Handleiding MP Soundblaster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding MP Soundblaster"

Transcriptie

1 Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED Indicator 8 Geheugenkaartsleuf 3 + / S (Volumeniveau verhogen / Shuffle) 9 Mini USB-aansluiting 4 (Vorige / Terugspoelen) 10 Oortelefoon-uitgang (3.5mm) / Ingebouwde reset 5 - (Volumeniveau verlagen) 11 Gat voor keycord 6 (Volgende / Vooruitspoelen) A. Over de batterij van de speler De speler heeft een interne, niet door de gebruiker te vervangen batterij. Laad de speler voor de beste resultaten vóór het eerste gebruik voor ongeveer 2-3 uur op of tot de LED-indicator stopt met knipperen. Opmerking: De speler blijft batterijstroom gebruiken nadat hij is uitgeschakeld, als het apparaat voor een tijdje niet gebruikt wordt, dan is het mogelijk dat de batterij moet worden opgeladen. B. De batterij opladen U kunt de batterij op twee manieren opladen: 1. Sluit de speler aan op uw computer. Of, 2. Gebruik de USB-oplader (afzonderlijk verkrijgbaar). Opmerking: Ontkoppel het apparaat van de computer of van de oplader wanneer het opladen klaar is voor behoud van de prestaties van de oplaadbare batterij.

2 C. De speler aansluiten en ontkoppelen U kunt de speler aansluiten op uw computer om muziekbestanden te uploaden / downloaden en de batterij op te laden, ontkoppel het apparaat als u klaar bent. De speler aansluiten: 1. Steek de USB-connector van de speler in een USB-poort van uw computer, vervolgens zal de computer het apparaat detecteren en het stuurprogramma automatisch installeren. Er zullen één of meerdere verwisselbare schijven getoond worden in het Mijn computer venster (voor Windows 2000 / XP systeem of hoger). Of, 2. Een Untitled icoontje zal getoond worden op de desktop om de verwisselbare schijf van de speler aan te geven. (voor MAC 9.2 systeem of hoger) 3. De speler is nu klaar voor het uploaden / downloaden van muziekbestanden naar / van uw computer. 4. U kunt de muziekbestanden kopiëren door ze te slepen met de computermuis, of door te kopiëren en plakken, tussen de speler en de computer. De speler ontkoppelen: Het is belangrijk om de speler niet te ontkoppelen tijdens het synchroniseren. Ontkoppel niet als er nog muziekbestanden worden geüpload of gedownload naar / van de computer. 5. Druk en houd de knop voor 2 3 seconden ingedrukt om de verbinding te verbreken, u zult een melding krijgen dat het apparaat is verwijderd en u hoort het standaardgeluid voor het verwijderen van hardware op uw computer. Of, 6. Als u een PC met Windows gebruikt, kunt u de speler ontkoppelen in Mijn Computer of door op het Hardware Veilig Verwijderen icoontje in het systeemvak van Windows te klikken, selecteer de naam van het corresponderende USB-apparaat en kies Stop > OK > OK in de pop-up vensters op de computer. 7. Als u gebruik maakt van een Mac, dan kunt u de speler ook ontkoppelen door het icoontje van de speler naar de Prullenbak te slepen. 8. Nu is het veilig om de speler te ontkoppelen van de computer, haal de stekker van de speler uit de poort van uw computer. 9. Als u de speler per ongeluk ontkoppelt, sluit hem dan opnieuw aan op de computer en synchroniseer opnieuw. (Er kunnen bestanden verloren gaan als dit gebeurt) D. LED-indicator 1. Als het apparaat is uitgeschakeld: Lampje is uit. 2. Onder het afspelen van muziek: Lampje knippert (ongeveer eens per seconde) 3. Als muziek is gepauzeerd: Lampje is opgelicht. 4. Tijdens opladen of verbonden met PC: Lampje is opgelicht. 5. Opladen voltooid: Lampje is uit. E. Aan de slag met de speler De speler beschikt over een krachtige luidspreker, zodat u geen kabels nodig heeft wanneer u naar muziek wilt luisteren en u gemakkelijk van muziek kunt genieten.

3 De speler AAN / UIT zetten en muziek afspelen: 1. Druk en houd de knop ingedrukt om de speler AAN te zetten, de LED-indicator zal oplichten en vervolgens knipperen, de speler speelt muziek af en er komt geluid uit de krachtige luidspreker. 2. Als u een oortelefoon wilt gebruiken, steek deze dan in de oortelefoon-uitgang, het geluid van de luidspreker zal automatisch gedempt worden. 3. Druk en houd de knop ingedrukt om de speler UIT te zetten. Het volumeniveau instellen 4. Druk op de + / S knop om het volumeniveau te verhogen. 5. Druk op de - knop om het volumeniveau te verlagen. Muziek afspelen/pauzeren 6. Druk tijdens het afspelen op de knop om de muziek te pauzeren. 7. Druk nogmaals op om het afspelen te hervatten. Muziek veranderen 8. Druk op de knop om naar het volgende nummer te gaan. Druk nogmaals op de knop om nogmaals van nummer te veranderen. 9. Druk op de knop om naar het vorige nummer te gaan. Druk nogmaals op de knop om nogmaals van nummer te veranderen. Schakelen tussen normaal afspelen / Shuffle 10. Druk en houd de + / S knop voor 2-3 seconden ingedrukt om de Random afspeelmodus te betreden, het LED-lampje zal langzaam knipperen, ongeveer eens per 2 seconden. 11. Druk en houd de + / S knop nogmaals voor 2 3 seconden ingedrukt om terug te keren naar de Normale afspeelmodus, het LED-lampje zal ongeveer eens per seconde knipperen. F. Gebruik van externe geheugenkaart Deze speler biedt de mogelijkheid om ondersteunde bestanden op uw geheugenkaart (microsd) af te spelen. Als u deze optie gebruikt, dan zal dit ook de geheugencapaciteit van mobiele disks van de speler verhogen. 1. Zet de speler UIT en plaats uw microsd-geheugenkaart in de geheugenkaartsleuf van de speler; zorg ervoor dat uw geheugenkaart stevig en juist is geplaatst. 2. Zet de speler nu AAN door op de knop te drukken, de speler leest de kaart en zoekt ondersteunde muziekbestanden op de geheugenkaart / intern geheugen, en gevonden muziek zal automatisch worden afgespeeld. 3. De speler geeft prioriteit aan de externe geheugenkaart bij het lezen en afspelen van muziekbestanden. Als er een geheugenkaart is geplaatst in de geheugenkaartsleuf dan zullen de bestanden op de kaart eerst worden afgespeeld en vervolgens de bestanden uit het ingebouwde geheugen. 4. Zet de speler UIT voordat u een geheugenkaart uitneemt/plaatst.

4 G. De speler resetten In sommige omstandigheden kan het apparaat vastlopen en moet u het apparaat resetten. Deze speler beschikt over een ingebouwde mini-toetsschakelaar, die achter de oortelefoon-uitgang zit, zodat het apparaat kan worden gereset. Druk door de oortelefoon-uitgang op de toets om het apparaat te resetten. Resetten 1. Gebruik een stokje van 2mm of soortgelijk voorwerp (zoals tandenstoker), en steek het stokje voorzichtig, gebruik de botte zijde, in de oortelefoon-uitgang tot u voelt dat u het einde raakt. Dit is het oppervlak van de toetsschakelaar. 2. Oefen een beetje druk uit tot u een klikgeluid hoort en voelt dat u de schakelaar heeft ingedrukt. Het apparaat is gereset, alle instellingen zijn weer ingesteld volgens de fabrieksstandaard en het apparaat zal automatisch in afspeelmodus gaan. Belangrijk: Reset het apparaat niet als het juist werkt. H. Problemen oplossen: De speler gaat niet AAN Controleer of de batterij niet leeg is. Geen geluid hoorbaar Controleer of het Volume is ingesteld op minimum en sluit bij gebruik van oortelefoon de stekker stevig aan. Controleer of de stekker van de oortelefoon vuil is. Beschadigde MP3 s kunnen een statische ruis veroorzaken en het is mogelijk dat het geluid wordt gedempt. Zorg ervoor dat de muziekbestanden niet zijn beschadigd. Controleer of het gebruikte muziekformaat wordt ondersteund. Downloaden muziekbestanden mislukt van Controleer of de USB-aansluiting van de speler goed is aangesloten op de computer. Controleer of het stuurprogramma juist is geïnstalleerd. Controleer of het geheugen van de speler vol is.

5 I. Specificaties: Afmetingen Gewicht 90.5mm (H) x 35.5 (B) x 14.5mm (D) 39g PC-aansluiting USB1.0 / 1.1 / 2.0 Oortelefoon Impedantie Intern geheugen Externe geheugenkaart Batterij Muziekformaat Audio 32 Ohm 1GB / 2GB / 4GB / 8GB microsd (tot 8GB) Ingebouwde oplaadbare Li-ion: 3.7V 250mAh Afspeeltijd: > 8 uur (oortelefoon), > 2 uur (luidspreker) MP3 WMA Max. vermogen oortelefoon Vermogen luidspreker Frequentierespons SNR Bedrijfstemperatuur 0-40 Besturingssysteem 32kbps - 320kbps 32kbps 384kbps L: 150mVrms + R: 150mV (32 Ohm) > 800mW (8 ohm) 20Hz 20,000Hz 60dB Windows 2000 / XP / Vista, MAC 9.2 of hoger Opmerking: Specificatie en ontwerp van product zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. J. Recyclen Indien op enig moment u in de toekomst wenst te ontdoen van dit product, let er dan op dat elektrisch afvalmateriaal niet mag worden weggegooid bij het huishoudelijk afval. Gelieve te recyclen waar mogelijk. Neem contact op met uw plaatselijke autoriteit of winkelier voor recycling advies. (Richtlijn Waste Electrical and Electronic Equipment).

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op XEMIO-244 / 254 HANDLEIDING Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL)

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) Gebruikshandleiding MP3-speler Modelnummer: MP755 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen voorwerpen gevuld met vloeistof,

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP756 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL)

Gebruikshandleiding. MP3-speler. Modelnummer: MP756 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) Gebruikshandleiding MP3-speler Modelnummer: MP756 *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN

Nadere informatie

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b.

Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale. MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening

A. Opgelet. B. Shuffle functie. C. Toetsfuncties en bediening Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort

LED. Aan/uitschakelaar. Volume Omhoog. Start/Stop. Volgende Track. Volume Omlaag. Vorige Track. USB Poort Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A. Opgelet 1) Schakel

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Xemio-245 MP3-speler met Micro-SD-kaartslot Waarschuwingen Plaats geen open vuur, zoals brandende kaarsen, op of bij het product. Plaats geen voorwerpen gevuld met vloeistoffen, zoals

Nadere informatie

B. Random en op volgorde afspelen

B. Random en op volgorde afspelen Wij willen u graag bedanken voor het aanschaffen van onze digitale MP3 speler. Lees deze handleiding vóór ingebruikname a.u.b. zorgvuldig door, zodat u het correct weet te gebruiken. A.WAARSCHUWING Lees

Nadere informatie

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com XEMIO-253 MP3-speler Gebruikershandleiding www.lenco.com Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

4GB ALUMINIUM MP3 SPELER

4GB ALUMINIUM MP3 SPELER ENVIVO 4GB ALUMINIUM MP3 SPELER DRAAGBARE MUZIEK GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE WELKOM...4 INHOUD VAN DE VERPAKKING...4 SPECIALE FUNCTIES...5 WAARSCHUWINGEN...5 VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN...5 KORT

Nadere informatie

1. Beschrijving van de hoofdfuncties 2. MP3 modus 3. USB modus 4. Upgrade van speler 5. Installatie besturingsprogramma WINDOWS Voor MAC OS 9.

1. Beschrijving van de hoofdfuncties 2. MP3 modus 3. USB modus 4. Upgrade van speler 5. Installatie besturingsprogramma WINDOWS Voor MAC OS 9. 1. Beschrijving van de hoofdfuncties 2. MP3 modus 3. USB modus 4. Upgrade van speler 5. Installatie besturingsprogramma WINDOWS 98 6. Voor MAC OS 9.X of hoger 7. Probleemoplossing 8. Specificaties 1 Functieoverzicht

Nadere informatie

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER www.lenco.com Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

EnVivo 4 GB Aluminum MP3 Player Met Klip, Display & Geluidsopname

EnVivo 4 GB Aluminum MP3 Player Met Klip, Display & Geluidsopname Handleiding EnVivo 4 GB Aluminum MP3 Player Met Klip, Display & Geluidsopname Elektrische en elektronische apparatuur (EEE) bevat materialen, delen en inhoud die gevaarlijk kunnen zijn voor het milieu

Nadere informatie

Aan de slag met de Easi-Speak

Aan de slag met de Easi-Speak Aan de slag met de Easi-Speak Zing de sterren van de hemel of neem interessante interviews af! Door het microfoonontwerp is het product erg aantrekkelijk voor kinderen om te gebruiken. Laat uw leerlingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing 1

Gebruiksaanwijzing 1 Gebruiksaanwijzing 1 Voor uw veiligheid Waarschuwing Om elektrische schok of andere letsels te voorkomen, mag u dit product niet demonteren of opnieuw verpakken. Om brand, elektrische schok of storingen

Nadere informatie

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Model: MP3 Sportwatch-100 Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 2 3 4 1 8 7 6 5 B. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT met touchfunctie (Capacitief touchpaneel) (2) Knop (Volume

Nadere informatie

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER

BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER ENVIVO BLUETOOTH DOUCHE LUIDSPREKER GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE PRODUCT OVERZICHT... 4 KNOPPEN... 6 BLUETOOTH MODUS... 6 Bluetooth Paren... 6 Muziek afspelen in Bluetooth modus...10 Handenvrij

Nadere informatie

Xemio-154 Gebruiksaanwijzing

Xemio-154 Gebruiksaanwijzing Xemio-154 Gebruiksaanwijzing Gebruikershandleiding Sport MP3-speler met micro-sd-kaart van 4 GB BELANGRIJK: Lees zorgvuldig alle instructies voordat u dit product in gebruik neemt. Bewaar deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren, Select / Enter) (3)

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUDSOPGAVE ONDERDELEN & ACCESSOIRES... 2 ORIENTATIE... 3 OPLADEN... 4 VIDEO OPNEMEN... 5 DOWNLOADEN... 6 SPECIFICATIE... 8 1 ONDERDELEN & ACCESSOIRES Actie camcorder CD Gebruikershandleiding

Nadere informatie

MP855. Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies Inhoud van het pakket Beginnen...4

MP855. Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies Inhoud van het pakket Beginnen...4 Handleiding MP855 Inhoudsopgave 1 Veiligheidsinstructies...2 2 Inhoud van het pakket...3 3 Beginnen...4 3.1 Bedieningselementen... 4 3.2 LCD en symbolen... 6 3.3 Batterijstatus... 6 3.4 Verbinden met een

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Easi-Speak gebruiksaanwijzing

Easi-Speak gebruiksaanwijzing Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Easi-Speak bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen. Vermijd dat de Easi-Speak

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

Waterbestendige MP3 Speler

Waterbestendige MP3 Speler XEMIO-360 W Waterbestendige MP3 Speler Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Inhoudsopgave 1. Product introductie 1.1 Inhoud Verpakking......2 1.2 Systeemvereisten.........2

Nadere informatie

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD 4 OPMERKINGEN 4 KNOPPEN EN SCHERM 6 4.1 Werking 6 4.2 LCD scherm 8 MUZIEK UPLOADEN NAAR DE SPELER 9 BEDIENINGSINSTRUCTIES 14 6.1 Muziek

Nadere informatie

BTL-62. Gebruikshandleiding. Bluetooth Luidspreker. Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en

BTL-62. Gebruikshandleiding. Bluetooth Luidspreker.   Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en Gebruikshandleiding Bluetooth Luidspreker BTL-62 www.denver-electronics.com Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en volledig door voordat u dit product in gebruik neemt. Gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01

Uiterlijk. 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets _ NED 01 Uiterlijk 3 2 1 1.Lens 2.Opnametoets 3.Fotografeertoets NED 01 13 4.MicroUSB-poort 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Schakelaar voor batterijvoeding 6.Toets pagina omhoog 7.Inschakeltoets 8.OK-toets 9.Toets pagina

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

Handleiding NEDERLANDSE

Handleiding NEDERLANDSE Handleiding NEDERLANDSE Hartelijk dank dat u voor EMTEC gekozen heeft.. Gelieve deze handleiding aandachtig door te nemen en kennis te nemen van alle mogelijkheden van het toestel. Inhoud Veiligheidsinstructies

Nadere informatie

BT DOUCHE LUIDSPREKER

BT DOUCHE LUIDSPREKER BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een

Nadere informatie

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen 0 Korte introductie De MP217SP is een digitale, draagbare muziekspeler van een nieuwe generatie, met ondersteuning voor het MP3/WMA/WAV-formaat en een perfecte geluidskwaliteit. De speler heeft bovendien

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435

ENVIVO. Mini bluetooth speaker USER MANUAL ENV-1435 ENVIVO Mini bluetooth speaker USER MANUAL INHOUDSOPGAVE WELKOM... 4 PRODUCT OVERZICHT... 6 AAN DE SLAG... 8 FM FREQUENTIE AANPASSEN... 9 TELEFOONGESPREKKEN... 10 LIJN IN... 11 SPECIFICATIES... 12 VEEL

Nadere informatie

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER ENV-1457 G E B R U I K S A A N W I J Z I N G ENVIVO BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen

Nadere informatie

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert.

Lees de veiligheidsinstructies eerst aandachtig door voodat u het volume verandert. In deze snelle opstarthandleiding zullen we u laten zien hoe de basisfuncties werken. Wilt u een meer specifiekere omschrijving dan kunt u een uitgebreide handleiding downloaden van onze website: www.denver-electronics.com

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

AV230 mp3-speler. USB 2.0 Flash-drive + mp3-speler + SD/MMC kaartlezer. Handleiding

AV230 mp3-speler. USB 2.0 Flash-drive + mp3-speler + SD/MMC kaartlezer. Handleiding AV230 mp3-speler USB 2.0 Flash-drive + mp3-speler + SD/MMC kaartlezer Handleiding Opmerkingen Het auteursrecht op deze handleiding rust bij Apacer Inc. Geen deel van deze handleiding mag worden verzonden,

Nadere informatie

Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro

Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro Handleiding Talk-Tracker / Easy spek pro Betreft Geheugenhulp producten 113030M en 113030C Belangrijke informatie Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik Talk-Tracker bevat een ingebouwde

Nadere informatie

BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding

BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding BTS-31 Bluetooth luidspreker Korte Handleiding 1. Bediening A. Inschakelen: Druk lang op de toets 'Φ/ ', er zal een 'Piep' klinken en het blauwe lampje begint te knipperen. B. Uitschakelen: Druk lang op

Nadere informatie

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980

DIGITAL MUSIC PLAYER. MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980 DIGITAL MUSIC PLAYER MPaxx 900 series MPaxx 910 MPaxx 920 MPaxx 940 MPaxx 980 nl INHOUD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. EnVivo 2GB Sport MP3 Speler Met clip functie, stappenteller en sport-headset

Gebruikershandleiding. EnVivo 2GB Sport MP3 Speler Met clip functie, stappenteller en sport-headset Gebruikershandleiding EnVivo 2GB Sport MP3 Speler Met clip functie, stappenteller en sport-headset Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: 0900 400 2001 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Register your product and get support at SPA1260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   SPA1260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 NL Gebruiksaanwijzing a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX NL Waarschuwing: Zorg dat het product niet wordt blootgesteld

Nadere informatie

HANDLEIDING Xemio-645, 654, 655, 664 Mediaspeler

HANDLEIDING Xemio-645, 654, 655, 664 Mediaspeler HANDLEIDING Xemio-645, 654, 655, 664 Mediaspeler Voor meer informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Waarschuwingen: GEBRUIK ALTIJD DE STYLUS BIJ HET BEDIENEN VAN DIT APPARAAT Niet doen Plaats geen naakte

Nadere informatie

Batterij Opladen. Locatie van Bedieningen:

Batterij Opladen. Locatie van Bedieningen: GBRUIKSHANDLEIDING Batterij Opladen Het apparaat is voorzien van een ingebouwde DC 3,7V, 330mAh Li-ion oplaadbare batterij, laad deze als volgt op: Steek de kleinere stekker van de meegeleverde Aansluitkabel

Nadere informatie

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB

MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van deze Sweex MP3-speler. Met deze compacte MP3-speler kun je overal genieten

Nadere informatie

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen!

HANDLEIDING. Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! HANDLEIDING Voor het afspelen en opnemen van luisteroefeningen! 1. Instructies 1., Vorige (kort indrukken), volume harder (lang indrukken). 2., Volgende (kort indrukken), volume zachter (lang indrukken).

Nadere informatie

Mi Pocket Speaker 2 Gebruikershandleiding

Mi Pocket Speaker 2 Gebruikershandleiding Mi Pocket Speaker 2 Gebruikershandleiding Over Mi Pocket Speaker 2 Wiel Siliconen ring *Verwijderen vóór gebruik LED-lampje Laadpoort Knoppen, poorten en indicatielampjes Rechtsom Drukken om te draaien

Nadere informatie

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen.

WAARSCHUWING: Gooi dit product niet weg in het huishoudafval. Breng het naar een inzamelpunt voor de recycling van elektronische toestellen. Garantie & ondersteuning Dit product wordt geleverd met een eenjarige garantie voor problemen die zich voordoen bij normaal gebruik. Het verkeerd omgaan met de Easi-Speak of het openen van het apparaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

Belangrijke Informative

Belangrijke Informative Belangrijke Informative Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Talk-Tracker bevat een ingebouwde oplaadbare batterij die niet kan worden vervangen. Probeer de batterij niet te verwijderen.

Nadere informatie

Instructiehandleiding

Instructiehandleiding Instructiehandleiding BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Toetsbeschrijving: In/uitschakelen De paringmodus openen Pauze/Afspelen: De telefoon beantwoorden Een gesprek beëindigen Een gesprek

Nadere informatie

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies HP Roar Plus-luidspreker Overige functies Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de VS geregistreerde handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Nadere informatie

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB

MP300011/MP Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB MP300011/MP300021 Sweex MP3 Player 128 MB/256 MB Voordelen FM Radio FM opname Flash Geheugen Spraakopname - Luister naar uw favoriete radiostation. - Neem tijdens het luisteren uw favoriete song op in

Nadere informatie

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows)

Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Installeren van het stuurprogramma USB-Audiostuurprogramma Installatiehandleiding (Windows) Inhoudsopgave Installeren van het stuurprogramma... Pagina 1 Verwijderen van het stuurprogramma... Pagina 3 Problemen

Nadere informatie

Pocket Radio R16 DT-160

Pocket Radio R16 DT-160 Pocket Radio R16 DT-160 Version 1 31 Bedieningselementen 1 Oortelefoonuitgang 2 Voorkeurzender 1/Tijd instellen 3 Voorkeurzender 2/STEP 4 Voorkeurzender 3 5 Voorkeurzender 4/Mono/Stereo 6 Voorkeurzender

Nadere informatie

HANDLEIDING Xemio-656 Mediaspeler

HANDLEIDING Xemio-656 Mediaspeler HANDLEIDING Xemio-656 Mediaspeler Voor meer informatie en ondersteuning, www.lenco.com Waarschuwingen: GEBRUIK ALTIJD DE STYLUS BIJ HET BEDIENEN VAN DIT APPARAAT Niet doen Plaats geen naakte vlam, zoals

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

MMS-201. MP3-speler met luidspreker. Handleiding Nederlands

MMS-201. MP3-speler met luidspreker. Handleiding Nederlands MMS-201 MP3-speler met luidspreker Handleiding Nederlands Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Bedieningselementen en de plaatsing van bedieningselementen Item Beschrijving Item Beschrijving

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo

Gebruikershandleiding. Digitale Video Memo Gebruikershandleiding Digitale Video Memo De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD 1. Functies 7 2. Inhoud van de verpakking 8 3. Hoe de Video Memo op te laden 8 4. Hoofdfuncties en werking 11

Nadere informatie

Headset Aansluiting. Muziek afspelen. Muziek afspelen. Oproep. Fabrieksreset. Muziek afspelen. Eenvoudig

Headset Aansluiting. Muziek afspelen. Muziek afspelen. Oproep. Fabrieksreset. Muziek afspelen. Eenvoudig Size:8x16cm :8x32cm N IO 3 True Wireless Oortelefoon 1 STE FEXIBEE OOHAAK AF ZODAT DEZE VAST OM HET OO ZIT 2 4 TAP IO 3 DUK 5SEC OP DE INKE OOTEEFOON (KNOP) - UISTE NAA GESPOKEN MEDEDEING PHONE CONNECTED

Nadere informatie

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Handleiding jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding

HP luidsprekertelefoon. Gebruikershandleiding HP luidsprekertelefoon Gebruikershandleiding Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth is een handelsmerk van de desbetreffende eigenaar en wordt door Hewlett-Packard Company onder

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

DF Digitale fotolijst

DF Digitale fotolijst DF-1031 10 Digitale fotolijst Hoofdstuk 1: Productiestandaard 1.1 Functielijst...2 1.2 Parameterlijst...3 1.3 Problemen oplossen...3 1.4 Aansluitingen...4 1.5 Accessoires...4 1.6 Temperatuur en vochtigheid.4

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133

Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133 Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133 Instructies: 1. Aan-uittoets/toets voor opnemen telefoon 2. Raak hem aan om het volume te verhogen/naar het vorige nummer te gaan 3. Raak hem aan om het volume

Nadere informatie

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar SBT50/00. Gebruiksaanwijzing

Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar  SBT50/00. Gebruiksaanwijzing Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.philips.com/welcome SBT50/00 Gebruiksaanwijzing a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Belangrijk Veiligheid Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie.

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie. EP535/MP948 CAMERA PEN GEBRUIKSAANWIJZING LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ALSTUBLIEFT VOOR HET EERSTE GEBRUIK, BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING OP EEN VEILIGE PLEK VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE! PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be

Downloaded from www.vandenborre.be WATCH ME Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies Watch me is een Bluetooth-horloge en MP3-speler met capacitief touchscreen, u kunt uw vinger gebruiken om een icoontje aan te raken en een submenu

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

MP851 Gebruikshandleiding

MP851 Gebruikshandleiding MP851 Gebruikshandleiding *ANY PROBLEM OR QUESTIONS, CALL SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *VRAGEN OF PROBLEMEN, BEL ONZE SUPPORT DESK 0900-3437623 (NL) *BEI FRAGEN ODER PROBLEMEN WENDEN SIE SICH BITTE AN

Nadere informatie

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat

1. Inhoud van de verpakking. 2. Overzicht van het apparaat. Voordat u aan de slag gaat Voordat u aan de slag gaat 1. Inhoud van de verpakking 1. ebook Reader hoofdunit 2. Voedingsadapter 3. USB-kabel 4. 5. Garantiekaart 6. Draaghoes 2. Overzicht van het apparaat 7 ebook Reader EN - 1 1 2

Nadere informatie

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING

VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 0 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening. GEBRUIKSAANWIJZING 1 Gebruiksaanwijzing Video/ foto zonnebril H211012 VIDEO / FOTO zonnebril met afstandsbediening.

Nadere informatie

Uw luidspreker leren kennen

Uw luidspreker leren kennen Uw luidspreker leren kennen A: AAN/UIT B: LIJN-IN (Aux-in) C: USB DC 5 V D: OPLAAD INDICATORLAMPJE E: VOLUME F: "KNOP " (Bluetooth-status: handsfree bean t woorden / hands f r e e ophangen / MIC) - 1 -

Nadere informatie

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

OK OAP GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT

OK OAP GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT OK OAP 2040-4 GEBRUIKERSHANDLEIDING DE ILLUSTRATIES EN SPECIFICATIES IN DEZE HANDLEIDING ZIJN ONDERHEVIG AAN WIJZINGEN ZONDER VOORAFGAAND BERICHT Inhoud Belangrijke veiligheidsinstructies... 3 Functie

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig een

Nadere informatie

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon

HANDLEIDING POWERCUBE 100. Draagbare BT speaker met draadloze microfoon HANDLEIDING POWERCUBE 100 Draagbare BT speaker met draadloze microfoon PROBLEMEN OPLOSSEN Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Geen geluid 1. Geen ingang geluidsbron 1. Gebruik een beter muzieksignaal

Nadere informatie

Sonar LED Bluetooth Luidspreker

Sonar LED Bluetooth Luidspreker Sonar LED Bluetooth Luidspreker Gebruikshandleiding 33041 Belangrijke Veiligheidinstructies Houd de luidspreker uit de buurt van water en andere vloeistoffen. Houd de luidspreker uit de buurt van hittebronnen.

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie