het heerlijk. Verder hebben we nog meer goed nieuws in de groep. Juf Diny is weer begonnen met het lesgeven van een halve ochtend. Dit gaat ze steeds verder uitbreiden, totdat ze weer volledig les kan geven. Tot die tijd zijn juf Grietje en juf Hilde ook nog aanwezig. Woensdag zijn we met de groep naar de bibliotheek geweest. Daar hebben we geleerd wat we allemaal gratis kunnen lenen en hoe dat gaat. Vrijdag hebben de kinderen weer samen met de kinderen van groep 7 gelezen. Dit was ook weer een groot succes.

5 GROEP We rekenen niet alleen via Snappet op de Ipad. Vandaag onze eigen tangram gemaakt. Voorbeelden van een tangram hebben de leerlingen wel mogen opzoeken met behulp van de Ipad GROEP Er was afgelopen week een beetje verwarring of we donderdag wel zouden zwemmen of niet. Aanstaande donderdag, 8 juni, gaat groep 6 nog een keer zwemmen. Die week erop, 15 juni, gaan wij met groep 5 nog éénmaal zwemmen. Op vrijdag 16 juli gaan wij in de ochtend met de gehele bovenbouw aan het zwemmen. Maar dit komt dan nog wel een keer terug in het weekbericht. Deze week vond de avond 4 daagse plaats, zelf mocht ik ook twee dagen genieten van alle belangstelling die de ouders/familieleden en kinderen ons gaven. Ik wil alle ouders die mee hebben geholpen bedanken! Alle kinderen die hebben lopen aanmoedigen bedanken! En natuurlijk de kinderen die mee hebben gelopen een hele dikke DUIMPIE geven. Super gedaan!

6 Geen nieuwsbericht deze week GROEP Deelname AMN proeftoets voor aansluiting PO-VO groep GROEP Voor de basisscholen is de verplichte eindtoets ingevoerd. Naast de cito eindtoets, die we de afgelopen jaren hebben afgenomen, zijn er nu ook andere mogelijkheden waaruit de school kan kiezen. Eén van deze nieuwe mogelijkheden is de AMN toets. Deze AMN toets kijkt naar de cognitieve ontwikkeling in samenhang met aanleg en motivatie. Omdat wij ons aan het oriënteren zijn op de verschillende mogelijkheden en hierin een weloverwogen keuze willen maken, willen we met groep 7 deelnemen aan de AMN proeftoets. Hierbij willen we u als ouder graag betrekken. Donderdag 8 juni zult u als ouder een mail ontvangen van AMN waarin u wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. In week 24 zal dan bij de kinderen deze proeftoets worden afgenomen. We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, kunt u terecht bij Meester Bert Jan of Marian (MIB). Bij deze willen we u alvast bedanken voor uw medewerking 4x wijzer inloopmiddag vrijdag 30 juni om 13:00 VRIJHOUDEN! Groep 7 is deze week gestart met het project Oost-Europa. Voor dit project zijn de leerlingen bezig met het opzetten van een heus reisbureau. In drietallen zoeken de leerlingen alles op over een land in Oost-Europa. Op vrijdag 30 juni kunt u langskomen in ons fantastische reisbureau om alles te weten te komen over de landen in Oost-Europa. De leerlingen zijn voorbereid om al u vragen te beantwoorden over het Oost-Europese land. Alle ouders, verzorgers en grootouders zijn dan van harte welkom! Weekbericht door Dylano en Jarno WE hebben de wandelvierdaagse gelopen. WE lezen met groep 3 op vrijdag dan leren we die kinderen beter leren lezen. We hebben aan onze eigen leerdoelen gewerkt. We hebben met gymnastiek slagbal gedaan. We hebben cito spelling gedaan en cito lezen gedaan. Iedereen heeft het verkeersdiploma gehaald.

7 GROEP Obstacle run 2017 Goed gedaan Toppers!

8 Ingezonden Slimkids SPORTEN Zit uw kind al op een sport? Waarom sporten?: 1. Sporten verlaagt je hartslagfrequentie Doordat het getrainde hart zoveel efficiënter werkt, wordt er meer zuurstof naar de cellen van je lichaam gebracht. In theorie kan dat je leven met enkele jaren verlengen. 2. Sporten zorgt ervoor dat je botten sterker en gezonder worden 3. Sporten zorgt voor een betere conditie en sterkere longen 4. Sporten geeft een gezondere huidskleur en helpt je huid elastisch te blijven 5. Sporten helpt je overtollig gewicht te verliezen en je gewicht op peil te houden 6. Sporten helpt om je pijntolerantie te verhogen 7. Sporten verlaagt je fysieke en emotionele spanningen (minder stress) 8. Sporten verbetert je vermogen tot nadenken 9. Sporten maakt je lichaam flexibeler 10. Sporten versterkt het immuunsysteem op de lange termijn, waardoor je minder kans loopt om ziek te worden 11. Sporten reguleert je afvalproductie Lichaamsbeweging vermindert constipatie door je darmen actief te houden en helpt om er niet opgeblazen of pafferig uit te zien door effectiever te zweten. 12. Sporten verbetert je slaap 13. Sporten geeft je meer energie SlimKids Klazienaveen kan helpen wanneer je moeite hebt met bijvoorbeeld gezond eten, te weinig lichaamsbeweging op een dag krijgt of wanneer er andere oorzaken zijn waardoor je teveel weegt. SlimKids is een multidisciplinair programma voor kinderen van de basisschool met overgewicht/obesitas. Gedurende 12 weken komen de kinderen 2x per week een uur beweeglessen volgen bij de kinderoefentherapeut. Daarnaast hebben de ouders tijdens meerdere beweeglessen gesprekken met de diëtiste en een kinderpsycholoog. Mocht u interesse hebben om uw kind te laten deelnemen aan SlimKids, geef hem/haar dan op via slimkidsklazienaveen@gmail.com of via

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA17 WO19 VR21 ZA22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA17 WO19 VR21 ZA22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 30 07-04-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA10 DI11 WO12 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 28 24-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA27 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 21 27-01-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA30 MA06 DI31 DI07 WO01 13.00 uur:

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 27 17-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda WO29 MA20 MA27 DI21 DI28 WO22 DO23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda DI16 DI23 WO17 WO24 DO18 DO25 VR26 VR19. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda DI16 DI23 WO17 WO24 DO18 DO25 VR26 VR19. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 34 12-05-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA15 MA22 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 20 20-01-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA23 MA30 DI24 20.00 uur: MR/SAC-vergadering

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA14 VR18

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA14 VR18 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 10 04-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA07 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda MA13 DI07 MA06 DI14 VR17 VR10. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda MA13 DI07 MA06 DI14 VR17 VR10. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 22 03-02-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA06 MA13 DI07 WO08 WO15 Schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Agenda 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag: vrij 17 april Tweede Paasdag: vrij 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april Koningsspelen (groep 1 ook naar school)

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA23 DI24 WO25 DO26

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA23 DI24 WO25 DO26 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 19 13-01-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA16 MA23 DI17 DI24 Ontwerpen speeltoestel

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 13 25-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Sinterklaasfeest MA28 MA05 DI29

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 08 14-10-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA17 MA24 Directeur aanwezig Directeur

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda DI13 DI20. WO14 Directeur aanwezig WO21 DO15 DO22 VR16 VR23. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda DI13 DI20. WO14 Directeur aanwezig WO21 DO15 DO22 VR16 VR23. Algemeen nieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 38 09-06-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA12 MA19 DI13 DI20 WO14 WO21 DO15

Nadere informatie

INFO. Jaargang 21, Nummer 26,

INFO. Jaargang 21, Nummer 26, INFO Jaargang 21, Nummer 26, 8-3-2016 15-03-2016 OR vergadering 21 03-2016 spreekuur jeugdverpleegkundige 23-03-2016 Studiedag team. Alle kinderen vrij 25 03 2016 Goede vrijdag 28-03-2016 2 e paasdag 30-03-2016

Nadere informatie

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij.

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij. INFO Jaargang 23, Nummer 20, 31-1-2017 Maandag 30 januari Dinsdag 31 januari Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen 12.00 uur

Nadere informatie

8 juli 2016 jaargang 24 nummer 42

8 juli 2016 jaargang 24 nummer 42 8 juli 2016 jaargang 24 nummer 42 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 26 03-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA06 MA13 DI07 DI14 WO08 13.00u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Agenda 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari studiedag kinderen vrij!! 1 maart luizen controle 2 maart papier container staat bij school 13 maart start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Agenda 13 maart start projectweek 22 maart Kijkavond, afsluiting projectweek van 18.00 19.00 uur 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 03 09-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA12 DI13 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15, 4 mei 2017

Nieuwsbrief 15, 4 mei 2017 Nieuwsbrief 15, 4 mei 2017 Agenda 4 mei Papier container staat bij school 5 mei Bevrijdingsdag; kinderen zijn vrij 22 mei Schoolreisje 22 t/m 24 mei Schoolkamp 25 t/m 26 mei Hemelvaartsweekend; kinderen

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

INFO. Jaargang 21, Nummer 35, 31-5-2016

INFO. Jaargang 21, Nummer 35, 31-5-2016 INFO Jaargang 21, Nummer 35, 31-5-2016 31-05-2016 Brigadiers uitje 02-06-2016 Schoolfotograaf 03-06-2016 Afscheid juf Annie 07-06-2016 OR-vergadering 13-06-2016 Leerlingenraad 21-06-2016 Schoolreis groep

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Agenda 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag 17 april Tweede Paasdag 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 05 23-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA26 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail: administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI25 WO26 DO27 VR28 ZA29 ZO30

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI25 WO26 DO27 VR28 ZA29 ZO30 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 31 14-04-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Paasvakantie MA17 MA24 DI18 DI25

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 24 17-02-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA20 Agenda MA27 Rosenmontag Studiedag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 3 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 18

Nieuwsbrief februari 18 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 INHOUDSOPGAVE Rapporten en gesprekken Studiedag 12 feb Even voorstellen Eindtoets Typetuin Gebruik mobiele telefoon Nieuwe uitdaging juf Tessa

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

2Nieuwsbrief nr april 2017

2Nieuwsbrief nr april 2017 2Nieuwsbrief nr. 28 5 april 2017 Beste ouders, U ontvangt de nieuwsbrief van cb de Brug. Wilt u meer weten over de dingen die op de nieuwsbrief staan? Kom dan gerust even langs op school. *Bijbelverhalen:

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!!

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!! Agenda Do 21 feb MR vergadering Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo 10 mrt Voorjaarsvakantie Ma 11 mrt Studiedag, kinderen vrij. Di 19 mrt Bag2school (tijdstip nog niet bekend) Di 19

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger,

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Nieuwsbrief Agenda Januari Do 11 Wo 07 Do 08 Zo 18 Di 20 Wo 21 Do 22 Ma 26 Ma 05 Inzameling oud papier Februari Open ochtend nieuwe leerlingen Inzameling oud papier Afsluiting SKG project voorjaar in een

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 24 maart 2016 Belangrijke data: Paasvakantie Theoretisch verkeersexamen gr. L + M CITO eindtoets schoolverlaters gr. L + M Koningsspelen Meivakantie Pinksteren Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen

9.00 Leerlingen groep 5 t/m 8 Vrijdag 23 februari Rapporten mee Leerlingen r.k.b.s Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel : 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252 24-ste jaargang 2014-201 Nummer 22 juni 201 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 092-01480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2 Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 4, 19-9-2017 Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Kennismakingsgesprekken Donderdag 21 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie