H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone. Versie: 1.1 Status: For review"

Transcriptie

1 H2.64 DVR Handleiding voor de smartphone Versie: 1.1 Status: For review

2 Om de camera beelden van de DVR op de smartphone te zien zijn er een aantal eisen vooraf. Binnen netwerk Voor binnen het netwerk dient u de DVR en uw smartphone te kunnen verbinden aan een WIFI- Accespoint of een WIFI Router(draadloos). De DVR dient wel met een fysieke netwerkkabel verbonden te worden. Op de smartphone dient er een app geïnstalleerd te worden genaamd MEye hiervan zijn verschillende edities beschikbaar, op de website kunt u de documentatie en de geschikte editie vinden voor uw smartphone. Voor de ipod/iphone 2.0+ raden we vmeyeplus aan. Deze biedt de mogelijkheid aan om vier camera s tegelijk te volgen, heeft de optie om met meerdere DVR s te verbinden en snapshots(foto s) te maken die dan in de Foto s app te vinden zijn. Buiten netwerk Als u buiten uw netwerk de DVR wilt bereiken met uw smartphone dient u de DVR aan het internet aan te sluiten dit doormiddel van een router. De router heeft dan wel wat aanpassingen nodig aan de instellingen genaamd port forwarding. Raadpleeg van te voren de handleiding van uw router of Port forwarding mogelijk is, sommige internet providers leveren alles in een kastjes waar dit niet meer instelbaar is. Tenzij uw router direct aan het internet verbonden is (zonder tussen komst van een router) zult u te maken krijgen met twee soorten IP adressen een bedoelt voor het binnen netwerk(voor de netwerk apparaten) en een voor het buiten netwerk(het internet). Om in plaats telkens op te zoeken welk buiten IP adres u hebt is het handig een DDNS account aan te maken bij bijvoorbeeld no-ip.com en deze in te voeren in de DVR. Dit zorgt ervoor dat u enkel een zelf bedacht naam adres (bijvoorbeeld henksdvr.no-ip.org) in plaats van en numeriek adres (bijvoorbeeld ) dat telkens wisselt. Overigens moet voor de smartphone net als bij het binnen netwerk de zelfde toepasselijke app worden geïnstalleerd. Voordat we beginnen is het sterk aangeraden om eerst de gebruikersaccounts admin en guest te voorzien van een wachtwoord. Gebruiker accounts wijzigen - Wachtwoord: 1). Login als admin op de DVR 2). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 3). Navigeer naar Advanced 4). Navigeer naar Account 5). Kies Modify PW. 6). Kies een gebruiker (bijvoorbeeld admin of guest) 7). Vul de oude en tweemaal het nieuwe wachtwoord in 8). Kies voor OK en noteer het nieuwe wachtwoord 9). Kies voor Cancel 10). Kies voor Logout 11). Kies voor Logout (einde wachtwoord wijzigen)

3 Werkzaamheden voor het binnen netwerk: 1). Sluit de DVR aan het netwerk met een netwerkkabel 2). Login als admin op de DVR 3). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 4). Navigeer naar System 5). Navigeer naar Network 6). Activeer DHCP Enabled 7). Kies voor OK 8). Navigeer nogmaals naar Network 9). Controleer of het IP Address gewijzigd is (zo niet controleer of alles aangesloten is) 10). Begint het nieuwe IP Address met 172. of 192. of 10. dan zit je goed, begint het met 0. of 127. dan zul u zelf een IP Adres moeten bedenken die binnen uw netwerk omgeving hoort, of contact opnemen met uw netwerk beheerder. 11). Deactiveer DHCP Enabled (de DVR heeft zo een staties IP adres) 12). Verander de TCP/Media Port (standaard 34567) naar bijvoorbeeld ). Verander de HTTP Port (standaard 80) naar bijvoorbeeld ). Optioneel kunt u de HS Download aan zetten als u opnames van de DVR wilt kopiëren naar een PC aangesloten aan het binnen netwerk(hiervoor zult u wel de bijgeleverde CMS software moeten installeren op de PC) 15). Noteer het IP Address voor later gebruik (De TCP/Media Port kunt u noteren voor het CMS software en het HTTP Port kunt u noteren als u vanuit Internet Explorer de DVR wilt benaderen) 16). Kies voor OK 17). U wordt gevraagd om opnieuw op te starten, Kies voor OK 18). Login als admin op de DVR 19). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 20). Navigeer naar System 21). Navigeer naar NetService 22). Verander de Mobile Monitor Port (standaard 34599) naar bijvoorbeeld ). Noteer het nieuw ingevoerde Mobile Monitor Port (deze heeft u nodig voor uw smartphone) 24). Kies voor OK 25). Kies voor Cancel 26). Kies voor Logout 27). Kies voor Logout (einde DVR gedeelte) 28). Maak met uw smartphone verbinding met uw draadloos netwerk (raadpleeg de handleiding van uw netwerk en smartphone) 29). Installeer op uw smartphone de toepasselijke gratis MEye app van (voor de iphone is gaat dat het via de App Store,vervolgens zoek, type in vmeyeplus, kies vmeyeplus, kies Installeer ) 30). Start uw MEye app op uw smartphone 31). Toets de Configuratie knop in (een icoon met een tandwiel) 32). Toets op Add 33). Bedenk een herkenbare naam voor uw DVR (bijvoorbeeld DVR Ingang ) 34). Vul bij Address het IP Address dat u genoteerd heeft bij punt 15 35). Vul bij Port het Mobile Monitor Port dat u genoteerd heeft bij punt 23

4 36). Vul bij User ID de gebruikersnaam in van de DVR (standaard admin of guest ) 37). Vul bij Password het wachtwoord in van de gekozen gebruiker 38). Vul bij MaxChannel in hoeveel camera s uw DVR kan aansluiten 39). Toets op Save 40). Toets op Back 41). Toets op een van de vier plussen (dit is waar de beelden komen) 42). Toets op uw DVR-naam (bijvoorbeeld DVR Ingang ) 43). Kies een actieve camera en toets daar op 44). Als alles goed is gegaan krijgt u kort een draaiende cirkel waarna het beeld van de camera verschijnt.(zo niet dan dient u alle genoemde instellingen na te gaan op uw DVR en bij Main Menu=>System=>Encode te controleren of de Extra Stream is geactiveerd) 45). Einde binnen netwerk.

5 Werkzaamheden voor het buiten netwerk: 1). Sluit de DVR aan het netwerk met een netwerkkabel 2). Login als admin op de DVR 3). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 4). Navigeer naar System 5). Navigeer naar Network 6). Activeer DHCP Enabled 7). Kies voor OK 8). Navigeer nogmaals naar Network 9). Controleer of het IP Address gewijzigd is (zo niet controleer of alles aangesloten is) 10). Begint het nieuwe IP Address met 172. of 192. of 10. dan zit je goed, begint het met 0. of 127. dan zul u zelf een IP Adres moeten bedenken die binnen jouw netwerk omgeving hoort, of contact opnemen met uw netwerk beheerder. 11). Deactiveer DHCP Enabled (de DVR heeft zo een staties IP adres) 12). Verander de TCP/Media Port (standaard 34567) naar bijvoorbeeld ). Verander de HTTP Port (standaard 80) naar bijvoorbeeld ). Optioneel kunt u de HS Download aan zetten als u opnames van de DVR wilt kopiëren naar een PC aangesloten aan het binnen netwerk(hiervoor zult u wel de bijgeleverde CMS software moeten installeren op de PC) 15). Noteer het IP Address voor later gebruik (De TCP/Media Port kunt u noteren voor het CMS software en het HTTP Port kunt u noteren als u vanuit Internet Explorer de DVR wilt benaderen) 16). Kies voor OK 17). U wordt gevraagd om opnieuw op te starten, Kies voor OK 18). Login als admin op de DVR 19). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 20). Navigeer naar System 21). Navigeer naar NetService 22). Verander de Mobile Monitor Port (standaard 34599) naar bijvoorbeeld ). Noteer het nieuw ingevoerde Mobile Monitor Port (deze heeft u nodig voor uw smartphone) 24). Kies voor OK 25). Kies voor Cancel 26). Kies voor Logout 27). Kies voor Logout (einde eerste DVR gedeelte) 28). Start met uw moderne elektronica (PC/Laptop/iPad/etc.) een web browser op 29). Navigeer naar 30). Klik of toets op No-IP Free 31). Bij het invoerveld Sign Up for No-IP FREE! vult u uw adres in 32). Klik of toets op Sign Up Now! 33). Vul het formulier in en noteer op papier uw Username en Password 34). Controleer uw en volg de web-link die er instaat om uw account bij No-IP te actieveren 35). Login op de No-IP website 36). Klik of toets op Add a Host 37). Bedenk en vul in een Hostname en kies een domeinnaam (bijvoorbeeld henksmarmer.zapto.org) 38). Noteer uw ingevulde hostname.domeinnaam (bijvoorbeeld henksmarmer.zapto.org)

6 39). Klik of toets op Create Host 40). U ziet nu uw aangemaakte hostname.domeinnaam en uw buiten IP adres 41). Noteer uw buiten IP adres 42). Klik of toets logout en sluit uw browser (einde aanmaken No-IP account) 43). Ga naar uw DVR en login als admin 44). Open de Main Menu (dit kan met rechter muis klik of met de menu knop) 45). Navigeer naar System 46). Navigeer naar NetService 47). Kies DDNS 48). Kies bij DDNS Type voor No-IP 49). Activeer Enable 50). Vul bij Domain Name uw genoteerde hostname.domeinnaam(bijvoorbeeld henksmarmer.zapto.org) van punt 38 in 51). Vul bij Username en Password uw genoteerde Username en Password van punt 33 in 52). Kies voor OK 53). Kies voor Cancel 54). Kies voor Logout 55). Kies voor Logout (einde DVR gedeelte) 56). Port forwarden (Uw router moet nog weten welke Port(en) we van de DVR genoteerd hebben die we graag van buiten af willen bereiken) 57). Omdat er duizenden verschillende routers in omloop zijn die elk het ietsjes anders doen, verzoeken wij u om de handleiding van uw router te raadplegen over het port forwarden (digitale handleidingen van routers en uitleg over Port forwarden kunt u vinden op 58). Voor de smartphone dient u de Mobile Monitor Port van punt 22 te forwarden naar het IP adres van de DVR (zie punt 15), kies voor de optie beide(tcp en UDP) in uw router menu 59). Voor de eventuele CMS software(alleen op Windows PC) dient u de TCP/Media Port van punt 15 te forwarden naar het IP adres van de DVR (zie punt 15), kies voor de optie beide(tcp en UDP) in uw router menu 60). Niet aan te raden maar mogelijk, voor de Internet Explorer dient u de HTTP Port van punt 15 te forwarden naar het IP adres van de DVR (zie punt 15), kies voor de optie beide(tcp en UDP) in uw router menu 61). Sommige routers hebben een reboot nodig om de nieuwe instellingen van kracht te laten gaan. 62). Pak uw smartphone 63). Installeer op uw smartphone de toepasselijke gratis MEye app van (voor de iphone is gaat dat het via de App Store,vervolgens zoek, type in vmeyeplus, kies vmeyeplus, kies Installeer ) 64). Start uw MEye app op uw smartphone 65). Toets de Configuratie knop in (een icoon met een tandwiel) 66). Toets op Add 67). Bedenk een herkenbare naam voor uw DVR (bijvoorbeeld DVR Ingang ) 68). Vul bij Address de hostname.domeinnaam (bijvoorbeeld henksmarmer.zapto.org) dat u genoteerd heeft bij punt 38 of kies voor het IP adres van punt 41 69). Vul bij Port het Mobile Monitor Port dat u genoteerd heeft bij punt 23 in

7 70). Vul bij User ID de gebruikersnaam in van de DVR (standaard admin of guest ) 71). Vul bij Password het wachtwoord in van de gekozen gebruiker 72). Vul bij MaxChannel in hoeveel camera s uw DVR kan aansluiten 73). Toets op Save 74). Toets op Back 75). Toets op een van de vier plussen (dit is waar de beelden komen) 76). Toets op uw DVR-naam (bijvoorbeeld DVR Ingang ) 77). Kies een actieve camera en toets daar op 78). Als alles goed is gegaan krijgt u kort een draaiende cirkel waarna het beeld van de camera verschijnt.(zo niet dan dient u alle genoemde instellingen na te gaan op uw DVR en bij Main Menu=>System=>Encode te controleren of de Extra Stream is geactiveerd of verlaag de kwaliteit om de bitstream te verkleinen) 79). Einde buiten netwerk.

4.5 Een IP camera toevoegen

4.5 Een IP camera toevoegen 4.5 Een IP camera toevoegen 4.5.1 De IP camera gebruiksklaar maken 1 Draai de antenne vast op de IP camera. 2 Sluit de adapterkabel aan op de IP camera. Steek hierna de stekker van de IP camera in het

Nadere informatie

Kijk na of het wifi signaal goed/ sterk is. Ga in geval van twijfel dichter bij de router zitten... 7

Kijk na of het wifi signaal goed/ sterk is. Ga in geval van twijfel dichter bij de router zitten... 7 Inhoud Wifi IP-camera:... 1 Computer opstarten... 2 IP-adres aanpassen... 2 Wifi instellen... 3 Instellen van wifi variant 1... 4 Log in: gebruikersnaam: admin, het wachtwoord veld laten we leeg... 5 Dubbelklik

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde camera

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012 Inloggen Open de webservice in uw internetbrowser, bijvoorbeeld: http://243.273.23.125:85/ Vul uw gebruikersnaam (User Name) en wachtwoord (Password) in. Klik op Login om in te loggen. Krijgt u geen loginscherm

Nadere informatie

Goedkope DSL aansluitingen hebben voor de bewaking op afstand een belangrijk nadeel:

Goedkope DSL aansluitingen hebben voor de bewaking op afstand een belangrijk nadeel: Wereldwijd beelden beschikbaar Kosteloze service Goedkope DSL aansluitingen hebben voor de bewaking op afstand een belangrijk nadeel: Wisselende IP adressen. Alleen via een dynamische nameserver kunt u

Nadere informatie

Configuratiehandleiding

Configuratiehandleiding Configuratiehandleiding Inleiding Comelit beidt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen, wordt verwachte de installatietijd

Nadere informatie

smart-house Netwerk & Port Forwarding. TELENET MODEM ONLY

smart-house Netwerk & Port Forwarding. TELENET MODEM ONLY smart-house Netwerk & Port Forwarding. TELENET MODEM ONLY Netwerken - Introductie Hoe vind ik mijn lokaal ip adres? De verschillende routers en ip ranges. Waar kan ik mijn publiek internet ip adres vinden?

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoud

Inhoudsopgave. Inhoud Inhoudsopgave Inhoud 1 Instellingen in de recorder... 2 1.1 Algemeen... 2 1.2 Meer instellingen... 2 1.3 DDNS... 3 1.4 Serienummer... 3 2 Registreren van de recorder... 4 2.1 Website... 4 2.2 Registreren

Nadere informatie

Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers

Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers Hosola Wi-Fi monitoring handleiding 1 fase omvormers 1 De omvormer verbinden met het aanwezige Wi-Fi netwerk 2 De omvormer beveiligen 3 Een monitoring account aanmaken 4 Smartphone en tablet monitoring

Nadere informatie

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play

Klantenservice. Onze camera's zijn volledig Plug and Play Op deze handleiding zijn de algemene voorwaarden van Epine-camershop.nl van toepassing U kunt de software en handleidingen ook downloaden via de onderstaande link http://www.epine-camerashop.nl/software-en-handleidingen/

Nadere informatie

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1 VIDEO OUT 1 2 3 4 G 1 COM G NETWORK Snelstartgids KIT MODEL SDS-P3040 / V4040 / P4080 / P5080 / P5100 / P5101 DVR MODEL SDR-3100 / 4100 / 4101 / 5100 SAMSUNG ALL-IN-ONE BEVEILIGINGSSYSTEEM Dank u voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. versie 0.8

Inhoudsopgave. versie 0.8 JOOMLA! INSTALLATIE HANDLEIDING versie 0.8 Inhoudsopgave Stappenplan...3 Inrichten database...4 Configuratiecentrum cpanel...4 Aanmaken van een database gebruiker...5 Aanmaken van een database...6 Gebruiker

Nadere informatie

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software:

Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Er zijn diverse andere software platformen en providers die werken met SIP, maar in dit voorbeeld gaan we uit van de volgende software: Counterpath Bria SIP client. Net2 Entry Configuration Utility (SIP

Nadere informatie

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W

SNEL HANDLEIDING KIT-2BNVR2W KIT-2BNVR2W Opstarten van het camera bewakingssysteem. 1. Sluit een monitor aan op de NVR (monitor niet inbegrepen in de KIT). 2. Sluit de NVR aan op het netwerk. 3. Sluit de NVR aan op het lichtnet met

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1

Handleiding 3CX Centrale. Handleiding 3CX Centrale. Pagina 1. 12Connect 03/2011 versie2.1 Pagina 1 Handleiding 3CX Centrale Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 3 3CX Downloaden en Installeren.... 5 3CX Wizzard... 7 3CX laten verbinden met 12Connect... 9 Aanmelding Controle... 11 12Connect

Nadere informatie

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G

S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G S T A P - V O O R - S TA P H A N D L E I D I N G 2 1. Inhoud van het BabyCam-pakket 2. Instellen van camera en app 3. Gebruik op afstand 3 stap-voor-staphandleiding IP-camera WiFi-antenne adapter Engelstalige

Nadere informatie

VU POINT Camera Toevoegen

VU POINT Camera Toevoegen VU POINT Camera Toevoegen Installatie: Verbind de camera via een UTP kabel met de router. Sluit de 12v aan op de camera. Hierna zal de VU Point camera opstarten, waarna deze via DHCP een adres zal verkrijgen

Nadere informatie

Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad.

Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad. Computer vanop afstand overnemen via Extern Bureaublad. Op het internet zijn heel wat tools te vinden om een computer van op afstand over te nemen, denken we aan LogMeIn, NTR-Connect,. Beperking van deze

Nadere informatie

b-logicx handleiding INHOUDSOPGAVE Toegang op afstand via extern IPadres UG_NoIP.pdf

b-logicx handleiding INHOUDSOPGAVE Toegang op afstand via extern IPadres UG_NoIP.pdf Toegang op afstand via extern IPadres INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2 2. Werking 3 2.1 Systeemvereisten 3 2.2 Werkwijze 3 3. DNS Service 4 3.1 No-IP aanmelden en registreren 4 3.2 Software 5 4. Routeren van

Nadere informatie

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren 1. Maak verbinding met het draadloze netwerk via uw mobiele telefoon of tablet. 2. Download de NEXHO applicatie (er bestaan meerdere om U toe

Nadere informatie

Handleiding voor het installeren van de Portbox2

Handleiding voor het installeren van de Portbox2 Handleiding voor het installeren van de Portbox2 Brondocument D:\WebServer\Handleiding\WTell\F1561_InstellenCNCMachines\HandleidingConfigurerenPortBo x2.odt Versiebeheer Versie Datum Uitleg 1.0v 13-05-14

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015

INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015 INSTALLATIEGIDS IP CAMERA BABYFOON VERSIE FEBRUARI 2015 INHOUD Modellen... 1 In de doos... 1 Installatie IP Camera Babyfoon... 2 Stap 1: aansluiten... 2 Stap 2: software downloaden... 2 Stap 3: software

Nadere informatie

Monitoring activeren - P. 1

Monitoring activeren - P. 1 Monitoring activeren - P. 1 Versie 6 4 mei 2018 Wijziging: verbindingstest tussen SmartLogger en NetEco 3 Fase Doelgroep: resellers / installateurs Omschrijving: 1. Fysiek aansluiten omvormer(s) op SmartLogger

Nadere informatie

Handleiding Aastra 57i

Handleiding Aastra 57i Handleiding Aastra 57i Inhoudsopgave Account Informatie opvragen... 2 Web interface van het toestel openen... 4 Aanmelding Controle... 8 12Connect Support... 9 Begrippenlijst... 10 NB: Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Handleiding telewerken GGD Amsterdam

Handleiding telewerken GGD Amsterdam Handleiding telewerken GGD Amsterdam Versie 1.4 Mei 2014 Door Dennis Smith Inhoud 1. Benodigdheden... 3 2. Met een browser... 4 3. Windows Apparaten... 6 4. De Citrix receiver installeren... 6 5. De Citrix

Nadere informatie

Dynamic DNS Wat is DNS? Wat is Dynamic DNS? Hoe krijgt u een domeinnaam? Welke DNS providers zijn er?

Dynamic DNS Wat is DNS? Wat is Dynamic DNS? Hoe krijgt u een domeinnaam? Welke DNS providers zijn er? Dynamic DNS Dynamic DNS Wat is DNS? De afkorting DNS staat voor Domain Name System. Door middel van DNS worden domeinnamen gekoppeld aan IP-adressen. Alle systemen op internet communiceren met elkaar met

Nadere informatie

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens:

Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Installatie en gebruikershandleiding Cyso Hosted Exchange MacOS X Uw gegevens: Gebruikersnaam, bijvoorbeeld: et001 E-mail adres, bijvoorbeeld: tjebbe@exchangetest.nl wachtwoord, bijvoorbeeld: 89Kotahe

Nadere informatie

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR

Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Handleiding Dahua IP camera bekabeld aansluiten zonder NVR Om de beelden van een Dahua IP camera op uw computer en via de app te kunnen ontvangen, moet u eerst een aantal stappen doorlopen. In deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op ipad.

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op ipad. Inhoud 1) Inleiding Pagina 2 2) Het token Pagina 2 3) Junos Pulse installeren en configureren Pagina 3 4) Een verbinding maken met Junos Pulse Pagina 5 5) Een werkstation op afstand overnemen Pagina 7

Nadere informatie

Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion. Invoeren ip-adresgegevens

Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion. Invoeren ip-adresgegevens Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion Deze beknopte handleiding voor het configureren van de router bestaat uit 2 delen: - Stapsgewijze beschrijving voor het invoeren

Nadere informatie

Provider instellingen:

Provider instellingen: Provider instellingen: 1. MxStream verbindingen voor Tiscali, HetNet, HCC-Net, XS4ALL, Planet Internet, Zonnet Lite & Basic, Wanadoo, Freeler ADSL en Netaffairs 2. KPN-Direct 3. Zonnet-Family, Zonnet Breedband,

Nadere informatie

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0 Getting Started AOX-319 PBX Versie 2.0 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 OVER DEZE HANDLEIDING... 3 ONDERDELEN... 3 INSTALLATIE EN ACTIVERING... 3 BEHEER VIA DE BROWSER... 4 BEHEER VIA DE CONSOLE... 5 BEVEILIGING...

Nadere informatie

Softphone Installatie Handleiding

Softphone Installatie Handleiding Softphone Installatie gids Softphone Installatie Handleiding Specifications subject to change without notice. This manual is based on Softphone version 02.041 and DaVo I en II software version 56.348 or

Nadere informatie

Handleiding VPN. - SonicWALL - Global VPN Client - SonicWALL - NetExtender - SonicWALL - MobileConnect

Handleiding VPN. - SonicWALL - Global VPN Client - SonicWALL - NetExtender - SonicWALL - MobileConnect Handleiding VPN - SonicWALL - Global VPN Client - SonicWALL - NetExtender - SonicWALL - MobileConnect Opgesteld door: Bol ICT BV Noorddijkerweg 24b 9703 LN GRONINGEN Contactpersoon Support Afdeling E-mail

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app

EM6005 / EM6015 iphone en ipod app EM6005 / EM6015 iphone en ipod app 2 NEDERLANDS EM6005 / EM6015 iphone en ipod app Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Systeem benodigdheden... 2 3.0 Het installeren van de app... 2 4.0 Begin scherm

Nadere informatie

Wi-Fi installatie. Inleiding

Wi-Fi installatie. Inleiding Wi-Fi installatie Inleiding De Solar Wi-Fi module is een data logging module. Met de functie plug & play kan de WiFi module eenvoudig informatie van uw PV-installatie verzamelen. Met de geïntegreerde Wi-

Nadere informatie

Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion. Resetten van de router

Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion. Resetten van de router Handleiding configuratie Linksys router BEFSR41v4 t.b.v. SSHN-complex Orion Deze beknopte handleiding voor het configureren van de router bestaat uit 3 delen: - Stapsgewijze beschrijving voor het resetten

Nadere informatie

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR(043-083-163)A Inleiding Comelit biedt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen,

Nadere informatie

Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet.

Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet. Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet. Algemeen: Maak gebruik van de laatste firmware voor de C100BRS4 die beschikbaar is op http://www.conceptronic.net! Use Firmware versie 3.20C or

Nadere informatie

Snelgids DVR : DIXE Serie

Snelgids DVR : DIXE Serie Snelgids DVR : DIXE Serie Inhoud Taalkeuze :... 2 Opname configuratie... 3 Netwerk configuratie :... 6 Configuratie van het paswoord en klantgegevens... 9 Alvorens te beginnen : Deze gids is bedoeld om

Nadere informatie

Eminent DVR App voor Apple en Android

Eminent DVR App voor Apple en Android Eminent DVR App voor Apple en Android 2 NEDERLANDS Eminent DVR App voor Apple en Android Inhoudsopgave 1.0 Installeren van de App op je smartphone... 3 2.0 Eminent DVR de eerste keer opstarten... 3 3.0

Nadere informatie

hdmedia Draadloze configuratie EM4555

hdmedia Draadloze configuratie EM4555 2 E hdmedia Draadloze configuratie EM4555 hdmedia Draadloze installatie Waarschuwingen en aandachtspunten Als gevolg van Europese regelgeving kan een draadloos product in sommige Europese lidstaten onderwerp

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket

Gebruikershandleiding. HomeWizard pakket Gebruikershandleiding HomeWizard pakket Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Hoe stel ik de HomeWizard in?... 4 2.1 De HomeWizard instellen voor gebruik via ios...4 2.2 De HomeWizard instellen voor gebruik

Nadere informatie

Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet.

Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet. Instellingen voor de C100BRS4 met Wanadoo kabel Internet. Algemeen: Maak gebruik van de laatste firmware voor de C100BRS4 die beschikbaar is op http://www.conceptronic.net! Firmware versie 3.20C (beta

Nadere informatie

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht!

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht! Directie ITS Information and Technology Services HANDLEIDING Thuiswerken met Vetware Deze handleiding beschrijft hoe je vanuit huis toegang kunt krijgen tot Vetware. Het is verdeeld in twee delen; de voorbereiding

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING

INSTALLATIE HANDLEIDING INSTALLATIE HANDLEIDING Powerwifi USB Router in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne INLEIDING De Powerwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Powerwifi USB buitenantenne. Hierdoor

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 5 INSTELLEN WINDOWS MOBILE 5 EN 6 TOESTELLEN... 7 6 AANVULLENDE GEGEVENS:...

Nadere informatie

Instellingen voor de C100BRS4 met Chello kabel Internet.

Instellingen voor de C100BRS4 met Chello kabel Internet. Instellingen voor de C100BRS4 met Chello kabel Internet. Algemeen: Maak gebruik van de laatste firmware voor de C100BRS4 die beschikbaar is op http://www.conceptronic.net! Firmware versie 3.20C (beta version).

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op Android.

Gebruikershandleiding E-Zorg Remote Access op Android. Inhoud 1) Inleiding Pagina 2 2) Het token Pagina 2 3) Junos Pulse installeren en configureren Pagina 3 4) Een verbinding maken met Junos Pulse Pagina 4 5) Een werkstation op afstand overnemen Pagina 6

Nadere informatie

Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565)

Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565) Wijzigen Standaard Wachtwoord (Siemens 5400/5450/SE565) Indien de ADSL router en computer correct zijn aangesloten en u via de computer toegang heeft tot het internet, kan het configuratie menu van de

Nadere informatie

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon

metdezon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie Leven met de zon WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon metdezon Leven met de zon gebruikershandleiding Hosola Solarman configuratie WiFi Kit / handleiding versie MK5 Hosola / MetDeZon MetDeZon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: +31(0)299

Nadere informatie

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone

Handleiding 3CX Softphone. Handleiding 3CX Softphone Handleiding 3CX Softphone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 5 12Connect Support... 6 Begrippenlijst... 7 NB: Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, dient u een

Nadere informatie

Handleiding WiFi. RR Trading B.V.

Handleiding WiFi. RR Trading B.V. Handleiding WiFi RR Trading B.V. Rev.05 Inhoudsopgave 1. Voorbeeld van de werking... 3 2. Benodigde materialen en informatie... 3 3. Mededeling... 4 4. Gebruiksvoorwaarden... 4 5. Registreren... 5 6. Externe

Nadere informatie

VPN Remote Dial In User. Windows VPN Client

VPN Remote Dial In User. Windows VPN Client VPN Remote Dial In User Windows VPN Client VPN Remote Dial In User Met een Virtual Private Network (VPN) is het mogelijk om door middel van een beveiligde(geautoriseerd en/of versleuteld) verbinding te

Nadere informatie

Hosola Wi-Fi beveiliging handleiding 1 fase omvormers

Hosola Wi-Fi beveiliging handleiding 1 fase omvormers Hosola Wi-Fi beveiliging handleiding 1 fase omvormers 1 De omvormer beveiligen 1 De omvormer beveiligen Zorg ervoor dat uw laptop/tablet niet automatisch verbinding maakt met uw thuis/internet netwerk!

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding

Handleiding Asterisk Centrales. Handleiding Handleiding Handleiding Handleiding Asterisk Asterisk Based Centrales PBX Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Asterisk Centrale laten aanmelden bij 12Connect... 4 Beveiliging voor Asterisk:... 7 12Connect

Nadere informatie

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A

PoE IP Camera. Quick Start Guide QG4_A PoE IP Camera Quick Start Guide QG4_A Camera Connectie Diagram PoE IP Camera Jouw mobiele apparaat Netwerk Kabel Power Adapter 01. Router Netwerk Kabel PoE Switch / PoE Injector Sluit de camera voor de

Nadere informatie

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0

Getting Started. AOX-319 PBX Versie 2.0 Getting Started AOX-319 PBX Versie 2.0 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 OVER DEZE HANDLEIDING... 3 ONDERDELEN... 3 INSTALLATIE EN ACTIVERING... 3 BEHEER VIA DE CONSOLE... 4 BEHEER VIA DE BROWSER... 5 BEVEILIGING...

Nadere informatie

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D

Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Instructies Wi-Fi instellen Samil 3400-6000TL-D Uw omvormer van Samil Power is uitgerust met een Wi-Fi module, waarmee u uw omvormer op afstand uit kunt lezen. Samil power biedt het programma V-IPlant

Nadere informatie

EasyAccess 2.0 Handleiding. Maak een Domain aan

EasyAccess 2.0 Handleiding. Maak een Domain aan EasyAccess 2.0 Handleiding Met EasyAccess 2.0 wordt het eenvoudig om HMI's wereldwijd te benaderen via internet zonder dat er poorten in de router open gezet hoeven te worden. Doordat er een 128-bit SSL

Nadere informatie

Instellen back up Microsoft SQL database Bronboek Professional

Instellen back up Microsoft SQL database Bronboek Professional Instellen back up Microsoft SQL database Bronboek Professional In deze handleiding word een drietal punten besproken. Deze punten zijn allen noodzakelijk voor het inrichten van een goede back up voor de

Nadere informatie

USB Storage Hoe werkt USB storage

USB Storage Hoe werkt USB storage USB Storage USB Storage Hoe werkt USB storage Een USB opslag medium, zoals een USB stick of een externe hardeschijf met een USB aansluiting, kan worden aangesloten op de USB poort van de 2910 en kan dan

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Gebruikers Handleiding Camera App Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Inhoud: Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6, 7 Pag. 8, 9 Welkom Hoe werkt het? Installeren van de Camera of NVR recorder Installeren

Nadere informatie

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.4

Apple Family-cam app 1.11. Gebruikershandleiding versie 1.4 Apple Family-cam app 1.11 Gebruikershandleiding versie 1.4 Inhoud 1) CAMERA TOEVOEGEN AAN DE APP.... 3 2) CONTROL MENU.... 7 1 E SCHERM CAMERA BESTURINGSSCHERM :... 8 2 E SCHERM CAMERA NAVIGATIESCHERM

Nadere informatie

software installatie handleiding Versie 15.02.7a

software installatie handleiding Versie 15.02.7a software installatie handleiding Versie 15.02.7a Bestemd voor onze pakketten met de FHC08SA DVR digitale video recorder Het opstarten van de software Voor het installeren van de software dient u de recorder

Nadere informatie

ipact Installatiehandleiding CopperJet 816-2P / 1616-2P Router

ipact Installatiehandleiding CopperJet 816-2P / 1616-2P Router ipact Installatiehandleiding CopperJet 816-2P / 1616-2P Router Stap 1: Het instellen van uw computer Instellen netwerkkaart om de modem te kunnen bereiken: Windows 98/ME: Ga naar Start Instellingen Configuratiescherm

Nadere informatie

EnterpriseVOIP Quick Guide installatie SIP account Voorbeeldinstallatie X-Lite.

EnterpriseVOIP Quick Guide installatie SIP account Voorbeeldinstallatie X-Lite. Voorbeeldinstallatie X-Lite. Het is aan te raden om uw testaccount eerst uit te proberen met een SIP softclient, zoals X-Lite, een gratis client van Counterpath. Deze bijlage beschrijft de stappen noodzakelijk

Nadere informatie

Handleiding Werking APP Apple

Handleiding Werking APP Apple AlarmSecur com Handleiding Werking APP Apple 2014 Version 1.0 1 APP > Login Open the app van AlarmSecur - Vul uw cameranummer in o Begint met CN staat achter op de camera. Zie uitleg vergrootglas indien

Nadere informatie

Handleiding. WiFi installeren Growatt

Handleiding. WiFi installeren Growatt Handleiding WiFi installeren Growatt Installatie Growatt WIFI module 1. Zorg ervoor dat u in de buurt bent van de Growatt omvormer en dat u de Growatt WIFI module bij de hand heeft. Controleer of het groene

Nadere informatie

Stap Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur)

Stap Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur) Stap 1. 1. Sluit de kabel vanaf uw modem aan op de Modem-aansluiting van uw router. (u herkent het juiste poortje aan de blauwe kleur) 2. Sluit de adapter aan op de router en steek de stekker in het stopcontact.

Nadere informatie

Datum 15 juni 2006 Versie 1.0.6. Exchange Online. Handleiding voor gebruiker Release 1.0

Datum 15 juni 2006 Versie 1.0.6. Exchange Online. Handleiding voor gebruiker Release 1.0 Datum 1.0.6 Exchange Online Handleiding voor gebruiker Release 1.0 1.0.6 Inhoudsopgave 1 Instellingen e-mail clients 2 1.1 Gebruik via Outlook 2003 2 1.2 Gebruik via ActiveSync 15 1.3 Gebruik via andere

Nadere informatie

Denit Hosted Exchange 2010 Instellingen voor MS Outlook 2010

Denit Hosted Exchange 2010 Instellingen voor MS Outlook 2010 Denit Hosted Exchange 2010 Instellingen voor MS Outlook 2010 Deze handleiding beschrijft de stappen om een Denit Hosted Exchange 2010 account in te stellen in Microsoft Outlook 2010. Versie 1.2 1) MS Outlook

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne

INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne INSTALLATIE HANDLEIDING Nauticwifi USB Router in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne Inleiding NLEIDING De Nauticwifi USB Router kan worden gebruikt in combinatie met de Nauticwifi USB buitenantenne.

Nadere informatie

AHD DVR-kit. Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten

AHD DVR-kit. Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten 351.186 AHD DVR-kit Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten Dit kan met de VGA plug of met een DVI aansluiting. Sluit vervolgens

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie

Hosola Wi-Fi monitoring Nederlandse handleiding

Hosola Wi-Fi monitoring Nederlandse handleiding Hosola Wi-Fi monitoring Nederlandse handleiding 1 De omvormer verbinden en beveiligen met het aanwezige Wi-Fi netwerk 2 Een monitoring account aanmaken 3 Smartphone en tablet monitoring 1 De omvormer verbinden

Nadere informatie

Telenet Port-Forward

Telenet Port-Forward Telenet Port-Forward Tip: als u deze instructies wilt gebruiken om uw ebode IP camera op afstand benaderbaar te maken dan adviseren wij u sterk om de camera bekabeld aan te sluiten en werkend te maken

Nadere informatie

VIDEO RECORDING Afstand beheren

VIDEO RECORDING Afstand beheren DIGITAL VIDEO RECORDER (DMR): Afstands toegang (adres gegeven door S & P) Internet Explorer Windows Chrome of Firefox computer Programma NIET AANBEVOLEN: met ActiveX (erratische werking) Apple computer

Nadere informatie

Support. Handleiding. Bria 5.3 voor iphone. Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1

Support. Handleiding. Bria 5.3 voor iphone. Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1 Support Handleiding Bria 5.3 voor iphone Handleiding Bria 5.3 voor iphone 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Gebruik Netwerk Bellen en gebeld worden Functies tijdens het bellen

Nadere informatie

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V.

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl www.easysecure.nl In de volgende handleiding kunt u alles teruglezen over het toevoegen van nieuwe

Nadere informatie

AHD DVR-kit. Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten

AHD DVR-kit. Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten 351.186 AHD DVR-kit Startup handleiding. Sluit de DVR set aan op een monitor of andere videobron. Sluit de muis aan op één van de USB-poorten Dit kan met de VGA plug of met een DVI aansluiting. Sluit vervolgens

Nadere informatie

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 ZorgInlogPortaal.nl Geachte gebruiker, Er zijn door ons een aantal aanpassingen gedaan in de achterliggende infrastructuur op de Mijn Virtuele schijf omgeving

Nadere informatie

Installatiehandleiding Solarman WIFI kit

Installatiehandleiding Solarman WIFI kit Installatiehandleiding Solarman WIFI kit (Windows en Macintosh) Ve rs i e _V1.05_NL_ja n u a ri 2014 Inhoudsopgave LET OP:...3 1. Inhoud verpakking Solarman WIFI kit...4 2. De WI-FI installatie...5 3.

Nadere informatie

Handleiding X-Lite Softphone

Handleiding X-Lite Softphone Handleiding X-Lite Softphone Inhoudsopgave Accountinformatie opvragen... 2 Aanmelding Controle... 7 12Connect Support... 8 Begrippenlijst... 9 Pagina 1 Accountinformatie opvragen 1. Start uw web browser,

Nadere informatie

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector

gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector metdezon zonne-energie voor iedereen gebruikershandleiding Omnik Internal Data Collector WiFi Kit / handleiding versie mk4 Omnik New Energy Co. Ltd. / Metdezon b.v. De Volger 6 1483 GA De Rijp telefoon:

Nadere informatie

xxter Mobotix T24 configuratie

xxter Mobotix T24 configuratie xxter Mobotix T24 configuratie Setup / instellingen voor VoIP De Mobotix T24 kan in samenwerking met xxter als video intercomsystem werken. De configuratie zoals beschreven in dit document is getest. Andere

Nadere informatie

Installatie handleiding Z1201

Installatie handleiding Z1201 Draadloos/Bedraad Netwerk IP Camera Verkorte Installatie handleiding Z1201 versie 3.4 Inhoudopgave: 3) VERPAKKINGSINHOUD... 3 4) INSTALLATIE... 4 Installatie stap 1 (De apparatuur aansluiten)... 5 Installatie

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten

Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten Hoofdstuk 1 De Router op het internet aansluiten In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de router dient aan te sluiten en hoe u hiermee verbinding met het internet kunt maken. Wat zit er in de doos? De

Nadere informatie

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen

Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 Verbinden met een hotspot HANDLEIDING 1 Inhoudsopgave: Stap 1: De Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 benaderen 3 Stap 2: Het instellen van de Ruckus MetroFlex 901-2211-EU25 4

Nadere informatie

Hikvision DDNS V1.0. Voor het instellen van de Hikvision DDNS moet het volgende worden geconfigureerd en uitgevoerd.

Hikvision DDNS V1.0. Voor het instellen van de Hikvision DDNS moet het volgende worden geconfigureerd en uitgevoerd. Hikvision DDNS V1.0 Voor het instellen van de Hikvision DDNS moet het volgende worden geconfigureerd en uitgevoerd. 1) De recorder op het lokaal netwerk configureren (IP adres, subnet, gateway, DNS server)

Nadere informatie

Direct aansluiten op het interne netwerk middels DHCP instelling.

Direct aansluiten op het interne netwerk middels DHCP instelling. Direct aansluiten op het interne netwerk middels DHCP instelling. De nieuwe recorder is standaard ingesteld op DHCP setting zodat deze meteen, als u de recorder aansluit op het modem/router, deze meteen

Nadere informatie

Versie 6.4 ( ) Inloggen op de Thuiswerk Portal

Versie 6.4 ( ) Inloggen op de Thuiswerk Portal Versie 6.4 (9-10-2017) Inloggen op de Thuiswerk Portal Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 VPN verbinding maken m.b.v. SSL VPN Agent software installatie op je thuiswerkplek... 4 (Voor inloggen

Nadere informatie