Beste ouders, leden en sympathisanten,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders, leden en sympathisanten,"

Transcriptie

1

2 Beste ouders, leden en sympathisanten, Nadat we de feestdagen goed zijn doorgekomen, was januari een maand met wat minder vergaderingen dan anders. Dit doordat het merendeel van onze leiding examens had en met hun neus tussen de boeken zat. Gelukkig konden we rekenen op de leiding die geen examens had en enkele enthousiastelingen die even wilden bijspringen, waarvoor dank. Daarna werd ook niet stilgezeten want zo hadden de verkenners hun streekbierenavond in De Nieuwe Keet om hun kampkas te spijzen. Dit is trouwens ook waarvoor we komend weekend ons Pastafestijn organiseren in CC Het Spoor. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om de kampprijs wat te drukken en om leuke activiteiten te doen op kamp. Want dit jaar gaan we uiteraard niet zomaar op kamp, maar voor het eerst in 9 jaar gaan we nog eens op Groepskamp. Dit jaar naar de Hoge Rielen in Kasterlee. Maar voor het zover is oefenen de Zeewelpen al eens voor het grote kamp met een weekendje in hun lokaal van maart. Ook de Scheepsmakkers proeven al eens van hun tentenkamp, zij gaan in de paasvakantie al eens oefenen in de Gavers op hun pioneersroeiweek van 10 tot 15 april. Hetzelfde geldt voor de Zeeverkenners, zij gaan van 7 tot 14 april op zeilcursus bij onze vrienden van de Zeescouts van Brugge. En dit samen met de Zeescouts van Oostende, Zeebrugge en de 9 van Antwerpen. Kortom het wordt een plezante boel waar onze eerstejaars leren zeilen en de andere hun zeilskills verder aanscherpen. Ook de leiding blijft niet stilzitten, zo gaan we met alle zeescoutsloodsen en leiding van Vlaanderen in het weekend van 18 maart op jaarlijks congres naar Limburg te Kinrooi. Een vormingsweekend waar we niet alleen dingen bijleren maar ook onze banden met de andere zeescoutsen beter aanhalen. Dan zal er dus jammer genoeg geen vergadering zijn, maar het weekend erop zijn we terug van de partij. Zeker voor de Zeewelpen wordt een speciale vergadering voorzien. Zij mogen dankzij de Rotary Club Menen met z n allen op zondag gaan kijken naar The Beauty and the Beast in de cinema. Bedankt daarvoor! Ook willen we graag het RHIZO college van Zwevegem bedanken, zij schonken ons een oude Lelievlet die zij niet meer gebruiken. Deze zullen we schilderen in onze kleuren en zo wordt onze vloot uitgebreid met een nieuwe zeilboot.

3 Binnenkort zijn we dus niet met drie maar met vier Lelievletten terug te zien op de Gavers. Vanaf wanneer we precies terug te zien zijn, zal ergens begin april zijn, maar officieel openen we ons nieuwe vaarseizoen in het weekend van 22 april. Veel mogen we daar nog niet over zeggen, maar hou onze site alvast goed in het oog hiervoor! Allerlaatst ook nog een dankwoordje voor het bouwteam die ervoor zorgt dat onze Nieuwe Keet steeds meer een afgewerkt geheel wordt. Zo is het sanitair afgewerkt en staan praktisch alle stapelbedden al op zijn plaats, zelfs al voorzien van een lattenbodem. Het project keuken schiet ook al zeer goed op, zo is de koelcel al volledig operationeel en kunnen nu ieder moment de werkbladen geïnstalleerd worden, goed bezig dus! Kortom, niets dan toffe vooruitzichten! Stevige linker, Waakse Elephas en Ijverige Eekhoorn

4

5

6 Liefste zeehondjes, Er komen warmere temperaturen aan en daarom gaan we wat vaker buiten spelen! Ook gaan we af en toe eens een klein uitstapje maken en gaan we ook eens een kijkje nemen in onze nieuwe keet. Lees zeker verder en ontdek wat we allemaal in petto hebben voor jullie! Kruis vooral ook al juli aan in jullie agenda want dan trekken we met zijn allen op groepskamp naar de Hoge Rielen Groetjes, Jullie leiding!

7 5 Maart, Vandaag is het pastafestijn! Alle ouders zijn zeker welkom, u kan u nog inschrijven via Alle zeehondjes zijn verwacht, want ze hebben een mooi optreden voor jullie in petto! Tot dan de zeehondjesleiding! 11 Maart, Vandaag gaan we naar de brandweer van Harelbeke. Willen jullie ook eens meerijden in een brandweerwagen en een echt stoer brandweermanpak aandoen. Kom dan zeker om 14 uur naar de brandweer! 18 Maart, Dit weekend zal er geen vergadering zijn. Dit omdat alle leiding een bijscholing krijgt op het zeescouting congres. Tot volgende week. 25 Maart, Vandaag gaat onze relaxatie vergadering echt door. Neem jullie handdoek maar mee, want jullie zullen zeker genieten! Dit van 14 uur tot 17 uur in het arendsheem. 1 April, Vandaag maken we een reis rond de wereld, we spreken hiervoor af om 14uur aan het arendsheem. We zullen ons verplaatsen naar een sportzaal maar zijn zeker om 17 uur terug aan het arendsheem. 8 april: Groepszwemmen Vandaag gaan we met z n allen gaan zwemmen! We spreken zoals altijd af om 14u, maar deze keer aan het zwembad van Zwevegem. Vergeet zeker jullie zwemkledij en handdoek niet, voor dit alles vragen we 3 euro.

8 15 April, Bereid je voor op de grootste versie van jungle speed! Houd je maar klaar want jullie snelste reflexen worden vandaag getest. Dit vandaag van 14 uur tot 17 uur aan het arendsheem. 23 April (ZONDAG), Vandaag is het opening vaar seizoen, meer info volgt op de site. 29 April, Vandaag staan we niet met beide voeten op de grond. Jullie mogen alles meenemen dat op wieltjes loop. Steps, rolschaatsen, fietsen Kom dan zien om 14 uur aan het arendsheem, daar eindigt het ook om 17 uur. Annabel: 0470/ Fien: 0477/ Julie: 0473/ Ariëlle: 0478/

9

10 Vergeet niet om je in te schrijven voor het weekendje van maart! En kruis alvast juli aan in je agenda want dan trekken we met zijn allen richting de Hoge Rielen.

11 4 maart: Geen vergadering 5 maart: Door het Pastafestijn gaat de vergadering niet door. Iedereen is natuurlijk wel welkom op het Pastafestijn in het Spoor te Harelbeke vanaf 11u30. De Zeewelpen hebben de afgelopen weken alvast een heuse act voorbereid! maart: Weekendje We spreken de vrijdag af om 19u aan het Arendsheem, waar we ook slapen dus een matje en slaapzak zijn noodzakelijk. Het weekendje eindigt zaterdag om 17u. 18 maart: geen vergadering 19 maart: Belle and the beast! Vandaag (eenmalig op een zondag) gaan we met alle zeewelpen naar de cinema! We mogen op uitnodiging van de Rotary van Menen gaan kijken naar Belle and the Beast. Hiervoor spreken we af om 9u30 aan de Kinepolis in Kortrijk. Eindigen doen we daar omstreeks 11u30. Als je meewil naar de cinema vragen we om je in te schrijven door een mailtje te sturen naar welpen@zeescoutsjanbart.be 25 maart: Pleinspelen Zoals jullie gemerkt hebben is deze vergadering verandert aangezien de film een weekendje naar voor geschoven is. Vandaag gaan jullie ontdekken wat voor spelletjes je allemaal kan doen op een plein ;) Afspreken doen we om 14u aan het arendsheem waar we ook eindigen om 17u. 1 april: 1 aprilvergadering Trek vandaag maar allemaal jullie lolbroek en grapjas aan want de hele vergadering staat vandaag in het teken van 1 april! 8 april: Groepszwemmen Vandaag gaan we met z n allen gaan zwemmen! We spreken zoals altijd af om 14u, maar deze keer aan het zwembad van Zwevegem. Vergeet zeker jullie zwemkledij en handdoek niet, voor dit alles vragen we 3 euro.

12 15 april: Paasknutselen De paasklokken zijn in het land en daarom slaan we aan het knutselen. Op het einde van de vergadering zal je een pronkstuk hebben waar zelfs Michelangelo jaloers op zou geweest zijn. 23 april (ZONDAG): Bosspel We spreken af om 14u aan de nieuwe keet om vanaf daar het bos in te trekken. Haal maar je stevige schoenen uit de kast en zorg dat je goed uitgeslapen bent want het wordt een groot avontuur! 29 april: Uitstapje met de Nikie Vandaag wordt iedereen een echte kapitein. We trekken onze zeemansbenen aan en kiezen het ruime sop. Verdere info volgt nog via de site.

13

14 Vergeet zeker niet volgende data: -Pioniersroeiweek: april -kamp: 7-22 juli

15 04/03 geen vergadering Vandaag is er geen vergadering omdat het morgen pastafestijn is. a 11/03 gezelschapsspellennamiddag Iedereen brengt vandaag een gezelschapsspel mee naar de scouts zodat we met zijn allen een paar leuke sd gezelschapsspelen kunnen spelen. Dit gaat door in het arendsheem. 18/03 geen vergadering Jullie leiding is dit weekend op congres om meer te leren over leiding zijn. 25/03 Handige Harry vergadering Stroop al maar die mouwen op, want vandaag zullen we je alles leren om een handige Harry te worden. Afspreken doen we zoals gewoonlijk aan het arendsheem van 14-17u 01/04 zwemmen Tijd om nog eens te gaan zwemmen. Warm jullie spieren maar al op want vandaag gaan we tnv zwemmen. Daarvoor spreken we af aan het zwembad van Zwevegem. 08/04 geen vergadering Binnen enkele dagen begint de roeiweek dus geven we jullie nog even tijd om uit te rusten terwijl jullie leiding de roeiweek voorbereiden.

16 10/04-15/04 roeiweek Het is weer zover. Roeiweek begint weer. Hopelijk zal iedereen fris en blij toekomen maandag 10/04 om 9:00 aan de loods om een leuke en leerrijke week te beleven. Deze week eindigt zaterdag 15/04 om 17:00 aan de loods. Vergeet zeker jullie fiets niet. Meer info volgt. 23/04 (ZONDAG) roeien Vandaag gaan we zien hoeveel jullie onthouden hebben van roeiweek en gaan we weer het water op. Afspraak om 14:00 aan het onthaal in de gavers 29/04 roeien We gaan nog een keer gaan roeien zodat jullie het zeker niet verleren. Afspraak om 14:00 aan het onthaal in de gavers. Wouter: 0498/ Felix: 0472/ Josephine: 0497/ Pierre: 0491/ Indy : 0497/

17

18 Zet alvast in jullie agenda - Zeilcursus 7-14/04 - Blauwe wimpel 14-15/05 - Kamp 9-28/07

19 4 maart: Vandaag zullen we het laatste couchke blauw op onze vletten leggen, een korte vergadering van 14u30-16u00 want morgen is het ook ons pastafestijn! 5 maart: Om ons groepskamp wat te sponsoren hebben we vandaag ons jaarlijkse Pastafestijn! Welkom van 11u30 in CC Het Spoor 11 maart: De buitenkant is geschilderd dus vandaag draaien we de boten om en beginnen we aan het wit! Talrijk aanwezig zijn dus is de boodschap 18 maart: Jullie leiding is op congres met alle andere zeescoutsleiding van Vlaanderen, deze week dus geen vergadering 25 maart: Na een week van afwezigheid spreken we vandaag een allerlaatste keer terug af van 14u tot 17u30 aan de loods om aan de boten te werken, we zijn er bijna! 1 april: Nee tis geen kluchtje, maar vandaag gaan we onze vletten terug in de gavers leggen! Afspraak om 14u aan de loods met jullie fiets! 7-14 februari: Jihaaa we gaan op zeilcursus naar Bruhhheeee. Meer info volgt snel in de cursusbrief!

20 23 april (ZONDAG): Na een week van zeiltraining kunnen we onze zeilkunsten showen op de opening van het vaarseizoen! Meer info volgt snel. 29 april: Vandaag maken we de Gavers opnieuw onveilig, afspraak van 14u tot 17u30 aan onze zeilcontainer. AFSPRAKEN: - Ik ben steeds in PERFECT uniform - Ik ben steeds OP TIJD - Ik VERWITTIG steeds als ik niet kan komen Robbe: 0497/ Simon: 0496/ Justine: 0499/ Barbara: 0493/

Beste ouders, leden en sympathisanten

Beste ouders, leden en sympathisanten Beste ouders, leden en sympathisanten Mei en juni beloven terug mooie maanden te worden voor ons, de zon zal zeker van de partij zijn dus zal het aangenaam vertoeven zijn op en rond het water. Nu het vaarseizoen

Nadere informatie

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Maandprogramma APRIL Zeehonden 31 maart, 1,2 april: paasweekend ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot 18u @ Station Deze week doen we het een beetje anders, de activiteit vindt namelijk plaats

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

De kluiver. mei - juni

De kluiver. mei - juni De kluiver mei - juni 2015 Dag beste leden, ouders, sympathisanten, Mei en juni beloven terug mooie maanden te worden voor ons, de zon zal zeker van de partij zijn dus zal het aangenaam vertoeven zijn

Nadere informatie

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne Voorwoord Beste verkenners Er staat de komende maanden weer heel wat te gebeuren, de dagen worden korten en de temperatuur daalt onder het vriespunt. De natuur wil ons hiermee vertellen dat de feestdagen

Nadere informatie

Maandprogramma Zeehonden

Maandprogramma Zeehonden Maandprogramma Zeehonden 1 oktober: sport en spel van 14u tot 17u @ parking stadspark Zoals je kan zien zijn we vandaag op verplaatsing. We spreken vandaag af aan het stadsprak voor een leuke sport- en

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Wouterdag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten

Beste ouders, leden, sympathisanten Beste ouders, leden, sympathisanten Ook dit jaar kunnen we terugblikken op kampen die vlekkeloos verlopen zijn. Iedereen die nog eens wil nazinderen van deze fantastische kampen, verwijzen we graag door

Nadere informatie

HET EIKELTJE -OKTOBER-

HET EIKELTJE -OKTOBER- HET EIKELTJE -OKTOBER- Beste ouder(s), leden & sympathisanten September zit erop en wat een knaller van een maand dat het was! We begonnen het jaar met onze zalige overgang die een groot succes was en

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten,

Xaverius-St.Rita A21/46G. Oktober Beste ouders, leden en sympathisanten, Belangrijke data: 18 november: Pastaslag en wijnproefavond 10, 11 & 12 november: Takweekend Jonggivers 11 & 12 november: Wijnverkoop 18 & 19 november: Wijnverkoop November Xaverius-St.Rita A21/46G Beste

Nadere informatie

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) September en Oktober Overgang MAANDAGENDA 29-30 september De Stafkaart, september en oktober 2018

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!!

We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! VOORWOORD We zijn alweer bij de laatste scoutsmaand aanbeland. Wat is het jaar weer voorbijgevlogen Gelukkig staan er nog 4 leuke kampen in het vizier!!! Aangezien de leiding en de leden volop in de examens

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Kapoenendag!!!

April. Clorisse. Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Kapoenendag!!! Belangrijke data: 30 april & 1 mei: Croqueslag 30 april: Jeneveravond!!!Zaterdag 16 april: Kapoenendag!!! Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs April Xaverius-St.Rita A21/46G April

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem

Jaargang 62 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. JUNI Scouting Wijnegem Jaargang 62 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. JUNI 2018 Scouting Wijnegem Voorwoord Juni JEEEEEJ, de laatste maand van school!!! Maar tegelijk ook jammer, want dat is ook de laatste maand van

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Kapoenen. Programma september oktober

Kapoenen. Programma september oktober Kapoenen Programma september oktober 1 Voorwoord: Eindelijk, het nieuwe scoutsjaar kan beginnen! Ook dit jaar gaan we weer tal van ongelofelijke, coole, mega-toffe, super-plezante vergaderingen beleven.

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

Maandprogramma zeehonden

Maandprogramma zeehonden Maandprogramma zeehonden 5 november: ZOOM van 13:30u tot 17u @ Sint-Jozefcollege (Collegestraat) Wie is de sterkste en slimste scoutsgroep van Turnhout? Inderdaad, dat zijn wij! En vandaag gaan we dat

Nadere informatie

Na een maand februari, die voornamelijk in het teken stond van het groepsfeest, komen er 2 drukke maanden aan boordevol leuke activiteiten.

Na een maand februari, die voornamelijk in het teken stond van het groepsfeest, komen er 2 drukke maanden aan boordevol leuke activiteiten. Maart / April 2017 Beste vrienden van den 2, Na een maand februari, die voornamelijk in het teken stond van het groepsfeest, komen er 2 drukke maanden aan boordevol leuke activiteiten. De eerste zondag

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

INLEIDING. Groetjes van de zeewelpenleiding!

INLEIDING. Groetjes van de zeewelpenleiding! ZEEWELPENKAMP 2017 INLEIDING Liefste zeewelpen en beste ouders, Een superleuk zeescoutsjaar is weeral bijna achter de rug. Wij als leiding vonden het een zeer geslaagd jaar vol avontuur en plezier. We

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2017 2018 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari

Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt. Januari Belangrijke data: 11 januari: Nieuwjaarsontbijt Januari Xaverius-St.Rita A21/46G Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Wij en de leidingsploeg

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week!

De leiding is dan op weekend met allemaal andere zeescoutsen uit Vlaanderen. Daardoor kunnen wij geen activiteit in elkaar steken Tot volgende week! Maandprogramma MAART ZEEHONDEN 5 maart: zwemmen van 13u30 tot 17u @ Frac Vandaag gaan we nog eens zwemmen, jihaaaa! Hiervoor spreken we dus een half uurtje vroeger af dan normaal zodat we langer in het

Nadere informatie

De kluiver. september - oktober

De kluiver. september - oktober De kluiver september - oktober 2015 Beste ouders, leden, sympathisanten Wederom kunnen we terug blikken op een zomer waarbij alle kampen vlekkeloos verlopen zijn. Zo waren de zeehondjes volleerde circusartiesten

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 14, 15 en 16 november: Takweekend. November

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 14, 15 en 16 november: Takweekend. November Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 14, 15 en 16 november: Takweekend November Xaverius-St.Rita A21/46G November 2014 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen iedereen hartelijk bedanken

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet!

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet! De eerste vogeltjes beginnen weer te fuiten. Het zonnetje doet ons terug steeds meer genieten van zijn warme stralen. De lente is in aantocht, maar ook wij, de kapoenen komen terug in acte. Een nieuw semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

Voorwoord. "The sport in scouting is to find the good in everybody and develop it." ~Baden Powell 'T SCHORRETJE. Hallo iedereen!

Voorwoord. The sport in scouting is to find the good in everybody and develop it. ~Baden Powell 'T SCHORRETJE. Hallo iedereen! 'T SCHORRETJE Voorwoord 'T SCHORRETJE Hallo iedereen! Helaas is dit alweer het laatste Schorretje van dit scoutsjaar. MAAR we hebben wel heel veel leuke activiteiten gepland. Onze zeeverkenners gaan op

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Belangrijke data: 4 6 maart: Groepsweekend 12 maart: 6 de OPBaloe Quiz 13 maart & 19 maart: Paaseislag wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 en 2 nov: Wijnverkoop 8 en 9 nov: Geldslag en wijnverkoop 14, 15 en 16 nov: Takweekend. November

Belangrijke data: 1 en 2 nov: Wijnverkoop 8 en 9 nov: Geldslag en wijnverkoop 14, 15 en 16 nov: Takweekend. November Belangrijke data: 1 en 2 nov: Wijnverkoop 8 en 9 nov: Geldslag en wijnverkoop 14, 15 en 16 nov: Takweekend November Xaverius-St.Rita A21/46G November 2014 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Beste zeescout, ouder, stammer, sympathisant,...

Beste zeescout, ouder, stammer, sympathisant,... Beste zeescout, ouder, stammer, sympathisant,... Hier is de kluiver van november & december al! We kunnen reeds terugblikken op 2 goedgevulde maanden boordevol memorabele momenten. De traditionele overgang

Nadere informatie

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015

Kabouters. 2 e takweekend: februari 2015 Kabouterkamp: juli 2015 Kabouters Jammer genoeg is het eerste semester al afgelopen, maar om dit goed te maken, organiseren wij er nog een tweede vol nieuwe verrassingen! Ook dit semester vullen wij met ongelooflijke passie jullie

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November

Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend. November Belangrijke data: 8 november: Groepsgeldslag 31 okt, 1 en 2 nov: Belofteweekend November Xaverius-St.Rita A21/46G November 2014 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen iedereen hartelijk bedanken

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 10

Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 10 t Oekedoeleken Juni 2016 Dag Bermijn, De maand juni is aangebroken en helaas wil dat zeggen dat ook het einde van het scoutsjaar nadert Maar, wees niet getreurd want het wordt nog een maand vol leuke vergaderingen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Beste ouders, leden, sympathisanten.

Beste ouders, leden, sympathisanten. Beste ouders, leden, sympathisanten. Allereerst wil ik met iets droevig beginnen. Dit is het laatste voorwoord dat ik ga schrijven voor het alowisken. Binnen alowis heb ik 21 zeer mooie jaren meegemaakt.

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. november. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee

4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot Kasterlee Maandprogramma MEI Zeehonden 4 mei: Kabouterwandeling van 14u tot 17u @Kabouterberg, Kasterlee Trek jullie stoute schoenen maar aan, want vandaag gaan we op avonturentocht op de Kabouterberg in Kasterlee!

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook?

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook? Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. De leiding staat te popelen om er weer een vet semester van te maken!! Vanaf zaterdag 12 februari vliegen we er weer in. Groepsdag,

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Programma September Oktober November SVK

Programma September Oktober November SVK Programma September Oktober November SVK Beste ouders en verkenners, Het is weer september en dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe scoutsjaar gaat beginnen. Het beloofd weer een spectaculair jaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering maart: Miniweekend. Maart

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering maart: Miniweekend. Maart Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering 25-26 maart: Miniweekend Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van 2017 is alweer aangebroken.

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie